Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Temptation: Another Cup Of Coffee
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Hashaspire
Nu stiu daca poti cumpara si de-alea. Sunt mari sanse sa nu poti.

Pai... dupa prima poza a zis nenea ala de la bar ceva, dar i-am zis ca e pentru cineva de departe care nu crede ca exista un asemenea magazin in Bucuresti. tongue.gif Cand a auzit "asemenea magazin" s-a inveselit si m-a lasat sa ma stramb pe-acolo ("hmmm... din unghiul asta ar merge...").
Adevarul e ca e frumos inauntru, iar nenea a fost "baiat Gigel".
La sfarsit am simtit nevoia sa-l laud si sa laud si magazinul, dar n-am gasit cuvintele perfecte si... i-am multumit si-am plecat.
nefertiti-old
smile.gif
nefertiti-old
Azi, venind de la piaţă (am fost să-mi iau porţia de flori jamie.gif), la câţiva paşi în faţa mea, doi... moşi, ceva mai încolo o tipă traversează de pe o parte pe alta. Ea, mini din ăla de prost gust din blugi, cam prea plinuţă, bronzată, aspect oarecum neglijent. Ei, cam spre 60 (ani), neglijenţi vizibil, genul fost şofer de camion sau instalator care mai întâi bea una mică şi apoi lucrează. În timp ce îi depăşesc, aud:
- Bună îi aia de... biiip!
- Mmmîhââm...
- Aş da pe ea 700-800 mii... (mai departe nu aud).

Brusc mă apucă râsul, dar mă aPţin, că venea un tip nevinovat din faţă, şi îmi vine să mă întorc spre cei doi macho şi să zic: 'Băăă, tată, băăăă!!!' laugh.gif
nefertiti-old
Tună şi fulgeră, chhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!! hh.gif hh.gif
nefertiti-old
Mda, n-am stare, cred că am dormit prea mult. Asta e, ba nu dorm aproape deloc, ba prea mult. Azi s-a tot zbătut de ploaie, aşa că ce altceva se putea să fac? Am dormit în vreo două reprize. Şi acum bâţâi, evident. Bine, oricum era prevăzut un weekend din ăsta leneş, pe motive bine întemeiate. Pe aceleaşi motive mi-am făcut un pahar mic de sangria. Nu, mă, nu beau, în general! Da' mi-era poftă. Şi se impunea, fizic vorbind sau biologic sau cum puşca mea se zice. De fapt, beau foarte rar alcohoale, că berea e amară, vodca e... brrrrrr, coniacul nu-mi place, visichiul nici atât, mai merge un vin uşor uneori sau un gin. Dar de câte ori îmi aduc aminte de ginul de vara trecută, din Neptun, mă apucă greaţa. Eram la o terasă, în ultima seară, plăcut, briză, alea-alea (urla una live, da' mă rog), vine tipa 'ce doriţi', eu 'un gin' şi îmi aduce... un gin. Nu tu tonic, nu tu lămâie... greaţă de greaţă!
Ce ziceam? Da, că beau rar şi puţin. Ba chiar se întâmplă ca de multe ori când ies undeva să nu am chef să beau. Şi toţi se uită ciudat, aşa, pe sub pleoape, adică 'uite şi p’asta, ce mironosiţă'. Mă, da' dacă n-am chef atunci??!! Şi, bineînţeles, iau cafea. laugh.gif
Asta cu cheful la mine e foarte importantă, de asta nu ţine cu regulile. Am vrut să exemplific, dar mai bine nu!

Dacă închid geamul, e cald. Dacă-l deschid, e rece. Aşa păţesc şi noaptea, mă învelesc, mă dezvelesc, mă învelesc, mă dezvelesc. Mda.

