Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
QUOTE(cocosel @ 4 Jul 2012, 05:24 PM) *
March...Americanii pe Antena 3... ambasadorul Gitestein vorbeste la dusmaniii!!! rofl.gif


Hotz mai, hotz acest Gitestein ! Ii tot tragea cum ca si in US se intampla la fel cu judecatorii de la Curtea Suprema.. si alte bla...bla...bla...

Iar Stoiceasca cica nu a stiut cum sa-i traduca zisele lui Ciuvica despre "politrucii ratati" numiti la CC ! laugh.gif Dupa care cine a sarit ca ars ? Udemeristul lingobasist prezent in emisune !!
March
Schimbul de neuronii din mintea micului gigant Tristoiu pe parcursul a sapte ani :



Ion Cristoiu, scrie azi, în gazeta de perete cotrocenista , că USL a venit la guvernare cu ajutorul SRI și al unei mafii transpartinice dornică să pună Justiția cu botul pe labe.

(...)

În septembrie 2005, într-un editorial din "Jurnalul național", același analist de excepție dezvăluia, negru pe alb, că Traian Băsescu și alianța DA au venit la putere nu în urma unui vot popular, ci în urma mașinațiunilor puse la cale de serviciile secrete, în frunte cu același SRI, ca și de grupuri de interese mafiote:

(...)

Într-un interviu acordat ulterior "Jurnalului național", Cristoiu avertiza: "Dictatura lui Carol al II-lea a fost posibilă pe fondul unei realități valabile și acum. Carol al II-lea făcea gesturi despre care toată lumea spunea că nu se fac. Cînd în decembrie 1937 l-a pus pe Octavian Goga șef de guvern, deși el era pe locul 4 în alegeri, contemporanii spuneau că nu se poate, și iată că s-a putut. Slăbiciunea societății românești de atunci, și de acum, este că nu se aștepta la așa ceva. Domnul Traian Băsescu este întruchiparea tupeului absolut în politică și în viață. Orice om de bun-simț rămîne paralizat în fața gesturilor dumnealui. Singura formulă de contracarare este să te aștepți întotdeauna la ce e mai rău de acolo. Toate declarațiile sale nu au nici o treabă cu Constituția
turbo trabant
Trebuie sa aveti mare grija cu domnul presedinte cand il sculati dimineata pe la 14.00.

Sa nu care cumva sa il enervati cand il treziti ca imediat ridica mana dreapta la unghi de 45 de grade si va suspenda. Omul e nevricos, e de inteles, functie mare, somnica mica dupa buget.

March
QUOTE(turbo trabant @ 4 Jul 2012, 06:55 PM) *
Trebuie sa aveti mare grija cu domnul presedinte cand il sculati dimineata pe la 14.00.

Sa nu care cumva sa il enervati cand il treziti ca imediat ridica mana dreapta la unghi de 45 de grade si va suspenda. Omul e nevricos, e de inteles, functie mare, somnica mica dupa buget.


Te mananca, te mananca si pe tine... rofl.gif Nu-ti mai ajung vreo 3-4 topicuri !Unde plangi pe umarul "democratiei" basesciene !
turbo trabant
QUOTE(March @ 4 Jul 2012, 06:05 PM) *
Te mananca, te mananca si pe tine... rofl.gif Nu-ti mai ajung vreo 3-4 topicuri !

March, fi(i) mandru, veti da tarii un presedinte pe masura tarii. Eu l-as propune pe Vanghelie prim ministru ca el nu are probleme cu intelectualii si nici cu diplomele.

Presedintele meu de suflet va ramane insa pentru totdeauna cel care a fost cel mai betivan dintre toti, un adevarat roman treaz, domnul Nicu Paharoiu.

(i) - Nota de supsol la aceasta lucrare de doctorat mwah1.gif
March
QUOTE(turbo trabant @ 4 Jul 2012, 07:08 PM) *
March,


Nu esti binevenit aici ! Nu am nevoie de comentariile tale. Iar daca insisti am sa cer sa fii blocat aici.
turbo trabant
QUOTE(March @ 4 Jul 2012, 06:11 PM) *
Iar daca insisti am sa cer sa fii blocat aici.

Iar eu te rog sa ma suspenzi sau cel mai bine sa ma trimiti in exil.

