Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
PNL a rezistat asediului PSD. Emoții pentru Ponta la Președinție




Deși nu și-a atins obiectivul de 20% la alegerile europarlamentare, asumat public de Crin Antonescu, PNL nu a pierdut pe toată linia.



Aș spune chiar că a obținut ieri o victorie importantă. Liberalii au respins prin vot tentativa PSD de a-i prinde în capcana cu miere a guvernării, cu largul concurs al lui Călin Popescu Tăriceanu. Social-democrații au sperat că, după rezultatul slab la urne, depresia care-i va cuprinde pe PNL-iști îi va arunca în brațele acestora, seduși de beneficiile financiare ale revenirii la guvernare. Din fericire pentru ei, liberalii au rezistat tentației. Vorba baronului PNL de Brașov, Aristotel Căncescu: „A fost o prostie să plecăm de la guvernare. Ar fi o prostie și mai mare să ne întoarcem". Decizia e corectă. Pe de o parte, dacă ar fi acceptat oferta lui Ponta, PNL nu s-ar fi întors în USL pe poziția de egal al PSD. Ar fi fost vioara a doua. Rolul său principal ar fi fost acela de a asigura o victorie confortabilă a lui Victor Ponta în alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului. Puțin probabil să fi fost lăsați să guverneze cu adevărat. Au mai trecut o dată prin această experiență și s-au fript cu PSD. Fără îndoială, social- democrații le-ar fi făcut ochi dulci până ce Ponta ar fi ajuns președinte. Ce ar fi urmat Dumnezeu știe! O nouă tentativă de destructurare a PNL n-ar fi fost exclusă. Dacă nu cumva formațiunea liberală s-ar fi destructurat singură, dinamitată de un „du-te- vino" la guvernare, care ar fi decredibilizat acest partid istoric, zdruncinat deja de părăsiriea USL.

Prin pedepsirea trădătorilor, prin semnalul dat PDL de a strânge rândurilor în fața dușmanului comun, PSD, liberalii și-au consolidat poziția de prim-partid al opoziției. Gestul lui Crin Antonescu de a propune afilierea europarlamentarilor liberali la Partidul Popularilor Europeni va favoriza coagularea Dreptei românești. Fără ca asta să însemne neapărat o alianță, fuziune sau un singur candidat anti-Ponta, ci doar o apropiere care să maximizeze șansele celui care îl va înfrunta pe Victor Ponta în turul doi. După o lungă perioadă de derapaje politice grave, Crin Antonescu a făcut ieri o serie de gesturi, care, în timp, se pot dovedi esențiale pentru înfrângerea Stângii la prezidențiale. Lucru foarte probabil. Prezența mare de la euroalegeri e un semnal că la prezidențiale vor veni la urne mai mult de 10 milioane de alegători. Victor Ponta se poate baza pe 2 milioane de voturi. Pentru a ajunge președinte ar trebui să mai strângă vreo 3 milioane. Fără parteneriatul cu PNL îi va fi foarte greu. Dacă nu cumva, imposibil.




SILVIU SERGIU
gigip
[quote name='March' date='27 May 2014, 09:57 PM' post='756713']
PNL a rezistat asediului PSD. Emoții pentru Ponta la Președinție
Deși nu și-a atins obiectivul de 20% la alegerile europarlamentare, asumat public de Crin Antonescu, PNL nu a pierdut pe toată linia.


Pacat ca ai ajuns sa citezi din jurnalistii lui Basescu,niste javre ordinare ca si el! Sergiu Silviu e unul dintre ei! Iata o parere echidistanta preluata de pe CRITERII.RO:


Actual
Politica
Economie
Sport
Life

Politica
Economie
Justitie
Externe
Educatie
Sanatate
Stiinta
Tehnologie
Cultura
Mediu
Life

Impas moral de proporții: PNL a fraudat alegerile europene
Elena Constantin
Elena Constantin

27 Mai, 21:16
0

23 1

0

A început să circule pe surse informația că Antonescu a semnat aderarea la PPE înaintea alegerilor din 25 mai, mai precis pe 23 mai. Frauda morală este evidentă și incredibilă. Deci BPN a fost reunit de florile mărului, să semneze ca proștii ceva deja decis peste capul lor?!

