Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:March's Corner
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
March
In timp ce Ceausescu avea numai o odrasla in politica, Basescu ,urmasul lui, va avea doua !

Familia Băsescu se pregăteşte să arunce un nou membru în arena politică. Ioana, fiica mai mare a preşedintelui, intenţionează să se înscrie şi ea într-o formaţiune politică.
Conform unor surse din rândul democrat-liberalilor, citate de ziarul Libertatea, ea se va înscrie în partidul Noua Republică, chiar în ziua în care formaţiunea condusă de Mihail Neamţu se va lansa oficial în arena politică românească.

Despre posibila intrare în viaţa politică a Ioanei Băsescu s-a vorbit încă de anul trecut, când fata cea mare a familiei Băsescu a înregistrat la OSIM marca Mişcarea Populară.

Mişcarea Noua Republică a apărut în toamna anului 2011, ca urmare a publicării pe internet de către Mihail Neamţu, liderul mişcării, a unui manifest intitulat “Crez politic”. Se doreşte a fi o formaţiune politică de dreapta, adresată în special tinerilor.

( pesurse.ro )

March
Episcop al Bisericii Catolice, surprins cu o blondă, pe plajele din Mexic

Popa s-a dat la dulce ! laugh.gif
turbo trabant
QUOTE(March @ 20 Jun 2012, 10:45 AM) *
De ce "turbeaza" Basescu :

Colegii de la Romania TV sustin ca au surse care le-au spus ca la ultima întâlnire între patru ochi de la Cotroceni, Ponta l-a avertizat pe șeful statului că are la îndemână trei măsuri infailibile:

1. Nu-i va semna ordinul de deplasare. Este vorba de o formalitate prin care un departament de la Palatul Victoria avizează orice deplasare în străinătate a unui demnitar român.

2. Nu-i va da aprobare de zbor. Ponta l-a amenințat pe Băsescu că va cere autorității aeronautice să nu aprobe desprinderea de la sol a aeronavei prezidențiale.

3. Nu va aproba alimentarea cu combustibil a aeronavei prezidențiale. „Romavia”, compania căreia îi aparține aeronava prezidențială, este una de stat. Drept urmare, Ponta l-a amenințat pe Băsescu că îl va lăsa fără combustibil pentru avion.

( Iosif Buble - blog )

Vai de capul lui de prost. Ponta a anuntat ca ii va aproba alimentarea aeronavei dar numai pentru dus si numai pana la granita.
March
Mascalzonul de Assange fuge de justitia suedeza cerand azil Ecuadorului !! Pai nu clama el ca-i nevinovat ?!
March
numai cand ploua...

O tipa isi aude barbatul parcand masina in garaj pe cand era cu amantul.
"Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!", ii striga tipa.
"Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?" raspunde tipul.
"Daca barbatu-meu ne prinde, ne omoara pe amandoi! Fugi repede!"

Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu
hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care
avea loc in oras. Ce sa faca, se pune si el pe fugit. Unul care alerga
langa el, se uita la el si il intreaba:
"Ati mai participat la maraton?"
"O, da, in fiecare an"
"Si mereu alergati gol?"
"Sigur, imi da o mare senzatie de libertate"
"Si cu hainele in maini?"
"Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina"
"Si purtati de fiecare data prezervativ?", mai adauga tipul "
"Aaa, nu, numai cand ploua..."



March
Specialistii de labe 1

Ar fi multe de spus pe subiectul asta cu plagiatul. S-a discutat toata ziua. Insa cei mai tari, de departe, prin stupizenie, au fost cei de la B1, care au invitat-o pe Andreea Pora sa vorbeasca despre plagiatul lui Ponta. Desigur, in calitate de specialista. Duduia a fost data afara de la HotNews cu acuzatia de ... plagiat!
tongue.gif
Marduk
Moncher sa-ti spui ceva, m-am uitat si io la emisiunea respectiva pana la meci, Pora se pricepe cat de cat, dar un specialist in "labe" mai mare ca Banicioiu n-am intalnit, dar ce zic de "labe" omul este expert in cunilingus, linge tot ce inseamna PSD.
March
CTP :

..."dacă se dovedeşte că acesta este un furt intelectual, atunci........... dl. Ponta trebuie să-şi dea demisia din funcţia de prim-ministru" (...)

