Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
Grupul Tăriceanu si-a cumparat partid tongue.gif
March
SI MAI ZIC CA.... SUNT SLUJITORII DOMNULUI


  • Toamna Patriarhului cu venituri lunare de 23.000 de lei.
  • Patriarhul Daniel cere ca banii din asigurările de sănătate să revină Bisericii Înalt Preafericitul Daniel este Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române,egal în rang de salarizare cu preşedintele ţării, şi primeşte pentru serviciile aduse statului un salariu lunar de 8.124 de lei. Dar asta nu este tot. ÎPF Daniel este şi arhiepiscop şi mitropolit al Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei.Ca mitropolit mai primeşte 7.567 de lei, iar ca arhiepiscop încă 7.120 de lei. În total, veniturile lunare ale Patriarhului se ridică la frumoasa sumă de 22.901 de lei (net), plătiţi integral de către statul român. Nu-i chiar de colo, mai ales că hainele i le dă unitatea, mâncarea la fel, chirie nu plăteşte, întreţinere nici atât, iar transportul până la serviciu nu-lcostă, că doar locuieşte peste drum.
  • Sunt 53 de funcţii de înalţi prelaţi în BOR, asimilaţi cu înalţi demnitari publici şi primind salarii la acelaşi nivel cu miniştrii şi secretarii de stat.
  • Un guvern se chinuie mult să adune atâţia membri, dar BOR îşi permite această resursă umană, mai ales că n-o plăteşte din banii instituţiei, ci de la bugetul centralizat al statului, acelaşi din care nu sunt plătiţi la fel de bine medicii şi profesorii. Un fost turnător al Securităţii precum arhiepiscopul Pimen al Sucevei şi Rădăuţilor este recompensat de stat pentru activitatea lui cu 7.120 de lei net în fiecare lună.
  • Numai personalul din Administraţia Patriarhală ia de la stat salarii în valoare de 557.442 de lei net lunar, cam cât 100 de profesori universitari ...si aici sunt banii dumneavoastra...
  • Salariile sunt platite de statul ROMAN.
March
SF devine realitate ! Drona mica cat o pasarica operationala pe campul de lupta !

http://video.foxnews.com/v/3695183238001/w...1#sp=show-clips


Iar tunelurile Hamas din Gaza sunt descoperite si distruse rand pe rand printr-o tehnologie tinuta secreta de israelieni .
March
PACIAURA care o face pe virgina ! devil.gif
March
In atentia unora mari simpatizanti a extremistilor musulmani !

Panică în Irak: jihadiştii din SIIL ordonă mutilarea genitală a femeilor. Patru milioane de irakience, afectate

March
Pentru musulmanii care citesc pe acest forum ,

Un Ramadan / Eid Mubarak fericit si cu pace !


March
Fusiunea asta dintre PNL si PDL imi creeaza oaresce discomfort ! Nu ma pot obisnui nici chip sa-i vad pe Falca, Flutur, Roberta, Negoita, "Unguent", .... dar mai ales Macovei in noul PNL !! Cat despre Boccul.... cred ca va muri de gatul Stapanului lui ! La fel ca madama Jupanului !

In orice caza nici tradarea, precum a facut-o Tradiceanu nu-i o solutie. Trebuie luptat din interiorul partidului.


March
Stau si ma intreb unde o fi disparut Nefertiti ?!? S-o fi maritat si a plecat in strainatate si nu mai are timp de Han dupa atatia ani de zbatere pe aici ?!?
Cla
E la cules de castane prin Spania, da-i timp smile.gif
The Dude
QUOTE(March @ 27 Jul 2014, 03:35 PM) *
Stau si ma intreb unde o fi disparut Nefertiti ?!? S-o fi maritat si a plecat in strainatate si nu mai are timp de Han dupa atatia ani de zbatere pe aici ?!?



