Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Temptation: Another Cup Of Coffee
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Oiski-Poiski
QUOTE (Adina @ 15 Feb 2007, 02:53 PM)
smile.gif Merg, deşi īncă tot ca un pinguin...

pinguinii sunt draguti


ti-am adus ceva
Nefertiti
drool.gif Cornuleţeeee! Cu ce sīnt???

Or fi pinguinii drăguţi, dar nu īnseamnă că eu sīnt la fel de drăguţă pe post de pinguin. laugh.gif


Uite şi pe Mara, care ştie cum tre să fie cafeaua! hug.gif
Ce mai faci, Maro? smile.gif
Oiski-Poiski
Mara munceste tongue.gif laugh.gif

Cornuletele sunt cu dulceata de prune
Nefertiti
QUOTE (Oiski-Poiski @ 15 Feb 2007, 03:12 PM)


Cornuletele sunt cu dulceata de prune

licklips.gif licklips.gif
Mara
QUOTE (Oiski-Poiski @ 15 Feb 2007, 03:12 PM)
Mara munceste tongue.gif laugh.gif

tongue.gif daa, repede cu para! laugh.gif
Oiski-Poiski
Cine, eu ? rolleyes.gif
Nefertiti
Mara s-a ruşinat! jamie.gif
Mara
laugh.gif Nuuu, am de citit niste contracte si de dat vreo 15 mailuri. tongue.gif
Nefertiti
Am impresia că e vineri...
Nefertiti
Dimineaţă cu gust de vanilie, īn care gīndurile īşi arogă dreptul de a atinge pleoape adormite undeva... Oare s-au făcut simţite?
Cu fiecare gură de cafea somnul dispare şi devin tot mai lucidă. Īntr-un fel e bine, īn altul nu. Ce īnseamnă, de fapt, luciditatea? Capacitatea de a-ţi da seama că faci o tīmpenie, printre altele. Şi puterea de a te opri. Dar chiar e bine să te opreşti? Aş zice că nu īntotdeauna. Dacă am fi mereu perfect lucizi, nu ar mai exista gesturile născute din visare. Totul ar fi rece, calculat...
Mi-ar plăcea să pot prinde gīndurile care vin uneori spre mine. Sau măcar să le văd. Da, efectiv să le văd. Dar să le poată vedea doar destinatarul, nu toată lumea. Un soi de intimitate a gīndurilor, la fel ca vorbitul īn şoaptă.
S-a răcit cafeaua... Şi a ieşit soarele.
Mă uit la o floare şi cred că roşu cu verde e o combinaţie uneori perfectă.
Īntr-un fel, īmi place că nu pot merge repede pe stradă. Mă simt ca omul invizibil, pe līngă care trec ceilalţi grăbiţi, agitaţi, fiecare prins īntr-un vīrtej din care nu ştie să iasă. Ieri, o pereche se certa pe cafeaua şi ţigara cu care ea īşi "pierde timpul"; un tip zorit vorbea la telefon despre nu ştiu ce sistem; o femeie trăgea după ea o fetiţă şi o apostrofa pentru că "tu nu vezi că mă faci cu ciocolată pe pantaloni?" şi mulţi, mulţi alţii. Toţi pe fugă, toţi fără răbdare să se privească, să īşi vorbească liniştit. Un spectacol ridicol... Unde vă grăbiţi, oameni? Parcă ar fi nişte roboţi defazaţi, care se lovesc unii de alţii, apoi o iau de la capăt, pornesc din nou fără să ştie exact unde vor să ajungă. E bine să poţi fi spectator, realizezi ridicolul unor situaţii...
Īn goana asta inutilă, ar fi surprinzător ca doi ochi să se oprească īn faţa ta şi să te privească. Pur şi simplu să se oprească şi să te privească. Ar fi o zi "frumoaşă".
Azi chiar e vineri...
ilie
QUOTE
Unde vă grăbiţi, oameni?

si sadoveanu zicea ceva asemanator...
Nefertiti
Da, Sadoveanu... lizuca şi patrocle, coincidenţe peste coincidenţe...
Sadoveanu avea o voce foarte plăcută la povestit. Expresivă.

