Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Miine
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89
Thecook
Incearca sa mananci doar paine sau chifle facute din Dinkelmehl (faina din alac...cred ? ) . Painea din Dinkelmehl iese la fel de buna ca cea din Weizenmehl, poate ceva mai uscata. Dezavantajul e ca e mai scumpa, adica costa cam dublu.
wulfenia
wow, azi mi-am dat seama de o chestie... ca ma sabotez de-mi sar fulgii
am primit lista de ore pe septembrie unde mi se trage presu cu doua zile si niste ore si eu ce-am facut? am semnat fara macar sa clipesc. Seful mi-a spus sa semnez si sa predau lista candva curand...
N-o s-o predau. O sa clarific ce e cu zilele alea doua de care vrea sa ma jupoaie mula lui de secretara. O sa le spun deschis ca daca vor pot sa le daruiesc cele doua zile dar sa stie ca stiu de ele.
Da, asa.
Notita pentru mine: deschis ochii de 100 de ori si abia apoi semnat.
mdA!
asa... deci.. te pup!
missed me?!
biggrin.gif
wulfenia
a little biggrin.gif pe unde ai umblat?



s-a dus vara cred... de cateva zile nu mai iese soarele.

Mananc ce am prin frigider sa nu trebuiasca sa arunc mai incolo sau sa car dupa mine.

am mai gatat o lista azi

mdA!
uiiiiiiiiiiiiiii !!!! :*

nu mai stiu cum sunt emoticoanele astea.
plec in teambuilding.
ma intorc
iti povestesc.

pfoai.. stii ca intre timp am schimbat prefixu'?
(ala de varsta, nu ala de localitate biggrin.gif )
wulfenia
La multi ani! smile.gif




Am rezolvat multe zilele astea.

Am invitat colegii si sefii la o mica petrecere de adio saptamana viitoare, cu cafea si prajitura. Azi am cumparat pentr fiecare cate o cana frumoasa de cafea, cu motive de "cafea" smile.gif tare elegante smile.gif

Acuma seara am facut baby-sitting la 3 copii. Un bene de 7 luni, o fetita de 3 ani si un baiat de 7. Copiii ne obliga sa fim mindfull smile.gif
Oiski-Poiski
Draga Carmen , azi este primul tau WE la C.Sper ca nu ti-a fost asa de greu la plecare si ca acuma stai la gradina in hamacul tau, la Grado sunt 27° soare , si-ti merge bine.
Dupa ce ti-ai revenit da un semn de viata.
wulfenia
o fost 30 de grade si mai bine la Grado. am fost 3 zile la rand, mereu dupa amiaza ca am avut un bebe cu noi.
is bine. taaare ocupata dar foarte bine smile.gif
Felina
bine ca esti tu ocupata smile.gif
wulfenia
da tu bine ca-s! rolleyes.gif

noa deci mai departe tot n-am ce sa raportez in afara de despachetat, montat mobile diverse si jucat cu caini. Stiu cum suna daaar am terminat cu bucataria. Adica e totul montat, sortat, pus unde le e locul. Am pregatit masa pentru micul dejun, pus cafeaua in masina de cafea asa ca dimineata doar scot laptele din frigider si pornesc focul sub cafea.
Oiski-Poiski
QUOTE(wulfenia @ 19 Sep 2011, 09:15 PM) *
Am pregatit masa pentru micul dejun, pus cafeaua in masina de cafea asa ca dimineata doar scot laptele din frigider si pornesc focul sub cafea.



Am crezut ca numa eu mis asa desteapta rolleyes.gif .Sa pregatesc seara totul pe masa doar sa apas dimineata pe bumbul de la masina de cafea.Si pana masina isi face treaba ne facem si noi treaba pe la imbracat,baie etc.



wulfenia
eu invat invat smile.gif imi place tipul asta de mic dejun simplist, mediteranean, cu o cana de cafea si cativa biscuiti... usor de pregatit si dragut smile.gif

azi am comandat usa de la dus ca tre s-o schimbam. Tot azi o sa continui sa despachetez si sa ordonez, mai spre seara ies cateva minute la plimbare cu G si cu cainii. Iese soarele, o sa fac si-o masina de haine.

