Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
@ gigip tetio , unde ai disparut bre ? Cumva te-a reactivat Stroe ? biggrin.gif
March
Motivul pentru care mafia PSD de la Satu Mare a şters de pe net cotidianul Gazeta de Nord-Vest

Senatorul Valer Marian denunţă mafia conducerii PSD la Satu Mare
gigip
QUOTE(March @ 11 May 2013, 12:16 PM) *
@ gigip tetio , unde ai disparut bre ? Cumva te-a reactivat Stroe ? biggrin.gif

Nu am disparut eu ci pedelacheii! Nu mai am cu cine discuta ceva serios! Au ramas cei doi talibani care nu stiu decat sa-l pupe in bas pe Intaiul Demis al tarii! Ambii imi provoaca voma puternica si scarba incomensurabila!
March
Ai sa vezi ca in curand isi vor schimba locul de pupat ! Ca va fi ordin pe "garnizoana" tongue.gif
March
Bruno Iacobet si cele trei sufletele ale lui au castigat finala "Romanii au talent "- VIDEO - de vazut neaparat !


Trebuie sa vedeti ce au realizat cei patru impreuna !!

Aici semifinalahttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qm23PPU8dK0

Aici finalahttp://www.youtube.com/embed/CvvtfwipqzM

si aici cateva explicatii si fotografii : http://adevarul.ro/entertainment/tv/foto-interviu-brunoicobet-castigatorul-romanii-talent-risc-doi-caini-masculisi-femela-scena-1_518da126053c7dd83f8aeb88/index.html

gigip
[quote name='March' date='11 May 2013, 07:08 PM' post='747029']
[size=5]Bruno Iacobet si cele trei sufletele ale lui au castigat finala "Romanii au talent "- VIDEO - de vazut neaparat !


Trebuie sa vedeti ce au realizat cei patru impreuna !!

I-am votat,am fost fanul lor!
March
Semnal de carte !

Relaţia dintre teroristul Carlos Şacalul şi Securitatea comunistă, dezvăluită într-o carte impresionantă, apărută sub egida IICCMER

March
POLITIA POLITICA DE LA CSM SI DNA DEMASCATA LA ICCJ – Judecatoarele Simona Marcu, Luiza Maria Paun si Liliana Visan au inventariat abuzurile DNA si CSM comise in cazul judecatorilor Corneliu si Gabriela Birsan. Inalta Curte a anulat Hotararea CSM prin care s-a incuviintat perchezitia DNA la locuinta sotilor Birsan
March
detaliul-porno-pe-care-nu-l-a-vazut-nimeni-in-timpul-vizitei-lui-ceausescu-in-anglia
http://www.dcnews.ro/2013/05/detaliul-porn...escu-in-anglia/




March
Aseara la emisiunea lui Gadea " printul" Poulica de Romanica a fost umplut de khacat de cei prezenti ! Care au pus mare "presion" pe el sa raspunda punctual la anumite chestiuni , dar el au dadea de gard !

M-am prapadit de ras. Pentru cei ce n-au vazut emisiunea cautati-o pe net. Va recomand s-o vedeti neaparat
March
Soarta trista la batranete a unui faimos actor al anilor '70-'80 ! sad.gif
March
HA somn usor !!! sad.gif Si vise placute cu activitatea de acum 5-6 ani !
March
Procurorii lui Basea iar si-au dat cu tezla in cojones ! tongue.gif
March
Inregistrare cu Traian Basescu recunoscand Colaborarea cu Securitatea
gigip
QUOTE(March @ 24 May 2013, 05:50 PM) *
Inregistrare cu Traian Basescu recunoscand Colaborarea cu Securitatea

A fost un tovaras securist de nadejde!
March
Auzi... auzi... pupincuristii basisti plang de mila lui Chiliman & Co ! tongue.gif Cripto-basistul din PNL care maraia tot timpul la cripto-ordinul Belzebutului contra conducerii PNL !

Si alifia aia de Tusa ...
March
Paruiala mare in PD-l !!!

După episodul Chiliman

Scandalul excluderilor se mută la PDL
March
Basistii si cripto-basistii fac spume la gura de bucurie ca politia kovesi-sta a lui Basea l-a arestat pe directorul A1 ! De atat exaltare unii s-ar putea sa fac infarct !


