Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
gigip
[quote name='March' date='9 Aug 2012, 09:37 PM' post='739899']
Un articol bun al lui Cornel Nistorescu:

Fiecare ieșire la portiță a suspendatului are un scop. Lucrul este deja un loc comun. A putut fi observat īn toate aparițiile sale publice. Chiar și prin 1992 se vedea și fără ochelari.

Atīta doar că omul nu prezenta interes. Fie era īn grupa mica, fie copleșea cu trăsăturile sale simpatico-banditești. Puțini au putut citi sub masca jovialo-șantalie a insului, adică esența de aventurier lipsit de scrupule și avid de putere. Ei bine, la sporovăiala de joi seara, Traian Băsescu a ieșit nu la glumițe, nu cu noutăți, ci trăncănit șmecherește, prestīnd vizibil īn apărarea Curții Constituționale a Romaniei. De ce? Foarte simplu.

S-a folosit de ea, a dus-o la pragul minim al credibilității și a izbutit să o treacă și īn aria penalului. Iar cīțiva din oamenii folosiți s-au speriat și au dat alarma. Plīngerea īnaintată Parchetului īn legătură cu legalitatea așa zisei erate (trimisă īn numele CCR la Monitorul Oficial) se poate īncheia cu o condamnare. Sau ar cam trebui să se īncheie. Oricum, cineva va fi chemat să dea socoteală. Și dacă madam Kovesi va dispune un NUP īnainte de lăsarea sa la vatră, dosarul și probelma adiacentă rămīn. Un nene judecător al Curții, ignorīnd toate regulile a scos de sub robă o erecție birocratică. Adică a adaptat decizia CCR la nevoile lui Traian Băsescu. După reacțiile altor 3 judecători putem trage concluzia că aceștia nu știau nimic. Nu a existat nici o dezbatere pe subiectul ce ne-a fost strecurat șerpește īn legislație.

Un judecător, un băsist cu robă și lavetă, cel īmpins spre miezul nopții īn CCR, cam pe la același miez de noapte s-a folosit de CCR pentru un soi de mīnăreală constituțională. Un judecător al Curții Constituționale a Romaniei (devenită Curtea Constituțională a lui Băsescu), exerciții īndelungate de creativitate juridică, s-a dedat la o jonglerie de cea mai joasă condiție. A introdus īn Monitorul Oficial o reglementare menită a-l favoriza pe susținătorul său Traian Băsescu. Cine dă socoteală pentru asta? Dacă ar fi un funcționar oarecare ar fi arestat. Dacă este un judecător CCR care a uneltit īmpreună cu Traian Băsescu se tergiversează. Și totuși, nici Dracu nu mai poate opri un dosar penal īntocmit īn baza unei fapte probate și a unei plīngeri īnaintate Parchetului.Mai devreme sau mai tīrziu cineva va scoate dosarul din nelucrare sau din NUP și īl va trimite īn cercetare amănunțită. Această plīngere īnaintată Parchetului deschide și calea unor verificări īn funcționarea instituției numită īncă CCR. Pīnă astăzi nimeni n-a īncercat să afle cum au fost chetuiți banii și īn ce măsură a fost respectată legea la CCR și dacă afacerea ISCIR are sau nu o legătură cu pozițiile partizane ale președintelui CCR. De mai multă vreme mă tot codesc să scriu despre Curte.

Īntīi de toate, nu mă pricep la drept constituțional, o disciplină faimoasă pentru toți absolvenții din domeniu. Apoi s-au rostogolit īn viteză tot felul de zile nebune. Ba Curtea se afla īn fața unei decizii hotărītoare, ba era atacată din toate părțile, ba a devenit cheia tuturor relelor. Și pentru a nu speria Uniunea Europeană,chiar și cei care aveau obligația să caște ochii și să īși măsoare cuvintele (mă refer la Crin Antonescu și Victor Ponta) atunci cīnd promiteau marea cu sarea și totală supunere la deciziile CCR, s-au īntrecut īn elogii și complimente la adresa acestei instituții, ajunsă și ea pe culmile ridicolului. Nu mă refer la fapul că ne aflăm īn fața unei Curți alcătuită din oameni desemnați pe criterii politice, unii dintre ei sărind pe īnaltele jilțuri direct din fololii de parlamentari. Sau din cariere profesionale īndoielnice. Cīt de credibilă poate fi această Curte cu un președinte care are o prestație politică sub pălăria lui Traian Băsescu? Și ea este la fel de lungă ca și cea de consilier juridic la BJATM Bistrița (slujbă umilă, deprofesionalizantă, de jurist de mīna a treia!). Din BJATM la PD și din militatant PD a fost ”avansat” ca membru al CCR și, mai apoi, președinte al acesteia. Adică somitatea –somităților, desemnată să coordoneaze forul de control al constituționalității legilor din din țara noastră! Banc mai prost și impostură mai mare nici că se putea!

