Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
Tara balamucului lui Basea ! devil.gif

articolul declarat neconstituţional de CCR a fost promovat chiar de Cristi Danileţ în 2005 devil.gif
March
Toata justitia asta a lui Nosferatul trebuie " deratizata" cat mai urgent !

CCR SFIDEAZA VOTUL A 1600 DE JUDECATORI – Judecatorii lui Traian Basescu de la Curtea Constitutionala au declarat neconstitutionala procedura revocarii lui Cristi Danilet din CSM. Danilet spera sa revina in CSM alaturi de judecatoarea Alina Ghica cu cu ajutorul Curtii de Apel Bucuresti, care are pe rol cererea lui Danilet de anulare a hotararilor CSM de revocare. Alina Ghica a fost sefa Sectiei de contencios a CAB unde se judeca cererea de anulare!
March
Kovesi-DNA sau praf în ochii spectatorilor

Miza scandalului: DIICOT şi blocarea dosarelor de spălare de bani din Cipru

Vedeti acolo companiile si smecherii din RO care au bani in Cipru. Zilele care urmeaza o sa aflam multe !
March
Băsescu și-a luat ADIO de la PDL într-o vestă de 1.100 de euro, din colecția pentru dame tongue.gif

Președintele Traian Băsescu, în rarele apariții ale sale îmbrăcat într-o ținută lejeră, a stârnit interesul presei, care, de fiecare dată, a încercat să găsească mărcile preferate ale șefului statului. Așa a fost și în cazul despărțirii sale de PDL, când Traian Băsescu a purtat o vestă
marca TRUSSARDI, care face parte din colecția destinată femeilor. Ineditul articol vestimentar pe care președintele a ales să îl poarte în seara în care și-a luat ADIO de la foștii camarazi din PDL, potrivit colecției de veste matlasate pentru dame, are un preț de 1.100 de dolari.
March
(...) în jurul premierului este un cerc de oameni, care-i dirijează toate traseele guvernamentale, politice şi personale. Jurnalistul susţine că „noua Securitate" din jurul lui Victor Ponta "controlează deciziile politice, afacerile, inventează stenograme şi lansează diversiuni pe piaţă ca să-şi îndeplinească obiectivul""

Gaşca de securişti din jurul lui Victor Ponta este montată împotriva lui Crin Antonescu şi face orice să-l împiedice să ajungă preşedinte al României, pentru ca nu este un om al sistemului, nu este un om controlabil şi sunt disperaţi"
,
March
he-he-he ! Basea isi pregateste urmasul la Cotroceni ! Pe Ponta ! Pentru ca face parte din sistem , iar Crin nu.

Basistii si cripto-basistii vor aplauda frenetic . La ordin !
March
Basistii si cripto-basistii sunt buimaciti ! Basea le-a tras palme si lui Morar si CSM-ului si l-a luat in brate pe Ponta ! Ptiuuuu.... Ce sa fie... ce sa fie....se intreaba tzutzarii si tzutzaresele ! tongue.gif
March
Dupa palmele primite aseara in public de la Stapan, slugoiul Morar declara azi ca pleaca din fruntea Parchetului General !
March
Horaţiu Mălăele in Vama Veche 2012
March
Cu privire la aceasta trambitata asumare :

Hitler catre poporul german pe data de 2 mai 1945:
– Si sa nu uitati iubiti compatrioti, care mi-ati pierdut razboiul, ca imi asum Caderea Berlinului!
March
Sluga lui Basea din fruntea CSM si l-a numit consilier pe slugoiul lui Basea care a fost fortat sa plece din fruntea P.G. unde era ilegal !
March
“Extrementul zilei” face campanie de “reevaluare” a lui Ponta, îl atacă stupid pe Crin !
March
Din tara balamucului basescian devil.gif



In atentia tzutzarilor si tzutzareselor lui Basea , care daca nu aplauda tac chitic ! devil.gif



http://www.cotidianul.ro/basescu-traian-ve...basescu-210603/ Cum „respecta” legea Traian Băsescu până mai ieri

