Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
Un presedinte cu cojones si nu un slugoi al liderilor UE !
Preşedintele ceh Vaclav Klaus, cunoscut pentru opiniile sale eurospceptice, a respins cu "fermitate" propunerea lansată în ajun de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, privind crearea unei federaţii de state-naţiune în Europa, transmite AFP.

(...) Noi am aderat la UE si nu la o federatie in care am deveni o provincie fara importanta .

*********














QUOTE(Marduk @ 13 Sep 2012, 04:21 PM) *
Moncher desi am zis ca nu-ti mai incalzesc ciorba asta,


Interventiile tale imi strica " ciorba". Deci combate dincolo cu tovarasii tai .
March
"Nulităţile controlabile" ale Monicăi Macovei: Şelaru, procurorul loial care îngroapă cu NUP orice plângere care l-ar putea deranja pe Băsescu

*****

O lichea basista cu diploma in P.E.
March
Ipocriza” politică la PE.

Presa pro-Băsescu s-a înghesuit să ţipe din toţi bojocii cum “USL a exportat bălăcăreala în Parlamentul European”, aşa cum scrie Evenimentul Zilei. Făra jenă şi cu mult aplomb, reţeaua Hotnews, Evz, România Liberă şi restul flaşnetelor au cercat să acrediteze această idee uitând, se pare, că nimeni de la USL nu s-a dus să plângă pe umerii europenilor, ci dimpotrivă. Ba mai mult, excesele de comunicare ale taberei revenite la Cotroceni au ajuns la cote alarmante, Macovei aruncând în PE grenada inventata a “fraudării a 1.5 milioane de voturi” lucru menit să îngrozească parlamentarii europeni. Sigur că ţi se face parul măciucă când auzi astfel de cifre monstruoase. Prinsă cu minciuna, Macovei a încercat să se apere spunând că a luat cifrele din presă. Care presă? Că nici măcar flaşnetele băsiste nu au avut curajul să lanseze asemenea enormitate. Dar se pare că un fost ministru de justiţie nu are nicio ezitare. Tabloul este jalnic, să arunci cu pertarde în PE şi să-ţi pui flaşnetele să cânte fals e chiar penibil. Nişte bananieri.

( "Ghimpele")
March
  • Expertul Comisiei Europene, Simion Dascălu, semnatarul scrisorii prin care îi cere lui Barroso daune: "Preşedintele C.E să spună cine îl presează. Şi Verhoegen ataca România şi Bulgaria, şi s-a dovedit că existau fotografii compromiţătoare cu el"



    Chiar asa. De unde dreaqul atat inversunarea contra milioanelor de romani antibasisti din partea acestui ex-maoist de nuanta terorista ?! Sa detina securistii vechi sau noi niscaiva foto compromitatoare ?!? Mai vechi sau mai noi ?
March
rofl.gif Nigel Farage sterge pe jos cu Barosu ! rofl.gif Un idiot dupa cum spune el aici ! Un comunist ! hh.gif
March
Ha-ha-ha ! Dupa palmele incasate acum doua zile in timpul discutiilor din PE, Barosu isi nuanteaza puternic pozitia la adresa Romaniei ! Plus ca dupa discutiile cu Basea nici nu a participat la o conferinta de presa comuna !!

Se pare ca dupa ce si-a pierdut total credibilitatea pe plan intern, Basescu nu prea mai are deloc credibilitate nici la aliatii sai europeni. Este semnificativ faptul ca intalnirea cu Barroso nu a fost urmata de o conferinta de presa comuna. Va aduceti aminte ce tevatura a fost cand Ponta a avut parte de acelasi tratament?Nici comunicatul de presa emis in urma intalnirii nu este amabil cu Basescu. Pe langa modificarea accentelor referitoare la situatia interna din Romania, este semnificativ faptul ca nu se subliniaza nici un fel de pozitie de sprijin sau nu a Romaniei fata de propunerile lui Barroso asupra viitorului UE asa cum au fost ele formulate in raportul acestuia catre PE. Se pare ca, pana la urma, oficialii UE au inteles ca decizia nu apartine lui Basescu ci parlamentului si guvernului roman, ca urmare cei doi s-au vazut ca sa se intalneasca si vizita lui Basescu la Bruxelles devine din ce in ce mai mult un fel de esec personal similar cu cel al PDL-ului de la Parlamentul European
March
Astazi cucoana Reding, la intalnirea cu sluga sa , era toata numai un zambet ! tongue.gif

Dar uitati-va la ea cum isi tine capul ascuns in hartii atunci cand vorbeste Nigel Farage !
March
”Este un semnal înfiorător pentru România că nici preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, şi nici preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, nu au ieşit într-o conferinţă de presă comună alături de premierul Victor Ponta”, spunea, în 12 iulie la TVR, Traian Băsescu, suspendat la acea vreme. “Dacă mă veţi vedea vreodată că merg la Bruxelles, dacă voi mai avea ocazia ca preşedinte, pentru întâlniri cu preşedintele Consiliului European şi cu preşedintele Comisiei Europene, şi veţi constata că nu a fost apoi o declaraţie comună, va trebui să înţelegeţi că s-a întâmplat ceva rău”, explica Băsescu, în iulie, la postul public de televiziune.

