Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
The Dude
...nu e deloc asa...

nu exista in elementele care stau la baza credintei crestine motive intemeiate care sa justifice pozitia bisericii fata de orientarea sexuala...doar dogma e plina de ele, iar dogma functioneaza pe interpretari subiective ale....textelor canonice..deci neant.

o reconciliere a crestinismului (dar si a celorlalte religii) cu unele realitati ale timpurilor pe care le traim este inevitabila si presanta..Ea nu va intoarce nicio institutie de consiliere spirituala inapoi "in catacombe", dar le va aduce pe toate inapoi in actualitate si....."cu picioarele pe pamant".... thumb_yello.gif
March
Alooo ! Basei si cripto-basei ! Ce se intampla ? Va ramane idolul in khurul gol ! Ii cad chiotii anticoruptiei si ai reformei justitie de pe basaul lui ?!?

Un escroc ca si multi altii devil.gif . Numai ca a pacalit pe idiotii de americani si UE-isti atata timp ! jamie.gif




p.s. E un cripto-basel pe aici care baga niste comentarii gretzoase de nu mai ai nici ce sa vomiti !!! jamie.gif



March
Rahatul pe post de presedinte vine si lacrimeaza in fata tarii dupa ce de aproape 2 ani stia de afacerile mafiote ale lu' fra-su ! Un nenorcocit de presedintr care a pacalit poporul roman ( adica parte a lui) precum si opinia public internationala !!
March
Alo ! Basei si cripto-basei ! Luati d-aicea :




Bercea Mondial, acuzații GRAVE: Kovesi a luat bani prin șoferul ei. Livia Stanciu, implicată

http://www.dcnews.ro/bercea-mondial-acuza-...h.mlO9L2dx.dpuf


gigip
QUOTE(March @ 19 Jun 2014, 02:18 PM) *
Alo ! Basei si cripto-basei ! Luati d-aicea :
Bercea Mondial, acuzații GRAVE: Kovesi a luat bani prin șoferul ei. Livia Stanciu, implicată

http://www.dcnews.ro/bercea-mondial-acuza-...h.mlO9L2dx.dpuf

Tetio,am spus din ziua cand a fost botezata nepoata lui Bercea ca e vorba de SPAGA primita de catre Traian Basescu(am facut zeci de postari ,la Han prin care am spus ca botezul s-a facut,exclusiv pentru a primi sute de mii de euro!) ,adevaratul NAS-Mircea fiind doar de acoperire! Pupincuristii basisti,cu abis si marduk in frunte,mi-au sters postarile,m-au suspendat de pe forum! Am avut dreptate,la fel ca si in cazul tasierii ,ILEGALE,ABUZIVE a pensiilor militare! Nu stiu cum sa ajung ola postarile mele ,dar,as vrea sa le pun din nou la Han pentru a le arata pupinbasistilor ca am avut dreptate!
PS: Penibilul Basescu Traian,fost presedinte al Romaniei(pana la referendum!),fost ciripitor securist,bataus de copii,bataus,imoral,santajist penal-vezi cazul Firea-a dovedit,din nou ca este un las cu acazia aparitiei televizate de azi! In loc sa-si dea demisia de DEZONOARE(ca onoare nu are!!!),a fugit ca un iepuras debil din fata intrebarilor legitime,pertinente si necesare ale jurnalistilor! Sictir,potaie!
March
In atentia celora care vor sa moara cu Jupanul lor de gat !




Traian Băsescu practică un securism omniscient

".....privesc asta ca pe o diversiune...scrie pe ecran: īn 10 ani nu am făcut nicio intervenţie īn justiţie...nu aceasta era īntrebarea. Fireşte că dl. Băsescu poate să ne asigure că nu va interveni īn justiţie pentru fratele lui, dar cine īşi imaginează asta? Cāt priveşte neintervenţiile sale din justiţie īn trecut, e o afirmaţie adresată oamenilor cu memorie scurtă, de caras...cānd dl Băsescu dădea telefon procurorului general, īn legătură cu schimbarea unui procuror, cānd spunea unui chestor că el l-a numit şi apoi chestorul era luat la bani mărunţi, cānd anunţa că urmează dosare cu nume grele...Cui i se adresează, unor oligofreni? Īntrebarea corectă pe care trebuie să ne-o punem noi şi pe care domnul Băsescu vrea să o evite e dacă dānsul ştia ce face fratele său īn toţi aceşti ani cu aceşti interlopi, cānd Băsescu tuna şi scrāşnea īmpotriva hoţilor şi sprijinea justiţia īn toţi aceşti ani.