Deocamdata nu gatesc nimic, pranz si cina mancam cu ai lui.

M-am temut c-o sa regret pasul. Inca nici urma de regret. Pe zi ce trece mi se intareste convingerea c-am luat decizia cea mai sanatos posibila.

Acuma am doua posibilitati: sa ies cateva minute cu bicicleta sau sa trag un pui de somn. Hmmm... poate la combin pe amandoua... si mai apoi mai despachetez... sau pornesc masina de spalat haine... hmmm... ce de decizii de luat... unsure.gif
wulfenia
ieri mi-am pus kippliege cu capul la umbra si picioarele la soare, ceea ce o sa fac si mai mintenas.

trec sa las asta:

You are reading from the book The Language of Letting Go
Letting Go of Urgency

One thing at a time.

That's all we have to do. Not two things at once, but one thing done in peace.

One task at a time. One feeling at a time. One day at a time. One problem at a time. One step at a time.

One pleasure at a time.

Relax. Let go of urgency. Begin calmly now. Take one thing at a time.

See how everything works out?

Today, I will peacefully approach one thing at a time. When in doubt, I will take first things first.

dascalita
Bine ca stai cu capul la umbra, picioarele oricum nu fac insolatie! mwah1.gif
wulfenia
asa ma gandeam si eu draga mea smile.gif)
Capul mi-l pun la umbra sub o tufa de rodii care deja o inceput sa se coaca. Azi am cules una si am mancat-o stand pe kippliege si povestind cu mama lui L.

Apoi am cules alune si le-am pus la soare la uscat. Am mers in vie sa mananc un strugure si m-am bucurat sa vad ca magarii o fost lasati liberi sa zburde dupa placul inimii. Is magari pitici, sardezi, din aia ca in Shek.

Am tot facut una-alta prin casa pe parcusul zilei. Ce-am realizat? Hmmm... Am redus mult de tot posesiunile in materie de haine si pantofi. Am ajuns la un dulap dublu o parte de vara o parte de iarna si atat. Alternativa ar fi fost sa tot fac rocada la sfarsit de sezon sa pun cele de vara sus cele de iarna jos si invers. Am decis sa nu! Acuma am ce in dulap. Ce nu are loc in dulap trebuie sa plece. Am taiat si pantofii cat am putut. De vara mi-o ramas in dulapul de pantofi si mai tre sa iau un dulap mic in hol pentru cizme (alea cu blana le-am redus ca aici nu sunt ierni adevarate) si pentru genti, vreo 4-5 genti mai am. Binecuvantez Caritasul cu 8 saci mari de haine si pantofi. Si daca as fi fost desteapta il binecuvantam inca de pe cand am fo in Au sa nu car atatea dupa mine. Noa da bine-i si asa!

Seara am copt cam 30 de clatite pe care mama lui L le-o acoperit cu sunca fiarta si cuburi de branza gen cascaval pe fiecare in pate, le-o rulat, le-o pus intr-o tava, o pus ici si colo fulgi de unt si le-o dat la cuptor cat sa se topeasca branza. Doamne ajuta ca cred c-au milioane de calorii pe portie!

Maine e zi de piata asa c-am amanat ciorba de fasole pentru poimaine. Sambata si duminica om merge la mare pentru cateva ore dac-a tine vremea tot asa de buna.

Noapte buna.
wulfenia
Ieri am tot pingheluit pe apartament. Seara am iesit un juma de ceas cu G cu bicicletele. Cand s-a lasat seara s-a oprit brusc in ijlocul strazii sa-si porneasca lumina. Care lumina nu a functionat ceea ce l-a scos din alea lui si pana acasa am pedalat sanatos sa ma pot tine dupa el, putin mai spre interiorul soselei ca eu aveam lumina si ma puteau vedea masinile.Pana acasa nu s-a oprit, era vadit preocupat si deconcentrat. Incet incet o sa ma obisnuiesc cu handicapul lui si cu el... plimbarea de ieri a fost o lectie frumoasa.

