Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Eterna Si Fascinanta Romanie?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
nefertiti-old
nu stiu, e ceva ciudat cu aviara asta... nu sufar de teoria conspiratiei, da' implicatiile economice sunt destul de mari. hm? unsure.gif
Cucu Mucu
Io sunt curios de firma care face "dezinsectia" ( ca asa scria pe panourile de avertizare montate inainte de filtre).
March
QUOTE (nefertiti @ 11 Mar 2006, 10:48 AM)
nu stiu, e ceva ciudat cu aviara asta... nu sufar de teoria conspiratiei, da' implicatiile economice sunt destul de mari. hm? unsure.gif

Pai daca e o conspiratie a pornit din China, nu ?! unsure.gif
actionmedia
QUOTE (mutulica @ 11 Mar 2006, 08:42 AM)
pe mine ma fascineaza gripa aviara, cum se raspindeste ea din sat in sat...
spunea un tip de la tara, ca ce bine daca ar veni focaru si la ei in sat, sa ii omoare statul gainile si sa i le plateasca, ca lui ii e ffrica sa le mai manince
fascinanta chestie nu?
sa fie asta un motiv al raspindirii gripei?

Mie nu mi se pare fascinant. Mi se pare mai mult o isterie fara rost.
Nu stiu daca massmedia a explicat clar ce e aia gripa aviara, oricum eu unul nu am aflat nici acum ce este. Ceea ce stiu este ca:
1. Este o gripa a pasarilor.
2. Este produsa de virusul H5N1
3. Este periculoasa pentru om doar daca virusul respectiv "muteaza" si se transmite de la pasare la om
4. Devine si mai periculoasa daca apare un virus mutant care se poate transmite de la om la om. Atunci putem vorbi de o epidemie.

Ce s-a constatat pana acum?
1 si 2, banuieli de 3 si nici urma de 4.

Care este originea fricii de aceasta gripa?
Gripa Spaniola din timpul primului razboi mondial si mai recenta gripa ucigasa din China.
Ambele au la originie gripa aviara (nu stiu daca in cazul gripei spaniole a fost vorba tot de virusul H5N1) si ambele s-au soldat cu moartea unor oameni. Dar in ambele cazuri conditiile de raspandire a gripei au fost marile aglomerari de oameni si animale si o igiena precara.

De ce mi se pare mie o isterie fara rost? Pentru ca la noi nu sunt indeplinite conditiile pentru declasnsarea unei epidemii. Nu sunt aglomerari mari de pasari in care sa se poate dezvolta virusul. Cu alte cuvinte, legea numerelor mari nu poate fi aplicata.

Am si eu niste intrebari, la unele am gasit raspuns, la altele doar il banuiesc.
1. In anii trecuti exista gripa aviara? Da. In fiecare an exista pasari care se imbolnavesc, (care racesc). Unele pasari chiar mor.
2. Inainte de cazurile de morti omenesti din China, s-au facut teste ale pasarilor moarte de gripa din anii trecuti? Probabil ca da, dar foarte putine.
3. Eventualele teste facute in trecut au gasit oare acelasi virus (H5N1)? Asta chiar nu stiu, dar banuiesc ca este acelasi.

Poate sunt alti oameni mai avizati decat mine si care stiu cum sta treaba, insa eu zic ca isteria asta cu gripa aviara este mai mult o chestie asa de "suflat in iaurt". Nu zic, exista o sansa acolo de 1 la 1000 probabil sau poate chiar mai mica de a se declansa o epidemie. Dar oricate masuri ai lua, nu poti sa o faci zero, cel mult poti sa o faci 1 la 1000000 in loc de 1 la 1000.

Ce mi s-a parut dezinformare a fost afirmatia unor reporteri ca acei copii din Turcia ar fi murit dupa ce "au mancat carne de pasare infectata". Prostii. Nu asa se ia virusul. Virusul se ia prin contact direct cu animalul viu sau mort dar nepreparat. Odata fiarta, carnea de pasare (chiar si bolnava) nu mai contine virusi activi.

