Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce M-a Enervat Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99
Felina
Justitiarule, ce vrei sa zici? te referi la problemele tehnice sau la calitatea oamenilor si sau discutiilor de pe Han? devil.gif
Justitiarul
Problemele tehnice ca problemele tehnice, dar mie sa-mi spui care discutii, in conditiile in care se scriu in medie 15 mesaje pe zi.
Data'q
Sunt sigur că vei îmbunătăți discuțiile prin propriul exemplu.
Parcă așa era, nu, Justițiarule? Schimbarea se înceoe cu propria persoană.

PS: Chiar contează câte pe zi? Really now...
Cla
QUOTE(Justitiarul @ 18 Mar 2010, 07:07 PM) *
Problemele tehnice ca problemele tehnice, dar mie sa-mi spui care discutii, in conditiile in care se scriu in medie 15 mesaje pe zi.

Asta am zis-o mai demult, uite, Hanul se lauda cica cu "Cei 10.755 de forumisti inregistrati":
Aha? Unde-s aia toti? unsure.gif Noi suntem vreo 30-50 care scriu aici.
Cla
QUOTE(Data'q @ 18 Mar 2010, 11:44 PM) *
PS: Chiar contează câte pe zi? Really now...

Ba da, conteaza, Data'q' - really now. Acum vreo 4-5 ani, daca lipseam de pe Han vreo saptamâna, aveam 12 pagini de citit.
Acum sunt doar vreo niste amarâte 3.
Data'q
Eu merg pe Calitate, nu cantitate.
Nu sunt puțini care nu prea scriu în jurnal acum (n-au timp, condiții sau trec printre perioadă mai zbuciumată, ei știu), dar și când scriu, mă dau pe spate.
mutulica
cum s-ar spune.. au dat din criza financiara in aia literara
tikky
QUOTE(Cla @ 20 Mar 2010, 12:55 AM) *
Acum sunt doar vreo niste amarâte 3.



probabil ca sunt suficiente pentru a mentine hanul pe server
Marduk
QUOTE(Cla @ 19 Mar 2010, 09:50 PM) *
Asta am zis-o mai demult, uite, Hanul se lauda cica cu "Cei 10.755 de forumisti inregistrati":
Aha? Unde-s aia toti? unsure.gif Noi suntem vreo 30-50 care scriu aici.

Putini dar buni. mwah1.gif

QUOTE(Cla @ 19 Mar 2010, 09:55 PM) *
Ba da, conteaza, Data'q' - really now. Acum vreo 4-5 ani, daca lipseam de pe Han vreo saptamâna, aveam 12 pagini de citit.
Acum sunt doar vreo niste amarâte 3.

Ei bine amaratele ale de pagini conteaza, am intrat si pe alte forumuri si cu mici exceptii peste tot e folosit un limbaj de nici nu-ti vine sa citesti nimic de acolo. Cel putin la Han inca exista buna cuvinta. Sunt cativa care au plecat si care ne tineau in priza cum s-ar zice, Clopotel, March, Cocosel mai intra din cand in cand, Ovidiu mai semneaza si el, poate ca mai sunt si altii, dar eu mi-am propus sa raspund orcui ar intra, chiar daca spune prostii ii raspund o data de doua ori de trei ori de cate ori este nevoie sa-mi dau seama ca merita sa discuti ceva cu un nou musteriu. Pana la urma poate ca este vorba si de limbajul mai rezervat pe care noi il folosim, cred ca refulatii astia de pe alte forumuri ne privesc cu mirare ca nu ne injuram si nu ne jignim ca la usa cortului, iar eu cred ca asta este important.
Cla
QUOTE(Data'q @ 19 Mar 2010, 10:09 PM) *
Eu merg pe Calitate, nu cantitate.
Nu sunt puțini care nu prea scriu în jurnal acum (n-au timp, condiții sau trec printre perioadă mai zbuciumată, ei știu), dar și când scriu, mă dau pe spate.

