Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
exergy33
Mi-a placut abordarea artistica ...
March
Ce l-a facut pe Basescu sa faca muci Constitutia din propria sufragerie?



Daca individul asta ar fi fost intr-un regim comunist, l-ar fi intrecut cu mult pe Ceausescu ! devil.gif
March
Basea si-a numit slugoiul Morar judecator la CCR . Un porcurorslugarnic pe post de judecator la CCR !

Poate sa numeasca el ce-o vrea . Dupa ce pleaca de la Cotroceni nu va scapa de judecata !


Basistii si cripto-basistii fanatici cu Belzebut vor muri de gat, vorba aia !
March
Poetul a plecat de mult dintre noi, dar asta-i actuala !


Bruegeliana

Lingusitorii – asa cum i-a pictat Bruegel Batranul,

Au linguri mari de lemn la brau,

Au guri de capcaun in stare

Sa-nghita un miel sau un copil

,Au ochi avizi si vicleni

Si hainele soioase de borsul care a curs pe ele

Cand au dat navala la ospete

Inghiontindu-se si scotand limba unii la altii

O limba veninoasa ca de sarpe,

Dar repede tragand-o la loc , fiindca

Ea este unealta lor de lucru,

Pastrata cu grija sub cerul gurii

Si unsa, la nevoie, cu miere si tamaie,

Un amestec al carui secret doar ei il stiu,

Pentru care si sunt poftiti la ospete,

Unde dau navala ca corbii,

Purtand la brau mari linguri de lemn,

Asa cum i-a pictat Bruegel Batranul.



Geo Bogza
March
Cu toate ca a fost ales in CCR, iata de ce nu demisioneaza unealta lui Basea de la sefia P.G. !
March
Madama ot Pleskoi a primit ordin de la stapan sa faca ciocu' mic si sa re-intre in randuri . Prietenii stiu de ce !
March
Dupa ce Belzebut le-a dat nas, acum popimea vrea si in politica ! devil.gif

Parca prin anii '90 am avut un popa deputat care venea mai tot timpul aghezmuit la serviciu !
March
Rusii insista: Basescu - demis in vara dupa schimbarea listelor electorale

Trebuie izgonit cat mai repede ! Doamne ajuta !
March
Din nou despre justitia shmenuita de catre Basea devil.gif

HAINEALA IN AFARA LEGII – Sectia de procurori a CSM l-a detasat fraudulos pe Daniel Morar pe functia de prim adjunct al Procurorului General. Detasarea in cadrul aceleasi institutii nu este posibila! Adjuncta lui Morar, procuroarea Gabriela Scutea, nu putea solicita in numele PICCJ detasarea sefului ei intrucat exista un grav conflict de interese. CSM s-a substituit ministrului Justitiei
gigip
QUOTE(March @ 27 Mar 2013, 08:56 PM) *
Din nou despre justitia shmenuita de catre Basea devil.gif

HAINEALA IN AFARA LEGII – Sectia de procurori a CSM l-a detasat fraudulos pe Daniel Morar pe functia de prim adjunct al Procurorului General. Detasarea in cadrul aceleasi institutii nu este posibila! Adjuncta lui Morar, procuroarea Gabriela Scutea, nu putea solicita in numele PICCJ detasarea sefului ei intrucat exista un grav conflict de interese. CSM s-a substituit ministrului Justitiei

Haiducii lui Basescu din CSM,PG si DNA,calca in picioare orice prevedere legala! Sunt sclavii fara minte al Intaiului Carmaci! Daniel Morar este cel mai incompatibil individ din viata publica romaneasca! Este,in acelasi timp,procuror,judecator,membru CSM si Procuror General! ANI lui Basescu,face nani! Pe Mircea Diaconu l-au dat afara din parlament pentru ca a fost director de teatru(de unde deja demisionase!) si parlamentar! Javrele lui Basescu,nu vad incompatibilitatea cea mai evidenta in cazul lui Morar!
March
Porcurorii lui Basea din nou vor sa condamne pe cineva numai pe baza de interceptari si acele ILEGALE !
March
In atentia basistilor si cripto-basistilor !
Pana si un slugarnic pupinbasist jurnalist a inceput sa se distanteze de "Jupan" ! Nu vrea totusi sa moara cu el de gat ! Ca altii....