Nu-i o absenta pe care sa o regrete cineva...Ti-as aminti doar cateva episoade, dar nu se merita..
...ea si grupul ei "de influenta" au luat o decizie corecta atunci cand au ales sa ne paraseasca...parerea mea... rolleyes.gif


...exista o proba a timpului si multi pica la ea...nu sunt rau si nici nedrept: sunt doar obiectiv si adept al principiului : "omul potrivit la locul potrivit"...iar aici well...this is neither the time....nor the place


s-ar putea ca HA sa fi devenit o spelunca unde n-au ramas decat cazaturile...e o varianta de cantarit (atata vreme cat noi astia nu putem avea o pozitie obiectiva in chestiune, fiind emotional implicati)...dar si daca e asa, eu sunt fericit ca nu trebuie sa impart locul cu anumite persoane.....din pacate mi-e teama ca situatia asta nu va dura...
March
Buddy, cand pleci sa-mi spui unde te duci sa vin si eu smile.gif
March
(...) dacă Victor Ponta pierde alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat, el pierde tot. Şi preşedinţia PSD, şi funcţia de premier. Aşa se şi explică, de altfel, numeroasele înţelegeri pe seama interesului cetăţenilor şi a interesului naţional între Victor Ponta şi Traian Băsescu. Preţul este că, în cel de-al doilea tur de scrutin, Traian Băsescu să-i ofere lui Victor Ponta o parte din puţinele procente electorale de care dispune prin intermediul PMP, urmând ca, la schimb, Victor Ponta să-i ofere pe tavă funcţia de prim-ministru.
March
Dupa Afganistan ,Syria si Ukraina , un alt nou esec al politicii obamaiste americane : Libya se scalda in haos ! Cred ca liberalii-socialisto-pacifisti americani sunt satisfacuti ! Marea lor dezamagire este Egypt ! Unde l-ar fi vrut la putere pe Morsi si extremistii lui mana in mana cu super-popii iranieni ! devil.gif
March
Putin a luat-o rau in bot !

Conflictul cu Iukos

Lovitură dură pentru Rusia primită de la Haga


http://www.cotidianul.ro/lovitura-dura-pen...la-haga-244106/


March
O tinichea politica care dupa un scurt stop la PNL s-a indreptat spre "UNPR"-ul lui Tradiceanu !
The Dude
QUOTE(March @ 28 Jul 2014, 11:33 AM) *
Buddy, cand pleci sa-mi spui unde te duci sa vin si eu smile.gif




nu frate...ca nu mor caii cand vor cainii...teama mea e ca aia au sa se intoarca...mai rai decat au plecat... thumb_yello.gif


Taman am terminat de citit un scenariu cu lumea araba pe post de conspirationist in torpilarea americii prin sustinerea financiara si incurajarea uniunii europene...

o teorie sugerata de cineva...gasisem un link, dar a crapat tableta si nu mai stiu de unde sa il iau...tu ai ceva materiale pe chestia asta ???
March

Părerea lui Corvin:

Elena Udrea suportă greu mirosul de corupţie răspândit de tronul prezidențial! rofl.gif







March
QUOTE(The Dude @ 29 Jul 2014, 08:31 AM) *
Taman am terminat de citit un scenariu cu lumea araba pe post de conspirationist in torpilarea americii prin sustinerea financiara si incurajarea uniunii europene...

o teorie sugerata de cineva...gasisem un link, dar a crapat tableta si nu mai stiu de unde sa il iau...tu ai ceva materiale pe chestia asta ???


O sa caut si eu. Imi aduc aminte ca am citit si eu ceva asemanator. UE e o megalo putana care se ofera la ala care da mai mult ! Vezi ambiguitatile recente cu Rusia v. Ukraina
March
Pentru smekerii care se dau mari comentatori ai istoriei regimului ceausist le recomand sa citeasca cu atentie " Cei dintai vor fi cei din urma - Romania si sfarsitul Razboiului Rece " de Larry L. Watts , Editura RAO, 2013.
March
Despre gandirea de politie politica insuflata de regimul lui Basea unor ofiteri SRI, cititi aici si tragi concluzia :

Justiţia şi independenţa sa chioară
Ascensiunea şi opera generalului SRI preocupat de înmatricularea calculatoarelor
March
Ponta Victor Viorel cere astăzi la Craiova sprijinul poporului PSD, mogulilor și baronilor




Azi la Craiova, află şi bărbatul ce ştia tot satul că Ponta va răspunde rugăminţilor fierbinţi ale poporului PSD şi se va sacrifica candidând, chestie de care, între noi fie vorba, nu avea nici un chef, dar altă mazetă nu s-a găsit.