Daca nu ai priceput pana in ziua de azi, ti-o spun acuma: sunt prea multi prosti care chiar cred in idolul lor. De ambele parti.

March
„Serviciile secrete l-au trădat pe Traian Basescu?”


Am zis cu mai mult timp in urma pe aici : daca "baietii" il lasa din brate .... voiaj bun Trainele ! tongue.gif
March
USL îi mai dă o lovitură lui Traian Băsescu

Bătălia pentru Serviciile Secrete



George Maior a eliminat din SRI ofiţerii apropiaţi de PDL și de Traian Băsescu • Generalii Florian Coldea şi Marcel Opriş sunt oamenii plantaţi de Băsescu în SRI, respectiv în STS • În momentul de faţă, există o luptă acerbă pentru controlul SRI şi SIE • Scandalul plagiatului lui Ponta, orchestrat cu ajutorul lui Florian Coldea
March
De Ce are Traian Băsescu o armată de proști care posteaza de la același IP
andra_v
Generalul Coldea cel putin este o pierdere pentru SRI. Precum MRU pentru SIE. Nu-mi vine sa cred ca este implicat in afacerea plagiatului.
March
Din cauza crizei globale ce a cuprins capitalismul , Karl Marx & Co se pare ca vor fi pe cai mari din nou !!

Iata ce spun Marx & Engels in " Manifestul partidului comunist " a doua cea mai vanduta cartea din toate timpurile ( dupa Biblie ) :

" Ceea ce burghezia produce mai intai de toate sunt chiar groparii ei. Prabusirea burgheziei si victoria proletariatului sunt ambele inevitabile "
March
Sabotarea Guvernului ? a Romaniei ? Motiv ca dupa suspendare sa fie trimis direct in fata Inaltei Curti de Justitie ?!

PONTA: PREŞEDINTELE SABOTEAZĂ INTERESELE NAŢIONALE
Premierul Ponta a anunţat că Băsescu a retrimis la Parlament legea resurselor naturale, a cărei adoptare e prevăzută în acordurile financiare internaţionale.

Ceea ce echivalează cu o acţiune împotriva intereselor naţionale, preşedintele ştiind prea bine că la sfârşitul lunii are loc întâlnirea cu delegaţiile FMI, BM şi CE. Va avea tupeul să facă scandal pe această temă, după ce a încălcat Constituţia şi a angajat România în împrumuturi externe fără aprobarea Parlamentului.

Cert e că dacă mâine în Parlament va fi o temă de atac, iresponsabilitatea lui Băsescu, atitudinea conflictuală şi natura lui discreţionară îl vor autoacuza.

Oricum, premierul a anunţat că va vorbi cu preşedinţii celor două Camere şi liderii de grupuri parlamentare, ca să se întrunească Parlamentul şi să retrimită de urgenţă legea spre promulgare.

În mod sigur, e o sămânţă de scandal. Aşa cum a încercat şi cu ameninţarea privind suspendarea ministrului Marga.

Premierul le-a demontat, USL are noi teme de atac pentru dezbaterea de mâine: forma continuată.

P.S. De fapt, nu e de râs. Eu cred că un slogan electoral de succes la referendum e: NU MAI VREM SĂ-ŢI VEDEM FAŢA!

Mai vorbim. Băsescu a comis-o grav azi. Şi încă nici nu-şi dă seama. Află mai încolo. Oricum, are nişte consilieri, nevoie mare!






March
Un mister: de ce o tine Basescu precum gaia-matul cu plagiatul lui Ponta
abis
QUOTE(March @ 5 Jul 2012, 03:36 PM) *
Premierul Ponta a anunţat că Băsescu a retrimis la Parlament legea resurselor naturale, a cărei adoptare e prevăzută în acordurile financiare internaţionale.