Nu cred ca e chiar o conspiratie. Este doar o conjunctura de care unii profita si ca sa profite cat mai mult incurajeaza aceasta isterie. In fiecare an, trebuie sa existe ceva de genul acesta. Va mai amintiti de antrax? Sau de paianjenul negru foarte veninos?
nefertiti-old
QUOTE
Nu stiu daca massmedia a explicat clar ce e aia gripa aviara, oricum eu unul nu am aflat nici acum ce este.


Mass-media nu poate publica mai mult decat ii spun medicii. Altfel ajungem iar sa publicam informatii fara acoperire. wink.gif

QUOTE
Gripa Spaniola din timpul primului razboi mondial si mai recenta gripa ucigasa din China.


Astea n-au fost gripe umane? unsure.gif

QUOTE
Ce mi s-a parut dezinformare a fost afirmatia unor reporteri ca acei copii din Turcia ar fi murit dupa ce "au mancat carne de pasare infectata".


Nu stiu ce ai citit sau ai vazut tu, dar s-a spus clar ca au murit dupa ce s-au 'jucat' cu niste capete de gaini moarte care au avut gripa aviara. Nu ca le-au mancat. wink.gif

p.s. dar cred ca am extins prea mult discutia asta aici, suntem mult off topic. exista un thread separat pt gripa, din cate stiu.
John B
Asociaţia Fotbal Club (AFC) Rapid nu a înregistrat în contabilitatea aferentă anului 2003 venituri în valoare de 1,65 milioane dolari, prevăzute în contractul de transfer al fotbalistului Florin Bratu la clubul turc Galatasaray Istanbul, bugetul statului fiind astfel prejudiciat cu 1,4 milioane lei.

Potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), AFC Rapid a înregistrat din contractul de transfer semnat în septembrie 2003 venituri din activităţi economice în valoare de 1,75 milioane dolari, pe care era obligată să le declare până la finele anului respectiv, însă în contabilitatea clubului au fost incluse venituri de doar 100.000 de dolari.

Sursa: prosport.ro

DNA s-a autosesizat in acest caz, precum si in cel al transferului lui Mutu si a cerut deja toata documentatia
actionmedia
QUOTE (John B @ 14 Mar 2006, 03:38 PM)
Asociaţia Fotbal Club (AFC) Rapid nu a înregistrat în contabilitatea aferentă anului 2003 venituri în valoare de 1,65 milioane dolari, prevăzute în contractul de transfer al fotbalistului Florin Bratu la clubul turc Galatasaray Istanbul, bugetul statului fiind astfel prejudiciat cu 1,4 milioane lei.

Problema se pune in felul urmator.
Daca a facturat si incasat dar nu i-a declarat atunci e vinovati.
Daca este doar trecut in contract si nefacturat, atunci trebuie verificat daca s-au incasat si nu s-a facturat.
Daca nici nu s-au facturat si nici nu s-au incasat in 2003, nu vad de ce le-ar fi declarat si nu vad se ce ar fi vinovati.
S-au verificat anii urmatori? Poate a fost inregistrata in anii urmatori.
mutulica
QUOTE (actionmedia @ 13 Mar 2006, 04:10 PM)
Mie nu mi se pare fascinant. Mi se pare mai mult o isterie fara rost.

pai de aia e fascinanta isteria... pt ca romanii o trateaza cu mai mult elan decit ceilalti din jurul sau vestul nostru
sa disecam problema:
QUOTE
. 1.Este o gripa a pasarilor.
2. Este produsa de virusul H5N1
3. Este periculoasa pentru om doar daca virusul respectiv "muteaza" si se transmite de la pasare la om
4. Devine si mai periculoasa daca apare un virus mutant care se poate transmite de la om la om. Atunci putem vorbi de o epidemie.

