Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
Basistilor le-a luat Dumnezeu mintile . Ca si Stapanului lor de altfel. Fac tot felul de socoteli fanteziste crezand ca USL e vreun el de troaca basista pe care o face si desface ! Impostorul trebuie zvarlit afara de la Cotroceni cat mai urgent ! Asa se vor potoli si tzutzarii lui !!!
March
Buzuka lu' taticu iar a calcat intr-o groapa cu handas la PE !! Nu i-o fi spus nimeni sa stea naibii in banca ei ca oricum primeste banii aia europeni nemeritati !
March
Puterea lui Băsescu a ajuns la stația terminus. L-am văzut la Oslo īn sală īn timpul decernării premiului Nobel pentru pace. Era din alt film. Rīzăciosul Băsescu era posac, īngīndurat, cu ochii īnchiși, negru de supărare. Primise rezultatele la alegerilor parlamentare de la București. Se gīndea la dezastrul politic pe care l-a produs ?Medita la istorie, la cum trece gloria lumii!? Sau la trecerea timpului și măreția lui de altadată? La anii norocoși 2000, 2004, 2007, 2009, cīnd cīștiga marile sale bătălii politice ? Lumea s-a īntors īmpotriva lui și nu mai există cale de īntors. Īn fond, el are parte acum de inversul a ce a avut parte īn urmă cu ani. Succesul s-a īntors īntr-un eșec de aceleași proporții. Cu cit cazi de mai sus, cu atit e mai greu!Acum politicește nu mai īnseamnă aproape nimic. De la 9 decembrie este o fantomă dacă nu e deja un cadavru politic. Vom asista la o agonie care va ține pīnă īn 2104. Nu va fi un apus liniștit, pentru că temperamental Băsescu nu se poate abține. Nu e un īnțelept, e un gambler īnnăscut. Dinozaurul va mai lovi cu coada de cīteva ori īnainte să se retragă.

Si tzutzarii si tzutzaresele plang cu lacrimi amare ! tongue.gif

March
Pe Ludovic Orban il mananca in gaoz in continuare ! devil.gif
March


In Senat,

PD-l nu mai poate ataca singur legi;le ca alta data ! thumb_yello.gif
March
Agentii lui Basea se plang ca au fost demascati !
gigip
QUOTE(March @ 13 Dec 2012, 10:32 PM) *
Agentii lui Basea se plang ca au fost demascati !

Incredibil cat de mult rau a facut demisul, Romaniei si romanilor! Va trebui anchetat si judecat pentru inalta tradare iar slugile lui din presa,din parchet,din CCR,CSM ori CNA sa fie date afara!
March
Un remember necesar in aceste zile agitate ,

Ce făceau Monica Macovei şi Traian Băsescu īn timpul Mineriadei din 1990
turbo trabant
QUOTE(gigip @ 14 Dec 2012, 08:26 AM) *
Va trebui anchetat si judecat pentru inalta tradare

Cum ziceau si strabunii vostri "Iubesc tradarea dar urasc pe tradatori!"

Felicitari pentru noua conducere.
March
Cu ochii in decolteu , Basea a felicitat-o pe madama ot Pleskoi ca a intrat in parlament. Pe usa din dos ! jamie.gif

March
Ce se intampla ? Stapanii i-au transmis lui Basea la Bruxelles sa nu se joace cu vointa populara ? Deodata Basea anunta direct de acolo, alegerile au decurs normal, parlamentul nou se va convoca pe 19. Si cred ca Basea a primit dezlegarea la inghitit "porcul" tongue.gif

p.s. BEC-ul a respins cererea unui dobitoc pedelist ca alegerile sa fie anulate !
gigip
QUOTE(March @ 14 Dec 2012, 03:31 PM) *
Ce se intampla ? Stapanii i-au transmis lui Basea la Bruxelles sa nu se joace cu vointa populara ? Deodata Basea anunta direct de acolo, alegerile au decurs normal, parlamentul nou se va convoca pe 19. Si cred ca Basea a primit dezlegarea la inghitit "porcul" tongue.gif

p.s. BEC-ul a respins cererea unui dobitoc pedelist ca alegerile sa fie anulate !

