Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ucraina
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
abis
Rusia, nu Moldova. Ca nu Moldova ii plateste pe mercenari sa lupte cu guvernul legitim din Ucraina.
Cla
QUOTE(Cla @ 19 Jan 2016, 02:30 PM) *
Na clar, Nu CIA e de vina, ci Moldova rofl.gif
Americanii au descoperit ca moldovencene sunt frumoase si lafel de bune ca vinul din Moldova. spoton.gif

abis
Asa au facut ocupantii rusi si in Romania

http://www.paginaderusia.ro/prada-de-razbo...onbas-in-rusia/
abis
Autoritățile” locale îi sfătuiesc pe locuitorii din Sevastopol (Crimeea) să uite tradiția democratică ucraineană, sa nu mai critice regimul și, în general, să evite sa-și exprime opiniile, a declarat politologul rus Oleg Matveicev, noul consilier al guvernatorui de Sevastopol, Serghei Meniailo, transmite Tsenzor.NET.

Într-un interviu cu mass-media din Crimeea, Matveicev se plange că locuitorii din Sevastopol, „mulți ani educati în mentalitatea ucraineana”, sunt învatati cu democrația și libera exprimare a opiniei. Aceste obiceiuri ar trebui să fie abandonate, afirma expertul din Rusia. Politologul si consilierul guvernatorului şi-a exprimat pe faţă nemulțumirea față de tradițiile politice locale.

„Aceste tradiții politice difera mult fata de cele din Rusia...."


http://www.paginaderusia.ro/noile-autorita...conducatorilor/
Cla
Adica nu mai conteaza ce a fost, în Ucraina merg femeile la strand cu Bikini, în Rusia la p.i.z.d.a goala.
Halal experti spoton.gif
abis
Cu bautura au rezolvat. Cu podul insa, nu prea... biggrin.gif


Compania de stat Rosavtodor din Rusia (CNADNR rusesc) a anunțat oficial că nici în acest an nu va putea începe construirea podului care să lege Crimeea cu Rusia.

Nu există bani.

„Finantarea abia ajunge pentru executarea contractelor semnate în urmă cu câțiva ani”, au declarat oficialii Rosavtodor, citati de TSN.

Rosavtodor este unul dintre antreprenorii insarcinati cu construirea podului peste strâmtoarea Kerci, comunicarea cu care din Rusia se realizeaza in prezent doar prin intremediul navelor.

Proiectul grandiosului pod este anunțat de aproape doi ani, chiar din primele zile ale ocupatiei ruse din peninsula.

Anul trecut, în luna noiembrie, Moscova a anuntat ca podul, lung de 19 km, peste stramtoarea Kerci va fi deschis in 2019 si ca pentru sarbatorirea acestui eveniment au fost deja pregatite 38 mii de sticle de vin.

Costul de realizare al acestui proiect este de circa 5 miliarde de dolari.
Marduk
Nu-i prost rusnacul. Eu in locul lui nici nu m-as gandi la un pod, as face un tunel, e mai sigur, poate si mai ieftin, de cand cu masinile astea de forat tunele, ca sa nu mai vorbesc de vulnerabilitate in caz de razboi.
abis
Nu e prost dar nu mai are bani. rolleyes.gif



Volumul total al investițiilor străine directe la nivel mondial a crescut în 2015 cu 36% comparativ cu anul precedent și a constituit 1,7 trilioane de dolari.

În Rusia, volumul nvestițiilor străine directe a scazut cu 92%, conform raportului mondial privind investițiile, pregătit de Conferinţa Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare
thumb_yello.gif
abis
„Băieți, nu avem forta pentru Ucraina. Haideti sa le dam Crimeea înapoi – nu mai avem pe ce trai mai departe, absolut deloc. Unde sa traiesc. În Crimeea, pe stradă, la banca?”


http://www.paginaderusia.ro/datornicii-rai...edarea-crimeei/
Cla
QUOTE(abis @ 21 Jan 2016, 04:19 PM) *
Anul trecut, în luna noiembrie, Moscova a anuntat ca podul, lung de 19 km, peste stramtoarea Kerci va fi deschis in 2019 si ca pentru sarbatorirea acestui eveniment au fost deja pregatite 38 mii de sticle de vin.

Costul de realizare al acestui proiect este de circa 5 miliarde de dolari.[/i]

... si mai multe sticle de vin are Merkel în Moldova...
Marduk
De cand cu declaratiile lui John Kerry, in Ucraina pare ca e liniste. Probabil ca ucrainienii se simt pur si simplu tradati de occidentali, sau poate ca inteleg ca sunt alte prioritati mai importante de rezolvat in complicata lume a intereselor geostrategice.
Cla
Asa e, Marduk. Nu mai se aude nimic din Donbas sau de pe lânga Dnipropetrovsk.
abis o sa vina iarasi ca rusii au încetat cu artificiile spoton.gif
Sau poate pur si simplu oamenii sunt satuli de razboi, asa o tara mare si frumoasa ca Ukraina nu se distruge.
Marduk
Mai au rusii nevoie de interventii sau actiuni secrete pentru a domina viata politca si economica a Ucrainei? Poate ca unii or sa zica ca chiar si aceasta demisie este parte a unei actiuni rusesti menite sa destabilizeze Ucraina, ceea ce n-ar fi exclus, dar ministrul demisionar acuza clar si raspicat CORUPTIA din Ucraina. Cu aemenea politicieni atat in ucraina cat si in Moldova, nici nu ma mira ca Rusia are succes in ceea ce intreprinde.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.