1 si 2 - e atit de evident
3 este periculoasa pentru om, daca virusul respectiv reuseste sa afecteze factorul uman cu care vine in contact, mai ales ca pina acum s-au inregistrat in jur de 65 de cazuri mortale in Asia. Problema e ca medicina nu are antidot/vaccin demonstrat la acesta amenintare si de aceea devine critica.
4. devine si mai periculoasa daca devine o gripa umana. Adica, daca la punctul precedent vorbeam de o boala transmisa de la pasarea infectata la om, in cazul in care virusul ar dezvolta o tulpina mutanta, care sa circule din om in om (si nu de la pasarica la om ca acuma) ar deveni o pandemie (cica epidemie de mare proportii cu efecte devastatoare). In conditiile in care omul nu a dezvoltat un sistem de aparare in fata unei astfel de boli, rata mortalitatii ar fi extrem de crescuta, si de aia apare frica si isteria

ce mi se pare mie timpit... e ca in timp ce nemtii iau la cunostiinta de problema, si incearca sa o monitorizeze, noi ne apucam de super carantine, omorim septelul, etc...
gripa e oricum purtata si transmisa de pasarile salbatice si migratoare, asa ca ... putem omori la giste si gaini gramada, ca tot nu putem opri raspindirea h5n1... si culmea e ca nici o tara de unde ne vin migratoarele nu s-a sesizat ca are gripa la pasarici

as prefera ca mai degraba sa ni se spuna care sunt conditiile in care putem kileri virusul (adica fiert 3 ore la 100 de grade, de ex) astfel incat sa ne putem proteja, pt ca ar fi de preferat ca oamenii sa stie cum sa gateasca mincarea de pui decit sa distruga economia dintr-o frica paote gresit inteleasa
ZAMOLXE
[QUOTE]

In primul rand, pe presa o doare-n cot de critica, in general, si de criticile "turmei", in special. Doar e o PUTERE in stat, nu?
In al doilea rand, pretentia "ori spui tot, ori nu spui nimic" nu e valabila in Romania. Si nici in alte tari, cu toata "democratia" lor cu tot! De ce spun (cred) asa? Pai PRESA, ca orice componenta a PUTERII va merge cu celelalte componente si nu cu turma. De aceea, nici nu va spune tot dar nici nu va tacea (trebuie sa-si JUSTIFICE existenta).

Cand presa va fi intr-adevar libera, se va observa ca la acelasi eveniment comentat, analizat vor fi pareri diferite dar si luari de atitudine curajoase. Acum, mai toata presa noastra "canta" la unison, nu chiar pe aceeasi melodie, dar pe aceleasi versuri
Cucu Mucu
Zi zau cu limba scoasa. Unde ai vazut tu presa cu adevarat libera? blink.gif
ZAMOLXE
Sa fiu sincer, nu cred ca exista asa ceva pe lumea asta!
Cucu Mucu
Si atunci de ce iti consumi energia invocand si gandindu-te la ceva ideal?
nefertiti-old

sa va spui o patzanie de azi dimineata.

ba, manca-v-as sufletu' (vorba lu' nea' marin), ma dusai io dis-de-dimineata spre un bancomat banc post, sa scot niste bani. la lujerului e o agentie banc post cu doua bancomate. care mai mult nu functioneaza. bineinteles, asa era si azi dimineata. cum n-aveam timp sa caut altele si nici chef sa ma mai plimb prin balti pana la bcr, intru in banca. eee, si aci, ce-mi vazura ochii, bre, ce-mi vazura?? puhoi de lume insirata la doua casierii, singurele care erau deschise, din vreo sase. la fiecare coada cam dooj' de persoane. injur io in gand si ma asez la una dintre ele. e a doua oara pe saptamana in curs cand fac sportu' asta, la aceeasi banca. noroc ca imi luasem catavencii si am avut ce rasfoi, desi era cam incomod d'ampicioarelea. si stau si stau si inaintam ca melcu'... mentionez c-am stat vro' 45 de minute...
asa... dupa vreo 20 de minute, timp in care afara se cam incinsesera niste spirite care nu intelegeau, pe buna dreptate, ce rol mai au bancomatele daca niciodata nu functioneaza... apare o cocoana planturoasa, din spatele unei usi pe care scrie 'accesul strainilor interzis' (nu stiu la ce se refera sintagma straini, o fi vorba de unguri, o fi vorba de straini de nesimtirea alora din banca, uatevar)... deci apare cocoana si se uita studios prin banca, dupa care da sa intre inapoi dupa usa. cum era aproape de mine, io ma trezesc gandind cu voce tare:

