Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Marduk
QUOTE(March @ 15 Jul 2012, 06:44 PM) *
....[/i]Acesta este individul care din fruntea Comisiei Europene ameninta RO mai ceva decat bolsevicul Brejnev !

Nigel Farage, este un fel de CVT al PE. Cat despre comparatia intre Barosso si Brejnev! exista o mare diferenta in timp ce Barosso vorbeste despre sanctiuni, Brejnev vorbea despre tancuri si ocupatie militara.

QUOTE(March @ 15 Jul 2012, 07:31 PM) *
..... Daca va fi demis nu va mai beneficia de nimic !

Cred ca trebuia sa demisioneze inainte de a fi suspendat, acum cred ca este tarziu. Eu nu cred ca Traian Basescu vrea sa beneficieze de privilegiile unui fost presedinte, poate ma insel, dar nu vad in el omul care sa faca acest troc. Pana acum nu vad decat un om, un presedinte care vrea sa transmita ceva, dar mi-e teama ca romanii nu vor intelege nimic din ceea ce vrea sa le transmita Traian Basescu. Multii romani prefera ca viata politicienilor sa fie un fel de telenovela pe ritmuri de manele, cu Nuti c**va, Basescu betivan, EBA pitipoanca, Boc prostul satului, MRU salvatorul fara succes etc. Pacat ca nu se uita si dincolo in gradina USL unde sunt aceiasi oameni, politicieni romani, despre care peste cativa ani vor spune aceleasi lucruri. Romanul ramane ca o mamaliga dezamagita de cei care mesteca cu facaletul in terciul asta numit politica romaneasca.
March
Ev.Z. , gazeta de perete basista, se vaicareste :

Conspirație împotriva lui Traian Băsescu: tentative de mușamalizare a unui atac energetic fără precedent la constituția firavă a președintelui suspendat roflmao.gif

Deci degeaba cravate visinii, jachete mov.... "baietii" au schimbat culoarea laugh.gif
March
Minciuni ordinare recunoscute chiar cu gura lui ! devil.gif

“M-a întrebat Angela Merkel dacă a fost retrasă ordonanţa de urgenţă cu Monitorul Oficial. I-am spus că nu, că e la Guvern. M-a întrebat dacă exista în Constituţie procedura suspendării preşedintelui. I-am spus că nu, a declarat senin Băsescu.



Si te mai intrebi de ce reactioneaza asa cucoana Merkel !
gigip
QUOTE(March @ 15 Jul 2012, 01:28 PM) *
CORUPȚIA DIN ANTICORUPȚIE!
@ gigip

Bine te-ai intors ! thumb_yello.gif

Ignora-i pe dusmanii tai de la HA , intra aici si trage cat poti in Basea !! devil.gif

Salut,tetio! Nu trag in cadavre politice! La referendum vor trage,cu manie,in el,miloanele de romani umiliti,jefuiti si mintiti de acest individ! L-am suportat,cu greata,8 ani,il mai suport,cu si mai multa greata,cateva zile! MRU,seful spionilor,unul dintre sclavii lui Basescu(MRU+Boc-de doua ori,cei mai penibili si incompetenti premieri,singurii demisi prin motiune de cenzura!),a fost huiduit copios de catre romanii liberi din Arad! Slugile basisteincerca,din nou,sa-i pacaleasca pe romani cu sloganul "vara asta se poarta albul"! Ceva adevar este aici,in sensul ca vara asta se poartta ALTUL(presedinte!).
PS:Doi politruci basisti,Cristian Preda si Pavelescu("ala mic si cu capul mare"-citat din Basescu!) au fost penibili itr-o emisiune la RTV! Primul,dupa ce a insultat politistii romani si pe generalul Abraham a facut o criza dementiala,a facut spume la gura si fiind combatut de catre toti participantii(Pieleanu,Voicu-PNL,Striblea si Sova-PSD(care i-au spus ca e un zero barat si un tucalar al lui Basescu,a fugit din emisiune! Pavelescu,alta eroare a naturii,nascut din parinti alcoolici,a continuat sa-i jigneasca pe toti participantii! I s-a intrerupt,de nenumarate ori, microfonul dobitoc basist!
March
QUOTE(gigip @ 16 Jul 2012, 12:30 PM) *
PS:Doi politruci basisti,Cristian Preda si Pavelescu("ala mic si cu capul mare"-citat din Basescu!) au fost penibili itr-o emisiune la RTV! Primul,dupa ce a insultat politistii romani si pe generalul Abraham a facut o criza dementiala,a facut spume la gura si fiind combatut de catre toti participantii(Pieleanu,Voicu-PNL,Striblea si Sova-PSD(care i-au spus ca e un zero barat si un tucalar al lui Basescu,a fugit din emisiune! Pavelescu,alta eroare a naturii,nascut din parinti alcoolici,a continuat sa-i jigneasca pe toti participantii! I s-a intrerupt,de nenumarate ori, microfonul dobitoc basist!


