Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Miine
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89
dascalita
Cum e in conced?
wulfenia
e fai, e liniste, nu ma pazeste nime... azi am fo sa iau si ziarul, pe langa paine smile.gif
wulfenia
Oriah Mountain Dreamer wrote in The Call- "You are wearing yourself out with all this searching. Come home & rest. How much longer can you live like this? Your hungry spirit is gaunt, your heart stumbles. All this trying. Give it up! Let yourself be one of the God-mad, faithful only to the Beauty you are!" Ah, to come home to what we are, to... let our essence guide us even though others may think us mad- ecstasy & deep rest.
wulfenia
You are reading from the book The Language of Letting Go
Financial Responsibility

We are responsible for ourselves financially.

What a frightening, grown up thought that is for many of us - taking responsibility for money and our financial affairs. For many of us, handing over responsibility for our financial affairs has been part of a codependent trade off in our relationships.

Some of our emotional dependency on others, on this tight tie that binds us to others, not in love, but in need and desperation, is directly related to financial dependency. Our fears and reluctance to take responsibility for our financial affairs can be a barrier to the freedom we're seeking in recovery.

Financial responsibility is an attitude. Money goes out to pay for necessities and luxuries. Money must come in, in order to go out. How much needs to come in to equal that which is going out?

Taxes... savings plans...appropriate spending habits that demonstrate an attitude of financial responsibility.... Part of being alive means learning to handle money. Even if we have a healthy contract with someone that allows us to depend on him or her for money, we still need to understand how money works. We still need to adopt an attitude of financial responsibility for ourselves. Even if we have a contract with someone else to provide for our financial needs, we need to understand the workings of the money earned and spent in our life.

Self-esteem will increase when we increase our sense of being financially responsible for ourselves. We can start where we are, with what we have today.

God, help me become willing to let go of my fears and reluctance to face the necessary parts of handling money responsibly in my life. Show me the lessons I need to learn about money.

wulfenia
am invatat o reteta foarte simpla si gustoasa. Cate un ardei mediu de persoana, taiat in fasii mai grosute, calit intr-un pic de ulei pana se inmoaie. Pus intr-o tava, acoperit cu felii groase cam de o jumate de deget de branza gen cascaval, bagat la cuptor pana se topeste branza. Optional se poate lasa pana prinde culoare, mie asa imi place. Alaturi paine alba. Pofta buna. smile.gif

wulfenia
am terminat cuvertura, e splendida!
Trebuie sa fac ceva pentru fata mea, nu stiu cum de-am ajuns sa arat asa unsure.gif
Am cinat cu un student roman, mai vine pe la mine la masa, data trecuta a adus un coleg cu el, un scandinav, eu aveam macaroane cu varza si m-am gandit ca n-o sa manance, i-am spus ca daca nu-i place ii dau paine cu branzica. A mancat scandinavul si si-a mai pus un blid. Asa e viata de student, te bucuri de macaroane cu varza smile.gif Romanul a mancat oricum ca e clujean si stia despre ce e vorba...
Am reusit sa dau jos niste kile.
wulfenia
In ziua in care m-am iubit cu adevarat"

- poem scris de Charlie Chaplin

”In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca in toate imprejurarile, ma aflam la locul potrivit, in momentul potrivit. Si atunci, am putut sa ma linistesc.
Astazi, stiu ca aceasta se numeste … Stima de sine.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am realizat ca nelinistea si suferinta mea emotionala, nu erau nimic altceva decat semnalul ca merg impotriva convingerilor mele.
Astazi, stiu ca aceasta se numeste … Autenticitate.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am incetat sa doresc o viata diferita si am inceput sa inteleg ca tot ceea ce mi se intampla, contribuie la dezvoltarea mea personala.
Astazi, stiu ca aceasta se numeste … Maturitate.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inceput sa realizez ca este o greseala sa fortez o situatie sau o persoana, cu singurul scop de a obtine ceea ce doresc, stiind foarte bine ca nici acea persoana, nici eu insumi nu suntem pregatiti si ca nu este momentul …
Astazi, stiu ca aceasta se numeste … Respect.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inceput sa ma eliberez de tot ceea ce nu era benefic … Persoane, situatii, tot ceea ce imi consuma energia. La inceput, ratiunea mea numea asta egoism.
Astazi, stiu ca aceasta se numeste … Amor propriu.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am incetat sa-mi mai fie teama de timpul liber si am renuntat sa mai fac planuri mari, am abandonat Mega-proiectele de viitor. Astazi fac ceea ce este corect, ceea ce imi place, cand imi place si in ritmul meu.
Astazi, stiu ca aceasta se numeste … Simplitate.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am incetat sa mai caut sa am intotdeauna dreptate si mi-am dat seama de cat de multe ori m-am inselat.
Astazi, am descoperit … Modestia.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am incetat sa retraiesc trecutul si sa ma preocup de viitor. Astazi, traiesc prezentul, acolo unde se petrece intreaga viata. Astazi traiesc clipa fiecarei zile.
Si aceasta se numeste … Plenitudine.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca ratiunea ma poate insela si dezamagi. Dar daca o pun in slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte pretios.
si toate acestea inseamna … Sa stii sa traiesti cu adevarat.”

