Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
CARTE POSTALA PENTRU SUSTINATORI rofl.gif

The Dude
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
March
@ Dude frate

Apropos de jurnalele astea personale care bantuie pe forum. Nu stiu daca ti-am spus. E un jurnal pe aici pe undeva pe care daca il citeste numai nitel , te intrebi daca autorul (ce scrie se pare din Austria ) ori e o narcisista ori un tip cu inclinatii... femeiesti !
The Dude
Boala comuna narcisismul zilele astea...

Insasi faptul ca ai nevoie de un jurnal personal...public.... blink.gif ..indica directia asta..

Ca si tine, eu am ales spatiile oarecum protejate de interventii inoportune; si nici nu mai tin asa de mult la secretele mele, pe care un terapeut perspicace m-a sfatuit sa le abandonez pen'ca n-aduc nimic bun cu ele...


Totusi...Cine e persoana..?
E becher ?

Da-mi un hint... rolleyes.gif
March
Daca UE sau Licuriciul nu-i asigura o imunitate dupa 2014, Belzebut a belit-o ! thumb_yello.gif

Fragmente din "rechizitoriul" de care toţi procurorii se feresc

Bilanţul penal al lui Traian Băsescu
March
Tinerii din imagine nu au știut niciodată cât de celebri sunt. Ajută la identificarea lor



Interesant. Chiar foarte interesant !



March
Despre o patzachina care a ajuns nevasta " printului" Poulica !

" Istoria Prinţesei Lia e presărată de detalii chiar mai picante decât cele din ziarele de scandal din România.Lia Georgia Triff - o americancă de origine română, tatăl ei fiind american şi mama sa, româncă - a fost căsătorită, timp de 16 ani, cu un foarte cunoscut avocat american, Melvin Belli. Supranumit "Regele ofenselor", Belli a reprezentat nume ca Rolling Stones, Jack Ruby (asasinul lui Lee Harvey Oswald), boxerul Muhammad Ali, actriţa Zsa Zsa Gabor, actorul Tony Curtis.
Lia a fost cea dea cincea soţie a lui Melvin Belli, dar nu ultima, pentru că acesta s-a recăsătorit pentru a şasea oară în martie 1996, cu patru luni înainte de a muri de cancer pancreatic, la vârsta de 88 de ani. Un divorţ răsunător Actuala prinţesă Lia s-a măritat cu Melvin Belli în anul 1972, pe când avea doar 23 de ani şi studia istoria şi antropologia la Universitatea din Maryland. Soţul său era cu 42 de ani mai în vârstă şi era unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din Statele Unite.
Mariajul - din care a rezultat o fiică, Melia - s-a destrămat după 16 ani, în 1988, cu un divorţ răsunător. Acuzaţiile de adulter au curs din ambele părţi. A rămas celebră amenda primită de renumitul avocat pentru că şi-a numit soţia "Il Trampo", acuzând-o de adulter şi de relaţii dintre cele mai şocante. Astfel, potrivit presei americane, Belli le-a spus judecătorilor că soţia sa l-ar fi înşelat, printre alţii, cu arhiepiscopul Desmond Tutu şi cu actriţa Zsa Zsa Gabor. În plus, avocatul şi-a acuzat soţia că i-ar fi aruncat câinele peste Podul Golden Gate. În schimb, Lia a spus la tribunal că soţul ar fi abuzat-o şi că ar fi comandat uciderea ei. În cele din urmă, potrivit presei americane, Lia ar fi obţinut suma de 15 milioane de dolari în urma divorţului de marele avocat.
Dată în judecată de propria fiică, Lia se scuză că are treabă în Kosovo Povestea picantă a Liei Triff nu se opreşte aici. În 1998, Lia a fost dată în judecată de fiica sa, Melia, care a acuzat-o că ar fi cheltuit 90.000 de dolari dintr-un fond destinat educaţiei sale. Melia a susţinut că a fost nevoită să se retragă de la Universitatea Glasgow pentru că nu ar fi avut bani pentru taxe.
Lia, care locuia atunci la Bucureşti şi se căsătorise de trei ani cu Prinţul Paul, nu s-a prezentat la proces şi a trimis un răspuns şocant fiicei sale, prin intermediul avocaţilor: "Lia şi soţul său sunt momentan implicaţi în eforturi diplomatice cu privire la războiul din Kosovo. Acest conflict este de o importanţă majoră pentru ei şi ea (n.r. Lia) îşi va duce la bun sfârşit datoriile diplomatice înainte de a se ocupa de acest proces". Această scuză a dus la un răspuns acid din partea avocatului Meliei Belli, care a ţinut să le amintească Liei şi soţului ei că Bucureştiul se află la peste 300 de mile de Kosovo, că "România a devenit republică încă de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial şi că familia regală nu are niciun fel de rol în politica şi diplomaţia acestei ţări".




-- Marilena Rotaru
The Dude
QUOTE(March @ 7 Aug 2013, 06:39 PM) *
Tinerii din imagine nu au știut niciodată cât de celebri sunt. Ajută la identificarea lor
Interesant. Chiar foarte interesant !



Sunt mai multe din pozele bune ale lui Bresson care se afla in situatie asemanatoare.
Din cate imi amintesc poza in cauza nu e chiar atat de misterioasa si nici pe atat de greu de localizat in spatiu/timp.



...a fost facuta in noaptea de 7/8 mai 1975, in trenul care pleca din gara Craiova catre Bucuresti.