Iar plouă.
Am căutat ceva şi nu mai găsesc. Eu ştiam că īncepea pe 14 aprilie 2006, acum nu mai sīnt sigură...
Nu-mi place ploaia de azi.
Oare ce poţi face cu dorul cīnd e prea mult? Să-l īnchizi īntr-o trompetă, parcă aşa ziceam cīndva. Cīndva... nu e aşa mult de atunci, doar pare că e. Sau să-l obligi să stea īn uşă şi să privească ploaia de azi, de exemplu, aş zice acum. Ca să-şi amintească faptul că ploaia nu e tristă. Nu?
Mi-e dor să visez ceva frumos. Dar nu cu ochii deschişi, ci vis-vis. Ultima dată cīnd am visat frumos a fost prin octombrie. Ningea. Īn vis. Şi era īn zori. Trăieşte clipa...
Am īnceput o carte a lui Kazuo Ishiguro. Īncă nu pot spune dacă stilul īmi place sau nu, e devreme. Īmi place coperta, deşi asta contează cel mai puţin. Şi anii '30, cīnd se desfăşoară.
Vremea de azi merge cu vocea Lisei.
Aş vrea să am suficientă tenacitate (ce cuvīnt stupid īn unele contexte) să termin ce am īnceput. Sīnt zile īn care cred că nu o să pot, zile īn care nu văd rostul. Poate pentru că nu o fac dintr-o pornire cu rost, cu un anume rost, vreau să spun. Cred că ploaia a luat o pauză. S-o fi speriat de dorul meu care o privea insistent. Dar e tot īntunecat. Dacă ar fi măcar primăvară, cu verde pe afară, mi-aş īnchipui o livadă īn care o siluetă nedesluşită cīntă la trompetă, īn ploaie, şi dansează pe ritmul ce īl cīntă. E o imagine simpatică, īncearcă să vizualizezi. smile.gif
Nu, nu s-a oprit, mi s-a părut doar.
La melodiile cărora nu le īnţeleg versurile īmi place să las imaginaţia să zburde, să văd ce īmi vine īn minte ascultīndu-le. E un joc interesant... smile.gif Dacă īnţelegi versurile, te influenţează. Merge şi la piesele instrumentale. La unele.
Am terminat cafeaua, uf!
Nefertiti
Trei zile juma' fără pastile şi mă mişc! yeah.gif
denise
mwah1.gif Bravo!
Acum urmeaza sa:

user posted image

[Dar mai intai cafeaua laugh.gif ]
Nefertiti
Hehee, da, aş vrea eu să pot dansa deja! Mai durează... N-am mai luat pastile de atunci, tot doare, tot nu e ok, dar... o veni şi ziua aia biggrin.gif .

Azi aş avea chef să beau cafeaua pe o plajă pustie, şezīnd direct pe nisip. Dar plaja e departe, vara la fel...
Nefertiti
Īn fiecare zi urmăresc turma de porumbei de pe blocul de vizavi. Stau acolo pentru că un nene de la ultimul etaj (patru) le dă mīncare. Dintre toţi, am observat că sīnt trei care se detaşează, se plimbă cīte puţin separat, "vorbesc" īntre ei... sīnt simpatici. Īntrebarea mea e dacă sīnt prieteni, părinţi şi copil sau un soi de menage a trois laugh.gif .
Nefertiti
Ufff... de ce există dor, suflet...
Nefertiti