- oare la ce le trebuie ditai sediul si nu deschid un chiosc, daca din 6 ghisee functioneaza doo?

la care cocoana isi indreapta privirea spre mine, da' nu apuca sa zica ceva

- nuuu, nu va deranjati sa ne explicati, era doar o intrebare retorica. mergeti inapoi la cafeluta, nu va abateti de la tabieturi, nu cumva sa va dereglati metabolismul!

imi arunca madam o privire criminala si dispare dupa usa. nu trec nici 5 minute, ca se mai deschide un ghiseu, iar tipa care apare se uita dupa mine si striga

- veniti aici, doamna, dupa cum vedeti, am mai deschis un ghiseu!
- braava, zic, ar trebui sa va dam si un comision pt asta, nu? multumesc, stau aici, incepe sa-mi placa. fac asta a doua oara in decurs de doo-trei zile, deci incep sa ma simt in elementul meu. da' va sfatuiesc sa trimiteti pe cineva afara la bancomate, ca sunt unii care va injura de zor si cred ca pun de-o revolutie. io-s mai pasnica...

nu termin de zis, ca apar vreo 3 insi de afara, val-vartej:

- e a nu stiu cata oara cand va jucati cu nervii nostri, chiar nu aveti de gand sa alimentati bancomatele alea? e bataie de joc, vrem un telefon de la superiorii dvs, ca sa lamurim odata lucrurile! samd samd samd

ei bine, pana am ajuns io la casierie si mi-am rezolvat problema, s-au implinit vreo 45 de minute, cum am mai spus, timp in care si afara la bancomate se formase un puhoi de lume, dar tot nu le-au alimentat... in schimb, incercau sa explice oamenilor ca programul bancii incepe la 9 sau chiar 9.30 (deja era 10) nu stiu sigur, ca mai dureaza un pic si ca nu e cazul sa sune nicaieri bla bla bla

din proprie experienta o spun, am patit la fel de o gramada de ori la banc post. in plus, constat pe zi ce trece ca nu mai e coada la renel, la posta etc. cozile de la stat s-au mutat la banci, odata cu functionarii de la stat, probabil.
Michelle
la posta n-as zice...o fi ceva temporar/local acu' ca a expirat primul termen la impozite...iar la banci daca te incalzeste cu ceva la toate e la fel cool.gif
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 15 Mar 2006, 11:18 AM)
din proprie experienta o spun, am patit la fel de o gramada de ori la banc post. in plus, constat pe zi ce trece ca nu mai e coada la renel, la posta etc. cozile de la stat s-au mutat la banci, odata cu functionarii de la stat, probabil.

Si cand te gandesti ca a fost premiata ca Banca anului 2005 sau 2004 unsure.gif nu mai stiu, de catre revista Capital (Oscar Capial).

Da, sa stii ca personalul e de vina. In urma cu cativa ani asa era si la o sucursala BCR. La persoane juridice era o tanti trecuta de 45 de ani, simpatica de altfel, dar care se misca asa de inceet... De cate ori ma duceam acolo era coada la ea.
Acum este un tinerel cred ca pana in 27 de ani, le are cu calculatorul, este organizat, de cate ori ma duc, nu gasesc mai mult de o persoana in fata mea. Mentionez ca numarul de clienti ai bancii au crescut.

