Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
Basea e disperat ! Stie ca daca e demis mai devreme sau mai tarziu va ajunge langa Nastase ! D-asta a ajuns sa cerseasca ajutor din strainatate ca sa fie salvat !!
March
Alte murdarii ale fanaticilor basisti care vor sa-si salveze stapanul : cica USL il re-aduce pe tron pe Regele Mihai !!
March

CCR a constatat īn 2007 validitatea referedumului de demitere a lui Băsescu; au fost prezenţi 44%. Acum trebuie CINSTE de 51%


Din nou aud aberaţii pe la unii. Īn 2007 referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu a fost VALIDAT de către Curtea Constituţională, chiar dacă se prezentaseră la urne 44,45%! La momentul respectiv 74% votaseră īmpotriva demiterii şi din această cauză nimeni nu a mai luat īn seamă acest aspect.

Īn ce bază a constatat CCR validitatea referendumului? Īn baza exact aceloraşi prevederi din Ordonanţa de Urgenţă emisă de Guvernul Ponta anul acesta, care a readus legea referendumului la forma din 2007.

Şi atunci īmi pun īntrebarea…de ce trebuie ca Băsescu să aibă parte de alte reguli la referendum, decāt īn 2007 cānd cāştiga sprijinul poporului şi revalidarea īn funcţie?

March
Alte murdarii ale regimului mafiot Basescu & Co :

Scandalul demarat miercuri dimineaţă are mai multe ţinte. Īn afară de premier, se īncearcă şi discreditarea lui Sānpetru, un procuror care stie multe despre cazul „Hayssam” şi alte dosare grele. Pe 11 august 2011, Elena Udrea a făcut referiri ciudate la adresa lui Sānpetru.
Erwin
QUOTE


Vezi că Dan Șova a fost dezinformat. Va da dezmințiri privind ziariștii citați mai sus.
cocosel
QUOTE(March @ 11 Jul 2012, 05:33 PM) *
Slugoii basisti se milogesc de Gitenstein sa-l ajute pe Stapanul lor sa ramana la putere.


Da mai au de vandut CupruMin, Rosia Montana, gazele de sist..plus Hidroelectrica (inca se negociaza). Au nevoie de pioni.

Aseara am asistat la un discurs patetic..si prost construit de consilieri.. in primul rand o Ordonanta nu poate fi anulata decat de un alt act normativ cu aceeasi putere juridica...recte o alta Ordonanta de urgenta. Aceasta nu poate fi data pentru ca suntem in vacanta parlamentara...si ce sa vezi legea interzice astfel de practici securiste. In fine pentru giboni se poate orice...numai sa ramana Comandantul. Restul cu cinste si necinste mie greu sa-l pot intelege, frizeaza si minimul de capacitate intelectuala. Dar repet prinde bine la cei cu putine circumvolutiuni.

Despre CCR se pare ca exista o dilema interesanta..iar multi juristi pot contesta depasirea atributiilor...(asta s-ar fi intamplat intr-un stat de drept)
In decizia luata asupra acelui proiect de lege, CCR isi ia libertatea de a modifica acea lege contrar atributiilor sale si a prevederilor Constitutiei Romane care prevede ca singura institutie care poate modifica legislatia este Parlamentul Romaniei, iar, prin derogare in conditii speciale, Guvernul Romaniei. Insa CCR introduce acel pasaj cvorumul..care nu a fost dezbatut anterior si isi depaseste din atributii.

Apoi exista un referendum deja validat pe baza unei legi din 2007 care este identica cu OUG de astazi. In aceasta situatie CCR are mari probleme de jurisprudenta..care este OBLIGATORIE atat timp cat constitutia acelui stat nu a fost modificata, si nu este cazul nostru.
March
Hopaaa ! Aflam de la GRU/KGB ( sau cum s-or numi azi ) :


Vocea Rusiei: Generalul american Wesley Clark ar fi pus īn practică planul de suspendare a preşedintelui Băsescu

Suspendarea lui Traian Băsescu a fost gāndită la Washington, guvernul SUA avānd interesul ca şeful statului romān să părăsească rapid Palatul Cotroceni, reiese dintr-o analiză a Vocii Rusiei. Conform sursei citate, americanii nu au putut să lase procesul pe māna executanţilor locali şi s-ar fi implicat direct prin trimiterea la Bucureşti a generalului Wesley Clark, fostul Şef al Statului Major al al Armatei SUA, cel care ar fi pus la punct detaliile planului.