Circoteca de partid declanșată de manevrele grupului demisionar Antonescu pentru a trece partidul în ultima clipă la remorca PPE în Parlamentul European a căpătat dimensiuni care ar fi fost greu de intuit cu doar câteva zile în urmă. Cei mai mulți au presupus că Antonescu se va ține de cuvânt și nu-și va da demisia fără să tragă după el și liderii organizațiilor județene care l-au sfidat.

Alții au estimat că totul este doar o mare minciună și că Antonescu nu are de gând să-și țină cuvântul dat, cel mult să mimeze demisia în fața unui BPN obedient și foarte dispus să i-o refuze.

Socotelile lui Antonescu au fost deranjate oarecum de plecarea intempestivă a vicepreședintelui Klaus Iohannis, care i-a lăsat pe toți mască, fiind singurul care pare să-și fi prezentat o demisie reală și nu una de operetă.

Cu toate acestea, cum ziceam, surpriza incredibilă și de foarte rău augur pentru PNL, un partid care-și vede viitorul periclitat pe zi ce trece, a fost manevra de culise prin care Antonescu și camarila sa din BPN au pus liberalii în fața faptului împlinit, îmbrâncind cu explicații puerile partidul din poziția de fruntaș al ALDE în cea de codaș, de umplutură, la PPE.

Primele critici dure nu s-au lăsat așteptate. Au pus degetul pe rană cam toți cei interesați, deopotrivă liberali sau social-democrați (fostul președinte Ion Iliescu l-a numit pe Crin Antonescu ”lichea”), dar și conducerea îngrijorată a grupului liberalilor europeni, care au atras atenția că Antonescu face totul pentru a confisca și ancora defintiv PNL la mal, legându-l de Traian Băsescu.

Una din cele mai bine argumentate reproșuri care i-au fost aduse fitilistului Antonescu a fost cea care evidenția măsurile ”de protecție” din statutul PNL. Conform acestuia trecerea partidului în altă familie politică europeană trebuie să fie consfințită de Congresul PNL. Parțial Antonescu a avut grijă de această eventualitate, căci împreună cu fostul lider și-a dat demisia în bloc și întregul BPN. Interesul este de a temporiza cât mai mult posibil convocarea Congresului. Până atunci, fără jenă, ”conducerea” partidului este asigurată de interimatul... acelorași.

Pe de altă parte tot statutul PNL subliniază că europarlamentarii PNL nu pot schimba individual grupul de care aparțin în PE, în cazul de față ALDE, fără să fie excluși din partid. Deci treaba este neclară și de-a dreptul scandaloasă.

Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, dimensiunea scandalului crește exploziv căci între timp a început să circule pe surse informația că Antonescu a semnat aderarea la PPE înaintea alegerilor din 25 mai, mai precis pe 23 mai. Frauda morală este evidentă și incredibilă. Deci BPN a fost reunit de florile mărului, să semneze ca proștii ceva deja decis peste capul lor?!

În plus, în calitatea de membru al cărui grup politic a cerut Antonescu votul românilor pentru PNL?! Nu că politica ar face casă prea bună cu sinceritatea, mai ales din perspectiva promisiunilor electorale, dar în acest caz s-a depășit orice limită. Avem de-a face cu primul caz de reclamă mincinoasă dovedită, în cazul unui partid din România. Nu a fost ABIBAS sau NYKE, a fost PLN și mulți au pus ștampila, crezând că era vorba de bătrânul PNL al brătienilor... Dacă Oficiul pentru protecția consumatorilor ar avea cea mai mică îndreptățire legală în acest caz, mulți dintre românii fraieriți de echipa lui Antonescu s-ar așeza la coadă să-și ceară înapoi votul acordat pe 25 mai...
0

0
OPINII
- See more at: http://www.obiectiv.info/impas-moral-de-pr...h.2PgczawM.dpuf
March
Aseara la REalitatea Tv

Crin Antonescu: "Chit că o să urle Antena 3 toată noaptea, Ponta e mai periculos ca Băsescu președinte"







The Dude
unsure.gif ...nimeni nu poate fi mai periculos ca basescu presedinte.... rolleyes.gif
March
Între Călin Constantin Anton și Crin George Laurențiu – scurtă istorie a PNL în cifre

