Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
Din activitatea slugoiului basescian din fruntea ICR ,

Ce fel de artă a dus ICR la Bienala de la Veneţia?

Două găuri în chur made in Romania

March
Degeaba s-a facut pres lui Basea, degeaba a transformat "Adevarul" in oficina basista , procurorii au cerut 20 de ani de puscarie pentru conu' Patriciu !! Ca deobicei , cand e vorba de interesul sau personal, Basea se leapada cat ai zice peste de orice amic sau sustinator al sau !
March
Tudor Chiuariu ii trage o torpila in bot ex-maoistului Barroso ! thumb_yello.gif
gigip
QUOTE(March @ 18 Jul 2012, 03:44 PM) *
Si de catre masturbatorii din fruntea UE ! devil.gif Niste nenorociti la fel ca si comisarii sovietici din anii '50 !!

Tetio,trebuie sa dau berea! Nu a fost inlaturat pragul de 50%+1 din listele de alegatori
March
QUOTE(gigip @ 18 Jul 2012, 06:49 PM) *
Tetio,trebuie sa dau berea! Nu a fost inlaturat pragul de 50%+1 din listele de alegatori


Dai berea daca Nosferatul va fi alungat in locul pe care-l merita !
March
Mafia basisto-pedelista a inceput sa-si stearga urmele cu ajutorul slugoilor ei ?!?
March
Jurnalistul Radu Tudor vorbeşte pe blogul său despre afacerile grupării Blejnar – Marta, grupare care s-a aflat permanent sub protecţia Palatului Cotroceni.

"Protejatii lui Basescu de la Arad sunt si proxeneti, pe linga faptul ca sunt mafioti si fac parte din crima organizata. Va dati seama cine a condus Romania in ultimii ani, sub protectia serviciilor secrete si a marelui cinstit? Sotia sefului de cabinet al sefului Fiscului din Romania plasa curve la cel mai inalt nivel unor persoane publice. Mafie, curvasarie, sute de mii de euro la sacosa, trafic de influenta, protectie de la cel mai inalt nivel. Acesti contrabandisti si proxeneti au gura plina de "valorile europene", "lovitura de stat", "sesizarea UE" si alte diversiuni care sa acopere amestecatura vomitoase intre infractiune si politica pe care o practica de ani buni.

Stiind ca Sorin Blejnar, Codrut Marta si multi alti aradeni celebri se aflau sub protectia directa a Palatului Cotroceni, am si eu doua intrebari:

- cine a fost beneficiarul principal din operatiunile de contrabanda si evaziune in care s-au strins zeci de milioane de euro cash?

- cine sunt persoanele publice, cu nume si prenume, care au beneficiat de serviciile prostituatelor coordonate de cuplul Marta-Blejnar?", susţine jurnalistul pe blogul său.



March
Din putzul gandirii basesciene :

Băsescu, despre pragul de 50 la sută plus unu la referendum: O acţiune îndreptată impotriva poporului român (noiembrie 2007)
March
Minciunile sinistre ale odiosului Basescu la GDS ( fost Grupul pentru Dialog Social, actual Grupul Dictatorului Suspendat )
March
Situatie de alarma si la noi pe aeroportul Otopeni dupa atacul terorist de pe aeroportul Burgas contra unui autocar cu turisti israelieni .
March
Nemernicul asta care a cauzat caderea guvernului condus de taranistul Ciorbea, se vaicareste acum cu interzicerea PNT de catre comunisti pe 29 iulie 1947 asociind in mod marsav , securistic, acel eveniment tragic cu referendumul pentru demiterea sa din 29 iulie crt.
March
La GDS : Nemernicului asta atata venin i s-a acumulat in vezica contra PSD actual incat a ajuns sa laude generatia pesedista a lui Iliescu !!!
March
Stati p-aproape ! Sa vedeti ce murdarii vor vomita pe piata slugoii si politia secreta a lui Basea foarte curand !
March
Câţi ani de închisoare risca puşcăriabilul Băsescu dacă justiţia devine liberă
March
Nu vezi nici picior de Udrea . Roberta, Boagiu.... in preajma lui Basea ! Prietenii stiu de ce ! tongue.gif
March
Azi e ziua de nastere a lui Ilie Nastase .
"Nasty " ( cum il alintau englezoaicele cand il vedeau jucand la Wimbledon si aruncau cu chilotii in el !) a facut cunoscut Romania in lume mai mult decat Ceausescu si Basescu la pachet !