Ce a ales intre o umbra si cartea de istorie? Pana acum, a preferat umbra. A sacrificat partid, credibilitate, a sfidat bun simt si evidenta sondajelor. A renuntat la judecata rece, a aliniat sistemul in spatele ei cand avea puterea deplina. S-a facut luntre si punte pentru a satisface capriciile unei femei admirabil de perseverente si ambitioase, dar inficosator de nocive. Nimeni n-a avut curajul sa-i spuna in fata: stop, gata, ajunge! Murim asfixiati la umbra ei, ne scufundam cu totii intr-un fel de otrava care omoara orice speranta

Asa ca ... desteptarea !!!

@ gigip, tetio,

iata ca am ajuns sa citez si din hotnews.ro ! laugh.gif
March
Un remember . Cand nu va mai fi cocotat in scaunul de la Cotroceni, multe vor apare pe piata. D-asta se lupta pe viata si pe moarte sa-si puna porcurorii in pozitii cheie !
Biografia lui Traian Băsescu

TRAIAN BASESCU a fost racolat de Securitate in 1973, pe cand era elev al Institutului de Marina intocmindu-i-se dosarul personal nr. 3990/09-11-1973

Pana la terminarea studiilor in 1976 a fost colaborator al lucratorilor din Directia a IV- a de Contrainformatii Militare. (A nu se confunda cu Directia a III-a de Contraspionaj!)

In aceasta calitate elevul militar BASESCU TRAIAN avea obligatia sa informeze organele de Securitate despre modul in care se desfasurau activitatile specifice in Institut, despre comportamentul si atitudinea colegilor si ale cadrelor didactice atat in cadrul activitatilor specifice, cat si in particular.

La terminarea studiilor, Directia a IV- a de Contrainformatii Militare a incetat legatura cu colaboratorul BASESCU TRAIAN , dosarul personal al acestuia fiind transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al Ministerului de Interne, Departamentul Securitatii Statului, cu adresa nr. 00151392/29-09-1976.

Dupa absolvirea Institutului de Marina, TRAIAN BASESCU este incadrat ca ofiter la Intreprinderea de Exploatare a Flotei Maritime NAVROM Constanta.

In aceasta calitate TRAIAN BASESCU este preluat ca informator – sursa de catre lucratorii Biroului de Securitate Port Constanta condus la acea vreme de ofiterul Dumitru Nicusor.

De folosirea ofiterului de marina TRAIAN BASESCU s-a ocupat direct locotenentul major de Securitate Mihai Avramides care organiza contacte cu acesta inainte de plecarea in cursa si la intoarcere. La aceste intalniri participa de regula si seful lui Avramides, Dumitru Nicusor, care insa se intalniea si separat cu TRAIAN BASESCU.

In calitatea sa de ofiter de marina, TRAIAN BASESCU dadea informatii cu privire la starea de spirit a echipajului, temele de discutie abordate de membrii echipajului, activitatile si contactele pe care membrii echipajului le aveau in porturi, in timpul escalelor, activitati de contrabanda si specula, dar si despre eventuale aprecieri sau comentarii facute de membrii echipajului cu privire la conducerea superioara de partid si de stat.

De mentionat faptul ca desi in acea perioada era valabil ordinul conform caruia membrilor PCR nu li se puteau lua informatii scrise, locotenentul major Avramides, care avea o experienta redusa in munca de Securitate, el provenind din sistemul penitenciarelor, a cerut si a obtinut de la informatorul TRAIAN BASESCU mai multe note scrise pe care le-a depus la dosarul acestuia, nr 3990/1973.