Cu putina bunavointa se poate.
nefertiti-old
QUOTE (Michelle @ 15 Mar 2006, 11:33 AM)
iar la banci daca te incalzeste cu ceva la toate e la fel cool.gif

nu ma incalzeste cu nimic... imi intareste doar constatarea ca traim in aceeasi romanie fascinanta de acu' dooj' de ani
Endgegner
Trebe sa bag urmatorul articol aici:

20.000 de uniforme militare, donate de MAN


Uniformele, aproape noi, au fost donate de Ministerul Apărării Naţionale pentru că nu corespund standardelor NATO.

Ideea a aparţinut Consiliului Judeţean Alba care a cerut ajutorul MAPN.
Florin Mărginean, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba: "Motivul pentru care noi ne-am adresat armatei, ştiam că aceasta poate să transmită fără plată către primării uniforme militare".

Ţinutele care nu mai corespund standardelor NATO au fost donate nevoiaşilor din Alba. Circa 20.000 de persoane, sinistraţi în urma inundaţiilor şi beneficiari ai ajutorului social, au primit haine, bocanci şi bonete.

Alţii însă, mai mândri din fire, au refuzat uniformele militare. Consiliul Judeţean Alba a facut o listă cu toate comunele grav afectate de inundaţiile din 2005 pentru a distribuit peste tot uniforme militare.


Imi aduce aminte de vremea mea la catanie in Bosnia
actionmedia
QUOTE (Endgegner @ 15 Mar 2006, 12:16 PM)
20.000 de uniforme militare, donate de MAN

Nu-i rau. Acum depinde si ce fel de uniforme. Bocancii militari sunt cei mai buni si mai cautati. Cand eram in armata, mai multi colegi au incercat chiar sa si-i cumpere.
Pantalonii (mai ales aia grosi) sunt superbuni pentru treburi gospodaresti pentru ca sunt foarte rezistenti, iar aia grosi sunt si caldurosi.
Eu am facut armata la marina, si cred ca s-au furat cel putin 20 de tricouri de marinar, erau foarte cautate, foarte la moda.

Nici tunicile alea verzui nu sunt de lepadat, eu am vazut pe la tara multa lume care poarta ceva asemanator.
Sa nu mai zic de centura. Si aia e foarte apreciata de unii oameni.

Iar pentru iarna mantalele militare sunt super calduroase si elegante.

Acuma nu trebuie sa te imbraci in uniforma, dar le poti purta desperechiate si sunt chiar foarte utile.
dead-cat
unii dau bani grei la http://www.zeugwart.de/
altii le primesc gratis laugh.gif

sau n-or fi tot alea? hmm.gif devil.gif
Endgegner
Offtopic


deadcat stai ca astea romanesti au US flecktarn dsi alea de la zeugwart is deutsch-flecktarn. Astea-s o weiterentwicklung de la "renumitele" din '44.
dead-cat
io ma refeream de fapt la sectiunea "feldgrau" biggrin.gif
Cucu Mucu
QUOTE (nefertiti @ 11 Mar 2006, 09:48 AM)
nu stiu, e ceva ciudat cu aviara asta... nu sufar de teoria conspiratiei, da' implicatiile economice sunt destul de mari. hm?  unsure.gif

SUA, acuzata de raspandirea gripei aviare

Ghenadi Ziuganov, liderul partidului comunist rus, a acuzat Statele Unite de raspandirea gripei aviare in mai multe tari europene, inclusiv in Rusia, transmite Interfax. "Este ciudat ca nici macar o rata nu a murit pana acum in America, toate mor in Rusia si tari europene. Asta te face sa te intrebi de ce", a declarat Ziuganov.