Ponta minte. A retrimis in parlament alta lege, nu cea care spune el. Ce naiba, e atat de usor de verificat... smile.gif
March
Fanaticii basistii din media si ciracii de pe bloguri au turbat ! Ultima soprala pe care o baga la boupor este o asa zisa gratiere a lui Nastase in momentul cand sau daca va ajunge presedinte interimar ! Numai boii din boupor pot inghiti asa-ceva ! Noroc ca astia s-au imputinat considerabil !
March
Extremistul maghiar Tokes sare in apararea amicului sau Basescu ! Pentru zisele popii de acolo ii trebuie niste haloperidon ! devil.gif
The Dude
primesc pe surse informatia ca in hora intra si fica bolnava de botulism.
aceiasi poveste electorala ca a lui Nastase, numai ca de data asta sunt documente semnate de pupila, nu ca in cazul bombonel unde nu au semnat decat interpusii..care va sa zica 2x2...egal succesuri pe ramura ...la functia de sef de celula...

bine, ca e limpede pentru oricine ca de la cotroceni nici base nu pleaca altfel decat in duba, ori in dric..

cine seamana vant....

acum sunt curios daca are sa isi traga si el vreun glont pe undeva, asa de sanchi balamale..
..dar dupa cum il stiu are sa isi traga...doar la masea..

vad in "tabara adversa" mare grija pentru reactia occidentului la situatia prezidentului in declin..
..potop de lacrimi pentru apocalipsa care va urma trecerii in lumea de dincolo (de gratii) a prea iubitului si mult stimatului..si a sinistrei lui...

please..give me a brake..!!

trimiterea la clinica de dezintoxicarea a inculpatului traian basescu are asentimentul tuturor celor care au auzit macar vag de el.
nu si a celor care au ales sa imparta tainul cu el, sau care au avut avantaje, venituri, peschesuri, interese comune...si chiar si dintre astia...
ca nu era de cuvant la imparteala...

asta cu prabusirea, in fapt un act de notorietate anticipat si de cei mai fideli suporteri, imi aminteste de un banc:

"-e adevarat ca Popescu te-a palmuit in gara la Chitila ?
-eh...ce sa-ti spun...Da ce ? ..aia-i gara ?"


Da ba...sa-l demonteze...dar era nevoie sa faca asta asa..?...in pripa..?...neanutat..?...cand el saracu era cu capul intors si se uita in alta parte..
nu-i frumos, zau, imi vine sa imi fie rusine, nu mai pot sedea drept pe scaun, aduce atingere constitutiei...si neamului...si vecinilor de palier.

se intampla numai ce trebuia, dupa scenariul pe care basescu insusi l-a inventat si tocit; l-a dictat cuvant cu cuvant, dupa propria reteta si in ordinea pe care chiar el a impus-o....asta da farmec mutarilor si asta face ca totul sa aiba justificare si consens in moralitate si in etica..

..am pus "tabara adversa" in ghilimele pentru ca nu o consider de fel asa. imi cer scuze mai tinerilor nostrii musterii si in egala masura celor care sustin o cauza in care s-au lasat antrenati prin manipulare..tuturor le recomand sa analizeze personajul (deja de trista amintire) traian basescu, nu prin intermediul mesajelor de la terti, ori a motivatiilor explicate de altii..Sa il analizeze in direct, pe viu, in declaratii, metode cu care se lauda, actiuni concrete pe care si le asuma...alea, alea...ele sunt fara numar.

Basescule...nici nu stii/ cat de mic incepi sa fii...
turbo trabant
QUOTE(The Dude @ 5 Jul 2012, 03:17 PM) *
please..give me a brake..!!

ham io niste saboti da trabant sa iti dau un frana ( brake).

pliz giv mi a break cum era cu loja aia anglofoana? rofl.gif
March
QUOTE(The Dude @ 5 Jul 2012, 04:17 PM) *
acum sunt curios daca are sa isi traga si el vreun glont pe undeva, asa de sanchi balamale..
..dar dupa cum il stiu are sa isi traga...doar la masea..


rofl.gif Buddy ! Bine zis ,nici macar de sanchi !
The Dude
QUOTE
Numai boii din boupor pot inghiti asa-ceva ! Noroc ca astia s-au imputinat considerabil !


Nu cred ca e asa. Banuiesc ca fac asta numai in scop de propaganda...
Nu imi inchipui pe nimeni atat de penibil

turbo...vezi ca am mai manbcat si un "i" si am si un dezacord...Unde ?

Ghici ?
March
La chemarea lui Videanu - Bordureanu ,

Autocarele cu PEDELIŞTI sosesc la MITINGUL BUCUREŞTENILOR pentru a apăra ORDINEA DE DREPT. La Paşcani s-au luat la bătaie

Deci Basescu a participat azi in Parlament la o... Ordine de Stramb ! tongue.gif
March
QUOTE(The Dude @ 5 Jul 2012, 04:17 PM) *
primesc pe surse informatia ca in hora intra si fica bolnava de botulism.