Dl. Băsescu care s-a prezentat mereu ca fiind cea mai bine informată persoană din Romānia, cānd ne spunea că o operaţiune neautorizată a avut loc īn afara graniţelor ţării, cānd ne spunea că doamna Firea poate avea probleme să nu īşi mai găsească soţul acasă, pentru că are probleme īn parohie, cānd īi avertiza pe miniştri să aibă grijă cu cine vorbesc la telefon....Face asta de 10 ani, practică un securism omniscient, el ştie tot despre cine vrea el să ştie şi că poate folosi asta pentru a ameninţa, a şantaja, a denigra, pe oricine vrea el, de la pupitrul prezidenţial, şi de două, trei ori pe zi", a mai spus senior-editorul gandul.info.










http://www.dcnews.ro/ctp-traian-basescu-pr...h.JdaELVwZ.dpuf
March
@ dude buddy

De ziua ta , sanatate si virtute ca sa avem ce bea si ce f..e ! biggrin.gif

La Multi Ani !


The Dude
...ce draq sa mai f...??.....sa fluturam steagul poate ??... rofl.gif
nici gagicile nu mai sunt ce au fost .... rolleyes.gif

sa fie de capul astora care nu vad si nu pricep nimic..




Iti multumesc frate March...Fii binecuvantat.

Bestia a fost demascata si in ultimul catun al tarii...au ramas doar fidelii.
Si, desigur, garzile indoctrinate sa refuze adevarul; cei carora orgoliul nu le permite convietuirea cu propriile greseli...

Nu mai e treaba noastra...A devenit datoria istoriei sa spele rusinea neamului.


sa ai sanatate peste poate/ si venit bogat din toate...


Fratele meu March thumb_yello.gif


hai la bere....








March
Tovul "colonel" Tuciurescu s-a facut mai tuciuriu de cand cu arestarea marelui interlop fratelo prezidentului !

Iar Basea a tras iar o mica smiorcaiala ca sa-si impresioneze tzutzarii ! Dar sa vezi cand va fi luat el la intrebari ! Nu mai e mult !


March
Băsescu - sfārşit ruşinos de domnie

Băseştii au īmpopistrat-o! Īncet-īncet au izbutit să se facă de băcănie pe toată linia. Cu vānzări prealabile, cu o nuntă transformată īn colectă de bani stropiţi cu parfum de trandafir, cu case şi apartamente, cu vānzări de energie, cu moşia de la Nana, cu folosirea şireată a ţiganilor īn alegeri şi afaceri. Exact ca un şef de trib sau rege African........




http://www.cotidianul.ro/basescu-sfarsit-r...-domnie-241689/


March
Jalnicul amant "fatal", jalnic si pupinbasist pana la capat ! devil.gif Si mai are si pretentia sa candideze la presidentie !

http://www.cotidianul.ro/cristian-diacones...de-stat-241787/




Un nenorocit ! devil.gif


March
Doi slugoi basescieni , europarlamentarii Macovei si Preda , care altfel improasca cu noroi clasa politica adversa de la noi, tac acum chitic , nu spun o vorba despre mafiotul din coasta prezidentului lor iubit ! Ca de altfel si baseii si cripto-baseii de pe aici si de pretutindeni !
March
"Dacă le ieşea manevra aia īn "marţea neagră", fraierii de parlamentari stricau piaţa. Graţierea colectivă e ieftina şi se imparte la mulţi, aia individuală e mai rentabilă. D-aia īmi zicea mie īn direct Mircea Băsescu să ma apuc de o meserie serioasă. Omul chiar ştia ce vorbeşte. Pentru că, după cum spun īn referatul de arestare procurorii DNA, pe care apostolii independenţei justiţiei şi Ambasada SUA au decis că n-avem voie să-i contrazicem, fratele lu' statu' de drept lua bani de la interlopi ca să-i graţieze garantu' independenţei justiţiei. Şi, ca orice persoană serioasă cu gāndire infracţională probată-n timp, īi verifica, prin intermediar, la lampa cu ultraviolete, să nu fie īnsemnaţi, că strica naibii puritatea reformei statului", a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe blogul său.
March
Asta-i netrebnicul care a condus tara in stil EUro-mafiot !




gigip
QUOTE(March @ 21 Jun 2014, 02:11 PM) *
Asta-i netrebnicul care a condus tara in stil EUro-mafiot !