Cea mai semnificativa replica a celebrei fotografii ii apartine artistei Ady Marie Adams:

March
Mersi buddy ! Deci identitatea celor celor doi tineri ramane un mister. Numai ei o pot dezvalui daca mai sunt in viata.



Acum deschide aici si vezi aceasta exceptonala informatie si demonstratie privind viitorul aparatului de fotografiat si nu numai ! Ceva fantastic !




Nu am stiut de acest tablou ! Iti dai seama tinerii aia anonimi ( inca !) din RO comunista pictati de o asemenea artista renumita !
March
Buddy, ca si cuplul lui Besson, lasa misterul sa pluteasca despre tine in poza ai cu echipa Nikkon smile.gif Important e cu tu esti in echipa aia si eu o pot confirma !
March
@ Dude

Apropos de Bresson in Oltenia in 1975 . Iti dai seama cati securistii ( fotografi rolleyes.gif ) se aflau pe urmele lui si a echipei sale ?!?
March
"Frecatul mentei "pe la 1870...


Una din cele mai cunoscute cele expresii la români este „a freca menta",cu înțelesul de „lene, comoditatea, muncă în dorul lelii…". Așa cum se întâmplă de mai multe ori în viață, expresia de care discutăm conține o parte adevăr iar restul descrierea unui obicei balcanic de a fenta munca, într-un limbaj colorat, cu pierderea în timp a înțelesului original al expresiei în sine.
De fapt, încă din Grecia Antică, exista obiceiul ca masa pe care se servea mâncarea să fie frecată cu frunze de mentă pentru a-i da un miros plăcut și, probabil, pentru a respecta niscaiva ritualuri precreștine. Răspândirea grecilor în Balcani, mai ales în perioada secolelor al XVIII-lea și al XIX-lea, au dus acest obicei și în alte regiuni, inclusiv în București și chiar în Tulcea, unde au existat în permanență comunități puternice ale acestei etnii. Familiile înstărite de români, în permanență amatoare de rafinamente și etichete dec omportament în societate, au adoptat cu iuțeală acest obicei de a freca masa cu frunze de mentă, care să dea un miros plăcut încăperii și senzația de răcoare pe timpul caniculei verii.
Din acest moment, începe modificarea înțelesului expresiei prin faptul că mulți slujitori de casă preferau frecatul meselor cu mentă, ore în șir, în locul muncilor grele precum tăiatul lemnelor, căratul apei etc. De aici și nemulțumirea stăpânilor gospodăriilor vis-ŕ-vis de slujitorii care se fofilau de la muncile adevărate, preferând să frece mesele cu mentă cât era ziulica de mare. De aici și până latr ansformarea unei activități domestice oneste într-una depreciativă, distanța a fost extrem de mică.


Cu trecerea timpului, lumea bună tulceană și bucureșteană a renunțat la mesele frecate cu mentă în favoarea fețelor de masă din material textil, mult mai elegante, copiind astfel moda occidentală. Exprimarea „a freca menta„ a persistat însă sub forma ei colorată, specific balcanică, cu înțelesul de a trage chiulul de la muncă, dar o dată cu scurgerea anilor, prea puțini mai aducându-și aminte sau știind adevăratul sens al acestor cuvinte. Motiv pentru care ne-am gândit să readucem în actualitate înțelesul adevărat al acestei expresii și, în același timp, să le arătăm cititorilor misterelor dunării ca „nu frecăm menta", ci scriem cu sârg articole pe blogul nostru tulcean mult iubit.


Grecii mai aveau obiceiul ca după o orgie care dura o noapte întreagă, a doua zi să poarte o coroniță făcută din frunze și flori de mentă, pentru a-și alunga mahmureala și trezi mintea, dar această practică nu are nici cea mai mică legătură cu articolul nostru.
March

Misteriosul tata al lui Traian Basescu. Si o posibila bomba



Multe necuratenii se ascund in biografia Belzebutului ! devil.gif




March
Cum erau ascultaţi românii înainte de 1989. Securitatea înregistra şi ce vorbeai în somn !



Recunosc. Securitatea pe stil nou nu procedeaza, inca, in acest mod !
March
QUOTE(The Dude @ 8 Aug 2013, 02:36 PM) *
Cea mai semnificativa replica a celebrei fotografii ii apartine artistei Ady Marie Adams:


Buddy, am gasit-o aici pe artista si opera sa dupa celebra fotografie a lui Bresson . Este extraordinar cum acest cuplu de necunoscuti romani ( poate olteni ) au ajuns sa fie cunoscuti la nivel mondial !

Dar sunt sigur ca vor fi identificati sau se vor identifica ei daca mai sunt printre noi ! Cine credea ca faimosul cuplu , un marinar sarutand cu foc o fata , din fotografia aia din Time Square din NY sarbatorind terminarea RM II , va ridica , dupa zeci de ani, atatea controverse cu privire la identitatea cuplului ?!
March


Cum a fost stabilit "Guvernatorul" !






Una de duminica din partea lui Acuvio thumb_yello.gif
The Dude
QUOTE(March @ 9 Aug 2013, 06:22 PM) *
@ Dude

Apropos de Bresson in Oltenia in 1975 . Iti dai seama cati securistii ( fotografi rolleyes.gif ) se aflau pe urmele lui si a echipei sale ?!?


dintre cei doi insotitori ai lui Bresson in excursia din Romania ..trei erau secu... rofl.gif

unul din cei doi s-a si spovedit...a scris o carte in care povesteste tot felul de lucruri si nu-i rau scrisa...
The Dude
QUOTE(March @ 9 Aug 2013, 06:53 PM) *
Buddy, ca si cuplul lui Besson, lasa misterul sa pluteasca despre tine in poza ai cu echipa Nikkon smile.gif Important e cu tu esti in echipa aia si eu o pot confirma !