De abia acum am realizat !

Campania lui Băsescu pe Twitter, tradusa în engleză de EBA rolleyes.gif

Si cand te gandesti ca ea nu stie sa vorbeasca corect romaneste.... laugh.gif
cocosel
QUOTE(March @ 5 Jul 2012, 02:34 PM) *
De abia acum am realizat !

Campania lui Băsescu pe Twitter, tradusa în engleză de EBA rolleyes.gif

Si cand te gandesti ca ea nu stie sa vorbeasca corect romaneste.... laugh.gif



Nu mai au loc la politica..si vin aici... rofl.gif

Din pacate pentru multi cat si pentru cei care vin la Bucuresti in autocare...este dreptul lor si ma bucur ca si-l exercita...mentionez ca Europa pe care o trambiteaza nu va face nici o ingerinta in politica interna a nici unui stat...cu atat mai mult a acestui stat. Plus de asta fabulatiile ca vom pierde vreun drept sau ca vor opri nu stiu ce fonduri...mentionez ca nu pot sa piarda un membru de un asemenea calibru care isi plateste datoriile si nu poate sa absoarba mai nimic.
Ii doare la basca...dar manipularea trebuie intretinuta ca sa-l salvam pe minunatul Conducator....

Apoi Capitanul va intra in istorie...cel mai suspendat presedinte! rofl.gif

"Ghici ghicitoare, cine pica?

Basescu pica!”
rolleyes.gif
March
Atentie ! Ofiterii acoperiti din Parlamentul Romaniei pot influenta suspendarea lui Basescu !
March
Poporul nord-coreean al României
turbo trabant
QUOTE(The Dude @ 5 Jul 2012, 03:26 PM) *
turbo...vezi ca am mai manbcat si un "i" si am si un dezacord...Unde ?

in tha diplomation lucraration ohyeah.gif

cocosel
March pentru ca mi-am facut ceva timp sa incepem sa demontam ce fabuleaza manipularea...legat de lovitura de stat...

Sa incepem cu schimbarea presedintelui/a Camerei Deputatilor...


Regulamentul Camerei Deputatilor

Art. 25. - Preşedintele Camerei Deputaţilor şi orice alt membru al Biroului permanent pot fi revocaţi înainte de expirarea mandatului, cu votul majorităţii deputaţilor. Votul este secret şi se exprimă prin buletine de vot în cazul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi prin bile în cazul celorlalţi membri ai Biroului permanent. Propunerea de revocare se face în scris şi este însoţită de semnăturile iniţiatorilor.

Art. 26. - (1)*) Revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor poate fi propusă, când se schimbă majoritatea politică din Camera Deputaţilor, de către majoritatea deputaţilor.

(2)*) Revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor poate fi propusă şi la cererea a minimum o treime din numărul total al deputaţilor, în una dintre următoarele situaţii:

a) încalcă prevederile Constituţiei României;b) încalcă grav sau în mod repetat prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor sau ale Regulamentului şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.


(3) Revocarea preşedintelui Camerei Deputaţilor poate fi cerută de grupul parlamentar care l-a propus.