Sunt disperati, in debandada ! Merita unii ca astia sa "moara" de gat cu Stapanul lor ! devil.gif

Auzi jagardeaua ! Cica ar fi dispus sa coabiteze cu USL daca va reveni la Cotroceni ! Dupa tot noroiul pe care l-au aruncat in exterior asupra tari , el, nemernica aia de Macovei si toti ciracii lor !
March
Din ciclul : "Gura pacatoasei, adevar graieste " :

EBA - spaima europarlamentarilor

Monica Macovei, criticată dur de Elena Băsescu
(...)


Între timp, ca steaua căzătoare, a intrat şi Elena Băsescu. Aceasta n-a realizat cine este de faţă. Şi s-a dezlănţuit împotriva Monicăi Macovei. Trebuie spus că fostul ministru al Justiţiei vorbise nu demult despre corupţia din partidul aflat la putere. Adică din partidul lu' Tata!


- „Domnu' Stolojan, da' mie de ce mi-au dat ăştia de la Qvorum nota 1 la comunicare? Că eu comunic... vorbesc..." rofl.gif


Theodor Stolojan a ridicat din umeri, înghiţind în sec.


- "Noi cei din PDL ne boicotăm între noi! Monica Macovei de ce zice că cei din PDL fură? tongue.gif Ea nu a ajuns eurodeputat tot pe listele PDL? Şi ea cu ce-şi ţine copilul la Londra? Da, ea îşi permite să vorbească orice că are pile la jurnalişti. La fel ca şi Cristian Preda!" tongue.gif

Şi pentru a nu lăsa loc de dubii, Elena Băsescu a reluat cam cu aceleaşi cuvinte încă de două ori.

Sebastian Bodu, speriat de bombe şi de familia Băsescu, a îngheţat. Theodor Stolojan a început să privească la Lună deşi se afla într-o încăpere. Bursierii Schuman au rămas cu gura căscată.






March
Mafia PDL din spatele "dispărutului" Codruţ Marta şi reţeaua serviciilor secrete

La Piovra ! Toate vor iesi la suprafata odata cu alungarea suspendatului de la Cotroceni !
March
@ Cla,

Uite ceva aici fara politica biggrin.gif Nasol cand samagonul se urca la cap mamashelor !! rofl.gif
March
Din ciclul : " Lovitura de stat continua " , laugh.gif

GUVERNUL PONTA, REVOLUŢIE FISCALA
March
"Cine dracu' va credeti voi?"

Daca ai cojones ( si daca nu esti dintr-o tara second hand ca Romanica ) asa se vorbeste cu fruntasii UE ! thumb_yello.gif Uitati-va la fetele lui Van Rompuy, Barrosso, etc.... hh.gif


Intr-adevar sunteti foarte, foarte ,foarte periculosi .....

Indivizii astia l-au aplaudat in picioare 5 minute pe Viktor Orban, cel care a pus pumnul in gura presei maghiare, a opozitiei, etc. Iar Romanicai ii dikteaza ce sa faca la acasa !!
March
Niciodată, nimeni nu a mai folosit simbolurile olimpice în scopuri politice. Asta s-a produs doar în regimurile totalitare, pe vremea lui Hitler, la Jocurile Olimpice din ’36.
cocosel
March...

Daca a ajuns sa ne vorbeasca de valorile democratiei (aprinde chiar o flacara) rofl.gif si in plus de valorile europene un personaj care a lucrat in solda securista si facea trafic de blugi atunci romanii isi merita soarta. Daca nici acum nu inteleg ca minciuna, dezinformarea si grobianismul nu sunt calitati atunci aceeasi romanii isi merita soarta.
Daca acest personaj spune extern ca in Constitutie nu exista procedura suspendarii presedintelui atunci nu are rost sa mai incerci sa-l intelegi.
Este la capatul de linie...cand toate marfurile se debarca...urmand ca finalul apoteotic sa inchida cercul. Din pacate nu stiu daca o sa mai vada marea daca nu inceteaza sa distruga totul in jur.
Nici in cazul celor 9 mil. nu are sanse...dupa cate am observat.
Radicalizand lupta foarte mult a uitat ca nu are nici un fel de sustinere.
Si-a pierdut-o si pe cea oculta, desi... rofl.gif
Nici macar aliati vechi nu ii mai sunt alaturi.

Nici comunicatori buni nu are in jur..cu un Preda, Macovei, Ungureanu, Blaga sau culmea Pavelescu...nu se face decat de ras.

