Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
QUOTE(Marduk @ 4 Aug 2012, 05:20 PM) *
Cum le-a motivat si fosta nevasta a lui Tariceanu.


Cum ? Te-a facut si pe tine colonel ? unsure.gif
March
Traian Băsescu este o copie jalnică a unui dictator

(...)

Da, Traian Băsescu este un împărat gol. Dacă ne uităm putem să îl comparăm cu Ceauşescu în ultimii ani, când nu mai vedea dincolo de confortul sufrageriei sale. Dacă înlocuim “agenturile străine” ale lui Ceauşescu, cu mogulii de astăzi ai lui Băsescu, obţinem exact acelaşi discurs. Doar că, nici măcar Ceauşescu, nu a avut curajul să şi-o numească pe Zoe în Marea Adunare Naţională. Băsescu şi-a trimis-o pe Eba la Bruxelles. (...)


gigip
[quote name='March' date='5 Aug 2012, 12:22 PM' post='739647']
[i]Traian Băsescu este o copie jalnică a unui dictator

(...)

Remember pentru basisti:
Iata "maretele realizari"ale regimului Basescu:
1-suspendarea,de doua ori ,a lui Basescu,de catre parlament pentru incalcarea repetata a Constitutiei! Va urma,probabil spre sigur,demiterea lui! Niciun alt presedinte din intreaga istorie a Romaniei,nu a mai patit asa ceva!
2-demiterea,de doua ori,a premierului Emil Boc,pentru incompetenta grava,de catre parlament! E campion absolut la demiteri,niciunul dintre ceilalalti premieri nefiind demisi!
3-demiterea premierului MRU(al doilea,dupa Boc!) pentru incompetenta!
Sunt si alte "realizari",mai mici:
-incercarile repetate ale lui Basescu de a-l demite pe Tariceanu,dupa ce ,el l-a numit in functie;
-chemarea lui Dan Voiculescu si a PC-ului la guvernare(celebra solutie imorala);
-cooperarea cu PSD la guvernarea din 2008-2009;
-atragerea dezertorilor din PSD si PNL si infiintarea,ilegala,a UNPR,doar pentru a ramane la guvernare!
March
Din ciclul " cugetarile Curvei Constitutionale Romane ":

“… nu s-a pronunțat pe boicot, manipuland semantic verbele “a vota” și “a îndemna “”
gigip
QUOTE(March @ 6 Aug 2012, 11:20 AM) *
Din ciclul " cugetarile Curvei Constitutionale Romane ":

“… nu s-a pronunțat pe boicot, manipuland semantic verbele “a vota” și “a îndemna “”


Tetio,prin respingerea contestatiei privind boicotul,CCR-ul devine complice la excrocheria basista(gen alba-neagra!) de a invalida vointei a 7,6 milioane de votanti !Ce au facut Basescu si CCR,este,sigur,o lovitura de stat!
Marduk
QUOTE(March @ 4 Aug 2012, 05:53 PM) *
... Te-a facut si pe tine colonel ?

Nu era nevoie moncher, poate nu sti dar in Romania nu gradul conteaza ci functia. Io sunt un amarat de fruntas dar am functie de general. rofl.gif mwah1.gif
March
Cum a compromis Basescu Traian reteaua externa de sprijin a Romaniei

Ce trebuia ca se intample de mult s-a intamplat in sfarsit: Basescu Traian ne-a facut de ras pe toata planeta. A patra si, probabil, ultima sa tentativa de lovitura de stat a esuat jalnic. Celelalte trei lovituri reusite au fost, in ordine: „fraudarea alegerilor“ in 2004, autosuspendarea sa in 2007, prin care s-a reincarcat (reloaded) politic in dauna unei opozitii natange, si, in sfarsit, realegerea sa dubioasa din 2009 (nu e vorba de voturile supranumerar de la Paris, ci de cele vreo 2-3 milioane obtinute cu STS-ul, vorba faptuitorului).


(...)
March
Din vocabularul unui derbedeu ajuns din greseala sau prin pacaleli presedintele tarii :


" Guvernul este intr-o oarescare belea "

March
Băsescu, ai zegrean, ești tare! Judecattore devil.gif
March
Zegrean scapa de puscarie daca instanta va tine cont de Certificatul de incadrare in grad de handicap nr. 2151 din 8 aprilie 2009, emis de Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, de pe langa Consiliul Judetean Bistrita Nasaud, “numitul Augustin Zegrean: “Se incadreaza in gradul de handicap accentuat – Cod handicap 4 – Cod boala Q12 – cu valabilitate permanenta.”