Spre furia lor , A3 trage cu toate tunurile pe ilegalitatile comise de Lulutza si subordonatii !
gigip
QUOTE(March @ 31 May 2013, 07:19 PM) *
Basistii si cripto-basistii fac spume la gura de bucurie ca politia kovesi-sta a lui Basea l-a arestat pe directorul A1 ! De atat exaltare unii s-ar putea sa fac infarct !
Spre furia lor , A3 trage cu toate tunurile pe ilegalitatile comise de Lulutza si subordonatii !

Tetio,in cazul acesta nu DNA-ul e de vina(cu atat mai putin Lulucuta Kovessi)! Inca de acum 2 ani,intre RDS si Antene s-a declansat un razboi total! In loc sa se aseze la masa si sa negocieze retransmisia posturilor anteniste pe DIGI-Satelit,combatantii au inceput sa-si care pumni in cap si sa se loveasca la gioale! Antenistii nu vroiau sa plateasca niciun leu ,taxe de retransmisie iar RDS-ul,normal,sa le ceara cat mai mult! Faptul ca judecatorul a aprobat mandatul de arestare pentru Alexandrescu,denota ca acesta a comis infractiunea de santaj! Parchetul ori politica,nu are nicio implicare! Daca judecatorul nu aproba arestarea,putea fi vorba de o decizie politica! Asa,nu!
PS:Ca o parere personala,ambii reprezentanti ai RDS si Antenelor,trebuiau sa aibe acelasi tratament adica,invinuiti-inculpati! Aici nu exista un drac si un inger!
March
@ gigip tetio

Io zic sa nu lasi garda jos si sa fii vigilent ! De-a lungul timpului multi coabitaci de-ai lui Basea au sfarsit-o prost !
March
"Laura Codruţa Kovesi a fost numită de preşedinte să îl înlocuiască pe Ilie Botoş în octombrie 2006 în ciuda mărturiei prezentate de serviciile secrete referitor la soţul şi tatăl acestuia Ioan Lascu, conform căreia aceştia se aflau sub urmărire operativă. Eduard Kovesi are dosar de urmărire informativă la SRI Sibiu din 1995. Eduard Kovesi, conform DUI, a furnizat date şi informaţii de interes operativ unui ofiţer de informaţii maghiar, ofiţer care este în prezent europarlamentar al statului maghiar. În septembrie 2009, Preşedintele Băsescu, după votul negativ dat de CSM, a numit-o din nou pe Laura Codruţa Kovesi Procuror General pentru încă trei ani", scrie fostul procuror Ciprian Nastasiu într-o notă din cartea sa "Prădarea României".
turbo trabant
Nu iesiti in strada sa il aparati pe domnul Voiculesco? Popor de nerecunoscatori ce sunteti. tongue.gif
March
Hopaaaa ! Bine ai revenit de la reciclare ! tongue.gif
March
Inca odata, Dosarul de cadre complet al lui Belzebut. Si partea secreta ( ptr boupor) si partea stiuta .
March
Se zbate în zadar. L-au "lucrat" chiar oamenii lui



Revizuirea Constituţiei:
Fraza care îl învinge definitiv pe Traian Băsescu



Turbeaza ... rofl.gif
March
Divort ? Pentru ca madama si-o trage cu ex-liberalul primar de Baia Mare ?!? unsure.gif
turbo trabant
QUOTE(March @ 11 Jun 2013, 10:45 AM) *
Divort ? Pentru ca madama si-o trage cu ex-liberalul primar de Baia Mare ?!? unsure.gif

Divort pentru ca e mai batrana cu 10 ani. Felicitari lui cocos, a scapat de o pacoste.
March
Vizita lui Ponta la Berlin : Presa basisto-portocalie de furie mananca khakat cu polonicul ! jamie.gif



Am citit, marți, în presa portocalie, despre vizita premierului Victor Ponta la Berlin. Am făcut asta la aeroportul Tegel din capitala Germaniei, așteptând avionul care urma să mă aducă înapoi acasă. Am aflat că premierul Ponta s-ar fi văzut patru minute cu d-na Merkel, că a fost ținut în picioare, că a fost dat afară, că presa germană nu a relatat evenimentul.