Cat timp Traian Basescu,batausul de copii,informatorul securist,betivul ,imoralul(dama buna,Nutika!!),coruptul mafiot(razboiul clanurilor,Basescu -Bercea!!),santajist penal(cazul Firea!!) ,grobian si nesimtit("tiganca imputita,gaozar,rege tradator la rusi!) ii numeste si ii subordoneaza personal pe toti sefii parchetelor din tara,justitia este dependenta si obedienta acestuia!
March
March
March
Ignoranţă, discriminare etnică şi filaj securistic

Gafă uriaşă făcută de Mihai Gādea la o oră de vārf

Dobitoc si el uneori ! devil.gif


March
Toată lumea care este lucidă realizează imensul deficit de imagine al Romāniei īn legătură cu acest scandal penal, care urmează la scurt timp dupa scandalul Nana. Cu toate acestea, exista voci care susțin că Președintele Băsescu trebuie să rămānă īn funcție pentru a asigura independența justiției.

Īntrebare: Independența justiției depinde de un om sau este o chestiune de natură obiectivă care ține de reglementarea legală și de atitudinea celor care o īnfăptuiesc?
March
CO-LI-BA mafiota !









UNU` A CAZUT,ASTEPTAM SI RESTUL HOARDEI SA FIE IN CATUSE !




http://basarica.wordpress.com/




gigip
QUOTE(March @ 22 Jun 2014, 11:48 AM) *
CO-LI-BA mafiota !

UNU` A CAZUT,ASTEPTAM SI RESTUL HOARDEI SA FIE IN CATUSE !




http://basarica.wordpress.com/

Patru mafioti verosi! Unul ,mai micut,mai pricajit,a cazut,urmeaza cei 3 grei!
Marduk
QUOTE(March @ 22 Jun 2014, 11:31 AM) *
...Īntrebare: Independența justiției depinde de un om sau este o chestiune de natură obiectivă care ține de reglementarea legală și de atitudinea celor care o īnfăptuiesc?

Buna intrebare moncher thumb_yello.gif dar nu vaz si raspunsul, mai ales ca este valabila pentru toti justitiabili din Romania. Io nu vaz de cat o lupta, o razbunare stupida impinsa la absurd, de catre cei care conduc Romania azi. Da, imaginea Romaniei este afectata de aceasta "afacere de familie", dar pentru a fi corecti, trebuie sa spunem ca orice gen de "afaceri de familie", unele care asteapta sa fie judecate, altele condamnate deja, fac rau Romaniei. Eu nu pot sa-l blamez pe Basescu si sa-l sustin pe Nastase, Voiculescu & Co si toti ceilalti care or mai fi. Daca vrem ca justitia sa fie independenta s-o lasam sa faca dreptate de la vladica la opinca, mai cred insa ca trebuie sa avem incredere in aceasta justitie, asa cum este ea, oarba, surda, corupta pentru unii, incoruptibila pentru altii, pentru ca atata vreme cat Romania va transmite un mesaj ca nu poate sa-si rezolve problemele juridice conform normelor democratiei, oricine va fi implicat, acuzat, condamnat va dauna imaginei Romaniei.
March
QUOTE(Marduk @ 22 Jun 2014, 02:12 PM) *
Buna intrebare moncher thumb_yello.gif dar nu vaz si raspunsul,


Raspunsul era inaintea intrebarii, dar matale ca basist infocat te faci ca nu-l vezi/intelegi :

Toată lumea care este lucidă realizează imensul deficit de imagine al Romāniei īn legătură cu acest scandal penal, care urmează la scurt timp dupa scandalul Nana. Cu toate acestea, exista voci care susțin că Președintele Băsescu trebuie să rămānă īn funcție pentru a asigura independența justiției.
Marduk
QUOTE(March @ 22 Jun 2014, 05:47 PM) *
Raspunsul era inaintea intrebarii, dar matale ca basist infocat te faci ca nu-l vezi/intelegi :
... Cu toate acestea, exista voci care susțin că Președintele Băsescu trebuie să rămānă īn funcție pentru a asigura independența justiției.
[/i]