Asta apropos de hartia aia trimisa la M.O. si semnata in numele lui !
March

CINE S-A SUBSTITUIT PREŞEDINTELUI CCR? CE VALOARE ARE NOUL COMUNICAT, NEAPROBAT DE PLENUL CURŢII CONSTITUŢIONALE?
Noul comunicat al CCR transmis azi spre publicare la Monitorul Oficial şi care modifică decizia comunicată anterior nu poate fi decât un fals

Unu, pentru că nu s-a întrunit cvorumul CCR pentru a decide modificarea şi a valida comunicatul.

Doi, pentru că acel comunicat este semnat cu bară, indescrifrabil, în numele preşedintelui CCR, Augustin Zegrean – care, nici el însuşi dacă semna, nu avea dreptul modificării, fără întrunirea CCR.

Sunt aspecte care trebuie clarificate. Ce valoare are un comunicat neaprobat de plenul CCR şi cine a semnat? Imediat a doua zi după indicaţiile preţioase ale cetăţeanului în tricou bleu din Piaţa Galaţi. (...)

March
NIMENI ÎN ROMÂNIA NU TREBUIE SĂ SE MAI TEAMĂ DE AMENINŢĂRILE IRESPONSABILE ALE UNUI OM CONDAMNAT DE VERDICTUL POLITIC AL POPORULUI

Presedintele Antonescu , aseara la investirea noilor ministri.
Marduk
Pe cine includea in acest "nimeni" presedintele interimar George Crin Laurențiu Antonescu? pe mine? pe tine? pe tata Frosa de la Dalga? Eu cred ca mesajul nu ne era destinat noua "pulimii" ci celor carora le era frica de "justitia" lui Basescu. De indata ce vor avea si justitia vor incepe ei cu amenintarile si dosarele politice de care acum fac atata caz. Deci unde este schimbarea? unde este mierea si laptele promis de USL dupa disparitia lui Traian Basescu, ne-au dat ceva din banii luati de PDL dar am pierdut mai mult decat am luat din cauza inflatiei, a scaderii leului si a puterii de cumparare a "pulimii". Nu cred ca ne vom revenii prea curand din prostia asta de politica originala, Made in Romania. Traiasca cumetriile si afacerile cu statul "pulimii".
March
QUOTE(Marduk @ 7 Aug 2012, 11:59 AM) *
Pe cine includea in acest "nimeni" ........? .... ci celor carora le era frica de "justitia" lui Basescu.


Sigur , justitia lui pentru adversari !

"Ma tem ca eu v-am facut chestor. Nu e bine , domnule chestor ".... si imediat slugoii "justitiei" basesciene hop sar pe chestor !
gigip
[quote name='March' date='7 Aug 2012, 11:09 AM' post='739714']
Tetio,citeste si da mai departe:
Decizia CCR care validează referendumul. Câţi români avem în diaspora
Lucian Negrea / 07 Aug 2012 09:40 DCNews
Salveaza PDF
Print
Email
34 comentarii
2068
accesari

Curtea Constituțională arată în motivarea privind referendumul că cetățenii români care au domiciliul sau reşedinţa în străinătate nu trebuie înscrişi pe listele electorale permanente, având în schimb dreptul de a vota în mod liber în străinătate pe liste electorale suplimentare. Conform datelor oferite oferite de statisticile oficiale, în această categorie, intră între 2,5 şi 3 milioane de români care nu mai au domiciliul stabil în România. Dacă se adaugă acestor cifre şi cetăţenii din ţară care nu drept de vot şi trebuie scoşi din listele electorale ajungem la o cifră de aproximativ 16,5 milioane.

Decizia CCR care validează referendumul. Câţi români avem în diasporaAnaliza românilor care au plecat în străinătate a plecat de la studiul: “Migraţia externă: de la ţara de origine România, la ţările de destinaţie din spaţiul Uniunii Europene – scurtă analiză pentru anii 1998-2009″. Studiul realizat până în 2009 are actualiate cifrele oficiale la nivelul anului 2010.