Am avut senzația că, de fapt, se vorbește despre vizita altcuiva, într-o altă țară, în orice caz nu despre întâlnirea Ponta-Merkel. Spun asta, fiindcă ziua de luni am petrecut-o la Berlin, urmărind un moment de politică externă important: deschiderea unui nou drum în relațiile româno-germane.
Luni seara, la ora 19:00, ora locală, Victor Ponta a fost așteptat cu gardă de onoare și covor roșu de d-na Merkel. L-a condus în Cancelaria Federală, unde i-a arătat inclusiv biroul său, tocmai pentru a netezi dialogul cu premierul României. La 19:30 a început cina oficială, prevăzută a se termina – vorbim despre Germania – la 20:45. Cina s-a terminat însă ]n jurul orei 21:30. În timpul mesei, d-na Merkel l-a invitat pe dl. Ponta pe terasă, la o discuție între patru ochi. A spune că nu au avut loc convorbiri, că premierul României nu a fost primit conform rangului său reprezintă o negare a realității. Din spatele ușilor închise, din Berlin, am aflat că d-na Merkel s-a lămurit bine că 70% majoritate parlamentară la București înseamnă cu totul altceva decât 70% majoritate parlamentară în Budapesta premierului Viktor Orban. De fapt, pe undeva, aceasta a fost una dintre mizele întâlnirii. (...... )

March
Basea urla pe toate ecranele contra unui penal din guvern, dar numeste un cercetat penal de-al lui in C.A. al CNAS !
March
Libera sa fac orice pe fatza acum ! wink.gif



March
Slugile si slugoii lui Base au dat fuga la organul lui , DNA, sa intrebe .... are Duta dosar penal cumvaaa ? Desigur , ober-slugoii , cu un ochi la Cotroceni, nu putea sa confirme asa ceva. De altfel asta este o alta murdarie pe care o incearca Belzebut, intrucat soparla cu Duta este bagat de un consilier presidential si nicidecum ca exista vreun decret de numire a lui asa cum e legal !



Ponta azi : ”Vreau să clarific că domnul Duță nu este membru al Consiliului de Administrație, Administrația Prezidențială nu a semnat niciun decret”,


Asteptam urmatoare murdarie basesciana !
March
La noi este un mizilic fata de ce intampla in Cehia !!!


Scandal de corupție de amploare, cu servicii secrete și intrigi amoroase

"Blonda" Cehiei aruncă în aer Guvernul de la Praga
March
Despre o ziaristica care in anii '90 era o iliesciana iar azi este o basesciana cu radacini ramase din trecut !


http://www.cotidianul.ro/ce-scria-in-1990-...ania-tv-215883/
March
Murdaria basesciana cu penalul Duta n-a tinut ! Fanaticii baisisti si cripto-basisti au tropait de fericire degeaba !
March
Alo ! Domn' patron al acestui Forum ! Faceti ceva ca sa revigorati acest forum care acum 5-6 ani avea o activitatea intensa, iar moderatorii erau cu adevarat neutri ! Acum aici este un adevarat loc de cripto-propaganda basista ! Nu mai exista nicio dezbatere serioasa . Iar cenzura este impinsa la maxim, in mod abuziv !
March
Iata ca am ajuns sa citez si din Hotnews !


Si asta pentru ca este vorba acolo si de "vipera" de la Adevarul-Scanteia din vremea mineriadei 13-15 iunie . Care in ziua de azi toaca USL pe postul Tv Ghita-SRI !



"Demolatorii Pietei Universitatii. Ce scriau Cristian Tudor Popescu, Corina Dragotescu, Sergiu Andon si Lelia Munteanu acum 20 de ani​ "


http://www.hotnews.ro/stiri-politic-742431...acum-20-ani.htm
Marduk
"Vipera" a fost cat se poate de obiectiva, pentru acea perioada,exista ceva premonitie in afirmatiile ei.

13.06.1990, Adevarul, Corina Dragotescu: "Piata Universitatii continua sa fie pentru multi oameni un motiv de ingrijorare, datorita aparitiei actelor de violenta din partea unora dintre manifestanti. Ca exista subterane politice, ca undeva un creier diabolic elaboreaza o tactica a demonstratiei, ca sunt in Piata oameni de buna credinta, care continua sa aiba impresia ca ceea ce fac ei acolo este rodul unei spontanietati revolutionare, astea sunt lucruri pe care deja le stim cu totii. (...) Cat despre Piata Universitatii, politia declara ca nu intervine fiindca ii este teama. Da, avem o politie care sta si se uita neputincioasa atunci cand este batuta, huiduita si improscata cu noroi. Totusi, pe ici, pe colo, atunci cand mitingistii savarsesc infractiuni de genul furturi de buzunare sau de masini, politia intervine, evitand insa un impact cu demonstrantii."
gigip
QUOTE(Marduk @ 19 Jun 2013, 04:52 PM) *
"Vipera" a fost cat se poate de obiectiva, pentru acea perioada,exista ceva premonitie in afirmatiile ei.