Cand PNL a mers singur in alegeri ( evident ignoram epoca romantica anterioara lui 2000 ) a performat astfel
  • Europarlamentare 2007 ( CAPT la putere ) – 13,44 % 6 mandate
  • Europarlamentare 2009 ( CA opozitie ) - 14,52% 6 mandate
  • Europarlamentare 2014 ( CA opozitie) – 15% 6 mandate
  • Alegeri Parlamentare 2008 ( CAPT la putere ) – aprox 18%
In rest, PNL, beneficiar al unui bazin de maxim 15% lesne observabil mai sus, a mers in aliante ( DA in 2004 cu PD ) ( USL in 2012 cu PSD ).
Deci nici macar in 2008 dupa guvernarea CAPT, guvernare in care a plusat in nestire cadourile electorale, nu s-a reusit decat un subtirel +3%, si asta cu pretul distrugerii deficitului PIB. Ca l-au pacalit si ca PSD s-a aliat cu PDL la guvernare, e alta poveste pe care iata, dupa 6 ani, CAPT a uitat-o. Efectiv nu inteleg din care noapte a mintii emite CAPT parerea ca 15% e rezultat slab, dar ma rog, cand te ghideaza cuplul Sarbu-Hrebenciuc e logic sa-ti pierzi busola.
Ce vreau sa spun e : puteti sta si in cap si in coada, cu Tariceanu sau cu Antonescu, la putere sau in opozitie, astia le sunt votantii, altii nu au unde gasi. Restul, cu ALDE, cu PPE, cu suceli, cu invarteli , toate sunt pura propaganda PSD & Voiculescu. Intrebati 100 de insi de pe strada ce insemna ALDE si daca stiu 2 sa nu-mi spuneti pe nume.
Si daca dupa 5 luni de latraturi furioase ale haitei lui Voiculescu impotriva lor, tot 15% au facut, deja seamana a scor bun
cocosel
QUOTE(March @ 27 May 2014, 07:42 PM) *
@ cocosel

L-ai degradat ?!? biggrin.gif


La atitudinea si limbajul folosit nu-si merita nici tresele de capitan. Insa din politie te poti astepta la orice. ohyeah.gif

Cat despre actorul din "servicii" numai putem spune nimic.

March
QUOTE(cocosel @ 28 May 2014, 04:37 PM) *
Cat despre actorul din "servicii" numai putem spune nimic.


Asta-i tareee ! rofl.gif




(...) Nu aveți nicio treabă cu legislația europeană, nu știți nimic despre situația strategică a României, sunteți un fel de experiment politico-genetic de încrucișare a lui Becali cu Eba.




(...)
March
Din partea pontistilor e de asteptat sa-l atace pe Crin. Dar observ ca mai sunt basisti care continua sa-si verse hardaul cu laturi in capul lui. Probabil fac asta pentru ca le-a fost lasata pe margine Madama !! tongue.gif Si deci si pe mentorul ei ! tongue.gif
March
Israelienii de ne-oprit !!!
March
Sa ne radem cu Mihai Matei rofl.gif

http://www.ironic.ro/











March
Grupul Bilderberg nu l-a dorit pe Crin ?!? Si-l accepta pe Johannis ??
March
@ Dude buddy

Uite ceva de duminica ca sa uitam putin de mizeria politicului de la noi.

https://www.youtube.com/watch?v=3EY7VP2rqNY


Enjoy it biggrin.gif
The Dude
rofl.gif rofl.gif rofl.gif



thumb_yello.gif
The Dude
QUOTE(March @ 31 May 2014, 11:25 PM) *
Grupul Bilderberg nu l-a dorit pe Crin ?!? Si-l accepta pe Johannis ??