In jurul anului 1980, Mihai Avramides s-a intors, la cerere, la Directia Penitenciarelor.

Dupa plecarea lui Avramides din cadrul Biroului de Securitate Port Constanta , TRAIAN BASESCU a continuat sa fie prelucrat informativ de ofiterii Rosioru Ioan si Deacu Constantin, tot sub coordonarea sefului biroului, Dumitru Nicusor.

Dumitru Nicusor a trecut dupa 1989 in SRI, ajungand General, sef al Sectiei SRI – Constanta si apoi seful Centrului Operativ Zonal Dobrogea. TRAIAN BASESCU a sustinut in 1981 examenul de Comandant, care a fost o simpla formalitate, a durat numai 5 minute, dupa care a primit comanda navei Arges.

In acea perioada era de notorietate in randul colegilor sai sustinerea de care acesta se bucura.

In jurul anului 1984 informatorul TRAIAN BASESCU a fost trecut in reteaua Centrului de Informatii Externe din Departamentul Securitatii Statului unde a lucrat cu ofiterul Silvian Ionescu din cadrul Directiei I.

In 1987 TRAIAN BASESCU este numit sef al Agentiei Economice NAVROM din Anvers, Belgia, unde isi desfasoara activitatea sub directa coordonare a lui Silvian Ionescu care conducea la acea data Serviciul I (Belgia-Olanda-Luxemburg) din Directia I a CIE.

In aceasta perioada TRAIAN BASESCU a transmis preponderent informatii de inters economic cu privire la activitatile din porturile maritime Anvers si Roterdam,

dar si informatii cu privire la echipajele navelor care acostau in aceste porturi, precum si informatii despre membrii personalului diplomatic roman din tarile respective.

In vara anului 1988, TRAIAN BASESCU a fost retras temporar de la Anvers pentru a participa la un instructaj care a durat doua luni si s-a desfasurat la Scoala de ofiteri MI de la Baneasa.

In 22 decembrie 1989, ofiterul de Securitate Silvian Ionescu, cel care l-a avut in subordine pe TRAIAN BASESCU, s-a infiltrat printre revolutionarii din fata Comitetului Central, a intrat in anturajul lui Dan Iosif si ulterior al lui Gelu Voican Voiculescu si in ianuarie 1990 a fost numit Secretar Executiv al FSN.

La inceputul anului 1989 in ascensiunea profesionala a lui TRAIAN BASESCU intervine o sincopa.

Pe 8-03-1989 este rechemat in tara , fiind acuzat de nereguli grave in administrarea fondurilor NAVROM.

TRAIAN BASESCU a fost sanctionat pentru ca a autorizat, fara aprobarea NAVROM Constanta, o plata suplimentara de 300.000 de franci belgieni pentru lucrarile de reparatii efectuate la nava Zimnicea in ianuarie 1989. Sanctiunea primita s-a datorat, mai ales, faptului ca TRAIAN BASESCU a decis ca lucrarile de reparatii sa fie executate de Santierul Naval Belliard din portul Anvers, desi existau oferte de executie a lucrarilor, mult mai ieftine, din partea altor santiere navale din acelasi port.

In perioada ianuarie-martie 1989 TRAIAN BASESCU a trimis numeroase note informative si rapoarte in tara incercand sa-si justifice deciziile, dar si lansand acuze grave si neintemeiate la adresa Comandantului navei Zimnicea.

Datorita gravitatii exceptionale a faptelor de care a fost acuzat, tinand cont de legislatia din acea vreme, numai sustinerea din partea Securitatii poate explica faptul ca TRAIAN BASESCU a fost sanctionat doar administrativ, si nu a suportat si rigorile legii. El a fost chiar mentinut ca angajat al NAVROM Constanta, fara sa mai primeasca insa nici o insarcinare pana la Revolutie.

