Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Temptation: Another Cup Of Coffee
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Nefertiti
Păi... dezarmată cu adevărat nu am fost niciodată, aia de sub avatar e o glumă. smile.gif

Peste o săptămīnă o să am ochelari noi.
Nefertiti
user posted image

ohyeah.gif
Tinkerbell
Asta inseamna ca esti mai bine, asa-i? flowers.gif
user posted image
Nefertiti
Mulţumesc! mwah1.gif

Da, dacă mă apucă pofta de cafea seara, clar sīnt pe drumul cel bun. smile.gif
Nefertiti
Azi am ieşit iar singură, dar e greu... Urăsc să nu pot merge normal, să fiu privită ciudat, să depind de alţii şamd. Vremea a fost din nou superbă, deşi īmi pare ciudat să fie atīt de primăvăratic īn februarie.
Dacă astă seară reuşesc să nu iau medicamente, se fac două zile de cīnd rezist fără ele. Să vedem...
Mă enervează inactivitatea. Şi īncă nu a revenit cheful de citit, de scris, de aproape nimic. Cu scurte momente de excepţie. Parcă m-am prostit!
Şi cred că am nervi nervoşi...
Zed
Insanatosire grabnica mwah1.gif
Nefertiti
QUOTE (Zed @ 2 Feb 2007, 07:26 PM)
Insanatosire grabnica mwah1.gif

hug.gif
Mara
mwah1.gif
Afrodita
E normal sa ai nervi nervosi in starea ta. Iar privitul lumii nu te ajuta sa scapi de nervii nervosi. Stiu cum e. Cel mai mult, dupa accident, am urat faptul ca eram invalida si eram privita ca una... Si asta a durat multe luni. Groaznic sentiment.

Macar te poti misca de una singura. Chiar daca taras - grapis, dar e un pas important inainte pe care l-ai facut destul de repede. Incearca sa vezi partile bune: iti revii, vei fi tu iarasi cat de curand, ceea ce e minunat. hug.gif mwah1.gif

Plimbare placuta. Te astept sa te intorci smile.gif
Nefertiti
Aş bea un gin.
Aramis
user posted image
Nefertiti
Mulţumesc, Adalyn. Īn realitate, nu l-am băut, doar īmi era poftă.

Īn sfīrşit, ieri am reuşit să vorbesc pe voice cu prietena mea din Portugalia, am şi văzut-o, inclusiv pe fetiţă smile.gif ... E una dintre puţinele legături care nu au fost alterate de nimic, nici măcar de distanţă şi de timp. La fel cum ei sīnt una dintre cele cīteva familii cu adevărat reuşite şi fericite pe care le cunosc.
Doar că m-a făcut să īmi pun din nou cam multe īntrebări despre mine, unde am greşit, ce am greşit... de am ajuns īn situaţia de acum. Īn plus, undeva mi-am pierdut entuziasmul, pofta de viaţă. Poate mereu am fost mai preocupată de alţii decīt de mine. Şi poate a venit vremea să schimb ceva īn privinţa asta.
Există momente īn care singurătatea nu e bună. Şi există unele īn care e necesară. Nu mă pot hotărī care dintre ele e acum.
Ce vreme ciudată, ieri a plouat zdravăn, acum e calm.
Mi-e dor să mă plimb de plăcere, nu de nevoia de a-mi pune oasele īn mişcare.
Şi de căpşuni mi-e dor...
Nefertiti
smile.gif

user posted image
ilie
pune niste frisca peste, si un degetar de cognac.
Oiski-Poiski
QUOTE (Quantum @ 5 Feb 2007, 06:50 AM)
si un degetar de cognac.

