Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
Despre serviciile unui super-slugoi basist :


Şantajul şi montajul
gigip
QUOTE(March @ 24 Jul 2012, 02:45 PM) *
Alt calificativ in afara de nemernic nu exista !

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat că are o părere "extrem de neplăcută" despre gândirea jurnalistului Cristian Tudor Popescu.

"Despre gândirea lui Cristian Tudor Popescu am o paărere extrem de neplăcută nu ţin să i-o spun. Un om care îi aplauda pe mineri, e un laş", a afirmat preşedintele suspendat pentru ziare.com.

Nenorocitul ! El care organiza trenurile cu mineri sa vina spre Bucuresti acuza ! devil.gif

Tetio,suspendatul,cel mai las,mai fricos,cel mai mincinos,securist,bataus de copii,imoral si,mai ales corupt dintre politicieni,o rusine a natiunii romane,il ataca jegos pe cel mai independent si echidistant jurnalist roman! A ajuns de rasul romanilor,cu spaima lui animalica de a nu fi demis si va ajunge ,precum Gadaffy si Mubarach,simbolul ultimului mascarici -dictator din Europa! Prin slugile lui din presa,prin politrucii si coloneii basisti(Turcescu,Mihai Neamtu,MRU,Pavelescu),pin ramasitele pedeliste(Monica Macovei,Blaga,Cezar si Cristian Preda) dar si prin patronii ori baronii din companiile de stat,le retine CI ale romanilor pentru a nu se prezenta la vot! Daca,prin absurd ar indrazni sa revina la Cotroceni ,contra vointei generale a romanilor prezenti la vot!!!),va ajunge de rasul-plansul Europei,a lumii democrate! Va fi presedintele basistilor,atati cati au mai ramas(nu multi dar prosti si corupti)!
March
@ gigip tetio

De mult numai e presedinte ! E o zdreanta ! Un nenorocit care a pacalit oamenii de buna credinta ! Stii care-i norocul lui ? Nu va ajunge la zid precum Ceausescu !


Din minciunile ordinare de derbedeu portuar nu presedinte al unei tari :

”Nu țin de scaun, dar ca și în 2007, când am atacat hotărârea de suspendare și acum am obligația ca președinte în fucție să epuizez toate soluțiile constituționale pentru descrierea, daca vreți, a unui abuz de exact de acelasi tip ca cel din 2007. Cu certitudine concluzia rămâne aceiași, megem la referendum”, declara Traian Băsescu, imediat după suspendare.“Îmi doresc mult ca românii, indiferent de opinie să vină la vot, pentru a valida referendumul. Nu vreau să rămân preşedinte la masa verde. Fac un apel la români să vină la vot indiferent de opinie. Este important ca cetăţenii să demonstreze Europei că suntem europeni"



March
Prietenul lui Basescu gata sa foloseasca arme chimice in cazul unei interventii armate in Siria !
March
Pedelacheii in frunte cu seful lor Blaga au luat-o in bot ! Cum sa reclami ca un program de votare este neconstitutional ?!


CCR a respins contestaţia PDL

Programul de votare ramane 07:00 - 23:00
gigip
QUOTE(March @ 24 Jul 2012, 04:07 PM) *
Pedelacheii in frunte cu seful lor Blaga au luat-o in bot ! Cum sa reclami ca un program de votare este neconstitutional ?!
CCR a respins contestaţia PDL

Programul de votare ramane 07:00 - 23:00

Tetio,tot CCR-ul a hotarat ca in cazul invalidarii cvorumului,e CONSTITUTIONAL ca parlamentul sa decida ce este de facut! Dublu upercut pentru basisti! Nu stiu cum sa faca,sa vina ori nu la vot! Risca sa ramana la mana majoritatea parlamentara soarta nedemnului,suspendatului si,sigur,demisului Basescu!
gigip
QUOTE(March @ 24 Jul 2012, 04:07 PM) *
Pedelacheii in frunte cu seful lor Blaga au luat-o in bot ! Cum sa reclami ca un program de votare este neconstitutional ?!
CCR a respins contestaţia PDL

Programul de votare ramane 07:00 - 23:00

Biroul Electoral Central a dispus ca Basescu nu are voie sa foloseasca in campania electorala,simbolurile nationale:tricolorul si stema tarii! I-au cerut suspendatului sa retraga toate materialele ilegale,din aceasta cauza!
March
Aha ! De aici turbarea accentuata a basisto- pedelacheilor !
Sper sa-l paraseasca si ultimii "baieti" care inca il mai sustin ! Tataia Mele trebuie sa se trezeasca ! jamie.gif
March
Un om de onoare, un adevarat om politic, un om care n-are nimic pe constiinta , ar avea taria sa spuna : Demisionez !
Dar asta n-o poate face un derbedeu , un las, unu' care si-a tradat prietenii, un shmenar , un latrau.....
andra_v
QUOTE(March @ 24 Jul 2012, 11:35 AM) *
Asta dupa ce el insusi a impins-o pe handicapata in randul intai ! Handicapata politic, desigur.