Este foarte bine că Traian Băsescu respectă legea. Numai că Traian Băsescu trebuie tot timpul să respecte legea, nu doar atunci când conjunctura îi convine sau îi este favorabilă. Pentru că, până acum, Traian Băsescu nu a respectat legea. Iată alte două declaraţii ale lui Traian Băsescu pe tema numirii şefilor Parchetelor:

- 4 ianuarie 2013. Aş vrea să ştiu punctul de vedere al CSM-ului cu privire la cei doi procurori (cei desemnaţi după un concurs de ministrul Mona Pivniceru – n.a.). Până acum nu au reacţionat alte structuri sau chiar procurorii pe acest subiect. (...) Eu nu am în Constituţie o prevedere expresă ca ministrul Justiţiei face propunerea, prevederea este că CSM-ul o face”.

- 25 ianuarie 2013. „Soluţia pentru ieşirea din blocaj ar fi ca CSM să facă propunerile. Eu mă angajez să accept propunerile. CSM garantează neutralitatea procesului şi depolitizarea. Această variantă poate elimina orice suspiciune de politizare a numirilor”. (declaraţie făcută în avion, în drum spre Chile, ziariştilor acreditaţi la acţiune).

După cum se poate observa, nicio tangenţă cu legea în aceste două declaraţii. De ce în ianuarie - şi chiar mai târziu - Traian Băsescu nici în vis nu se gândea la formula „nicio abatere de la lege”, este simplu de explicat: în acel moment nu avea „niciun deal” cu premierul şi se baza pe oamenii săi din CSM. „Revolta” judecătorilor şi unele voci critice (este adevărat puţine) din zona procurorilor faţă de conducerea CSM, intransigenţa Monei Pivniceru l-au determinat pe preşedinte să îşi schimbe planurile.

Şi totuşi, nici acum legea nu o respectă 100%

Deci până pe 4 aprilie litera legii era una moartă pentru preşedintele României. Dar şi când s-a „decis” să aplice litera legii, Traian Băsescu nu o face 100%. Joi el a afirmat printre altele: „Nu (este) o responsabilitate nici a societăţii civile (...) nici a procurorilor” (desemnarea procurorilor – n.a.). Aici suntem în faţa unei dezinformări. Societatea civilă, prin membrii ei din CSM, procurorii membri ai CSM au o anumită responsabilitate atunci când CSM trebuie să dea un aviz. Că acest aviz este unul consultativ, este o altă problemă, dar o responsabilitate a tuturor membrilor CSM există.

Cu dosare, fără dosare

Dar - pe problema numirii şefilor Parchetelor - mai găsim şi alte „contradicţii” în discursul lui Traian Băsescu. Una este de-a dreptul terifiantă. Joi, Traian Băsescu a încercat să prostească românii pe faţă, susţinând - în contextul dezavuării unor criterii de selecţie impuse de Secţia de procurori a CSM - că pentru procurorii candidaţi la şefia Parchetelor nu este nevoie de criteriul „dosare”. În ianuarie spunea cu totul altceva.

- 4 aprilie 2013: „Vreau să ne înţelegem foarte bine: cei despre care vorbim (şefii Parchetelor – n.a.) nu sunt cei care lucrează dosarele. Cel mult şefii de secţii se mai implică atunci când trebuie ajutat un procuror. Cei care lucrează dosarele sunt procurorii fără funcţii (...) sunt procurorii obişnuiţi pe care nu-i numeşte preşedintele nici la DNA, nici la DIICOT, nici la Parchetul General”.

- 23 ianuarie 2013 (Cotroceni): „Criteriul ar fi să-l văd că omul acela a avut dosare consistente şi le-a rezolvat. Da? Dosare... Discutăm de corupţie, de spălare de bani, de crimă organizată. Să-l văd că a fost un procuror care are câteva dosare grele pe an, pe care le rezolvă, care sunt confirmate în instanţă şi asta ar fi pentru mine semnalul că respectivul procuror este şi apreciat în sistem, pentru că cei care au succese sunt şi apreciaţi, şi recunoscuţi ca fiind procurori valoroşi şi responsabili pentru munca lor. Eu nu-i pot judeca profesional, pentru că nu dă nimeni un extemporal cu mine, dar vreau să văd şi eu dosarele pe care cineva, care vrea să fie procuror general al României, procuror-şef DNA, procuror general adjunct la Parchetul General, procuror-şef adjunct la DNA, şef de secţie la Parchetul General sau la DNA. Vreau să văd că este un procuror care are performanţă”.