Întâlnirea cu Barroso din 14 septembrie nu a fost urmată de o declaratie comuna tongue.gif hh.gif

Orice alt comentariu e de prisos !


March
Discurs de Ceaușescu, după evenimente


După 1989, schimbarea de regim din România a fost numită, de cei care o contestau, "evenimentele din decembrie". Cred că și
Ceaușescu, dacă ar fi fost pus la loc de către Tratatul de la Varșovia, la fel le spunea. Nu are importanță ce a fost: o revoluție, o lovitură de stat sau o revoltă populară, ci cum le-ar fi definit comandantul suprem, dacă rezista în funcție.


Cam așa a vorbit și Traian Băsescu, în primul său discurs de la Cotroceni. Nimic pentru milioanele de oameni care îl contestă. El e garantul Justiției, și apără, citez, securitatea, nenegociabilă. A cerut, la fel ca foștii lideri comuniști, "dovada", respectiv aliniatul din Constituție pe care l-a încălcat. Ceva despre guvernanță, Europa, tratate…lucruri la fel de plicticoase ca discursurile despre societatea multilateral dezvoltată.
March
Curcanul ofilit şi cucuveaua devil.gif

(...)

Ce-a făcut Monica Macovei poate fi numit mai degrabă înşfăcare de cuvânt, după cum a observat şi preşedintele adunării, nevoit să-i taie microfonul de vreo două ori. Ca să-şi apere taraba ei politică, nedistinsa doamnă a folosit, cu frenezie, aceeaşi metodă de calomniere si insultare publică a electoratului român ca şi CV Tudor. Bazată pe nimic, pretinzând, cu un zâmbet de cucuvea insomniacă, cum că a luat de undeva, „din presă”, „informaţia” că „1,5 milioane de voturi la referendum au fost fraudate”!, fosta procuroare Macovei, fostul ministru al Justiţiei Macovei, ţinută a fi un om al Dovezii, s-a dovedit a fi doar o agitproapă de joasă speţă. Agitaţie şi propagandă îndreptate împotriva a milioane de români.
March
Incompatibilii lui Basea :

Evreul ( unsure.gif ) si Legionarul !


March
Tabloidele din SUA insistă că Bill Clinton este pe moarte !!!
March
Vreti sa vedeti cum arata o tzatza din Piata ... oricare ? Aici o gasiti in toata splendoarea .
March
Stiti cine este individul asta ? Un fost turnator al Securitatii care-si semna turnatoriile cu nick-ul " Toma Caragiu "





Astazi este patronul Hotnews, Cristian Sima, un basescian inrait !
gigip
QUOTE(March @ 15 Sep 2012, 08:47 PM) *
Stiti cine este individul asta ? Un fost turnator al Securitatii care-si semna turnatoriile cu nick-ul " Toma Caragiu "


Astazi este patronul Hotnews, Cristian Sima, un basescian inrait !


Tetio,pai daca a fost coleg de turnatorii securiste cu "tovarasul"dublususpendat(de fapt,a doua oara,chiar demis!),de ce sa nu aibe grije unul de altul! Unul il plateste,celalat il slujeste! Multi informatori securisti au fost,destui au mai ramas!
March
Când ţipa în P.E. că USL vrea să schimbe şefii parchetelor, Macovei a omis să spună cum a schimbat, ÎNTR-O SINGURĂ ZI, opt procurori şefi de la PNA şi DIICOT
March
Circula pe net


Ministrul de Finanţe japonez a fost ucis, viitorul conducător al Chinei lipseşte, tensiunile sunt la maxim…..

Ministrul de finanţe al Japoniei, Tadahiro Matsushita, a fost ucis luni 10.09.2012 într-o încercare a Cabalei de a extorca bani din Japonia. În plus, următorul lider chinez Xi Jinping lipseşte din apariţiile publice după ce săptămâna trecută a avut o întâlnire cu Hillary Clinton la care a refuzat să-i finanţeze Cabala.