Dupa dezastrul economic,financiar si politico- moral,produs de regimul antiromanesc si antidemocratic basist,cu greu,Romania redevine un stat liber,democratic! Va fi un proces lung,de 5-8 ani,datorita infiltrarii tuturor institutiilor statului cu hoti,incompetenti si mafioti ai regimului Basescu!
March
@ gigip tetio

Ai dreptate. Trebuie insa sa plece si Basea ! Si daca stapanii nu-i dau o imunitate , se duce dupa Nastase !
March
Din ciclul : " Incercarea de iesire cu fata curata din khakat " !

Băsescu i-a dat lui Schulz "Actul Coabitării", ca pe un document convenit cu USL devil.gif
gigip
QUOTE(March @ 14 Dec 2012, 05:22 PM) *
Din ciclul : " Incercarea de iesire cu fata curata din khakat " !

Băsescu i-a dat lui Schulz "Actul Coabitării", ca pe un document convenit cu USL devil.gif

Se alege praful de regimul Basescu si mincinosii lui! Comisia de la Venetia a hotarat ca toate actiunile desfasurate de catre USL cu ocazia suspendarii lui Traian Basescu,au fost constitutionale! Tot comisia a hotarat ca ordonanta de urgenta a guvernului privind referendumul,inclusiv cvorumul de 50% din votantii PREZENTI la vot,este constitutionala! A fost respinsa teoria basisto-macovista a loviturii de stat! Se impune ca Monica Macovei sa raspunda penal pentru gravele prejudicii,inclusiv economice,aduse Romaniei prin acuzarea guvernului ca a dat o lovitura de stat! Toti membrii CCR,cu prioritate cei 6 slujitori basisti,sa-si dea demisia! Au anulat,ilegal,votul a peste 7,4 milioane de romani!
March
Razvratirea pedelacheiilor frustrati. Care au inceput sa dea pe goarna. In timp ce FMI a cerut o taiere de numai 10 % a salariilor nenorocitiul de Basea a impus de la sine o taiere de 25 % !!
March
Se pare ca anumiti "baieti" ii sar din nou in ajutor lui MRU . Nemultumit ca a intrat pe usa din dos in parlament si ca sa nu fie pe post de tzucalar in parlament, Itzik al nostru se va duce cica la Viena pe un post caldut remunerat cu o groaza de bani !!



March
O mica pauza de relaxare laugh.gif







Autor : Mihai Matei
March
Basistii umbla nauci si nu inteleg ce se intampla tongue.gif
gigip
QUOTE(March @ 15 Dec 2012, 05:35 PM) *
Basistii umbla nauci si nu inteleg ce se intampla tongue.gif

Basescu a ajuns postas! Le duce scrisorile lui Barosso,Merckel si Schultz! Urat final de mandat! Ne-a facut de ras in Europa si in America! Umbla ca un bezmetic cu jalba in protap,cu plangeri tembele impotriva Romaniei si a romanilor!
March
BĂSELU’ PLIMBĂ CĂȚELU’ PRIN TOT BRUXELU’ ! tongue.gif

gigip
[quote name='March' date='15 Dec 2012, 09:55 PM' post='744114']
BĂSELU’ PLIMBĂ CĂȚELU’ PRIN[i][b] TOT BRUXELU’ ! tongue.gif

Romania lui Basescu,traverseaza cea mai neagra pagina din istoria sa ,dupa al doilea razboi mondial! Un singur om,inconjurat de acoliti retardati,santajati ori corupti dispune arbitrar de soarta romanilor si nu tine cont de avertismentele primite in ultimii trei ani si anume:
1-manifestatiile populare care au cuprins intreaga tara ,dupa demiterea arbitrara a unui profesionist cinstit si onest,Raed Arafat:
2-cerinta manifestantilor de demisie a lui Emil Boc,a Elenei Udrea,Robertei Anastase si a lui Traian Basescu! Demiterea lui Boc s-a realizat la inceputul anului 2012!
3-demiterea lui Boc al 6-lea,MRU,o alta sluga a lui Basescu:
4-schimbarea din functiile de conducere ale senatului si camerei a altor doi obedienti personali ai lui Basescu,Vasile Blaga si hoata Roberta Anastase!
5-votul popular masiv ,dat la alegerile locale ,impotriva lui Basescu si a camarilei sale;
6-demiterea lui Traian Basescu la referendumul din 29 iulie cu peste 7,4 milioane de voturi(88% dintre votanti!)
7-umilirea la alegerile parlamentare din 09 decembrie a formatiunii personale a lui Basescu,ARD,ajunsa in parlament doar prin redistribuire ,ca formatiune de rebuturi,de second hand!
In loc sa demisioneze pentru gravele si repetatele acte de jefuire si umilire a romanilor,Basescu,rupt de realitate,bolnav de putere discretionara,.reclama Romania la Consiliul Europei si SUA! Este presedintele Romaniei ,din toate timpurile,care a facut cel mai mare rau tarii si romanilor!
March