Am facut alergie la ceva si-s toata bube pe picioare. Mereu am fost sensibila la ceva (poate la oua?) ca de mica stiu ca faceam urticarie.

Azi am gatit eu pranzul, ciorba de fasole, nimeni n-a facut nazuri, a fost foarte buna si si-au pus si a doua portie.

Am program de voie pana deseara la cina. O sa calc 15 minute, o sa ma bag in sufragerie - sau ma rog, camera ce-afi candva sufragerie - sa vad ce pot face pe acolo... un pic...

Daca reuseste maine sa monteze usa mai devreme o sa avem timp de mers la mare. Duminica insa nu ca are frate-sau ziua si suntem invitati. Mama-sa n-ar veni pe motiv ca G la 3 jumate tre sa lucre, m-ar lansa pe mine cu L si E io insa am declarat ca ori toti ori niciunul. Asa ca o sa sun sa vad daca poate incepe mai devreme, pe la 3, sa stam pana la patru si asa sa fie toata lumea impacata...
wulfenia
M-am intors in AT sa rezolv ultimele sau cvasi-ultimele chestiuni. Ma streseaza rau unele chestii care.s de inchis si nu imi dau seama cum de am permis sa ajung asa de stresata. Hmmm...

Let go...

Oiski-Poiski
QUOTE(wulfenia @ 28 Sep 2011, 10:08 PM) *
nu imi dau seama cum de am permis sa ajung asa de stresata. Hmmm...



Pentru ca tu stii ce insemana sa faci un pas din asta si ce alergatura este.Si poate cu unele lucruri nu ai vrut sa te confrunti la vremea respectiva.
Felina
ce te streseaza asa rau? am si eu un pomelnic azi rolleyes.gif
wulfenia
m-am intors acasa si sunt relativ bine, sanatoasa dar cu nervii intr-o suta de pioneze. Ca de obicei dupa cate-o experienta de care tocmai am avut parte ma tot intreb care este lectia. Raspunsul insa vine cand i lui de venit nu cand imi strofoc eu mintea si-mi screm sufletul.

Pana una alta o sa reintru in rutina.

Fac o lista cu ce e inca de luat:
- masina de spalat si uscator electric de rufe (prima se rezolva azi), retea pentru uscat hainele pe vana
- camera de oaspeti I: 2 noptiere si o comoda
- camera de oaspeti 2: dulap
- sufragerie completa (divan pe colt, TV, suport TV, comoda)
- birou: biblioteca pentru putinele mele carti
- hol: dulap cizme
- camera de lucru: masa de lucru si etajera pentru cutiile cu materiale si ate

wulfenia
am facut una-alta prin casa, am iesit apoi pentru cateva minute afara si m-am uitat cum se joaca Lia & Bia - cea mai haioasa faza e cand sta Lia peste Bia si se face c-o rupe (Lia = pincher dar ea nu stie, se crede mare smile.gif) si Bia = golden retriever), apoi am cinat peste la cuptor, salata si struguri. Asa ca acuma deja arata altfel lumea smile.gif

Am citit zilele astea "Irre wir behandeln die falschen". Am terminat-o in trei zile pentru ca m-a prins si pentru ca daca as fi luat-o cu mine ar fi trebuit sa-mi amintesc s-o duc inapoi. Mi-a schimbat complet perspectiva asupra bolilor psihice si m-a calmat de unele nelinisti. Obisnuiam sa cred si sa afirm ca decat sa ma imbolnavesc vreodata phisic as prefera sa mor. Acum gandesc altfel. Cartea as recomanda-o ca si lectura pentru cultura generala.

Am 44 de emailuri necitite si nesortate, ma pun pe treaba. Apoi la somn. Maine merg la cumparaturi cu mama-sa lui L. Da, cu masina si da, conduc eu. Am crezut ca e greu de condus in Italia de ce-s asa de haotici comparativ cu austriecii. Well, I was wrong. Inca niciodata n-am fost claxonata si nici nu mi s-o lipit niciunul in cur sa ma streseze.

wulfenia
anul trecut mi-au adus fratii lui A gogosari din ro. I-am mancat si am pastrat semintele, le-am plantat in primavara intr-un ghiveci pe pervazul ferestrei. Plantutele i le-am dat lui G si el mi le-a pus in gradina, le-a udat si asa ca eu mananc gogosari facuti de mine din seminte. Dintr-unul frumos am scos azi iar semintele si le-am pus la uscat

Am spalat 3 masini azi, le-am intins la soare, in vant.