In fine "Astăzi, în lumea libertătii,... toti oamenii liberi, indiferent unde trăiesc, sunt cetăteni ai Berlinului, si deci, ca om liber, mă mândresc să spun "Ich bin ein Berliner!"....adica sunt european.


turbo trabant
QUOTE(cocosel @ 16 Jul 2012, 02:35 PM) *
mă mândresc să spun "Ich bin ein Berliner!"....adica sunt european.

ein Berliner, doua Berliner. Le vreti cu ciocolata sau cu dulceata umplute?

Crin, fiuraru' rrrromaniei.
March
Suspendatul vorbind in aceste zile !!


Cla
QUOTE(turbo trabant @ 16 Jul 2012, 02:38 PM) *
ein Berliner, doua Berliner.

Ein Berliner, zwei Berliner.
Ein Berliner, doi Berliner.
Un Berliner, doi Berliner.
Doi Berlineri - doi Krapfen, cu marmelada fara mustar biggrin.gif
March
Cica iar au aparut OZN-uri deasupra Bucegilor ! Or fi simtit si dumnealor vanzoleala asta din Romanica ?! laugh.gif
March
Domn' Tristoiu se vaicareste LaBe1Tv in caz ca referendumul nu-i validat :

Cristoiu: Întors la Cotroceni, Băsescu va fi un președinte mort

Aoileuuuu !
March
Sa schimbam putin tzambalul :

Mossadul a dat o mana de ajutor autoritatilor cipriote in arestarea unui activist Hezbollah care intentiona sa faca niste atentate in Cypru contra intereselor israeliene.
The Dude
Man over bord …

Nu imi vine sa cred. Omul se duce smiorcaindu-se la inalta poarta si primeste de acolo ajutor. Pentru prima data in cateva sute de ani o decizie esentiala care priveste politica interna din Romania, este luata in afara granitelor tarii, de alte persoane decat de romani. Si unii aclama cu lacrimi in ochi gestul asta jignitor.

Cu jalba in bat, parandu-si partenerii de joc care au prins o mana buna, basescu si alti cativa de pe langa el, isi imagineaza ca in felul asta pot salva camarila.

Poate ca prin interventia marilor puteri va scapa si de data asta…insa de pierdut tot pierdut va ramane. Ar trebui sa fie limpede pentru toata lumea: 70% din poporul roman (prost, infam, manipulat, revansard si pripit) nu il mai vor pe traian basescu. Acum, maine, peste trei luni, peste sase, discret sau cu tambalu, tot acolo o sa ajungem pana cand el nu va pleca.

Nu facem decat sa prelungim o agonie absurda si pagubitoare.

Daca ar avea o bruma de bun simt ar demisiona imediat.
Dar nu face asta…

E fals ca demisionand ar mai putea concura pentru un alt mandat, dupa cum visele lui cu plecatul pe mare nu au niciun corespondent in realitate. Va fi ridicat in secunda doi de dupa suspendare. Ultima data cand m-am interesat penitenciarul Rahova nu avea iesire la mare…

PS…votul meu va fi constitutional: adica secret
The Dude
March, Cla, Coco.....ce companie selecta..ingaduiti prieteni sa imi ocup locul...
gigip
[quote name='March' date='16 Jul 2012, 07:41 PM' post='738168']
Informatore dela securita,o ia in barba! Dupa ce ,prin minciuni si diversiuni securiste,cu sprijinul unor basisti cu carnete de partid in buzunar din comisia dobitocului de Funeriu,au incropit o facatura ca Ponta ar fi plagiat,ieri9,comisia de etica a dat publicitatii ,un raport preliminar.in care arata ca teza lui de doctorat nu este un plagiat! Ea aduce un aport de 27% de noutate si respecta normele de validare existente in anul 2003! Inca o facatura odioasa basista,este demontata de catre institutiile statului,libere de basism! Basescu,marele mincinos al natiei,va fi aruncat ,in 29 iulie,la lada de gunoaie a istoriei!
Comisia Tehnică de Etică: Ponta NU a plagiat
www.rtv.net
The Dude
QUOTE(cocosel @ 9 Jul 2012, 08:47 AM) *
Statul de drept reprezinta toate principiile si procedurile prin care se garanteaza libertatea individului si participarea acestuia la viata politica.Cea mai buna metoda de participare activa a cetateanului o reprezinta referendumul. Aoleu!!

Statul de drept se afla la polul radical opus al statului poliţienesc. (Oare aveam noi asa ceva in regimul Basescu?....)