Buna intrebare. Cred ca prima tara afectata ar fi trebuit sa fie SUA, ca este mai apropiata de China decat Europa. Si sunt cam multe pulpe americanesti "steroidate" pe piata romaneasca. Sa fie asta o strategie de intarire a dolarului fata de euro
mutulica
doar ca gripa a luat-o spre vest si nu spre est...
ZAMOLXE
Pai, in afara de taifunuri, ce altceva i-a lovit pe americani? jamie.gif
alysoft2003
QUOTE (mariusc2 @ 16 Mar 2006, 10:35 PM)
QUOTE (nefertiti @ 11 Mar 2006, 09:48 AM)
nu stiu, e ceva ciudat cu aviara asta... nu sufar de teoria conspiratiei, da' implicatiile economice sunt destul de mari. hm?  unsure.gif

[i]SUA, acuzata de raspandirea gripei aviare

Ghenadi Ziuganov, liderul partidului comunist rus, a acuzat Statele Unite de raspandirea gripei aviare in mai multe tari europene, inclusiv in Rusia

Nu mor magarii cand vor cainii wink.gif
Cum, exista virusuri create in laborator si "eliberate" din cand in cand? De americani? Nu pot sa cred ohyeah.gif
ZAMOLXE
QUOTE (alysoft2003 @ 17 Mar 2006, 11:45 PM)

Cum, exista virusuri create in laborator si "eliberate" din cand in cand? De americani? Nu pot sa cred ohyeah.gif

Descoperirile stiintifice, in marea lor majoritate, au fost folosite, mai intai, in scopuri distructive. In epoca "democratiei" omului ii place sa se joace de-a Dumnezeu (vezi clonarea). Cine a spus ca americanii fac treaba asta? Oameni de stiinta, de pretutindeni, interesati de ceea ce descopera, cerceteaza, nu prea isi pun problema CUM va fi utilizat rezultatul muncii lor. Cand isi dau seama, de regula e prea tarziu!
alysoft2003
QUOTE (ZAMOLXE @ 18 Mar 2006, 09:16 AM)
Oameni de stiinta, de pretutindeni, interesati de ceea ce descopera, cerceteaza, nu prea isi pun problema CUM va fi utilizat rezultatul muncii lor. Cand isi dau seama, de regula e prea tarziu!

Corect, iar asta nu ar trebui sa-i opreasca din munca lor de cercetare. Intotdeauna va fi o latura pozitiva si una negativa. Pai ce, dinamita lui Nobel face numai bine. Sau numai rau?
nefertiti-old
nu cumva ati deviat de la subiect? harhar.gif
alysoft2003
Tocmai in asta consta frumusetea unei discutii libere.
March
Am ramas "fascinanti" ca intodeauna ! tongue.gif

Cum ne vad vecinii de bloc comunist

Pentru fostii frati de arme ideologice, Romania inseamna cam acelasi lucru ca si pentru occidentali: Dracula, Ceausescu, Nadia, Hagi. Plus ceva Securitate si saracie. Lasind stereotipurile deoparte, est-europenii se uita in curtea noastra cind chioris, cind cu jind, cind cu raceala

Cla
... sa nu uitati de carutele neiluminate noaptea jamie.gif
nefertiti-old
mda, tocmai am vazut cum unii de la antena 1 au incasat-o de la niste tigani in craiova. militistii au ajuns si ei la fata locului intr-un tarziu si au luat apararea tiganilor.

mad.gif mad.gif
alysoft2003
QUOTE (March @ 21 Mar 2006, 02:28 PM)
Am ramas "fascinanti" ca intodeauna ! tongue.gif

Cum ne vad vecinii de bloc comunist

Pentru fostii frati de arme ideologice, Romania inseamna cam acelasi lucru ca si pentru occidentali: Dracula, Ceausescu, Nadia, Hagi. Plus ceva Securitate si saracie. Lasind stereotipurile deoparte, est-europenii se uita in curtea noastra cind chioris, cind cu jind, cind cu raceala

Important e ca se vorbeste de noi. De rau, sau de bine, nu mai conteaza. ohyeah.gif
nefertiti-old
Seful Agentiei Domeniilor Statului, injunghiat

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului, Barna Tanczos, a fost injunghiat in aceasta in sediul institutiei. In direct la Realitatea TV, ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a afirmat ca Tanczos este internat la Spitalul Universitar si ca agresorul a fost deja retinut de politisti.