March
"Suspendatul" serveste populatiei lectiile pe care le-a invatat la scoala Securitatii de la Baneasa :

Băsescu acuză ceva ce nu există

Īn conferinţa de presă de miercuri seara, Traian Băsescu a adus guvernanţilor o acuzaţie total nefondată. El a afirmat că se īncearcă reducerea numărului de alegători de pe listele electorale. „Īncearcă de cāteva zile să spună că listele electorale care au fost valabile pe 10 iunie nu mai sunt valabile pe 29 iulie şi vor să reducă numarul de electori de la 18,2 milioane la 15 milioane”.

Exact cānd Traian Băsescu profera aceste acuzaţii, ministrul de Interne, Ioan Rus, spunea, la un post tv, ceea ce ştia toată lumea: „[b]Pe listele electorale apar 18.308.612
, care pot participa la referendumul din 29 iulie 2012”. Scurt şi la obiect. Evident, după declaraţiile ministrului de resort, nici Traian Băsescu şi nici altă persoană din staff-ul său nu au ieşit īn media pentru a-şi cere scuze. De fapt, acuzele au fost făcute nu pentru a atenţiona guvernul sau premierul, ci pur şi simplu pentru a inocula populaţiei ideea că USL ar acţiona abuziv. O tactică de manipulare/dezinformare specifică lui Traian Băsescu.[/b]
March
Un mesaj dur pentru Partidul Prostitutiei Europene , dar si pentru Partidul Esecului Socialist !

Va dau numai sfarsitul acestui mesaj :

Luaţi-o şi pe-asta: cānd Ronald Reagan, magnificul preşedinte al SUA, iniţia strategia fulgerătoare de eliberare a jumătăţii de Europă ocupată de comunism, cei care azi şi urmaşii lor īl susţin pe Băsescu, atunci īl considerau indezirabil şi chiar dezaxat pe preşedintele american al libertăţii. Pentru că ei trăiau īn complicitate cu URSS şi nu doreau să le fie tulburată tihna colaboraţionismului comercial cu Imperiul Răului – tot Reagan dixit. Şi poate vă amintiţi că tot America v-a eliberat şi pe voi. Altfel, jumătate de Europă ar fi vorbit germana. Ceea ce de altfel, unii urmăresc şi astăzi.


In anii '90 asemene editoriale au reusit sa-si aduca contributia la caderea regimului "Batranului bolsevic" care se credea pe vecie la putere ! Dar iata cum uitare naste alti monstri !
turbo trabant
QUOTE(March @ 12 Jul 2012, 03:25 PM) *
Un mesaj dur pentru Partidul Prostitutiei Europene , dar si pentru Partidul Esecului Socialist !

Va dau numai sfarsitul acestui mesaj :

Luaţi-o şi pe-asta: cānd Ronald Reagan, magnificul preşedinte al SUA, iniţia strategia fulgerătoare de eliberare a jumătăţii de Europă ocupată de comunism, cei care azi şi urmaşii lor īl susţin pe Băsescu, atunci īl considerau indezirabil şi chiar dezaxat pe preşedintele american al libertăţii. Pentru că ei trăiau īn complicitate cu URSS şi nu doreau să le fie tulburată tihna colaboraţionismului comercial cu Imperiul Răului – tot Reagan dixit. Şi poate vă amintiţi că tot America v-a eliberat şi pe voi. Altfel, jumătate de Europă ar fi vorbit germana. Ceea ce de altfel, unii urmăresc şi astăzi.
In anii '90 asemene editoriale au reusit sa-si aduca contributia la caderea regimului "Batranului bolsevic" care se credea pe vecie la putere ! Dar iata cum uitare naste alti monstri !

March stii bancul asta?