Statul de drept modern se sprijina pe consideratia general acceptata ca nimeni nu trebuie sa-si judece singur cauza. Inca din vechime, partlie conflictuale au incercat sa-si solutioneze problemele in fata unui judecator neutru. Aceasta trebuia exercitata de judecatori autonomi care sa nu depinda de puterea constituita.Siguranta legii poate exista doar acolo unde cetatenii stiu exact ce are voie sa faca statul si ceea ce le este permis lor sa faca."Legile elastice" neclare nu sunt admisibile intr-un stat de drept, pentru ca ele subminează securitatea legii. Vointa poporului este stapana peste tara, principiului democratic al deciziei majoritare fiind esential.



Eu credeam ca statul de drept e pozitia adoptata de militar in fata unui superior…sau ca ar putea fi cea a neinfricatului erou atunci cand el ajunge in mijlocul unei situatii de criza….ori cea a celui pregatit sa faca marele salt prin stratosfera imbract la patru ace si invelit in patru scanduri.

Da ma rog, daca zici tu ca ar fi altfel…..

Dar admitand prin absurd ca el ar fii asa ceva, pai atunci el ar transcede datoria cetateanului de a respecta legea si legile si ar merge un picut mai departe, pe undeva pe la intrgul ansamblu legislativ si institutional care concura la instaurarea si pastrarea unei ordini constitutionale..

Acum, mie imi pare ca atat siguranta lui Crin (promisiunea ferma si repetata ca va demisiona daca base nu pleaca) cat si curajul de neimaginat a lui Ponta (ciclul de masuri intretesute, care sa taie parghiile de manevra ale prezidentului) au un alt suport decat simplul entuziasm ori increderea in dreptate a celor doi…

Apai, daca pun observatia asta cap la cap cu perfectiunea felului in care mecanismul inlaturarii caracatitei basiste a functionat (pana acum pastrandu-se intr-o legalitate greu de atacat cu argumente solide)…ajung, oricum as da-o...peste ocean.

PSD-ul, cu toate mijloacele lui specifice (in care buna cuvinta, legalitatea ori onorabilitatea, nu au reprezantat niciodata prioritati) n-ar fi fost capabil niciodata de o asemenea orchetrare…Intr-un limbaj pur democratic, putin sau deloc accesibil celor cu mintea prea inflacarata, mesajele concelariilor straine adresate liderilor raomani, bat de fapt obrazul altcuiva..
gigip
[quote name='The Dude' date='17 Jul 2012, 08:12 AM' post='738195']
Articol aparut in Cotidianul.ro:

Cum pot sta alături Mihail Neamţu şi Mihai Răzvan Ungureanu?

Mulţi se întreabă de ce nu sunt în aceeaşi formaţiune fostul premier M.R. Ungureanu şi Mihail Neamţu, deşi amândoi au ca obiectiv spijinirea lui Traian Băsescu. După lecturarea articolelor lui Neamţu, răspunsul vine de la sine, dacă luăm în calcul faptul că Ungureanu este văzut deseori la Ierusalim, vorbind despre holocaustul din România, în care legionarii au avut rolul lor! Chiar cărţile pe coperţile cărora a apărut numele lui Ungureanu, în care este prezentată soarta evreilor din România, arată incompatibilitatea sa ideologică cu un legionar declarat, aşa cum este Mihail Neamţu.

Cu toate acestea, oportunismul se pare că face minuni, din moment ce Ungureanu şi Neamţu stau alături, pe aceeaşi scenă, în speranţa că Traian Băsescu îi va face pe amândoi personalităţile politice viitoare ale României! În spatele acestui oportunism, nu mai are importanţă faptul că şi evreii, dar şi legionarii se învârtesc în mormânt în faţa iubirii dintre cei doi!

Decontul se va face, însă, de către Traian Băsescu, căci, cândva, va trebui să explice dacă el l-a convertit pe Neamţu, sau acesta l-a făcut din nou Căpitan.

P.S. Poate că nu este lipsit de interes faptul că şi Ungureanu şi Neamţu sunt invenţiile spirituale ale lui Andrei Pleşu, care i-a crescut ani de zile sub umbrela Colegiului „Noua Europă”. Un rol important în susţinerea acestei struţo-cămile, cum este cuplul Ungureanu-Neamţu, l-a avut fostul ministru Teodor Baconschi, a cărui fundaţie este finanţată şi sprijinită de Fundaţia Konrad Adenauer, care lucrează sub tutela Ministerului de Externe al Germaniei. Cine ştie dacă nu cumva aşa se explică şi conflictul pe care actualul guvern îl are cu cancelarul Angela Merkel...
Accesări: 1110
Ion Spânu
Publicat acum 52 minute

Erwin
MRU a fost huiduit și la Arad (fieful tradițional al FSN) și la Timișoara (PNTCD).
gigip
QUOTE(Erwin @ 17 Jul 2012, 10:25 AM) *
MRU a fost huiduit și la Arad (fieful tradițional al FSN) și la Timișoara (PNTCD).