Oiski-Poiski
hiya.gif
Thecook
Cand se usuca semintele trimite-mi si mie cateva intr-un plic. thumb_yello.gif
wulfenia
Oiski: mwah1.gif

TheCook: OK! Desiii la anul cred ca ii culegi singura de la mine in gradina jamie.gif

am luat masina de spalat. Capacitatea 8 kile, 1000 de rotatii, whirlpool, se poate programa cand sa spele.

Am mai luat niste mobile pe care saptamana viitoare o sa le construiesc. Abia astept.

Maine ne intoarcem sa comandam divanul... am gasit unul redus la 699, din piele eco (orice o fi insemnand aia...!)
wulfenia
am pus de paine in masina pe maine. daca am noroc maine imi instaleaza masina de spalat L cu frate-sau. Pentru ultimul weekend din octombrie am organizat o sedinta de serviciu, vin doua foste-colege la mine, una vine cu barbatu-sau. Abia astept smile.gif

Am vazut la stiri ca undeva in Italia un roman a injunghiat pe strada un alt roman... ce trist...

wulfenia
am fost azi in gradina, am cules 3 vinete, niste gogosari si ceapa. Vinetele-s in cuptor, mai mintenas fac un piculetz de zacusca smile.gif din gogosarii mei wub.gif

O poza motivationala pentru Cook:

wulfenia
in seara asta joac Juve asa ca eu o sa-i petrec seara singura. O sa-mi umplu vana si-o sa iau o carte cu mine, o lumanare parfumata hiiiiiii smile.gif

viata la casa e diferita de cea la apartament. Gasesc in fiecare moment ceva de facut, mai ales la stadiul in care suntem acum ...

zacusca o iesit buna.

seara am udat florile

la amiaza am avut mamaliga si coaste si carnati la gratar. Foarte bune smile.gif
wulfenia
am pus doua pungi de vinete la congelator. Ma mai duc sa vad ce ardei gasesc si ii calesc in ulei si-i pun si pe aia la congelator. Is harnica smile.gif
Pana oi invarti in ardei o sa construiesc o comoda mica pentru hol.

Cuvintele zilei de azi sunt: nuci, alune, rodii.

Am o vitrina mica. In care deocamdata stau niste dvd-uri, doua sticle de palinca de aia bengoasa pe care le-am primit desi nu bem palinca noi... "sa le pui in vitrina la expozitie" mi-a zis matusa-mea. Am si niste pahare si cupe de cristal pentru deserturi. Putine. Ma gandeam la traditionala vitrina cu pahare si daca e cazul sa fac un altar alcoolului avand in vedere ce a insemnat in viata mea. Vitrina cu pahare si sticle de alcool ar semnala celor ce-mi intra in casa ca sunt ok cu consumul de alcool...
Palinca e si digestiv...?
Ma gandeam sa pun in vitrina paharele, sticlele nu. La urma urmei in pahare pot ervi si cocktailuri de shrimps nu? Si sa mai pun niste pozici de ale noastre si niste amintiri de la colege de la serviciu, de la Diana... sa vedem ce-mi mai puieste mintea...
Felina
Alcoolul in sine nu are nici o vina. Poa sa fie desigur digestiv. Si poate inveseli cate un chip morocanos sau trata un inceput de raceala. Ceva sticle de alcool in vitrina pot fi un ajutor de nadejde. Cateva sticle de alcool in vitrina nu inseamna ca agreati abuzul lui sau abuzurile cauzate de el. Poate un dulapior inchis te-ar face sa te simti mai bine? unii tin alcoalele in spatele unor usi de lemn... Mie imi place sa am ceva alcoale in casa, sunt f bune can apar musafiri neanuntati, sau cand ma tai dorinta sa fac o prajitura mai acatari smile.gif
wulfenia
Feli si pentru mine alcoolul isi are locul in spatele usilor de lemn. smile.gif am decis! smile.gif