LMA maestre "Nasty " !
andra_v
STS a instalat ilegal sistemele de comunicaţii la sediul de campanie al lui Băsescu
http://www.ziuaveche.ro/top-secret/servici...scu-108478.html
gigip
QUOTE(March @ 18 Jul 2012, 11:51 PM) *
Câţi ani de închisoare risca puşcăriabilul Băsescu dacă justiţia devine liberă

Fara numar,fara numar! Langa cumatrul Mondialu'! Tetio,asa cum era de asteptat Comisia de etica a stabilit ca teza de doctorat a lui Victor Ponta,nu este plagiata! Inca o facatura a securistului Basescu,a fost demontata de institutiile legitime ale statului!
March
Sub conducerea lui Crin Antonescu , CSAT a luat o decizie inteleapta. Vezi aici care si de ce .
March
Basescu, despre Udrea: Niciodata nu voi spune unei femei "Da-ti jos rochia asta ca-i prea strâmta"


Doar nu era sa-i ceara sa puna una larga ! rofl.gif
March
Ultima ora :

Rebelii sirieni se află la intrarea în palatul lui Bashar al-Assad, unde luptă subunităţi loiale preşedintelui, transmite postul de radio izraelian, Kol Yisrael.
Mass media occidentale cu referire la surse diplomatice transmit că preşedintele Bashar al-Assad a părăsit Damascul şi în prezent se află în oraşul Lattakia de la Marea Mediterană.

Trupele guvernamentale au ajuns la locul unde se desfăşoară luptele cu tehnica blindată, Unele drumuri au fost blocate cu blocuri de beton.
March
Fruntasii lacheii ai lui Basescu au turbat. Ataca la CC pana si programul de votarea ! Curata chestiune constitutionala ! Nenorocitii se agata ca innecatul de pai !
Diferenta dintre Boc si Blaga ? Slugoiul din urma e mai greu la cantar !
March
Din ciclul : " Mogulii pupincuristo-basisti "

Misteriosul ”dosar roșu” al lui Traian Băsescu: povestea uitată a unui posibil șantaj
March
Sulfina Barbu fonfaie in apararea Stapanului ei la A3. Ridicola e putin spus !
March
Pentru ca murdaria cu plagiatul lui Ponta nu i-a iesit , nemernicul national si slugoii sai or sa vina acum cu curvele de lux ale madamei Marta devil.gif
March
Despre slugile lui , nimic de rau !

Procurorul general din Stan şi Bran: N-a făcut armata, e colonel, dar habar n-are, iar lucrarea de Doctorat e făcută de pe referate-scolare.ro
March
Votati la referendum DA ! Dreptate si Adevar pentru Traian Basescu !
March
Traian Băsescu: Merg până la capăt, chiar dacă ei vor, nu am să fiu coleg cu Adrian Năstase

Asta spune el. Dar justitia o sa hotarasca !
March
STS trebuie să ridice şi aparatura ilegala de la Vila Lac 3 a lui Traian Băsescu
March
Individul asta si cand respira spune o minciuna ! devil.gif
andra_v
Mihai Razvan Ungureanu huiduit si injurat de revolutionari si la Timisoara. “Plagiatorilor! Voi sunteti plagiatorii!” a strigat un revolutionar catre MRU, aparat de din ce in ce mai multi badigarzi, jandarmi si politisti. VIDEO/FOTO
http://roncea.ro/2012/07/16/mihai-razvan-u...arzi-videofoto/
andra_v
Ideologul GDS Andrei Cornea intoarce armele: “Mahalagiul Traian Basescu a fost indispensabil intelectualilor”. Dar nu mai e
http://roncea.ro/2012/07/17/ideologul-gds-...r-dar-nu-mai-e/
gigip
QUOTE(andra_v @ 20 Jul 2012, 08:54 AM) *
Ideologul GDS Andrei Cornea intoarce armele: “Mahalagiul Traian Basescu a fost indispensabil intelectualilor”. Dar nu mai e
http://roncea.ro/2012/07/17/ideologul-gds-...r-dar-nu-mai-e/