În cadrul studiului se constată că există un grup de ţări către care emigranţii cu cetăţenie română s-au îndreptat cu predilecţie. Sunt menţionate (în ordinea mărimii fenomenului): Italia (834 mii persoane), Spania (824 mii persoane), Germania (266 mii persoane), Ungaria (98 mii persoane) şi Austria (52 mii persoane). Grupul respectiv de ţări are o pondere de 96,6% din total.

Începând cu anul 2002 (Spania) şi 2003 (Italia) au înregistrat o intensifi care a fluxului de imigranţi cu cetăţenie română. Au existat chiar şi perioade când fluxurile către cele două ţări s-au transformat în avalanşe. În perioada 2004-2007 în Spania au sosit aproape 541 mii imigranţi cu cetăţenie română şi în perioada 2007-2009 un număr de 551,5 mii persoane aparţinând aceleiaşi categorii sociale a ales ca ţară de destinaţie Italia. Este de remarcat faptul că anul 2007 (anul intrării României în UE) a fost anul cu volumul cel mai ridicat de emigrare din România: peste 553 mii persoane. Este posibil ca o parte dintre aceste persoane să fi fost deja plecate dinainte de 2007 însă odată cu intrarea României în UE legalizarea statutului s-a putut realiza mai uşor.

Vezi aici studiul migraţiei românilor în străinătate.
March
Il Cavaliere nu se lasa :


Merkel conduce Al Patrulea Reich !

Furie în Germania după ce în publicaţia Il Giornale, care aparţine fostului premier italian Silvio Berlusconi, a apărut fotografia cancelarului german Angela Merkel cu mâna dreaptă ridicată în semn de salut, într-un gest asemuit de către publicaţia italiană salutului hitlerist şi cu un comentariu în care este comparat guvernul german cu un guvern nazist.

În comentariile care însoţesc fotografia de pe prima pagină, cu titlul "Al Patrulea Reich", Il Giornale sugerează şi faptul că nici milioanele de morţi în urma celor două războaie mondiale "nu au fost suficiente pentru a potoli egomania germană".

Articolul a declanşat un război de cuvinte dure între Italia şi Germania privind evoluţia crizei din zona euro. În furibundul articol, Merkel este acuzată pentru intransigenţa sa, care "ne-a adus pe noi (italienii, n.r.) şi întreaga Europă în genunchi", adăugînd că "Italia nu mai este în Europa, ci în cel de-al Patrulea Reich".

"În timpul Primului Reich, Germania voia şi titlul de Împărat al Romei, iar în timpul următoarelor două, ei (germanii, n.r.) au folosit din nou propriile lor mijloace împotriva ţărilor din Europa, două războaie şi milioane de morţi, care nu au fost însă suficiente pentru a le potoli egomania . Acum izbucnesc din nou, dar fără tunuri, de data acesta folosind Euro", scrie cotidianul italian.

( pesurse.ro )


March
RO transformata de derbedeul national in balmauc ! devil.gif

Basea i-a dat ordin slugei sale , handicapatul din fruntea CCR sa se planga la Comisia de la Venetia cum ca se fac presiuni asupra sa. jamie.gif
March
Din lipsa de par si a cate unui whiskey la bord, caldura asta i-a incins creierul rau de tot !