- 4 aprilie 2013: „Aceasta a fost motivaţia publică (pentru respingerea procurorilor propuşi de Mona Pivniceru – n.a.), lipsa de transparenţă a procedurii. Şi, dacă ai făcut o procedură netransparentă, nu a văzut nimeni dacă oamenii aceştia pot fi. Deranjant pentru mine a fost principiul: o procedură ascunsă, necunoscută public, în spatele căreia ne puteam ascunde în viitor pentru eşec”.

- 18 ianuarie 2013 (motivarea respingerii): „Transparenţă poate să însemne şi să ne întâlnim, cei trei factori implicaţi, unii mai mult, alţii mai puţin - ministrul Justiţiei, CSM şi Preşedinţie - şi să stabilim mecanismul sau omul”.


March




Lumea nebuna de azi !



Cu dreapta bea bere , iar cu stanga isi alapteaza copilul !
March
(...) Traian Băsescu invocă Europa de puţin timp, de când i se clatină scaunul prezidenţial ca într-o bodegă de port dunărean. Pentru el, Europa este un centru de comandă, nimic altceva. Un fel de Comitet Central. Regulile europene pe care le invocă, împreună cu aliaţii săi, sunt călcate în picioare prin toate acţiunile sale. Acestea sunt posibile într-o ţară în care teroarea, indiferent de formele de persistenţă, reprezintă culoarea principală a peisajului cotidian. Este şocant cum invocarea Europei se face prin metode totalitare, pentru păstrarea unor imunităţi ale unor grupuri politice mafiote. România trăieşte un nou ceauşism.

(...)
March
Radu Zlati scrie pe blogul său că pe Facebook a apărut o explicație pentru care Ponta a propus-o pe Kovesi la șefia DNA.

”Ieri însă a apărut (din partea aceluiași aparat pesedist de propagandă online) pe Facebook o explicație care, dacă ar fi adevărată, ar putea justifica răzgândirea nocturnă a lui Ponta devenit o victimă a interesului de stat. Iată (copy-paste) și explicația”, scrie Zlati pe blogul său.

Printr-un şantaj ordinar, „popularii“ aflaţi la conducerea Uniunii Europene, coordonaţi de José Manuel Durao Barroso, îi fac, încă o dată, jocul lui Traian Băsescu, obligîndu-l pe Victor Ponta să o nominalizeze pe Laura Codruţa Kövesi la şefia DNA. Surse din Serviciile Secrete ne-au dezvăluit că, după ce Victor Ponta a declarat că refuză să mai facă vreo nominalizare pentru funcţiile de procuror general şi şef al DNA, Barroso, personal, l-a contactat telefonic pe Ponta, pentru a-i reproşa că nu respectă termenii înţelegerii făcute cu Băsescu, care au şi girul Comisiei Europene. Discuţia dintre cei doi a durat circa 15 minute, timp în care Barroso i-a spus lui Ponta că dacă părăseşte funcţia de ministru interimar al Justiţiei, fără să facă nominalizarea lui Kövesi la şefia DNA, atunci să se aştepte la o reevaluare a modului în care România cheltuie banii europeni, ceea ce va duce la o blocare pe termen neprecizat a alocării acestor fonduri. Practic, Ponta a fost pus la zid, avînd de ales a se descurca fără banii europeni, ceea ce ar avea consecinţe incalculabile, şi nominalizarea Godzilei în fruntea DNA.

Radu Zlati nu precizează cine a postat mesajul și nici dacă este de acord cu cele scrie sau nu.

Radu Zlati este deputat USL, membru PNL, ales în colegiul 5 Gherla.

http://www.dcnews.ro/2013/04/care-ar-fi-mo...-kovesi-la-dna/

March
O unguroaică se bucură că Transilvania este românească
March
Gluma zilei. Videanu vrea sa devina prezidentiabil ! devil.gif
March
Cu toata simpatia mea pentru USL, asta n-o pot baga sub pres pentru ca as fi acuzat ca procedez ca baseii cand erau la putere !
March
La Multi Ani maestrului Gheroghe Zamfir care implineste azi 72 de ani .