Pe bune, tie chiar iti lipseste bunul simt.
March
QUOTE(andra_v @ 24 Jul 2012, 04:58 PM) *
Pe bune, tie chiar iti lipseste bunul simt.


Nu cred ca tu esti Eba ! laugh.gif
March
Primita de la un amic :

“Nu-i lasam, ne luam tara inapoi”. Ce s-a ales de sloganul asta daca boicoteaza referendumul? Asa isi iau ei tara inapoi fugind de referendum?
March
Am scapat de visani, spani si altii ca ei :

PDL a decis sa boicoteze din nou A3 . Paguba in ciuperci !
March
Un nenorocit de pui de securist , cu mofturi de democrat , glasuieste :

Arma noastra pe 29 iulie este boicotul


http://pesurse.ro/2012/07/24/mihai-rzvan-u...-29-iulie-este/
March
Habeas Porcus

Odată cu instalarea puterii PDL, sistemul judiciar românesc a suferit transformări radicale, nedemocratice, împotriva tuturor principiilor lumii civilizate ZIUAnews vă prezintă cum au fost abrogate drepturile cetățenești și libertățile fundamentale, prin manipularea grosolană a luptei împotriva corupției, luptă pe care au transformat-o, ulterior, într-una împotriva drepturilor esențiale ale omului
gigip
[quote name='March' date='24 Jul 2012, 06:58 PM' post='738905']

Tetio,cred ca Suspendatul si ciracii lui,vor afla,pe 30 iulie o veste trista! Contrar dorintei lor,daca referendumul nu este validat din lipsa de cvorum(50%+1 din liste),Basescu nu se poate intoarce la Cotroceni! Se revine la situatia anterioara,se retrimite legea referendumului catre parlament care(conform hotarii parlamentului declarata azi CONSTITUTIONALA de catre CCR),poate dispune reluarea referendumului! Procedura este identica precum declararea unei legi ca neconstitutionala,din lipsa cvorumul;ui necesar! Legea se retrimite parlamentului pentru a fi revotata,cu cvorumul necesar!
PS:La minele din Gorj,3 sefi pusi de pedelisti,care au retinut CI ale 15 mineri,sunt cercetati penal pentru impidecarea dreptului de vot! Astia sunt (anti)democratii si (anti)europenii Suspendatului!
March
Am mai avertizat acum cateva zile in urma ! Nosferatul este gata sa arunce ( probabil azi ) pe piata niste murdarii la adresa lui Ponta si Crin.
March
Americanii sunt primii care incep sa realizeze cu cine au de-a face !

Semnal de la Washington : Ponta apara democratia de Basescu !
The Dude
Inca o data: au stiut tot timpul.
Miscarea prea rapida a impus ocuparea unei pozitii intermediare de tip temporar.
Curand...pana sambata cel mai tarziu vom primi mesaje similare si de prin alte parti.

Hotarea e luata, iar procentul stabilit la 63 de unitati... thumb_yello.gif

March
@ The Dude

Sa vezi cand n-o mai fi pe scaunul ala cum toti pupicuristii se vor lepada imediat de el !
March
„Cine dracu' vă credeți?"

Aici puteti citi toata cuvantarea europarlamentarului Nigel Farage prin care le trage niste pumni in bot onanistilor din fruntea UE ! thumb_yello.gif



March
Ponta la Oradea :

„Traian Băsescu s-a dus la Cotroceni câştigând 5.200.000 de voturi. Dacă 5.200.000 de români vin acum la referendum şi votează pentru demiterea lui, Băsescu nu mai are ce căuta la Cotroceni". Este o declarație care denotă aceeași siguranță ca și „certitudinea" lui Băsescu. De altfel, primul ministru susține continuu că USL va respecta „orice decizie a Curții Constituționale". Avem oare un nou „Stăpân al butoanelor"?

( pesurse.ro)
March
Laura Chiriac, citat din Băsescu: "Nu abandonez, pentru că vor să mă facă la Rahova coleg cu Năstase".