În ceea ce priveşte rolul lui Băsescu în apariţia acuzaţiilor de plagiat, jurnalistul a arătat că este clar vorba de “o lucrătură” a şefului statului. ”Traian Băsescu nu se află în spatele acestei afaceri de plagiat, Traian Băsescu se află în faţa ei. Atitudinea domnului Băsescu nu este de spate. Dânsul a ţinut cu câteva zile în urmă să se ştie că el i-o va trage domnului Ponta. A ţinut să ne facă cunoscut, a şi insistat ca nu cumva unii dintre noi să fie mai înceţi la minţi şi să nu reţină. Doctor, doctor, doctor şi a încheiat cu dottore, de vreo 7 ori. Este ca filajul ostentativ de la Securitate. (..). Băsescu a dorit să ştie foarte clar că el o s-o i-o facă. (…) Este o lucrătură pe faţă a dl Băsescu, nici măcar sub acoperire

March
Ministerul de Externe a trimis LISTA PENTRU CONSILIUL EUROPEAN. Pe ea nu se află preşedintele Traian Băsescu
March
Dupa lebedele din parcurile Vienei, acum si pestele din lacurile Madridului ! blink.gif
March
In timp ce pentru cazul Ponta basisitii se dau cu tartiza de pamant inainte de o decizie finala/oficiala ( dobitocul de ziarist pedelist de la FAZ recunoaste ca nu stie romana ), in cazul lui Codruta Kovesi ei tac malc. Pentru ca e " dottoressa" prezidentului lor desigur ! Si acuma... poc a aparut si madama cu niste lucrari. D-asta a si tacut ea chitic cu privire la acest caz. Daca iei toti "doctorii" facuti in ultimii 20 de ani si ii scuturi bine nu stiu cati ar mai ramane cu acest titlu.
Marduk
Mang, Ponta, Kovesi, Udrea etc. daca se dovedeste ca au plagiat, au furat, demisia si oprobiu public, asta merita fara ocolisuri toti cei care comit asemenea fapte. Nu ne putem intoarce la vremea cand le gaseam scuze celor care copiau la bacalaureat, e absurd sa crezi ca un liceean care copiaza la bacalaureata nu va face acestu lucru, in studentie, la o teza de doctorat etc. omul este un animal oportunist si odata invatat va profita ori de cate ori i se da ocazia.
March
Cu toate ca nu a facut armata, slugoiul Turcescu a fost facut colonel ! In secret .



p.s. fanaticii basisti ,azi noapte ,au iesit la o bere. Bere cu sange !
March
Cretinism cu diploma . De fanatica :

Monica Macovei zicea că USL a ţinut să ajungă la guvernare ca să-l salveze pe Adrian Năstase de închisoare.
March
Romania barbara

Azi noapte, România modernă, cea care are acces la o conexiune de internet, a transformat mediul online într-un WC public naţional. Un WC căruia i-a lipsit minima dotare cu cabine pentru Ladies şi Gentlemen. Valul de dejecţii scriptice la adresa fostului premier Adrian Năstase a fost unisex, unidirecţional, o cascadă de lături degajată din fondul comun al îndobitocirii în masă. Într-o orgie a grotescului, bărbaţi şi femei, corporatişti cu pretenţii sau cocalari, doamne din lumea bună sau piţipoance de duzină şi-au exhibat sufletul avorton pe Facebook, locul în care românii se simt cetăţeni şi, prin urmare, datori să facă ordine în ţară.
Azi noapte, gloata a simţit miros de sânge şi s-a apropiat de cel căzut la pământ. L-a împuns să vadă dacă mai trăieşte, dacă mai respiră, dacă îi gâlgâie sângele prin carotida spartă. Gloatei i se oferise un bonus neaşteptat spectacolului arestării: o tentativă de sinucidere. În transpiraţia amplificată de caniculă şi berile de peste zi, apăruse un nesperat thriller de la miezul nopţii. Moare sau nu moare Năstase? Viaţa, cel mai bun scenarist, a oferit o altă surpriză spectatorilor, salvându-l pe fostul premier (...)

