Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
O asociaţie susţinută de Monica Macovei, īmpreună cu Muzeul Ţăranului Romān, organizează Luna homosexualilor şi transsexualilor. Invitat special: un promotor al pedofiliei
March




Un IDIOT de la Inalta Curte a UE , o balmajeste ! jamie.gif devil.gif
gigip
QUOTE(March @ 1 Feb 2013, 11:28 AM) *

Un IDIOT de la Inalta Curte a UE , o balmajeste ! jamie.gif devil.gif

I-a fost greu sa traduca din tampeniile furnizate de catre procuroarea comunista,betiva si batause de arestati,femeia komisar,Monika!

March
Primita prin email :



Conjunctura geopolotica ne-a fost intotdeauna defavorabila. La Bucuresti se vorbea fie turceste, fie ruseste, fie nemteste...


Romania, de-a lungul istoriei, s-a aflat mereu la rascruce de vanturi, intre 3 mari imperii.

De la 1393 la 1877 (484 ani) Muntenia, Moldova si Transilvania au platit Imperiului Otoman 1.066.305.780 lei-aur, sau 341.021 kg aur (341 tone aur).

Imperiul Habsburgic a tinut sub ocupatie Transilvania, intre 1687 si 1918 (231 ani), Banatul, intre 1718 si 1918 (200 ani), Oltenia, intre 1718 si 1739 (21 ani) si Bucovina, intre 1775 si 1918 (143 ani) si a stors aceste provincii de 2.450.000000 lei-aur, sau 857.500 kg aur (858 tone aur).

In perioadele de ocupatie ruseasca, intre 1769 si 1854 (85 ani), Moldova si Muntenia au fost stoarse de 200.000.000 lei-aur, sau 64.516 kg. aur (65 tone aur).
Cu alte cuvinte, Imperiul Habsburgic, stapanind 231 ani Transilvania si100 ani Bucovina, a jecmanit de doua ori mai multdecat turcii (484 ani) si de patru ori mai mult decat rusii (85 ani).

Fara a mai pune la socoteala tezaurul trimis spre pastrare rusilor si nici uriasele despagubiri de razboi impuse Romaniei la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, inseamna o paguba de 1.264 tone aur, care astazi ar fi valorat peste 63 mld. EURO, adica
2/3
din datoria externa curenta a Romaniei;...

************

Cine stie cu cat ne-au jecmanit sovieticii, sa adauge....

Si daca mai apucam, sa vedem cu cat o sa ne jecmaneasca nemernicii din UE! devil.gif
March
Boc a dat, Biserica a luat, numele Domnului fie lăudat



Binenteles ca ateii basistii tac chitic !!!
March
Extras dintr-o cronica moldoveneasca :


“Celui ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta.”
March
Din ciclul : " Pitzipoance de Romania " , azi :

Bianca Drăguşanu, o căpușă, se lipește de orice și suge tot. tongue.gif
March
Un articol vechi de doi ani - perfect valabil si azi !

