Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Film Sa Vad Azi?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Teatru si Film
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Nefertiti
Defiance

Trailer
Johann_Moritz
http://mediavax.votdeblam.ro/node/29
Johann_Moritz
l. edit: s-a rezolvat.
Cla
La ce ne uitam azi: CSI Springfield, featuring Homer Caine rofl.gif
Glock
Harold si Maude. Sper sa nu am iar o surpriza neplacuta. In ultima vreme am avut mana proasta la alegerea filmelor. De data asta iau si o carte langa mine, ca a doua optiune.
Glock
Revin la Harold si Maude, pentru ca mi-a placut mult filmul. Relatia dintre tanarul Harold, ocupat sa-si insceneze sinucideri si sa mearga la inmormantari si batrana Maude, anarhista, e ciudata daca o privesti din punctul de vedere al varstei celor doi. Au fost facuti sa se intalneasca, dar de ce au fost facuti sa se intalneasca nu e prea clar laugh.gif . Filmul nu ar fi fost asa interesant fara celelalte personaje: mama, psihologul, preotul, unchiul Victor ( ofiter cu rang inalt in armata SUA), prezentate ironic si chiar exagerat, care reprezinta asa-zisa normalitate.
The Dude
The Imaginarium of Doctor Parnassus - Terry Gilliam .... zilele astea la HBO

O fascinanta poveste in stilul de neconfundat a lui Gilliam...Nu trebuie ratata.

In London, the sideshow troupe of Doctor Parnassus promises the audience a journey to the "Imaginarium", an imaginary world commanded by the mind of Doctor Parnassus, where dreams come true. In the stories that Doctor Parnassus tells to his daughter Valentina, the midget Percy, and his assistant Anton, he claims to have lived for more than one thousand years; However, when he fell in love with a mortal woman, he made a deal with the devil (Mr. Nick), trading his immortality for youth.

Am ramas in cap cu o fraza memorabila:

"Nothing is permanent not even death"
Johann_Moritz
Fetele, cred ca am gasit filmulpe care il cautam sambata trecuta:

http://www.imdb.com/title/tt1128075/
Nefertiti
Aproape 4 ore? Pfuuuu...

Eu am văzut Inception mai devreme. Mi-e lene să scriu mai mult, zic doar că Nolan are imaginaţie.
Johann_Moritz
recunosc, l-am vazut sambata seara si duminica dupa-amiaza.
totusi, merita.
Tinkerbell
Astazi TVR1, 23:10 I'm not there
Data'q
Ambition to Meaning: Finding Your Life's Purpose
Un film despre vocaţii, despre ce sens dăm vieţii noastre. wink.gif Recomand cu căldură.
Ca bonus, cui īi place fotografia, acest film e un deliciu.
illuvatar
M-am uitat la I'm not There, ieri....interesant şi diferit, aşa l-aş caracteriza, interesantă ideea de a-l prezenta pe cāntăreţ cu ajutorul mai multor personaje interpretate de actori diferiţi...şi trebuie menţionez că Cate Blanchett a fost extraordinară,dar m-a impresionat de asemena rolul băieţelului.

Billy the Kid: People are always talking about freedom. Freedom to live a certain way, without being kicked around. Course the more you live a certain way, the less it feel like freedom. Me, uhm, I can change during the course of a day. I wake and I'm one person, when I go to sleep I know for certain I'm somebody else. I don't know who I am most of the time.
ilie
QUOTE(illuvatar @ 3 Dec 2010, 02:31 PM) *
Course the more you live a certain way, the less it feel like freedom.