....nu se baga grupul in astea...

au in romanica agentul lor autorizat...Mugur...sarcinile si indatoririle sale sunt sa raporteze imediat daca exista vreun pericol in ce priveste functionarea economiei......nu daca "presimte" el ceva, ci cu date si cifre exacte...pe prognoze alcatuite dupa scheme clasice...daca se intampla asta, numai atunci, se iau unele masuri..

deocamdata economia romaniei merge atat cat se poate de bine si nu exista niciun motiv pentru ca bordul sa isi faca vreo grija.....
gigip
QUOTE(The Dude @ 2 Jun 2014, 11:13 AM) *
....nu se baga grupul in astea...

au in romanica agentul lor autorizat...Mugur...sarcinile si indatoririle sale sunt sa raporteze imediat daca exista vreun pericol in ce priveste functionarea economiei......nu daca "presimte" el ceva, ci cu date si cifre exacte...pe prognoze alcatuite dupa scheme clasice...daca se intampla asta, numai atunci, se iau unele masuri..

deocamdata economia romaniei merge atat cat se poate de bine si nu exista niciun motiv pentru ca bordul sa isi faca vreo grija.....

Iata o solutie buna:

DOCUMENT. Tariceanu, scrisoare deschisa catre liberali: Apel la luciditate
A. Dumitrescu, Redactor
12:09
143
calin_popescu_tariceanu_70412400

Presedintele Calin Popescu Tariceanu a transmis luni o scrisoare deschisa catre toti liberalii romani, membri de partid sau nu, prin care face un apel la salvarea PNL, la luciditate si la analiza profunda, nu la gesturi rusinoase ca blocarea accesului in sediile PNL.

Iata scrisoare lui Tariceanu:

“Apel către toţi liberalii români


Trăim astăzi un moment de răscruce în istoria liberalismului românesc.
Un moment trist, de incertitudine, dar care poate fi, totodată, momentul
în care va începe renaşterea PNL şi a liberalismului românesc după tot
ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni. Momentul în care liberalii
români îşi pot recâştiga încrederea în PNL, în care liderii partidului
pot arăta că ştiu să îi asculte pe toţi liberalii.

La 139 de ani de la înfiinţarea sa, Partidului Naţional Liberal i se
cere chiar de către conducerea sa (demisionară în urma unui eşec
electoral major!) să abandoneze liberalismul. Să renunţe la identitatea
sa politică, la valorile şi principiile sale, la ideologia sa şi,
probabil, chiar la numele său. Să adere la o familie politică şi la o
structură politică profund anti-liberale. Să se pună în serviciul unor
oameni care şi-au dedicat mult timp şi o imensă cantitate de energie
politică tocmai pentru a distruge PNL-ul.

În prima zi de după alegerile recent încheiate presa şi comentatorii
politici arătau că Traian Băsescu a fost aspru sancţionat de electorat,
dovadă fiind chiar scorul de 6% obţinut de grupul de politicieni
susţinuţi de el. Cum se poate justifica atunci faptul că în chiar
aceeaşi zi conducerea PNL îi îndeplineşte visul de a elimina
liberalismul de pe scena politică românească şi de a pune PNL-ul la
dispoziţia familiei sale politice? Traian Băsescu a luptat ani de zile
pentru a atinge acest obiectiv dar nu a avut succes. PNL i-a ţinut
piept, chiar dacă mijloacele puse în mişcare împotriva liberalilor
români au fost imense. De ce se propune tocmai acum o astfel de decizie?

La această întrebare simplă nu a existat niciun răspuns din partea
conducerii PNL. La fel cum nu a fost adus niciun argument pertinent
pentru a justifica părăsirea ALDE şi adeziunea la PPE. Am auzit cu toţii
vehiculându-se prin presă doar nişte neadevăruri care îi dezonorează pe
cei care le rostesc şi ne jignesc pe noi, cei care ar trebui să le
credem. Potrivit acestora ALDE, partidul liberalilor europeni, „ar fi de
stânga”. Care sunt argumentele în acest sens? Cum poate fi liberalismul,
ca doctrină politică, „de stânga”? Ce anume din prestaţia lui Guy
Verhofstadt, candidatul ALDE pentru conducerea Comisiei Europene şi timp
îndelungat Prim Ministru liberal al Belgiei, arată o orientare de acest
fel? La mijlocul campaniei electorale recent încheiate, când a venit la
Bucureşti pentru a-l susţine pe domnul Antonescu, sigur nu era „de
stânga”. Anders Fogh Rasmussen, Secretarul General al NATO şi fostul
Prim Ministru liberal al Danemarcei, a fost recent la Bucureşti. I s-a
părut cuiva că este ”de stânga”?