Asta n-apare pe site-ul nikonistilor...

Marele secret.... rofl.gif


Frate March, cel mai probabil el era actor la teatrul din Craiova.
Oricum e un vagon de clasa intai si nu chiar orcine mergea cu prima clasa.
Hainele, atitudinea...toate converg catre un anumit segment..

daca aia aveau 20 de ani atunci, acu ar trebui sa aiba 60...

Bresson folosea doua aparate Leica..unul se vede si in poza pusa de mine; nu sunt spectaculoase si pot fi discrete..

chiar si asa nu cred ca a facut fotografia aia pe sest..
March
Arta fotografica este extraordinara ! Nu degeba se zice ca o fotografie face cat o mie de vorbe.

Mi-a placut si mie mult dar nu m-am tinut de ea. Cred ca si acum mai am prin casa vreo cateva aparate sovietice . smile.gif
The Dude
Nu-i niciodata prea tarziu pentru fotografie....

eu merg spre altceva decat apusuri, peisaje exotice sau neasteptate, spectaculos, etc....
vorba ar fi sa avem o expozitie in toamna; una de grup...
daca va fi am sa te anunt...poate bem si noi berea aia odata si-odata rolleyes.gif
Culmea e ca la Nikon nu am inca ce pune pe pagina pe care mi-au facut-o..ca nu vreau sa iau din cele de la AAF, dar am in lucru...

Aparatele foto rusesti sunt foarte bune...Sunt furaciune dupa nemti, ca dupa al doilea mondial rusii au plecat cu fabrica din Dresda dupa ei la Kiev..au incarcat sute de vagoane de tren si au luat si muncitorii...dar nu au luat exact ce trebuia, adica personalul tehnic inalt calificat..asta a ajuns pe la americani si pe la japonezi, iar apoi s-au adunat iar si au reconstruit totul de o mie de ori mai bine ca ce era...

March
QUOTE(The Dude @ 7 Aug 2013, 01:30 PM) *
Totusi...Cine e persoana..?
E becher ?

Da-mi un hint... rolleyes.gif


Am uitat de asta. Dar mai bine mai tarziu decat nicodata . Iata :

Quote


(...)
Am fost azi cu ..... (coleg de munca) si cu ...... (tot coleg de munca da roman) la ..... bräu in ......., un looooc superb!!
imaginati-va o sala de 380 de oameni care beau toti bere!!!

Asa si cand intram nu gasim loc... ne invartim cat ne invartim pana se trezeste o gasca de barbati sa fluiere dupa mine...eu trec pe ignore si ma rog gasim niste locuri nu departe de ei. Peste vreo ora se ridica toti 15 sa place si vine unu la mine si ma intreaba daca am chiloti pe mine. Eu ma gandeam ca n-am inteles bine si il intreb daca trebuie neaparat sa raspund la intrebarea asta....(asa fac mereu cand nu sunt sigura pe mine ) si ii zic dupa asta ca sunt cu 2 barbati la masa si ei sunt responsabili de mine ( ce lejer ma scot nu?? ) si in final il intreaba pe G. daca are voe sa ma intrebe asa ceva....el rade si zice ca n-are nimic impotriva....iar eu arat o atzuca din minislipul meu (bineinteles marca....tommy hilfiger )
si individu pleca invins
G. s-a ars si el odata ca a pus pariu cu un alt coleg de servici ca eu nu am unterhose.....si l-am anuntat ca a pierdut....da chestia ciudata e ca si atunci tot aceeasi pereche de stringi o aveam




Unquote


Si multe chestii din astea. In public ! Deci am dreptul sa citez cele de mai sus ! tongue.gif
March
@ Dude

Chestie desteapta Gizmon Clip-On !Si costa numai $35.00 !! N-am stiut de acest gadget . Am sa-mi cumpar si eu unul.
The Dude
QUOTE(March @ 12 Aug 2013, 04:29 PM) *
G. s-a ars si el odata ca a pus pariu cu un alt coleg de servici ca eu nu am unterhose.....si l-am anuntat ca a pierdut....da chestia ciudata e ca si atunci tot aceeasi pereche de stringi o aveam [/i]
Unquote
Si multe chestii din astea. In public ! Deci am dreptul sa citez cele de mai sus ! tongue.gif


Ha, ha, ha...
Da sa stii ca nu-i mare scofala. Jurnalele astea sunt pline de treburi asemanatoare.

Cineva ne povestea odata cum se mangaia, altcineva despre cum asculta muzica dezbracata, sau ca nu poarta sutien..altul isi plange iubitul......Tari mi s-au parut si indiscretiile altcuiva despre relatia cu prietenul...

Pana relativ recent m-am tinut departe de genul asta de scriitura..Mai nou insa, am reconsiderat lucrurile si am facut o scurta trecere in revista. Nu citeam jurnale din principiu, nici n-am scris vreunul...da uite ca unele evenimente m-au adus si aici..adica acolo...

Dar destul cu toate nastrusniciile astea. mad.gif
E o tara libera, asa cum ne-am dorit-o noi cand i-am facut vant lu piticu'...