"Ce,suntem colonie?"

"Ati vrea voi."
March
Dosarele care īl pot arunca pe Traian Băsescu īn puşcărie. Drumul spre Rahova

In niciun caz nu-l vor baga in aceeasi celula cu Bombonel. Ori vor proceda amandoi la povestea aia marinareasca cu butoiul wink.gif ori sa lasa cu crima ! laugh.gif
March
Slugoiul lui Basea la control ? Au prins curaj " organili" ?!?

Daniel Morar, verificat de Inspecția Judiciară a CSM

Inspecția Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii a anunțat, joi, că va demara o anchetă pentru a descoperi modul īn care s-au scurs īn presă stenograme din dosarul procurorilor George Bălan și Marcel Sāmpetru.
March
Dupa gura de oxigen portocaliu primite de la CCR, pedelacheii si basistii din nou disperati :

[i]Referendumul extins – asul din mineca guvernului Ponta

Deși partizanii președintelui Băsescu īși freacă deja mīinile de fericire la gīndul că premierul Ponta a promis UE că va respecta decizia Curții Constituționale privind organizarea referendumului, mai există hopuri de trecut. Unul dintre acestea, mare de tot, e posibilitatea guvernării USL de a recurge la un referendum extins, ceea ce ar spori considerabil participarea la vot, iar PDL nu ar avea argumente pertinente īmpotriva procedurii.

Un referendum extins īnseamnă unul a cărui desfășurare să aibă loc nu īn una, ci īn două pīnă la trei zile. Procedura este analizată intens la guvern īn aceste zile, potrivit informațiilor intrate īn posesia Inpolitics, īn condițiile īn care legislația actuală nu interzice acest lucru.
Astfel, legea 3/2000, privind referendumul, prevede explicit că doar referendumurile locale se pot derula īntr-o singură zi, nu și cele naționale.
Mai mult, există deja precedentul din 2003, cīnd romānii au avut la dispoziție două zile, īn loc de una, pentru a vota noua Constituție.
Argumente īn favoarea procedurii se găsesc fără probleme, ținīnd cont de importanța scrutinului, ca și de faptul că, spre deosebire de alegerile obișnuite, īn cazul referendumului urnele de vot se īnchid la orele 20,00 și nu 21,00.
Pe de altă parte, prelungirea referendumului nu poate fi contestată de către adepții lui Băsescu, īntrucīt nu poate fi īnfățișată convingător drept o șmecherie ori ceva imoral: la urma-urmei, cu cīt mai mare participarea, cu atīt mai bine pentru democrație, iar votul romānilor nu este sub nicio formă influențat de durata scrutinului. (Bogdan Tiberiu Iacob)[/i]
March
Azi 12 iulie bunicii de la Rolling Stones implinesc 50 de ani de cand canta impreuna !! La mai mare si la multi ani !! thumb_yello.gif
turbo trabant
smile.gif romanul tot smecher e chiar si cand UE i-a dat in cap.

keep up the good work.
March

March
He-he-he ! Ia cautati repede ce-i raspunde Comisia de la Venetia lui Ponta cu privire la cvorumul pentru un referendum !

Astia-s nebuni din Comisie ! Participa la lovitura de stat ( la soare) din Romanica rofl.gif
March
Din ciclul : " Dosare care abia asteapta sa fie deschise ! "

De ce nu recunoaşte Traian Băsescu că a lucrat īn contraspionaj
March
Dintre toti lacheii lui Basea unu' singur are haz , saltimbancul Paleologu , ex-ambasador, ex-ministru si un dobitoc al lui tac-su , Conu Alecu !
March
Cate cuvinte de ce i s-a umflat asa de rau fusta madamei Merkel :