Sau nu cumva toate aceste vorbe despre ”stânga” nu sunt decât un basm
pentru a justifica un gest politic care are alte conotaţii, alte
justificări, alte cauze. Oare chiar poate cineva crede că în ziua
demisiei din funcţia de preşedinte al PNL cineva are brusc o revelaţie
doctrinară cum că familia liberală europeană ar fi mult prea de ”stânga”
iar PNL trebuie de aceea să abandoneze doctrina sa politică, identitatea
sa, valorile şi principiile în care crede şi pe care le susţine de peste
un secol? Este fostul preşedinte al PNL în măsură să judece aceste
lucruri în acest moment al carierei sale politice?

Traian Băsescu este ”dreapta”? Partidele sale sunt ”dreapta”?

Oare suntem crezuţi atât de naivi încât să putem accepta astfel de
explicaţii cusute cu aţă albă? Cum se poate ca abandonarea
liberalismului şi alinierea în familia politică a lui Traian Băsescu să
ne fie prezentate ca soluţii pentru redresarea politică şi electorală a
unui PNL grav afectat de notele date de electorat unui şir parcă
interminabil de decizii politice neinspirate, care au făcut ca în numai
3 luni PNL să piardă rezultatele unor eforturi politice care au început
încă din anii 2007 – 2008?

Pentru că la niciuna dintre aceste întrebări nu există răspuns, lansez
acum acest Apel către toţi cei care sunt liberali. Nu doar către membrii
PNL ci şi către simpatizanţii şi votanţii acestui partid, către toţi
cetăţenii români apropiaţi de valorile şi principiile liberale, pe scurt
către toţi cei care se consideră liberali. Mă adresez acum tuturor celor
care pot, împreună, să salveze identitatea politică liberală a PNL.

Preşedintele PNL care îşi încheie acum mandatul a declarat recent că
vede ca fiind cea mai mare realizare a mandatului său faptul că a putut
duce lucrurile către momentul în care PNL îşi abandonează ideologia
politică liberală, în care rupe legăturile cu tradiţiile sale şi cu
înaintaşii săi, în care începe fuziunea cu partidul care l-a susţinut
atâta timp pe Traian Băsescu. Ciudat mod de a servi liberalismul, de a
servi PNL-ul, de a respecta marea tradiţie a acestui partid şi de a
menţine contactul cu electoratul liberal… Ciudat mandat de preşedinte
al PNL în care realizarea cea mai de seamă este rezervată pentru
momentul de după prezentarea demisiei de la conducerea partidului în
urma unui eşec electoral… I-aş răspunde că momentul potrivit pentru
realizările cele mai mari ar fi fost înainte de alegeri!

Ni se spune că ar putea fi păstrat numele partidului… Nici simpla
folosire a cuvântului ”liberal” în denumirea partidului şi nici simpla
posesiune a ştampilei partidului nu sunt suficiente pentru a putea
păcăli electoratul. Cuvântul ”liberal” este prezent şi în denumirea
partidului care este legat de întreaga activitate a lui Traian Băsescu,
Partidul Democrat Liberal. Dar nimeni nu a fost vreodată atât de naiv să
creadă că acesta chiar este sau a fost vreodată un partid apropiat de
valorile şi principiile liberalismului.

Nu trebuie să încercăm să ne păcălim singuri. Lupta electorală care
urmează în toamnă nu va fi între ”dreapta” şi ”stânga”. Va fi o luptă
prin care Traian Băsescu va încerca să se menţină la putere prin orice
mijloace, în orice condiţii.

Rupând USL conducerea de atunci a PNL-ului l-a readus în joc pe Traian
Băsescu. Forţând acum PNL să îşi abandoneze identitatea politică,
începând fuziunea cu PDL, aceeaşi conducere a PNL este cea care ii face
acum lui Băsescu un transfer de sănătate, îl face să întinerească din
punct de vedere politic.