Un altul, Petre Lăzăroiu, fost Petre Ceaușescu, o figură inodoră și incoloră īn anii comunismului, cunoscut doar pentru ciupeli și aranjamente, a apărut īn zona dreptului cu ajutorul lui Antonie Iorgovan. După o facultate de tip activistic, a lucrat la un Trust de Construcții (TCMUC ) unde a ajuns secretar de partid și un soi de director. După 1990, descurcărețul Petre Ceaușescu a renunțat la numele Ceaușescu (pīnă atunci beneficiind din plin de ambiguitatea legăturii cu fosta familie din Scornicești) și s-a lipit la Dan Drosu Șaguna care i-a botezat copilul și l-a luat la Curtea de Conturi a Romāniei. Acest ”magistrat” Lăzăroiu, fost Petre Ceaușescu īnainte de 1989, este una și aceeași persoană cu cel care i-a īngropat lui Traian Băsescu dosarul penal pentru celebrul studiu de fezabilitate pentru o arteră din București. Fostul primar cam bătea la porțile pușcăriei. La fel de celebrul Stelică Barna din PSD a votat atunci alături de PD și astfel Traian Băsescu a obținut o hotărīre a Consiliului General și a scăpat. Petre Lăzăroiu a īngropat dosarul prejudiciului creat cu studiul de fezabilitate deși toate referatele și probele au confirmat fapta și paguba primarului Traian Băsescu. La desfințarea Camerei de Conturi toți judecătorii au fost preluați de magistratură. Singurul rămas pe līngă, faimos pentru incompetență dar și pentru planglicăreli, a fost nimeni altul decīt Petre Lăzăroiu-Ceaușescu. E drept că īn acel moment soția sa avea deja trei fabrici de confecții,īntre care și celebra Crinul. Marele nostru ”constituționalist” pleacă īn avocatură, ajunge īn CSM la propunerea unui ong anonim și, la moartea lui Petre Ninosu, sare spectaculos la CCR (deși īn magistratură mulți au serioase īndoieli asupra competenței și integrității sale. Unii chiar īl consideră un om cu mize mici, specializat īn aranjamente, pile, ciupeli și panglicării).

Petre Lăzăroiu-Ceaușescu joacă azi rolul unui īnalt demnitar roman și zīmbește șiret, nefiind cu adevărat nici magistrat și nici demnitar. Ar trebui să continuăm cu celebrul moș Ion Predescu, fost judecător militar prin 1956-1958, cu Iulia Motoc, supranumită deja judecătoarea Facebook sau cu Aspazia Cojocaru sau deja săritul din anonimat Ștefan Minea? Ce lămuriri suplimentare ar aduce adīncirea unei investigații jurnalistice ? Am obține cumva o galerie de somități ale dreptului constituțional din Romānia sau o galerie de oportuniști politici incompetenți?

Ce lămuriri mai așteptăm de la CCR? Cine o mai crede,indiferent de decizia dată? Cum va soluționa Curtea și īn același timp Parchetul grosolanul abuz cu ”erata”?

Cīnd vor pricepe europenii că acest CCR romānesc nu-i decīt o altă butaforie construită de aceiași băieți din preajma lui Traian Băsescu și care știu să īnvīrtă toate regimurile?
Accesări: 2121
Cornel Nistorescu
Publicat acum 9 ore si 49 minute
Marduk
QUOTE(gigip @ 10 Aug 2012, 11:51 AM) *
... Un judecător, un băsist cu robă și lavetă....