Am constatat un obicei enervant aici īn TM. Īntr-una dintre zile eram cu o prietenă īntr-o cafenea, vine tipa care servea, să ia comanda, şi salută: "Ceau". Se cunosc, mă gīndeam. Intrăm īntr-un magazin, de pantofi, cred, nu are importanţă, unde una dintre vīnzătoare: "Ceau". La un fast-food, la fel. Īn alt magazin, la fel. Īn altă zi, cu aceeaşi prietenă, īn altă cafenea, plătesc, mulţumesc şi salut politicos "la revedere", la care tipa care servea: "Ceau".
- O cunoşti? īntreb mirată.
- laugh.gif Nuuuu, aşa salută ăştia pe aici!
- Mă, deja intrasem la idei, că ştii toate ospătarele şi toate vīnzătoarele, nu că ar fi ceva rău, dar... De unde puşca mea obiceiul ăsta stupid?
- laugh.gif Nu ştiu, dar dacă saluţi cu "Bună ziua" sau "La revedere" te privesc ca pe un mitic, adică bucureştean.
Măi, să fie! Adică de cīnd e politeţea ceva rău? Nu sīnt ipocrită, nu am nimic cu oamenii care lucrează īn domeniile alea, nici gīnd, dar genul ăsta de familiaritate cretină mă scoate din sărite. Şi nicăieri n-am mai īntīlnit aşa ceva. Ca să nu mai repet că formularea "Ceau" are darul să mă enerveze oricum. Şi toate astea erau īn locuri de prin centru. Nu vreau să mă gīndesc cum o fi prin complexul studenţesc, de exemplu.
Mă rog...
Cu o excepţie smile.gif , ziua de azi are ceva nervos īn ea, deşi n-aş putea spune exact ce. N-am mai băut de mult cafea după ora cinci după-amiaza, cred că ar fi momentul.
Aseară a plouat cum plouă vara, inclusiv cu tunete şi fulgere, iar azi a fost senin. Ciudată vreme...
Vorbeam zilele trecute cu o tipă care zicea că ea consideră că are lacune īn ce priveşte lecturile. Adică cum, īntreb. Păi, de exemplu, se simte prost că n-a citit Kundera. Aşa, şi? Nici eu n-am citit Kundera, pentru simplul fapt că nu mă atrage. Cine hotărăşte că asta e o lacună? Īn fine, mi-a mai dat nişte exemple de scriitori "la modă", pe care ea nu a apucat să īi citească. Şi nu īnţeleg, o fi vreun concurs, un soi de īntrecere... cine citeşte mai mult din ce se poartă? Eu una nu reuşesc să citesc ceva ce nu īmi place şi e doar lăudat de alţii. Ok, citeşte juma' de planetă, so fucking what?! Dacă mie nu īmi place, nu citesc. Şi nu o să am un complex de inferioritate din cauza asta. E simplu. Toată povestea asta cu cititul se rezumă, de fapt, la ceva cīt se poate de simplu: "de gustibus". Īn rest... discuţii de salon, la care nu simt nevoia să particip.
Mmmm, cafea caldă! A treia doar, am aflat că alţii m-au depăşit cu muuult smile.gif .

Nefertiti
la ciudad de madrugada wub.gif
Nefertiti


Cómo es triste la ciudad de madrugada
caminando por las calles sin amor
Oficinas con las luces apagadas
y vidrieras con letreros de neón.

Cómo es triste la ciudad de madrugada
cuando hay cosas que no puedes entender,
cuando ves que aquel amor que tanto amabas
ya no estį, ya no regresa, ya se fue.

Tu recuerdo estį en el alma y siento frķo
Mi mundo vacķo, vacķo de amor

Cómo es triste la ciudad de madrugada
cuando sientes que estįs solo, sin amor
cuando todo te da igual, no tienes ganas
cuando ves que todo es nada sin amor.

Los lugares, si no estįs, no son lo mismo
Y yo caigo en un abismo, en depresión
Cómo triste esta ciudad si tś me faltas
Voy sin rumbo, sin ninguna dirección.

Tu recuerdo estį en el alma y siento frķo
Mi mundo vacķo, vacķo de amor

Cómo es triste la ciudad de madrugada
cuando sientes que estįs solo, sin amor
cuando todo te da igual, no tienes ganas
cuando ves que todo es nada sin tu amor.


smile.gif

Īmi place foarte mult cum sună unele cuvinte īn spaniolă. Madrugada e unul, caminando e altul, mismo, ninguna... şi altele. smile.gif
ilie
te inzdravenisi?
Nefertiti
La cap nu! laugh.gif

Īncă nu de tot, mai durează. smile.gif

Mi-am luat o gardenie albă! wub.gif yeah.gif
Afrodita
mwah1.gif hug.gif Sper sa te inzdravenesti cat mai repede - dar nu la cap ca-mi placi asa rofl.gif mwah1.gif
Nefertiti
...There's something about you that's been keeping me awake
The whole night... something about you
I got this life of mine it's nice and quiet
And I like it fine
I work real hard got no time for you
I've whiskeyed up my coffee cup
I'm sitting here trying not to...
Nefertiti
user posted imageuser posted image
Nefertiti
user posted image
Nefertiti
<<Sutch nu e īnsă singurul candidat īntr-o ureche. Mai este Ana Hall, din partea Asociaţiei Alegătorilor Rainbow Ark, care propune autonomie politică īn Hampstead, baterea de monedă la nivel local, introducerea medicinei homeopate īn Serviciul Naţional de Sănătate, scoaterea trepatată din circulaţie a maşinilor cu combustie internă, predarea īn şcoli a teoriei reīncarnării, folosirea deşeurilor menajere ca īngrăşăminte şi plantarea pe scară tot mai mare e pomilor fructiferi. Mai este căpitanul Rizz, din partea Filierei Rainbow a Căpitanului Rizz, care promovează īn primul rīnd "eliberarea lungimilor de undă şi relaxarea legislaţiei privind autoritatea", măsuri considerate indispensabile pentru a atinge "libertatea personală necontrolată". El nu trebuie confundat cu Charles Wilson, zis Scallywag, din partea Partidului Curcubeul īmpuţiţilor, al cărui program radical prevede abolirea statutului de biserică oficială acordat Bisericii Anglicane, privatizarea familiei regale, desfiinţarea tuturor legilor "care combat erotismul autentic", plus o "deşteptare spirituală" pentru Hampstead şi Highgate.
(...)
Candidatul liberal-democrat dr. Wrede este ginecolog, īnalt şi arătos, capabil să se facă auzit pīnă īn fundul sălii fără microfon. Ai putea să-i īncredinţezi uterul fără grijă, dar să-i acorzi īncredere votīndu-l era o chestiune mai complicată. (...) Şi, din acest motiv, dr. Wrede a pledat cu īnsufleţire pentru reprezentarea proporţională īn parlament şi a vorbit cu căldură despre TVU, iniţiale despre care unii crezuseră că sīnt un post de televiziune şi alţii o afecţiune nedorită a organelor de reproducere, pīnă cīnd dr. Wrede a explicat că este vorba de Transferul Votului Unic.>>