Ieri in Timisoara,maine-n toata tara!
gigip
[quote name='The Dude' date='17 Jul 2012, 08:12 AM' post='738195']
S-a ales praful de „înaltul patronaj” al Congresului XXI-preluare din Cotidianul.ro:

Atacurile violente la adresa guvernanţilor de la Bucureşti - atacuri continuate şi „încununate” cu celebra listă cu 11 puncte şi după ce Curtea Constituţională a lămurit mai multe probleme - au o explicaţie logică.

În luna octombrie urmează să se desfăşoare (nu au apărut informaţii privind o eventuală relocare) la Palatul Parlamentului cel de-al XXI-lea congres al PPE. România, de fapt PDL, a obţinut organizarea după o concurenţă anemică cu suratele sale din Malta, Cipru şi Austria, în septembrie 2011. La vremea respectivă, PDL deţinea întreaga Românie. Un congres organizat într-o ţară unde preşedintele, premierul (principalul şi al doilea partid de guvernământ) şi preşedinţii Legislativului erau membri PPE reprezenta o lovitură de imagine pentru popularii europeni. Congresul urma să se desfăşoare sub înaltul patronaj fie al preşedintelui Băsescu, fie al premierului Boc.

Care este situaţia acum: premierul Boc (ca şi clona lui, MRU) este istorie, PDL şi UDMR nu se mai află la guvernare, preşedinţii PDL ai Camerei şi Senatului au fost înlocuiţi, PDL a suferit o înfrângere severă la locale, iar preşedintele Băsescu ar putea fi demis sau în cel mai fericit caz s-ar putea să supravieţuiască, dar cu legitimitatea serios şifonată. În aceste condiţii, întreg eşafodajul congresului XXI pare dărâmat. Ceea ce părea o lovitură de imagine (congresul – n.a.) seamănă acum cu o reuniune de serviciu ţinută pe teritoriu inamic.
March
5 nemti intr-un Audi Quattro ajung la granita cu Italia.
Vamesul italian ii opreste si le spune:

- Este ilegal sa duci 5 persoane cu un Quattro!
- Cum adica e ilegal? a intrebat soferul german.
- Quattro inseamna PATRU! raspunse vamesul italian.
- Quattro este doar numele automobilului. raspunse neamtul uimit. Uita-te la hartii: Masina este prevazuta sa transporte 5 persoane!
- Nu poti sa ma pacalesti tu pe mine! raspunse ofiterul vamal italian. Quattro inseamna 4. Ai 5 persoane in masina si astfel incalcati legea!
Neamtul raspunde nervos:
- Idiotule! Vreau sa vorbesc acum cu supervizorul tau! Vreau sa vorbesc cu cineva cu mai multa inteligenta!
- Imi pare rau! raspunse vamesul. Nu poate veni … e ocupat cu doi indivizi intr-un Fiat Uno.
March
(...)

Dar ce-ar fi, domnule preşedinte, ca la 1 august să vă daţi demisia? Dacă numărul celor care vă vor demis va fi mai mare decît numărul celor care vă vor preşedinte, ce-ar fi să demisionaţi fără condiţii? Sa vedem Romania se descurcă fără dvs ? Ce-ar fi să plecaţi? Ce-ar fi să ne lăsaţi în pace?
March
Traian Băsescu – ieșirea din istorie, intrarea în ridicol


Președintele interimar, Crin Antonescu, i-a servit o lecție amară președintelui suspendat Traian Băsescu: a promulgat Legea referendumului, așa cum a dorit Curtea Constituțională, cu validarea referendumului cu o participare de 50 la sută plus din alegătorii înscriși pe liste. Se oferă astfel președintelui ales al României, cum îi place să se intituleze, posibilitatea de a intra în istorie sau de a cădea în ridicol. Ce legitimitate are un președinte pentru a cărui demitere se pronunță nouă milioane de oameni, dar referendumul nu e validat, fiindcă nu s-au pronunțat nouă milioane plus unu?