Şi nu mai am nimic de citit. Oare ce fac oamenii normali sâmbătă seara? Nu că io aş fi normală... La teve nu e nimic de văzut. Chiar mă întreb de o vreme de ce naiba mai dau banii pe abonament?! La ştiri nu mă mai uit, la tocşouri nici atât (cândva nu pierdeam nici unul), divertisment n-am înghiţit niciodată, discovery-urile se repetă şi se repetă şi se repetăăăă, iar Travel nici nu îl mai am. Ce ar mai fi? Da, filmele. Mai prind câte unul arar, că în rest e plin de van dame, arnold, stallone, segal, telenovele, indiene (oh, da, le reia Antena 1!), HBO cred că e în stare să dea un film de trei ori într-o zi... Deci, mai rămâne meteo laugh.gif şi uneori fotbal. Meserie!

Sincer, am o tot mai acută senzaţie că mă prostesc. Cândva, am vrut timp pentru mine. Acum îl am, dar nu în condiţiile la care mă gândeam atunci. Nu mai reuşesc să scriu (nu aici), tot ce fac azi, mâine mi se pare cretin. Mai rău e că totul începe să sune ca o afacere şi am realizat că aş putea scrie aproape oricum. De la rahaturi pretenţioase (pe care le urăsc) la imbecilităţi simpatice, de la siropuri la acrituri tragice. Şi de aici până la sentimentul de afurisită inutilitate nu e decât un pas miiiic-miiiic de tot. Am încercat să-mi închipui cum ar reacţiona diverse persoane la diverse scriituri. Şi ştiu la ce ar râde Hash, ştiu la ce ar strâmba din nas Fantasee, ştiu ce n-ar citi Dead-Cat, ştiu la ce ar lăcrima Felina, la ce ar zâmbi Mihai... adevăru-i că e amuzant să-ţi închipui toate astea. Dar, în final, eu ce vreau? Sună patetic? Posibil... Depinde din ce poziţie priveşti.

Acum, de exemplu, vreau muzică. smile.gif

Iar mă simt ca fumătorii ăia care trag cu sete şi apoi dau drumul la fum în sus, cu nonşalanţă. Mi-am adus aminte de o discuţie avută cu maică-mea acum, când am fost ultima dată acasă. Maică-mea e 'fată faină' (asta fiind echivalentul lui 'băiat Gigel', că tot pomenise Hash mai ieri), dar mă 'citeşte' prea uşor şi nu mă pot fofila. Cred că e singura care poate face asta. Şi mereu are dreptate, dar eu trebuie mai întâi să dau cu capul. Altfel n-are farmec... Ideea e că nu prea mai am timp de pierdut cu farmecul ăla.
Parcă mi-e foame. Dar n-am chef să mănânc. N-am chef în sensul că asta presupune prea multe mişcări. Nu ca să gătesc, că asta am făcut deja, ci ca să îmi ajungă mâncarea în faţă. Nici nu ştiu de ce mai gătesc, de multe ori. Dulce inerţie, cred. Pentru doi are farmec, singur nu mai contează. E cât se poate de adevărat că viaţa în doi are şi chestii plăcute. Problema e dacă eşti capabil să respecţi un anumit grad de intimitate al celuilalt. Că dacă nu... Erau nişte covrigei pe aici... Da, uite-i. Bun şi aşa. Deci, dacă nu poţi, îl sufoci. Şi îl forţezi să îşi caute intimitatea în altă parte.

Cred că a stat ploaia.

... the big swing... wub.gif

Îmi place mult prima poză dintre alea făcute de Hash. smile.gif
Cla
nefe, tremuri când te trezesti?
Nu de frig zic...
Merge unu' la doctor:
"Dom' doctor, asa tremur..." - "Beti mult?" - "Nu, majoritatea o vars..."
Daca inca mai tremuri peste 5 minute dupa prima Sangria, e clara treaba:
Esti dependenta de HAN!! tongue.gif
nefertiti-old
ohmy.gif wacko.gif laugh.gif rofl.gif

Cam asta am făcut citind ce a scris Cla. Încă mai râd. laugh.gif

Cla, unele glume ale tale sunt ca piesele alea de teatru absurd sau ca picturile alea ciudate la care nu ştii care e sus-ul şi care e jos-ul. laugh.gif
nefertiti-old
Dracu’ m-a pus să mă uit pe titlurile de pe HotNews.