Maine Senatul.... thumb_yello.gif
March
Thursday, July 5, 2012

Masina de propaganda SIE apara cauza basesculizata

Razboiul informational pentru salvarea mafiocratiei de partid si de stat atinge cote alarmante, agenturile externe au intrat sub codul rosu . Regimul Basescu se clatina si riscul celor care au servit destrabalarea si devalizarea Romaniei de a raspunde in fata unei Justitii descatusate, este mai mare ca niciodata. Masina de propaganda portocalie scoate flacari pe nari la turatie maxima, deocamdata, doar doua nume din angrenaj, cu promisiunea ca vor urma si altele .[font="Arial"][/font]Angajata SRR, Carmen Valica, correspondent la Bruxelles, nu este cu adevarat journalist ci un agent de influenta al Monicai Macovei. Este recrutata de SIE inca de pe vremea cand lucra la BBC. Valica se foloseste de pozitia ei de corespondent ca sa furnizeze pe postul public informatiile trunchiate in care europarlamentarii USL sunt cenzurati, iar europarlamentarii PDL sunt evidentiati .Agentul de influenta al Monicai Macovei la Bruxelels sub acoperire de "jurnalist" este folosita pentru operatiuni de dezinformare pe langa oficiali europeni de rang inalt cu care se vede la Comisia Europeanam sub pretext ca vrea sa-i intervieveze sau sa le ceara informatii de interés public. Este folosita de mafia portocalie de la Bruxelles in dublu sens. Ca sa dezinfomeze audienta Radio Romania (popaganda pro-basista), si sa intoxice oficiali europeni. Intr-o perfecta stare de complicitate cu Monica Macovei , Valica s-a intalnit (intalnire aranjata de Macovei) cu purtatoarea de cuvant a dnei. Viviane Reding, Mina Andreevna. Ea i-a spus acesteia ca Ponta vrea sa aresteze judecatorii Curtii Constitutionale si sa desfiinteze CCR. La cateva ore dupa intalnire, comisarul Viviane Reding a trimis pe twitter jurnalistilor de la Bruxelles un mesaj pur personal, care o angajeaza politica numai pe ea, (nu este deci mesajul oficial al Comiei Europene) in care spune ca este ingrijorata ca actualul guvern din Romania vrea sa desfiinteze Curtea Constitutionala. Reding face parte din acelasi grup politic cu Macovei (PPE)

Din intamplare am descoperit si molia SIE care a arunca pe piata toxinele prin The Economist, agenta de serviciu se numeste Liliana Ciobanu, ea isi desfasoara activitatea "subversiva" la compania Purple Media Productions . Este una din slujnicele lui MRU. Recrutata de SIE cand isi facea studiile la SNSPA. Desi pretinde ca este "contributor"la The Economist (adica jurnalist care da materiale si ar trebui sa fie platit pentru ele), Purple Mind Productions (acesta este numele firmei SIE sub acoperire pe care o administreaza cumatra) Ea este persoana care plateste sa fie publicate in presa straina, la comanda SIE.

(Marius Mina - blog )



Tataie Melescanu pe cai mari ca in vremurile bune ceausiste !
March
Protestele PDL din Piaţa Revoluţiei – un fiasco

Daca nu erau carati aia din tara cu autobuzele , participau la miting numai liderii pedelacheilor !

Si interesant : madama Udrea a lipsit ! Ce sa fie, ce sa fie ? unsure.gif
March
Din soparleala unui gunoi fruntas basist !


Cezar Preda: E un puci ca cel din '99 de la Moscova, Iliescu si Voiculescu au fixat planul

Dobitocul asta nu realizeaza ca in anul de gratie 2012 bouporul s-a micsorat foarte mult !
March
Procurorul ceausist Macovei : In 13 iunie 1990 n-au fost violente din partea politiei . Declaratia acestei fanatice ceausisto-basiste a fost folosita de generalul Chitac in apararea sa la proces !
March
LAVINIA ŞANDRU: CENTURA E SFÂNTĂ ÎN POLITICĂ
March
Alegerile din Papua Noua Guinee au fost întrerupte de canibali tongue.gif
March
Amenintari la adresa Aspaziei Cojocaru , judecator la CC inaintea votului de suspendarea lui Basescu ?! Pai ia cititi aici si ganditi-va cine putea trimite asemenea amenintari si pentru ce !!



În aprilie 2007, deputatul PIN Cozmin Gusa a relevat presei că judecătoarea Aspazia Cojocaru a primit din partea CNSAS verdict de colaborare cu Securitatea. Verdictul a fost dat de către CNSAS în unanimitate, fiind bazat pe două note informative aflate în dosarul Aspaziei Cojocaru. Judecătoarea a recunoscut că a fost forțată în anul 1984 să scrie respectivele note, despre o colegă care pleca în străinătate definitiv, în cadrul unei anchete judiciare, dar susține că nu a semnat angajament cu Securitatea și nici nu a făcut poliție politică. La câteva săptămîni, CNSAS a revenit asupra verdictului, în urma contestației făcute de judecătoarea Cojocaru, spunând că nu a făcut poliție politică