Crin Antonescu: Oricât de mult crede că ar putea controla Justiţia, nu cred că-şi poate alege şi puşcăria în care se duce.

RTV, 20 iulie.

March
Traian Basescu tartorul evazionistilor ?

Traseul banilor catre presa slugoi a "Jupanului "
gigip
QUOTE(March @ 25 Jul 2012, 03:33 PM) *

Asta e Basescu! Un mincinos,un profitor! Intre 2010-2012 ,dupa ce ne-a taiat salariile si pensiile,a cerut lui Boc sa cheltuiasca din bugetul public peste 1 milion de euro,pentru a-i renova o vila imensa,cu piscina de peste 100 mp,pe care a pregatit-o lui Basescu,pentru a locui acolo! Pe Basescu nu l-a costat niciun ban si i s-a asigurat si mobilierul necesar! El venea doar cu periuta de dinti si prosopul! Cazul a fost prezentat pe Romania TV!
March
In timp ce "Jupanul" lor taia salariile bugetarilor, profesorilor, medicilor, pensionarilor, militarilor , alocatiile pentru copii, alocatiiile pentru handicap, slugoii lui i-au pregatit o vila de milioane de euro ( din banii statului, adica ai nostri ) ca sa aiba unde se retrage dupa mandat Nosferatul ! devil.gif
March
Iata una din murdariile lui Basescu despre care spuneam mai sus :

Scandal Watergate de Dâmbovița: ”au spionat ședințele PNL și au scos pe piață stenograme false
March
Fanaticii basisti disperati ca televiziunile au intrat in vila Stapanului lor !
March
Cu toate ca nu are manere la usi din aur , vila pregatita pentru Basea a depasit-o pe cea a lui Ceausescu !
March
Apelul anti-Băsescu al intelectualilor români a strâns peste 170 de semnături
March
Traian Băsescu suferă de "delir faraonic imobiliar",
gigip
[quote name='March' date='25 Jul 2012, 08:51 PM' post='739014']
Ultimul sondaj la referendum:prezenta la vot=52,34%-DA-71%:NU-29%! Diferenta de 2,34% este in marja de eroare(2,9%,plus ori minus)!.Cei care vor decide,sunt romanii din strainatate!
March
Din ciclul : " Nici electrosocurile nu-l mai fac bine ! " devil.gif

Băsescu: “USL vrea să acopere lovitura de stat prin vot popular
gigip
QUOTE(March @ 26 Jul 2012, 01:55 PM) *
Din ciclul : " Nici electrosocurile nu-l mai fac bine ! " devil.gif

Băsescu: “USL vrea să acopere lovitura de stat prin vot popular

Tetio,desi Pinochio Suspendatul nu recunoaste,RAA-PPS a publicat o adresa prin care recunoaste ca in perioada 2010-2012,au fost facute reparatii in valoare de 2.450 000 lei si s-a cumparat mobilier de 555 000 lei pentru amenajarea locuintei unui fost sef de stat,care se va muta in locuinta din Vila Dante in 2014? Eu nu sunt ala,tu esti? Daca nu,ghici ghicitoarea mea(cum zicea suspendatul fata de Raed Arafat!),cum il cheama pe presedintele caruia ii va expira mandatul in 2014? Greu....de raspuns????.
PS:Am vazut adresa(poate e a Secretariatului General al Guvernului) dar nu ma pricep sa o postez! Poate o postezi tu,spre luminarea prietenilor nostri de pe forum!
gigip
QUOTE(gigip @ 26 Jul 2012, 03:56 PM) *
Tetio,desi Pinochio Suspendatul nu recunoaste,RAA-PPS a publicat o adresa prin care recunoaste ca in perioada 2010-2012,au fost facute reparatii in valoare de 2.450 000 lei si s-a cumparat mobilier de 555 000 lei pentru amenajarea locuintei unui fost sef de stat,care se va muta in locuinta din Vila Dante in 2014? Eu nu sunt ala,tu esti? Daca nu,ghici ghicitoarea mea(cum zicea suspendatul fata de Raed Arafat!),cum il cheama pe presedintele caruia ii va expira mandatul in 2014? Greu....de raspuns????.
PS:Am vazut adresa(poate e a Secretariatului General al Guvernului) dar nu ma pricep sa o postez! Poate o postezi tu,spre luminarea prietenilor nostri de pe forum!