Imi pare ca in cele mai multe cazuri sunt simple tentative de racolare ale unor persoane care din diverse motive nu reusesc sa ajunga la apropieri in viata reala. Apoi mediul de aici este si foarte propice pentru asa ceva...se si intampla atat de multe...s-au format tot felul de biserici si bisericute...daca stau bine sa ma gandesc si noi suntem una din ele...(una de care eu insumi sunt tare mandru thumb_yello.gif )
The Dude
QUOTE(March @ 12 Aug 2013, 06:04 PM) *
@ Dude

Chestie desteapta Gizmon Clip-On !Si costa numai $35.00 !! N-am stiut de acest gadget . Am sa-mi cumpar si eu unul.


...in magazinele din romanica se gaseste doar unul dintre ele pe la 80 de lei..
chestia e ca nu sunt chiar atat de extraordinare in sensul ca modifica substantial toti factorii de poza..
luminozitatea scade foarte mult, iar unghiul de poza, si asa destul de vitreg la camerele ce echipeaza aparate din astea, sufera cel mai tare

in afara wide-urilor eu zic sa nu dai banii...si nici pe wide, care nu aduce o crestere a unghiului ci doar deformeaza captura..

sfatul meu e sa nu dai banii...poti descarca din retea aplicatii ce ofera solutii mult mai bune...si in android sunt moca... thumb_yello.gif
March
Mersi pentru sfat @ Dude



Si acum ceva mai pe bune :



HARDSEX CU FELIX FAURE
March
Noul Dracula la Cotroceni ,



Sinistrul dans dintr-o extrema in alta devil.gif
March
PORTRETUL SECURISTULUI LA TINEREŢE. SAU DIN TAINELE MARILOR SUCCESURI COABITACE ALE USL
March
Natura "vie" cu motan si capra rofl.gif

March
Din ciclul : " Gunoi a fost si va fi unul si mai si " !



Un calmâc nu putea sa-si lase tiganul bulibasa la ananghie !
March
B. T. intra intr-un bar si se aseaza la o masa. Vazandu-l, barmanul se duse repede la masa si, cu un zambet larg, il abordeaza:
- Buna ziua, domnule Presedinte, cu ce sa va servim? Un vin alb, un vin rosu, o tuiculita, un cinzano, un whiskey, o tequila?La care Basescu, asteptand finalul intrebarii replica:- Si o bere!

***

Apropos de arestarea fiicei Regelui Mihai in US cica pentru lupte de cocosi , atentie , poate nu stiti , daca mergeti in SUA si calcati din greseala pe un khakat de pe un trotuar, puteti fi acuzat de neglijenta !
March
O poveste trista ! sad.gif
March
Aflu in seara asta ca Basea si-a trimis un tzutzar ( amantul ala teribil ) sa cerseasca o primire la Obama. Din motive care inca nu sunt deslusite , Obama i-a zis ... pass ! Basea cred ca a inghitit o broasca cand a trebuit sa anunte ca si-a anulat vizita din septembrie la ONU !



In alt registru, niste super-tolomaci, cu ifose de cunoscatori, cred ca Rusia va sari in capul US daca aceasta ii va trage un jab criminalului Bashar Al-Assad ! Super-tolomacii si-au apgradat prostia dupa razboiul din Kosovo si atacarea Serbiei de catre US ! Cand rusii au mormait un protest , numai !Si erau doar slavii lor.
March
Tiganca ii mai trage o felatiune idolului ei devil.gif
March
Din "realizarile" regimului Belzebutului ,



Interzis, Gigi Becali. La TVR, cenzura încă mai sperie comentatorii meciurilor de fotbal
March
Pentru tzutzarii basisti si nu numai ,



Despre așa zisa stenogramă a ultimei convorbiri dintre Regele Mihai și Mareșalul Antonescu
March
Cea mai potrivita infatisare ! rofl.gif





March
Mai contează ce mai spune omul ăsta (n.r. Traian Băsescu)? Puneți preț pe vorbele unui impostor. E un personaj de-a dreptul hilar. Ăsta e un individ care în cinci minute își schimbă părerea, nu-i normal la cap. Se numește schizofrenie paranoidă. Nu își mai controlează logic vorbele și comportamentul”, a declarat Ioan Ghișe, pentru DC
March
Daca intr-adevar Assad a folosit arme chimice contra opozantilor , atunci a sfeclit-o rau de tot ! Pentru ca nu a invatat nicio lectie din comportamentul paranoic al lui Saddam Hussein !

Un dobitoc care o s-o sfarseasca ca Gaddafi ! Cand ar fi putut sa renunte la putere si sa se retraga in siguranta in Rusia .
March
Stie cineva va rog numele actorului care joaca in acest clip pe muzica ABBA ?


watch?v=x-WI7Ucrqe0&feature=player_embedded*



Tks
March
March
President Obama is the greatest hoax ever perpetrated on the American people “.