Dupa ce ieri stropea din curticica lui cum ca Sova a facut declaratii antisemite si guvernul va avea probleme pe plan international , azi seful evreilor din RO a declarat ca acest caz este inchis de mai multe luni intrucat Sova si-a cerut scuze ptr afirmatiile lui din necunoasterea realitatii acelor vremi.
March
Deci, omu' cu handicap din fruntea CCR trimite scrisori Comisiei de la Venetia in timp ce se afla in concediu pe plaje ! devil.gif
March
Labaroiu crede ca poetul si dramaturgul german Brecht decedat in anul 1956 este ziarist la cotidianul " Le Figaro " ! rofl.gif
March
Am citit cartea lui Marius Oprea. Multe de acolo despre colaborarea lui Basea cu Securitatea le stiam din presa vremii . Mi-am reamintit un lucru important. Sintagma introdusa in lege de putana de Turianu l-a salvat oarecum pe derbedeul national. Curvele de la acea vreme din CNSAS au dat verdictul cum ca acest personaj abject nu a colaborat cu Securitatea ca " politie politica " ! Ca si cum Securitatea era compusa din doua departamente : cel bun si cel rau ( politia politica adica ) ! devil.gif
March
Nosferatul si-a facut cruce ?!? Azi la sosirea la curticica, la intrebarea unei fatze , si-a imbarligat un fel de cruce, cum ca nu el.....
gigip
[quote name='March' date='8 Aug 2012, 12:33 PM' post='739800']
Sluga lui Basescu din CCR,acuzata la parchet pentru abuz in serviciu! Erata facuta catre guvern(prin care era inlaturata problema radierii din listele permanente a romanilor din strainatate!!),la ordinul lui Basescu,a fost dovedita ca un fals! Un cetatean simplu,dintre cei 8 milioane de votanti,a sesizat parchetul! Judecatorul CCR,Ioan Predescu,confirma ca nu s-a discutat in plen despre modificarea hotararii initiale! Suspendatul si slugile lui,au luat-o in barba!
March
RO un balamuc total ! Cu "B" de la Basea ! devil.gif
March
Unde a ajuns RO din cauza lui Basea :

Sondaj IMAS: Românii au mai multă încredere în Adrian Năstase decât în Băsescu


Preşedintele suspendat şi neales Traian Băsescu este surclasat la capitolul încredere de fostul premier Adrian Năstase, care este cotat cu 16,2%, potrivit unui sondaj realizat de IMAS în luna iulie, prezentat de ziarul Adevărul.

Băsescu are o cotă de încredere de 15,5%, conform sursei citate.

În topul încrederii se află guvernatorul BNR Mugur Isărescu - 45,1%, urmat de premierul Victor Ponta - 38,1% şi de preşedintele interimar Crin Antonescu -37,3%.



March
edit.
March
edit.
March
T. Băsescu chiar vrea să reînvie, cât de cât, din sediul său de campanie, atmosfera anilor bolşevici.

„Nu e bine, domnu chestor. Mă tem că eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă e bine, domnu chestor".

În 1950, dacă îţi apărea numele în Scânteia ca „element descompus”, „duşman”, în noaptea următoare Securitatea îţi intra în casă. Acum, Scânteia vorbeşte prin glasul lui T. Băsescu – la 48 de ore după ce preşedintele suspendat a făcut vorbirea de mai sus, Parchetul a început urmărirea penală a chestorului pe nume Manoloiu, de la Evidenţa Populaţiei.

Ce vrea cu asta T. Băsescu? Nimic altceva decât ca orice ins care îl supără să trăiască sub ameninţarea că va fi „luat”. Mai ales unul "făcut" de el. În condiţiile în care, chiar dacă revine la Cotroceni, nu mai are controlul Guvernului şi Parlamentului, T. Băsescu se pregăteşte să conducă prin teroare cu ajutorul Parchetului, DNA şi serviciilor. Nu are importanţă dacă acest Manoloiu e vinovat sau nu, esenţial pentru T. Băsescu este să se teamă şi cei nevinovaţi.

P.S.

Teroarea e mult mai eficientă dacă e dublată de tupeu. „Nu-l puneţi ministru pe Şova, a făcut declaraţii antisemite şi asta nu se iartă”, sună „sfatul” pe care T. Băsescu i-l dă gratis lui V. Ponta.

Cine spune asta? Un preşedinte care, ca să-l acuze pe regele Mihai, l-a scuzat pe Ion Antonescu pentru genocidul evreilor din Moldova şi Basarabia. Până să fie antisemit, tânărul Şova e pe cât de ignorant, pe atât de tupeist. Dar nu se poate compara cu acest ayatollah al tupeului care rămâne T. Basescu


Basistii si cripto-basistii dorm in bocanci !
Marduk
QUOTE(March @ 8 Aug 2012, 07:08 PM) *
...[b]În 1950, dacă îţi apărea numele în Scânteia ca „element descompus”, „duşman”, în noaptea următoare Securitatea îţi intra în casă.....

Cei ce fac astfel de comparatii inseamna ca nu cunosc ce inseamna teroarea comunista or doar vor sa manipuleze mintile "pulimii" pentru a-si mentine "izvorul" alegatorilor dedicati urii induse cu tembelizorul.
cocosel
March!