Organizaţia de bază UDMR-Cotroceni


Toţi romānii credeau pīnă foarte de curīnd că dl. Péter Eckstein-Kovįcs este consilier la Cotroceni din partea UDMR sau, mă rog, a minorităţii maghiare. Şi dacă ne-am īnşelat ? Dacă Péter Eckstein-Kovįcs este, de fapt, şeful organizaţiei de bază UDMR-Cotroceni ? Unde s-a dus, punctual, preşedintele presupus romān al Romāniei ? La parada militară de 1 Decembrie de la Bucureşti sau de la Alba Iulia ? Doamne fereşte ! A fost, imediat după 1 Decembrie, pentru a nu ştiu cīta oară, disciplinat, la şedinţa UDMR, īn Covasna. Cīt de bine s-au distrat udemeriştii văzīndu-l pe micuţul Boc primind onorul de ziua naţională ? Cine este ministrul Culturii īntr-o ţară cu vreo 17 milioane de etnici romāni īncă prezenţi ? Kelemen Hunor, köszönöm szépen. Dar ministrul Sănătăţii peste o populaţie īmbătrīnită, plină de boli, cu o natalitate īn derivă ? Cseke Attila – numit īn funcţie de Emil Boc, fost primar īn Kolozsvįr, cu susţinerea UDMR. Cine aprobă sau nu proiectul Roşia Montană ? Ministrul Lįszlo Borbély, Jó napot kķvįnok !
Cum a ajuns Lįszlo Tökés parlamentar european şi vice-preşedinte al Parlamentului European ? Cu voturile din Vaslui (vreo 1 100), unde a fost votat deputat pentru vreo 8 ani şi un anume Traian Băsescu. Respectivul Tökés a pierdut un proces cu o cunoscută ziaristă de la Associated Press īn legătură cu o nu tocmai bine desluşită colaborare a sa cu Securitatea. Zisul Tökés i-a insultat īncă o dată pe romānii majoritari pentru ziua lor naţională. A avut vreo « exprimare » guralivul preşedinte pe cīt de « udemerist », pe atīt de vremelnic ? A cerut cumva ministrul de Interne Igaş (altă coincidenţă !) retragerea cetăţeniei propagandistului antiromān Tökés ? Cīte cetăţenii are acum Lįszlo Tökés ? Cīţi ani şi īn cīte guverne a fost UDMR din 1989 īncoace ? Oare nu cumva Romānia e condusă prin UDMR, care nici nu e partid politic, ci cu totul altceva – o asociaţie sau o hoardă, de exemplu ? Şi dacă, īn relaţia PDL cu UDMR, masculul e UDMR-ul ?
Naţionalismului romānesc UDMR-ul īi răspunde cu naţionalismul maghiar, iar la Budapesta premierul Viktor Orbįn plusează, după un model vetust, de secolul al XIX-lea, şi le propune cetăţenilor romāni de etnie maghiară cetăţenia ungară. Īntrebările şi nedumeririle de mai sus nu au nici o legătură cu minoritatea maghiară din Romānia. Care este, īn opinia mea, īndreptăţită să ceară şi să obţină cīt mai multe drepturi. Drepturile obţinute de minoritatea maghiară nu au cum să-i facă rău naţiunii romāne pentru că minoritatea maghiară face parte din naţiunea romānă. Familiile mixte romāno-maghiare privesc cu suspiciune şi chiar cu dezgust ceardaşul lui Băsescu cu Markó Béla, Lįszlo Tökés, Lįszlo Borbély, Andreea Vass, Emil Boc etc. Ce trebuie īnsă ştiut e că majoritatea maghiară este la fel de departe de reprezentanţii săi politici cīt şi etnicii romāni de partidele romāneşti. « Problema maghiară » e o obsesie veche a serviciilor romāneşti : cărţi, conspiraţii, scenarii. Legea Educaţiei, care nu e decīt primul pas spre gulaşul pe care īl pregătesc Tökés şi Băsescu, ar trebui să fie un revelator, ceva care să ne permită să ne facem o idee despre sinceritatea şi competenţa « băieţilor » noştri. Sau folosesc Magyar paprika la fiecare masă ?
Petru Romoşan


March
In timp ce la noi BOR se face ca ploua ,

In Bulgaria biserica celebreaza memoria victimelor comunismului.

La noi au fost victime si datorita turnatoriilor unor preoti !
March


Ar vrea sa sfarseasca asa,

dar s-ar putea s-o termine asa :

March
Īn această seară, de la 21.30, Alessandra Stoicescu vă prezintă dovezile zdrobitoare că Europa a fost minţită şi că oamenii lui Traian Băsescu au trimis documente false la Bruxelles.

***

Pānă unde va merge ajutorul reciproc Băsescu – Bruxelles? Ce cāştigă Traian Băsescu şi ce pierde Romānia? Īn această seară, la Panorama cu Oana Stănciulescu, de la ora 23.00, la Antena 3.