Daca Bill Clinton nu si-a dat demisia dupa acuzatia de sperjur, de ce ar face-o Traian Basescu? pentru ca fratele sau este un idiot lacom? mergand pe logica asta si Obama trebuie sa demisioneze pentru ca fratele sau vitreg a fost prins cu droguri. Ca un "basist infocat" repet ceea ce am afirmat pe un alt topic: daca Traian Basescu este gasit vinovat, in urma anchetei procurorilor, sa fie suspendat si judecat, eventual condamnat, n-am o problema cu asta. Oricum mai are cateva luni din mandatul acesta dupa care urmeaza zile grele pentru presedintele jucator, stricator al jocurilor facute de baroni. Nu crezi ca acuzatiile si procesele lui Dan Voiculescu & Co. afecteaza imaginea Romaniei?
March
[b]Jurnalistele Oana Stancu și Adina Anghelescu au explicat de ce nu sunt făcute percheziții īn casa lui Mircea Băsescu, īn condițiile īn care vorbim de mită și trafic de influență.

"Eu nu cred că procurorii sunt interesaţi să facă lumină īn acest caz", şi-a exprimat opinia Oana Stancu. Jurnalista este de părere că probabil un caz bine anchetat ar putea duce la doamna procuror șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, sau la președinta ĪCCJ, Livia Stanciu.

Adina Anghelescu consideră că procurorii au omis o procedură obligatorie īn cazul lui Mircea Băsescu, aceea a percheziţiei la domiciliu

„Există două variante: ori procurorul e necopt - deşi am īnţeles că procurorul Iulian Păncescu de la DNA central a lucrat ceva vreme pe anchete judiciare la Judecătoria Sectorului 1 şi la Parchetul Tribunalului Bucureşti - ori i s-a spus să uite de asta", a declarat Adina Anghelescu īn emisiunea "Secvenţial".
March
Baseii si cripto-baseii s-au trezit din pumni si au prins oleaca de curaj. Si tipa ca Jupanul lor nu a primit nici o spaga de la mafiotii tigano-mirceobasisti ! Insa din ce in ce mai multi "baieti" din servicii incep sa paraseasca corabia basista si or sa dea pe trompa alte si alte matrapazlacuri !

In orice caz "cavalerul" anticoruptiei a primit o lovitura puternica prin comentariile din presa international ! Sub nasul lui nestiutor, saracul, fra-su manevra porcoaie de lovele cu mafia tiganeasca !

March
SE DEDICA BASISTILOR SI CRIPTO-BASISTILOR !




Motto:
"Bercea dă cu bomba / Statului de Drept īi cade trompa!"

Bă, băsistule care plīngi cu lacrimi de crocodil de grija Statului de Drept, ești ticălos și penibil!

Nici nu se poate stabili dacă ești mai ticălos decīt penibil, ori mai penibil decīt ticălos!

Voi, propagandiști scīrbavnici, mai aveți tupeul să spuneți că DNA și cu Luluța sīnt Statul de Drept? Hai, să muriți voi?

Pe cine minți tu, bă, băsistule? Idolul tău, Traian Băsescu, pe care īl servești tu impecabil pīnă la moarte, este un interlop jegos, iar el și cu familia lui de cocalari sīnt specimene de atīt de joasă speță īncīt sīnt īn stare să dea țeapă clanului Bercea.

Īn prostia ta monumentală, invocă-l pe Daniel Funeriu, bă, băsistule, să calculeze viteza mīinii cu care au băgat stăpīnii tăi din clanul Băsescu mormanul de bani īn buzunare și să īți explice că nu avea cum să se īntīmple asta.

Spune cu voce tare ceea ce gīndești, bă, băsistule, ca să te vedem cu toții ce prost ești, că filmulețele īn care apare Mircea Băsescu strīns cu ușa să īnapoieze banii țiganilor nu sīnt reale și că de fapt este vorba de pixelul albastru!

Nu Voiculescu, nu Antena 3, nu KGB-ul i-a pus pe cei din clanul Băsescu să se țigănească pe bani cu Bercea, bă, băsistule!

Condiția lor de oameni mici, de urdori umane, i-a īndemnat la asta, iar tu, bă, băsistule, īnoți satisfăcut īn plăcerea de a fi sluga credincioasă a unor specimene care au mai puțină onoare și decīt clanul lui Bercea Mondial.