E vorba despre adresa nr.16762/din 26 iulie 2012,a Administratiei Protocolului de Stat-RA,inaintata Secretariatului General al Guvernului(unde apare inregistrata sub nr.7690/27 iulie 2012!
Erwin
Totuși Băse l-a dat în judecată pe Ponta pentru afirmațiile lui. Să vedem ce-o să iasă și din asta.
March
Deci primul dosar facut disparut a fost cel de la Securitate. Acum a disparut dosarul casei shmenuite din Mihaileanu ! Ce alte dosare vor mai disparea pana cand va fi demis ?!?
March
DD a vrut sa-l incuie pe Antonescu . N-a reusit ! A primit raspunsurile care trebuiau !
March
Băsescu dădea dovadă de obrăznicie tipic pedelistă când a indicat guvernului, la Pro TV, pe 19 octombrie 2010, noi şi mult mai drastice reduceri de personal bugetar după cele care au adus deja aproape în faliment funcţia publică. Tupeul de maidan al Băsescu nu mai avea nici o limită având în vedere că la Administraţia Prezidenţială stăpânea o autentică schemă nesmiţită de de personal, triplă chiar faţă de cele ale predecesorilor post-decembrişti, cu numai puţin de 110 consilieri, dintre care 19 cu lefuri grase şi alte avantaje de ministru sau de ministru adjunct. Numai în ultimul an a adus la Cotroceni, zece consilieri prezidenţiali cu leafă de ministru, iar angajarea unui medic sau a unui profesor ori a unui poliţist putea fi făcută doar dacă erua daţi afară, pensionaţi sau dacă mureau alţi şapte.

gigip
QUOTE(March @ 28 Jul 2012, 06:34 AM) *
DD a vrut sa-l incuie pe Antonescu . N-a reusit ! A primit raspunsurile care trebuiau !

L-a facut KO pe creatorul Elodiei! A fost un duel elegant,pe alocuri taios dar,castigat detasat de catre CRin!
March
Basescu : A3 a dat o lovitura de stat !

Neaparat trebuie adusa camasa aia speciala si niste haloperidon !
March
@ gigip tetio,

Ai auzit ? maine intre 0800-2000 este deschisa ptr public casoiu ala Dante ! Ia cativa basisti si fa o vizita . laugh.gif
gigip
QUOTE(March @ 28 Jul 2012, 01:41 PM) *
@ gigip tetio,

Ai auzit ? maine intre 0800-2000 este deschisa ptr public casoiu ala Dante ! Ia cativa basisti si fa o vizita . laugh.gif

Am vazut! Ma duc sa-i gasesc bikinii divei din Pleskoi! Cele doua halate sunt ale suspendatului si a disparutei II(Nutika,alias ElodiaII).Nimeni nu mai stie nimic de ea,l-o fi parasit pe suspendatu'?
March
Coane gigip

Cred ca musca din scaunul nevestei de necaz ca a fost desconspirat cu viloiul asta. Din banii nostri se lafaia acolo ! jamie.gif
March
Cine l-o fi sfatuit sa poarte asa ceva in campania ptr referendumul demiterii sale ?

Ceasul Patek Philippe, modelul Calatrava, pe care îl poarta președintele Traian Basescu costă 10.900 de euro, fiind un ceas din aur alb.
March
Purcica cea mare a lu' taticu' huiduita de pensionari ! A defilat prin fata lor cu un tricou pe care scria " Absent motivat ". jamie.gif O sa vedem noi cum va "motiva" milioanele de euro castigate ca notar !
gigip
QUOTE(March @ 29 Jul 2012, 10:31 AM) *
Purcica cea mare a lu' taticu' huiduita de pensionari ! A defilat prin fata lor cu un tricou pe care scria " Absent motivat ". jamie.gif O sa vedem noi cum va "motiva" milioanele de euro castigate ca notar !


Am vazut-o pe nesimtita aia,care locuieste intr-un apartament de 1 milon de euro,primit drept spaga de suspendatul,de la Puiu Popoviciu!
March
Ce-o sa-i cedeze mai intai ? Nervii sau inima ?! unsure.gif
gigip
QUOTE(March @ 4 Aug 2012, 02:41 PM) *
Ce-o sa-i cedeze mai intai ? Nervii sau inima ?! unsure.gif

Oricum,nu va face atac cerebral! Nu are nimic in capul sau de suspendat!
Marduk
QUOTE(March @ 29 Jul 2012, 10:31 AM) *
.... O sa vedem noi cum va "motiva" milioanele de euro castigate ca notar !

Cum le-a motivat si fosta nevasta a lui Tariceanu.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.