bine zis, e de bagat la cap!
Tinkerbell
Am văzut "Glengarry Glen Ross" şi "Chinese Coffee", adică Pacino la pachet. Īmi place Pacino pentru multe motive, unul ar fi faptul că e īndrăgostit iremediabil de teatru şi asta se vede de departe (remember "Looking for Richard"?).
Nu mă apuc aici să detaliez ca să nu stric plăcerea celor ce n-au văzut īncă filmele astea (amīndouă excelente), vreau doar să spun că cei care ştiu şi repetă zi de zi, dureros şi fără scăpare, ce īnseamnă "target, deadline, sales strategy" -şi alte asemenea lucruri de care li s-a acrit- pot vedea o suită de actori de primă mīnă (Jack Lemmon magistral! dar nici ceilalţi nu-s mai prejos) depunīnd o mărturie memorabilă şi profund emoţionantă despre ce īnseamnă cuvintele astea īn viaţa unui working man.
Chinese Coffee e mult mai intim, mai contemplativ, regia e a lui Pacino. Două vorbe numai: doi prieteni vechi, un scriitor şi un fotograf, pierd o noapte discutīnd despre viaţa lor, idealurile pierdute, valori, speranţe, deziluzii, femeile pe care le-au iubit, compromisuri... īntr-un cuvīnt, despre cum naiba s-a-ntīmplat de s-au ratat cu succes amīndoi.


azi la ProCinema, 16,45 (ştiu, working people n-au cum să-l prindă): Elsa y Fred, un film despre oameni care nu īmbătrīnesc niciodată.
Nefertiti
Chinese coffee il caut si eu de multa vreme si nu l-am gasit... sad.gif
Johann_Moritz
nefe: http://isohunt.com/torrent_details/9197738...fee?tab=summary
clickpe download torrent. ar trebui sa "curga" cu o viteza decenta.

foloseste miutorrent sau bitcommet pt. a deschide filape care ti-o downloadeaza.
Nefertiti
Mulţumesc, Tinkerbell şi kumarbi. Am reuşit să īl iau. smile.gif
Nefertiti
De la 22.30, la PRO TV: Flawless. thumb_yello.gif
Gabici
Poate ca e putin offtopic dar ma gandeam ca ma puteti ajuta: acum invat sa descarc fime de pe Net (cu sincron maghiar) si unele dupa ce le descarc nu au sonor si/sau filmul se deruleaza foarte repede, ceva de genul fimelor cu chaplin sau Stan si Bran.
Nu stiu ce sa fac, mi le deschide in Winamp. Oare se poate corecta de undeva, sau de ce unele sunt ok si altele nu?
Johann_Moritz
gabici, renunta la winamp. foloseste bsplayer-ul sau, mai bine, vlc-ul. ambele pot fi date jos de pe net gratis. dupa ce povestesti tu, probabil ca ai probleme cu codecurile, iar cele de care ti-am pomenit au cam toate codecurile incorporate.

la multi ani cinefilosilor!
Gabici
QUOTE(kumarbi @ 3 Jan 2011, 11:35 AM) *
gabici, renunta la winamp. foloseste bsplayer-ul sau, mai bine, vlc-ul. ambele pot fi date jos de pe net gratis. dupa ce povestesti tu, probabil ca ai probleme cu codecurile, iar cele de care ti-am pomenit au cam toate codecurile incorporate.

la multi ani cinefilosilor!


Pai probema e tocmai ca am descarcat BS-player dar nu stiu cum il vizualizez cu el ca el mi le deschide toate cu winamp.
Si nici nu stiu ce inseamna codec... sorry.gif
Michelle
Diseara imi pun True Grit sa ma delectez cu ceva frumos de An Nou. wub.gif
Am mai vazut Black Swan-deosebit si asta cu NataliePortman intr-un mare rol , Red riding-bunut,
The tourist-prost!!! in afara de peisaje cu Venetia,nimic.
De fapt filmele cu Angelina Jolie mare spioanca sunt din ce in ce mai proaste, iar ea e o actrita din ce in ce mai aroganta fara motiv.
Johann_Moritz
in loc sa dai dublu click pe fisierul filmului, da click dreapta si apoi muta cursorul pe open with. probabil ca nu ai sa gasesti bs playerul in lista care iti apare in dreapta, asa ca apasa choose program. mai intai bifeaza casuta de jos unde scrie alway use this program to open this kind of file (si dupa aceea va deschide automat toate filmele cu bs playerul). daca nu iti apare bs playerul nici in fereastra care se deschide apasa browse. se deschide o noua fereastra direct in fisierul de program files unde este instalat bs playerul (daca atunci cand l-ai instalat nu i-ai dat comanda sa se instaleze undeva anume). cauta acolo fisieul unde s-a istalat bs playerul, intra in el si da dublu click pe iconita albastra (parca e albastra, scriu de la serviciu si nu am asa ceva instalat pe calc; vorbesc din amintiri).
si gata.

