Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce M-a Enervat Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99
Nefertiti
Aoleu, unde i-ai întâlnit pe oamenii ăia? laugh.gif

Marduk
La diverse petreceri, fi sigura ca ti-am aparat onoarea si le-am atras atentia ca nu esti "una" o oarecare.
Nefertiti
Mulţumesc, eşti un cavaler, deşi nu ştiam că am nevoie de unul. laugh.gif
Marduk
Se pare ca ai nevoie, desi sunt surprins de cata lume te cunoaste si mai ales cat de multi cunosc acest forum.
Erwin
Nea Marduk, nu fii supărat, că vine vremea că n-avem nici noi corent!

N-ai auzit şi de unu' Iervin ăla cu Fonfăita?! rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Cla
Mai baieti, cedati, sa nu-si schimbe Vera numele în Fonfaita... biggrin.gif
Marduk
COSMIN GUSA acest Iuda, ipocrit, scolit si cu multe diplome dar complet lipsit de scrupule. Nu vroiam sa ma enervez in aceste zile, ma gandeam ca merita sa incerc experienta unui ortodox practicant, sa tin post, sa ma gandesc la Dumnezeu la sacrificiul lui Isus, dar se pare ca nu merit sa devin un ortodox practicant de vreme ce m-am lasat coplesit de acest individ, plin de el, de stiinta sa si de cunostintele sale, UN ALT FACATOR DE REALITATE, o realitate imputita in care ne taram zilele datorita unora precum COSMIN GUSA. Ar trebui sa deschid un topic separat pentru acest individ, cred ca va urma o perioada in care se va vorbii despre marele profet si atoate stiutor, atoate facator, COSMIN GUSA.
Cla
Porcarie azi, doi tâmpiti si-au dat mâna prin Anglia.
De parca nu ar fi altceva mai important, au risipit milioane de pounds ca asa a vrut regina si a fost foarte interesant ca ea a aparut în galben, na caca-m-as.
Cla
Nimic nu e mai rau sa-ti cauti bricheta si sa n-o vezi.
Cauti peste tot ca un tembel... atunci, o iei razna.

So... ce sa facem, hai un pic la potol. Deschid frigiderul. ghici ce se uita la mine: bricheta.

Am încercat sa nu intru în tembelizare.

Apropo, stiu de fete care si-au ascuns celularul prin frigider si nu l-au mai gasit...

Doamnelor, sunati-va de pe fix si undeva, cândva va suna celulalur. Si atunci ghici unde e. Pe undeva prin frigider rofl.gif

Asta e Multitasking feminina, dar barbatul se prinde roflmao.gif
Nefertiti
"deabea"
Cla
"De-abia"
Nefertiti
nesimţirea
Zed
Vera , nu are rost . Din pacate esti prea fina si ai mintea prea agera pentru un anumit tip de homo sapiens . Mai mult nu-i duce capul , asta ceea ce fac ei este suma mai multor factori .

mwah1.gif
Nefertiti
Da, mi-e f clar că există specimene care atâta pot. Dar nu e prima dată. În fine, nu îmi stric ziua pentru nimeni de genul ăsta, că nu merită.
Eclectic
M-a enervat ca ONU declara foamete in Somalia, dar lumea e isterizata ca a murit o drogata.
ilie
Drogata respectiva a ajutat pe multi dintre dezmostenitii vietii... Total intamplator a participat la donatii pentru Africa de 32 milioane dollari, iar pentru doua case de copii din Romania a donat peste 1,2 milioane euro... facand toate astea fara tam-tam.
- http://www.popcrunch.com/amy-winehouse-1-m...mania-orphange/
- http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showb...en-dresses.html
- http://www.looktothestars.org/news/4705-am...or-charity-film

Mergi tu in fata oglinzii si spune ce ai facut TU pentru amarati in ultimul an, in ultimii 5, sau vreodata...

... si asa poate descoperi ca ce ai scris mai sus e doar ipocrizie, sau rautate gratuita, sau pur si simplu prostie.
Michelle
unsure.gif N-am stiut nici eu aspectele filantropice din viata lui Amy.