March
Tzutzarii basisti au fierea golita de furie pentru faptul ca Ponta arata cu degetul la gazeta basesciana EvZ care intr-adevar ataca justitia si magistratii !
March
Nicu Ceaușescu, contaminat după un tratament medical. Interviu cu medicul care ar fi putut să-l salveze
March
Asta-i DNA-ul laudat de jigodiile pro-basiste din UE ! devil.gif

SENTINTA NECRUTATOARE - Judecatoarea Irina Lazar de la Tribunalul Arges a denuntat practicile abuzive ale DNA din dosarul fostului sef ANM, Daniel Boda: “Interceptarile telefonice, in marea lor majoritate s-au facut in mod nelegal... s-a dorit cu orice pret invinovatirea unor oameni si trimiterea lor in judecata... s-a produs un puternic sentiment de insecuritate asupra respectarii intimitatii, a vietii private” (Sentinta)

Acuzatii deosebit de grave la adresa DNA, institutia laudata in rapoartele MCV. Iar acestea vin nu din partea presei care indrazneste sa semnaleze disfunctionalitatile din justitie, presa atat de blamata in ultimele zile, ci chiar din partea unui magistrat. Judecatoarea Irina Lazar de la Tribunalul Arges a denuntat practicile DNA, unele ce nu au legatura cu un stat democratic, in sentinta penala nr. 973 din 15 noiembrie 2012, prin care a dispus achitarea fostului director al Agentiei Nationale a Medicamentelor (ANM), Daniel Boda. Irina Lazar a aratat ca intregul dosar in care au fost trimisi in judecata Daniel Boda, omul de afaceri Sandel Alexandrescu, sotia acestuia Anca Elena Alexandrescu, fosta sefa a Directiei de Sanatate Publica Arges, dar si alte persoane, a fost instrumentat de DNA Pitesti, structura condusa de procurorul sef Calin Nistor (foto), strict pe baza unor interceptari telefonice, si acelea obtinute, in marea lor majoritate, fara a exista autorizatii legale.
March
In atentia idiotilor !

Raportul MCV – manual de paralizare a Justitiei si presei pentru protejarea intereselor economice straine
March
Diversiunea noii Securitati : daca te opui lui Basescu, esti antieuropean
March
Acum la A3, dezvaluiri despre Basea ! Inclusiv matrapazlacul care l-a facut la Anvers cu reparatia navei "Zimnicea" lucru care a dus la retragerea lui de la post !
March
Un smecher de doi bani pina la moarte devil.gif
March
”Bruxelles-ul trateaza Romania ca pe groapa de gunoi a Europei!”
March
POTENTIALUL INFRACTOR – Traian Basescu ii catalogheaza pe politicienii cu dosare penale drept „potentiali infractori”, uitand ca intr-o astfel de situatie se afla chiar si el. Basescu a fost ales presedinte, desi era trimis in judecata in „Flota”, dosar suspendat ulterior de Daniel Morar, pe motiv de imunitate prezidentiala
gigip
QUOTE(March @ 3 Feb 2013, 11:07 PM) *
POTENTIALUL INFRACTOR – Traian Basescu ii catalogheaza pe politicienii cu dosare penale drept „potentiali infractori”, uitand ca intr-o astfel de situatie se afla chiar si el. Basescu a fost ales presedinte, desi era trimis in judecata in „Flota”, dosar suspendat ulterior de Daniel Morar, pe motiv de imunitate prezidentiala

A reusit,a cata oara,sa srice ziua de duminica a romanilor! Securistul nu a uitat cum proce3da stapanul lui,Nicolae Ceausescu,omniprezent in totul si in toate! Il are drept model!
March
Din ciclul : " Mult laudatul Organ al lui Basea " :