Sfarsitul lumii... lui Belzebut !!! tongue.gif
March
Pentru relaxarea baseilor laugh.gif

INDUSTRIA PORNO – 10 LUCRURI DE ȘTIUT
March
Acum 22 de ani ,

Ceauşescu a a vrut să fugă din ţară cu 24 de tone de aur. Lingourile au dispărut
March
NU scapati asta !!!



Nigel Farage, parlamentarul britanic care a băgat spaima īn Bruxelles, după ce a dat o lecţie de demnitate īntregii Europe, punāndu-i la punct pe Jose Manuel Barosso şi Herman Van Rompuy , vine duminică, de la ora 17.00, la Secvenţial cu Adrian Ursu, să le transmită un mesaj romānilor.
March
Gardian EUswitz !!!



March
Pentru rezultatele catastrofale ale pedelistilor, cred ca niste basisti au fost concediati de catre "baza" si nu mai posteaza nici pe aici ! tongue.gif
gigip
QUOTE(March @ 16 Dec 2012, 10:00 PM) *
Pentru rezultatele catastrofale ale pedelistilor, cred ca niste basisti au fost concediati de catre "baza" si nu mai posteaza nici pe aici ! tongue.gif

Le-a disparut piuitul! Ei,niciodata,nu au avut ceva de spus! Erau raspandaci si repetau ca papagalii dejectiile Intaiului Carmaci! In plus,ii atacau mizerabil pe cei care nu i se supuneau stapanului lor,al basistilor! Cu exceptia unuia singur,postacii basisti sunt niste habarnisti care nu stiu si nu pricep nimic din nenorocirile si jaful facut de locatarul ilegitim de la Cotroceni!
March
@ gigip tetio

Dupa cum stii eu ma uit numai la A3. Ei, in aceste zile sunt unii care ma scot pur si simplu din sarite !!! Cu Ciutacu in frunte, Niels Snecker,Badea ( care numai comentator politic nu este !), fatzaita aia de Stoicescu, Dana Grecu ( cam isterica cateodata ) " marele guru" B.Chireac zis "morsa" ( care vorbeste asa... soparlos daca pot spune asa ) , mai e o sclifosita careia nu-i retin numele.... toti astia se dau cu tartitza de pamant, cum ca de ce s-au intalinit cei trei pe sest cu Basea miercuri noaptea, ca de ce udemeristii sa intre la guvernare, ca USL a tradat electoratul, etc., etc. Bre tetio astia vor sange in continuare ?!? Sunt tzicnitzi ?!? Se fac ca nu vad cine ne da ordine in continuare ? Cum/ce sa facem aici la noi ? Pai nenorocitii de la UE ne manaca cu fulgi cu tot daca decid asta ! Ne pot aduce la sapa de lemn ! De ce crezi ca Belzebut s-a potolit asa brusc ? Pentru ca i-au zis-o direct.... gata cu scandalul. USL a castigat , ei sa guverneze. Si Basea negru de suparare, se supune. Il nominalizeaza pe Ponta si gata . Mucles !

D-asta zic sa-i lasam sa inceapa guvernarea si dupa vreo luna si ceva sa incepem cu critica acolo unde va fi cazul. Inclusiv contra lui Ponta.

Antonescu a procedat bine ca nu s-a dus astazi la " kolhozul" de la Cotroceni !!



Sa auzim numai de bine.
turbo trabant
QUOTE(March @ 17 Dec 2012, 11:30 AM) *
Pai nenorocitii de la UE ne manaca cu fulgi cu tot daca decid asta ! Ne pot aduce la sapa de lemn !