Acest plan de atragere a PNL între partidele controlate de Băsescu a
fost anunţat de mult timp în mod public. Nu este un secret ca el a fost
prezentat ca fiind vehiculul politic prin care Băsescu doreşte să se
întoarcă în fruntea politicii româneşti. Am fost anunţaţi chiar şi de
faptul că domnul Antonescu va fi eliminat, la timpul potrivit, din
fruntea partidului şi din cursa prezidenţială… Nu cred că mai trebuie
să-şi facă nimeni iluzii: odată ce începe fuziunea PNL cu PDL, odată ce
progresează ”unificarea dreptei”, va fi foarte uşor pentru Traian
Băsescu să găsească soluţii de a atrage de partea sa o mare majoritate
din foştii săi colegi din PDL pentru a obţine controlul noului partid !

De aceea chemarea mea este aceea de a continua linia politică începută
în 2007 – 2008 care până acum a fost urmată cu consecvenţă şi a salvat
PNL: izolarea lui Traian Băsescu, refuzul oricărei colaborări cu acesta
până la încheierea carierei sale politice şi respingerea oricărui
compromis cu oamenii politici strâns legaţi de el.

Partidul Naţional Liberal trebuie să rămână partidul liberalilor români.
El nu aparţine unui lider politic de moment şi, cu atât mai mult, nu
aparţine unui preşedinte demisionar în urma unei înfrângeri electorale
usturătoare!

Deciziile finale privind orice fuziune care să lege PNL de alte partide
şi privind programul de guvernare trebuie luate în cadrul Congresului
PNL care va avea loc peste câteva săptămâni când va fi aleasă şi noua
conducere a partidului.

Până atunci, fac apel la toţi liberalii români să arate susţinerea lor
pentru ca PNL să rămână un partid liberal.

Fac apel la conducerea PNL, la liderii de la nivel local şi central să
reflecteze serios asupra identităţii politice a PNL. Să asculte mesajele
transmise de simpatizanţi, de membri, de primari, de aleşii locali. Să
se gândească din nou la tot ceea ce ştiu despre istoria partidului,
despre realizările sale, despre destinul său istoric.

Să se gândească din nou dacă doresc ca la alegerile din toamnă să fie în
tabăra lui Traian Băsescu sau nu.

În acelaşi timp solicit să se pună capăt metodelor ruşinoase, nedemne de
un partid liberal, de a impune deciziile politice prin mijloace de
constrângere, prin ameninţări, prin şicane, prin blocarea accesului în
sedii a tuturor celor care nu sunt de acord cu renunţarea la numele şi
tradiţiile partidului.

Cer ferm fostului preşedinte Antonescu şi grupului care îl înconjoară
să-şi recapete decenţa şi luciditatea politică şi să nu facă demersuri
nestatutare, lipsite de legitimitate şi de validitate în sensul
continuării acţiunilor de abandonare a liberalismului şi aderare la PPE.”


Călin Popescu –Tăriceanu
SOCIAL:
TAGS: analizaapelconducereCongresdeciziefuziuneLiberalipartidPNLscrisoaretariceanu
PS:Preluare din stiripesurse.ro!
The Dude
hmm.gif ..deh...stiu si eu ???

nu-i tariceanu cea mai indreptatita persoana sa faca un apel din asta...


oricum, dupa revolutie, neocomunistii s-au temut rau de tot de liberali si de taranisti...de aia le-au infiltrat sucursalele cu tot felul de personaje aflate in misiunea de a destructura organizatiile, ori de a le compromite..

cu taranisti au facut treaba buna, dupa cum se poate lesne observa...cu liberalii a fost un picut mai greu, dar tot au razbit...
The Dude
March
Crin Antonescu, ATAC DUR la Victor Ponta. „Este lovit de demenţă antidemocratică” hh.gif







March
SENZAŢIONAL! Dan Diaconescu se aliază cu Victor Ponta. Acum două săptămâni, îl făcea „saltimbanc”. PSD şi PP-DD fac MAJORITĂŢI pe plan local. Ponta: ”Putem să facem şi o alianţă în Parlament”
March
O-nchipuire-i lumea din năluciri şi fum!
Un loc pe scenă vrea fiecare să ocupe...
Tu află adevărul din năluciri de cupe:
Că totul pendulează între miraj şi scrum!




Omar Khayyam


March
A murit "naşul pilulei ecstasy"
March
Un fir de păr stă-ntre-Adevăr şi Fals –
Iar tu, la mijloc, pururi în balans;
Alege Viaţa, Vinul bun şi mult
C-ai dreptu-un lume la un singur dans.