Flutur sustine ca incidentul a avut loc la sfarsitului programului cand un iesean, nemultumit de raspunsul primit din partea Agentiei Domeniilor Statului, l-a atacat pe seful institutiei. Tanczos are acum un plaman perforat, dar se afla in afara oricarui pericol. Surse din Politie afirma ca atacatorul se numeste Alecu Sitaru.

Paza Agentiei este asigurata atat de angajati proprii cat si de o firma specializata. (hotnews.ro)



ce pusca mea mai poti sa zici...
Endgegner
Nici in vis nu ma gadeam ca asa repede se indplineste rugaciunea mea. Atunci sa trecem la urmatorul infractor si hot de tara. devil.gif
mutulica
QUOTE (nefertiti @ 21 Mar 2006, 08:06 PM)
mda, tocmai am vazut cum unii de la antena 1 au incasat-o de la niste tigani in craiova. militistii au ajuns si ei la fata locului intr-un tarziu si au luat apararea tiganilor.

mad.gif mad.gif

na ... pai nu te supara, dar prea se baga si astia cu camera in sufletul omului
putina decenta nu le-ar strica, sa filmeze dracului mai de departe, ca doar au zoom la camera aia

si sincer nu stiu cit as suporta sa se bage o pupaza din aia de ziarista in drumul meu si sa-mi dea cu microfonul in cap
inteleg ca e vorba de informare, dar la faza cu stralucirea, mercedesa si xenofob s-au bagat in seama ca sa atite scandalul si sa il umfle mai degrabe decit sa se limiteze la informare

cam aceeasi atitudine inflamatorie am vazut-o si la meciul rapid-steaua...
nefertiti-old
nu iau apararea celor de la antena (pe mine oricum ma enerveaza, la fel ca aia de la realitatea deja), dar nu e normal ca tiganii (in cazul asta) sa isi faca 'dreptate' cu pumnul. cu atat mai mult nu sunt de acord ca asta sa se petreaca cu acordul militistilor. se creeaza un precedent...
Endgegner
Eu m-am saturat de oligarhia asta tiganeasca. Asupritii lu' peste. Acu ca-s ocrotiti de lege si de CEDO s-au cam smecherit. Da si primu' care-l prind la TM ca-i la mine in curte, l-am si spart.
HerrGott
Odata cu intrarea Romaniei in UE la cei 9 milioane de romi din spatiul de Est se vor mai adauga vreo 5 milioane. Asta inseamna aproape 14 milioane. La Bruxelle toata lumea se plange ca voi romanii nu aveti grija de ei, ca nu le dati educatie, rabdare si nici toleranta...
Raman neutru la acest subiect, iar dupa integrarea din 2007, sunt tare curios sa vad cum o sa rezolve ei problemele in locul vostru.. Si ma tem ca habar nu au in ce s-au bagat...
Cert este ca din bugetul de anul viitor am inteles ca romii din Romania vor primi mult mai multi bani decat toti romanii.
Ciudat si interesant in acelasi timp, imi permit sa fiu indiscret si sa va marturisesc urmatorul secret, putin imi pasa daca il vor afla si altii. Proiectul va fi ceva de genul urmator: dupa integrare, Transilvania va obtine autonomie economica si politica, Moldova va reprezenta o regiune separata care va fi mai apoi unita cu moldova de peste Prut si vor alcatui impreuna o regiune comuna, iar in Tara Romaneasca vor cam fi comasati toti romii din Europa unde se vor pompa niste conditii de necesitate, deci cam acesta este viitorul care va asteapta.. Ma credeti sau nu, putin imi pasa, cert este ca sunt aprope de surse care se vor dovedi mai tarziu amar de reale...
va salut si numai bine..
Endgegner
Alter, da hab' ich die Hosen voll
ZAMOLXE
Herr Gott, ai uitat ....noi suntem "Eterna si fascinanta Romanie"! thumb_yello.gif
mutulica
care romanie ar avea o sansa sa se mai goleascsa de tigani daca se deschid granitele
alysoft2003
QUOTE (mutulica @ 27 Mar 2006, 08:46 AM)
care romanie ar avea o sansa sa se mai goleascsa de tigani daca se deschid granitele