Nu numai el! Si alti GDS-isti,printre care si Iliesiu de la Iasi,au facut la fel!
March
Fara sa aiba imputernicirea legala, Comisia de etica a UB s-a autosesizat rolleyes.gif si declara ca Ponta a plagiat. Asta dupa ce organul indreptatit sa faca acest lucru Comisia de Etica Nationala a zis ieri ca nu a plagiat !

Deci se ridica intrebarea cand aceasta Comisie a UB a fost pe postul de slugoi , de pres ? In 2003 cand chiar ei i-au acordat titlul de doctor sau acum cand se contrazice si spune ca a plagiat ! Un individ de la prezidiu Comisiei UB vine si roaga presa sa nu fie folosita info in scopuri politice ! Un nemernic ! Parca nu puteau sa astepte dupa 29 iulie sa spuna chestia pe care o vor.
March
Cand un caine turbat este inghesuit la colt incearca sa muste orice. Oameni , asfaltul, peretele.... Solutia pentru al "extermina" pe turbat este la indemana . 29 iulie 2012 !!
March
UN MĂSCĂRICI DECOMPENSAT

Turbat de furie, Băsescu.... a reluat teza lui Ceauşescu despre lovitura de stat...
March
Pentru ca CSAT sa nu-i dea afara o sluga credincioasa , shmenarul Opris din fruntea STS ( cu pete mari si de la referendumul din 2007 si de la alegerile din 2009 ) Stapanul si-a chemat urgent din vacanta un alt slugoi pe nume Fota ( un nemernic care si-a tradat partidul si convingirile liberale ) ca sa blocheze decizia CSAT !
Cla
March, e pentru tine, nu-l pun la bancuri ci aici la tine, sorry, sper sa-ti placa smile.gif

Familia a hotarat sa nu il mai lase pe Adrian Nastase sa joace la loz in plic, fiindu-i teama ca nu cumva sa nimereasca un loz cu mesajul "mai trage o data".

Adrian Nastase este cel mai mare patriot al momentului.
El a refuzat sa mearga 'la racoare' in conditiile in care tot poporul roman se topea de caldura.

Realizatorii celebrei serii de filme cu Bruce Willis- "Greu de ucis"- "Hard to Kill" s-au gandit sa faca si o serie de filme cu Adrian Nastase.
Aceasta se va numi "Greu de sinucis"

March
QUOTE(Cla @ 20 Jul 2012, 12:34 PM) *
...s-au gandit sa faca si o serie de filme cu Adrian Nastase.
Aceasta se va numi "Greu de sinucis"

Da. S-a impuscat cu un pistol cu gloante de cauciuc soft ! laugh.gif
Cla
QUOTE(March @ 20 Jul 2012, 02:22 PM) *
Da. S-a impuscat cu un pistol cu gloante de cauciuc soft ! laugh.gif

Pai prost sa fii, noroc sa ai !! spoton.gif
Macar daca ar fi luat niste gloante cu culoare verde sau rosie.
Eu as fi luat gloante cu o amestecatura de culori, sa arate ca deja m-au prins niste insecte si manânca din mine laugh.gif
March
FANTASTIC: De unde s-a inspirat Ungureanu pentru ideea “camasilor albe”.
DIE WELLE / THE WAVE: Un film teribil despre experimentul dictaturii “camasilor albe” sectante. VIDEO
March
Un super-slugoi basescian pitigaeste oribil aici
March

Din ciclul : " Atentie ! In colt fiind , cainele turbat musca pe oricine si orice "

PONTA DEZUMFLĂ O ÎNSCENARE A LUI BĂSESCU. ŞI SESIZEAZĂ DNA. PRECEDENT PENAL ÎN FAŢA AMATORILOR DE ILEGALITĂŢI PENTRU BĂSESCU


O directoare de la Ministerul Agriculturii, cârtiţă a lui Flutur, Ela Ştefănescu, a pregatit o porcărie de care urma să se folosească Băsescu în ultimele zile de campanie, prin care să demonstreze că ministrul Daniel Constantin vrea să-l spele pe Dan Voiculescu, cu care ministerul este în litigiu.