Omar Khayyam

March
Diferența dintre artă și obscenitate, într-o galerie foto excepțională -

http://www.dcnews.ro/diferenta-dintre-arta...z.6usbGM0i.dpuf




"Creaturile din apa"

http://www.dcnews.ro/creaturile-dn-apa-ima...ona_444968.html


March
Ceaușescu l-a ajutat pe Juan Carlos să devină REGE al Spaniei

http://www.dcnews.ro/ceau-escu-l-a-ajutat-...h.hc3qT7UB.dpuf


March
Mama lor la toti !
March
Un mister neelucidat: a fost Mircea Diaconu agent al fostei Securitati?
March
Scandal monstru în Parlament pe numiri la Curtea de Conturi, SRR şi BNRPSD 2014 = PDL 2011. "Metodele" Robertei Anastase, preluate de social-democraţi
http://www.cotidianul.ro/psd-2014-pdl-2011...mocrati-239035/
March
Din toţi cei duşi în lunga şi grea călătorie
S-a-ntors vreodată unul să ne aducă veşti?
Fă totu-n viaţa asta de dor şi sărăcie,
De laşi ceva în urmă, în veci nu-l mai găseşti.







Omar Khayyam


March
Tiganca ot Pleskoi si-a vazut visul cu ochii . A ajuns sefa. Sau mai bine zis bulibasa peste o satra basesciana. Cu amantul ala fatal pe post de mutzunache la prezidentiale tongue.gif
gigip
QUOTE(March @ 4 Jun 2014, 06:21 PM) *
Din toţi cei duşi în lunga şi grea călătorie
S-a-ntors vreodată unul să ne aducă veşti?
Fă totu-n viaţa asta de dor şi sărăcie,
De laşi ceva în urmă, în veci nu-l mai găseşti.
Omar Khayyam

Preluare de pe facebook:
Ganduri Fara Randuri

Liberali cu papioane, fite multe si-aere de elitism
L-au dat dracu’ pe Bratianu si-au trecut la basinism.
Azi se-adapa dintr-o troaca unde ieri cu spor scuipau
Prieteni buni cu parasuta ce la greu batjocoreau.

Mai docili ca boulenii, prosti ca oile din stana
Si-au schimbat crezul pe vorbe scapand vrabia din mana,
Peste noapte rupt-au foaia ce dogma le-o statua
Si-au dat palma cu satana ce le-a tras o cacealma.

Si-au tras teuton la staul sa le fie de-acum baci
Si vor behai nemteste, ca-n romana baciu’, canci!
Vorbeste din unu in zece si nu spune nimicuta,
Executa doar un ordin dat din tronu-i de taicuta.

Ba, mai mult, cu nibelungu’ sosit ca produs stelar
Se vad cetateni in Reich votand pentru cancelar.
De Bratianu adus-a rege de sorginte ariana
Azi urmasii vor bomboana, cancelaria germana.

Pentru-a evita surprize sau vreun act de rea credinta
De la liberali cu devla, ce n-accepta umilinta
Nou slogan behaie turma, unanima azi in vot,
Ciocu mic ca vorba-ceea:”de graiesti, maine esti mort”!
March
@ gigip tetio

Ce naiba are de a face versificatia aia cu poezia marelui poet person Khayyam ?!?


gigip
QUOTE(March @ 9 Jun 2014, 11:38 AM) *
@ gigip tetio

Ce naiba are de a face versificatia aia cu poezia marelui poet person Khayyam ?!?

Are! ambele,originalul si clona,spun adevaruri!
March
Se apropie alegerile prezidentiale din US din 2016

" Demolarea republicană a lui Hillary Clinton: incapacitate mintală, promiscuitate sexuală, iresponsabilitate criminal "




Pai tiganca noastra ot Pleskoi e bomboana fata de madama asta !

March
Amantul fatal a recunoscut : da, este candidatul lui Basea ! devil.gif
March
Băsescu a reformat procuratura cu foști turnători
March
Şi Menta asta renăscând la mal
De apă, unde stăm, golind pocal...
Atinge-o încet căci cine ştie
De pe ce Buze-a curs aici, pe val.