Fanaticii basisti prefera sa "moara" cu el de gat !
March
Băsescu este paranoic. Are un comportament de tip magic-infantil, spun psihologii
Cla
QUOTE(The Dude @ 17 Jul 2012, 07:12 AM) *
March, Cla, Coco.....ce companie selecta..ingaduiti prieteni sa imi ocup locul...

wub.gif da !! smile.gif
March
Daca cei din vest incearca sa santajeze Rusia pentru a accepta o interventie militara in Siria, apai cand vine vorba de Romanica astia ptr interesul lor ( folosind unul ca Basea ) pot urina pur si simplu in capul nostru !
March
Un campion al manipularii occidentalilor devil.gif

(...) Suntem undeva, prin 2004, iar Băsescu și strategii lui observă cîteva lucruri interesante: corupția și anumite abuzuri ale guvernului Năstase aduc guvernării social-democrate critici în presa europeană, iar pe de altă parte, americanii sunt nervoși din cauza blocării adopțiilor internaționale, SUA fiind țara cel mai interesată în înfierile de orfani.
Urmarea? Băsescu declanșează un scandal în serie cu dezvăluiri mincinoase, de-a dreptul halucinante pe alocuri, dar despre care știe că vor isteriza atît UE cît și SUA.
E vorba de celebra poveste a orfanilor pe care Năstase i-ar fi vîndut lui Berlusconi pentru a fi măcelăriți și a li se folosi organele interne, ori pentru a fi siliți să se prostitueze.
"Celula de bază în exportul de copii este formată din Șerban Mihăilescu și Adrian Năstase! Cei 105 copii livrați lui Berlusconi sînt copii furnizați rețelelor de proxeneți și pentru băncile de organe!" urlă Băsescu, agitînd public tot felul de așa zise dovezi secrete.

Scandalul era uriaș pentru că punea România într-o lumină proastă ca stat care își trimite copiii la moarte, punea guvernul Năstase la zid ca unul format din asasini, arunca în aer relațiile cu țări precum Italia, conduse de politicieni complici la traficul ilegal șamd.
Cui îi păsa, însă?
cocosel
QUOTE(The Dude @ 17 Jul 2012, 06:26 AM) *
Eu credeam ca statul de drept e pozitia adoptata de militar in fata unui superior…sau ca ar putea fi cea a neinfricatului erou atunci cand el ajunge in mijlocul unei situatii de criza….ori cea a celui pregatit sa faca marele salt prin stratosfera imbract la patru ace si invelit in patru scanduri.

Da ma rog, daca zici tu ca ar fi altfel…..

Dar admitand prin absurd ca el ar fii asa ceva, pai atunci el ar transcede datoria cetateanului de a respecta legea si legile si ar merge un picut mai departe, pe undeva pe la intrgul ansamblu legislativ si institutional care concura la instaurarea si pastrarea unei ordini constitutionale..

Acum, mie imi pare ca atat siguranta lui Crin (promisiunea ferma si repetata ca va demisiona daca base nu pleaca) cat si curajul de neimaginat a lui Ponta (ciclul de masuri intretesute, care sa taie parghiile de manevra ale prezidentului) au un alt suport decat simplul entuziasm ori increderea in dreptate a celor doi…

Apai, daca pun observatia asta cap la cap cu perfectiunea felului in care mecanismul inlaturarii caracatitei basiste a functionat (pana acum pastrandu-se intr-o legalitate greu de atacat cu argumente solide)…ajung, oricum as da-o...peste ocean.

PSD-ul, cu toate mijloacele lui specifice (in care buna cuvinta, legalitatea ori onorabilitatea, nu au reprezantat niciodata prioritati) n-ar fi fost capabil niciodata de o asemenea orchetrare…Intr-un limbaj pur democratic, putin sau deloc accesibil celor cu mintea prea inflacarata, mesajele concelariilor straine adresate liderilor raomani, bat de fapt obrazul altcuiva..



Tocmai de statul ala vorbeam..acelasi pe care Basescu il consolideaza pe zi ce trece si care daca va continua va fi uluitor. Statul in care cine nu este cu el este impotriva sa si a structurilor de tip securist. Odata cu un ajutor underground provenit de la SECI si de un nivel din SIE...capacitatea de a dispune de informatii clasificate si de tip ilegal au transformat puterea sa vizibila intr-una informational oculta. Din moment ce ai acces la un sistem de monitorizare complex MONSAT...totul este posibil. Acest sistem permite interceptarea postei electronice utilizate de oameni de afaceri sau politicieni. In timpul campaniilor electorale, mesajele transmise prin Internet pot fi interceptate neautorizat si folosite de adversarii politici.Exista si o lege promulgata tacit Legea nr. 298/2008...privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retelele publice de comunicatii. Legea se refera atat la persoanele fizice, cat si la cele juridice. Cum crezi ca anumite persoane/cetatenii primesc mereu sms-uri electorale in timpul unor alegeri/referendumuri fara sa poata verifica numarul care le-a transmis? Simplu exista un sistem introdus de STS prin RASIROM (firma aflata in tutela SRI) care monitorizeaza comunicatiile si transmisiile de date-voce tip SMS. Cu cateva routere si cu milioane de IMEI poti sa faci multe. thumb_yello.gif