Dna Angela Merkel nu se află īntr-un moment bun şi nici nu e o naivă. Face politică, este liderul celei mai mari puteri economice din Europa. Germania are interesele ei pe care stie să le apere. Dna Merkel este supusă īn această perioadă unei contraofensive italo-franco-spaniole pe tema crizei din zona euro. La anul are alegeri şi e posibil să le piardă īn faţa unei coaliţii conduse de social-democrati, aliaţi naturali ai PSD. Pentru dna Merkel căderea lui Băsescu este o veste proastă pentru că īnrăutăţeşte situaţia creştin-democraţilor şi a PPE la Bruxelles. Dar mai e ceva, Băsescu era folosit de Angela Merkel să intervină la summit-uri atunci cīnd Berlinul nu voia să se amestece direct şi acţiona prin pioni. Băsescu i-a fost un aliat fidel cancelarului german.
March
Cate cuvinte de ce i s-a umflat asa de rau fusta madamei Merkel :

Dna Angela Merkel nu se află īntr-un moment bun şi nici nu e o naivă. Face politică, este liderul celei mai mari puteri economice din Europa. Germania are interesele ei pe care stie să le apere. Dna Merkel este supusă īn această perioadă unei contraofensive italo-franco-spaniole pe tema crizei din zona euro. La anul are alegeri şi e posibil să le piardă īn faţa unei coaliţii conduse de social-democrati, aliaţi naturali ai PSD. Pentru dna Merkel căderea lui Băsescu este o veste proastă pentru că īnrăutăţeşte situaţia creştin-democraţilor şi a PPE la Bruxelles. Dar mai e ceva, Băsescu era folosit de Angela Merkel să intervină la summit-uri atunci cīnd Berlinul nu voia să se amestece direct şi acţiona prin pioni. Băsescu i-a fost un aliat fidel cancelarului german.
Cla
http://www.trombon.ro/media/evz-a-primit-m...ntru-propaganda

March, cred ca te amuza, de-aia am pus-o aici la tine.

smile.gif
March
@ Cla

rofl.gif Nu stiam de site-ul asta ! Mersi. Am sa-l urmaresc cu atentie de acum biggrin.gif
March
Despre cum masluiesc slugoii basisti traducerea textelor originale in romana :

Nicăieri īn comunicatul de pe site-ul preşedintelui Barroso nu apare termenul “somaţie”, preluat de presa romānă dintr-un comunicat al AFP, fiindcă era greu să citeşti două paragrafe direct īn original. Şi să traduci comunicatul direct din engleză. Nu din engleza tradusă īn franceză tradusă īn romānă. Şi fără aporturi semantice. Sunt gafele presei care preia adesea propaganda toxică a agenţilor băsişti. Īn mod brutal antinaţională.
March
Băsescu: Referendum īn alfabetul Braille


Președintele suspendat Traian Băsescu a solicitat camerei superioare a Parlamentului să aprobe o formulare nouă, īn alfabetul Braille, pentru īntrebarea de la referendumul pentru demiterea sa.

„V-aș respecta mai mult dacă ați accepta să īi īntrebăm pe romāni dacă sunt de acord să fac declarații idioate doar prin semne, nu și verbal. De fapt, aș putea la fel de bine să mănānc rahat și prin scris, folosind alfabetul orbilor. Aș vrea să fiu votat de romānii surzi și orbi, sau de paralitici, aceștia din urmă fiind singura categorie socială care nu a protestat īmpotriva mea și s-au opus manipulării cuplului Voiculescu-Patriciu” a declarat Băsescu.

Cristian Tudor Popescu a comentat īn exclusivitate pentru MediaVax, Șuierătorul.ro și trombon.ro, fiind de părere c㠄metoda Braille este posibil să īl salveze pe Băsescu de demitere, de fapt, sunt sigur că numai simaptizanții PD-L cunosc īndeajuns de bine alfabetul orbilor, īntocmai pentru că la Palatul Cotroceni nu prea bagă lumină de cānd a venit Ponta la guvernare, o strategie antică, chiar preistorică de iritare a adversarului. S-ar putea ca majoritatea voturilor să fie declarate nule, iar toți cei 6 democrat-liberali să aibă singurele voturi valide. Vă dați seama că Băsescu ar fi reconfirmat cu 100%. Sfidează bunul-simț, dar cred că nesimțirea domnului Năstase este mai arogantă dacă luăm īn calcul faptul că nici pānă astăzi nu au terminat procurorii DNA contabilizarea ouălelor sale”.
March
Din ciclul : " Dictionarul de marlanii basesciene actualizat " :