March
Democratia halucinanta: TVR in epoca Basescu, condusa de un COLONEL SECRET DE ARMATA si de un posibil OFITER DIE
Marduk
"Aseară, România s-a strâns în jurul lui Adrian Năstase, neştiind încotro să o ia. Tragedia oprise hoarda, pentru câteva clipe, din drumul spre înregimentarea lipsită de identitate."

Romania stie incotro sa o ia desi unii ar vrea sa-i arate calea pe care o doresc ei, hoarda este un animal care simte instinctiv incotro sa o ia a demonstrat-o de-a lungul istoriei, nu numai la romani ci si la altii mai democrati ca noi, in cele din urma hoarda si-a gasit calea ce trebuia urmata.
March
Cozmin Gusa: ”In 2004, Basescu ma intreba mereu daca va fi arestat”
March
Blaga singurul candidat la sefia partidului ! Asa -zisii reformisti , Macovei, Cotoi & Co nu vor depune nicio motiune cica ptr a nu provoca disensiuni inaintea alegerilor rolleyes.gif Blaga are in jurul lui pe toti baronii partidului.
March
La auzul stirii ca Blaga e singurul candidat, fanaticii basisti au inceput sa se dea cu tartiza de pamant de dezamagire ca clica Cotoi, Macovei & Co au renuntat la motiunea lor. Atata furie le-a intunecat mintea si nu realizeaza ca "Jupanul" lor si-a dat ok ptr asta. Dar in curand se vor alinia cuminti in spatele lui Blaga .
March
Din ciclul : " Codoshlacuri balcanice" :

Cica Victor Ponta ar fi o victimă colaterală în războiul SRI - SIE. Adica dintre subordonaţii lui George Maior, generalii roşii din SRI- Florin Coldea, George-Viorel Voinescu, Ion Grosu şi Dumitru Cocoru ( care l-au scos în faţă pe tânărul Victor Ponta) şi subalternii lui Traian Băsescu, generalii portocalii din SIE - Silviu Predoiu şi Vasilică Sarcă, cei care îl au ca interfaţă pe papionul MRU.


(sursa : M.P )
March
Slugoiul basescian, proaspatul " colonel" Turcescu prins cu minciuna in privinta stagiului lui militar.
March
"Buldogul" Blaga pune pumnul in gura pedelistilor. Cica diversitatea de opinii nu este permisa in afara partidului !

De parca pana acuma a existat asa ceva !
March
Nosferatul national terbuie alungat cat mai rapid de pe scaunul pe care-l ocupa. Altfel piromanul il va depasi pe Nero ! devil.gif
March
Una din cele mai cunoscute povestiri biblice este adevarata. Descoperire neasteptata in Etiopia
March


"Coloneii" secreti ai lui Basescu. Nici nu stiu cine dintre ei ii lustruieste cel mai bine pantofii Sefului ! Parca "Tuciurescu" ar fi candidat la locul I
March
Din putzul gandirii unui gagautza maldavinesc

Romania poate deveni o federatie a moldovenilor, maghiarilor si romilor
March
PENTRU IMBECILI , DESPRE EŞARFA LUI ADRIAN NĂSTASE
March
BLAGA, ÎN PATRU LABE LA PAPUCUL LUI BĂSESCU

Ziceam undeva că sper sincer ca Vasile Blaga să nu fie şantajabil. Apropo, unde este Marta? Blejnar e bine mersi, probabil că primeşte invitaţie să aclame candidatul unic Vasile Blaga, fost vameş-şef la Bihor.


Au pus domesticul cu botul pe labe. Blaga a anunţat că el îl susţine pe Băsescu şi colaborează cu MRU.