Clint Eastwood

March
Sir David Frost, jurnalist britanic, a murit sâmbătă noaptea la 74 de ani din cauza unui atac de cord în timp ce se afla la bordul navei de croazieră Queen Elizabeth, potrivit BBC. Un comunicat al familiei arată că moartea a survenit în momentul în care ținea un discurs



Mare jurnalist, Mare !

gigip
QUOTE(March @ 31 Aug 2013, 02:15 PM) *

Se alege praful de autointitulati! Primul a dat coltul auto-regele Cioaba,se pregateste auto-imparatul Stanescu si,spera cei 7,4 milioane de romani care l-au DEMIS ca,in curand sa-i urmeze si auto-presedintele jucator cu viata romanilor saraci si constitutia!
The Dude
QUOTE(March @ 30 Aug 2013, 05:54 PM) *
Stie cineva va rog numele actorului care joaca in acest clip pe muzica ABBA ?
watch?v=x-WI7Ucrqe0&feature=player_embedded*
Tks



Swedish actor Jonas Bergström
March
Bingoooo ! Esti tare buddy ca deobicei ! thumb_yello.gif Mersi mult smile.gif
March
Niste informatii foarte interesante despre "noi" , aici
March
Despre un smecher care a obtinut peste rand un organ pentru transplant !
March
Printre multele "balarii" care le primesc pe mail se gaseste textul de mai jos . Astept comentarii/opinii... este intr-adevar o "balarie" panicarda sau, ce ?!?

***

Mesaj important referitor la ceea ce este posibil să se petreacă pe
planeta Pământ în următoarele luni

Dragii mei,

Considerăm că este stringent necesar să vă aducem la cunoștință
anumite informații recente extrem de semnificative.

Actualmente, Soarele trece prin o serie de schimbări acute majore, ce
se vor resimți și pe Terra.
În urmă cu câteva săptămâni, o furtună solară electromagnetică de
proporţii a trecut razant pe lângă planeta noastră, omenirea fiind la
un pas de un dezastru major. Experți în amenințări de tip puls
electromagnetic (EMP) au informat că furtuna solară a intersectat
orbita Pământului cu doar aproximativ două săptămâni înainte ca acesta
să ajungă în acel punct. Henry Cooper, președintele organizației de
apărare antirachetă High Frontier, cel care în timpul administrației
Reagan a condus negocierile cu Uniunea Sovietică cu privire la armele
strategice, a declarat, referitor la acest eveniment, că „Omenirea a
fost foarte aproape de o catastrofă de tip EMP”.

Peter Vincent Pry, fost membru al comisiei pentru ameninţări de tip
puls electromagnetic în perioada 2001-2008, în cadrul Congresului SUA,
a afirmat la rândul său că ejecția masivă de masă coronară produsă în
urmă cu câteva săptămâni a intersectat orbita Pământului și practic am
trecut „la mustaţă” pe lângă un dezastru de tip Carrington, relatează
Washington Examiner şi Next News Network. În opinia lui Peter Pry,
„Practic, este un fel de ruletă rusească.”.

Cea mai mare furtună magnetică solară cunoscută a avut loc în anul
1859, când pulsul electromagnetic a întrerupt comunicațiile radio și
chiar a topit liniile telegrafice din America de Nord și Europa, fapt
cunoscut sub numele de evenimentul Carrington. Însă în societatea
actuală, consecințele unui eveniment similar ar fi cu adevărat
dramatice.

Conform datelor furnizate de Agenția Spațială Americană (NASA), în
următoarele 3-4 luni polii magnetici ai Soarelui se vor inversa, ceea
ce corespunde unui vârf de activitate solară. Evenimentul va genera
puternice furtuni magnetice, ale căror efecte vor fi resimțite la
nivelul întregului sistem solar şi implicit asupra câmpului magnetic
terestru. Deși oficial nu se face nicio mențiune referitoare la
existența unui pericol major, așa-zisele elite ale planetei se
pregătesc în secret pentru a face față unei calamități de proporții.
Potrivit anumitor surse, Agenţia Americană de Management al
Situaţiilor de Urgenţă (FEMA) a contactat direct mai multe firme,
printre care se numără și furnizorul de produse alimentare My Patriot
Supply, în vederea achiziţionării de urgență a unor stocuri mari de
hrană, cu termen de livrare în maximum trei zile – fapt care
alimentează suspiciunile cum că oficialii americani se pregătesc
pentru o catastrofă majoră, urmată de dezordini sociale.

Analizând cu luciditate aceste informații și corelându-le cu
profețiile făcute de Fecioara Maria la Fatima, ne putem da seama că în
perioada următoare există un real pericol ca una dintre exploziile
solare gigantice ce se vor produce să fie orientată către Pământ,
afectând funcționarea tuturor echipamentelor electrice din anumite
zone de pe planeta noastră și, tocmai de aceea, va exista
posibilitatea ca multe orașe întregi să nu mai poată fi alimentate cu
apă, cu gaze și cu electricitate. De asemenea, în cazul în care aceste
evenimente apocaliptice se vor dezlănțui, hrana și, la modul general
vorbind, produsele alimentare vor deveni greu sau chiar imposibil de
procurat pentru milioane de ființe umane care, cu ocazia acelor
evenimente tragice, își vor găsi în felul acesta sfârșitul.

Chiar dacă guvernele lumii nu au comunicat nimic populației cu privire
la evenimentele tragice care pot urma, atât serviciile secrete cât și
agențiile guvernamentale din întreaga lume cunosc ceea ce urmează să
se producă și, într-un anume fel sau altul, elitele planetei sunt
pregătite, în conformitate cu anumite planuri secrete, să acționeze
pentru a se pune la adăpost dar nu pentru a face ceva, câtuși de
puțin, pentru salvarea milioanelor de ființe umane. Anumite emanații
masive ale coroanei solare, ce se vor manifesta sub forma unor uriașe
mingi de foc, este foarte posibil să se îndrepte spre Terra și să pună
în pericol întreaga tehnologie de pe planeta Pământ. Într-o asemenea
situație, cele mai vulnerabile sunt sistemele automatizate,
transformatoarele mari de curent electric, dar și calculatoarele.
Într-un oraș în care brusc toate sistemele electrice nu ar mai
funcționa, în scurt timp s-ar instala un adevărat haos. Atunci când se
va dezlănțui un astfel de eveniment apocaliptic, umanitatea va trebui,
vrând-nevrând, să se confrunte cu ceva ce o va face să plătească
prețul dependenței ei de tehnologie.