"Domnule Traian Băsescu", a spus Mihai Rădulescu de două ori. "Domnule preşedinte ales", l-a contrat īn cele din urmă Traian Băsescu. "Domnule preşedinte suspendat", a replicat jurnalistul. "Nu am devenit civil", i-a răspuns Băsescu, dar moderatorul nu s-a lăsat afirmānd că l-a invitat īn calitate de preşedinte suspendat, de cetăţean. "Cetăţeanul Traian Băsescu nu ajungea niciodată īn studiourile dumneavoastră", i-a replicat Băsescu.
March
Biserica solicită interzicerea căsătoriilor īntre cei picaţi la BAC

Oficialii BOR au cerut astăzi Guvernului emiterea unei ordonanţe de urgenţă, prin care să fie interzise explicit căsătoriile īntre două persoane care au picat BAC-ul, acest lucru punānd grav īn pericol sănătatea generaţiilor viitoare.

"Nu se poate să-i lăsăm să se īnmulţească īntre ei, ar da naştere unor monştri", susţine Patriarhul Daniel despre cei picaţi la BAC.

Potrivit Patriarhiei, cerinţa poate fi implementată extrem de simplu, fiind suficient ca la depunerea actelor pentru căsătorie să se ceară şi situaţia de la BAC. Patriarhia susţine că īn caz contrar, Romānia riscă să aibă īn 30-50 ani o populaţie cu un IQ mediu de 30, inferior maimuţelor Bonobo.


(sursa : Trombon.srl )

Cla
QUOTE(March @ 13 Jul 2012, 08:05 AM) *
Biserica solicită interzicerea căsătoriilor īntre cei picaţi la BAC

"Nu se poate să-i lăsăm să se īnmulţească īntre ei, ar da naştere unor monştri", susţine Patriarhul Daniel despre cei picaţi la BAC.

Potrivit Patriarhiei, cerinţa poate fi implementată extrem de simplu, fiind suficient ca la depunerea actelor pentru căsătorie să se ceară şi situaţia de la BAC. Patriarhia susţine că īn caz contrar, Romānia riscă să aibă īn 30-50 ani o populaţie cu un IQ mediu de 30, inferior maimuţelor Bonobo.


(sursa : Trombon.srl )


Tipii de la Trombon (times.ro) sunt traznet spoton.gif
Abereaza niste tāmpenii ca ti-e drag sa le citesti laugh.gif

http://www.trombon.ro/zona-libera/tot-mai-...a-la-inchisoare
March
URSS ? O copilita fata de dictatul balaurului UEist ! devil.gif Asta pentru ca ne-a umplut de bunastare pana acum ! devil.gif Cand Orban prin masurile pe care le ia in Ungaria ( mai ales modificarea Constitutiei) ii trage UE lui UE , nenorocitii fac ... mucles ! jamie.gif
March
Luati o mica pauza de la spurcaielile anti si pro-basiste si cititi aici ( domnii ,dar si doamnele/domnisoarele ) si ganditi-va daca lupta merita dusa pana la ... capat ! wink.gif laugh.gif
March
(...)

Este scandalul de la București unul īntīmplător, sau el a fost discret sugerat, organizat și susținut din afara țării, eventual cu largul concurs al unor servicii secrete?

O īntrebare la care nu avem un răspuns ferm.

Dar, analizīnd la rece modul șocant īn care USL - care părea să se īndrepte, mai ales prin pozițiile lui Ponta, către o coabitare calmă cu președintele - s-a radicalizat peste noapte și a declanșat un soi de blitzkrieg impresionant, de care nimeni nu ar fi crezut-o capabilă, sunt șanse ca răspunsul să fie afirmativ.
(Īn plus, la impresia de instabilitate politică accentuată a Romāniei anului 2012 contribuie și debarcarea guvernului Boc īn urma unor ciudate mișcări de stradă, nici pīnă azi elucidate, la care de asemenea se bănuiește imixitiunea unor servicii și a unor forțe externe)

Nici nu mai contează dacă liderii USL au fost trași pe sfoară și īmpinși artificial spre acest conflict, ori au știut permanent īn ce se bagă, neavīnd cum să se opună; ceea ce e important e că s-a creat cadrul perfect pentru intervenții iritate - suspect de iritate – ale Angelei Merkel, ale popularilor europeni și ale SUA (pe care nu ar deranja-o īn mod cert un partener, UE, cu o structură de conducere mult mai redusă și mai autoritară).