Imedi at dupa Revolutie, TRAIAN BASESCU a fost numit Director General al Inspectoratului de Stat al Navigatiei Civile din Ministerul Transporturilor.

Pentru a obtine aceasta functie foarte importanta, TRAIAN BASESCU s-a bucurat de recomandarea si sustinerea secretarului executiv al FSN Silvian Ionescu, dar si ale vechiului sau prieten, Calin Marinescu, zis Shogunul, pe atunci Presedinte al CFSN Constanta.


March
Dupa ce Basea l-a stropit laBeUnuTv, Mazare ii da replica :


Eu umblu cu fete prin Mamaia, dar nu le fac ministre, nu le dau jumătate din bugetul țării tongue.gif

Si apoi eu nu sunt insurat, fetele nu sunt maritate !


March


No comments !
March
Dupa ce mai pana ieri il ridicau in slavi, acum si astia s-au saturat de el !

DW: Conduita lui Băsescu este dizgrațioasă și se apropie asimptotic de borna ne-constituţionalităţii
March
Miscarea Populara – o farsa a lui Basescu pe seama lui insusi

(...)


În ea sunt așteptați oameni care nu au background politic, sunt în afara oricăror suspiciuni legate de moralitate și de cinste, dar e organizată de consilierii politici ai președintelui, cu vîrf de lance Cristian Diaconescu, traseist politic notoriu, combinat cu o ziaristă, suspectat a fi ofițer acoperit al serviciilor și cu o soție bancher anchetată penal cîndva pentru o fraudă uriașă.

March
Domnul Băsescu a făcut cel mai mare rău acestei ţări prin modelul uman pe care l-a prezentat în fruntea statului, fiind un mincinos, un mitocan, un laş, un om fără onoare şi fără cuvânt şi în aceeaşi măsură foarte agresiv. Asta este modelul uman pe care l-a arătat tinerilor din ţara asta“,
Cla
Auzi, March, în coltul tau nu stii altceva decât politica ? unsure.gif
Ce ar fi cu un pic de glume ?
De iegzemplu:
Bula se baga în politica:
- Am rezistat Stalingrad, Lenin, Trotzki, Stalin, Siberia, Gulag si am ajuns la concluzia ca în Baragan e mai fain.
March
@ Cla

Cum numai politica ? Am dat si altele

Buna gluma . Da' tot cu iz politic laugh.gif
Cla
Da laugh.gif Doar stii ca te plac smile.gif
Cla
March, am o întrebare: unsure.gif
"Când nu ştii ce să faci, mergi grăbit şi ia-ţi o mină îngrijorată."

E o mina sau o mâna ? Nu de alta, da' bumm unsure.gif

March
O mina... adica o expresie a feteii .



Si uite una pentru weekend ! biggrin.gif
March
Una pentru duminica asta,


Chitara clasica :

Un mare cantaret Isaac Albeniz si o faimoasa melodie Asturias





Pentru catolici si protestanti ( de toate nuantele ):

Un Paste Fericit !
March
@Cla

Pe unde esti ? Uite una fara politica biggrin.gif
Imi pare rau, dar nu am textul in germana . Da' te descurci tu


Sex test for a Redneck.

A menstrual cycle has three wheels. True or False
Asphalt describes rectal problems. True or False
Spread Eagle is an extinct bird. True or False
Vagina is a medical term used to describe a Heart Attack. True or False
The clitoris is a type of flower. True or False
A G-string is part of a fiddle. True or False
Semen is a term for sailors. True or False
Anus is a Latin term for yearly. True or False
Testicles are found on an Octopus. True or False
A pubic hair is a wild rabbit. True or False
KOTEX is a radio station in Cincinnati. True or False
Masturbate is used to catch large fish. True or False
Coitus is a musical instrument. True or False
Fetus is a character on Gunsmoke. True or False
An umbilical cord is part of a parachute. True or False
A condom is a large apartment complex. True or False
An orgasm is a person who accompanies a church choir. True or False
A diaphragm is a drawing in geometry. True or False
A dildo is a variety of sweet pickle. True or False
An erection is when Japanese people vote. True or False
A lesbian is a person from the Middle East. True or False
Sodomy is a special land of fast growing grass. True or False
Pornography is the business of making records. True or False
Genitals are people of non-Jewish origin. True or False
Douche is the French word for "twelve." True or False