Ofensiva israeliana din Liban se va incheia, probabil, luni - laugh.gif Ştii vorba aia, poate că da, poate că nu!

Au fost reluate cautarile celor doi mineri disparuti la Baia Noua - Mda, merge.

Dosarul Mona Musca publicat pe Internet - Asta mă duce cu gândul la pictorialul ei de acum câţiva ani, din 'Plai cu boi' (chiar, oare mai apare revista asta?)

Si-a impuscat asociatul in stomac - blink.gif Îmi închipui o chestie rotundă care explodează.

In Romania se mentin masurile de securitate pe aeroporturi - No shit! Se punea problema să renunţăm la ele?

CNSAS anunta masuri pentru stoparea scurgerilor de informatii interne - Parcă ar fi o ţeavă de la baie, din care tot curge apa şi tre' lipită cu poxipol. laugh.gif

Insulta si calomnia nu mai sunt infractiuni - Mă rog, nu ştiu cât e de bine. Dacă eşti suficient de prost să scrii astfel încât să fii acuzat de aşa ceva, îţi meriţi soarta.

Viitori manageri de spital au picat proba transparentei - Ha?

Criza de ortaci in minerit - Adică cum? Ce...ppp...fff... în fine.

Data de listare a Transelectrica va fi stabilita saptamana viitoare - Sec, merge, da' se putea şi fără, că nu spune nimic concret.

Noile masini va trebui sa respecte norme mai drastice de poluare - Asta cre'că-i scrisă de Colimator laugh.gif . Dincolo de va ăla, cum vine asta? Vor fi obligate să polueze mai mult or wtf?? Giiizăs!

In curind spunem alo la iPod - E, nu zău?!

Computerul personal a implinit 25 de ani - Al cui computer personal, buey? Sună ca dracu'!

Micii intreprinzatori pot obtine bani de la stat. Numai sa fie informati - laugh.gif Adică să le spună cineva, bă, staţi acasă mâine între 3 şi 4, că vin banii de la stat.

Profitul operational din asigurari generale al Allianz-Tiriac s-a injumatatit - Who cares?

Loganul break, din octombrie pe piata - Asta merge, dar, în paranteză fie spus, e urââtăăă maşina aia!

Americanii au scos milioane din Pro TV - Mda, mă gândesc la nea Mărin cu servieta lui cu praz.

Declaratii contradictorii privind negocierile PSD-PNL-PD - Limbaj de lemn.

Ion Iliescu se pregateste sa atace partidul din munti - roflmao.gif Asta e bestială!! rofl.gif

Cla
QUOTE (nefertiti @ 13 Aug 2006, 09:22 AM)
Cla, unele glume ale tale sunt ca piesele alea de teatru absurd sau ca picturile alea ciudate la care nu ştii care e sus-ul şi care e jos-ul.  laugh.gif

spoton.gif Multumesc, nefe, sa stii ca asta e un compliment pt. mine flowers.gif
De fapt, ce te poti astepta de la unul care e nascut in aceeasi zi ca si Ephraim Kishon, e fan de Monty Python si Mr. Bean... biggrin.gif
Hashaspire
QUOTE (nefertiti @ 13 Aug 2006, 01:08 AM)
ştiu la ce ar râde Hash
brow.gif
Zi şi mie.

Good morning!
nefertiti-old
Bonjour, Hash!
nefertiti-old
Ora 11, doamna mea...
nefertiti-old
Gata cu aiurelile!
Păi?
Dacă nu ies din casă cât de curând, o să fac precum spiderman. Da' n-am motiv să ies, până mai încolo. De ce-mi trebuie un motiv? Mdea.

ea: nici un test nu-mi arata un rezultat cu o saptamana inainte...
ea: io tre sa decid azi, cel tarziu maine, sa ma incadrez in preaviz
eu: aa, asta am vrut sa intreb, daca nu mai poti sta
ea: nu, la 1 sept tre sa fiu acolo
ea: preaviz de 15 zile, deci cel tarziu maine tre sa-mi dau demisia
ea: ce fac???
eu: mda, rahat, nu stiu!
ea: dincolo am si 3 luni perioada de proba in contranct nelimitat
eu: ma, da' ai un talent sa le incurci!
ea: am dat 6 teste, dorina, si ratez totul pt un f***t???? ce cruda-i viata


laugh.gif hh.gif

Încă una care părăseşte corabia. Şi eu? Şi eu.
nefertiti-old
Cred că tipa care a scris ghidul ăsta de conversaţie e moldoveancă. Din Republică, vreau să spun. Off...