Primit de trei ori la Vatican, între 1988-1990, maestrul naiului este primul muzician care a cântat în timpul Misei private a Papei Ioan Paul al II-lea, singurul artist european care a câștigat două discuri de aur în Statele Unite și singurul artist român care a fost premiat cu un disc de aur în Ungaria.
Cla
Românii, oameni încercaţi de-a lungul istoriei, se clasifică astfel:
- optimişti: învaţă engleza
- pesimişti: învaţă rusa
- realişti: învaţă să tragă cu arma.
Altii baga o sârma în nas.
March
Primita prin email. Cititi-o cu atentie !



Portugalia avea pe acea vreme (1936)un fel de autostrada, adica o sosea mai acatarii care lega Lisabona de nu stiu ce oras. Nemtii, care erau aliatii lor le-au oferit si le-au dat ajutorul fratesc sa le faca o autostrada ca lumea. Si, întradevar, le-au facut pe banii lor în locul soselei vechi o autostrada asa cum stia numai Hitler sa faca. În RDG ( în 1985 ) se circula pe portiunea de autostrada între Dresda si Leipzig, facuta de pe atunci (1936), care este si acum foarte buna si are sase sensuri.
Asa, dar, ce sa vezi, vechea sosea era facuta din pietre de caldarîm pe care nemtii le-au încarcat în tren si le-au dus în Germania ca "sa-i scape" pe portughezi de ele. Pietrele erau însa din minereu de wolfram sau tungsten care se foloseste la fabricarea de oteluri aliate pentru blindaje. Nu se gasea nicaieri în lume asa un mineral. Dar nemtii stiau, portughezii nu stiau.Vedeti ce înseamna sa aveti o buna informatie ?
Cît despre noi, ce sa mai zic: nu ne-am ales cu nimic din petrolul de pe valea Prahovei, în timp ce arabii au facut cel mai modern hotel din lume, orase si statiuni de vis. Probabil ca tot asa va fi cu Rosia Montana: se va gasi vreun cretin ajuns sef care le-o va vinde pe nimic numai ca sa ia el un ciubuc gras. Vezi chestia cu Rompetrolul."
"Între CRIZA SI TERORISM, ROMÂNIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii în domeniul materialelor strategice !
AMERICA nu are zacaminte de URANIU.
Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM.
Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni în materie de suprematie MILITARA.
Wolframul, un metal mai scump decât aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar în industria militara si spatiala,
iar uraniul în industria nucleara.
Primul se afla, în cantitati INEPUIZABILE si în starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar în ROMÂNIA. La ROSIA MONTANA !
Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atât mai mult cu cât Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie în premiera:
Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc însa, în cantitati uriase, si în muntii Retezat (zona Gugu Sureanu, axa care le uneste trecând prin Vârful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona în care a cazut, în urma cu câtva timp, avionul militar israelian - posibil neintimplator in misiune in acea zona !) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO.
Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, în urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, în cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale României. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament.
În aceeasi zi în care profesorul RUDAN era gasit aproape mort în apartamentul sau din Bucuresti (cu câteva zile înainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB), iar generalul David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului român. Generalului american i se întîmpla asta deoarece, într-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO în AFGANISTAN nu erau teroristii. Ci uriasele zacaminte de URANIU pur!
În Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si în Koh Mir Daoud, lânga Herat si Kharkiz, în provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România detine suprematia mondiala.
SÂRACA TARA BOGATA!"
Toti iti vor binele!!! Nu`i lasa sa ti`l ia!! "Viața e grea; mai ales dacă ești prost." John Wayne "Cand dai, la inceput dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce esti." (Parintele Arsenie Boca)






March
Intr-adevar politica e o khurva ! Mareee ! hh.gif
March
Banc cu Băsescu la poarta Raiului, la CNC al PDL


Într-o bună zi la poarta Raiului sosește Traian Basescu, președintele României, pentru a negocia chestiuni politice. A fost întâmpinat de Sfântul Petru, care a început negocierile cu el. După ceasuri bune nu au ajuns la un consens.