Data'q', pe vremuri faceam seara party pe "zi-ne ce-ai în cap", a murit tot, oamenii au plecat... si atunci a fost calitate, nu doar cantitate.
Adica mult mai multe pagini. Serios scrise. Deh, s-au dus oamenii si vremurile.
Data'q
Atâta timp cât hanul nu moare, acele vremuri pot să se întoarcă, iar un alt Olaf, o altă Fantasee (exemple alese aleator, din amintiri) pot oricând să apară ... România e mare, trebuie doar să spunem de han și la altor oameni de valoare.

Și mie mi-e dor de acele vremuri de distracție la han, dar speranța moare ultima.
Felina
QUOTE(Data'q @ 20 Mar 2010, 01:37 PM) *
Și mie mi-e dor de acele vremuri de distracție la han, dar speranța moare ultima.



eu inca ma distrez pe han smile.gif
nu mai e multa lume prezenta, e adevarat, dar unde nu e nici dumnezeu nu cere biggrin.gif
cetateanul_prietenos
chiar daca intru mai rar dar imi place atmosfera linmistita de aici!
Johann_Moritz
Tot reforma administrativa.In continuarea celei de saptamana trecuta.
Va ziceam ca statul vrea sa rezolve odata problemele pe care le avem la CEDo. Si s-a formatara o comisie cu indivizi de prin ministere. Din cauza asta avea nevoie sefa noastra de o lista cu propuneri de modificari legislative, ca sa ne prezentam cu ea la comisie.
Asa ca dom' director s-a apucat si a facut el o lista. Acum vreo cateva luni, facusem o ciorna cu propuneri de modificari legislative pt. ca ni se spusese ca guvernul vrea sa schimbe legislatia. Cand spun o ciorna,inteleg chiar o ciorna, adica cateva idei, fara detalii, chiar si fara texte de lege. Mai mult, propunerile alea nu aveau niciio treaba cu niciun CEDO.
Dar cum ordinul nu se discuta, directoru a ales el de pe ciorna aia cateva propuneri si le-a pasat mai departe pt. a fi incluse pe un tabel (oamenii astia iubesc tabelele) in care erau reunite propunerile tuturor directiilor din institutie. Si tabelul a plecat sa se plimbe pe la diverse ministere. Si s-a intors. Cu observatii. Prima observatie: art. III alin. 11 din lege (pe care noi vroiam sa ilmodificam) nu exista. Si nu exista. Pt. ca era art. III alin. 1^1, dar daca dai copy/paste ca un robot, office-ul transforma indicii in cifre normale. Dar asa e cand scrii si nu stii ce scrii.
Urmatoarele observatii: situatia propusa spre reglementare este deja reglementata. Si tot asa de cateva ori. De ce? Pt. ca in tabel erau trecute propunerile sub forma de povestire (pe coloane care cuprindeau max. 3 cuvinte,deci va inchipuiti cat de inteligibile erau), fara text si fara explicatii, asa ca aia nu au inteles ce anume vrem sa schimbam si de ce, si au crezut ca e vorba de alte situatii care, intradevar, isi au deja solutia in lege. Sa ma intelegeti: noi suntem institutia care supravegheaza aplicarea legislatiei asteia despre care vorbesc. Ar trebui sa fimasi in materie. Citind observatiile trecute in tabel, reiese clar ca atitudinea aloracare ne-au citit a fost: ba boilor, voi nu cunoasteti legislatia.
[N-a parut insa nimeni afectat (dintre sefi), ca nu ii intereseaza. Cand ai nevoie de o semnatura de la ei, de ex., trebuie sa ii cauti prin telefon sa te interesezi in ce zi si la ce ora au de gand sa dea prin institutie.]
Asa ca marti am primit ordin sa detaliez propunerile, ca sa se priceapa ce vrem. Si am facut. Ce refuzasem cu o saptamana inainte sa fac intr-o ora, am facut marti in 2 ore. Cu explicatii, exemplificari pe situatii concrete si texte de lege. In continuare sustin ca ceea ce am facut nu ne ajuta cu nimic in legatura cu situatia CEDO, caci atunci cand am facut propunerile alea aveam alte obiective in cap, dar se merge pe principiul ca nu te porti prezenta acolo sa taci, mai bine sa bati campii, ca poate sunt si aia idioti si nu se prinde nimeni.