Toată mascarada asta se cunoştea încă de acum aproximativ un an şi ceva, dar lui Antonescu i-a trebuit prea multă vreme ca să se convingă că înregistrările ambientale pe care i le strecuraseră nişte băieţi buni erau foarte reale.
Acum plăteşte preţul somnului din 2013.




(...)

http://www.cotidianul.ro/ponta-victor-vior...ronilor-244164/
March
Aviaţia israeliană a bombardat locuinţa lui Ismaďl Haniyeh, liderul mişcării islamiste Hamas în Fâşia Gaza




E numai un avertisment ca sa-si potoleasca oamenii. Ca daca vroiau, israelienii il omoarau de mult !







March
Libertatea religioasă din România este încălcată de unii preoți -

http://www.dcnews.ro/sua-libertatea-religi...h.fg2Wx48g.dpuf




[b]Raportul pe 2013 al Departamentului american de Stat privind libertatea religioasă arată că există cazuri de discriminare pe bază de religie, deși Constituția României şi alte legi protejează libertatea religioasă, iar guvernul respectă, în general, acest drept.




[/b]


"Constituţia şi alte legi protejează libertatea religioasă, iar guvernul, în general, respectă libertatea religioasă. Totuşi, autorităţile locale nu reuşesc în continuare să răspundă la plângerile din partea grupurilor minoritare religioase privind discriminarea. O problemă semnificativă rămâne lipsa de progrese în ceea ce priveşte restituirea bisericilor greco-catolice date în 1948 de către regimul comunist Bisericii Ortodoxe", se arată în raportul Departamentului de Stat publicat luni.

"Au existat cazuri de discriminare socială pe baza afilierii religioase, a credinţelor sau practicilor religioase. Unii preoţi ortodocşi continuă să manifeste ostilitate faţă de grupurile religioase neortodoxe, inclusiv prin refuzarea accesului în cimitire", se mai arată în raport.

Potrivit documentului, Biserica Greco-Catolică a contestat rezultatele de la recesământul din 2011, susţinând, într-o scrisoare trimisă premierului, că "mulţi repondenţi au fost intimidaţi şi nu şi-au declarat adevărata confesiune, iar unii recenzori au refuzat să înregistreze confesiunea greco-catolică".
March
Din ciclul : " Gandirea Intai Prea-Impuscatului in Koaie ",


Tata socrul mic al PSD știe : Dragnea va fi tras pe linie moartă
March
Ukrainienii au talent

http://www.flixxy.com/quick-change-magic-u...-got-talent.htm


March
Arheologie politică: istoria se repetă la indigo
Tăriceanu 2014 copiază modelul Stolojan 2007
http://www.cotidianul.ro/tariceanu-2014-co...an-2007-244184/
March
Din preocuparile "amantului fatal", candidat la presedintie , la doi de la referedumul pentru demisia Jupanului lui /

http://www.cotidianul.ro/cu-ce-se-mai-ocup...intelui-244187/


March
Cica madama asta vrea sa candideze la functia suprema !




Cum a mințit Monica Macovei în dosarul său de procuror

http://www.curentul.info/2013/index.php/20...e-procuror.html




“Anticomunista” Monica Macovei, procurorul GDS cu “FB” pe linie de la PCR: “Tatal meu, colonel Vasile Gherghescu, a fost instructor la Sectia Militara si Probleme de Justitie – Sector MAI – a CC al PCR”

http://stirea.wordpress.com/2012/05/28/ant...tara-si-proble/

Monica Macovei, procuror-anchetator la mineriada din Iunie 1990

http://radu-tudor.ro/monica-macovei-procur...din-iunie-1990/




Fostul procuror ceausist, Monica Macovei, s-a urcat pe tancul contra-revolutiei

http://nastase.wordpress.com/2012/05/05/fo...tra-revolutiei/













March
"Oana Zăvoranu, fără chiloți"