Bă, băsistule! Tu crezi că mai convingi pe cineva, bă, băsistule? Crezi că nu este evident pentru toată lumea că DNA, ANI, CSM, SRI, STS și alte instituții ale Statului de Drept (sic!) nu sīnt altceva decīt uneltele murdare ale lui Traian Băsescu?

"Statul de Drept" băsist este o mare mizerie, e instrumentul superior de reprimare a romānilor și de distrugere a Romāniei, īn folosul intereselor străine.

Ce specie de vierme mai ești și tu, bă, băsistule? Să continui, după toate cele īntīmplate, īn ciuda tuturor evidențelor, să adulezi cancerul băsist, să justifici imensa bubă malignă de pe obrazul acestei țări prin aceleași bălării propagandistice răsuflate, prin așa-zisul anti-comunism, prin īntreținerea rusofobiei, prin mīndria ticăloasă de a tīrī prin noroi tot ce este național și romānesc, prin trădarea necondiționată a intereselor Romāniei īn fața rapacității noilor asupritori de la Washington și Bruxelles, arată că și viermii involuați au mai multă minte și onoare decīt tine, bă, băsistule!

Băsismul se dovedește a fi o boală involutivă ce atacă iremediabil creierul celor afectați.

Să te aștepți de la băsiști ca ei să se vindece de la sine este similar cu a te aștepta de la niște viermi să se transforme īn păsări colibri.

Viermii rămīn viermi pīnă la moarte. Nu există decīt două posibilități: ori īi strivești cu bocancul, ori te devorează ei, īn cele din urmă.

Stai de vorbă cu bocancul, bă, băsistule!




sursa : invectiva.ro
March
Depuneri de coroane la "capul" "justitiei" basesciene !






March
Unuia caruia i-a fatat inteligenta o comparatie( favorabila lui Basea !) cu Bill Clinton !




Mircea Basescu produce gratieri dupa modelul patentat de Bill Clinton




Mircea Basescu a folosit patentul presedintelui Bill Clinton. Fratele fostului gestionar al Casei Albe, Roger Clinton a fost acuzat ca vindea gratieri pe cash greu in ultima parte a presidentiei . Bill avea clientii sai( Marc Rich etc) , fratele venea cu pleava la interval. Se vorbea despre tone de cash dar scandalul a fost ingropat urgent dupa alegerile din 2000. Hillary le schimba pe contributii generoase pentru campania electorala .

http://mariusmina.blogspot.ro/2014/06/mirc...tieri-dupa.html
March
Avem un interlop. Cum procedam? Basescu, Bercea Mondial, JFK si Sinatra…


Traian Băsescu a ieșit la rampă ca "un mare bărbat de stat" (Cristi Diaconescu dixit) pentru a explica, printre lacrimi, că frățiorii ți-i dă Dumnezeu și că, da, și pe el l-a deranjat anturajul fratelui Mircea. O fi fost mesajul măreț și glorios, problema Romāniei nu e, īnsă, anturajul lui Mircea Băsescu, ci al lui Traian īnsuși, partenerul de chiolhane televizate al lui Bercea Mondial.

Să oferim o mică mostră de ceea ce īnseamnă un președinte responsabil și atent cu imaginea sa și a instituției.

Īn 1962, John F. Kennedy a acceptat să viziteze casa bunului său prieten și susținător Frank Sinatra, īn Palm Springs, prilej pentru artist să construiască o īntreagă nouă aripă, să facă pregătiri de zeci de mii de dolari șamd. Sinatra visa ca aripa unde ar fi adăstat JFK să primească numele "Casa Albă a Vestului", o mare onoare pentru el, dar a primit o grea lovitură.

JFK și-a anulat īn ultima clipă vizita la Sinatra, după ce fratele său, procurorul general al SUA, Bobby Kennedy, i-a arătat o poză īn ziare īn care Sinatra se īmbrățișa cu Sam Giancana, temutul lider mafiot, un Bercea Mondial american.

Pentru că nu a vrut să īși apropie imaginea de cea a unui artist cu relații atīt de controversate, Kennedy a trecut și peste prietenia care īl lega de cīntăreț, și peste sprijinul pe care acesta īl acorda constant Partidului Democrat, ba chiar a marcat public distanțarea de el alegīnd să tragă īn gazdă la marele rival Bing Crosby.