Un lucru este cert ,tipa avea o voce extraordinara si un real talent muzical...toata lumea criticii muzicale e de acord cu asta.
Iar oamenii ar trebui sa manifeste delicatete cind e vorba de a scormoni in viata privata a unui mare artist si sa evite verdictele.
Nefertiti
"Copii nevinovaţi" - apare în aproape toate ştirile despre ce s-a întâmplat în Norvegia.
Cla
Na fain. Abia ce am lipsit vreo 9 saptamâni pentru ca am fost "on tour" si când am ajuns acasa mi-a crapat Windowsu', azi l-am reinstalat, mai ales Outlook Express.
Na dragii mei, ce sa zic... mi-am luat mail-urile de pe server... 969 normale + 376 spam.
Fain de tot. Asa o guma mare de sters n-am acasa, ce ziceti voi, merge cu dinamita? ...grrrr.... evil.gif

laugh.gif
Tinkerbell
televiziunile manelizate, adica mai toate. d-aia stau pa net, na! mad.gif
Marduk
Modul in care jurnalistii incearca sa faca o stire interesanta, vandabila. "Un fost director de la Vodafone arestat pentru ......" daca este un fost director ce legatura mai are Vodafone cu acest individ?
Cla
QUOTE(Marduk @ 6 Oct 2011, 09:28 AM) *
daca este un fost director ce legatura mai are Vodafone cu acest individ?

Ar trebui sa stim de ce a sters-o "voluntar".
Cla
Nu-i de gluma cu Cigarillos, ca se sting.
De ce naiba consum mai multe brichete decât tigari? blink.gif
Michelle
QUOTE(Marduk @ 6 Oct 2011, 10:28 AM) *
Modul in care jurnalistii incearca sa faca o stire interesanta, vandabila. "Un fost director de la Vodafone arestat pentru ......" daca este un fost director ce legatura mai are Vodafone cu acest individ?

S-ar putea ca ancheta sa scoata la iveala o practica generalizata in companiile mari...de exemplu la inlocuirea parcului de masini se (sub)evalueaza de catre un evaluator"independent" in combinatie cu firma de leasing care-si ia partea ei si uite-asa fac unii bani din tranzactii cu masini la mina a 2 a
turbo trabant
QUOTE(Michelle @ 6 Oct 2011, 01:15 PM) *
S-ar putea ca ancheta sa scoata la iveala o practica generalizata in companiile mari...de exemplu la inlocuirea parcului de masini se (sub)evalueaza de catre un evaluator"independent" in combinatie cu firma de leasing care-si ia partea ei si uite-asa fac unii bani din tranzactii cu masini la mina a 2 a

Nu cred ca se va face asta, nu sunt probe.

Mai curand cum unii manajeri fura de rup in romanica. Inclusiv aia de apar la tv si in top50 muieri de succeso maximo.
Michelle
Tatoiu? rolleyes.gif
Marduk
QUOTE(Michelle @ 6 Oct 2011, 02:15 PM) *
S-ar putea ca ancheta sa scoata la iveala o practica generalizata in companiile mari...de exemplu la inlocuirea parcului de masini....

Hai sa fim seriosi, ma cherie de la tine am pretentii. mwah1.gif E doar un stil de a face stirea credibila, o legi de ceva si ai audienta. Daca stirea aparea ca domnul X a facut si a dres, cine o baga in seama? Asta este lumea in care traim, este o lume lasata de izbeliste, orice individ vine cu o informatie si crede ca afirmatia sa este adevarul absolut, poate nici nu crede chestia asta, dar vrea sa vanda un produs, care altfel n-ar fi avut nicio valoare.
turbo trabant
Michelle: nu numai.

S-a cam dus mitul corporatisului muncind asiduu. In rumenia s-a inlocuit cu nemitul manajerului mituibil la orice si cu orice. Ca asa e la noi in maximia.
Michelle
QUOTE(Marduk @ 6 Oct 2011, 02:56 PM) *
Hai sa fim seriosi, ma cherie de la tine am pretentii. mwah1.gif E doar un stil de a face stirea credibila, o legi de ceva si ai audienta.


