Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
turbo trabant
Keine mici und bier pe stadion in viitorul apropiat.

http://www.antena3.ro/externe/angela-merke...bre-188393.html

Europa le fura romanilor dreptul sfant, chiar mitologic, de a isi fura singuri caciula.
andra_v
QUOTE(March @ 10 Oct 2012, 12:47 PM) *
Uitati-va cu atentie la individul asta. Incaseaza 50,000 euroi pe luna si spune ca e moral si e si putin!! devil.gif
Sa-i vedem rezultatele !!!

Baietii destepti din energie pierd batalia cu statul: http://www.cotidianul.ro/baietii-destepti-...-statul-197384/
March
Ceea ce bolsevicii n-au reusit in 1961, si niciodata dupa aceeia .....


În 1961 s-a intensificat campania de presă din Uniunea Sovietică, în favoarea diviziunii internaţionale socialiste a muncii, susţinută de celelalte state membre C.A.E.R., mai puţin România. Pe acest fond, în zilele de 6 – 7 iunie 1962 a avut loc la Moscova o nouă consfătuire a reprezentanţilor partidelor comuniste şi muncitoreşti ale ţărilor membre C.A.E.R, la care liderul polonez Wladislav Gomulka a prezentat un document, în care se preconiza crearea unui ORGANISM SUPRASTATAL cu putere de decizie. Alexandru Bârlădeanu, reprezentantul României la C.A.E.R., a întrebat ce ar mai însemna suveranitatea statelor socialiste, dacă hotarârile se luau peste capul conducerilor legale. Oarecum surprins de aceasta întrebare, N.S. Hrusciov a replicat că suveranitatea va fi respectată. Problema a rămas în studiu, iar hotarârea urma sa fie luată ulterior.



.....va reusi gashca de la Bruxelles cu ajutorul unor slugoi ca Basea ! devil.gif
March
1968 – Vede lumina zilei Mihai-Razăvan Ungureanu. Medicii îi dau la naștere nota 9, dar MRU vine la mărire, deoarece voia neapărat să ia 10 și să termine maternitatea ca șef de promoție.

1969 – Apar primele probleme în familia Ungureanu. Din cauză că micul Mihai-Răzvan se parfumează excesiv, părinților le e imposibil să-și dea seama când face pe el.

1976 – Mihai-Răzvan Ungureanu are tot mai des probleme cu copiii de vîrsta lui. Aceștia îi reproșează că are un comportament bătrânesc, de elev de clasa a patra. Există însă și colegi care îl apreciază, spunând despre el că e un prieten de încredere, care știe să țină un serviciu secret.

1983 – Devine membru al Uniunii Tineretului Comunist. Are loc astfel primul său contact cu dreapta românească, al cărei lider avea să ajungă.

2004 – Devenit ministru de Externe, renunță la vechea sa unghieră personală și începe să-și taie unghiile doar cu unghiera de serviciu.

Februarie 2012 – Ajunge în funcția de prim ministru al României. Întrebat de un jurnalist de ce lucrează la stat în loc să activeze în mediul privat, unde ar câștiga mai bine, Mihai-Răzvan Ungureanu mărturisește că oricum nu face asta pentru bani, ci pentru parfumuri.

Aprilie 2012 – Este înlăturat de la Palatul Victoria. Rămas fără acces la resursele Guvernului, MRU descoperă uimit că se găsesc bețișoare de scobit în ureche și în comerț.

August 2012 – Refuză un job extrem de tentant. Deși salariul era ok, nu s-a înțeles cu angajatorul la șampon și unghiere. Decide să se axeze pe politică, întrucât e un domeniu care i-a adus de-a lungul timpului foarte multe satisfacții profesionale și produse cosmetice.

March
Au inceput sa se dea in gat unii pe altii ! thumb_yello.gif

Scandalurile se ÎNMULŢESC în PDL: Cum încearcă democrat-liberalii să MUŞAMALIZEZE totul
March
Iată ce ascund Traian Băsescu şi camarila sa din parchete sau servicii secrete

Dupa ce nu va mai fi Guvernator, Basea o sa-i ceara azil politic extremistului Van Rumpuy si ex-maoistului Barosu ! devil.gif
March
Aflat la bulau Bombonel , in loc sa stea chitit, trage partzuri ! jamie.gif
March
La Famiglia damboviteana si Nashul ei devil.gif Adica Basea confirmat !
March
"Vocea Rusiei" face misto de Basea, jupanul serviciilor secrete tongue.gif

Am zis p-aici de-a lungul timpului : daca "baietii " ( si chiar numai o parte din ei ) il vor lasa din brate, Basea va fi mort politic !
March
Asa se vorbeste cu nemernicii din fruntea UE ! thumb_yello.gif Nu slugoi precum Basea & Co. devil.gif
March
Coruptii lui Barosu, platiti gras si dupa demisie

Si nenorocitul asta de ex-maoist devil.gif vine si da ordine la Bucuresti !
March
Piateta Regelui