Superb! Spre victoria finală.Mitul gol al PD, vorba lui Crin, se gudură pe lângă Băsescu, care la convenţia anterioară a venit ca să-l bată Boc şi a trecut pe lângă el când era vorba să-i strângă mâna. Care demnitate?

Asa-zisii reformisti basisti ( si sustinatorii lor din toata tara ) si-au bagat coada intre picioare si executa ordinile lui Basea !
March
Reuters: “Adrian Năstase a încercat să se sinucidă la Budapesta” laugh.gif hh.gif

Rasu-plansu la case mari ! jamie.gif
March
O rusinica pentru fostul procuror ceausist !

Monica Macovei va participa la lansarea Noii "Repulici" laugh.gif
March
Cum o incaseaza o ober-basista ! thumb_yello.gif

Andon, catre Sulfina Barbu: V-ar fi convenit sa vi se ceara o declaratie ca n-ati facut prostitutie?


Deputatul PC Sergiu Andon s-a adresat Sulfinei Barbu cu intrebarea daca ei i-ar fi convenit ca, la numirea ca ministru, Traian Basescu sa-i fi cerut o declaratie ca nu a practicat prostitutia, discutia avand loc in cadrul unei dispute pe tema solicitarii presedintelui catre Puiu Hasotti.
In cadrul unei emisiuni la Realitatea Tv, Andon a argumentat inacceptabilitatea solicitarii lui Traian Basescu, anume ca Puiu Hasotti sa dea o declaratie pe propria raspundere ca lucrarile sale stiintifice nu sunt plagiate.

In acest context, contrazis fiind de deputatul PDL Sulfina Barbu, Andon i-a replicat: "Dumneavoastra va convenea cand v-a numit ministru sa va ceara o declaratie ca n-ati facut prostitutie?".

Sulfina Barbu i-a cerut sa nu-si permita astfel de comentarii.

"Ba da, presedintele isi poate permite orice. Ba imi permit... adica isi permite presedintele", a raspuns Andon, potrivit ziare.com.

(pesurse.ro)


March
Hasotti un idiot ! Fara o consultare cu Antonescu si Ponta s-a repezit ( ca proatsa-n p. )sa citeasca la tv declaratia solicitata ilegal de Basescu ! Ar trebui ca Anotonescu sa-i taie nominalizarea imediat.
March
Meciul Germania - Grecia de la Gdansk. Unde a participat si cancelarul Merkel. Fanii greci au intampinat-o pe stadion asa :


rofl.gif
March
Monica Macovei şi-a permis, azi, să pună la îndoială probitatea profesională a unor medici eminenţi şi a unui spital ca Floreasca. Dacă eram în Vest, nici n-ar fi îndrăznit să deschidă gura, fiindcă imediat echivalentul Colegiului Medicilor de la noi i-ar fi deschis acţiune în justiţie.

La noi, oamenii sunt batjocoriţi discreţionar, după exemplul lui Băsescu, idolul idoliţei ambasadorului Gitenstein. A fost odată Funderburk. Adevărat ambasador al drepturilor omului, nu un complice la crime. Regimul Băsescu e mai obraznic-represiv decât regimul Ceauşescu. Seamănă cu zorii comunismului, din spuma cărora s-a ridicat o impostoare ca Monica Macovei, fiică de ofiţer-politruc, şef cu propaganda la MAI.

Îşi permite o nulitate neruşinată, o procuroare privilegiată în regimul comunist, să-şi bată joc la scenă deschisă de un medic, prof.dr. Şerban Brădişteanu, care a salvat vieţi fără număr şi a cărui performanţă profesională impune respect pentru oricine are măcar o umbră de bun simţ. Implicit, Monica Macovei insultă onoarea profesională şi a celuilalt profesor dr., Ioan Lascăr, în general, a întregii echipe medicale şi a Spitalului Floreasca. Pe ce lume trăim? Şi până când?

Onoarea medicilor trebuie apărată. Mesaje de tăria celui al preşedintelui Antonescu faţă de Băsescu sunt necesare şi din partea primului ministru, pentru încrederea oamenilor normali că România iese, curând, de la psihiatrie.