MINISTRUL JUSTITIEI INVITAT SA PUNA DNA SUB VERIFICARI – Din 2006, cu stiinta lui Daniel Morar, procuroarea Mihaela Iorga-Moraru, de la DNA, tine la sertar un dosar cu prejudiciu de 100 milioane euro, al infractorului Stefan Radulescu, prietenului presedintelui Romaniei

Cand buboiul asta DNA va exploda dupa izgonirea Belzebutului sa-i aud atunci pe nenorocitii de la UE ! devil.gif
gigip
[quote name='March' date='4 Feb 2013, 11:38 AM' post='745203']
Tetio,romanii prezenti la legerile locale partiale,organizate ieri in zeci de localitati din tara,au urinat(sa nu zic in termeni populari!) pe Demisul si slugile lui din PDL! Peste tot cei din USL au obtinut posturile cu peste 70-80% in timp ce ramasitele pedeliste au luat intre 7-12% fiind depasiti,in mu8lte cazuri de catre PP-DD! Pana cand nu se vor debarasa de omul care i-a jefuit si nenorocit pe romani,asta le e locul!
March
QUOTE(gigip @ 4 Feb 2013, 04:28 PM) *
]
Tetio,romanii prezenti la legerile locale partiale,organizate ieri in zeci de localitati din tara,au urinat(sa nu zic in termeni populari!) pe Demisul si slugile lui din PDL! Peste tot cei din USL au obtinut posturile cu peste 70-80% in timp ce ramasitele pedeliste au luat intre 7-12% fiind depasiti,in mu8lte cazuri de catre PP-DD! Pana cand nu se vor debarasa de omul care i-a jefuit si nenorocit pe romani,asta le e locul!


@ gigip tetio

Degeaba ii spui cu argumente unui fanatic basist ca culoarea e portocaliu-cacaniu pentru ca el o tine pe a lui si-ti spune fara sa clipeasca ca e verde-flegma !
gigip
QUOTE(March @ 14 Jun 2012, 12:35 PM) *
Din ciclul : " Orgolii mari, oameni marunti " ,

Ungureanu a uitat sa predea masina, soferul si aghiotantii!

Astia sunt nesimtitii basisti!
March
Poveşti medievale cu moldoveni: cum a scăpat soacra de violul ginerelui rofl.gif
March
Azi la A3 - "Sinteza Zilei " - Sorin Frunzaverde .

Sa auzim ce mai zice masoneria.
March
@ gigip tetio

Cat au luat pedelacheii la alegerile de ieri de la Slatina ? 6-7 % ?

Hă-Hă-Hă-Hă ! V-am ciuruit !
March
Daca nu-i merge LabeUnuTv , "Colonelul" Tuciurescu incearca acum sa cante la Eurovision ! blink.gif
March
Fanatica basista ( prinsa odata cu carnatul in gura si data pe tv ) Pora revoltata ca Stapanului stapanului ei i se pronunta numele Barrosu ! De atata dragoste de Basea madama a omis sa intre pe "goagal" si sa vada ca Barroso in portugheza se pronunta ca mai sus.
March
Dezvăluiri ale unui fost apropiat al preşedintelui

Misterul din jurul tatălui lui Traian Băsescu
March
Dosarul Traian Basescu - o biografie completa.
March
Imi zice cineva pe un blog :

Bllogerii rusi sustin evident in lb rusa pe Newsland.ru si blog. kp. ru ca : numele adevarate ale tatalui prezidentului Putin si ale mamei sale erau Epstein si Sholomova ( neaos rusesti ). Bunicul patern , Spiridon Ivanovici Putin a lucrat ca bucatar pentru Stalin si Lenin .
March
Din ciclul : " " Stima noastra si mandria, Securitatea si chinezaria ",

Gen. Iulian Vlad: Premiul pentru contribuţii la relaţiile de prietenie dintre Romānia şi China
gigip
[quote name='March' date='6 Feb 2013, 05:25 PM' post='745275']

ATENTIE !! NU VORBITI LA TELEFONUL MOBIL CAND ACESTA SE AFLA LA INCARCAT !!!