Nu cognac ci sampanie biggrin.gif

Nefertiti
QUOTE (Quantum @ 5 Feb 2007, 06:50 AM)
pune niste frisca peste, si un degetar de cognac.

thumb_yello.gif
Nefertiti
February flowers.

user posted image
contraste
Te simţi mai bine Adinioară?
Ţi-e sufletul ca şi crenguţele?
Nefertiti
Heheee, aş vrea eu să fiu ca florile alea, dar īncă nu... smile.gif
ilie
sampania langa wink.gif
Nefertiti
user posted image
Nefertiti
S-au īnmulţit specimenele care vīnd diverse chestii din uşă īn uşă. Mai devreme a venit unul care m-a īntrebat dacă nu vreau lenjerie de pat, perdele şi tacīmuri. NU! NU VREAU! Acum cīteva zile venise una care oferea covoare, apoi doi tipi care cică adunau bani pentru nu-ştiu-ce-copil-bolnav-de-ceva, iar apoi o tipă cu un tip care aveau lumii ceva de spus despre Biblie, probabil sectanţi. Mda...

Iar e o vreme superbă. Mi-ar fi plăcut să stau mai aproape de un parc, să pot ieşi la aer, la soare... Deja mă simt prizonieră īntre toţi pereţii ăştia.
Vecinii mei şi-au reluat lălăiala cu acelaşi refren... "e ultima noapteeee". Da, se pare că unele lucruri nu se schimbă, doar circumstanţele sīnt altele.
Afrodita
hug.gif

N-ai balcon? Sau nu-ti place sa-l folosesti?

(Aici sunt 3 grade si e un vant uraaaaat, nu-mi vine sa-mi misc fundul de pe canapea. Mi-ar fi placut sa fie soare azi.)

Nu poti iesi cumva undeva in spatele blocului sau in vreo gradina de pe langa tine? Ca sa nu mergi prea departe, sa nu-ti fie rau.. ufff... unsure.gif

mwah1.gif
Nefertiti
Am balcon şi vara stau mult acolo, dar acum nu e acelaşi lucru...

Dar las' că mīine ies eu şi mă plimb! ohyeah.gif

Acum s-a īnnorat un pic...
Afrodita
Aha...

Patesti si tu ca mine? rofl.gif Cand ma trezesc e soare si frumos, pana ma hotarasc sa ies din casa deja ploua rofl.gif Ah, lenea asta rolleyes.gif
Nefertiti
Īmi place emisiunea lui Cousteau jr., de la National Geographic.
Nefertiti
user posted image
Nefertiti
Citeam ceva despre C.I. şi... īncep să fiu curioasă dacă am un dosar la secu' şi ce naiba scrie īn el. laugh.gif
Afrodita
Si tu, Brutus? rofl.gif

Eu sper sa n-ai, nu de alta da' suna mai bine 'n-am dosar la secu' biggrin.gif

Cum te mai simti? hug.gif
Nefertiti
Eh, eu īncep să cred serios că am ceva, pentru că se cam spun pe nume unor lucruri legate de persoane cu care am avut de-a face īn diverse circumstanţe. Poate īntr-o bună zi fac o cerere, totuşi, de curiozitate...

Azi m-am plimbat! Muuuuult! Pe o vreme superbă... Şi am rătăcit prin două librării, de unde n-am cumpărat decīt un CD (Madeleine Peyroux wub.gif ), apoi am fost īntr-o cafenea simpatică, unde am băut o vanilla coffee licklips.gif .
Acum sīnt obosită... smile.gif
Nefertiti
user posted image


Titlul albumului cumpărat ieri mi se pare genial: the half perfect world.