E a doua zi când mă chinuie o durere. Sper să nu revină ce cred eu, nu acum! N-am mai avut probleme de mai bine de 10 ani...
Erwin
QUOTE
E a doua zi când mă chinuie o durere. Sper să nu revină ce cred eu, nu acum! N-am mai avut probleme de mai bine de 10 ani...


hellou, stai bine cu maselele! smile.gif dar vine vremea cand tre' sa te desparti de cate una... tongue.gif
alysoft2003
QUOTE (nefertiti @ 13 Aug 2006, 10:44 AM)
Insulta si calomnia nu mai sunt infractiuni - Mă rog, nu ştiu cât e de bine. Dacă eşti suficient de prost să scrii astfel încât să fii acuzat de aşa ceva, îţi meriţi soarta.



Probabil vor fi considerate contraventii, in consecinta nu vor mai intra in sfera penalului. tongue.gif
Cla
Apropňs de contraventiuni, ce-s alea calomnitivitati si infractii?
Suna ca scrise de Caragiale biggrin.gif

Si ca sa fiu ontopic:
Hello Nefe! smile.gif

user posted image
nefertiti-old
Bună dimineaţa.

Erwin, nu e vorba de măsele.

Alysoft, da, asta era ideea, sa nu mai intre sub incidenţa penalului. Adevaru-i că devenise un fel de vânătoare de vrăjitoare şi toţi cretinii din diverse instituţii publice te ameninţau cu 'te dau în judecată pentru calomnie'. Am avut şi eu două procese din astea (demult circulă o vorbă, cum că nu eşti ziarist dacă nu ai cel puţin un proces de calomnie, mda, un cretinism), dar n-am pierdut nici unul tongue.gif . Şi ajungeau la tot felul de situaţii aberante, de exemplu, veniseră la mine cu mandat de aducere... mă, dă-te-n puşca mea, ce-s io, inamicul public numărul unu?! Şi cel mai enervant e că practicau rahaturile astea în stil comunist, adică de fiecare dată (de 2 sau 3 ori) m-am trezit cu un miliţist la uşă la şase sau şapte dimineaţa. Bătea ăla ca un apucat şi nici nu reuşeai să te dezmeticeşti bine din somnul dulce de la ora aia, că dădea el să intre. Staaai, bre, că nu te-am invitat înăuntru! Şi mă privea nedumerit că nu îl lăsam să intre şi îl ţineam în prag laugh.gif . Bine, nu era vina lui, el doar făcea ce i s-a spus, dar nici să fiu atât de înţelegătoare încât să-mi beau cafeaua de dimineaţă cu el nu aveam chef. Şi-mi zicea 'ar fi bine să vă prezentaţi la ora cutare la tribunal, altfel va trebui să vă ridicăm oriunde aţi fi'. Bine, mă, căutaţi-mă prin oraş, dacă nu aveţi altceva mai bun de făcut. Nu sunt singura cu care au făcut din astea, evident. În fine... Sinceră să fiu, mai bine îl invitam pe tablagiul ăla la o cafea, că ieşea un dialog fain. laugh.gif