Sinatra a fost atīt de afectat de boicotul prezidențial īncīt și-a vărsat năduful pe cumnatul președintelui, actorul Peter Lawford, care īi era coleg īn legendara trupă de actori Rat Pack și care avusese ideea cu vizita la Bing Crosby. Supărarea lui Sinatra a marcat și īnceputul sfīrșitului pentru Rat Pack, o trupă care īn anii 60 ținea afișul Hollywoodului și al Vegasului, īn egală măsură.

O poveste din care Băsescu ar putea să īnvețe ce īnseamnă să păstrezi imaculată cu orice sacrificiu imaginea președinției unei țări și ce īnseamnă sfatul potrivit dat la momentul potrivit rubedeniilor pe cale să cadă īn păcat.

(inPolitics .ro- B.T.I.)
March
O famiglie cu excroci si mafioti !

Ginerele lui Traian Băsescu, avocatul Radu Pricop, soţul Ioanei Băsescu, este urmărit penal pentru fals şi īnşelăciune īntr-un dosar privind retrocedarea unor terenuri īn judeţul Argeş



http://www.romaniatv.net/ginerele-lui-trai...l#ixzz35TQOyAyZ



March
Basea se duce la Bruxelles cu o tinichea de coada ! Declaratia de azi din Parlament !

p.s. madama ot Pleskoi se agita disperata sa-si apere "patronul" ! Iar Blaga a rams tot Bleaga ! Nu s-a putut distanta de Jupanul lui ! devil.gif Cred ca PNL trebie sa se mai gandeasca odata inainte de a inghiti PDl cu Blaga, Macovei , etc. !!
The Dude
...e incoltita haimanaua.....sper sa primeasca de pe acolo cateva sfaturi utile despre decenta...si sa isi cumpere cele trebuitoare pentru mititica...ca ziua se apropie cu pasi mari...
March
Traienica nici nu stii, cat de mic incepi sa fii !
March
Porcul simte cutitul la gat si zbiara in disperare : Parlamentul s-a dat cu Clanul Bercea ! Adica purcoiul de bani al mafiotilor nu i-a luat fra-su ci Parlamentul !
March
Băsescu, despre declarația Parlamentului: "O actiune de intimidare a justitiei, un lucru extrem de grav. Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea."

Cine, Traiane? Băi, ăsta s-a prăjit de tot, mă, săracul! Deci, Trăienele, ochii la mine un pic. Amāndoi! Nu poți amāndoi, ok, cum poți! Deci, de fraternizat cu Bercea ai fraternizat tu, mă, prin frate-tu! Parlamentul doar a constatat asta și īți spune să pleci acasă, ăsta fiind un gest de normalitate. Mai ai să spui că suntem un popor de berci mondiali și că nu te merităm. De fapt, asta o să-nțelegi tu din viața ta. Peste vreo 15 ani, o să urli prin tārg, parafrazāndu-l pe Țuțea, că ai stat īn pārnaie pentru un popor de idioți! Cum să zic, Doamne-ajută!", a scris Dragoș Pătraru, pe Facebook.

March
Legile lui Murphy :

Un politician onest este acela care, dupa ce a fost cumparat, ramane cumparat

March
Ieri la Bruxelles , negru la fata, Basea mergea pe jos fara ca vreun alt inalt ofical sa-i fi adresat vrun cuvant. Parca ar avea lepra ! La un moment dat a vrut sa intre in vorba cu Merkel, dar nu i-a mers !
March
Traian Băsescu pierde procesul cu CNCD















March
Din gandirea unor basisti cu multe circumvolutiuni aplatizate !




Cica Voiculescu cu A3, mama Omida si alti tigani berceni l-au drogat si vrajit pe Mircea Basescu dupa care i-au pus mormanul ala de euroi in brate si l-au filmat. Si de aici un adevarat complot antistatal impotriva lui Basea ! rofl.gif
March
Pentru basisti si cripto-basisti : Votati-o pentru functia de presedinta ! tongue.gif






Si nu va risipiti... samanta !! tongue.gif wink.gif
March
Traian Basescu si Monarhia

Manifestanţii din īntreaga ţară strigă că Monarhia reprezintă singura soluţie pentru ieşirea din criză. Președintele Traian Băsescu le-a răspuns că el este dispus să se lase īncoronat, dacă ei cred că asta rezolvă ceva.