Īmi pare rău că ieri am uitat aparatul foto acasă... Şi azi se anunţă o zi la fel de senină, doar că azi nu o să pot umbla atīt, pentru că de aseară am un muşchi supărat, poate doar dacă se potoleşte īntre timp.
Mmmm, mi-a ieşit cam dulce cafeaua şi mi-e lene să fac alta. Parţial pare să-mi fi revenit interesul pentru lume, pentru ce se īntīmplă īn jur, am luat ieri o grămadă de ziare, reviste... Pīnă şi oraşul mi s-a părut mai prietenos. Sau poate, pur şi simplu, după ce realizezi că ai scăpat ca prin urechile acului, toate ţi se par ceva mai drăguţe. Sau īţi schimbi viziunea, priorităţile... ceva de genul ăsta.
Totuşi, cred că fac altă cafea.
(...)
Da, am mai făcut una.
Chiar īmi place Peyroux, e foarte plăcută, relaxantă. Mă mir că mi-a scăpat pīnă acum. Cīnta ieri īntr-o librărie, l-am īntrebat pe vīnzător cine cīntă, mi-a spus, mi-a arătat că şi au la vīnzare, am luat!
Vremea asta primăvăratică mă face să-mi doresc să treacă mai repede februarie şi martie, să vină primăvara adevărată. Nu mai am răbdare.
Noua mea prietenă e foarte simpatică. Aeriană uneori, cu alte preocupări decīt mine, altă generaţie... dar simpatică īn felul ei. smile.gif
Aaa, să nu uit! După-amiază trebuie să scot ochelarii cei noi.
Mihai
flowers.gif
Nefertiti
QUOTE (Mihai @ 9 Feb 2007, 01:04 AM)
flowers.gif

hug.gif


user posted image
Nefertiti
Ce-mi place cīnd vecinii găuresc ceva prin casă de la opt dimineaţa...
Nefertiti
Un loc ideal pentru cafeaua de dimineaţă:

user posted image


Am văzut o chestie interesantă despre inteligenţă. Faimoşii specialişti (urăsc formulările de genul "specialiştii au făcut şi au dres") au ajuns la concluzia că IQ-ul este doar măsura unei părţi a inteligenţei umane, respectiv cea care vizează abilităţile legate de ştiinţele exacte, să zicem, ca să nu intru īn detalii. Īnsă, pe de altă parte, există inteligenţa emoţională, care nu are treabă cu IQ-ul. Care e mai importantă? Nu īmi dau seama... Cert e că am observat un lucru: mulţi dintre cei care se pricep la matematici, fizică şi alte din astea au mari deficienţe la inteligenţa emoţională. Şi invers. Şi atunci? Concluzia ar fi că e nevoie de un echilibru. Ca īn multe alte probleme, cheia e faimosul echilibru.
Mda...
Nu am mai găsit cafea din aia spaniolească şi mă obişnuisem cu ea. Nu īnţeleg de ce nu mai aduc.
Vorbea cineva de suflete-pereche. Există, cred că am mai spus asta, dar nu semnifică ce vrem noi să credem, le īnţelegem greşit. Mai bine zis, ne īncăpăţīnăm să le atribuim un sens care ne convine, care ne satisface nevoia de certitudini īn dragoste. E ceva mai complicat...
Azi o să fac o plimbare īn piaţă. Sper. Temperaturile ridicate din ultimele zile mă păcălesc suficient ca să mă ducă cu gīndul că īn piaţă o să găsesc flori. Flori de primăvară, de grădină, nu de seră. Da, e doar īncă o reacţie condiţionată. Deşi ştiu asta, īi cedez. Afară sīnt deja mai bine de 8 grade.
Mi-ar plăcea să merg īn Portugalia, la L. Cine ştie, poate...
Termin cafeaua şi ies să văd lumea.
passenger
Inclin sa cred ca inteligenta emotionala are o mai mare importanta. Un "geniu" este, de cele mai multe ori, o persoana asociala. De aceea i se si atribuie, aproape automat, notiunea de "neinteles". La ce bun sa fii o enciclopedie ambulanta daca nu poti realiza ca esti fundamental uman?...

user posted image


Cum e lumea? smile.gif
Nefertiti
Merci pentru cafea. smile.gif

Lumea... e la locul ei, grăbită, agitată, uneori la pas... Şi e o vreme foarte plăcută, chiar cald, foarte cald.
N-am găsit flori, dar am dat peste prăjitură cu mac! laugh.gif wub.gif Şi rebus, şi mere.
Nefertiti
Mi-am amintit că īn Mainz am văzut un magazin cu instrumente muzicale, adică am văzut doar vitrina, īn care erau piane... şi īmi pare rău că n-am intrat īn el niciodată, deşi am trecut de multe ori pe acolo.