daca nu iti merge nici cu bs playerul, descarca vlc playerul si repeta operatiunile descrise mai sus.

sau deschide direct bs playerul sau vlc playerul si incarca filmul din load file/incarca fisierul.

codecurile sunt niste programele care ajuta programele sa citeasca fisierele video (it-istii sa nu rada, nici eu nu ma prea pricep), dar daca ai instalat ultimul bs player sau vlc-ul nu ar trebui sa ai nevoie de ele.
Gabici
Am reusit, multumesc! thumb_yello.gif
ilie
Am vazut Tron (Imax). Efecte (prea)multe, poveste slabuta (un creator de programe pc intra efectiv intr-o retea creata de el, acolo programele sunt reprezentate de oameni/creaturi, fiul creatorului intra si el in retea, se intrece si cafteste cu diversi, incarca sa-l scoata pe tac'su de acolo, dar iese doar cu o mandra). Alt film pentru copii (SUA il incadreaza la filme pentru toata familia, o fi la ei, acolo). Regie si sunet bune, imagine obositoare permanent dominata de negru. Nu mai m-as uita a doua oara...
Cucu Mucu
QUOTE(kumarbi @ 3 Jan 2011, 11:35 AM) *
gabici, renunta la winamp. foloseste bsplayer-ul sau, mai bine, vlc-ul. ambele pot fi date jos de pe net gratis. dupa ce povestesti tu, probabil ca ai probleme cu codecurile, iar cele de care ti-am pomenit au cam toate codecurile incorporate.

la multi ani cinefilosilor!


Eu folosesc kmplayer, e free si e ok, vad si blueray-uri, calitate acceptabila pt un free.
Tinkerbell
Io sono l'amore

daca va mai amintiti scena asta din Philadelphia...




din opera Andrea Chenier vine titlul Io sono l'amore, si aici puteti vedea si versurile:


Glock
Mi-am amintit de Oblomov gandidu-ma la neputinta noastra de a face ceva. Nu neaparat numai de lene. E cald sub plapuma, de ce m-as ridica, oricum nu se schimba nimic. Si cand ma ridic nu-mi place ce vad. Revad franturi dintr-un trecut fericit, fara griji. Si pe mama. Dragostea ma scoate din letargie pentru scurt timp. Nu vreau nimic dulce, sa nu cumva sa se transforme in amar. Politicienii ma insulta si eu sunt Oblomov.
Un film reusit al lui Nikita Mihalkov, ca multe din filmele lui si un Oleg Tabakov perfect in rolul lui Ilia Ilici. Dar fara Goncearov nu ar fi fost nimic.

Neskolko dney iz zhizni I.I. Oblomova
Michelle
Topicul zice: Ce film sa vad azi?
mai sunt si alte topicuri despre filme...pe autori,pe subiecte,"cel mai"etc

Stau si ma-ntreb: oare nimeni nu mai vede filme in timp real?ca slava domnului s-au mai facut filme si in 2009,2010
Nu e vreun repros, doamne fereste, doar asa , ma gandeam...
Boudicca
Ieri seara am vazut pe AcasaTV parca...filmul Volver.
Mi-a placut filmul smile.gif.
Erwin
un film "real" de văzut īn timp real:
"127 hours"