Astia nu mai termina cu porcareala si acum au introdus in joc si asii din CCR...daca nu se lasa cu paruiala tot degeaba!.. rofl.gif

Apai in logica celor care se excita la tembelizor...si isi uita neuronii pe sticla...jocul le este nu doar strain..ci in afara oricarei putere de intelegere.

Plus de asta ca astia excitati tresalta si mai mult la un ins in fata unui garaj...care invarte in fiecare zi aceeasi concluzie...desi toata lumea stie ca este cel mai mare suprimat din Istorie...deja o fila ii va fi rezervata... rofl.gif

Treaba este ca indepartarea lui Visoianu a agravat situatia si a declansat razboiul...iar portocalele care l-au impus pe Balanica, aceleasi de care vorbeam acum un an pe un topic dedicat ne-a adus in situatia asta periculoasa. Ceea ce urmeaza este o vendetta din care pierzatori vom fi cu totii...dar asa cum se tot spune...Democratia costa la fel si vorbitul in oglinda asupra dedublarii si schizoidiei. rofl.gif

Si mai mult costa insa agentii rebutati scapati din orice control si transformati in jucarii de plus.


Am zis!




March
Aici, in ce hal a ajuns justitia din cauza acestui derbedeu paranoic ! devil.gif


Plus , manechinele care l-au insotit pe Mazare la vot, chemate la Parchet sa explice de ce au votat ! jamie.gif
March
Aici ne-a adus Basescu si camarila sa devil.gif :


53 la suta dintre romani s-ar intoarce la comunism !
March
Un retardat mintal.......
Marduk
Eu nu cred ca doar Basescu si camarila lui este de vina. Toti politicienii si mai ales milionarii aparuti dupa "revolutia" din decembrie au o vina in aceasta optiune politica a romanilor. De peste 22 de ani romanii au tot asteptat o schimbare, au asteptat ca politicienii, partidele sa le aduca in case bunastarea si libertatea in care au sperat si pentru care unii s-au jertfit. Din nefericire pentru acest popor, fostii activisti, bijnitari, securisti, totii cei care au format noua clasa politica a Romaniei au fost interesati de acumularea si cresterea propriile averi in detrimentul interesului national. Asa s-au "pierdut" in gaurile negre ale economiei post decembriste investitii, intreprinderi, fabrici, uzine, ferme, paduri, sisteme de irigatii etc. care puteau sa fie vandute sau reactivate in interesul celor care de fapt le-au construit. Romanii nu sunt de condamnat, cand vad in jurul lor doar parveniti si imbogatiti peste noapte doar cu ajutorul speculatiilor al legilor strambe, al functionarilor corupti etc. acestia sunt oamenii de la care romanii au asteptat marea schimbare, ce-au primit in schimb? o clasa de conducatori rapace, dezinteresata si aroganta fata de nevoile romanilor, criza, inflatie, lipsa infrastructurii in agricultura, transporturi, sanatate, educatie etc. Toate astea nu s-au infaptuit doar in epoca Basescu ele au radacini inca din zilele lui Decembrie 1989, inca din primele legi si randuri ale constitutiei Romaniei. Intreaga constructie politica a Romaniei postdecembriste are o fundatie subreda, periclitata de lacomia prosteasca specifica ciocoilor romani, care si-au facut legi speciale, o intreaga adunatura de clanuri si cumetrii conduce azi Romania iar confruntarile dintre aceste clanuri ne afecteaza viata de zi cu zi noua, romanilor truditori, platitori de taxe si impozite. Se intampla ca Basescu sa fie doar o tinta menita sa distraga atentia romanilor de la problemele reale ale societatii romanesti, un dusman popular comun, promovat de cei care vor sa fie recunoscuti ca oameni onesti ale caror averi sunt licite si legitime, dar acre in fond nu sunt decat niste borfasi ordinari, fara pic de bun simt, pregatiti in orice moment sa sacrifice o tara intreaga doar pentru asi atinge interesele.
March
QUOTE(Marduk @ 9 Aug 2012, 01:07 PM) *
Eu nu cred ca doar Basescu si camarila lui este de vina. Toti politicienii si mai ales milionarii aparuti dupa "revolutia" din decembrie au o vina in aceasta optiune politica a romanilor.