Mai mult, Neil Keenan şi familia sa au fost afectaţi recent de un virus despre care am auzit că a fost răspândit de agenţii italieni ai fostului prim-ministru italian Silvio Berlusconi. De asemenea, săptămâna trecută NATO s-a aflat în alerta militara maximă plănuind să atace Siria şi să provoace astfel un război cu China şi Rusia, dar aceste acţiuni au fost oprite de un membru al Fortelor Regale Aeriene din Marea Britanie care a anunţat colegii de la Pentagon, după cum am aflat de la sursele noastre din CIA şi MI5.

Toate aceste incidente fac parte din loviturile mortale ale Cabalei Satanice care a eşuat încercând să instaureze un Guvern Unic Mondial Fascist după ce ar fi declanşat al treilea război mondial. Mai multe ameninţări cu moartea au fost direcţionate împreună cu vizita neaşteptată a poliţiei financiare japoneze la domiciliul lui. Vremea discuţiilor a trecut, astfel că au început acţiunile directe menite să contracareze planurile Cabalei de înfăptuire a unui genocid.

mai mare ameninţare acum sunt planurile avansate ale Cabalei de a declanşa atacuri nucleare în Europa pentru a provoca un război religios între creştini şi musulmani, după cum informează surse din MI5. Un mesaj pentru loja francmasonică P2 (Propaganda Due): Satana a părăsit deja această lume, iar voi nu sunteţi decât o adunătură de moşi speriaţi care veţi merge la puşcărie.

Reţineţi, dacă aceste persoane nu sunt arestate, dacă personal vedeţi pe vreunul dintre ei, atunci sunteţi în mod legal îndreptăţit să-l ucideţi imediat, pentru că ei încearcă deja să vă ucidă pe dvs. împreună cu familia dvs. [prin aceste atacuri nucleare - nota trad.] iar asta a fost demonstrat deja fără putinţă de tăgadă.

Iată mai jos cele mai recente informaţii provenite de la sursele din MI5 (serviciul secret britanic) în legătură cu planurile Cabalei de a declanşa un genocid nuclear în Europa:
Scopul lor pe termen lung, şi motivul prin care ei justifică acest genocid general, este planul lor de a “unifica toate religiile după o perioadă prelungită de dezastre şi război”, conform unor surse din MI5 şi altele.


Zona din care vor începe toate acestea este Orientul Mijlociu, care este baza operaţională a lui Peter Hans Kolvenbach [vestitul Papă Negru - nota trad.].

Acesta a fost văzut recent în Tripoli fiind împreună cu Giorgio Balestrieri (membru senior în loja francmasonică P2 şi unul dintre iniţiatorii planurilor atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001 din New York – conform unor surse din MI5).

Planurile acestea sunt puse la punct de foarte mult timp. În timpul celui de-al doilea război mondial, naziştii au recrutat şi antrenat 750.000 de agenţi pentru Frăţia Musulmană pentru a ajuta la îndeplinirea acestui plan.
Aceşti agenţi au fost apoi trimişi în Arabia Saudită şi în alte zone pentru a instrui mai departe şi a înfiinţa o nouă generaţie de agenţi extremişti Musulmani. Bin Laden, care se subordona lui George Bush Senior, a făcut parte din această a doua generaţie de agenţi.


Un alt agent senior este Frank Wisner II care a fost trimis de Obama să deturneze revoluţia spontană care apăruse în Egipt.

Tatăl lui Wisner a fost un nazist racolat de CIA şi care a fost implicat în evenimentele din Ungaria şi alte operaţiuni. Noul conducător din Egipt, care este doar o marionetă a Naziştilor, a urmat cu stricteţe instrucţiunile primite de la superiorii lui încercând să înteţească focul extremiştilor religioşi – cel mai recent exemplu: prin măsuri pentru a răsturna guvernul secular al Siriei.

În schimb, în Europa putem observa intriga chiar în aceste zile. Personalităţile-cheie sunt Sataniştii din Vatican, Uniunea Europeană, şi Goldman Sachs.

Conducătorii impuşi popoarelor din Grecia şi Italia (Lucas Papademos şi Mario Monti), împreună cu Mario Draghi (şeful Băncii Centrale Europene) au lucrat cu toţii pentru Goldman Sachs, care este paravanul public al lui Rockefeller.
Monti şi Draghi, împreună cu preşedintele ne-ales public al Uniunii Europene Herman van Rompuy, sunt cu toţii Iezuiţi. Papa Benedict (de fapt, “maledict” ar fi mai aproape de adevăr) şi-a dezvăluit implicarea sa odată cu emiterea unei eciclici prin care chema la o “nouă ordine economică globală”.