wulfenia
beau lapte cu cicoare. Am fost pe munte azi, a fost o vreme frumoasa, am mancat in curte la o manastire mancare pusa la pachet. Am iesit si juma de ceas cu bicicleta, nu ma mai satur de soare si aer si de iesit. Nu mai suport sa stau in casa...

Acuma am pus de paine la masina. Am aruncat si-o mana de seminte de mac. Mac mac smile.gif
Afrodita
hug.gif
wulfenia
Afro mwah1.gif

Am dormit un ceas ieri dupa lucru. Apoi am fost sa-mi iau faina de malai si oua si iaurt ca am poftit o turta de malai dulce. Seara am avut sedinta de psiho asa ca dupa am fost pur si simplu fericita. Am gatit si am mancat cu Miri, colega mea studenta care se bucura sa mai economiseasca o cina doua pe saptamana. Dupa cina am stat si-am povestit pana pe la vreo 9...

Azi vine Eva! Si Gisella! Asta seara economisesc eu cina! rofl.gif

Mi-am dat seama ca ce-am citit candva demult, cum ca ACOA nu-s capabili sa-si intocmeasca o lista de prioritati sanatoasa si ca pe ei pe acelasi loc sta si platitul facturilor si spalatul hainelor de exemplu, lista mea de facut pentru zilele astea:
Prosoape Eva
Termin doctor spate
Cusut pt L
Oua (rez. ieri)
Gris+Faina de malai (rez. ieri)
Intrebat dildo party (don't ask!! rofl.gif )
Intrebat Milchpulver nume cat costa
Ochelari
wulfenia
Am ramas in urma cu un anume program, poate reusesc sa-i aloc niste timp... ca mi-e drag de el...

*

M are un amic cu care a crezut c-a fi ceva. L-a vazut la o petrecere ca se saruta cu alta. Acuma vrea sa se culce cu el si-apoi sa-i dea papucii. Am fost tentata sa-i spun ca eu nu as face asta. Ca e vorba de corpul meu care nu merita asa ceva. Dar n-am zis nimica. Pentru ca adevarul este ca eu acuma nu as face asta dar acuma 15 ani, cand am fost de varsta ei, as fi facut-o. I-am propus sa-i procur 2 pastile de viagra sa i le strecoare in mancare ca sa fie sigura c-a avea parte de eficienta smile.gif) si cand si-o gatat ea programul sa-l trimita acasa smile.gif) Vedea-om ce-a fi de-astea...

*

Psiho ma ajuta sa duc la capat un proiect mare de tot... e asa de bine si de cald in viata mea... smile.gif



wulfenia
wulfenia
am un somn de nu ma vad bineeeee blink.gif si mai am de lucrat 1 ceas jumate. Heeeelp sa nu pic cu nasu-n tastaturaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Mai bine cant

Traiasca mama lui Bula
Traiasca mama lui Buuulllaaaaa
Si noi impreuna cu ea!
Felina
incearca scobitori ca praslea cel voinic smile.gif
wulfenia
Feli citeste-ti mailurili smile.gif

Beau un ceai de menta, poate poate ma trezesc. Oricum la 3 cand termin merg si ma bag direct la nani si abia pe la 5-6 se poate discuta cu mine... nici nu stiu cum e mai bine, sa lucrez de dimineata sau de dupa-masa... ca niciuna nu-mi place smile.gif) Afara e un soare frumos si eu stau inchisa...
wulfenia
azi era sa-mi comand niste chestii de pe net (carti si cd-uri), convinsa pentru cateva secunde ca mi le trebe... m-am dezconvins. Incerc sa reduc posesiunile nu sa le amplific right?