March
Noua Republică se naşte cu binecuvantarea colonelului Ungureanu şi a procurorului Macovei. Participanţii la congres au plătit taxă de intrare: 100 de lei
March
Dosar tip “Trofeul Calității” pentru EBA și Ridzi


Cătălin Tolontan a demostrat că mezina președintelui Traian Băsescu a reușit să devină europarlamentar PDL folosind aceleași mijloace care au fost invocate pentru condamnarea la doi ani cu executare a fostului premier,
Adrian Năstase. Chiar dacă Ridzi a săvârșit infracțiuni în flagrant, DNA nu a cerut arestarea acesteia Mai mult, Ridzi a săvârșit infracțiuni în flagrant si DNA nu a cerut arestarea ei.

Fostul ministru al Tineretului, Monica Ridzi este acuzată, printre altele de: abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în legatură cu fapte de corupție, uz de fals în legatură cu fapte de corupție și participație improprie la infracțiunea de fals intelectual la Legea contabilității.

În acest moment, tot mai multe voci își pun întrebarea dacă EBA și Monica Ridzi vor fi ele condamnate la inchisoare cu executare, ca si Adrian Năstase în Dosarul “Trofeul Calității”?

Cercetarea penală în cazul Monica Ridzi a fost declanșată în urma anchetei publicate de Gazeta Sporturilor, potrivit căreia festivitățile organizate de Ministerul Tineretului și Sporturilor cu ocazia Zilei Tineretului (2 Mai 2009), care au avut un buget de circa 600.000 de euro și care au fost încredințate fără licitație unor companii private


March
Cand umbli cu turnatorii pe la ziarele din strainatate trebuie sa te uiti mai intai ce ai tu in curte !

Inspecţia Muncii, pe urmele lui Funeriu la Palatul Cotroceni. Inspectorii verifică modul în care a fost angajat în funcţia de consilier prezidenţial

March
“Când va înceta totalitarismul de tip Băsescu, cred că se va face justiţie în România”.

Lucia Hossu Longin, invitată la emisiunea lui Adrian Ursu, “Secvenţial”, a spus că Adrian Năstase este supus unei mascarade judiciare, care a fost demarată încă de când Monica Macovei era ministru al Justiţiei. Realizatoarea “Memorialului Durerii” a subliniat faptul că Macovei se comportă continuu ca un procuror comunist, dictând soluţii judecătorilor. Lucia Hossu a comparat-o pe Monica Macovei cu Silviu Brucan care cerea moartea lui Iuliu Maniu. Sunt procese (pre)fabricate pe tipar stalinist.
March
Cu derbedeii simpatizanti horthisti asa trebuie procedat ! thumb_yello.gif

Laszlo Kover, interzis în Israel din cauza lui Nyiro Jozsef
March
Basea a scapat de Nastase si Voiculescu. Dar nici el nu va scapa de "tamaia" care i se pregateste !
March
Basea , obrazul opinca ca deobicei ! jamie.gif Se duce la Craiova la Ford ca sa se laude cu reusita ui Tariceanu !
March
Golănii prezidenţiale


- Dottore, hăăă!?

Aşa a sunat grohăitul ameninţător rostit cu vocea sa de Machiavellidâmboviţean la sfârşitul unei conferinţe de presă. Au lipsit doarreverberaţiile de sunet din filmele proaste. Aşa a tras Traian Băsescu cortinaunei comunicări către populaţia României, atrăgând atenţia asupra scandaluluicu plagiatul ce avea să urmeze peste câteva zile. Prin acea răbufnireaameninţătoare şi rostită pe un ton batjocoritor, preşedintele României şi-a pussemnătura pe tot scenariul. La capul sforăriei cu publicarea plagiatului înrevista „Nature" din Germania se află tot el, jucătorul de pomină al politiciiromâneşti. Şi instituţia pe care o conduce. Concluzia este simplă, logică şinecruţătoare. Şi nu poate fi evitată în nici un fel. Omul celei mai înaltedemnităţi publice se află la baza unei operaţiuni de dare în vileag a unuiplagiat. Şeful statului este implicat într-o golănie de compromitere aadversarului. Dezvăluirea din Germania putea fi trimisă pe mail către oriceziar din România. Şi totuşi, operaţiunea a fost "scărpinată" şi lansată dinstrăinătate (ca şi alte articole, dezvăluiri sau rapoarte mânărite tot de laBucureşti) numai şi numai pentru a mări impactul demolator la adresa prim-ministrului.Preşedintele a ţinut morţiş să dea dezvăluirii (despre care voi scrie într-unalt comentariu!) o anvergură internaţională.