Maine e o zi mare smile.gif Toata tremur de emotie. Nu stiu cum o sa reusesc sa dorm la noapte... vine instalatorul maine seara si leaga masina de spalat. O doamne ajuta sa nu ma pierd cu firea pana maine... 38.gif
Oiski-Poiski
Sa-ti traiasca masina de spalat ani lungi si harnici smile.gif
Felina
iuhuuu, sa-ti traiasca si sa te slujeasca multi ani!
dascalita
Sa vezi ce fericire pe tine cand ea lucra si-ti vei face unghiile!
wulfenia
e gata instalata, mai incolo o pornesc smile.gif
am facut iara muffinurile sarate cu sunca si branza uscata... foarte deosebite smile.gif
Oiski-Poiski
Poate dai si tu reteta la muffinurile alea .Si din cand in cand o reteta buna italiana direct de la bucatar rolleyes.gif
dascalita
N-ar fi rau sa ne explici cum se face, daca le facem hotaram noi un functie de ...complexitate, colesterol, alea, alea! mwah1.gif
wulfenia
Muffinurile is tare faine... am reteta de pe http://mayas-esprit.blogspot.com/2011/06/b...o-si-sunca.html.
Ingredientele:
5 oua
1 lingura marar tocat
230 grame de faina
300 ml lapte
bicarbonat (eu am pus praf de copt)
apa minerala (am sarit-o)
100 de grame de pecorino sau orice alta branza uscata razuita
50 grame unt
ceapa verde 2 fire (eu am pus o ceapa mica normala tocata si o jumate de gogosar rosu taiat matunt de tot)
150 grame sunca taiata cuburi maruntele (eu iara am pus un rest de sunca, un capat de salam si un rest de carnat ce-l aveam prin frigider)
sare (putina de tot)
piper

se caleste ceapa cu sunca si gogosarul
am mixat galbenusurile cu o linguritzae praf de copt
am batut alburusile spuma
apoi am amestecat in ordinea asta: albusuri + galbenusuri - marar + piper + sare + faine si lapte (alternam o parte faina o parte de lapte si tot asa pana le terminam) + branza raziuta + untul topit + prajeala si am turnat in 12 forme de muffinuri. Am bata la cuptor la 180 de grade perntru 25 de minute.
Sunt delicioase smile.gif


Reteta ce a gatit-o azi viitoarea soacra: un pachet de lachs afumat (nu stiu cum il cheama pe pestele ala in romaneste), l-a tocat marunt, a tocat si un catel de usturoi, le-a incalzit in lei de masline din belsug apoi le-a turnat peste pastele fierte (500 grame), a adaugat si o cutiuta de smantana lichida (150 ml) si gata, la masa. Ce fac ei si nu facem noi? Pun sare multa de tot in apa in care fierb pastele. La o cutie de 500 de grame de paste ei arunca un pumn mare de sare grunjoasa in asa. In felul asta mancarea gata nu mai trebuie sarata si pastele nu au gust neutru ci sunt si goale foarte gustoase.


Am mai comis azi o prajitura de ciocolata cu alune foarte foarte gustoasa. Nu ma asteptam sa iasa asa de bine. Acuma ma duc s-o laud pe fata ce-o pus reteta pe internet biggrin.gif
Reteta e de aici: http://www.gustos.ro/retete-culinare/praji...a-si-alune.html si alunele de la mine din gradina ohyeah.gif
wulfenia
amu vad c-am gresit al doilea link, de la vinul de la cina mi se trage rofl.gif
Oiski-Poiski
Aaaa, deci de la Maya le ai .Am facut multe retete de pe blogul ei.Muffinurile astea arata grozav.Cred ca le voi incerca.


Lachs este somon.Smantana a adaugat-o peste peste si apoi pestele peste paste ? Sau ? Deci iese Lachs mit Sahne .