In sfarsit fraierii de romani pricep cum vine treaba. thumb_yello.gif

Va urez spor la munca, nu la scandaluri inutile!
March
QUOTE(turbo trabant @ 17 Dec 2012, 12:52 PM) *
In sfarsit fraierii de romani pricep cum vine treaba. thumb_yello.gif


Unui fraier ca matale ii recomand sa vizioneze acest interviu cu Nigel Farrage si sfaturile lui pentru romani. In afara de bazoconiile pe care le debitezi pe aici pe la HA, nu te-am auzit sa semnalezi vreodata din cuvantarile lui Farrage in UE contra lui Barosu, Van Rumpuy, Reding , stapanii lui Basea al tau !
turbo trabant
QUOTE(March @ 17 Dec 2012, 12:07 PM) *
Unui fraier ca matale ii recomand sa vizioneze acest interviu cu Nigel Farrage si sfaturile lui pentru romani. In afara de bazoconiile pe care le debitezi pe aici pe la HA, nu te-am auzit sa semnalezi vreodata din cuvantarile lui Farrage in UE contra lui Barosu, Van Rumpuy, Reding , stapanii lui Basea al tau !

Nu citez din prosti insa e dreptul lui matale sa te iei dupa un vadim ioropean.

Norocul romaniei cu ue ca altfel vai de capul ei cu prostii de romani si dreptul lor sacru la un kil de faina si ulei...

March
Basea se agata disperat de un cuvant : " coabitare" !! Asta i-a mai ramas ! devil.gif Va avea asa ceva daca va sta cuminte in colivia lui de la Cotroceni inca vreun an si ceva
March
Pentru cei care nu au vazut interviul dat de Nigel Farrage lui Adrian Ursu aici puteti vedea/auzi lectia de demnitate data de acest parlamentar euro-sceptic care le-a zis verde in fata numitilor si nu alesilor din fruntea UE : Cine dracu' va credeti voi !
turbo trabant
sa va traiasca cel mai curat prim ministru, doctor in democratie.
March
QUOTE(turbo trabant @ 17 Dec 2012, 02:45 PM) *
sa va traiasca cel mai curat prim ministru, doctor in democratie.


March
Dupa ce 8 ani au jucat geamparalele cu Basea,Boc,Udrea &Co , acum tiganii nostri au scos capul ! devil.gif

Romii cer Guvernului un mega-minister al lor și reprezentanți īn ambasade
March
CTP : Jurnalistul consideră că președintele Romāniei nu a ieșit public după numirea lui Victor Ponta, preferānd alternativa comunicatului de presă din partea Administrației Prezidențiale, pentru că a evitat “să īnghită porcul”, expresie folosită chiar de el, īn cadrul unei emisiuni televizate.“Nu s-a īncălcat nicio regulă prin faptul că Traian Băsescu nu a apărut să anunţe el īnsuşi desemnarea lui Victor Ponta. Nu scrie nicăieri că ar fi trebuit să apară. Dacă ar fi ieşit, ar fi trebuit să īnghită porcul, īn public, īnainte de Crăciun, iar aşa ceva nu-i convine.

March
Acum 22 de ani. Inceapa sa fiarba "cazanul" comunist !

Recunoaste cineva securistii din aceasta filmare ?!
March
Ce-ai fost si ce-ai ajuns ! Sau orice cal de curse ajunge o gloaba !
March
Aoileuu! Pana si pupinbasistii fanatici au luat-o din loc !


Tapalagă: Leul de la Cotroceni sfārșește prin a scoate un mieunat penibil rofl.gif
March
Desemnarea PM ? Formarea guvernului ? Prostii. Uite o stire care zguduie Romanica : tongue.gif

Teo Trandafir s-a despartit de sotul ei la numai 6 luni de la nunta ! hh.gif
March
Tot khakatul pe care l-a aruncat asupra lui Ponta , acum Basea il linge ca sa-l lase curat !
O jagardea ! Un derbedeu de pe danele portului Constanta !
March
17 DECEMBRIE. DUPĂ 23 DE ANI DE LA MASACRUL DIN TIMIŞOARA, BĂSESCU VREA SĂ FIE CEAUŞESCU ŞI SĂ PREZIDEZE MAREA ADUNARE NAŢIONALĂ.
March
Din ciclul : „A vrut să nu fie văzut de popor cānd īnghite porcul",

17 decembrie 2012, ziua īn care Traian Băsescu a stat cu spatele la zid
March
Auzi domn'e . Tiganii vor sa aiba un Vice-Bulibasa in guvern ! jamie.gif Poate or vrea sa-l puna pe Cioaba . Cu coroana lui cu tot !