E despre un tānăr care se luptă cu o capcană mortală, după un caz real. Poate dacă s-ar fi spus că e doar ficţiune nu mi s-ar fi făcut rău la punctul culminant. De fapt este prima dată cānd mi se face rău privind un film sau o emisune TV. Nerecomandat celor ca mine, slabi de inimă... sorry.gif
Michelle
Am vazut si eu 127 hours si mi-a placut.
Regizorul este Danny Boyle,cel cu Slumdog millionaire.
Morala filmului :oricit ai fi de bun /bine pregatit intr-un domeniu nu pleca" la drum" singur.
Gabici
Imi spune si mie cineva de unde pot sa descarc filme subtitrate romaneste sau cum le descarc subtitrarile separat daca este asa ceva?
Dar va rog, asa, pe indelete ca, nu ma prea pricep.

Apropo, film interesant vazut sambata: The man who cried din 2000 cu Cristina ricci, Cate Blanchett, Johnny Depp si John Turturo. thumb_yello.gif
Erwin
De exemplu:
- Seriale online subtitrate:
www.serialepe.net

- Subititrări separate:
Intră pe www.regielive.ro, scrie la "caută" titlul filmului şi la "īn" alege din meniu "Subtitrări", apoi apeşi butonul "caută" , īţi apare o listă şi alegi din listă subtitrarea care se potriveşte cu versiunea downloadată a filmului.


Cucu Mucu
"The Company Men" - interesant, ridica niste intrebari interesante, mai ales pentru economiile vestice.
asa
"Bienvenue Chez Les Ch'tis" si "Soul Kitchen" doua comedii foarte simpatice.
Johann_Moritz
din pacate, impresia mea e ca Bienvenue Chez Les Ch'tis e mai hazliu pt. un vorbitor nativ de franceza sau pt. cineva care a trait un numar de ani in Franta.
Michelle
Trebuie vazut King's speech- cu un Colin Firth care foarte probabil va lua Oscarul pentru asta si un Geoffrey Rush foarte tare si el.
Nefertiti
Scarecrow - descrierea de acolo e cam seacă, filmul e mult mai bun. thumb_yello.gif
Tinkerbell
Oameni buni, să vă uitați la ”About Elly”. L-am văzut aseară ca să nu mă prindă Berlinala nepregătită, am spus tuturor să nu cumva să-l rateze și uite că am avut dreptate: Asghar Farhadi a luat Ursul de aur, cu filmul nou, “Nader And Simin, A Separation”.
Themis
QUOTE(Michelle @ 3 Jan 2011, 08:18 AM) *
The tourist[/url]-prost!!! in afara de peisaje cu Venetia,nimic.
De fapt filmele cu Angelina Jolie mare spioanca sunt din ce in ce mai proaste, iar ea e o actrita din ce in ce mai aroganta fara motiv.


Iar asta e strict parerea ta. Din fericire, pe aici mai suntem si de-astia care o apreciem si carora nu ni se pare aroganta...
Sincer, nici mie nu mi s-a parut "The Tourist" un super film, e strict comercial, se bazeaza pe moneda super batuta a razboiului rece, spionaj, etc...Cu toate astea, rolul Angelinei a fost deosebit, macar privit strict din punctul de vedere al ariei de personaje acoperita de ea pana in acest moment. E prima "doamna" pe care o interpreteaza, asa cum spunea si ea intr-un interviu, iar eu cred ca a facut o treaba foarte buna. Angelina are o eleganta unica, pe care nu am vazut-o decat la actrite de genul Audrey Hepburn, Sofia Loren...E de apreciat faptul ca isi diversifica continuu paleta de personaje, iar lucrul asta spune orice despre Angelina, nu insa ca ar fi o actrita proasta sau aroganta...