NU VORBITI NICIODATA LA TEL MOBIL IN TIMP CE este in PRIZA DE ACASA,
SAU LA BIROU, IN Masina LA INCARCAT !
RECENT UN OM A MURIT , dupa , CUM PUTETI Vedea MAI JOS ...

........Nu face niciodată asta! Spune tuturor prietenilor tăi să
deconecteze īncărcătorul !

Noi incarcam de obicei, telefoanele noastre , in cea mai mare parte a
timpului in timpul noptii , dar , ocazional, si īn timp ce conducem ;
vom folosi ştecherul īn īncărcătorul auto . Ca sa fiti in siguranţă īn
viitor ,debransati- va.

Eu fac asta tot timpul. Cred că acest lucru, nu este prea mult !
[cid:1.2893012865@web63605.mail.re1.yahoo.com]

Cu cāteva zile īn urmă, o persoană a pus la reīncărcat telefonul său
mobil la domiciliu.

Dar īn acel moment un apel a venit şi el a răspuns cu īncărcatorul,
atasat la aparat si
inca conectat la priză .
[cid:2.2893012865@web63605.mail.re1.yahoo.com]


După cateva secunde o energie electrică curgea īn telefonul mobil
neīngrădit iar tanarul a fost aruncat la podea cu o bufnitură grea.
După cum puteţi vedea,telefonul de fapt, a explodat.
Părinţii lui s-au grabit in camera doar pentru a-l găsi inconştient
, cu bataile inimii slabe si degetele arse .
[cid:3.2893012865@web63605.mail.re1.yahoo.com]


El a fost dus de urgenta la spitalul din apropiere , dar a fost
declarat mort la sosire.
Telefoanele mobile sunt o invenţie moderna, foarte utile .
[cid:4.2893012865@web63605.mail.re1.yahoo.com]


Cu toate acestea, trebuie să fim conştienţi de faptul că acesta poate
fi , de asemenea, un instrument de moarte.
Nu folosiţi niciodată telefonul mobil īn timp ce este cuplat la priza
electrică ! Dacă aveti la īncărcare telefonul mobil şi vine un apel
, decuplaţi-l de la īncărcător şi de ieşire .
Transmite prezenta OAMENILOR care conteaza in viata ta! !
Indiferent dacă au sau nu un telefon mobil . Acestia se pot informa ,
de asemenea, alte persoane care fac ......







March
E bine de stiut !
March
Si "fetita" Naomi concureaza cu "Colonelul" Turcescu pentru locul de la Eurovision ! tongue.gif


Robert Turcescu, aflu din presă, concureaza la faza naţională a concursului Eurovision de anul acesta. Dimpreună cu nu ştiu care fată cu puţă, tot felul de alţi ciudaţi şi manelişti. Adică şi ăia concurează, dar pe felia lor – ca să nu se īnţeleagă cumva că Turcescu cāntă īn cor cu toţi ăia. Rog antibăsiştii convinşi să nu sară de tavan, dar īmi place ţăcăneala asta a lui Turcescu.

N-am zis că-mi place Turcescu, liniştiţi-vă, am zis că-mi place ţăcăneala lui. Omul se crede cāntăcios, habar n-am dacă le nimereşte sau nu, că nu l-am auzit prestānd, dar el se crede cāntăcios. Acum, socotindu-se el gurist cu prestanţă, vrea să vază dacă nu reuşeşte cumva să dea cu cāntarea īn coana Europa.

March



Ordinul Victoriei - cea mai inalta decoratie militara sovietica acordata numai la terminarea celui de-al 2-lea razboi mondial.

Numai 5 straini au fost decorati cu acest ordin, printre ei numarandu-se si Regele Mihai , singurul ramas in viata dintre ei.
March
Nastase la inchisoare pe baza de dovezi indirecte si supozitii, iar Serban Huidu 4 ani cu suspendare pentru omorarea a 3 persoane in accident auto !