Auzind zarva din curte Dumnezeu a scos capul pe geam și l-a întrebat pe Sfântul Petru ce se întâmplă? Sfantul i-a explicat că e cu unul Basescu cu care nu reușește să ajungă la un compromis. Dumnezeu i-a spus să îl lase pe președintele României să intre la el.


Băsescu a intrat la Dumnezeu și cum geamul rămăsese deschis Sfantul Petru îl auzea pe Dumnezeu cum îi răspundea președintelui României: “Așa… și cu asta sunt de acord, și cu cealaltă, și cu ailaltă, precum și cu ultima. Dar auzi măi Băsescule am și eu o întrebare – De ce în tot aranjamentul ăsta pomenit de tine eu trebuie sa fiu doar VICE?”



March
Ma intreb ce informatii detine Basea despre "sinuciderea" procurorului Panait ?!? unsure.gif
March
Din ciclul " Cocosul a cantat din nou" ,

A doua lepadare a lui Basea de PD-l tongue.gif
March
Scandal după întâlnirea lui Băsescu cu liderii Mișcării Populare


Iată câteva comentarii acide ale celor care au intrat pe “Alături de Preşedintele Nostru”:- “Nu e altceva decat o adunare de interlopi ,condusa de un personaj grotesc ,ce va fi amintit ca cel mai obscen presedinte al unei tari europene.

- “imi pare rau d-le Presedinte…cu toata stima eu spun pas!…cand am vazut ce personaje promovati in teritoriu ,nu pot decat sa spun multumesc frumos …raman in PDL…fie ce-o fi….ati reusit sa ingropati din fasa aceasta Miscare…..la Botosani promovati o matracuca blamata de tot targul…”, sunt doar câteva din comentariile fotografiei postate, însoțită de mesajul ”Presedintele la discutii cu liderii ,,Miscarii Populare”.

Nici fotografia postată pe pagina de socializare a consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu nu se bucură în totalitate de comentarii favorabile:.

- “Acesta este boardul fundatiei? Ati tinut sedinta la restaurant?”.

- “Nu e bine.deja incepeti sa aratati ca niste alesi.nu ati facut inca nimic.ce e super pana acum?”.

- “Ce cauta Elenina Nicut in aceasta conducere? aceasta femeie a militat timp de mai mult de o luna ca oamenii sa nu mearga la vot pe 9 dec! aceasta femeie a denigrat o seama de oameni care tin cu Basescu ! am marturii si pot da si din copy/paste din comm facute de ea ! daca o pastrati, MULTA lume o sa plece din MP ! caci oamenii sunt dezgustati de mizeriile ce le-a facut si ” jocul” ei murdar .. e o fiinta cu doua fete ! a militat in noi si dec impotriva lui Basescu ! pacat de cei ..cinstiti ! luati referinte despre ea, dar NU de la Blogary care i-a cantat in struna sa vedeti cine e individa ( o mahalagioaica ! )”.

- “la masa lui Isus sta Iuda ( Elenina Nicut!) ..de noi depinde daca acceptam sa fim complici sau nu !”

- “Am crezut ca USL la %70 este tot ce se putea mai rau in Romania.. GRESIT. blogary pe post de “avocat” (nicut) al valorilor “dreptei”.. este mai rau. Asta-mi arata ca se poate si mai rau.. decit blogary, yet to come”.

Despre Elenina Nicuţ, stareapresei.ro notează că este avocata, “prezentă ca observator la referendum în Teleorman az-vară, a provocat un scandal imens în jurul neregulilor şi ilegalităţilor de la câteva secţii de vot de aici”.

Și evz.ro prezenta într-un articol din vară: “La o secţie de votare din comuna Olteni, judeţul Teleorman, o persoană a fost prinsă votând de două ori. Deşi unul dintre observatorii secţiei respective a sunat de mai multe ori la 112, nu a venit nimeni la faţa locului pentru a lua măsuri. “Am sunat de mai multe ori la 112, mi-au răspuns, dar nu a venit nimeni aici. Au trecut deja 20 de minute. Cel care i-a dat buletinul să voteze a doua oară, şi care este şi el observator, a recurs la îmbrânceli şi înjurături. Mi s-a spus că poliţia de aici este a lor (n.r. – a USL-ului)”, a declarat Elenina Nicuţ, observator din partea Asociaţiei Blogary”.