Pentru pofticiosi laugh.gif



March
Inceputul sfarsitului regimului basescian. Au inceput sa dea pe goarna :

MARTORA LA EXECUTIA ANGELEI CIUREA – Fosta sefa a Directiei Relatii Internationale din PICCJ, Angela Nicolae, rupe tacerea despre Kovesi: "Am auzit cand o certa pe Angela Ciurea, de ce a cerut interceptarea unor persoane din dosarul ALRO fara s-o informeze... Plangea in hohote... 'Daca mi se va intampla ceva, doamna Nicolae, sa spuneti tuturor cine sunt vinovatii'... Era momentul cand ajunsese cu cercetarile la usa camarilei lui Basescu, iar anumite persoane nu trebuiau cercetate" (Scrisoarea)




http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/m...informeze-plang


March
DNA, LA UN PAS DE CAZANCIUC SI PONTA




http://www.luju.ro/magistrati/dna/dna-la-u...ii-in-numirea-l


Cla
Na si, fara chiloti, ce interesant.
Asta chiar ca e ceva de breaking news, Maria si-a ascuns chilotii de Ion laugh.gif
March
QUOTE(Cla @ 29 Jul 2014, 07:48 PM) *
Na si, fara chiloti, ce interesant.
Asta chiar ca e ceva de breaking news, Maria si-a ascuns chilotii de Ion laugh.gif


Te-ai uitat la poza ? Are un khur schilodic ! Daca vrei sa vezi ceva apetisant , fa click aici
Cla
E tot o c.urva, March... spoton.gif
March
Toți oamenii președintelui Ponta intrați la apa ” Avem aproximativ două victime, care au fost înecate “

- Avem aproximativ două victime, care au fost înecate – Oprea Gabriel
– Apa la români se spune că aduce noroc la un eveniment şi eu cred că va aduce noroc şi premierului şi PSD – Costoiu Mihnea
– Nici inundațiile nu mai sunt ce au fost odată – Doina Pana

Doar trei citate, preluate la cald ( pe al treilea l-am auzit live din intamplare ) care dau o masura a IQ-ului acestui guvern
Dupa care, netulburati de victimele aproximative, au mers sa-l aplaude pe dottore


March
Alexandru Ioan Cuza s-a comportat ca un tiran şi a intrat în istorie ca un democrat.

Pe vremea lui Parlamentul era unicameral, dar deşi erau mai puţini, parlamentarii erau mai colţoşi. Când Alexandru Ioan Cuza s-a plictisit de schemele parlamentarilor pur şi simplu a trimis armata peste ei, a dizolvat legislativul şi a făcut o nouă constituţie. Iar această nouă constituţie era făcută la şmecherie: Camera Deputaţilor era formată din oameni voraţi de prostime, dar în Senat intrau oameni numiţi de domnitor – chestie care anula toate problemele viitoare şi era un model democratic absolut original. Intrarea armatei în Parlament pe vremea lui Cuza a dat măsura curajului parlamentarilor care au rupt uşile şi au sărit pe ferestre, răspândindu-se care încotro. Doar preşedintele Parlamentului, Lascăr Catargiu, a rămas la prezidiu şi i-a rugat pe oşteni să aştepte, că el e prezident şi nu putea pleca până nu-şi încheia procesul-verbal de şedinţă.




George Damian
March
Super-fitze romanesti la Monte Carlo ! rofl.gif

10 ipostaze din viaţa luxoasă a Mihaelei Rădulescu la Monte Carlo


Cla
Si ce e greu de dovedit ? Unde ma cac, acolo traiesc.
March
QUOTE(Cla @ 30 Jul 2014, 01:50 PM) *
Si ce e greu de dovedit ? Unde ma cac, acolo traiesc.


Io credeam ca lauzi tzatzale alea de mai sus ! laugh.gif
Cla
rofl.gif Pai nu degeaba arata tzâtzele ca curu laugh.gif
* ca si curu lumii, când atârna regreti rofl.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.