Cla, mulţumesc, eşti un cavaler, dar prăji de dimineaţă? laugh.gif

Cafea pentru toată lumea:

user posted image
nefertiti-old
Cafea, cafea, cafeaaaaaaa!
Mara
azi am trecut pe langa magazinul cu pricina, stii tu care, si era deschis. Asa ca, daca esti cumintica, poate maine iti iau cafea. rolleyes.gif
nefertiti-old
Sunt cea mai cuminte dintre cuminţii cuminţilor cuminţilor.... aaa... înţelegi tu! wub.gif
Mara
rofl.gif ma gandeam eu ca esti! tongue.gif
nefertiti-old
Iar m-au enervat ăia de la BancPost. Azi, pe la prânz, patru ghişee deschise, dar se lucra doar la unul. La celelalte trei, stăteau nişte dame relaxate, care făceau... naiba ştie ce. La ăsta unicul funcţional, coadă de vreo 25 de persoane. S-au nervozat unii pe faţă, au întrebat-o pe una ce e cu sistemul ăsta, aia 'păi acolo unde e coada e casieria', 'dar şi dincolo scrie că e casierie', 'da, ne pare rău, dar...'. Vă pare rău de ce anume, îmi venea să-i zic? Că a murit Ceauşescu, că n-a bătut Poli pe Rapid, că nu vin americanii??? Imbecili! Nu ştiu, înclin să cred că sunt prea proastă să înţeleg anumite lucruri.

Mă uitam în jur, după cai verzi pe pereţi, că ce altceva puteam să fac?! Un afiş cu nu-ştiu-ce-credit avantajos (vorba unuia, merită doar dacă-l girezi cu soacra), nişte caricaturi Popa's, în caz că ţi se face dor de Bush, Năstase, Iliescu, Mitterand şi alţii care zău dacă am înţeles ce caută într-o bancă! Pe jos e o gresie sau ce o fi aia, pe care nici nu tre' să-ţi iei avânt ca să aluneci şi să-ţi rupi ceva. Mă distra una cocoţată pe tocuri, care tot plimba nişte hîrtii (bine că s-a inventat imprimanta, altfel ce făceau ei cu computerele?!) de ici-colo şi se chinuia să-şi păstreze echilibrul pe chestia aia. Poate tocmai asta a fost ideea, să mai facă şi damele de acolo mişcare, că trebuie să-ţi încordezi bine nişte muşchi dacă te fâţâi cu tocuri pe patinoarul ăla ad-hoc, deci o fi un schepsis cu adresă la celulită.

Bine a zis cine a zis 'living in Romania is a full time job'!
nefertiti-old
Mda, 15 august... alte vremuri, alt filing. Mi-am sunat unica bunică ce mi-a rămas, că e Maria şi mi-e tare dragă. Şi mi-e dor de ea sad.gif . Cândva, pe vremea asta, făceam cum făceam şi ajungeam la ea. Toţi. Şi undeva într-un sat uitat de lume prindea viaţă Medeleni-ul nostru. Ce rău îmi pare că unele amintiri nu mai au acurateţe şi se estompează! Păstrez filingul, dar mi-e atât de greu să pun vremurile alea în cuvinte... Măcar să scanez nişte poze, odată.
Casa, mai ales casa, îmi pare rău că nu ştiu ce se va alege de ea. Încă e neschimbată, dar nu va vrea nimeni s-o păstreze, pentru că e unde e. Nici cine ştie ce 'valoare de piaţă' (cum sună!) nu are, dar e atât de plăcută şi plină de amintiri! Şi de senzaţii... Dar cine mai preţuieşte aşa ceva? Eu, da, dar eu sunt o 'aiurită'.
Nu e nimic luxos, niciodată n-a fost. Dar mereu mi-a dat un imens sentiment de confort şi de linişte. Şi niciodată n-am înţeles cum reuşeşte bunica să păstreze curăţenia aia. În Bărăganul ăla prăfuit, la ea în casă nu este fir de praf! Şi pernele cu feţele apretate îţi fac o poftă nebună să te arunci pe ele, iar aşternuturile miros a proaspăt, a mere, a... nu ştiu, nu a chimicale din comerţ. Bomboanele cu lapte risipite discret prin bombonierele din fiecare cameră, gutuile de pe dulapuri, veranda plină cu muşcate, răcoarea din casă - când afară erau călduri cum numai acolo am simţit, pendulul pe care M îl înjura în fiecare dimineaţă laugh.gif, cireşul imens din faţa geamului, mirosul petuniilor seara, peştele făcut în curte pe jar drool.gif, serile cu taclale pe aceeaşi verandă, la adăpostul cerului cu muuulte-muuulte stele... Şi cât râdeam cu ea, are un simţ al umorului aparte, chiar şi acum.