Loja francmasonică Propaganda Due (P2) împreună cu aliaţii săi terorişti Musulmani sunt responsabili pentru atacurile din metroul Londonez de la 7 iulie. Ei se află şi în spatele atacurilor criminale din Norvegia înfăptuite prin Anders Breivik, conform unor surse din MI5.
Francmasonii francezi se pregătesc în aceste zile pentru a-şi juca şi ei rolul lor. O ţintă foarte probabilă pentru declanşarea atacurilor teroriste în masă, precursoare al unui război civil creştino-musulman în Europa, este oraşul francez Marsilia – plin de imigranţi musulmani (conform unor surse din MI5).


Mai mult, extremiştilor sârbi le-au fost deja furnizate arme nucleare, pentru ca şi ei să-şi joace rolul lor în escaladarea conflictelor mocnite din zonă, prin înfăptuirea unor crime în masă.

După ce toată această tragedie se va fi împlinit, desigur că aceiaşi oameni care au declanşat-o şi care au plănuit-o încă de la început, se vor prezenta public cu soluţia “găsită” (de fapt – plănuita din start) de ei pentru a pune capăt situaţiei dramatice: înfiinţarea unei religii unice mondiale care va fi controlată şi manipulată de loja satanică Propaganda Due (P2).

Între timp, în Asia situaţia nu mai este deloc sub controlul Cabalei. Cu toate acestea, am primit avertizări şi ameninţări în legătură cu o serie de asasinate strategice planificate cu scopul de a menţine controlul asupra sistemului financiar din această zonă a globului.

Săptămâna trecută a fost sunat Minitrul de Finanţe al Japoniei pentru a întreba dacă depozitele externe ale Japoniei au scăzut după atacurile din 11 martie urmate de dezastrul de la Fukushima.

Ministrul de Finanţe a răspuns prin intermediul biroului de relaţii publice că, de fapt, au crescut uşor până la 600 mii de miliarde yeni. Au specificat că Japonia nu-şi mai denominează rezervele externe în USD. Acesta ar putea fi motivul uciderii Ministrului de Finanţe noaptea trecut

gigip
[quote name='March' date='17 Sep 2012, 05:45 PM' post='741355']

Într-un articol din "European Voice"
Swoboda: Reding a eşuat în relaţia cu România şi a subminat obiectivitatea CE
Acasă » Lumea


Swoboda: Reding a eşuat în relaţia cu România şi a subminat obiectivitatea CE

Cu ocazia vizitei premierului Victor Ponta la Bruxelles, şi în perspectiva întrevederii acestuia cu Jose Manuel Barroso, liderul grupului socialiştilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda, exprimă critici faţă de felul în care comisarul european Viviane Reding a tratat criza constituţională din România. În opinia lui Swoboda, exprimată în săptămânalul “European Voice”, Comisia Europeană a eşuat, din cauza unei totale lipse de obiectivitate, în a evalua situaţia politică din România de dinaintea şi din timpul referendumului. “European Voice” este săptămânalul de limbă engleză din Bruxelles care relatează despre probleme-cheie ale instituţiilor importante ale Uniunii Europene (Comisia Europeană, Parlamentul European, și Consiliul European), fiind cea mai citită publicaţie de lideri europeni şi de analiştii politici din Europa. (G.B.)

Critici care au mers prea departe

Comisia Europeană ar trebui să facă mai mult ca să administreze mai bine viitoarele crize constituţionale, nu cum a procedat în cazul României. José Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a avut desigur dreptate când a cerut în discursul său privind “Starea Uniunii” de săptămâna trecută că avem nevoie de o Europă mai integrată şi mai democratică. Criza din zona euro înseamnă că trebuie să facem faţă unei alegeri inevitabile între o viitoare integrare şi riscul dezintegrării. Ştim că trebuie să mergem înainte cu integrarea, dar nu o putem face decât pe baza unui consens între toate statele membre. Obţinerea acestui consens va fi o mare provocare şi va presupune un echilibru delicat între diverse tradiţii naţionale şi politice care formează continentul nostru. Acest consens poate fi obţinut dacă Uniunea Europeană va fi capabilă să se bazeze pe o puternică legitimare populară. De aceea, mulţi dintre noi sunt extrem de îngrijoraţi de felul în care Comisia a tratat criza constituţională din România, sperând că Barroso va lua toate acestea în calcul când se va întâlni azi cu premierul român, Victor Ponta.