Sunt de acord. Cam stiu ce vant de pustietate sufla prin televiziuni nu mai vorbesc de ziare care scriu numai pt online.
Numai ca nici de la corporatii eu nu mai am nici un fel de asteptari pozitive. Din ce-am observat in corporatii si banci neprofesionalismul la brat cu cumetriile tipic romanesti joaca hora cum mituim si pe cine sa ne dea si noua sa sugem de la tzatza bugetului
Marduk
Atitudinea antrenorului Lucescu fata de vatmanul tramvaiului care l-a lovit. Data viitoare cand o sa-l loveasca trenul o sa dea vina pe mecanicul locomotivei.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 11 Jan 2012, 12:01 PM) *
Atitudinea antrenorului Lucescu fata de vatmanul tramvaiului care l-a lovit. Data viitoare cand o sa-l loveasca trenul o sa dea vina pe mecanicul locomotivei.


Da, e nesimtit total.

Ar trebui sa le facem statuie, ba, la mingicarii astia si sa ne dam din fata lor, sa stam plecati cu fruntea in tarana cand trec regii fotbalului.
Michelle
Cica asa procedeaza si in fotbal cind pierde...intai da vina pe arbitri si daca nu poate pe aia da vina pe ghinion. Si el si Becali tot o apa, infumurati nevoie mare!
Pai daca tramvaiul ala venea in panta si el i-a sarit in fata la cativa metri (la cum spune un martor ocular) cum naiba sa poti frana ceva care are 32 tone si cu pasageri in el. Si pasagerii aia ce sa faca, sa moara nu? iar vatmanul sa faca puscarie ca a vrut "Il luce "sa intoarca in ultima clipa... hh.gif
Cucu Mucu
Kia cheamă în service modelul Sorento pentru defecțiuni la sistemul de impact cu tramvaiul


Producătorul coreean de autoturisme Kia a recunoscut că modelul Sorento are un defect de fabricație care vă poate pune viața în pericol în cazul unui impact cu tramvaiul. Purtătorul de cuvânt al Kia România ne explică situația: „Manevra de întoarcere prin fața tramvaiului poate fi riscantă pentru șofer. Senzorul care ar trebui să detecteze cât sunteți de prost nu funcționează corect, iar calculatorul de bord vă lăsă practic la mila vatmanului.”
Felina
tt esti de coma LOL
Papadie_62
Faptul ca, am revenit dupa aproape 5 ani (cu mici escapade pe parcursul lor) si gasesc aici un "Han politizat", reformat pe baza "Artei conversatiei politice"...
Am si vazut tabloul in fata ochilor... frunti incruntate, sprincene arcuite peste ochi facuti mici, fum scos pe nari, aburi pe urechi, scantei prin par si nervi, nervi la maximum... cuvinte aruncare in obrazuri intoarse sau ne, lupte de convingere, ochi scosi si bagati (cu degetele) in orbite, jigniri si scuze, dorinta fiecaruia de a fi deasupra... sad.gif

Este mult prea mult pt mine, recunosc. Imi este suficienta realiatea crunta, si ma impovareaza destul.
De ce era oare nevoie sa se transforme acest loc pe care l-am iubit si respectat atat (tocmai pt diversitatea lui, pt relaxarea pe care o conferea, pentru faptul ca era diferit de toate celelate forumuri intalnite) dintr-un Han linistit unde tot omul simtea nevoia de relaxare, de zambet, de liniste, intr-o "cafenea politica" unde parerile nici macar nu sunt luate in seama de cineva vizat sau ne, unde conversatiile nu au absolut nici o valoare (constienti fiind ca suntem prea mici pt a schimba ceva)??
Marduk
Ai dreptate, pe vremuri ca si azi e nevoie de oameni ca tine sa ne mai scoata din mocirla asta de politica. Eu ma bucur ca ai revenit.
Papadie_62
Multumesc, Marduk!
Eu am intrat si tot stau agatata pe aici, tot vizualizez mesajele noi, insa... tot mai in jos se duc colturile gurii... sad.gif
Erwin
Hanul nu e mai politizat decât altădată, mereu aceiași postează la politică, poate la o calitate mai scăzută a discuțiilor. Problema e că nu prea mai postează ceilalți, inclusiv eu... sorry.gif Are fiecare alte preocupări, alte locuri pe unde-și petrec timpul. Și cum pe rând au tot plecat oamenii cu care altădată ne jucam sau povesteam, ne-a scăzut interesul și celor ce-am rămas p-aci... din când în gând... rolleyes.gif