Ufff...
Cla
QUOTE (nefertiti @ 15 Aug 2006, 04:56 PM)
Mă uitam în jur, după cai verzi pe pereţi, că ce altceva puteam să fac?!

Îti dai seama daca in asa un moment începi sa tremuri sau faci o criza epileptica, ca n-ai posibilitatea sa intri pe han, pt. ca doamnele beau cafa si bârfesc... rofl.gif
nefertiti-old
Asta e culoarea la care vreau să revin, pentru că negrul de acum îmi face nervi nervoşi.




p.s. De azi încep numărătoarea.
nefertiti-old
Cine o fi ajuns la concluzia că opiniile a 1000 de persoane sunt relevante pentru câteva milioane? Nu mă pricep la chestiile tehnice ale sondajelor, dar zău că mi se pare absurd.
Hashaspire
Ce numărătoare? Nemţică?

Bună dimineaţa!
nefertiti-old
Îhâm, evadarea.

Bună dimineaţa.
Hashaspire
Pai nu ma scapi si pe mine in vreun fel? Ma lasi inchis?

ELIBEREAZA-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Am gura plina de sange. PLINAAAAAAA. Scuip sange. Din cauza stomatologului prost (nu ne-am batut, evident, ci... m-a facut bine laugh.gif).
nefertiti-old
Elibera-te-aaaaaaaaaş! laugh.gif

Nuuu, nu, te rog, nu vorbi de stomatologi la mine în jurnal!

Mai bine zi o poveste...
Hashaspire
O poveste? Pai nu ma pricep sa zic povesti. sorry.gif
nefertiti-old
Păi, poveste e un termen relativ, nu te lua după reguli.

Zi orice, numa' zi ceva. smile.gif

(p.s. Sper să nu am dreptate)
nefertiti-old
Eşti un 'nesuferit' dacă taci!
Hashaspire
Povestea nerealizarii: blink.gif
Stii cum se misca liniutele alea... cum se numesc? Analizator de spectru? Cine stie ce tampenii zic. Da' cred ca asa se numesc. Spectroscop? Başii la stânga. Mă gândeam sa fac un spectroscop din-asta uman, in urmatoarele doua situaţii:
- adun 10-12 oameni (10-12 canale) si fiecare om sta in genunchi si se ridica (si coboara) la auzirea intervalului lui de frecvente
SAU
- tii palmele una langa alta: 20 de degete. Fiecare deget e un canal. Gandeste-te atunci la ce unduiri te asteapta. Si ce dexteritate poti obtine.

Dar n-am timp şi tâmpiţi.
Hashaspire
Asta a fost povestea.
Cla
QUOTE (Hashaspire @ 16 Aug 2006, 01:45 PM)
- tii palmele una langa alta: 20 de degete. Fiecare deget e un canal. Gandeste-te atunci la ce unduiri te asteapta. Si ce dexteritate poti obtine.

Ne bagam si picioarele si asa ajungem la 20 laugh.gif
nefertiti-old
QUOTE (Hashaspire @ 16 Aug 2006, 02:45 PM)

SAU
- tii palmele una langa alta: 20 de degete. Fiecare deget e un canal. Gandeste-te atunci la ce unduiri te asteapta. Si ce dexteritate poti obtine.


Asta îmi place!
Mă poţi număra printre tâmpiţii voluntari.
Hashaspire
QUOTE (Cla @ 16 Aug 2006, 03:04 PM)
Ne bagam si picioarele si asa ajungem la 20 laugh.gif

rofl.gif rofl.gif
Mda, un om are doar 10.

sorry.gif
nefertiti-old
Bine că sunteţi voi deştepţi! Nici eu n-am observat. laugh.gif Da' nu mă miră...
nefertiti-old
Aş avea câte ceva de făcut, dar mi-e lene...
nefertiti-old
Mda, mai pierd un pic vremea pe aici. Cafeaua impune siestă, orice o însemna asta.