March
Dosarul „trafic de influenţă la Palatul Victoria”. Ponta: Nu l-am chemat niciodată pe şeful Poliţiei la Guvern să se īntālnească cu Duicu. Procurorii spun că DA







http://www.gandul.info/politica/dosarul-tr...-ca-da-12855266


March
Revoluţia din bucătăria romānească. Motorul Diesel şi mititeii

Paşoptiştii au aruncat la groapa de gunoi a istoriei alfabetul chirilic, au adus matematicile īn şcolile romāneşti şi au īmpodobit limba romānă cu o sumedenie de franţuzisme. Īnsă revoluţia de la 1848 nu s-a oprit doar aici. Mihail Kogălniceanu, revoluţionar pur şi dur, a mers chiar şi mai departe şi a īncercat să revoluţioneze şi bucătăria romānească. Īncă din 1841, anticipānd răsturnările sociale ce urmau să vină, Kogălniceanu a publicat o carte de bucate īn care promova modelul bucătăriei franceze. Autorul declara plin de sine īn introducerea operei că are de gānd s㠄facă o revoluţie straşnică īn toată Moldova, īntru chipul de a face frigănele şi găluşte".

Din păcate, revoluţia din bucătărie nu a avut loc după planul revoluţionarilor. La Expoziţia Universală de la Paris din 1900 au fost prezentate cele mai importante descoperiri ale secolului īncheiat: motorul Diesel, cinematograful cu sonor, primul magnetofon din lume şi multe alte forme de vrăjitorii ştiinţifice. Standul Romāniei s-a făcut remarcat cu mititei la grătar, iar pentru aceasta a fost expediat la Paris īnsuşi nea' Radu de pe strada Covaci, inventatorul mititeilor, alături de un lăutar celebru al epocii, Cristache Ciolac.




GEORGE DAMIAN


March
Despre LICHELE ! devil.gif Care se pregatesc pentru urmasul lui Basea !! devil.gif




“Debarcate, dincolo de obscurităţi, lichelele repetă regulat acelaşi act inofensiv, dar caracteristic: se caută adānc īntre fese sau īn nas şi scot cu două degete, elegant, fiinţa procreată de insul lor: un vierme lung, melancolic şi moale pe care ţi-l aruncă īntre coarne ca pe un fir de fidea puturos”.




Tudor Arghezi


March
Daca n-ai vazut Parisul, iata doua melodii care te indeamna s-o faci ! smile.gif




https://www.youtube.com/watch?v=XNVt3e6vHHM


https://www.youtube.com/watch?v=ceFxrmQhRAg
March
Sex īn artă (XIV) - Sex precolumbian




http://www.timesnewroman.ro/tnr-cultural/1...ex-precolumbian


gigip
[quote name='March' date='1 Jul 2014, 06:40 PM' post='757713']
Slugile lui Basescu din PNL si PDL ,se fac,din nou,de ras! Preluare de pe stiripesurse.ro:

DECIZIE PNL si PDL merg ca alianță la prezidențiale. Fuziune după, candidat unic
Cristi Șelaru, Redactor
19:15
58
iohannis blaga-

Se pare că Mircea Ionesc Quintus are dreptate. Fuziunea dintre PNL și PDL nu se poate face… incă și prin urmare președintele Vasile Blaga a anunțat că la alegerile prezidențiale cele două formațiuni vor merge pe formula unei alianțe electorale.

După īntālnirea dintre cele două delegații ale PNL și PDL din această seară din Modrogan 1 (sediul central al PDL), președintele PDL Vasile Blaga a anunțat că un candidat unic la prezidențiale va fi desemnat pānă la 1 august și tot pānă la aceeași dată vor fi gata și toate documentele necesare unirii celor două partide īntr-unul singur.

“Suntem pe un drum bun. Le propunem un proiect serios romānilor. Pānă la 1 august vom stabili clar care este candidatul unic la alegerile prezidențiale și vor fi gata și documentele necesare fuziunii. Evident că īn instanță lucrurile nu vor merge la fel de repede și prin urmare la alegerile prezidențiale vom merge pe formula unei formule de alianță electorală a cărei nume īl vom anunța ulterior”, a spus șeful PDL.
March
Sex īn artă (VI) - Penis captivus tongue.gif







Cla
Auzi March, cānd au plecat baietii la Cruciade au pus chei la P.iz.da.
De ce naiba n-au pus si botnite, lefterii ? unsure.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.