Viaţa īnseamnă mult mai mult decīt nostalgia unei iubiri imposibile, visare, sentimente confuze şi meditaţii pe tema lor. Viaţa īnseamnă şi o grămadă de lucruri concrete, fără de care nu se poate. Şi oameni mai īnseamnă viaţa. Oameni, cu tot ce implică ei... smile.gif
Cred că percepţia diferă īn funcţie de vīrstă, asta e tot.
Nefertiti
user posted image

Iar plouă aici...
Nefertiti
Şi ca să nu mă plictisesc, ăia de la etajul 10 mi-au inundat baia (eu stau la patru)...
Nefertiti
Pauză: cafea, muzică, ploaie (afară, că apa din baie s-a oprit deocamdată)...
Nefertiti
Ploaia dă casei un plus de intimitate, te simţi bine aşa, pitit după geam şi pīndind stropii care se sparg pe asfalt.
Fiecare song are povestea lui... Dacă īnchid ochii, pot reface īn detaliu fiecare zi, fiecare primă audiţie, fiecare simţire... Reciteam ceva din vară şi am rămas cu ochii aţintiţi īntr-o imaginară oglindă īn care se derula o poveste.
Un gīnd stă lipit de geam. Nu ştiu al cui e. Poate a evadat dintre ale mele.
Cafea cu gust de jazz... Şi amintiri cu iz de vară īn care plouă nebuneşte cu sentimente voalate.
Every man needs a woman sometimes...
Azi am īncălecat pe un nor şi m-am īntors īn timp. Un lux asumat... Uneori nostalgia face bine. Dacă nu o cultivi, desigur.
Zgomotul ploii aduce a vis cu ochii deschişi. Cīnd privirea e fixată īn imaginar nu īţi vine să clipeşti. Oare de ce?
Aş vrea o pelerină mare, să rătăcesc prin ploaie, fără ţintă, fără grabă, fără să vorbesc cu nimeni.
Ştii cum e să simţi un pic de zaţ pe limbă? Nu e chiar rău... Oare zīmbetele se pot īntīlni dacă nu se văd?
Time is made from honey, slow and sweet...
Cred că lacrimile sīnt un fel de bule īn care se ascund sentimentele care nu-şi găsesc jumătatea. Imaginează-ţi cum ar arăta o bulă din asta! smile.gif
Plouă...
cocosel
Da stii ce-i mai frumos sa stai pe geamul din masina si observi picaturile placute care cad incet...dar sa nu conduci ca atunci iti blestemi zilele...sa stai in spate si sa mai vezi si cerul innorat pregatit sa de-a o batalie apriga cu dimensiunea noastra...norii cenusi-alburi-negri...
Totul este apa picatura lacrima sentiment... tongue.gif wink.gif
Nefertiti
user posted image

A ieşit un pic de soare. Să vedem cīt ţine.
Nefertiti
Una dintre puţinele nuanţe de albastru care īmi plac:

user posted image
Nefertiti
Azi: smile.gif .
Nefertiti
Şi am cumpărat flori. smile.gif

Totuşi, mă īntreb cīnd o să merg normal; a trecut o lună...

ilie
ia uite! merge!
ti-ai revenit, ha?
Nefertiti
smile.gif Merg, deşi īncă tot ca un pinguin... biggrin.gif . Dacă ignor faptul că merg foarte īncet, că la fiecare scară sau denivelare unde trebuie să ridic piciorul īmi vine să īnjur, că oasele de la bazin le simt la mers de parcă sīnt īntr-o menghină, că după două zile fără ketonal e jale... atunci, da, mi-am revenit. Totuşi, progrese sīnt, dacă īmi amintesc că la spital mergeam la baie īn scaunul cu rotile, iar īn primele săptămīni luam două pastile pe zi şi tot mă ţineam de pereţi la mers... Īn fine, cred că e ok, doar că uneori nu am suficientă răbdare.
Azi m-am plimbat muuuuult, vreo două ore bune, singură! Īncet, desigur.
DAR acum e coffee time!

p.s. Şi zilnic (sau aproape zilnic) cobor şi urc patru etaje pe scări.
Mara
user posted image

mwah1.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.