Am văzut azi câteva cărţi pe care o să le iau vreodată. Una mi-a dat o idee, deşi sunt aproape convinsă că va avea aceeaşi soartă ca altele; cum a venit, aşa o să o şi uit. Înclin să cred că sunt prea dezordonată (culmea, până nu demult credeam contrariul) să fac ceva 'cum trebuie', adică începi de aici şi termini acolo, cap-coadă. Nu, la mine nu funcţionează. Dar trebuia să-mi dau seama demult, nu? Că doar uite cum am ajuns! Când o veni ziua în care să mă adun şi eu??

Iar mă enervează ochelarii!

Şi discuţiile despre securişti încep să mă irite.

Plus că nu găsesc Medelenii, iar pe ai mei i-am uitat acasă. Iar maică-mea a avut grijă să-mi aducă la cunoştinţă după ce am plecat, 'Mărie (da, zice aşa ca să mă enerveze), ţi-ai uitat cărţile şi pozele alea de când erai un piticot!' 'Da, bine că acum îmi spui, nu mă încălzeşte cu nimic!'

Totuşi, cine stabileşte limita dintre normal şi anormal?



actionmedia
Bai, da mult mai vorbesti tongue.gif

Speram si eu sa te mai opresti sa aduc si eu pe prima pagina subiectul cu intalnirile. Dar nu e chip. Postezi la fiecare sfert de ora!

Si pe mine ma irita "isteria cu securistii". Am scapat de aviara, acum ne mai da alt os de ros.
nefertiti-old
hmm.gif Or fi trecut alea cinşpe minute? laugh.gif

Ok, o să fiu o gazdă bună, o să îţi ofer o cafea (adică un cappuccino, am impresia că nu bei cafea) şi o să te întreb doar ce apreciezi tu mai mult la un om politic.

user posted image
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 16 Aug 2006, 04:19 PM)
Ok, o să fiu o gazdă bună, o să îţi ofer o cafea (adică un cappuccino, am impresia că nu bei cafea)

Multumesc frumos, nu prea beau, si cand beau prefer sa fie cu mult lapte. Cred ca e o chestie naturala de autoreglare a metabolismului, ca in ultimele analize mi-a iesit ca am o mica lipsa de calciu nu stiu de care si mi-a recomandat medicul sa consum lactate. Dar eu oricum consum lactate, destul de mult, chiar inanite sa imi zica medicul. Numa ca in ziua aia a trebuit sa stau nemancat si nebaut pana la 14 si ceva cand mi-a venit randul la analize si in ziua aia nu am beut laptic.

QUOTE
ce apreciezi tu mai mult la un om politic.

hh.gif Pfiii, da ce ai cu mine? Io vin sa ma relaxez si tu ma iei cu intrebari de-astea....
Habar nu am. Nu m-am gandit. Dar cred ca in general apreciez omul politic dupa aceleasi criterii dupa care apreciez orice alt om. Criterii pe care nu le stiu. Adica nu stiu sa le explic.
nefertiti-old
laugh.gif Cum adică vii să te relaxezi, păi unde te crezi, la Aslan? tongue.gif

Mda, detectez o mare fofileală. Bine, bre, ca tine să fie. smile.gif
Hashaspire
Mie-mi plac alea, "Arslan Mallow", deşi am înţeles că-s cu copite de vită.
Am citit "Aslan", mi-am amintit de prăjiturelele "Arslan" şi n-am ştiut unde să scriu (trebuia să scriu undeva) - iartă-mă, Nefertiti.
nefertiti-old
Lasă, lasă, că nu e nimic de iertat, dar acum eşti dator să-mi spui care e prăjiturelele alea. sorry.gif
Hashaspire
Doamne! Da' tu ştii cât de bune sunt?
actionmedia
Ce sa fie ca mine bre?

Care Aslan? Ala din Narnia?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.