Cla
QUOTE(March @ 30 Mar 2013, 05:00 PM) *
O mina... adica o expresie a feteii .
Si uite una pentru weekend ! biggrin.gif

Hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! rofl.gif
Asta-mi aduce aminte de topicul: "Ce vrei sa se inventeze ?"
Omu Vexx a zis: Femeia fidela. rofl.gif
Cla
QUOTE(Cla @ 31 Mar 2013, 07:09 PM) *
Hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! rofl.gif
Asta-mi aduce aminte de topicul: "Ce vrei sa se inventeze ?"
Omu Vexx a zis: Femeia fidela. rofl.gif

Si mai una, de la dead-cat.
Am întrebat care e cea mai buna inovatie.
El: Mitraliera rofl.gif
March
Mark Gitenstein, reclamat la CE și Departamentul de Stat pentru sforile trase în România
March
Pentru ca prea cazusera in adormire dupa pactul de cobitare, oficinile basisto-portocalii arunca chiar acum o soparla !

In timp ce Videanu-bordureanu zburda in voie pe paraii dezvoltatorului aluia imobiliar !
March
Despre o oficina basesciana :

Greşeală “nevinovată” sau strategie?

Hotnews contribuie la degradarea imaginii României peste hotare
March
Din mapa profesionala a celei pe care Basea vrea s-o infiga in fruntea DNA gasiti informatii aici.
March
Realitatea intr-un BANC EXISTENTIAL !!!




De 60 de ani un bătrân mergea zilnic la Zidul Plângerii din Ierusalim. Despre acest bătrân aude şi o reporteră de la CNN
şi se hotărăste să-i ia un interviu. Ajunge ea la Zid şi află care este bătrânul.
După 45 de minute bătrânul îşi termină rugăciunea şi reportera îl abordează pentru a-i lua interviul.
- Scuzaţi-mă, eu sunt reporteră la CNN şi mă numesc Rebecca Smith. Dvs. cum vă numiţi?
- Moritz Fishbein.
- De când veniţi la Zidul Plângerii?
- Aproximativ de 60 de ani.
- De 60 de ani ! Şi pentru ce vă rugaţi?
- Mă rog ca evreii, creştinii şi musulmanii să trăiască în pace. Mă rog să nu mai fie războaie şi să dispară ura dintre oameni. Mă rog să nu mai fie foamete nicăieri în lume.
- Şi ce simţiţi după 60 de ani?
- Parcă aş vorbi la pereţi...
March
As vrea sa vad un meci Basea - Ciorbea ,ca ministru al Justitiei ! ohyeah.gif
March
TV “Ghita- SRI” iar mananca khacat . Cu polonicul !

Basistii, urmeaza imediat cu lingura sau lingurita !

March
Ginerele lui Basea, Sida a lovit cu masina un motociclist si s-a ales cu dosar penal. Punem ramasag pe rezolutia finala a acestui dosar ?

Ce zici tetio ? unsure.gif
March
Mincinosul National si individul fara onoare l-a tepuit pe Ponta in cel mai murdar mod cu privire la nominalizarea procurorilor ! devil.gif
Cla
Mare brânza... e ca la fel cum s-a rasturnat o bicicleta în China.
gigip
QUOTE(March @ 2 Apr 2013, 06:26 PM) *
Ginerele lui Basea, Sida a lovit cu masina un motociclist si s-a ales cu dosar penal. Punem ramasag pe rezolutia finala a acestui dosar ?