Este esenţial, desigur, ca într-un sistem al suveranităţii împărtăşite să existe cel mai înalt grad de încredere posibil în integritatea democratică a ţărilor participante. Este clar de asemenea ca instituţiile UE trebuie să aibă un rol important în protejarea standardelor democratice. Dar seriozitatea unei asemenea misiuni aduce cu sine o responsabilitate suplimentară, aceea de a fi corecţi până la scrupulozitate şi chiar abili în evaluarea revendicărilor şi contra-revendicărilor diferitelor forţe politice dintr-un stat membru. În lumina acestui standard ridicat, comisarul responsabil Viviane Reding, comisar pentru drepturile fundamentale şi justiţie, a eşuat în relaţiile sale cu România şi a subminat obiectivitatea modului în care Comisia a tratat această problemă. Implicaţiile sunt îngrijorătoare.

Focalizare greşită

Dificultăţile politice ale României sunt complexe. Guvernul român merită unele critici că a acţionat cu prea multă grabă şi fără să îşi explice clar intenţiile la nivel internaţional. Dar Reding a reacţionat de parcă guvernul României a fost singura şi principal cauză a îngrijorărilor ei. Ea a ales să ignore abuzurile în funcţie pentru care preşedintele Traian Băsescu a fost găsit responsabil chiar de către Curtea Constituţională a României, tentativele repetate ale lui Băsescu de a influenţa sistemul judiciar, nepăsarea acestuia faţă de obligaţia de a respecta limitele autorităţii sale constituţionale. Coaliţia majoritară din România, formată din liberali şi social-democraţi, a fost perfect îndreptăţită să îl suspende pe Băsescu, potrivit prevederilor Constituţiei din România. Aşa cum a a confirmat şi Curtea Constituţională, coaliţia aflată la guvernare în România a urmat regulile în fiecare etapă, asigurând o majoritate parlamentară în favoarea suspendării, organizând un referendum şi respectând rezultatul acestui referendum. A fost complet iresponsabil şi insultător din partea lui Reding să descrie toate acestea drept o tentativă de “lovitură de stat", sau un "puci parlamentar", mai ales că ea a repetat asemenea calificative chiar cu câteva zile înainte de referendum. Cei care s-au exprimat în favoarea suspendării lui Băsescu şi-au exercitat în mod paşnic drepturile lor democratice.

Una dintre plângerile principale ale Comisiei a fost utilizarea unei ordonanţe de urgenţă pentru a modifica legea privind referendumurile, prin eliminarea pragului de participare la referendum de 50% plus unu din cei înscrişi pe listele electorale permanente. Faptul că prin această ordonanţă de urgenţă s-a anulat o schimbare făcută cu câteva săptămâni mai devreme de către Băsescu, de asemenea, printr-o ordonanţă de urgenţă, nu a fost menţionat de Reding. Acest lucru evidenţiază o neconcordanţă serioasă. În timp ce emiterea câtorva ordonanţe de urgenţă de către noul guvern Ponta a fost prezentată ca o ameninţare la adresa democraţiei, sutele de astfel de ordonanţe de urgenţă, emise de Băsescu în timpul perioadei când partidul său s-a aflat la guvernare, nu au fost considerate nici măcar demne de a fi menţionate, ca să nu mai zic de a fi criticate. Cerând revenirea la ordonanţa de urgenţă la lui Băsescu privind impunerea unui prag la referendum, Comisia Europeană a forţat România să accepte o regulă care pune sub semnul întrebării normele democratice trasate de Comisia de la Veneţia, o regulă care nu se aplică în niciun stat membru al UE.

În pofida obţinerii a 87% din voturi în favoarea suspendării, românii se văd obligaţi în mod trist să accepte un preşedinte pe care nu îl mai vor, iar nesiguranţa de pe scena politică nu a dispărut. Din cauza acestor presiuni, mulţi români au tras concluzia că intervenţiile Comisiei Europene au avut mai puţin de a face cu asigurarea standardelor democratice, cât mai ales cu eforturile de a menţine la putere un aliat al Partidului Popular European. Impactul negativ asupra opiniei din România este deja clar. Încrederea românilor în Uniunea Europeană, care scăzuse oricum de la aderare, a ajuns în final la puţin peste 10 procente în timpul acestei vari. Dacă aceasta poate fi numită o victorie a democraţiei, înseamnă că este una în care voinţa poporului nu contează. Liderii Partidului Popular European, care se vor reuni la Bucureşti în luna octombrie, trebuie să fie atenţi să nu repete tonul triumfalist al unor declaraţii făcute recent la adresa României.