Revenind la filme noi, am de gand sa vad in week-end "The Social Network". Atata tam-tam s-a facut pe subiectul asta, a luat mai tot la Golden Globes, ca m-a facut curioasa
Voi posta parerea dupa vizionare.

Toate cele bune, tuturor. thumb_yello.gif
Michelle
Nu e strict parerea mea despre Turistul si jocul Angelinei. E si parerea criticului Iulia Blaga si ca sa vezi chestie , tipa scria asta pe 7 ianuarie la 4 zile dupa ce am scris eu pe han...
Ptiu, cred ca m-a copiat!!! rofl.gif
http://www.hotnews.ro/stiri-film-8189732-v...nu-mai-idee.htm
factura
Eu n-am reusit sa ma uit la Reteaua aia sociala. Am incercat de vreo doua ori. Sunt perseverenta. Dar m-a doborat plictiseala. Asta e. Nu simt nimic. Nici macar un regret. laugh.gif

Sigur am ceva in ultima vreme pentru ca nici la Turist n-am reusit. Mentionez ca (.)"chiar" imi place Depp. Adica e bun. Am reusit pana la momentul ala in care se anuleaza "operatiunea" din tren. Primul tren. Or fi mai multe? unsure.gif
Michelle
E un singur tren. Restul e cu barci. Se dau in barci si Depp alearga pe acoperisuri. Foarte tare, frate!
CharonOfNyx
Cred ca-s sociopat. N-am reusit sa vad multpremiatul film cu, pentru si despre reteaua de socializare. Si m-am straduit. blink.gif

Recomand "RockNRolla" al lui Guy Ritchie. Si uite-asa mi-a venit sa revad "Jocuri, poturi si focuri de arma".
carmine
Va straduiti atat sa le vedeti ca sa va demonstrati ca nu puteti?.



***



Anywho, am vaz't Blow-up. Si altele frumoase. Am completat pana sus cu x-men si supereroi in ordine cronologica. Eh.. wub.gif
Themis
Michelle, tu crezi ca daca imi spui de nu-s ce critic si-mi dai link spre articolul in care o face cu ou si cu otet pe Angelina Jolie, o sa imi schimb parerea despre ea ca actrita? In nici un caz. Femeia are familie mare, o tarla de copii, pe care trebuie sa-i hraneasca, etc...Asa ca a facut un film comercial. Asta e concluzia mea.
Dar sa spui ca Angelina e o actrita proasta...nu te cred nici gastele. rolleyes.gif
Inteleg, complexul feminin in fata unei femei frumoase de pica... naste monstrii... yeah.gif

P.S: Topicul se numeste "Ce film sa vad azi?", nu "Vedeti fimele ce-i plac lui Michelle" thumb_yello.gif
Rehael
QUOTE(Themis @ 23 Feb 2011, 07:41 PM) *
Dar sa spui ca Angelina e o actrita proasta...nu te cred nici gastele.


Poate la gascani merge sa le spui asa ceva. Dar, uite, nici mie nu mi-a placut prestatia ei din Turistul, a, si nici pe ea n-o prea pot suferi, chestie de gust, probabil. Mi-a placut insa Natalie Portman in Lebada Neagra, desi nici filmul asta nu mi-a mers chiar la inima; orisicum, acesta fiind cu mult mai bun decat Turistul. rolleyes.gif
Michelle
Nici macar n-am zis ca Angelika e vreo proasta,nici ca actrita, nici ca om. N-am zis nici ca e urata. Am zis de film ca e prost si vaz ca nu sunt singura.
De asemenea nu e vorba ca o pot sau nu suferi, e vorba ca asa lasa impresia din acest rol de" spioanca";
uite daca vrei uita-te la Americanul cu George Clooney si o sa vezi acolo o femeie-spion jucata ca lumea,nu mai tin minte cum o chema dar era beton gagica.

Intre timp am vazut si Burlesque si asta e prost,nespus de prost chiar, daca vreti sa stiti parerea mea.
Imi pare rau de Stanley Tucci.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.