Bine ai revenit! smile.gif
Cla
Aveti dreptate, si pe mine ma intereseaza altceva decât politica.
Pai sa scriem altceva.
Deschid un topic despre istorie, mitologie
Papadie_62
secret.gif si azi ca si ieri...

mad.gif mad.gif mad.gif harhar.gif harhar.gif harhar.gif

@cla, e plin hanul de topicuri... al meu ar mai lipsi
goguta
QUOTE(Erwin @ 24 Apr 2012, 10:43 PM) *
Hanul nu e mai politizat decât altădată, mereu aceiași postează la politică, poate la o calitate mai scăzută a discuțiilor. Problema e că nu prea mai postează ceilalți, inclusiv eu... sorry.gif Are fiecare alte preocupări, alte locuri pe unde-și petrec timpul. Și cum pe rând au tot plecat oamenii cu care altădată ne jucam sau povesteam, ne-a scăzut interesul și celor ce-am rămas p-aci... din când în gând... rolleyes.gif


Asta e cel mai mare castig al politicienilor.
Au reusit sa ne aduca in starea asta de apatie, in care am renuntat cu totul la drepturile si ideile noastre.
Ii lasam sa faca ce vor.

Nu politica este problema forumului. Sa ignori politica inseamna sa ignori societatea in care traiesti - recunosc, artistii pot face asta cu succes biggrin.gif, cinste lor.
Problema este in calitatea moderatorilor de acolo. Care lasa discutiile sa derapeze, sau derapeaza chiar ei, si care daca primesc un "Report post" il considera PM, si au chiar tupeul sa-si justifice derapajul de la regulamentul forumului prin folosirea de cuvinte si expresii injurioase:
"Imi pare rau, dar nu retrag expresia [...] Deci, in opinia mea, omul ala e cretin. Daca nu-i convine cuiva, asta e."

Cam asta e problema forumului, nu politica in sine.
Cla
Pai pune unul, draga mea, macar ceva fara politica smile.gif
turbo trabant
QUOTE(goguta @ 25 Apr 2012, 03:13 PM) *
Sa ignori politica inseamna sa ignori societatea in care traiesti - recunosc, artistii pot face asta cu succes biggrin.gif, cinste lor.

Mai exista si altceva in viata decat politica. Politica, mai ales in campanie electorala, e o prostie.

Marduk
O stire : "condamnarea milionarului Carabulea a starnit consternare la Sibiu" how the f..k is Carabulea, Becali, Copos, Videanu, and all the others that f..k us. ranting.gif
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 26 Apr 2012, 05:13 PM) *
how the f..k is Carabulea

Patronul atlassib si directorul bancii crapatica.
Marduk
Asa si? eu sunt Marduk, patronul meu personal, am in fiecare stup 30-40000 de mii de angajati, pot sa fac o greva cu angajatii mei in Sibiu sau Bucuresti?
Cla
Hai ca pe Carabulea din Sibiu l-am stiut si eu, ma mira ca oameni din România nu-l stiu.
Marduk, ai albine? smile.gif
Cla
QUOTE(Papadie_62 @ 25 Apr 2012, 03:03 PM) *
secret.gif si azi ca si ieri...


@cla, e plin hanul de topicuri... al meu ar mai lipsi

Carmen, scuze... papadie, nu te speria, sunt oameni care te citesc cu drag smile.gif
Uite, azi m-am uitat la flori.
Brânduse, lalele, "nu ma uita",papadie.
Vazând papadia m-am gândit la tine smile.gif
Marduk
Castigatorii de la "Romanii au talent". Mi s-a demonstrat inca odata ca romanii se lasa usor inselati, nu zic ca iluzionistul nu era bun, dar sa prostesti un public care face cel mai bun rating in televiziune mi se pare inacceptabil. Prin acest concurs s-au perindat adevarate valori, adevarate talente, iar romanii aleg un iluzionist care are niste scheme pe care le executa de nenumarate ori pana cand ajunge la perfectiune, inducand impresia ca are talent. Daca asta este talentul pentru romanii atunci nu stiu ce sa mai zic.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.