Pai pestele ala trebe sa innoate in ceva si , zic eu, vinul este ideal pentru el. rolleyes.gif Ca de apa s-o saturat acolo de unde vine.
wulfenia
uite asta este reteta de prajitura ce am facut-o: http://www.gustos.ro/retete-culinare/praji...-ciocolata.html

In glazura am adaugat si lichior de afine smile.gif
Oiski-Poiski
Halloooooooooo Erde an Carmen .Eu intrebam de somon rofl.gif
wulfenia
scusa-maaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deci o pus peste paste uleiul cu somonul incalzit, o amestecat, apoi o pus o cutie de smantanaaaaaaaaaa
passt so? smile.gif
wulfenia
azi si maine nu fac nimica in casa. De vineri o anuntat vreme ploioasa asa c-o sa fac atunci mobilele. Maine e zi de piata. Masina de spalat merge super smile.gif
Oiski-Poiski
QUOTE(wulfenia @ 5 Oct 2011, 10:38 AM) *
passt so? smile.gif



Na ja, so gerade. Perfect ar fi daca ai veni la mine si mi-ai arata cum sa le fac. mwah1.gif
wulfenia
putem veni toti? rolleyes.gif

Azi la amiaza am mancat paste cochilii cu sos de rosii. Seara fripturi de vitel. Le-a batut bine, le-a sarat si piperat, le-am fript eu intr-o tigaie cu ulei, o ramurica de rozmarin si un juma de catel de usturoi. Garnitura o chifla cine a vrut, ca eu deja m-am obisnuit sa mananc fara.

Dupa fiecare pranz se mananca si branza (eu prefer stracchino, un tip de branza ce l-am descoperit aici, si gorgonzola) si fructe. Fiecare cina se incheie cu cate un blid mare de tot de salata verde cu rosii si/sau castraveti. Nu exista sa se sara peste mese si orarul de mancare se incearca sa se respecte cu strictete. Imi amintesc ca in romania copilariei mele se punea foarte putin accent pe ora mesei. Fiecare manca atunci cand ii era foame sau cand era gata mancarea. Tin minte ca o singura familie din vecini manca la ora fixa si noi radeam de pruncii lor ca ajungea sa-i strige mama-sa o data la masa si ei se carau ca stiau ca dupa ce se strange masa nu mai capata nimica rofl.gif

Zilele mele au o structura anume. Chiuveta imi e mereu goala si patul mereu aerisit si facut. Hainele spalate. Io satula si odihnita. Nu simt lipsa serviciului si acuma sa ma intorc la conditiile in care am lucrat mi-ar fi ca si a merge in puscarie. Deocamdata nu mi-e musai oricum... smile.gif

Exista o diferenta foarte mare de mentalitate intre austrieci si italieni. Azi de exemplu am cunoscut 2 persoane, cunostinte de-ale soacrei mele, intr-o plimbarica de 3 ore ( ohyeah.gif ) cu bicicleta si la una am fost acasa cealalta i-a zis soacrei sa vina s-o viziteze curand si sa ma aduca si pe mine smile.gif Austriecii te cheama la ei acasa daca esti instalator sau zugrav rofl.gif

Cumva satul asta aduce mult cu satul in care a trait bunica-mea si in cre am copilarit si eu partial, sat care de curand a devenit oras. Seamana prin dimensiuni si prin inca ceva... prin preocuparea oamenilor pentru casele lor. Si aici ca si acolo se pune mare accent si se investeste cea mai mare parte a energiei si a banilor in propriul camin. Cateodata ma gandesc, uitandu-ma la sat si la oameni, ca asa ar fi fost A, satul din ro, daca n-ar fi fost anii de comunism. Asa ar fi fost casele si asa ar fi fost oamenii: curati, calmi, prietenosi, saritori, cu case spatioase si mobilate la fix. smile.gif