Eu cred ca domnul Nistorescu il confunda voit sau nu pe Tudorel Toader cu Augustin Zegrean. Intr-o privinta are totusi dreptate, DNA ar trebui sa faca lumina in cazul "eratei" trimisa la MO nesemnata rofl.gif ceva de genul "o semnam si-o dam anonima" rofl.gif doar asa sa-i inbalmajim si mai tare, sa nu mai stie de ei.
March
edit
March
Din ciclul : " Banditii lui Basea din CCR " :

Un altul, Petre Lăzăroiu, fost Petre Ceaușescu, o figură inodoră și incoloră īn anii comunismului, cunoscut doar pentru ciupeli și aranjamente, a apărut īn zona dreptului cu ajutorul lui Antonie Iorgovan. După o facultate de tip activistic, a lucrat la un Trust de Construcții (TCMUC ) unde a ajuns secretar de partid și un soi de director. După 1990, descurcărețul Petre Ceaușescu a renunțat la numele Ceaușescu (pīnă atunci beneficiind din plin de ambiguitatea legăturii cu fosta familie din Scornicești) și s-a lipit la Dan Drosu Șaguna care i-a botezat copilul și l-a luat la Curtea de Conturi a Romāniei. Acest ”magistrat” Lăzăroiu, fost Petre Ceaușescu īnainte de 1989, este una și aceeași persoană cu cel care i-a īngropat lui Traian Băsescu dosarul penal pentru celebrul studiu de fezabilitate pentru o arteră din București
March
edit
March
" Culona" dupa cum ii zic italienii a bagat UE in kakat !

" [i] Cancelarul de la Berlin pune īn pericol un continent īntreg, din nostalgie pentru Sfāntul Imperiu Roman de Națiune Germană

Angela Merkel a adus Europa la sapă de lemn "
[/i]

Paul Krugman , laureat al premiului Nobel :

"Principalul responsabil pentru situaţia dezastruoasă īn care se regăsesc statele din Uniunea Europeană este cancelarul Angela Merkel "



" Culona" = chur, basanau gras
March
edit
March
In RO s-a instaurat regimul terorii al lui Basescu !

Parchetul lui a inceput sa-i cheme la anchete pe judecatori ai CCR !! Pe fostul ministru de interne si adjunctul sau... urmeaza si altii !
March
JOI 16 AUGUST MARSUL LIBERTATII SI DEMOCRATIEI PENTRU RESPECTAREA VOTULUI EXPRIMAT DE ROMANI IN 29 IULIE, DE CATRE CCR.
MARSUL VA AVEA LOC INCEPAND CU ORA 18.00 DE LA PIATA UNIVERSITATII PANA LA PIATA VICTORIEI SI INAPOI.
CEI CARE DORESC SA PARTICIPE SUNT RUGATI SA AIBA UN TRICOU DE CULOARE ROSU, GALBEN SAU ALBASTRU.
March
Nu am crezut ca cineva dintre pedelacheii poate fi mai jos decat Boc ca sluga a lui Basescu ! Ei bine , iata ca Blaga dovedeste ( din nou !) ca am gresit !

Boc chiar incepe sa-mi devin simpatic. El era sluga din dragoste pentru stapan pe cand Blaga de frica !!

Marduk
QUOTE(March @ 10 Aug 2012, 03:10 PM) *
... PENTRU RESPECTAREA VOTULUI EXPRIMAT DE ROMANI IN 29 IULIE, DE CATRE CCR....

Alo, moncher mai inainte ar trebui sa facem un mars pentru respectarea referendumului din 2009, sau sa le facem impreuna, pentru ca tot vorbim despre respectarea votului exprimat de romani.
gigip
QUOTE(March @ 10 Aug 2012, 03:35 PM) *
Nu am crezut ca cineva dintre pedelacheii poate fi mai jos decat Boc ca sluga a lui Basescu ! Ei bine , iata ca Blaga dovedeste ( din nou !) ca am gresit !

Boc chiar incepe sa-mi devin simpatic. El era sluga din dragoste pentru stapan pe cand Blaga de frica !!