Încă din anii ’70, marile puteri ale lumii s-au pregătit pentru astfel
de explozii solare și au construit pe ascuns imense buncăre nucleare
în care urmează să se adăpostească doar cei aleși, în timp ce
populația ce va fi afectată de o astfel de catastrofă va fi abandonată
și lăsată la mâna sorții.

Schimbările acute majore prin care trece Soarele și implicit faptul că
omenirea ar putea fi lovită de o veritabilă apocalipsă se numără
printre secretele păstrate cu strășnicie de „elitele” aflate la
putere, sub pretextul de a nu genera panică în rândul populației. (De
altfel, același motiv este invocat și în cazul OZN-urilor și a
civilizațiilor extraterestre, a căror existență nu a fost niciodată
recunoscută de către guvernul american sau de către specialiștii NASA,
care au susținut întotdeauna cu impertinență fie că este vorba de
niște iluzii optice, fie că toate acele manifestări erau niște simple
baloane meteorologice care își îndeplineau misiunea în atmosferă.)

După cum mulți dintre voi vă amintiți, noi v-am vorbit în extenso
despre o astfel de alternativă încă în anul 2010, cu ocazia apariției
celor două volume intitulate Programul planetar de acțiune urgentă „NU
APOCALIPSA!!!”. După cum vă amintiți și după cum ați observat, în
întreaga mass-media din România nu au apărut niciodată niciun fel de
comentarii cu privire la acest program de acțiune urgentă. Mass-media
din România nu menționează mai nimic cu privire la aceste evenimente
catastrofale ce este posibil să se producă în perioada următoare, în
conformitate cu informațiile pe care vi le-am oferit.

După cum ați putut constata, Peter Vincent Pry consideră că această
situație este un fel de ruletă rusească și nu ne rămâne nimic de făcut
decât să stăm cu mâinile în sân și să așteptăm aceste cumplite
evenimente apocaliptice. Pentru a vă împrospăta memoria, cităm ceea ce
apare la pagina 18 a acestei lucrări intitulate Programul planetar de
acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”: „La ora actuală, puține ființe
umane sunt dispuse să creadă că în numai câteva minute, pe planeta
Pământ s-ar putea produce o catastrofă de mari proporții. Totuși, este
cu putință să ne imaginăm că la un moment dat, poate chiar la miezul
nopții, cerul de deasupra Danemarcei sau al unei țări situate mai la
sud va fi luminat de o mulțime de străluciri scânteietoare, viu
colorate. Cei care vor observa toate acestea vor crede, poate, că
această manifestare este chiar aurora boreală ce rareori a putut fi
admirată manifestându-se cu atâta putere și într-un mod atât de feeric
la aceste latitudini, dar iată că acest fenomen fascinant nu durează
mult. La numai 2-3 minute după aceea, toate becurile aprinse de pe
străzi sau din clădiri ori din case ar putea începe brusc să pâlpâie,
ar deveni uimitor de strălucitoare pentru câteva clipe, după care
întregul teritoriu al acelei țări s-ar scufunda brusc în întuneric. În
numai 2-3 minute, chiar întregul continent european ar putea rămâne
pentru o lungă perioadă de timp fără electricitate. O astfel de
situație s-ar putea însă prelungi după aceea, fără speranțe de
remediere, pentru 15 sau 20 de luni. Dar, după numai 10 luni de la un
astfel de fenomen, zeci de milioane de ființe umane din Europa ar
putea să moară, iar infrastructurile continentului european s-ar putea
prăbuși în ruine. În același timp, China, Japonia și Statele Unite ale
Americii s-ar zbate în fel și chip să-și revină de pe urma acestei
situații cataclismice.

O astfel de catastrofă este oricând posibilă la ora actuală. Ea ar
putea în orice moment să survină datorită unei furtuni solare însoțite
de erupții extrem de violente, ce s-ar putea declanșa la peste 150 de
milioane de kilometri distanță de Terra, undeva pe suprafața Soarelui.
În felul acesta, faimoasa profeție a Fecioarei Maria ce a fost
realizată la Fatima, ar deveni în scurt timp o zguduitoare realitate.
La prima vedere, ființele umane sceptice, excesiv de preocupate de
aspectele materiale și inerte ar putea considera că, deși o astfel de
catastrofă nu a apărut, totuși noi, oamenii care trăim pe această
planetă, nu avem nimic de făcut și, chiar dacă o astfel de
posibilitate catastrofală ar exista, nu putem să întreprindem nimic
pentru a face să dispară grava amenințare. Cu toate acestea, dacă ne
amintim de profețiile Fecioarei Maria, ne putem da seama imediat că
aceste profeții ne-au fost oferite tocmai pentru ca noi (cei care
suntem suficient de conștienți de posibilitatea unei astfel de
alternative înfricoșătoare) să putem acționa acum, când încă nu este
prea târziu, spre a face ca această posibilitate înspăimântătoare să
dispară pentru noi, pământenii.