Ieri dimineata, a venit insa una dintre cele 3 consiliere ale sefei sa spuna ca nu e bine, ca sefa vrea tabel. Mi-am bagat, mi-am scos, le-am spus ca tabelele sunt bune sa te stergi cu ele la cur, ca nu poti baga 5 pagini de A4 intr-o coloana cu 3 cuvinte pe rand si, in final, ca sa nu mai urlu, directoru a zis ca face el tabelul. Si l-a facut. Si azi s-a dus cu el in sedinta cu comisia interministeriala.
Si s-a intors. Oficat! Ca ce am scris eu acolo, ca una dintre modificarile propuse nu produce niciun efect juridic in plus fata de forma veche a textului! Ceea ce e corect, modificarea urmarea clarificarea textului de lege, ca ne certam pe aplicarea lui cu Ministerul de Finante de vreo 3 ani. Prin modificare, textul nu mai putea fi interpretat decat intr-un singur sens. Atat! Si eu explicasem asta atunci cand am scris.
M-am enervat si m-am uitat pe tabel. Bineinteles ca boul trecuse textul vechi, textul nou, propus, si atat. Fara explicatii fara nimic. Si macar daca ar fi citit si ar fi luat cu el hartiile cu ce scrisesem eu, sa le poata explica alora despre ce e vorba. Nici macar atat.

Va scriu toate astea ca sa vedeti cam cum se desfasoara treaba intr-o institutie a administratiei de stat. Sa vedeti cam la ce nivel de gradinita si intre ce handicapati se poarta discutiile care se sfarsesc cu emiterea unor acte normative. Poate ca asa, nu o sa mai mire ca OUGurile guvernului sunt trantite de CCR sau de ce, am aflat azi, Guvernul a ajuns sa emita OUGuri ca sa explice ce a vrut sa spuna cu OUGurile anterioare.
Erwin
kumarbi, atunci e de înţeles toată încâlceala asta legislativă care pune piedici zi de zi întreprinzătorilor privaţi - pe care o percep eu - dar şi piedicile pe care şi le pune singur statul. Nu e de mirare că ne zbatem în aceeaşi mocirlă fără să vedem vreo ieşire. Buturuga mică răstoarnă carul mare, sau litera legii dă de pământ cu spiritul ei. blink.gif
Nefertiti
Cainii care latra sub geamul meu de cand m-am trezit. Are careva o pusca...
Marduk
N-ai nevoie de pusca, exista un aparat care alunga cainii si nici nu costa asa mult.
Nefertiti
Ce aparat?
Johann_Moritz
erwin mie nu imi vine sa cred ce se intampla. Nu vreau sa ii apar pe liberali, au facut destule tampenii (de fapt, cred ca in cazul lor e mai degraba vorba de ce trebuiau sa faca si nu au facut), dar nivelul de incompetenta si nepasare de care dau dovada astia e incredibil.
Pe cuvant, am ramas masca cand am vazut ca boul asta a adunat niste propuneri legislative fara legatura intre ele si mai ales fara legatura cu ceea ce urma sa fie discutat si niciunul dintre geniile cu functie de conducere din institutie, care au citit ce a scris el, nu s-a prins de faptul ca nu au nicio treaba cu tema de discutat. Probabil ca cei care au facut galagie au fost cei de la Ministerul de Justitie, care, de bine de rau, mai are inca specialisti in domeniul juridic.
Ne-am comportat exact ca un elev care pica la examen pe langa subiect si scrie ce stie el ca sa se vada ca macar ceva a invatat. Nici nu stiu cum sa calific chestia asta, e halucinanta. Daca s-ar intampla la primaria Cuca Macaii ai zice asta e, dar in situatia in care se presupune ca in institutia ta sunt cei mai buni specialisti in domeniu, cand ai fost creat pt. a deslusi toate problemele legate de un anumit domeniu, in situatia in care ti se cere sa participi la un proiect extrem de important, sa dai dovada unei asemenea lipse de profesionalism...
Pai liberalii aia corupti care ne-au condus au participat la elaborarea legislatiei in baza careia functioneaza institutia si a celei pe care o aplicam. Asa au ajuns sefi, dupa ce mai intai au elaborat legea pe care urmau sa o aplice. Astia nu sunt in stare in schimb nici sa priceapa ce au scris aia in lege. Si aia si-au adus apoi oamenii lor in posturi de director pe baza de pile si relatii, dar au adus oamenii cu care lucrasera anterior si pe care ii cunosteau si care au reusit sa se descurce apoi mai mult decat onorabil. Astia nu au cum sa aduca oameni cu care au lucrat anterior. Aia lucrasera ca avocati. Cariera astora e partidul.
Si daca institutia asta inca nu ne-a cazut in cap e pt. ca o parte din directorii pusi de liberali inca mai sunt in functie. La noi in Directie insa, cand a plecat vicepresedinta a plecat si directoarea cu ea, iar unul din sefii serviciu a iesit la pensie. In 2008 eram cea mai buna Directie din institutie, acum suntem prostii satului.
Nah, ca iar ma apucara dracii!