Il stiam ca este un fost activist PCR,un fesenist,un vames spagar dar,asa de dobitoc si de pupicurist basist(din frica-aici ai dreptate!) nu il credeam in stare! Afirma ca guvernul a pierdut LA URNE alegerile si comite dopua tampenii:nu guvernul a fost in cauza ci acei 7,4 milioane de romani care,nu numai ca nu au pierdut alegerile dar ,pur si simplu,l-au umilit pe suspendat(scor de 87% la 12%).Cata dementa senila,cat pupincurism jegos poate sa incapa in comportamentul lacheului asta care nu stie nici sa vorbeasca!
March
Dintr-un garaj Nosferatul conduce RO cu ajutorul procurorilor ! devil.gif
March
Barosu da ordine Rominei Fasso ! Cred ca ar fi cazul sa i se dea peste bot !! Nici Visinski nu s-a comportat asa pe fata ca un badaran !
March
Barosu da ordine Rominei Fasso ! Cred ca ar fi cazul sa i se dea peste bot !! Nici Visinski nu s-a comportat asa pe fata ca un badaran !
March
Despre scandalul Victor Paul Dobre , aici

March
edit
March
edit
March
@ Gigip tetio,
Uite una tare pentru weekend !



Don' colonel Tuciurescu s-a catarat in capul lu' frizerica Preda laugh.gif
March
Manipulare grosolana a slugilor lui Basea !

Traducerea scrisorii lui Barroso zice altceva !

Deci scuze ca te-am bestelit in punctul asta don' B. hh.gif
March
Din ciclul : " Slugile vor primi mai multi ani decat Stapanul care le-a ordonat mizeriile !" devil.gif


Procurorii politici intră cu bocancii īn referendumBăsescu şi Morar, santaj cu filme porno la magistraţii din CSM , ĪCCJ şi Parchetul General
March
Un ultim articol " Hoitarii" al lui Fanus Neagu inainte de a muri , aici.

Despre prietenul si sustinatorul de azi al lui Basea, Volodea Tismaneanu-Tismenetki si altii asemenea lui . devil.gif
March
Der Führer „HoRoPa", Kaput !
March
Prietenii si sustinatorii lui Basescu actioneaza :

Parlamentarul Fidesz Kőszegi Zoltįn şi Balczó Zoltįn (Jobbik), vicepreşedintele Parlamentului ungar, au ajuns sāmbătă, īn Harghita, la concluzia că obţinerea autonomiei Ţinutului Secuiesc este inevitabilă, iar exemplul cel mai bun de urmat este Tirolul de Sud, transmite corespondentul NewsIn.
March
Atentie ! De retinut !

Philip Gordon, emisarul trimis de Hillary Clinton in Romania, a facut ordine intai in Kosovo, unde a hotarat ca o decizie a Curtii Constitutionale de a prelungi mandatul presedintelui de la 9 luni la… 5 ani, e corecta


Schmuck ! devil.gif
March
Shtrul-ul asta unguresc se insoara a treia oara la 82 de ani !
March
Industria pornografica din US ajuta la campania electorala a democratilor. Vand sule mecanice cu chipul lui Obama ! rofl.gif
March
Niste amintiri despre omu' cu handicap ( ptr care ia si pensie !) din fruntea CCR
March
Procurorii lui Kovesi şi-au făcut "datoria"

Ascultarea telefoanelor īn dosarul "referendumul" a fost ilegală
March
Cine i-a intampinat in fata garajului pe cei doi trimisi ai Marelui Licurici ? Presupusul fost amant al moderatoarei aleia de la RTV . Un frustrat ex-pesedist , devenit ober-slugoi al Nosferatului ! Cristian Diaconescu , pe numele lui . In timp ce tovarasii lui uneperisti s-au repliat rapid si au intrat in alianta cu PSD, acest C.D. a considerat ca-l aranjeaza mai bine pozitia de ober-slugoi . E la concurenta cu Blaga !
March
Urgent ! In atentia turistilor amatori de o partida de sex pe litoral !

ŞOCANT: 1000 de turişti ar putea fi infectaţi cu HIV după ce au īntreţinut relaţii sexuale cu o prostituată pe litoral

gigip
QUOTE(March @ 13 Aug 2012, 12:46 PM) *
Urgent ! In atentia turistilor amatori de o partida de sex pe litoral !