Profețiile ce au fost oferite la Fatima, deloc întâmplător, sunt și
vor rămâne totdeauna pentru această planetă un avertisment de care
este stringent necesar să ținem seamă începând de acum încolo. Mai
mult decât atât, este urgent necesar să urmărim să facem ceea ce
Fecioara Maria ne-a îndemnat, căci este cu putință ca noi, oamenii să
oprim cu ajutorul bunului Dumnezeu această catastrofă, acum când ea
încă nu s-a dezlănțuit, căci dacă vom aștepta până în momentul în care
o astfel de catastrofă se va dezlănțui, după aceea va fi deja prea
târziu și atunci chiar va deveni evident pentru noi toți că nu se mai
poate face nimic în această direcție.”

După cum ați putut constata, aceste informații recente corespund cu
ceea ce noi am prezentat încă din anul 2010, în cadrul celor două
volume intitulate Programul planetar de acțiune urgentă „NU
APOCALIPSA!!!”.

După cum vă amintiți mai mulți dintre voi, în cadrul acestor broșuri a
fost expusă pentru prima oară pe această planetă ceea ce noi am numit
Metoda supremă și eficientă. Această modalitate simplă de acțiune, ce
implică doar bunăvoință și perseverență exemplară, a fost expusă în
cadrul „Programului planetar de acțiune urgentă NU APOCALIPSA”.

În conformitate cu aceste date, ne putem da seama că atât serviciile
secrete ale feluritelor națiuni cât și agențiile guvernamentale din
întreaga lume au o mulțime de informații despre dezlănțuirea unor
astfel de evenimente catastrofale, dar cu toate acestea, sub pretextul
că nu este cazul să declanșeze panică în masele de oameni, nu
dezvăluie nimic despre aceste evenimente apocaliptice ce este foarte
posibil să se dezlănțuie în lunile următoare. Știind aceasta, voi toți
care ați avut acces la această dezvăluire pe care am făcut-o,
intitulată Programul planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”,
dezvăluire care a fost realizată încă din anul 2010, este cazul să vă
mobilizați, este cazul să ne mobilizăm cu toții și, începând cu 1
septembrie 2013, este imperios necesar să se facă de către cât mai
mulți dintre noi Metoda supremă și eficientă, expusă în cadrul
Programului planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”. Mai mult
decât atât, vă rugăm pe toți care citiți acest mesaj urgent, să îi
anunțați cât mai repede cu putință pe toți cei care cunosc în ce
constă Metoda supremă și eficientă să înceapă neîntârziat, cât mai
mulți dintre ei, să o realizeze măcar de două - trei ori pe zi, căci
în felul acesta este cu putință ca noi toți, cei care știm, să facem
ceea ce trebuie neîntârziat, spre a preîntâmpina, numai și numai cu
ajutorul lui Dumnezeu, o astfel de dezlănțuire apocaliptică. Vă rugăm,
tocmai de aceea, pe toți cei care citiți acest mesaj al nostru, să
reîncepeți sau să continuați cu multă dăruire să realizați, fiecare
dintre voi, Metoda supremă și eficientă. Vă rugăm să luați aminte că a
ști și a nu acționa, atunci când o astfel de alternativă apocaliptică
ne așteaptă, este o supremă lașitate care s-ar putea dovedi fatală
pentru mulți dintre noi. Tocmai de aceea este necesar să vă mobilizați
zi de zi cât mai mulți dintre voi, fără a sconta într-un mod egoist că
„Lasă că acționează ceilalți, iar eu pot să-mi văd de treburile mele,
căci ele sunt muuult mai importante!”. Luați aminte că un asemenea mod
meschin de a gândi poate, de ce nu, să ne pună în curând față în față
cu inevitabilul, și când spunem inevitabilul credem că puteți să vă
dați seama ce înseamnă aceasta – adică este cu putință să fim luați
prin surprindere (dacă astfel de evenimente nu vor fi evitate numai și
numai prin ceea ce vom face) de un moment cumplit, după care să ne dăm
seama că un astfel de eveniment apocaliptic s-a declanșat și să
constatăm, vrând-nevrând, că după aceea nu se mai poate face nimic,
nimic. În măsura în care există acum printre voi unii sau unele care
deocamdată nu ați avut ocazia să studiați aceste două volume
intitulate Programul planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”,
vă sfătuim să vi le procurați neîntârziat, atât pentru voi înșivă, cât
și pentru ființele umane cât de cât responsabile, care sunt dispuse să
pună neîntârziat în aplicare Metoda supremă și eficientă, căci în
felul acesta cresc în mod considerabil șansele ca respectivele
evenimente apocaliptice să nu se producă niciodată. Vă rugăm să aveți
în vedere că este de miliarde de ori mai bine ca cei sceptici și
mărginiți să afirme: „Toate acestea sunt niște prostii!”, decât să se
dezlănțuie astfel de evenimente apocaliptice, pe care de altfel și
Fecioara Maria le-a dezvăluit în cursul aparițiilor și al
manifestărilor ei miraculoase ce au avut loc la Fatima în anul 1917,
și apoi toți, cu mic cu mare, să spunem: „Ia uite, domnule, aceste
informații au fost adevărate!”. Dat fiind faptul că o ființă umană
avertizată, pusă în gardă, valorează cât două ființe umane ignorante,
am considerat că este urgent necesar să vă comunicăm toate acestea și
sperăm că foarte mulți dintre voi vă veți mobiliza, pentru a face
fiecare după posibilitățile sale ceva din ceea ce a fost prezentat de
noi în cadrul Programului planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA”.
Vă sfătuim, tocmai de aceea, să urmăriți să realizați atât spre binele
vostru, cât și spre binele rudelor, al apropiaților, al familiei
voastre și chiar a tuturor ființelor umane de pe această planetă,
Metoda supremă și eficientă. Vă rugăm să aveți în vedere că realizarea
zi de zi, sau chiar măcar și o singură dată pe zi cei arhi-ocupați, a
Metodei supreme și eficiente face în același timp să apară în
universul vostru lăuntric o mulțime de efecte binefecătoare, dintre
care unele dintre acestea sunt pregnant spirituale.