Mai precis, cârtiţa a trimis la Secţia 1 Penală o cerere de refacere a raportului de expertiză care constata prejudiciul, în sensul că să se constate prejudiciu zero, aşa cum s-a constatat când a fost spălat – temporar – Băsescu în dosarul Flota
March
Peter Imre, “carnatarul” de la Adevarul care-si marcheaza teritoriul prin jurul SIE, i-a sarit in cale lui Traian Basescu
March
RONCEA : Basescu victima presei. Hai sa cantarim cum sta afacerea asta. Cum? Cel mai simplu: comparand presa care conteaza in aceasta batalie (scrisa, online si TV) si mogulii pro Basescu (....) cu presa si mogulii anti Basescu. Plus cei si pro si contra, oarecum neutri

Presa si mogulii pro-Basescu:

Realitatea TV – Vintu-Schwartzenberg

B1 TV si Evenimentul Zilei – Paunescu-Silberstein (unde evolueaza cu dezinvoltura pe langa col. Turcescu si pol. Gusa, ca sa nu mai vorbim de Tismaneanu si ai lui)

Adevarul si Dilema Veche – Patriciu, Plesu si rusii

Romania libera – Adamescu si nemtii

Curentul – Mihai Iacob si moldovenii

Hotnews/Contributors, Revista “22″ – Soros, GDS si compania KGB

UPDATE: Un cititor imi atrage atentia ca am uitat de Nasul TV

Pro si contra / neutri

Radio Romania si TVR- poporul “inconstient”

RTV – Sebastian Ghita (mai mult contra dar si pro, vezi prestatia Sorinei Matei)

Trustul Media Pro – Lauder si Sarbu cu tot cu CTP

Trustul Ringier – Ringier

Ziare.com (si pro si contra)

Presa si mogulii anti-Basescu:

Jurnalul National si Antenele – Voiculescu

Cotidianul lui Nistorescu

Deci, victima cui? Care moguli? Aia rai sau aia buni?
March
Frizerica Cezar Preda ii indeamna pe romani sa nu se prezinte la referendum. Mai da' ce curaj a prins asa deodata pedelacheul asta sa-si contrazica "Jupanul" ! Sau asta din urma minte cu nerusinare ca deobicei atunci cand indeamna romanii sa vina la vot ?!? unsure.gif
March

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a replicat vineri seara jignirilor grosolane proferate de Traian Băsescu la adresa sa şi a Parlamentului României.

Antonescu s-a adresat ambasadorului SUA

Preşedintele interimar al României, Crin Antonescu, a criticat dur limbajul utilizat joi seara de Traian Băsescu. „Într-un mod iresponsabil faţă de această ţară, a vorbit de lovitură de stat, de destructurarea serviciilor, de ticaloşi, trădatori, limbaj politic pe care nu l-am mai auzit nici măcar în Romania de la ultimele discursuri ale tovaraşului Nicolae Ceausescu, şef de partid al lui Traian Basescu, la data respectiv”. Antonescu, jignit grav de Băsescu cu apelativul „paiaţă”, s-a adresat printr-o declaraţie oficială, susţinută de la Palatul Cotroceni, ambasadorului SUA. „Îmi doresc mult ca domnul ambasador Gitenstein să-i informeze pe doamna Hilarry Clinton, pe domnul Barack Obama, cine este şi cum se exprimă Traian Băsescu, cum o Comisie a Senatului e calificată drept adunătură de politruci de un om care vrea să fie preşedinte al Romaniei”, a declarat Antonescu.


March
Tara ridicolului absolut ! hh.gif

Era legal să existe acea legătură, domnul Băsescu a cerut în mod legal legătura, iar acum considerăm că tot în mod legal preşedintele în funcţie a decis suspendarea comunicaţiilor", a declarat Oprea, purtatorul de cuvant al Suspendatului .
March
@ Cla

Ceva despre iubita rolleyes.gif voastra cancelara :

Angela Merkel conduce Europa spre prapastie

March
Femeile lui Traian si rochiile (prea) strimte

(...)În fapt, nu de toaletele unor pedeliste celebre și sexy e responsabil Băsescu. Ci de inventarea și promovarea lor neortodoxă.