Comisia Europeană trebie să administreze mai bine de acum înainte crize similare. În special trebuie să elimine bănuiala de partizanat, prin lărgirea dialogului şi prin consultări cu Parlamentul European şi cu grupurile politice care îl formează. Dacă nu o va face, vom plăti preţul scump al pierderii încrederii cetăţenilor şi a legitimităţii. Europa unită şi demoratică pe care şi-o doreşte Barroso nu poate fi proprietatea unei singure instituţii, a unei singure familii politice sau a unui singur grup de ţări. O asemenea Europă unită poate fi construită, numai dacă toţi europenii sunt pregătiţi să lucreze împreună pentru aceeaşi viziune.

PS:Actiunea securisto-basista condusa de catre femeia komisar,Monika Macovei,de dezinformare a Comisdiei Europene,iese la iveala! Jigodiile basiste,dusmanii romanilor,isi vor primi riposta de la cei peste 7 milioane de romani care i-au dat cartonasul rosu nedemnului dublususpendat si o data demis!
March
QUOTE(gigip @ 17 Sep 2012, 07:41 PM) *
PS:Actiunea securisto-basista condusa de catre femeia komisar,Monika Macovei,de dezinformare a Comisdiei Europene,iese la iveala! Jigodiile basiste,dusmanii romanilor,isi vor primi riposta de la cei peste 7 milioane de romani care i-au dat cartonasul rosu nedemnului dublususpendat si o data demis!


O tzucalareasa a Nosferatului ! devil.gif
March
Aici sunt banii Dv !

Premierul unghieră (şerveţele Puff)

Pentru ce oare i-o fi trebuit si lubrefiant ?!? unsure.gif
gigip
QUOTE(March @ 18 Sep 2012, 10:04 AM) *
Aici sunt banii Dv !

Premierul unghieră (şerveţele Puff)

Pentru ce oare i-o fi trebuit si lubrefiant ?!? unsure.gif

Pentru a suporta mai usor ,fara dureri,"indicatiile pretioase"pe care i le administreaza stapanul lui,dublususpendatul ! In toate pozitiile!
March
@ gigip tetio

Aseara Oana Stancu a lansat o parerea interesanta . Si anume dar daca comanda aia nu cumva a fost pentru vila Dante ?!?

10 parfumuri in numai 78 de zile de p.m. ?!?
March
Uite asa trebuie discutat cu nemernicii din fruntea UE ! Uitati-va la fata lor. Sunt negrii-pamantii in timp ce Nigel sterge cu ei pe jos !! thumb_yello.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ioxurFpwc7E...player_embedded
( cu traducerea in romana )


Nigel Farage ar trebui rugat sa vorbeasca putin si in numele guvernului roman !Actual !
March
Băiatul în cămăşuţă albă cu faţă de olimpic la Dirigenţie se plimbă în ultima vreme pe la televiziuni mai ceva ca Gigi Becali, explicând gospodinelor ambetate cum stă treaba cu dreapta în România. Problema e că, în timp ce i se mişcă ochii-n cap „ca la flippere” (l-am citat pe Mădălin Voicu, pe care chiar nu-l putem bănui că nu ştie ce-s alea flippere), copilul-minune al dreptei debiteaza nişte platitudini care l-ar putea doborî de plictiseală chiar şi pe Stoichiţă.
March
Ex-premierul cu servetelele Puff ,lubrefinate si alte acareturi personale cumparate din banii nostri , la o intrebare a unei ziariste ii raspunde cu o nonsalanta de nesimtit cum ca acestea sunt... "prostioare" !Trebuia sa cumpere si un dildo ca sa fie ceva serios ?!? devil.gif
March
Becali către Tatoiu la RTV: “Râde ca proasta în p... rofl.gif
March
edit
March
Din ciclul : "Coloana a V-a a slugoilor basisti in actiune ! " devil.gif
CSM forţează numirea Procurorului General al României şi a procurorului şef al DNA, deşi legea nu-i permite acest lucru
March
Mini-super parlamentul numit de Basea respinge pe banda legile adoptate de parlamentul ales de popor ! Slugoii politruci ai CCR nu ies din cuvantul Jupanului lor ! devil.gif

Aceasta cloaca de politruci basisti trebuie desfiintata odata cu modificarea Constitutiei in 2013 iar atributiile ei preluate de ICCJ.
March
"Prostiutile" pe care le infuleca acest mishkombar al politicii dambovitene :

vită de Kobe – 3500 RON/ kg. Caviar – 10.000 RON/KG
March
Dupa ce ne-am procopsit cu buzuca Eba europarlamentar , acum Base i-a dat ordin lui Boc s-o bage pe Ioana in parlamentul dambovitean !
gigip
QUOTE(March @ 19 Sep 2012, 07:29 PM) *
Dupa ce ne-am procopsit cu buzuca Eba europarlamentar , acum Base i-a dat ordin lui Boc s-o bage pe Ioana in parlamentul dambovitean !