Poate fi şeful statului român dirijorulsau umbrela unor operaţiuni internaţionale de compromitere a prim-ministruluidin ţara sa? Sau a altor personalităţi sau instituţii din România? Conduce ţarasau produce golănii pentru conservarea puterii? Se poate folosi şeful statuluide instituţia prezidenţială, de funcţionarii acesteia, de serviciile secrete şide agenţii din ţară şi din străinătate pentru a neutraliza alţi şefi deinstituţii publice, pentru a-şi elimina duşmanii sau competitorii?

O simplă privire asupra mandatului agitat al preşedintelui TraianBăsescu ne duce în faţa unui inventar impresionant. Nu putem trece pesteextragerea controlată din România a multiplului agent Omar Hayssam şi nicipeste felul în care au fost recuperaţi (pe ce sumă şi cu ce beneficii?)jurnaliştii răpiţi în Irak. Ambele operaţiuni, vizibil legate între ele, poartăaceeaşi marcă a sforăriei: Palatul Cotroceni. Arestarea lui Dinu Patriciuîncheiată cu subordonarea grupului de presă Adevărul tot o operaţiune marcaTraian Băsescu a fost. Debarcarea ministrului Justiţiei Tudor Chiuariu,catalogat drept "micul mafiot" pe motive ce nu au putut fi probate niciodată, afost şi ea din aceeaşi gamă de activităţi "patriotice". Operaţiunea a purtatpecetea aceluiaşi imaginar rudimentar marca Traian Băsescu.



Marele caz de spionaj de la MinisterulIndustriilor seamănă perfect cu precedentele. Amprenta este vizibilă de departeşi din cauza exagerării şi a încropelilor. Destituirea ministrului ApărăriiTeodor Atanasiu în baza unei plângeri formulate de păpuşa purtătoare de cuvânttrebuie inventariată la acelaşi capitol de sforării la marginea legii. De laCotroceni, din aceeaşi instituţie fanion a statului român şi de sub aceeaşiscăfârlie împovărată de idei zgubilitice s-a născut proiectul ruperiiPartidului Naţional Liberal. Participarea consilierului Theodor Stolojantrebuie menţionată pentru acurateţea unui dosar de grosolană imixtiune în viaţapolitică a României. Îngroparea dosarului Alro (cu Udrea, Stolojan şi Cocoş pepost de grup de influenţă) şi negocierile umbrite purtate cu Vitaly Matchitskyce sunt? Sforării, operaţiuni de interes naţional sau implicări în fapte ce potţine şi de corupţie?



Ce a fost războiul cu Sorin OvidiuVîntu altceva decât o operaţiune constantă de neutralizare şi de preluare ateleviziunii Realitatea TV? Tot materialul înregistrat de SRI şi depus ladosarul procesului încheiat cu o condamnare dovedeşte cu prisosinţă ce ne-aarătat şi Traian Băsescu în ultimii 5 ani: că Sorin Ovidiu Vîntu trebuiapedepsit cu orice preţ pentru neutralizarea şi preluarea totală a RealităţiiTV. Aceasta a devenit televiziunea de mătase a Cotrocenilor, iar Vîntu plăteşteîn cadrul unei "anticorupţii" devenite în regimul Băsescu un soi demega-corupţie. Traian Băsescu a fost deranjat până la isterie de televiziunilede ştiri din România acestor ani şi a făcut eforturi disperate să le blochezeşi să le treacă în tabăra cântăreţilor entuziasmaţi de măreţia performanţelorsale (plus Udrea-Blejnar-Videanu-Negoiţă-Boc-Apostu etc.).