Ce zici tetio ? unsure.gif

Ginerele imi este aproape la fel de "drag" precum socrul sau! In cazul accidentarii motociclistului ,nu cred ca vinovatia lui Sida e asa de mare! Motociclistii sunt cei care conduc riscant,incalca regulile de circulatie si sunt cel mai mare pericol pentru automobilisti! Stau in unghiul mort al soferului(care nu-i vede in oglinda!) si devin victimele soferilor! De doua ori,eu care sunt un sofer atent,cu vechime de 40 de ani,am evitat ,in ultima secunda sa-i accidentez pe motociclistii imprudenti(care faceau slalom printre masini)! Oricum,e interesant de vazut deznodamantul! Cred ca Sida si ai lui il vor "despagubi"substantial pe motociclist(lucru legal si corect!) iar acela nu va depune plangere! Politia rutiera trebuie sa-l amendeze cu 800 de lei,sa-l penalizeze cu puncte si sa-i suspende permisul pentru 3 luni de zile!
March
PupinBasistii si cripto- pupinBasistii total debusolati ! Dupa ce ieri faceau spume la gura si la alte gauri dupa sedinta CSM , iata ca azi dupa propunerile lui Ponta au inceput sa viseze cai verzi pe pereti ! Adica spera ca USL se va rupe ! tongue.gif

Nu se rupe pentru ca Basea trebuie sa fie acolo unde merita sa-i fie locul dupa izgonirea de la Cotroceni. Sunt cateva dosare grele care pot fi redeschise cu toate scremetele lui de o avea pe Codruta in fruntea CSM !
March
Nero di Romania a bulversat toata tara asta, toata societatea , prin meschinariile lui politice ! Pana si cei mai tzutzari si tzutzarese ai lui se comporta in zilele astea ca niste oi bete !
March
CE imparte pumni in dreapta - Base si in stanga - Ponta pe tema numirii procurorilor pe baza de troc politic !
March
Oare sa-l santajeze Belzebut pe Ponta cu ceva legat de moartea procurorului Panait ?!? unsure.gif
March
Din nou despre minciunile si manipularile practicate de cloaca Tv “Ghita-SRI” !!! devil.gif

Javrele lui Ghita l-au depasit cu mult pe DD la OTV !!! devil.gif

March
Lui Basea ii e frica ca dupa terminarea mandatului sa n-o ia pe urmele lui Jacques Chirac ! Da' nu scapa !
March
Revolta pe toata linia impotriva trocului dintre Basea si Ponta !

CE prin precizarea facuta azi da de inteles ca cei doi au mintit ! devil.gif

Toti tzuzarii basisti sunt in continuare debusolati !
March
Pentru ca Basea nu mai doarme din cauza porcurorilor , Buzuca lui este invitata la Congresul mondial al tiganilor . Caldarari.
March
O dezvaluire dupa 23 de ani :

Administraţia Bush nu a dat undă verde URSS pentru o intervenţie militară în România
March
Uite ceva pentru calmarea agitatiei politice laugh.gif
March
In timp ce la noi continua scandalul pe marginea numirii porcurorilor care sa-l apere pe Basea de puscarie dupa ce pleaca de la Cotroceni,

Armata nord-coreeană anunță că a primit 'undă verde' pentru a declanșa războiul nuclear împotriva SUA
March
Magnolia nu a inflorit atat de frumos in fiecare an. E 4 aprilie, o zi trista in istoria Romaniei.

Bombardament

La 4 aprilie 1944 aviaţia americană a executat primul său bombardament asupra Bucureştiului. În decurs de numai o oră ea a reuşit să producă cel mai mare genocid săvîrşit vreodată asupra teritoriului românesc, depăşind detaşat, cu cei 3000 de morţi şi 2000 de răniţi, aproape în totalitate civili, chiar şi pierderile tragice create de cutremurul din 1977. Martorii oculari ai acestei grozăvii au rămas marcaţi pe viaţă. (...)

cont. aici

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.