Bravos natiune !! devil.gif
Marduk
QUOTE(March @ 6 Feb 2013, 08:54 PM) *
.... habar n-am dacă le nimereşte sau nu, că nu l-am auzit prestānd...


Poti sa-l asculti, auditie placuta.


March
D-asta turbeaza Belzebut si ciracii sai ,

Antena 3 domină categoric topul celor mai vizionate talk-show-uri
March
Vali Zgonea-i pentru noi un fel de Roberta doi ?!?
March
Scandalul "autonomiei". Preşedintele a ignorat clar Constituţia

Tăcerea lui Băsescu, legată de boicotul maghiarilor la referendum?

Ilegalul prezident tace chitic pentru ca datorita ungurilor sta abuziv in scaunul ala de la Cotroceni.



March
QUOTE(Marduk @ 7 Feb 2013, 05:39 PM) *
Poti sa-l asculti, auditie placuta.


Turcescu, īntre a fi basist sau băsist
Marduk
"Aflăm de prin tabloide că Mon Colonel...."

hmm.gif Vezi ca ti-a dat ciorba-n fiert.
March
QUOTE(Marduk @ 7 Feb 2013, 08:28 PM) *
"Aflăm de prin tabloide că Mon Colonel...."

hmm.gif Vezi ca ti-a dat ciorba-n fiert.


Aoileuu ! Esti cumva trombonist in taraful lu' Colonelo ? tongue.gif Ca doar sunteti pe aceasi baricada !

O melodie săltăreață, o sārbă legată de jurnalism, de deontologia presei. Turcescu, īn duet cu Ion Cristoiu, pe versuri de Grigore Cartianu, īnfierāndu-i popular pe mogularzii Mircea Badea, Mihai Gādea și Victor Ciutacu. Asta ar putea fi de Eurovision, dacă Barroso și Merkel ar fi īn juriu, iar Băsescu īnjuriu de dimineață pānă seara și-n reluare...
March
BĂSESCU, IPOCRIZIE ANTINAŢIONALĂ




Impostorul de la Cotroceni s-a grozăvit azi că nu-i de nivelul lui să intervină īn problema aroganţei teritoriale a Ungariei.

Fariseism infect, de parcă nu el i-ar fi promis lui Orban Viktor Trei Scaune, pentru scaunul lui de la Cotroceni.

Despre asta-i vorba.
March
De oftica ca partidul e in cadere libera, unii lideri pedelisti se auto-filmeaza porno rofl.gif
gigip
QUOTE(March @ 8 Feb 2013, 01:05 PM) *
De oftica ca partidul e in cadere libera, unii lideri pedelisti se auto-filmeaza porno rofl.gif

Salut march! Cretinelul abisal m-a amenintat,a mia oara ca ma da afara de la Han! Valeuu,valeu,valeleu,ce o sa ma fac eu fara dejectiile lor basiste,fara tembelismele lor despre toate! Chiar m-am saturat de cei doi papagali,unul mai penibil decat altul ! Vreau sa-ti spun ca ma bucur ca te-am cunoscut(in mod virtual!) si ca ,poate,ne vom intalni odata ,in realitate! Plec fara un pic de regret,multumit ca ,impreuna cu tine,am reusit sa spalam,in proprtie de 90%.jegul basist promovat pe topicurile de politica interna de catre pupincuristii basisti! Daca vrei,sti unde si cum sa ma gasesti!
Cu prietenie si stima,gigip!
March
Salut domn' gigip

Nu cred ca-i buna decizia , dar e vointa ta. Eu aici in coltul asta nu dau doi bani pe ei. Lasa-i acolo sa-i inalte osanale stapanului lor !
Ne stim adresele email asa ca tinem legatura

Numai bine ! smile.gif

p.s. stau si ma intreb cati au parasit HA din cauza unora ca ei. Pacat .Daca eram administratorul HA ii azvarleam afara cat ai zice peste ca sa salvez ce se mai putea salva !
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.