Nefe, incearca cu petarde. Iar pt. noapte iti sugerez dopuri pt. urechi. thumb_yello.gif
factura
Pe mine m-a enervat azi faptul ca nu sunt in stare sa tac atunci cand e doar de tacut.
Titus Herbert
QUOTE(nefertiti @ 26 Mar 2010, 09:48 AM) *
Ce aparat?


Cu ultrasunete. Nu functioneaza la toti.
Nefertiti
Si unde le gasesc, cum functioneaza, ziceti toooot! laugh.gif

Kumarbi, a incercat un nene din bloc cu petarde, le auzeam in unele seri, da' cat sa tot dai cu petarde?! La dopuri nici nu ma gandesc. tongue.gif
Titus Herbert
mpai uite unul din site-uri http://www.antirozatoare.ro/produse_anticaine.html
are baterie, apesi pe un buton, nu se aude nimic laugh.gif adica tu n-auzi dar cainii da. Ca sa stii ca mai functioneaza are si un buton care activeaza un bec ca de lanterna.
Dai pe google, am vazut ca-s mai multe firme si cam asta e pretul 70-80 ron.

Nefertiti
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! sorry.gif
Titus Herbert
laugh.gif Spor la cumparaturi
Johann_Moritz
Sunt plin de draci! PLIN, PLIN, PLIN! Am pierdut un proces, pe o evaluare. Instanta a stabilit ca cineva trebuie sa primeasca despagubiri in valoare de 80.ooo RON pe hectar, pt. un teren situat intr-o comuna din Constanta. Terenul e agricol, situat in mijlocul campului. Nu are utilitati, nu are deschidere nici macar la drumul judetean care trece prin comuna, nu va intra in urmatoarele decenii in intravilan. E camp.
Iar evaluatorul desemnat de instanta, ca sa stabilieasca valoare terenului l-a comparat cu terenuri cica similiare situate pe Valea Prahovei, in statiunile de pe litoaral, in comunele din jurul Bucurestiului, situate pe marginea A1.
Tremur de nervi. Daca ar fi in fata mea, ia-s juca in picioare si pe evaluator si pe judecator. Macar in plm, daca tot a motivat hotararea in 2 randuri si n-a priceput nimic din obiectiile la raportul de evaluare, sa fi luat decizia dupa primele 3 termene sa nu mai pierd vremea ridicand obiectii la raport, obiectii la raspunsurile la obiectii, obiectii la raportul refacut si asa mai departe.
Unde mortii ma-sii traieste frate judecatorul asta, in Dubai??????
Idioti, cretini si puslamale!
Marduk
Daca este in zona Corbu, nu ma mira ca a stabilit aceasta valoare. Pe mine azi m-au suparat RATB-isti, au paralizat un oras intreg incalcand orice norma de conduita, fara sa tina cont de liderii de sindicat, fara sa asigure doar acel procent minim de activitate, etc. De cate ori ii vad la tembelizor pe consilierii municipali brusc imi aduc aminte de toate relele ce mi s-au intamplat in viata, de tiganie de revolutionari si revolutie, in fine de eterna si fascinanta mea tara.
Johann_Moritz
QUOTE(Marduk @ 1 Apr 2010, 04:21 PM) *
Daca este in zona Corbu, nu ma mira ca a stabilit aceasta valoare.