ŞOCANT: 1000 de turişti ar putea fi infectaţi cu HIV după ce au īntreţinut relaţii sexuale cu o prostituată pe litoral


Aoleo,Tetio,e blonda si se intituleaza Nutika? Ar fi mare jale pentru "un bun prieten"al nostru!
March
In ce tara din lumea asta din care face parte si RO , procurorii se implica in procesul electoral prin ridicarea listelor electorale, a buletinelor de vot, etc , etc ?!? Cine incearca sa dea acum o adevarata lovitura de stat ?
gigip
QUOTE(March @ 13 Aug 2012, 03:41 PM) *
In ce tara din lumea asta din care face parte si RO , procurorii se implica in procesul electoral prin ridicarea listelor electorale, a buletinelor de vot, etc , etc ?!? Cine incearca sa dea acum o adevarata lovitura de stat ?

Luluta,baschetbalista si si Daniel ,moraru',doua slugi basiste,de joasa speta!
March
Asta-i adevărata lovitură de stat

Parchetul General vrea să se substituie Guvernului, Biroului Electoral și Autorității Permanente
March




CCR delibereaza ! devil.gif
gigip
Tetio,esti mare! In ce film a jucat asta? Il stiu de undeva!
March
" Dacă dl. ambasador Gitenstein ar fi venit la post īnainte de ‘89, Nicolae Ceaușescu ar fi fost un democrat dat jos printr-o lovitură de stat odioasă. Și America are īntotdeauna dreptate… "







March
La taclale in curticica !

Ghitzanstein rade si parca trage un ragait de satisfactie !!

March
1. Romānii au votat. Referendumul a fost capsulat cu un cvorum de 50% plus unu din 18 milioane şi ceva. Curtea Constituţională votează. Are şi ea un „cvorum", majoritatea simplă 5 la 4 este īnlocuită cu majoritatea 6 la 3. Datorită sau din cauza cvorumului, referendumul a fost boicotat. CCR consideră boicotul legal şi democratic. Atunci, un boicot īn cadrul CCR, judecători care refuză să voteze, ar fi legal şi democratic?

2. Este democratic ca votul a 9 romāni să īnlocuiască votul a aproape 9 milioane de romāni? Dacă răspunsul este da, atunci nu era mai bine să nu mai fie īntrebaţi degeaba oamenii şi să hotărască, īn cazul suspendării preşedintelui de către Parlament, numai Curtea Constituţională dacă īl demite sau nu?

CTP
March
Regimul Băsescu īn campania de distrugere a presei libere din Romānia

Poliţie politică la Jurnalul Naţional!!!



March
Curtea Constituțională e pe cale să dea īn clocot din cauza referendumului. Tensiunea dintre membrii CCR a devenit publică de săptămāna trecută, cānd mai mulți judecători s-au plāns că au ajuns să afle despre deciziile Curții din presă. Astăzi, cu ocazia ședinței care ar fi trebuit să aducă pacea, tensiunile au escaladat, ajungāndu-se chiar la vorbe grele. Protagoniste au fost, culmea!, cele două reprezentante ale sexului frumos care fac parte din Curte. Este vorba despre Iulia Motoc și Aspazia Cojocaru, după cum ne-au relatat funcționarii care lucrează la CCR. După ce Motoc (reprezentantă a taberei Băsescu) a ieșit de mai multe ori din sală pentru a da diverse telefoane, dar și pentru a discuta „informal” cu reprezentanții presei īn legătură cu ce se īntāmplă īn cadrul dezbaterilor – așa se pare că s-a aflat despre faptul c㠄erata” a fost declarată legal㠖 judecătorii din tabăra USL au sesizat c㠄Iulia merge cam des la baie”. Drept pentru care au trimis-o pe Aspazia Cojocaru să verifice ce face Motoc atunci cānd iese din sală. Așa se face că madam Motoc a fost surprinsă de madam Aspazia, tocmai īn timp ce se pregătea să mai dea un telefon. „Lasă dracu’ telefoanele alea!”, i-a spus pe un ton imperativ Aspazia Cojocaru, Iuliei Motoc, invitānd-o īnapoi īn sală. Reacția doamnei Motoc? S-a conformat pe loc, īntoarcāndu-se īn sala de ședințe cu mina unui copil prins la furat gutui.