Omar Khayyam




traducere de Petru Dimofte




( traducatorul conteaza foarte mult )
March
Ponta i-a dat cu flit tradatorului de Tariceanu. PSD nu-l sprijina la candidatura la presedintie ! Idiotul de prea-mult insuratul se credea pe cai mari !
March
@gigip, generale tetio




Uite aici ceva din tineretea matale care iti va descreti oleaca fruntea smile.gif




https://www.youtube.com/watch?v=EJj3dZf6b7c




Asculta vocea, care nu-i a celui care apare pe ecran.


March
Elena Udrea sau ce ascunde tupeul în politică
March
Sa radem cu caricaturistul Mihai Matei







March
Oauuuu ! Credinciosi si nu prea, ia cititi aici :

Necredinţa Preanecuratului Daniel




March
Din C.V-ul amantului fatal ( la madama prezidentului n-a indraznit !)







EVZ despre candidatul PMP – Diaconescu: securist, marxist-comunist si cu nevasta activista





Candidatul prezidențial al Mișcării Populare ar fi trebuit să fie, în viziunea Elenei Udrea, "un om tânăr, care nu a trăit în comunism, care a învăţat şi s-a dezvoltat în România de după 1990. Viitorul preşedinte trebuie să fie un om curajos şi integru, care să fi construit ceva în viaţa lui, să fi lăsat ceva în urma sa. Urmaşul lui Traian Băsescu trebuie să fie un garant al funcţionării independente a Justiţiei şi un susţinător al statului de drept"

În mod curios, a fost ales unul cu profil exact contrar: comunist de frunte, activist-propagandist, ofițer de securitate, marxist notoriu și zelos, împărțitor al legii într-un regim dictatorial, iar mai apoi, ministru al Justiției în perioada în care corupția ajunsese la apogeu, adică regimul Năstase. În plus, cu o nevastă la fel de comunistă și anchetată penal după revoluție pentru prejudicii de milioane de euro.http://inpolitics.ro/evz-despre-candidatul...a_18103040.html






March
Italia are si ea " Udrea" ei rofl.gif Chiar si mai si !!







Maria Elena Boschi, noua ministra pentru reforme constitutionale din Italia, semneaza juramantul intr-un cadru solemn.




Ei,@ dude buddy, ce zici ? biggrin.gif





March
Oauuuu, Berceanu iese la atac !




Băsescu e singur. Elena Udrea a început să se creadă Evita Peron




(...)După aceea, a început să se creadă Evita Peron, ceea ce cred că nu este. (...) Îi lipsesc tot felul de lucruri. De exemplu, câţiva ani din CV." (...)




Ce o fi facut madama in perioada aia lipsa din CV ?!? jamie.gif
The Dude
...mai, eu zic ca au multe in comun....inclusiv perioada aia sunbra din CV... rolleyes.gif
March





Picturile lui Salvador Dali, expuse la Muzeul Brukenthal










March
Citesc acum o carte captivanta scrisa de Michael Bar-Zohar si Nissim Mishal " MOSSAD - Istoria sangeroasa a spionajului israelian " ( titlul original " Mossad : The Greatest Missions of the Israeli Secret Service " ) aparuta anul asta 2014 la editura Litera.




Michael Bar-Zohar, om politic, fost membru in Knesset, scriitor, biograf official al lui Shimon Peres si David Ben Gurion, este expert in istoria spionajului israelian. Cartile lui au fost traduse in 18 limbi.

Nissim Mishal , absolvent de studii politice, este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din tara sa si autorul mai multor bestselluri despre istoria statului Israel. ( prezentarea pe ultima coperta a cartii )




Este ultima carte despre Mossad aparuta in Romania in ultimii 20 de ani. Parca asta e cea mai buna. Nu ocoleste esecurile sau pierderile Mossad-ului !
March
Tăriceanu, un liberal cu stofă de trădător
March
Azi e 13 iunie,

nu uităm! MINERIADA SÂNGEROASĂ din 13-15 iunie 1990. S-a făcut DREPTATE? |




Batranul bolsevic se spala pe maini !! devil.gif




March
Nici Stalin nu a fost atât de diabolic: statul îi aruncă pe creștini înapoi în catacombe!







Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.