Saraiu. Cauta pe harta sa vezi daca vezi ceva acolo. Si apropo, tu tii cu ursu? smile.gif
Marduk
Nu pare ar merita 80.000/ha dar cine stie ce afaceri or fi pe acolo, poate ca au auzit romanii ca turcii revendica Dobrogea si sunt in stare sa o rascumpere de la romani!. Am gasit insa ceva pe siteul primariei care vorbeste de "colonizare" ca tot discutam cu cyber-sapoiens pe forum despre atitudinea de cuceritori a romanilor ." Din documente reiese ca bazele localitatii Saraiu au fost puse in anul 1877, populatia satului fiind compusa numai din musulmani. Incepand cu anul 1878 - inceputul colonizarii in Romania -, numeroase familii din judetele Ialomita si Braila s-au stabilit aici, iar la sfarsitul anului 1883, populatia satului s-a marit si prin mutarea unor familii din Transilvania. Acestia erau crescatori de animale, in special ovine. In 1886, la Saraiu s-a socotit colonizarea terminata. In acel moment, satul avea 370 de familii" ca sa vezi cat de rai erau romanii cum cucereau un teritoriu cum il colonizau, mai rai ca evreii din ziua de azi.
Cucu Mucu
QUOTE(kumarbi @ 1 Apr 2010, 03:34 PM) *
Idioti, cretini si puslamale!


E primul contact cu mafia imobiliarelor? Stiu oameni care aveau pile pana la inalta curte, zi mersi ca nu ai umblat pana acolo, mai pierdeai si timpul!
Cla
Voi vi-s prosti, pe cuvânt. O data pe an e 1 Aprilie unde poti sa-ti bati joc de toti si de toate.
Ce faceti voi? Va cacati in pantaloni stând la lucru, si mai bine zis, la PC.
Johann_Moritz
QUOTE(Cucu Mucu @ 2 Apr 2010, 04:41 AM) *
E primul contact cu mafia imobiliarelor? Stiu oameni care aveau pile pana la inalta curte, zi mersi ca nu ai umblat pana acolo, mai pierdeai si timpul!

Ntz! Am lucrat pt. mafia asta sub trei partide. sad.gif

@cla In Romania am sarbatorit deja 1 aprilie: pe 6 decembrie, anul trecut. Un singur pacalit, dar ce pacaleala. Problema e ca incet incet, incepem sa ne gandim daca nu cumva ne-am pacalit si restul de 20 de milioane.

@marduk. Dobrogea a fost colonizata in draci. Dupa cate imi aduc eu aminte, la '77 romanii reprezentau undeva intre 30% si 40% din populatie.
Nefertiti
Mi s-a stricat ceasul de mana...
CharonOfNyx
S-a zdruncinat cand spargeai lemne, ca sa aprinzi focul...

Fac glume proaste, nu ma injura prea tare... de fapt imi pare rau pentru pierderea ta innocent.gif
Nefertiti
Ar fi bine sa-ti para, altfel nu mai vezi cafea. devil.gif
Johann_Moritz
Seful si subordonatul A:
S:-Dosarul ala de B. (judet in Romania) nu il bagi in comisie!
A:- Dar e in regula.
S: NU IL BAGI! Gaseste un motiv de retur si da-l inapoi.

Seful si subordonatul B:
S: -Vor veni dosarele alea doua pe I. (judet in Romania), sa le bagi in urmatoarea comisie!
B: -Pai alea nu sunt bune. N-au dreptul. Aveau acord de..., nu fac obiectul...
S: -Lasa, mah! Am vorbit la Prefectura, s-a aranjat.