( pesurse.ro )
March
Hussein Obama & Co vor sa-l readuca pe Slugoiul lor suspendat la putere intrucat se pregatesc sa atace Siria si au nevoie de “portavionul” romanesc pe care numai el devil.gif il va pune la dispozitie fara cracnire !
March
Generăleasa SRI a lui Traian Băsescu

(...)NU numai SIE e responsabil pentru imaginea externa distrusa a Romaniei. In aceasta afacere este implicat si Serviciul Roman de Informatii, prin implicarea cel putin a UM 0289 (
Centrul de Surse Deschise).

(...)
Mai exact prin ordinele ilegale ale d-nei general Emilia-Cristina Posastiuc care este comandantul acestei unitati. Angajatii sunt fortati sa realizeze materiale de presa cu caracter compromitator despre adversarii politici ai lui Traian Basescu. In romaneste sau in diverse limbi straine. (...)
Marduk
Daca este adevarat, este cam acelasi lucru pe care tu il faci pe acest topic. Ma gandeam sa-ti mai incalzesc ciorba asta din cand in cand, dar observ ca ai destui admiratori, asa ca te las, s-auzim de bine moncher si succes in munca ta.
March
QUOTE(Marduk @ 14 Aug 2012, 09:03 PM) *
Daca este adevarat,



Este tongue.gif


Stephanie Fox – femeia cu cei mai mari sāni din lume
March
Politia politica devil.gif a lui Basescu intrerupe slujbele de Sf. Maria din biserici pentru a ancheta romanii care/cum au votat la referendum !!



Dar Ghitzanstein & Co asta n-o aud !
March
Şi mai tăceţi dracului din gură


Pentru Traian Băsescu īntoarcearea la popor e o chestie fumată, care nu se mai asortează cu tricoul albastru. Acum e vorba de īntoarcerea pe popor. Călare.

Odinioară, toţi neisprăviţii care se visau pe tron dădeau fuga la Stanbul, plăteau peşcheş consistent, promiteau viitor peşcheş, īncă şi mai gras, şi veneau apoi cu oaste turcească după ei, să se aşeze pe scaunul domnesc. Unde rezistau pānă cānd alt neisprăvit promitea peşcheş şi mai gras. Măcar pe atunci discuţiile despre popor, democraţie, stat de drept nu existau. Nu-şi bătea nimeni capul cu mofturi din astea. Acum discuţiile astea există, dar sunt tot mofturi.

Băsescu a obţinut de două ori mandatul de preşedinte, īn condiţii mai mult decāt suspecte. Există īndeajuns de multe indicii că īn ambele cazuri peşcheşul promis sultanului/licuriciului a cāntărit greu. Acum a fost demis de votul a şapte milioane şi jumătate de oameni. Oricāt de tare ţi-ar cānta mierla īn cap, oricāt de damblagiu ai fi, oricāt de fanatic băsist, n-ai cum să nu constaţi o realitate evidentă: numărul celor care vor să-i dea un şut īn cur e semnificativ mai mare decāt al celor care şi l-au dorit vreodată preşedinte. A cāştigat mandatele mereu la mustaţă şi īn condiţii suspecte, acum e demis limpede şi fără echivoc. Toată damblageala cu cvorumul sau boicotul nu are cum schimba evidenţele, oricāt de zurbagiu băsist ai fi.
(....)
March
(…) Ce fel de stat de drept e asta, Doamna Merkel si domnule Barosso? Ce fel de rule of law e asta, domnule Philip Gordon? A, nu va intereseaza. Astam stim si am vazut. Suntem o tara bananiera, buna numai de muls, unde voi ati pus si tineti in functie un dictator aspirant, peste voia a 7,5 milioane de oameni. Mai da-i dracu de 7,5 milioane de oameni, ca oricum sunt tigani si cersetori si cam nespalati, pe deasupra, conform statisticilor.(….)



March
Scandal ! Agent SRI infiltrat la Jurnalul Naţional
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.