Deci cine ar putea sa-i scoat niscaiva dosare pe piata dumneaei ?!
March
Lingobasistii de la HotNews ( condus de fost turnator la Secu ) manipuleaza / mint in mod securistic audienta ! devil.gif
March
Finlanda preferă sa părăsească zona euro
Felina
pana la urma cred ca tu nu esti dezinformator de buna voie, esti doar foarte... inocent biggrin.gif . Tulai doamne!!
Erwin
Da, măi March, de atâta vreme prezinți știrile contrafăcute și manipulatoare ce apar peste tot încât cred că ai fost cuprins de-o dependență, cum sunt unii addicted la fumat, alcool, fotbal etc, tu ești addicted la știri! Cu cât mai aiuritoare, cu atât satisfacția cu care le afișezi e mai mare! hh.gif

Senzaționită?? rofl.gif

Ia o bere și răcorește-te nițeluș! drunk.gif
March
QUOTE(Felina @ 6 Jul 2012, 04:34 PM) *
pana la urma cred ca tu nu esti dezinformator de buna voie, esti doar foarte... inocent biggrin.gif . Tulai doamne!!

Cum scăpăm de CELULITĂ? tongue.gif

March
(....)

EXTREM DE GRAV e faptul că un judecător al Curţii Constituţionale a fost ameninţat cu moartea ca să NU se pronunţe în favoarea suspendării lui Băsescu. Fapt de de o gravitate maximă. Şi vine după precedentul retragerii avocatului care urma să-l reprezinte pe Adrian Năstase la CEDO, pentru că a fost ameninţat cu moartea fiului său, după ce soţia lui i-a fost ucisă şi reanimată ostentativ (da, se poate, anesteziştii ştiu de ce: şi cum).
Felina
Cine e roxana asta care stie ce inca nu stie nimeni altcineva? biggrin.gif
March
QUOTE(Felina @ 6 Jul 2012, 05:10 PM) *
Cine e roxana asta care stie ce inca nu stie nimeni altcineva? biggrin.gif


Una care atunci cand scria impotriva lui FSN, Iliescu, PD-fesenistilor Roman,Basescu , etc ., tu probabil erai la gradinita.



p.s. Ii anunt pe cei nepoftiti ca i-am trecut aici pe "ignore list ". Asa ca vor vorbi singuri !
March
Președintele turnător
March
Din ciclul : " Blaga o sa ramana fara coledzi "

Deputatul Georgica Dumitru a anunţat, vineri, în plen, că părăseşte PDL pentru a se înscrie în PC.
March
Pe scarile Parlamentului, o doamna se împiedica si cade. Basescu aflat în apropiere, o ajuta sa se ridice si o conduse la biroul unde avea treaba.
- Cum as putea sa va multumesc? zise doamna la despartire.
- Votîndu-ma la Referendumul asta !
- Ma scuzati va rog, dar cînd am cazut, m-am lovit la genunchi, nu la cap…
March
Pentru cateva clipe parlamentarii au uitat de suspendarea lui Basea ! laugh.gif



March
Jaaalnic !!! Basea a ajuns sa se planga la CC pentru suspendarea sa !256 parlamentari ptr demiterea lui au bagat bilele gresit in urne ! tongue.gif
The Dude
daaa...de-a dreptul...peste stangul... rofl.gif


"...va rog sa aveti grija de romania cand eu nu o sa mi fiu...am o datorie fata de tarisoara asta de gogomani, in care eu sunt cel dintai.."

...parca suntem in anul Caragiale, nu-i asa ??
omul s-a conformat...

in fine...sa nu ne ametim cu apa rece..
pentru ROMANIA e nevoie de multa luciditate acum

...pentru extirparea cancerului de care ziceam...ATENTIE !!, se intampla ades ca el sa migreze microcelular chiar in timpul inciziiei..
o extirpare delicata asadar..
March
QUOTE(The Dude @ 6 Jul 2012, 11:05 PM) *
"...va rog sa aveti grija de romania ...


Da. Aveti grija de mosia mea ! devil.gif seara la tv mai , mai ca nu a inceput sa repete scena cu lacrimi din " draga Stolo.... "

Iar Blaga, in aceste zile, a probat ca nu-i altceva decat un lacheu al lui Basea !

Nu-i in stare unu' sa se desprinda de Stapan ! Pentru ca individul are probabil dosare pentru toti !
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.