March
Din nou dovada cat de khurva este … politica !

Din patul peneleului inapoi in patul pedeleului !!



March
Avea 87 ani . Atac cerebral azi dimineata.

Mare politician, mare doamna !

Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Margaret Thatcher ! sad.gif







March




Nu . Nu-i la adresa lui Basea ci a lui Putin !
March
Iata ca in mai putin de un an de zile "coltul" meu a ajuns la 13.000 de vizualizari ! thumb_yello.gif
Fata de altii care se screm de ani de zile.... tongue.gif
March
“The problem with socialism is that eventually you run out of other people’s money,”

Margaret Thatcher

RIP ! sad.gif
lefty
QUOTE(March @ 8 Apr 2013, 04:09 PM) *
Iata ca in mai putin de un an de zile "coltul" meu a ajuns la 13.000 de vizualizari ! thumb_yello.gif
Fata de altii care se screm de ani de zile.... tongue.gif


Sa nu ti se traga de la booti! biggrin.gif
March
Mai invata. Ca vad ca esti musteriu pe aici !Cu toate ca esti inscris in '08 !
March
Ia sa vedem daca Blaga are cojones sau e ... Bleaga ! O da afara sau nu din partid pe aceasta macanitoare ! devil.gif
March
Suntem aici in anul 2010 !!!


Wikileaks: Documente confidențiale ale SUA, după victoria lui Ponta în PSD: Nu împărtășește antipatia lui Antonescu pentru Băsescu. Va colabora cu PDL

March
Cu privire la introducerea unor legitimatii special de tigan ,

Mădălin Voicu, atac dur la EBA: “Proastă mică, mutantă, nevertebrată”

Aferim ! thumb_yello.gif
March
Colonelo Tuciurescu s-a inscris " d-al naibii" in Miscarea nasita de Jupanul sau ! devil.gif
March
Dorin Florea: Traian Băsescu e legat placentar şi ombilical de PD-L.

Sebi Lăbăroiu: Traian Băsescu a făcut o întrerupere de sarcină.

ohmy.gif rofl.gif

Efectul etnobotanicelor asupra băsiştilor rofl.gif



( Roxana Iordache - blog )

March
Ia uite ce citim noi aici !!!


“Fără PSD nu câștigă presidențialele”- “Doi din trei președinți au fost aleși fără sprijinul PSD”



Victoras, tine aproape !!!!
March
A3 a dat lovitura din nou !

Reportajul "Pe-un picior de iad" a fost premiat la Gala de la Las Vegas. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013.

Uitati-va azi la "Sinteza zilei"
March
Ponta va avea contracandidat la Congresul PSD
March
Pentru ca mai are cateva procese pe rol, Bombonel o da la'ntors : Coabitarea e buna ! Asta dupa ce din inchisoare tuna si fulgera impotriva ei !
March
Imagini inedite cu Corneliu Coposu și Margaret Thatcher din 1990
March
Ponta a numit un procuror ca ministru al Justitiei. Basescu de acord. Unii basisti maraie in prostie !
March
Sotia premierului – dezvaluiri halucinante la Bruxelles despre femeile romance
March
Toti basistii si cripto-basistii vor incepe in curand sa strige Ponta-presedinte. Ca daca e ordin.... rofl.gif
March
Basistii si cripto-basistii fanatici sunt total dezorientati de cum decurge coabitarea dintre Basea si Ponta. Mai ales ca Jupanul lor il si lauda pe Victoras ! tongue.gif
March
Dupa ce Basea le-a cerut romanilor sa nu se mai uita la A3 , acest post a luat o medalie de aur la festivalul mondial pentru televiziunie !
March
Credeti ca paparuda asta actioneaza de capul ei ? Basea e strain de initiativa asta ?

http://www.dcnews.ro/2013/04/haineala-vrea...-sefi-prin-ccr/

Si pe cine ar vrea sa blocheze paparuda ? Pe omul lui Basea sau cel al lui Ponta ?!?

Ce zici @ gigip tetio !
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.