În acest context, vă oferim o mărturie recentă și semnificativă. Iată
ce ne-a transmis Eva Kilien, care este anul 17 în cadrul acestei Școli
de yoga. Considerăm că este necesar să precizăm că această mărturie a
Evei Kilien este o mărturie spontană, care apare la momentul potrivit,
dar ea este și rămâne mobilizatoare. „Trebuie să vă spun că de când
m-am abandonat și caut în permanență și cu toată ființa să fac Voia
lui Dumnezeu, îmi trăiesc viața cu o mare bucurie și curiozitate. Iar
de când realizez zilnic Tehnica supremă și eficientă trăiesc o
intimitate foarte profundă ce mă ajută să mă ancorez în Dumnezeu. În
plus, am început, datorită acestei tehnici, să am stări supramentale
care apar în ființa mea pentru un timp din ce în ce mai îndelungat.
Toate acestea sunt pentru mine niște îmbucurători indicatori de
progres spiritual. Totodată am început să iubesc mai mult ființele
umane. Îl simt pe Dumnezeu viu în ființa mea.” Această mărturie
sinceră arată, fără doar și poate, că realizarea zilnică a Metodei
supreme și eficiente nu numai că ajută planeta Pământ și este de un
real folos pentru întreaga umanitate, dar totodată face să apară
ecouri benefice, complexe, elevate, profunde în universul ființei
umane care o pune zilnic în aplicare.

Vă amintim aici că realizarea Metodei supreme și eficiente nu rămâne
fără urmări binefecătoare, fără ecouri minunate în ființa noastră.
Metoda supremă și eficientă ne ajută totodată să descoperim prin
experiență directă realitatea Legii oculte a dăruirii. În felul
acesta, devine cu putință să descoperim cu o încântare crescândă, că
tot ceea ce dăruim bun, dumnezeiesc și minunat, totodată ne dăruim și
nouă o bună parte din ceea ce dăruim bun, dumnezeiesc și minunat
pentru această planetă și pentru întreaga umanitate. Astfel, ne
convingem prin intermediul gramului de practică, fără doar și poate,
că dăruind vom dobândi. Astfel, descoperim cu o bucurie crescândă că
bine facem, bine găsim și totodată, acționând în felul acesta,
contribuim după puterile noastre, care ne vin de la Dumnezeu, să
evităm ca pe această planetă să se dezlănțuie evenimente apocaliptice.

Tocmai de aceea, începând cu data de 1 septembrie 2013 și până la data
de 31 iulie 2014 inclusiv, vă rugăm, vă implorăm pe toți, pe toate să
realizăm de mai multe ori pe zi Metoda supremă și eficientă, pentru a
face astfel cu putință ca evenimentele apocaliptice ce sunt foarte
posibile în lunile care vor urma nu apară deloc pe această planetă. Vă
rugăm să nu pierdeți nicio clipă din vedere că doar noi, cei puțini,
care știm că se poate face totuși ceva în această situație, mai precis
care știm să realizăm Metoda supremă și eficientă, avem îndatorirea să
facem neîntârziat ceva pentru ca aceste evenimente apocaliptice să nu
se dezlănțuie deloc. Tocmai de aceea vă rugăm să dați dovadă de
abnegație, de bun-simț, de responsabilitate și să nu considerați
într-un mod meschin că „Lasă că acționează ceilalți pentru că eu am
alte treburi mai importante de făcut!”. Nu lunecați în această
tentație periculoasă, pentru că nu știm niciodată ce surprize cumplite
ne așteaptă dacă ne complacem în inerție, în larvaritate, în egoism,
în lene.

Așa să ne ajute Dumnezeu! AMIN!
March
Cu SPP-ul şi maşinile Preşedinţiei la externarea Ebei
March
"Domnule Băsescu, ce ați făcut cu mâna de aur?". Această întrebare i-a fost adresată, miercuri seara, șefului statului de către actrița Monica Ghiuţă.

"Vreau să fac o întrebare destul de incomodă și mă pun chiar în poziția de incomoditate, sculându-mă în picioare. De ce? Pentru că vreau să i-o pun domnului Băsescu: «Domnule Băsescu, în anii când erați primar al Capitalei ați primit-o pe frumoasa și talentata actriță Brigitte Bardot. Vă mai aduceți aminte? Eu n-am uitat! Care (n.r. Brigitte Bardot), la despărțire v-a înmânat un pumn de aur pentru paducurile câinilor nenorociți și fără stăpân. Întrebare: Ce ați făcut cu mâna de aur?»", a fost mesajul pe care Monica Ghiuță i l-a transmis președintelui Traian Băsescu, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.