13.06.1990, Adevarul, Corina Dragotescu: "Piata Universitatii continua sa fie pentru multi oameni un motiv de ingrijorare, datorita aparitiei actelor de violenta din partea unora dintre manifestanti. Ca exista subterane politice, ca undeva un creier diabolic elaboreaza o tactica a demonstratiei, ca sunt in Piata oameni de buna credinta, care continua sa aiba impresia ca ceea ce fac ei acolo este rodul unei spontanietati revolutionare, astea sunt lucruri pe care deja le stim cu totii. (...) Cat despre Piata Universitatii, politia declara ca nu intervine fiindca ii este teama. Da, avem o politie care sta si se uita neputincioasa atunci cand este batuta, huiduita si improscata cu noroi. Totusi, pe ici, pe colo, atunci cand mitingistii savarsesc infractiuni de genul furturi de buzunare sau de masini, politia intervine, evitand insa un impact cu demonstrantii."

Pana la 20 mai,Piata Universitatii a avut un oarecare rol in democratizarea Romaniei! Dupa alegerile in care ROMANII i-au votat masiv pe Ion Iliescu si FSN-ul sa le conduca destinele,manifestantii au fost manipulati politic de catre PNT pentru a inlatura guvernul ales democratic si a veni,ilegitim,ei la putere! Ilegitimitatea si politizarea manifestatiilor s-a datorat,mai ales,mretragerii din piata a studentilor condusi de catre Marian Munteanu! Ce scriau atunci cei mentionati este,perfect adevarat!
March
Din seria : " Ober-minciunile basiste " ,

Şi totuşi, Băsescu a avut o invitaţie în Rusia
March
QUOTE(gigip @ 19 Jun 2013, 05:50 PM) *
Ce scriau atunci cei mentionati este,perfect adevarat!


Chestiunea este ce zicea cucoana aia atunci ( " perfect adevarat" cum spui) si ce zice ea pe la tv-uri in ziua de azi, adica dupa 23 de ani !
March
Vremea urmaşei lui Traian - prima femeie preşedinte

Eu cred ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei .Faceţi, fetelor, un copil, că până la urmă este un act patriotic (…) Avem minoritatea roma, care este extrem de productivă (Traian Băsescu)In primul rand, pentru informarea neuronului prezidential : o femeie-candidat
am mai avut, ba chiar tot o Elena, chiar daca nu blonda, cu curul mare si recent divortata, se numeste Graziela-Elena Bârlă si a obtinut 61455 de voturi adică 0.55% , scor cu care l-a depăşit pe Prans Pol, rofl.gif acest "cumatru din familia regala (...)

Uitati-va cu atentie la poza individului. Pare ca limba e pregatita de atac la noua femeie-presedinte ! tongue.gif
March
De ce s-a întâlnit Angela Merkel cu Victor Ponta ?



Foarte interesant.
March
Vocea Rusiei: "Eşecul Nabucco este eşecul lui Traian Băsescu"


(...) “România va plăti foarte scump pentru dorinţa lui Traian Băsescu de a fi mai catolic decât papa şi mai rusofob decât Jose Barroso”, (...)
March
Asta sa fie motivatia pactului de coabitare ?!? Pentru care Belzebut joaca tzontzoroiu si isi freaca "coarnele" ?!?




Ar trebuie sa zboare imediat de acolo si numai daca 5% ar fi adevarat !!!



Hai basistilor si cripto-basistilor comentati ! Sau va impedica pactul de coabitare ? unsure.gif
March
Ex-Cocosul madamei ot Pleskoi si-a gasit imediat o puicuta trasnet ! Pe langa care madama arat cam... babita ! tongue.gif
March
Impostorul National ! devil.gif

Exclusiv: Datele de la recensământ sunt clare



Traian Băsescu a fost de fapt demis în 2012

March
Manipulatorul National o tine langa. Cata prostime o fi mai ramas ca sa-i inghita minciunile ?!
March
Porcurorii lui Basea au luat-o in bot din nou la CEDO ! devil.gif Pentru o magarie fara margini !!! devil.gif
gigip
[quote name='March' date='10 Jul 2013, 02:24 PM' post='747789']
Tetio,la intrebarea cati prosti mai cred in minciunile Intaiului Demis al tarii,raspunsul e simplu! La nivel national,cateva zeci de mii iar la Han,2-4!
The Dude
Nu sunt prosti...Intre timp si prostii s-au desteptat...Sunt altceva.

Oricum gigip, un sfat de la Don Vito Corleone:

"Never hate your enemies. It affects your judgment."
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.