O familie de handicapati! Dublususpendatul nu reusea nimic in viata fara sprijinul colegilor sai,"tovarasii securisti"iar odraslele lui fara fraudarea voturilor de catre basisti!
gigip
QUOTE(March @ 19 Sep 2012, 06:56 PM) *
"Prostiutile" pe care le infuleca acest mishkombar al politicii dambovitene :

vită de Kobe – 3500 RON/ kg. Caviar – 10.000 RON/KG


Precum Roberta Anastase,cea care i-a dat tatalui sau o sinecura de 350 milioane de lei salariu de bugetar(plus pensia de activist comunist de la intreprinderea 1 mai-Ploiesti-pentru ca a sudat portile fabricii ,sa-i impiedice pe muncitori sa iasa in strada,contra lui Ceausecu),fostul utecist sef si sef de spioni,a fost invatat de mentorul sau Basescu,sa fure,sa minta si sa fie nesimtit! Nu stiu daca ,printre cei putini ramasi in PDL mai gasesti o mana de oameni cat de cat cinstiti ! O adunatura de hoti,imbecili si mafioti!
March
Alo! Liniste ! Sa va dau o veste de importanta nationala si nu numai !

” Eba renunţă la rochia de mireasă. Ioana Băsescu o scoate la expoziţie ” rolleyes.gif



March
He-he-he ! DD a castigat la licitatie Combinatul Oltchim. Sa vedem de unde sar cele 45 de milioane de euroi ! unsure.gif
Adica cine e in spatele lor !
March
Dacă vreți justiție, mergeți la bordel. Dacă vreți să fiți regulați pe bune, lăsați-vă târâți prin tribunale

"Primal fear" de William Diehl

March
Big Fat Stupid White Man s-a dat cu GOP ? unsure.gif


Michael Moore: "People Should Start To Practice The Words President Romney"
March
Un presedinte cu cojones le zicea verde-n fata nemerniciolor din fruntea UE :

Presedintele Cehiei avertizeaza ca sfarsitul democratiei este iminent !

Iar Basea continua sa-i "linga" in continuare pe nemernicii din fruntea UE ! devil.gif
March
Despre van Rompuy, presedintele CE, cel cu care Nigel Farage taraste pe jos cand ia cuvantul , se poate spune ca este un fel de Laszlo Tokes al Belgiei ! Cititi aici ce-i poate capul .

Si despre otreapa lui de nevasta !



Un nemernic ca si ceilalti din fruntea CE care ne dau lectii de democratie ! devil.gif
March
A inceput circul cel mare inaintea alegerilor. Nosferatul cred ca coace ceva !! ( cacofonia ramane acolo !)

Dan Diaconescu: Nu cred că semnăm astăzi. Serviciile secrete ne urmăresc non-stop
March
Acesta-i unu' din nemernicii din fruntea CE care l-au ajutat pe Basea sa ramana Guvernator al tarii ! devil.gif

Cine se „îngrijora profund de situaţia din România”: Herman van Rompuy, acuzat de legături ultranaţionaliste şi anti-europene



March
Sex pe morminte, mărturie șocantă în dosarul Bivolaru
March
BOR sare de chur in sus ( pardon, scuzati, am vrut sa zic de sutana in sus tongue.gif ) la adresa filmului lui Mungiu " Dupa dealuri " !!
March
Ia, auzi domn’e ! Tristoiu s-a suparat rau pe slugoii lui Basea din DNA si Parchetul General ! hh.gif



March
Din ciclul ” Orice iapa de curse poate ajunge o gloaba “,

Excluderea madamei ot Pleskoi din PD-l ar aduce partidului un plus de 5 % la alegeri !!

Se asteapta parerea/decizia "Jupanului " !

March
Despre sefa CSM care arata mai degraba ca o sefa de tzatze in piatza ( vezi foto ) , dar mintea ii merge la shmenuri ! Ia cititi aici ce face jagardeaua asta moralista ! devil.gif



March
Am aflat ceva foarte interesant despre Japonia, de care nu am stiut:

Ati citit vreodata în vreun ziar ca un lider politic sau un prim-ministru dintr-o natiune islamica sa fi vizitat Japonia?
Ati întâlnit vreodata stirea ca sahinsahul Iranului sau vreun print din Arabia Saudita sa fi vizitat Japonia?
Japonia este o tara care tine Islamul dincolo de tarmurile sale.
Japonia a pus restrictii stricte asupra Islamului si a *tuturor*musulmanilor.