Stiti de ce plange Voicu? Din sentimentul ala de ciuda care te cuprinde cand incepi sa te intrebi de ce tocmai eu?
Omul plange pe bune, nu e teatru.
Johann_Moritz
Ca sa nu credeti ca as compara ditamai rechinu (Voicu) cu un amarat de carasel, precizez ca sumele din cele trei dosare sunt de ordinul milioanelor de RONi. Si ca in institutie se gasesc cateva mii de astfel de dosare (unele mult mai grase, altele mai slabe) numai bune de jonglat. Totul tine de procent si de justa sa impartire intre mafiosecretarii de stat si de partid.

Nu in ultimul rand, discutia s-a purtat in biroul comun al consilierilor, in gura mare, de fata cu toata lumea, nu in vreun cotlon. In timpul asta fuma trabuc. Mi-a adus aminte de porcul ala din Ferma animalelor (desenele).
Nefertiti
durerea de cap
unele mentalităţi din ţara asta
tăcerea (una anume)
tre' să fac alt card
tre' să ajung la finanţe curând
durerea de cap
Johann_Moritz
De dimineata cand m-am uitat in oglinda, m-am ingrozit. Am gusa. Se mareste din ce in ce. hh.gif
Nefertiti
Un dobitoc care ambala o maşină în poligon.
Nefertiti
ziua asta haotică
frigul
depărtarea
durerea de spate
Marduk
tembelii si incompetentii de la Orange
setarile modemului AMOI 2000+
dinastia si tirania Microsoft
Erwin
Win32.Virut.ce = cel mai naşpa virus cu care m-am luptat până acum. Am reinstalat sistemul şi a reapărut după ce am dat "unhide" partiţiei D: unde erau salvate datele. Va trebui s-o iau de la-nceput! mad.gif
CharonOfNyx
**** ** as ****le sa-** *** si ***-* ** **** lu' ******** **** DE WINDOWS PROST!
Nefertiti
Ambalează unu' o maşină jos, sub geamul meu, şi face gălăgie şi poluează dimineaţa asta plăcută! Nici măcar jaful meu de Oltcit nu făcea aşa. laugh.gif
CharonOfNyx
Un idiot la frizerie. Cu pantaloni trei sferturi si tricou de manelar. Si fatza de manelist, si burtoi, si ceafa, si freza, manelist din cap pana-n picioare. A stat o ora pe scaun, l-a tuns fir cu fir, cate exact 1,25mm din fiecare. 50.gif

Innebuneam. L-am injurat de toti dumnezeii, sfintii si idolii din toate testamentele mai noi sau mai vechi.
Toti viii si mortii l-au torturat, umilit, violat folosind piepteni, foarfeci, brice, prosoape ude, pensete, spuma de ras, ceara de epilat, agrafe, furtunuri de dus... care-i intrau si-i ieseau prin toate gaurile avute sau facute... devil.gif 23.gif

Cand a coborat de pe scaun, avea exact aceeasi fatza, exact aceeasi freza ca in urma cu o ora. Dar s-a privit cu deosebita satisfactie-n oglina, si-a pus ochelarii de soare, de manelist desigur, si a plecat mandru, increzator si incantat de propria-i persoana. Astazi toate femeile din preajma lui ii vor cadea topite la picioare.

Idiotu' drakkului.
cetateanul_prietenos
daca e pe asa tipul de manelra nu s eprea spala oricit de gelat ar fi , asa ca s-ar putea ca femeile s acad ajos si din pricina mirosului ...
Nefertiti
Naivitatea mea.
factura
Pe mine m-a enervat ca stau la bloc si nu pot si eu sa fumez, ca tot omul vara(adica mai lejer) ,o tigara pe balcon .Pentru ca mai exista si alte ferestre.Si alti oameni. mad.gif Sau poate sunt eu speriata de bombe.
Justitiarul
Ca nu mi-a iesit niciun pronostic mad.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.