Deci, voteaza-l pe MRU ! Ca-i curat ca la'grima !
March
APEL

Instalati-va pe telefoanele mobile, ca ringing tone, macar pana pe 31 August, un fragment muzical din corul de copii “Nu mi-e frica de Beau-Beau”

E o reactie adecvata impotriva tentativei de a infricosa pe romani la care s-a dedat Traian Basescu in aceasta perioada. Un raspuns civic corect si onest, nu doar ironic.

March
Circula pe net :

” Occupy Codruţa verde de la Parchetul General al României! ”

Cred ca poate primi pe multi , ca-i... mare ! wink.gif
March
Pe 15 august e Sf. Maria si Ziua Marinei Romane. Antonescu trebuie neaparat sa se duca la Constanta ca sa primeasca onorul ! In acest mod ii mai arde un pumn in ficat Mascalzzonului national ! devil.gif
gigip
[quote name='March' date='9 Aug 2012, 01:10 PM' post='739849']
Tetio,iata ce-i scrie Ciutacu,lui Bar(rosanu)roso:
Domnule Barroso, tăceţi inteligent!

De: Victor Ciutacu

Domnule Jose Manuel Durrao Barroso,

Subsemnatul, Victor-Gabriel Ciutacu, cetăţean român, membru cu drepturi depline şi contribuabil net al Uniunii Europene, plătitor de taxe şi impozite la zi, fost pionier şi utecist pe vremurile când Excelenţa Voastră se juca de-a socialismul prin Portugalia, vă rog să aveţi în vedere următoarele:

- Conform Constituţiei, România este un stat naţional, unitar şi suveran. Acest statut nu s-a schimbat în cel de colonie (sau, dacă preferaţi, paşalâc) nici măcar dupa 1 ianuarie 2007, dată când, bănuiesc că vă aduceţi aminte, România a devenit stat membru.

- Funcţiile de reprezentare/decizie din România se ocupă, tot conform Constituţiei în vigoare, prin alegeri sau, după caz, numiri/concursuri. De asemenea, ele se pierd prin alegeri, referendum, revocare sau condamnare definitivă. Nu există act normativ potrivit căruia Comisia Europeană să aibă vreun drept de veto sau de preemţiune.

- Deşi traversează (şi nu neapărat din vina sa) un moment economic extrem de greu, România îşi plăteşte la timp contribuţia financiară la bugetul european comun, la fel cum îşi respectă angajamentele asumate la semnarea Tratatului de aderare, iar românii nu dau foc băncilor şi nu cer ieşirea din UE, aşa cum fac alţi confraţi de-ai lor.

Având în vedere cele scrise mai sus, vă sugerez ca, dacă tot vă topiţi de dragul preşedintelui României, să-l luaţi la Dumneavoastră acasă, să-l hrăniţi, să-l alintaţi şi, eventual, să-l decoraţi. Până atunci, vă rog politicos să ne lăsaţi pe noi, românii, să ne decidem democratic, fără impuneri discreţionare şi ilegale de reguli ieşite din curenta practică a structurii pe care o conduceţi, numele conducătorilor şi viitorul.

Fără pic de consideraţie,

Victor-Gabriel Ciutacu
Unul dintre fraierii care vă plătesc salariul nesimţit de mare pentru criza mondială


Marduk
Un singur lucru este deranjant in scrisoarea domnului Ciutacu, faptul ca isi permite sa se adreseze domnului Jose Manuel Durrao Barroso in numele romanilor. In rest este doar un exercitiu de slugarnicie fata de una din taberele care-si impart azi Romania, fara sa tina cont de romani.
March
QUOTE(Marduk @ 9 Aug 2012, 04:03 PM) *
Un singur lucru este deranjant in scrisoarea domnului Ciutacu, faptul ca isi permite sa se adreseze domnului Jose Manuel Durrao Barroso in numele romanilor. In rest este doar un exercitiu de slugarnicie fata de una din taberele care-si impart azi Romania, fara sa tina cont de romani.