(...)
March
In timp ce masturbatorii UE-isti se ratoiesc la biata Romanica din cauza lui Baselu si ciracilor lui ,

Siria scoate din depozite arme de distrugere īn masă.

Nenorocitii astia din UE il sustin pe Basescu acum, asa cum il sustineau pe Ceausescu imbecilii de la conducerea statelor europene vestice de atunci ! Si se stie unde s-a ajuns !
Marduk
QUOTE(March @ 13 Jul 2012, 07:06 PM) *
In timp ce masturbatorii UE-isti se ratoiesc la biata Romanica din cauza lui Baselu si ciracilor lui....

rofl.gif rofl.gif Tot Basescu e vinovatul de serviciu, ar fi cazul sa afli ca Basescu nu mai e la Cotroceni or poate ca voiai ca Traian Basescu si ciracii lui sa dispara pur si simplu de pe acest pamant pentru ca enigma sa fie totala iar cei de la UE sa nu mai aiba ce comenta.
March
Profesorul Barroso bate Romānia cu pixul īn cap

Dupa cum spuneam. Tanti URSS era o sfioasa fata de putana UE ! devil.gif
March
Imi trimite un amic acest material care il prezinta pe Barosso in tinerete cand il depasea cu foarte, foarte , foarte mult in militantism pe "Batranul bolsevic" al nostru !!
March
Dupa discursul lui Antonescu ( astfel de mesaj trebuie sa transmita un presedinte anumitor onanisti din conducerea UE !!) hopa... vrea si Basea sa zica ceva. Le cere romanilor sa voteze nu restauratiei !! Da, sigur, NU restauratiei basistilor la Cotroceni ! laugh.gif
March
@ The Dude si altii care mai sunteti p-aici . Ia cititi asta si bagati ceva de luminarea noastra :

Popa de treflă, Mare Consilier de Vatican

Si inca ceva. Smenarul in ale boxului Rudel Obreja initiat in gradul 4 ?! hh.gif
Cla
March, las-o balta cu politica.
Tu esti un prieten de-al nostru, dar numa' politica, plictiseste.
Stiu ca te intereseaza, dar mai sunt si alte interese pe lumea asta.
Dar daca chiar ca te intereseaza, ce misto ar fi aia sexy din Alaska smile.gif
Sarah Palin, misto femeia:

[img=
Sarah_Palin_by_Gage_Skidmore.jpg/468px-Sarah_Palin_by_Gage_Skidmore.jpg]Sarah[/img]
March
CORUPȚIA DIN ANTICORUPȚIE!



@ gigip

Bine te-ai intors ! thumb_yello.gif

Ignora-i pe dusmanii tai de la HA , intra aici si trage cat poti in Basea !! devil.gif
March
QUOTE(Cla @ 14 Jul 2012, 10:44 PM) *
Sarah Palin, misto femeia:


Da, mai @ Cla e misto ! thumb_yello.gif Si cand te gandesti cati copii a facut ! Da' mai e si desteapta, ceea ce e o extrem de rara combinatie pe la noi .
March
Din ciclul : " Slugoii trebuie premiati " :

Morar se umfla in pene cu premiul GDS primit pentru "modul in care, in pofida presiunilor politice, a asigurat eficienta, independenta si impartialitatea anchetelor de coruptie si frauda in dosare cu politicieni si alti functionari publici". GDS este o asociatie pro-Macovei si pro-Basescu
March


Dupa scaune, sigur nu se intampla la noi in parlament laugh.gif
Cla
As vrea si eu sa fiu parlamentar sa mi se suga... spoton.gif
Erwin
"Rușine, coane Patriciu!" rofl.gif
March
Un remember pentru ai mai tinerei !