Motivele sunt, printre altele:
a) Japonia este singura tara care nu da cetatenie la musulmani.
b) In Japonia nu se acorda rezidenta permanenta pentru musulmani.
c) exista o interdictie severa de propagare a Islamului în Japonia.
d) În Universitatile din Japonia, nu se preda araba sau orice limbaj islamic.
e) Nu se poate importa "Coranul", publicat în limba araba.
f) Conform datelor publicate de guvernul japonez le-a fost data viza de rezidenta temporara pentru numai 2 sute de mii de musulmani, care au avut nevoie sa studieze Legea japoneza a bogatiilor naturale (sau legea funciara? - the Japanese Law of the Land). Acesti musulmani au trebuit sa vorbeasca japoneza si sa practice ritualurile lor religioase numai în casele lor.
g) Japonia este singura tara din lume care are un numar neglijabil de ambasade ale tarilor islamice.
h) poporul japonez nu este atras de Islam.
I) rezidentii musulmani care locuiesc în Japonia sunt angajati ai companiilor straine.
j) Chiar si vizele de lucru nu sunt acordate pentru medici musulmani, ingineri sau manageri trimise de companiile straine.
k) În majoritatea companiilor, se mentioneaza în regulamentele interne, ca musulmanii nu pot aplica pentru un loc de munca.
l) Guvernul japonez este de parere ca musulmanii sunt fundamentalisti si nici chiar în epoca globalizarii nu sunt dispusi sa schimbe legile lor musulmane.
m) Musulmanii nici nu se pot gândi cu privire la închirierea unei case în Japonia.
n) Daca cineva stie ca vecinul sau este un musulman, tot cartierul ramâne de alerta.
o) Nimeni nu poate initia o celula islamica sau "Madarsa" Araba, în Japonia.
p) Nu se aplica legea islamica (Sharia) în Japonia.
q) În cazul în care o femeie japoneza se casatoreste cu un musulman, atunci ea este considerata proscrisa pentru totdeauna.
r) Potrivit dlui Komico Yagi (sef de departament la Universitatea din Tokyo) "Exista un cadru de spirit în Japonia ca Islamul este o religie foarte îngusta la minte si ar trebui sa stai departe de ea."
s) jurnalistul independent Mohammed Juber a facut un turneu in mai multe tari islamice dupa 9/11 precum si în Japonia. El a descoperit ca japonezii erau încrezatori ca extremistii nu ar putea face nici un rau în Japonia
March
Ajutati-o pe Pivniceru sa puna sefi independenti la varful marilor parchete!



Marduk
QUOTE(March @ 26 Sep 2012, 12:41 PM) *
.... p) Nu se aplica legea islamica (Sharia) în Japonia.

rofl.gif asta mi-a placut, nu puteam s-o ratez era o bucatica prea buna din "ciorba" ta.
March
.... ORWELL ,DEPASIT



(...)Ponta a mai declarat la RTV ceva halucinant, pe deplin revelator cu privire la nivelul patologic al lui Băsescu et compania. Anume că uzurpatorul de la Cotroceni ar vrea o oficină supraguvernamentală, mai mult decât un Minister al Propagandei sau al Adevărului (bietul Orwell, rămâne mult în urma realităţii româneşti!): un "Oficiu pentru Diplomaţie", care să "supervizeze" MAE, Ministerul Afacerilor Europene, Radioul public, TVR , RAAPPS şi să aplice "strategia pentru refacerea credibilităţii României", sub coordonarea trio-ului de consilieri prezidenţiali cu rang de miniştri: Cristian Diaconescu, Iulian Fota şi Bogdan Drăgoi. Aş râde mult, dacă n-ar fi vorba, totuşi, de patologie psihiatrică rătăcită în Palatul Cotroceni. Dezvăluirea lui Ponta şi totodată, afirmaţia lui că vrea între patru ochi cu "domnul preşedinte Băsescu" îl confirmă pe senatorul Ghişe în observaţia privind personajul care trage un galoş prin curtea Palatului Cotroceni şi se pretinde preşedintele ţării, iar alţii pretind că îl recunosc. Cu un amendament: Ponta chiar îl recunoaşte.

Te uiţi şi te cruceşti. De fapt, finalitatea propagandei lor nazisto-staliniste halucinogene chiar asta este, să te facă să crezi că absurditatea delirantă e starea normală, iar normalitatea, anormală.

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.