Trimite-i si tu o scrisoare . Ca exercitiu fata de cealalta tabara ! tongue.gif
March
Romania TV. Liniste totala . Conu' Medelin a uitat sfarsitul unui cuvant :

" Dna. Pora ne suge...suge... " zicea cotzcarul uitandu-se in acelasi timp in jos spre prohap ! laugh.gif

Si toata lumea din studio ( inclusiv Pora prezenta ) a respirat usurata cand totul s-a terminat cu bine.
March
Stalinism curat în regimul Băsescu

Procurorii lui Kovesi au început să ancheteze şi votanţii
March

CONSILIERUL JURIDIC AL LUI BĂSESCU ÎL ÎNVAŢĂ DEMISIA
Dan Şova, despre minciuna de impotent a lui Băsescu, privind faptul că nu poate demisiona, fiindcă e suspendat – ministrul a zis-o la Antena 3, ar trebui s-o zică la TVR, că de-aia plătim televiziunea publică, nu ca să-i ridice osanale în continuare decedatului politic Traian Băsescu.

Ce-ai zice, Băsescule, de faptul că, un fleac, te-am ciuruit? Cu 7,4 milioane de voturi. Eşti demis grav. Eşti călcat în picioare. Eşti Pa!

Uite ce zice Şova despre demisia cu privire la care îl învaţă pe Băsescu însuşi consilierul lui juridic – privat acum, că l-a dat afară de la Cotroceni preşedintele Antonescu. Apropo, din ce bani plăteşte Băsescu chiria la curticică şi furajarea pentru curticei?

"Traian Basescu minte cu nonsalanţă. Citez din domnul Bogdan Deaconu, din «Constituţia comentată pe articole», unde Deaconu spune: «pe toată perioada desfaşurarii activitaţii de suspendare şi demitere a preşedintelui, el are posibilitatea de a demisiona, iar procedura ia sfârşit şi în trei luni se organizează noi alegeri pentru funcţia de preşedinte». Domnul Deaconu e un consilier bun, pe care Traian Băsescu l-a avut aproape patru ani".

( Roxana Iordache - blog )

March
Ati auzit de una Motoc ? Una care pare o papusa Barbi cu fata tumefiata de bautura ? Una care e si judecatoare la CCR ?
Ei, bine ia vedeti aici cu cine se hatzaia pe muzica colonelului Tuciurescu prin luna mai trecut .

Curat constitutional, n'asa ?!?
March
Cumuland pensia de handicapat, pensia de batranete si salariul de sef al CCR, Zegrean a ajuns departeeeee !

" Averea lui Augustin Zegrean a explodat de când este preşedintele CCR ”



March
Vocea Rusiei il invita pe Basescu la un interviu si el evita ca un las ! Si ca un las ataca de dupa gard !! devil.gif
March
Basescugate-ul Romanicai ! devil.gif
Ion Predescu, judecător al Curţii Constituţionale: "Erata care s-a publicat ulterior este o decizie politică"

Cine poate ancheta aceasta actiune banditeasca acum in RO ?
gigip
QUOTE(March @ 9 Aug 2012, 09:37 PM) *
Basescugate-ul Romanicai ! devil.gif
Ion Predescu, judecător al Curţii Constituţionale: "Erata care s-a publicat ulterior este o decizie politică"

Cine poate ancheta aceasta actiune banditeasca acum in RO ?


Nimeni! Lulucuta Kovessi ,ca si Daniel Morar,sunt slugile lui Basescu! Iulia Motoc,prietena cu Elena Udrea,a participat la aniversarea zilei de nastere a "colonelului" Turcescu,impartind aceeasi masa! Minea,judecatorul impus fraudulos (la ora 3 noaptea de Roberta Anastase,in Camera Deputatilor),in locul lui Valer Dorneanu,votat initial majoritar ,este colegul de bfacultate a lui Emil Boc! Toti acesti politruci trebuie suspendati ori chiar revocati pentru implicare politica!
Marduk
Vorbeste lumea cum ca Mona Pivniceru nu poate fi ministru justitiei, o fi Basescu implicat in chestia asta? nu mai intelegi nimic din ce se intampla in tara asta, dar poate ca asta se si doreste. Oare domnul Ponta si domnul Sova nu cunosc constitutia Romaniei? care zice:
"Articolul 125 Statutul judecatorilor
(1) Judecatorii numiti de Presedintele Romaniei sunt inamovibili, in conditiile legii.
(2) Propunerile de numire, precum si promovarea, transferarea si sanctionarea judecatorilor sunt de competenta Consiliului Superior al Magistraturii, in conditiile legii sale organice.
(3) Functia de judecator este incompatibila cu orice alta functie publica sau privata, cu exceptia functiilor didactice din invatamantul superior."
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.