Protecţia vizibilă acordată grupuluiUdrea-Cocoş-Blejnar, Liviu Negoiţă şi Videanu (ultimul, extrem de apropiat încăde la privatizarea industriei de extracţie şi prelucrare a marmurei!?) ar puteafi inclusă la acelaşi capitol, după cum poate fi investigată şi analizatăseparat. După cum multe dintre operaţiunile petrecute în aceşti câţiva ani potfi catalogate ca fiind ceva între interesele secrete ale statului român şisuspiciunea de sforării şi aranjamente în interes personal.



Chiar şi numai această listă estesuficientă pentru a ne pune câteva întrebări simple, la îndemâna oricui. Poatefi instituţia prezidenţială un laborator de panglicăreală politică, de operaţiunide compromitere, de afaceri sau de combinaţii economico-militaro-imobiliare?



Operaţiunea "dottore" ne-a arătat căTraian Băsescu este băgat până în gât în organizarea şi derularea unor asemeneaactivităţi la limita legii a prevederilor Constituţiei României. O comisie deanchetă ar putea lămuri multe dintre aceste scandaluri, eliminând riscul ca elesă rămână doar mistere ale vieţii politice şi de stat din România, lăsatenedescifrate doar pentru deliciul istoricilor.



Mi se pare că aceasta ar trebui să fieuna dintre priorităţile celor care se gândesc la sfârşitul regimului Băsescu!

( Cornel Nistorescu )



March
Atentie ! Gasca de securisti pe stil nou ai lui Basescu ii pregatesc o murdarie lui Ponta gen : HRP - caseta sex oral cu Geoana ! devil.gif

Unde va apare acest atac muradar ? In oficina de tip securist HotNews condusa de jalnicul turnator Sima ( " o turnam si pe mama daca era nevoie ... " ) !

Pedelichelile asteapta ordinul de atac pe bloguri si forumuri .
March
Din ciclul : " Un fanatic macoveio-basist care a uitat sa-si ia haloperidonul " !


Cica Nastase cel din spitalul Floreasca e o dublura ! laugh.gif Originalul sta linistit la Monaco asteptand prescrierea faptelor .
March
Slugoii basisiti nu se lasa. Intaratati de declaratiile fostului procuror ceausist, femeia comisar in pantaloni, Macovei,

Bradisteanu cercetat de Morar pentru ca l-a ingrijit pe Nastase, avocatii fostului premier atacati de Kovesi pentru ca l-au aparat
March
Baseii fanatici, socati !! Codruta lui Basescu a afirmat ca fara niciun dubiu a existat tentativa de sinucidere a lui Nastase.
March
Ce tehnică de manipulare foloseşte Kovesi în cazul Năstase

A invatat bine lectiile de la Profesor !
March
O piesă de teatru cu Magda Catone şi Claudiu Bleonţ în rolurile principale i-a scârbit pe ziariştii din Buzău



March
Exclusiv: ZIUAnews vă dezvăluie trocul judecătorilor de la Înalta Curte, pentru a-l condamna pe Adrian Năstase

18 judecători de la instanța supremă s-au pus de acord să creeze un dispozitiv legal pentru a nu îi permite lui Adrian Năstase prescripția specială
În acest fel, judecătorii i-au restrâns fostului premier dreptul la apărare și la lege, printr-un abuz de nedescris Întâlnirea celor 18 a fost înregistrată și monitorizată de SRI și aduce atingere gravă intereselor României ZIUAnews solicită instituțiilor statului să ancheteze această înțelegere odioasă dintre înalții magistrați, pentru a respecta statul de drept Toți cei 18 au bube în CV Niciunul dintre ei nu este pe deplin compatibil cu statutul de judecător al ÎCCJ
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.