Zilele trecute am fost intr-un magazin si am ales 3 mobile si ne-am dus la casa sa le platim si hopala ca trebe comandate si o sa vina candva in noiembrie... hmmm... am zis ca nu. Pacat de timpul pierdut dar totusi nu. Incet incet va trebui sa ma obisnuiesc cu lipsa asta de nemtism de aici rolleyes.gif Si ma tot gandeam ca oare de ce Universul sau al de sus sau ma rog... n-o vrut sa-mi iau eu biblioteca si divanul si masa de lucru... ca oare ce o avea in plan...? asa... si azi, vizitand una din fostele vecine ale soacrei mele, povestim si zice ca fiica-sa ce lucra la un magazin de mobila face ore suplimentare pentru ca lichideaza stocul si dau totul la pret redus cu ana la 65%. Am vorbit la telefon cu fiica-sa si sa vezi ca au si divane si biblioteci... hehe... maine la 10 is la ei la usa rofl.gif
Oiski-Poiski
QUOTE(wulfenia @ 5 Oct 2011, 10:24 PM) *
putem veni toti? rolleyes.gif



Sigur ca da.Loc este destul .Numa cu temperaturile trebe sa va impacati ca iarna in biserica noastra de casa cu tot cu soba rar ajungem la 20 ° .Da noi ne conservam la o temperatura constanta si asa nu mai capatam riduri si alte cele ohyeah.gif

Asta cu masa la ora fixa mi-a explicat mama-mea ca ea nu cunoaste nici o familie in ro care ar manca asa ci cand s-o termina mancarea sau pe rand.Asta apropo la faptul ca eu respect pe cat pot orele si ea manca cand vroia .

Nemtii te cheama la ei acasa daca esti instalator, zugrav si preot.Si asta numa daca te cunoaste tot poporul si esti din tata in fiu in meseria asta.Inclusiv preotul rofl.gif

wulfenia
Buna dimineata! smile.gif Ma duc mintenas dupa mobile la U.!!

Oiski mie tare imi place sistemul asta de mancat si mi l-am dorit mereu si o sa ma tin de el. Deocamdata eu gatesc foarte putin pentru ca-s mereu ocupata cu apatamentul si cu cainii si cu kippliege rofl.gif si nici nu vreau s-o las pe soacra sa mance singura cu unu din fii si eu singura sus... si vreau sa spun ca de cand mananc la ore fixe si nu sar mesele am inceput sa slabesc, ma simt fizic foarte bine siiii chiar si psihic. smile.gif

Stie cineva daca si cum se pot conserva rodiile pentru iarna?
Felina
io nu stiu cum se conserva rodiile, dar stiu ca te invidiez laugh.gif . gumesc!! laugh.gif Vreau sa zic ca imi place ce pove wub.gif
wulfenia
ai reusit sa dai de persoana pe care o cautai ieri?


Azi la pranz acelasi sos de rosii, cu paste fluturasi de data asta.

Magazinul la care am fost e in faliment si vinde totul. Am luat un divan care si redus este scump pentru bugetul nostru dar asta e... Am mai luat o comoda mare stil vechi care o sa mearga in camera de oaspeti I unde patul este de fier forjat asa ca s-or potrivi de minune. Am gasit masa de lucru la 70 de euro. Si scaun ergonomic mi-am luat. Biblioteca nu am gasit, stiam c-o sa fie greu de gasit asa ceva pentru un ap. de mansarda unde tavanul coboara in cel mai jos punct pana la 150 cm. Sa vedem mai departe... De rahat e ca se poate plati doar cash si ca eu cu cardul pot sa scot doar o suma limitate pe zi... asa ca scot eu, scoate el, azi si maine... si maine dimineata ma duc cu soacra la coafor si el a merge sa inchirieze o furgoneta si sambata mergem dupa caine si-o sa facem gramada de km noa dar luni dormim si G si-a strange mult-doritul caine la piept ohyeah.gif

Io pe acuma seara am program sa pun pe-olalta o comoda ce mi-am luat-o pentru camera de lucru, de la Ikea. Mai stau sa ma asigur ca-s cu nervii intregi... sa construiesti mobilier de la Ikea e un proiec care ar trebui facut impreuna cu psihoterapeutul propriu...

Ma duc acuma sa ma joc un pic cu cainii, sa exersam sezi si culcat si hai aici te rog daca ai chef rolleyes.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.