March
Sa nu uitam ! Azi 18 decembrie , 22 de ani de la mortii Timisoarei ! sad.gif Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !

Iar Nemernicul National s-a dus sa aniverseze serviciul secret de ascultare a adversarilor ! devil.gif
March
GAFA LUI CEAUȘESCU DIN DECEMBRIE 89
March
Deşertul tătarului

Cu şapte zile īnainte de Crăciun, Băsescu a īnfulecat porcul, acel porc pe care, declarīnd anterior că nu-l va īnghiţi, l-a tăvălit cu sīrg prin căcat şi l-a īmpănat cu minciuni. Ca un piton īncolăcit pe obsesiile sale, preşedintele şi-a dilatat maxilarul pīnă la limita grotescului, ca să poată primi, mai īntīi pe gīt, apoi īn adīncurile fiinţei lui, această gigantică umilinţă.
Ce greţuri īi va fi stīrnind īn intestine hoitul fermentat e greu de spus. Pīnă una-alta, el se află acolo, la concurs cu alte şpriţuri şi borīturi, ba chiar cu bucăţi de democraţie nedigerată, care, se ştie, īi cad greu preşedintelui la stomac.

Dar, pīnă se stabilesc miniştrii şi pīnă e validat Guvernul Ponta, pīnă se reuneşte noul Parlament şi pīnă īncepe supermajoritatea să se ducă pe copcă, avem timp să ne īntrebăm: de unde vine ambiţia lui Băsescu? De unde-şi trage seva acest mod şleampăt şi violent de a contrazice pe toată lumea, de a-i contraria şi īnfuria pe toţi? Care e originea nebuniei lui odihnite? Unde s-a născut primitivismul său de rău augur?

Răspunsul nu trebuie căutat īn lumea civilizată, ci la est de Prut, īn stepa calmucă. Băsescu e mongol – poate tătar, poate cuman, poate un peceneg corcit cu alte neamuri, ivit din genele unui străbun fioros. Faţa, locul de baştină, dar mai ales o anume uitătură crudă ni-l arată īn toată splendoarea lui de năvălitor īntīrziat. Nu-i de mirare că īi vrea pe huni la guvernare.

Eu m-am născut şi am copilărit īn Dobrogea, īnconjurat cu destulă prietenie de turcii şi tătarii uitaţi pe teren atunci cīnd istoria s-a retras. Le recunosc faţa lată, blīndeţea, īncăpăţīnarea şi vechea pornire de a īncăleca sau a mīnca un cal. Sīnt oameni calzi şi buni, artişti ai pastramei şi ghiudemului, arătīnd, ca frizeri, un anume gust pentru obiectele tăioase. Hormonii de migrator li s-au cuminţit īn ultimul secol. Dorul lor de a goni călare s-a sedentarizat. Au fost īmblīnziţi de taclale şi de lungile perioade de pace, iar acum mongolii Dobrogei nu mai aleargă pe nimeni cu sabia scoasă.

Dar din hoarda liniştită se mai iţeşte cīte un cap rebel. Chel şi anacronic, el se trage dintr-o brută cu iatagan, doborītă īn īncăierare acum cīteva veacuri. ADN-ul mongol al preşedintelui Băsescu e netocit. S-a strecurat pīnă la noi păcălind civilizaţia, aducīnd din Evul Mediu, la oblīnc, incendii, violuri şi decapitări. Fără ca Băsescu să ştie, firea lui tătară ne supune la un şir de acte ratate. Cīnd ne ceartă, preşedintele ne-ar da, de fapt, foc. Iar cīnd īi face curte democraţiei, el vrea, īn secret, s-o violeze.

Doru Buşcu in Catavencii, nr. 50, 19-25 decembrie 2012

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.