Declaratie
Subsemnata Renea Doina, domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata. (5 noiembrie 1997).
*******

6 noiembrie 2004 – - Doina Renea (fosta Lecusescu), nascuta la data de 23 septembrie 1953 in Constanta, fiica lui Vasile si a Petrutei, domiciliata in Busteni, str. Unirii nr. 102, a relatat urmatoarele fapte:


In anul 1972 l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta;
La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina “Mircea cel Batrin” din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura “Ion Andreescu”, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata!).


- La data de 18 martie 1973, fiind insarcinata cu Traian Basescu, Doina Lecusescu s-a casatorit cu un pilot de aviatie, care, in ianuarie 1974, a suferit un accident aviatic, in urma caruia a decedat.

- Pe 28 septembrie 1973, s-a nascut Adrian Mihail Renea. La inceput, Traian Basescu a negat paternitatea, pentru ca, mai apoi, sa incerce, impreuna cu tatal sau, sa-i ia copilul numitei Doina Lecusescu. intr-o incercare disperata de a-i lua copilul, Traian Basescu l-a confundat cu un altul, pe nume Valentin Stoian. De asemenea, in mai multe situatii a batut-o crunt, pe motiv ca nu-i cedeaza copilul.
- La sfirsitul anului 1996, Traian Basescu a venit la sus-numita acasa, in Constanta, Bd. Lapusneanu nr. 110, Bl. L7, ap.133, si a convins-o sa mearga impreuna cu el si copilul in Bucuresti, promitindu-le o locuinta si ajutor material.
- in anul 1997, sub amenintarea ca va fi demascat, Traian Basescu i-a promis bani si casa, insa nu s-a tinut de cuvint si, in consecinta, in noiembrie 1997.

***********


Deigur cele de mai sus sunt calomnii ordinare, iar "organili" sa-si faca datoria acum daca nu au facut-o in 1997 cand CDR era pe caii mari !





Cla
"domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta"

Ia auzi, ca "doamna" nu s-a cracanat de bunevoie...

Asa e daca esti barbat si te-ai futut.
Asa-zise "doamne" īti iau si cariera si copiii, si dup-aia se īntretin cu alti prosti, cacam-as pe ele de "doamne".
Dar bineīnteles ca si-au "realizat" viata.
March
aici un interviu al canalului Fox cu Nigel Farage, membru al P.E. , presedintele UK Independence Party :


Fox : Ce parere ai despre declaratiile recente ale domnului Barosso in care arunca vina asupra SUA cand vine vorba despre criza economica din Europa ?


N.F. : Sigur, individul este un idiot, un idiot complet. Am uitat sa va spun ca el este un comunist care in vremea studentiei il admira pe Mao . Nu glumesc, el a fost un suporter al tovarasului Mao , cea mai extrema forma a comunismului existenta vreodata . Omul e un idiot frustrat, fac tot ce pot in interiorul Parlamentului European pentru constientizarea celor care nu stiu cine este Barosso . In scurta sa declaratie el a demonstrat de fapt cine este ...

Acesta este individul care din fruntea Comisiei Europene ameninta RO mai ceva decat bolsevicul Brejnev ! devil.gif
Marduk
QUOTE(March @ 15 Jul 2012, 05:52 PM) *
.... [/i]Deigur cele de mai sus sunt calomnii ordinare, iar "organili" sa-si faca datoria acum daca nu au facut-o in 1997 cand CDR era pe caii mari !

Sa-si faca, exista azi teste ADN care definesc clar fara dubii paternitatea, pana cand nu va fi dovedita paternitatea afirmatiile sunt niste calomnii, desi totul poate fi real, adevarat.
March
Da-i Doamne lui Basea mintea cea de pe urma ! Daca demisioneaza inainte de referendum ramane cu toate privilegiile unui fost presedinte . Daca va fi demis nu va mai beneficia de nimic !
March
Ce mama naibii ii face ? unsure.gif Decarbonizarea nasului ? laugh.gif





Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.