Apoi incepand cu 2008 s-a inceput un plan de aparare contrainformativa a presedintelui printr-o autoritate aflata in totalitate in subordinea sa. Un departament secret. Angajaţii acestui serviciu privat, platit din banii Ministerului Turismului si Dezvoltarii Regionale, a trebuit sa porneasca o campanie agresiva impotriva celor ce il blameaza pe Traian Basescu, sau sa posteze pe Internet tot felul de comentarii, care sa schimbe sensul informatiilor negative despre acesta din articolele de presa. Sunt vizate in principal marile ziare cu domenii de Internet, agentiile de presa, blogurile de atitudine care inregistreaza trafic...cam ce se intampla si aici! Cheia la un consilier al blondei...rofl.gif

Dar toate nu ar fi fost de ajuns fara sa puna in functiune si un serviciu de fapt un departament din SRI care avea menirea „să apere interesele şi drepturile etniei romilor, precum şi dezvoltarea unei reţele de informare şi comunicaţii interne şi externe“..Acest departament SISROM a fost deturnat de la activitatea sa reala la controlarea clanurilor si a gruparilor infractionale, prin regizarea unor scandaluri intre bande. Acest departament isi trimitea de regula rapoartele catre UM0215 dar dupa infiintarea Comunitatii de Informatii acestea au fost transferate in cadrul Administratiei Prezidentiale...

Alte chei din care poti intelege mecanismele de fraudare de la alegerile din ultii ani...sunt KOFAX (sistemul de tip bucla care are drept scop redistribuirea voturilor in favoarea unui candidat prestabilit), Asesoft, Net-Consulting, ASSECO...si...etc.


Trecand peste toate aceste mecanisme secrete...dirijate din birourile cenusii...oamenii acestia care se bat astazi pentru un pumn de galbeni au distrus fara nici o constrangere o parte importanta din ceea ce reprezinta nucleul dur de aparare al tarii. Papusari care nu inteleg ca au pierdut vor patimi si vor plati in consecinta. Si cand spun papusari, ii pun in aceeasi oala si pe cei din PDL si pe cei din USL.

Plus de asta daca cineva doreste o schimbare sau o normalitate de care am vorbit pe alte topicuri ar trebui sa se inceapa de la varf. Iar varful astazi este cel care a contribuit la acest stat drept in functie de grad...Odata cu el parasind cangrena creata vom putea sa-i luam la rand si pe ceilalti. Hai sa o luam cu inceputul si apoi la alegerile anticipate ii vom pedepsi si pe ceilalti.

In continuare DA..chiar mai mult decat la inceput! thumb_yello.gif
March
WATERGATE-UL CONTRA PREŞEDINTELUI INTERIMAR IA AMPLOARE. AGENŢII LUI BĂSESCU DIN PALATUL COTROCENI SUNT CABLAŢI. UN PREŞEDINTE VIRTUAL DEMIS SE SUBSTITUIE PREŞEDINTELUI INTERIMAR ŞI ÎL OBSTRUCŢIONEAZĂ ÎN EXERCITAREA ATRIBUŢIILOR CONSTITUŢIONALE.

***


BĂSESCU, MANGĂ,
SCOATE PORUMBELUL: NAŢIONALISMUL, CEL MAI MARE PĂCAT!



Derbedeul asta trebuie aruncat peste bord la 29 iulie ! Onanistii din UE se vor lamuri in curand cine e ! devil.gif
Marduk
QUOTE(March @ 17 Jul 2012, 02:19 PM) *
[b]5 nemti intr-un Audi Quattro ajung la granita cu Italia.....
- Idiotule! Vreau sa vorbesc acum cu supervizorul tau! Vreau sa vorbesc cu cineva cu mai multa inteligenta!
- Imi pare rau! raspunse vamesul. Nu poate veni … e ocupat cu doi indivizi intr-un Fiat Uno.

rofl.gif Este cat se poate de elocvent si daca stau sa ma gandesc la nationalismul romanesc, restaurat de guvernul Ponta-Antonescu, bancul ar fi valabil si pentru vamesi romani, avand in vedere originile latine. rofl.gif
March
Acum aflu ! Ca nu prea ma uit pe FB. Unde Lazaroiu se vaicareste ca Hotnews a intors armele !!! Aoileuuu ! "Baietii" intorc armele incet, incet ?!?D-asta Basea e asa livid ori de cate ori apare pe sticla ?!?
March
Nici cel mai ordinar derbedeu de pe danele portului Constanta nu ar minti in halul asta devil.gif
March
Din putzul gandirii unui nemernic !
Ziare.com:

Preşedintele suspendat Traian Basescu a spus că are mai mult respect pentru Dan Voiculescu, decât pentru Crin Antonescu sau Victor Ponta, precizând că omul de afaceri "măcar a fost cinstit"

Erwin
Dacă rupi din context ies tot soiul de tâmpenii. S-a referit la faptul că Voiculescu i-a zis că va fi suspendat în 60 de zile. Dar s-a făcut în 59.
gigip
QUOTE(Erwin @ 18 Jul 2012, 01:29 AM) *
Dacă rupi din context ies tot soiul de tâmpenii. S-a referit la faptul că Voiculescu i-a zis că va fi suspendat în 60 de zile. Dar s-a făcut în 59.