Joi, pe 25 octombrie, la ora 11:00, Majestatea Sa Regele Mihai I va lua parte la ceremonia inaugurarii Piatetei Regelui, aflata la intersecţta soselei Kiseleff cu strada arhitect Ion Mincu.
Evenimentul va fi organizat de Primaria Municipiului Bucuresti. Sunt asteptati la inaugurare toti bucurestenii (si nu numai) care vor sa il salute pe Rege si sa ii ureze La multi ani.
March
„In Romania sunt 56.000 de preoti si doar 48.000 de medici!” tongue.gif
turbo trabant
March in lupta cu barosu este bine sa te aliezi cu patrioti adevarati ca bebecali. Ia zi, la sedintele de la sectorul 1 va plimba cu maibahul o tura sau primiti mancarica in programul "branza si laptele"? biggrin.gif
Michelle
Cred ca le promite ca le da un acatist la Sfantul Munte !
March
QUOTE(Michelle @ 23 Oct 2012, 02:29 PM) *
Cred ca le promite ca le da un acatist la Sfantul Munte !


Pacepa o cordea pe Leana ! tongue.gif
March
Nenorocitii de la Comisia Europeana tin Secera si Ciocanul la mare cinste ! devil.gif Barosu o tine acolo ca sa-i aduca aminte de tineretea lui maoista !!
March
Crin Antonescu a adunat ura catorva frustrate muieri basiste ! devil.gif
March
Adevăratul broscoi din gâtul lui Ioan Oltean: când eşti dottore în administraţie, eşti tare!

Doctoratul lui Oltean –
plagiat



D-asta a tacut chitic " broscoiul" in timpul scandalului Ponta-plagiat ! tongue.gif
March
Proasta nationala cu un scaun primit gratis la Bruxelles s-a repezit sa-si stoarca neuronul pe Twitter anuntand ca din cauza Dacianei Ponta care s-a sculat traziu dimineata cursa spre Bruxelles a intarziat o ora. Astazi cei care au mancat rahatul cu polonicul pe acest subiect au venit si au dezmintit informatia cu intarzierea avionului din cauza Dacianei .
Asa ca Eba a ramas cu chilotii in vine cum s-ar zice ! rofl.gif
March
Vreti sa vedeti fata unui excroc de talie nationala ? Nu-l pierdeti pe Blejnar cum minte cu tupeu porcesc pe ecranele televiziunilor basiste !
March
Acestei asexuate, ex-procuror ceausist , i-au luat-o neuronii din loc ? devil.gif

O comisie condusă de europarlamentarul Monica Macovei a întocmit un raport prin care dă aviz negativ descărcării de gestiune a Agentiei Europene de Mediu (AEM), condusă de Jacqueline McGlade. Acuzațiile din raportul coordonat de europarlamentarul PDL fuseseră respinse de Jaqueline McGlade. la începutul lunii, președintele Parlamentului European, Martin Schulz, a fost avertizat , printr-o scrisoare, de Marc Sprenger, președintele rețelei de agenții europene, că raportul "riscă să afecteze credibilitatea organismelor europene." Marți, europarlamentarii au decis, prin vot, să aprobe descărcarea de gestiune a AEM, neținând cont de raportul întocmit de fostul ministru al Justiției din România.
March
Fenomenala frica a guvernatorului

Dezvaluirile de data recenta privind legaturile de tip infractional dar si dupa tiparul politiei politice dintre demnitari de varf demonstreaza un singur lucru. Ca Traian Basescu trece printr-o stare de frica atavica. Paralizanta. Si ca in aceasta situatie a riscat totul pentru a-si salva statutul actual. Cel de cadavru politic, instalat formal la Cotroceni, ca un fel de guvernator, impotriva vointei romanilor. Ma voi referi astazi la rolul jucat, in acest angrenaj, de Iulian Dragomir. Care, din stenograme cel putin dar si din alte informatii, se dovedeste a fi un interlop care joaca inalte roluri in statul roman, in deplina coniventa cu Traian Basescu. Cine este el?
March
Din ciclul : " Prietenii lui Basea au curaj " devil.gif
March
Din gusa unei capuse basiste :

" Mi-a pus o pila pozitiva " devil.gif

Sorin Blejnar
March
Mascaltzonul asta de fost maoist extremist Barosu se baga in politica noastra , iar in curtea lui au loc fel de fel de matrapazlacuri ! devil.gif
March
Conducerea ARD ( adica numele mascat al pedelacheiilor pentru alegeri ) mictzioneaza in capul Comisiei de etica creata de Macovei ! tongue.gif
March
Niste fotografii fantastice ! thumb_yello.gif
March
On INFRACTOARE , ajunsa judecatoare la CCR , si-a dat votul pentru Belzebut salvandu-l de la demitere la utimul Referendum !
March
Crin ii trage una zdravana peste zotca basistului Melescanu !

March
Crin ii trage una zdravana peste zotca basistului Melescanu !