Sooomn....


Inca un ceas si zece minute smile.gif

Ma ridic sa-mi caut ceva de facut. O sa sortez biletele cred... sau ies cateva secunde la aer curat afara...
wulfenia
marti merg la bai si creca mi costumul de baie deja la celalalt domizil... la fel si slapii de baie, am gasit unii mai vechi uitati intr-un coltisor de dulapior.

ce ciudat, ador apa dar nu stiu sa innot...
wulfenia
demult nu am avut asa o zi la serviciu... multi-tasking intensiv ... creierul mi pure ca de cartofi...
La un moment dat stiu ca m-am uitat la ceasul de pe computer si era 13.30 si eu nu apucasem sa iau pranzul asa c-am pus totul jos si mi-am luat 5 minute sa mananc ceva. Am facut zece din ele... why not? Dar cred ca asa se produc bolile cand cineva este sub stres. Nu ma refer la stresul asta de azi care a fost pentru doar cateva ore si nu exagerat... ma refer la stresul ala de luni si ani de zile, cand de cate ai de facut si de ganduri si de griji uiti azi un pranz maine o cina, lasi de-oparte fructele, sari pese bautul de apa. De aia cred eu ca stesul indelungat ne imbolnaveste...
wulfenia
imi place masa din bucataria lui Doug&Carry si inclusiv scaunele care nu.s la fel!
Oiski-Poiski
Mie imi place asa ceva http://www.daenischesbettenlager.de/shop/s...-6-stuehle.html

wulfenia
cam asa e aia la care am facut comanda, masa de 6 persoane dar cu numai 4 scaune, culoarea si modelul e cam acelasi dar am ales sezutul din nuiele impletite nu din lemn
wulfenia
mi-e somn

wulfenia
Oare cand noi cadem, stelele isi exprima o dorinta?
wulfenia
am fost harnica ieri
wulfenia
wulfenia
urmatorul proiect e sa fac covorase de baie din prosoape vechi.
Yvonne
QUOTE(wulfenia @ 12 Feb 2011, 11:53 AM) *
Oare cand noi cadem, stelele isi exprima o dorinta?



Vai ce-mi place asta..... mwah1.gif
Felina
si mie, si mie smile.gif
Yvonne
Sincer, de mult nu am mai auzit ceva ata de frumos si curat.
wulfenia
am tradus-o din italiana de pe facebook

am fo la bai: piscina, hidromasaj, cabine cu lumina infrarosie, saune... am slabit 2 kile cred... o sa-mi fac un obicei din mersul la baile astea
wulfenia
am racit ieri ca nu am avut rabdare sa-mi usuc parul complet dupa piscina si am iesit afara in ideea ca in zece pasi pana la masina nu mi se intampla nimic. Acuma ma doare gatul. M-am trezit azi noapte de cateva ori...

am reusit sa dau jos burta. De fapt telul nu a fost sa slabesc ci sa traiesc mai sanatos. Am facut pasi mici, in fiecare zi cate o mica schimbare in directia ce-am vrut-o si am reusit sa ajung din nou la greutatea ideala. Acuma cateva luni imi venea greu sa stau mult in picioare, sa fac miscare, sa ma aplec... s-au dus vremurile alea biggrin.gif

De la vitamine mi.au crescut unghiile... ma simt ciudat ca de obicei mi se desfac si nu apuc sa le cresc nici de 2 mm decat foarte rar...

Nu am chef de lucru. Cumva mi s-a acrit deja de mereu si mereu aceleasi "probleme". Am noroc cu colege foarte super!
Oiski-Poiski
Ce fel de vitamine ai luat ?
wulfenia
Femibion
Oiski-Poiski
Femibion ? Care din ele ? Nu este pentru gravide ? Sau am pierdut momentul ? unsure.gif
wulfenia
nu-s gravida, iau femibion pentru femei frumoase smile.gif si mandre si grase rofl.gif
Oiski-Poiski
Na , pai atunci nu-mi trebe vitamine din astea.Ca eu sunt deja si mandra si grasa rofl.gif
wulfenia
Lili dintr-un om frumos nu poate fi niciodata prea mult smile.gif


gataaaaa, ma pun sa lucru un pic!
Oiski-Poiski
Da de ce pleci ? Mai spune lucruri asa frumoase sorry.gif .Crezi ca sunt multi oameni din aluatul asta in lumea asta ?