(...)

A fost, să ne amintim, printre primele, Anca Boagiu, poate decana lotului, căreia președintele mărturisea cu o anume candoare că ”i-a văzut chiloțeii încă de cînd era mică”. Lucru care nu l-a scutit pe Băsescu de un moment extrem de jenant, la congresul la care a preluat șefia PDL, cînd a fost obligat să declare public, de la tribună, dacă are sau nu o relație amoroasă cu fosta ministresă a Transporturilor.

A fost Roberta Anastase, cunoscută animatoare pe la petrecerile feseniste de după revoluție, de la înălțimea celor 15 ani pe care îi avea la înregimentarea în partid și a fizicului impresionant, de Miss. Abia după ce a ajuns președintele Camerei, stupefiind o țară întreagă, s-a văzut că legendele despre miss-uri au ceva doze de adevăr. Prietenii știu la ce ne referim.

A mai fost Mioara Mantale, fosta reclamă la săpun Dove, propulsată prefect al capitalei, și despre care fostul soț declara public că, de și-ar da drumul la gură, multe cariere politice s-ar încurca. Din fericire pentru Mantale, omul a fost discret.
Ori Stana Anghelescu, anonima devenită ditai consilierul prezidențial doar pentru că soțul cotizase la greu, mai înainte de a-și pune ștreangul de gît, la campania băsesciană.

A fost și Lavinia Șandru, fosta animatoare la circ, transformată peste noapte în deputat, apoi trimisă mitocănește de președinte pe centura politicii, apoi recuperată și tot așa. Cea mai pronunțată urmă lăsat pînă acum de Șandru în politică e votul unicat împotriva Tratatului de la Lisabona, cînd a fost ratificat de parlament. Azi, același personaj critică la TV orientarea ”antieuropeană” a lui Ponta și Antonescu.
Alt personaj desprins din Circ, la propriu, e frumoasa Brîndușa Novac, care de la dresura de lei a trecut, în zodia PDL, la dresura de roni, cumulînd ilegal și imoral funcții gras plătite.

Despre Monica Ridzi ce să mai vorbim. Fosta dansatoare la bară prin cluburile Văii Jiului, a făcut în timp record o colecție de diplome și doctorate după care ar suspina și Stephen Hawking, iar apoi s-a văzut cocoțată în fotoliul de ministru. Acum, dansează lasciv la altă bară, cea din sala de judecată.

Altă frumoasă jună făcut politician la apelul bocancilor e fiica prezidențială, EBA, care a dovedit tinerilor români că pot fi și gîngavi, și incapabili ”să vorbesc cu tine” și totuși să ajungă în Parlamentul European, dacă sunt tentați suficient să obțină succesuri.
La fel de misterios au urcat în ierarhia pedelistă nume precum Raluca Turcan, Andrea Vass, tinere, frumoase, și cu spate puternic.
Au mai fost și cazuri mai mărunte, precum cel al Biancăi Jurcă, Laura Bota sau, mai nou, ex-pesedista Magda Bistriceanu, care au încercat ori încearcă pe mai departe să urmeze exemplele de mai sus, spre deliciul presei tabloide.

Ceea ce se poate remarca la toate aceste fiice ale Afroditei promovate dubios în partidul lui Zeus e că își obțin, în general, posturile strict pe bază de numiri. Cînd e vorba să dea piept cu electoratul, 99% eșuează lamentabil, sau sunt nevoite să arunce sume uriașe pentru a cîștiga ceva voturi.
Periodic, pedelistele se lamentează că sunt prea slab reprezentate în funcțiile importante, că politicienii români sunt misogini etc.
Probabil că ăsta e prețul plătit, însă, atunci cînd urci treptele partidului doar grație toaletelor strîmte, pe care, cum aflăm, nici măcar președintele țării nu le poate da jos. (Bogdan
Tiberiu Iacob)
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.