March
"Patriotii" sirieni ai dictatorului Assad se bucura si aplauda victoria iranienilor care au creat si trimis deasupra US super-uraganul " Sandy" roflmao.gif
March
Vaiiii.... ambasadorul Ghitzanshtain este ingrijorat de alegerile care bat la usa la noi ! hh.gif tongue.gif

Asta in loc sa stea cu ochii pe Obama lui care e cap-in-cap cu Romney in poll-uri !
March
Chiar daca ai preputzul taiat, te dai si cu penticostalii ca sa intri in Parlament ! devil.gif
andra_v
QUOTE(March @ 31 Oct 2012, 12:34 PM) *
"Patriotii" sirieni ai dictatorului Assad se bucura si aplauda victoria iranienilor care au creat si trimis deasupra US super-uraganul " Sandy" roflmao.gif

Crestinii din Siria au foarte mult de suferit de pe urma faptului ca sunt perceputi drept sustinatori ai regimului Al Assad. http://www.doxologia.ro/ortodoxia-lume/cre...c-teroare-siria

Pe de alta parte, Turcia poate rasufla usurata datorita lui Victor Ponta. Vedeti de ce: http://www.ziuaveche.ro/international/exte...-ce-129579.html

Acesta este contextul international in care Romania a primit atat din partea ambasadorului american, cat si a oficialilor UE mesajele de coabitare intre presedintele Traian Basescu si coalitia guvernamentala social-liberala.
March
Un discurs bun al lui Ponta thumb_yello.gif
andra_v
Da, un discurs bun.
March
Ceea ce banuia toata lumea inca de la inceput, Israelul recunoaste acum, dupa 25 de ani, ca l-a lichidat in Tunisia pe Abu-Jihad , unul din importantii lideri ai organizatiei palestiniene Al-Fatah.
A fost o operatiune ce a functionat ca un ... ceas elvetian !
March
Ce n-ar fi dat Ceausescu sa aiba o "arma" ca asta !
March
In atentia celor rataciti de turma IPF-ului hh.gif
biggrin.gif

Cla
Ce-i aia Ipf?
March
Aaa, tu nu esti ortodox. Asa ca sa-ti traduc : Inalt PreaFericitul Patriarh biggrin.gif
Cla
Aaa, mersi, nu stiam. smile.gif
Dar: egal ca catolic, ortodox, revolutionar, mohamedan, budist... nimeni n-a fu.. ah putut sa-mi explice ce e Duhul Sfânt.
Eu stiu de Tata si fiu-sau. Sie restul ce e?

Si de ce e patriarhul prea fericit, iara nu-nteleg, îi merge prea bine? Si înalt... o fi mare?
March
QUOTE(Cla @ 2 Nov 2012, 06:24 PM) *
Si de ce e patriarhul prea fericit, iara nu-nteleg, îi merge prea bine? Si înalt... o fi mare?


E PreaFericit Intreprinzator !! Afaceriile ii merg bine ! laugh.gif
Cla
...ca bine zici !! spoton.gif
andra_v
Vocea Rusiei: Un vrajitor kenyan a prezis rezultatul alegerilor din America

http://romanian.ruvr.ru/2012_11_05/93567085/
March
Despre colegii securistii ai lui Basea din Belgia .
Marduk
rofl.gif tongue.gif Slabut moncher, mai cu forta, mai profesional, v-ati cam plafonat, chiar asa de idioti ii credeti pe romani? Intoxicarea nu are substanta, este lipsita de continutul credibil si are informatii "antice" cuvintele cheie sunt puerile, eu aveam pretentii de la ziarul asta. Succes si spor la treaba.

"...săptămânalul belgian „Europe Magazine” a publicat în 20 decembrie 1991.."

"În această reţea au fost implicaţi şi Traian Băsescu şi prietenul său, generalul Dragoş Diaconescu...."

"firma „Argus”, condusă la acea vreme de doi colonei din DIE: Dragoş Diaconescu (prieten cu Băsescu, arestat recent pentru fraude bancare) şi Gheorghe Voinoiu."

"Prietenul lui Băsescu, şi coleg de reţea informativă cu acesta, generalul Diaconescu, reuşise să tragă ţeapă acestei firme portugheze."

"Este vorba de funcţionari din şanteriere navale din Belgia şi Olanda care furnizau, prin intermediul unor ofiţei români din Anvers, informaţii tehnologice..." aici mai mergea un "prieteni ai lui Basescu" cool.gif
March
Vezi ca aplauzele ai unde sa le plasezi. Sunt atatea subiecte deschise pe aici ca nu-ti ajung aplauzele ! Pentru Basea, desigur.
March
Antena 3 a castigat doua premii la AIB 2012 - Londra



Care alt post tv romanesc a fost acolo si a participat ? Niciunul !!


A3 este si afiliat CNN International de doi ani de zile. Alt post romanesc afiliat vreunui alt post american ? Niciunul !!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.