Gata, ma duc la sertarele mele. Si tu ai voie sa lucrezi.Da, da , asa sunt eu darnica .
Felina
am poierdut dicstractia? fetele, unde sunteti? smile.gif
wulfenia
noa io am vrut sa lucru da o venit colega si-o zis sa inchid programul ca se munceste la el noa deci tre sa ma surfez, as putea face si altecele dar stau sa se rezolve programul si dupa aia...

Oiski: nu suntem numai mandre si grase suntem si destepte si gospodine!!

Feli: n-ai pierdut nimic penca nu mai stiu despre ce vorbeam cu Oiski dar putem sa repetam...
Oiski-Poiski
QUOTE(wulfenia @ 16 Feb 2011, 01:08 PM) *
noa io am vrut sa lucru da o venit colega si-o zis sa inchid programul ca se munceste la el noa deci tre sa ma surfez, as putea face si altecele dar stau sa se rezolve programul si dupa aia...

Oiski: nu suntem numai mandre si grase suntem si destepte si gospodine!!

Feli: n-ai pierdut nimic penca nu mai stiu despre ce vorbeam cu Oiski dar putem sa repetam...



Da,da, sa repetam.Ca am eu un dar fantastic la chestia asta.Acu vreo doua seri ii tineam teoria lu fi-miu ca ce importanta e engleza si cand ma uit barbatu-miu adormise si fi-miu era pe cale rofl.gif

Sa recapitulam:mandre, grase , destepte , gospodine .Eu as adauga si sensibile .Da,da ! Ce mai vine ?

Am terminat ciorba, de fasole verde, de aia vroiam smantana.O mostenire de la ardeleni smile.gif

Am terminat si sertarele de la comoda insa acuma sunt cam bleaga.Aud in urechea stanga niste cantece de sirena si ma intreb daca mi-a sunat ceasul sau e doar o otita.

wulfenia
Oiski ni ca sa stii cum se sorteaza cu metoda: http://simplitaly.wordpress.com/2010/12/21...e-din-viata-ta/ cu un drum imi fac si auto-reclama

te rog sa nu faci otita


Felina
QUOTE(Oiski-Poiski @ 16 Feb 2011, 10:14 AM) *
Da,da, sa repetam.Ca am eu un dar fantastic la chestia asta.Acu vreo doua seri ii tineam teoria lu fi-miu ca ce importanta e engleza si cand ma uit barbatu-miu adormise si fi-miu era pe cale rofl.gif


rofl.gif


QUOTE
Sa recapitulam:mandre, grase , destepte , gospodine .Eu as adauga si sensibile .Da,da ! Ce mai vine ?


vin si io in clubul graselor, mai e loc?

Deci: mandre, grase, destepte, gospodine, sensibile si misterioase. Ce mai vine?


QUOTE
Am terminat ciorba, de fasole verde, de aia vroiam smantana.O mostenire de la ardeleni smile.gif

Am terminat si sertarele de la comoda insa acuma sunt cam bleaga.



Bravo!! Felicitari! Lasa ca blegosenia trece smile.gif


QUOTE
Aud in urechea stanga niste cantece de sirena si ma intreb daca mi-a sunat ceasul sau e doar o otita.



rofl.gif

Eu nici ceasu;' daca-mi suna nu-l aud rofl.gif
ambele urechi sunt infundate, zau, infundate bine.
wulfenia
mandre, grase, destepte, gospodine, sensibile, misterioase si haioase! ohyeah.gif
Oiski-Poiski
mandre, grase, destepte, gospodine, sensibile, misterioase , haioase si modeste, ce mai vine ?
wulfenia
vine vine priimavara...
Oiski-Poiski
QUOTE(wulfenia @ 16 Feb 2011, 01:32 PM) *
vine vine priimavara...



da dom`le vine
ca am luat-o razna
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.