Indiferent la ce s-a referit,Basescu ramane un nesimtit,un grobian care a fost este si va ramane un mincinos! Asta e presedinte, cand ii face pe ROMANI:tiganci imputite,gaozari,slugi la rusi,imaturi,tonomate in "ieuro",plagiatori,chiulangii,pensionari si bugetari milogi si nesimtiti? Pentru asta va fi aruncat la lada de gunoi a istoriei! Este tatal coruptilor,incompetentilor,mincinosilor si derbedeilor cocotati in posturi bugetare,platiti cu sute de milioane de lei,doar pentru ca sunt slugoii lui ori ai partidului sau! Cei care sunt insultati de catre Basescu,inclusiv Raed Arafat,sunt stimati si apreciati de catre romanii liberi de basism! Suspendatul,in nesimtirea lui CONGENITALA,a reusit sa fie cel mai detestat,cel mai urat(la propriu dar si la figurat!) politician din istoria Romaniei!
March
Numai un gunoi ajuns presedinte poate vorbi asa la adresa ziaristilor :

Mihai Gâdea, Bogdan Chirieac și Radu Tudor, amenintati direct de președintele suspendat Traian Băsescu



gigip
QUOTE(March @ 18 Jul 2012, 10:16 AM) *
Numai un gunoi ajuns presedinte poate vorbi asa la adresa ziaristilor :

Mihai Gâdea, Bogdan Chirieac și Radu Tudor, amenintati direct de președintele suspendat Traian Băsescu

Tetio,va plati la referendum pentru toate jignirile,minciunile si lucraturile facute,pe care le-a invatat de la securitatea al carui informator a fost!
March
Marele biSuspendat recunoaste ca si-a numit slugoii in fruntea Parchetului General si al DNA !!
March
Printre pedelacheii si basisti unii sunt simpatici ( putini totusi ) , altii nesuferiti, altii jagardele gen Costica Canacheu , altii super-jigodii intre care ,un fost sot incornorat, actual barbatel al lui Pelinel se inscrie la loc de frunte ! Cand apare pe ecran scrasneste din dinti mai, mai ca nu-si scuipa idioteniile in camera tv !!
March
Pentru amicii mei,

Vorbiti cu cel putin 10-15 cunoscuti ca impreuna cu famiilia lor si prietenii sa se prezinte la Referendum pentru a vota . Asta cere si Basescu ( daca macar de data asta are un dram de onoare !) contrar ziselor pedelacheilor si fanaticilor basisti care cer contrariul ! Adica neprezentarea jamie.gif
gigip
QUOTE(March @ 18 Jul 2012, 03:25 PM) *
Pentru amicii mei,

Vorbiti cu cel putin 10-15 cunoscuti ca impreuna cu famiilia lor si prietenii sa se prezinte la Referendum pentru a vota . Asta cere si Basescu ( daca macar de data asta are un dram de onoare !) contrar ziselor pedelacheilor si fanaticilor basisti care cer contrariul ! Adica neprezentarea jamie.gif

Tetio,nici un basist nu va veni la vot! In plus,basistii ii vor cumpara,cu 5-1000 de lei pe cei care,avand drept de vot,le vor prezenta buletinele,fara stampila votat! Vor plati pe amaratii care nu au bani,cu zeci de milioane de lei,pewntru a nu se prezenta la vot!
Cred ca,totusi,azi,Camera Deputatilor,camera decizionala,dominata de4 coalitia antibasista,va elimina pragul de 50%+1 din cei de pe liste,cu cei prezenti la vot! Pariez,pe o bere Calswberg,ca vor elimina pragul ordonat CCR de catre Basescu!
March
Arta şi opera securistului Băsescu

O mie de decizii daca da CNSAS si tot nu-i pot acoperi trecutul murdar !!!

March
QUOTE(gigip @ 18 Jul 2012, 03:37 PM) *
Cred ca,totusi,azi,Camera Deputatilor,camera decizionala,dominata de4 coalitia antibasista,va elimina pragul de 50%+1 din cei de pe liste,cu cei prezenti la vot! Pariez,pe o bere Calswberg,ca vor elimina pragul ordonat CCR de catre Basescu!


Si de catre masturbatorii din fruntea UE ! devil.gif Niste nenorociti la fel ca si comisarii sovietici din anii '50 !!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.