Vor pleca poate 5-6 puradei care se vor intoarce tot in tara dupa 2-3 ani ca sa isi etaleze bogatiile pt care au trudit ( ca si ciordeala cere efort) : mertzane, aur, femei, sabii, arme, vile cu pagode. Bulibasii tot aici raman, unde mai gasesc ei o tara ca asta, tara tuturor posibilitatilor wink.gif
Dupa ce se vor intoarce in tara, isi vor cumpara o nevasta si vor tranti 10 puradei , iar istoria se va repeta tongue.gif
Endgegner
Sper sa nu se repete nici o istorie a tiganilor si sa-i duca mertzanu' pana'n India numa prin Ro sa nu-i vad.
SSG 3000 la geam mad.gif
nefertiti-old
O suta de sugari au scris cereri de retrocedare si au primit paduri

In Moldova, goana dupa terenuri forestiere a produs un miracol: copilasi de unul sau doi anisori au invatat brusc sa scrie. Astfel, intre doua reprize de supt biberonul
Cucu Mucu
Niste docenti de cercetatori ingleji au ajuns ei frumusel, cu manutele lor, la concluzia ca romanii stau cam prost la intelighentie. O fi din cauza ca olimpiadele internationale la mate, info, chimie, fizica etc au podiumurile pline de romani? Io le zic "Ba pe-a voastra! tongue.gif "

Nefe, sugarii aia folosesc in loc de lapte praf vizichi de lucse! laugh.gif
dead-cat
e dragutz cu olimpiadele, desi ma cam indoiesc ca suntem pe undeva sus la fizica sau chimie. de fapt la orice in afara de mate si info.
m-ar interesa totusi citi din 'ai de pe podium chiar fac sau o sa faca cercetare hmm.gif.
mutulica
putin raqutacios studiul ala, dar pe de alta parte... asta e un cercetator ca ala cu puricul... cica striga la purice sari si puricele sare, apoi ii taie picioarele si striga pe purice sari... dar cum puricele nu mai sare, concluzia e ca daca ii tai picioarele puricele nu mai aude

adevarul adevarat e ca popoarele nordice sunt mai tehnice. e si firesc, au fost obligate de vitregiile naturii sa fie asa, in timp ce popoarele din zone mai putin agresive climatic sunt mai delasatoare si mai petrecarete.. pt ca au au ce sa consume cu mai putin efort

am vazut genul asta de studiu cu ceva ani in urma, si compara populatia romaniei... cei de la munte cu cei de la cimpie... se faceau acolo tot felul de supozitii... care tineau cont de vitregiile naturii, de potentialul de crestere, si inclusiv de faptul ca in trecutul istoric, peste cei de la campie veneau mai mereu turcii si le cam luau tot de prin casa...

ce nu se explica e ... de ce irlandezii sunt puturosi si betivi
nefertiti-old
In urma tradarii PD, noul presedinte al CNSAS este Corneliu Turianu si nu Ticu Dumitrescu. Pentru cine nu stie, Turianu e cel putin suspect de a fi facut politie politica, din pozitia de magistrat pe care o avea pe vremea lui Ceuasescu. Gasiti povestea pe larg in presa de maine si pe la teve in seara asta.

Pe mine ma incearca o oarecare greata. O fi de la alunele pe care tocmai le-am mancat...
nefertiti-old
Investitii la CFR: O perna – 1.300 de euro, o solnita – 11.186.000 lei

Vila Diana din Snagov, apartinand Ministerului Transporturilor, a fost dotata
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.