laugh.gif E doar un fragment din Julian Barnes, Scrisori de la Londra. Īmi place tipul.
Nefertiti
Am făcut rost de "a case of you" şi se aude perfect! yeah.gif wub.gif
Nefertiti
Ăştia de la BankingNews īncep să mă enerveze serios: mai cretine titluri nici măcar īn Libertatea nu cred că găseşti.
Iar cei de la eJobs m-au "promovat". Au văzut că ofertele de web design mă lasă rece, acum trimit de programator. Oare care parte din CV-ul meu le-a produs un scurt circuit, de īşi īnchipuie că am legătură cu aşa ceva?!

Tinkerbell
QUOTE (Adina @ 5 Mar 2007, 10:33 PM)
Am fćcut rost de "a case of you" ŗi se aude perfect!  yeah.gif  wub.gif


Uite inca un link:
A case of you
Joni e aici, se aude destul de bine, mie imi place si cover-ul Dianei Krall. wub.gif
Nefertiti
Mulţumesc. mwah1.gif
Nefertiti
Ziua de azi as fi vrut sa o dau, numai ca n-am mai avut cui. Asa ca am carat-o dupa mine, cu tot cu ganduri, cu muzica, cu tristeti, cu soarele ala de 18 grade.
Ma tot gandesc ca ar trebui sa ma ancorez de ceva solid, concret, pentru ca imaginarul nu cred ca e suficient. Si iar sunt furioasa pe mine, ca am alunecat, am alunecat!!! Am facut azi un mic exercitiu de imaginatie si mi-am inchipuit ce as vedea daca m-as privi cu ochii altcuiva, ai unui strain, care nu stie absolut nimic despre mine, in afara de ceea ce vede cand ma priveste. Nu fizic, desigur. Si nu mi-a placut ce vad. Deloc... De aici furia. Si senzatia stupida pe care o am acum.
M-as duce sa ma plimb, cred ca strazile sunt acum suficient de pustii ca sa fie relaxante.
La adapostul soarelui din ultimele zile am simtit, pentru cateva clipe, briza verii, mirosul cald, perdeaua adiata in usa unui balcon deschis, senzatia aia de placut abandon... atat de concret!
As manca un strugure.
Pana unde poti impinge o dorinta ca sa scapi de ea? Pe de alta parte, iar intreb: daca te gandesti suficient la ceva, se poate intampla? O data a functionat. A doua oara as cere prea mult, nu? Iar repetitia inseamna si lipsa originalitatii. Mda...
Totusi, trebuie sa ma disciplinez in anumite privinte. Chiar si acum ar trebui sa fac altceva in loc sa scriu aici. Iar am intrerupt firul de cateva zile bune. Dar n-am avut dispozitia necesara sa leg vorbele.
Nici somnul din ultima vreme nu se leaga cum trebuie de mine.
Uitasem... am luat jurnalul lui Julien Green. Nu stiu exact de ce, l-am rasfoit, m-au atras cateva fraze, mi-a starnit curiozitatea.
Cred ca ma paste o noua perioada de tacere.
Nefertiti
the moment
Nefertiti
Phat Cat Swinger wub.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ce7S4VHFrVg
Nefertiti
smile.gif dany smile.gif
Nefertiti
Iar nu pot sa scriu...
In ultimele zile am incercat sa ma detasez "prostindu-ma", dar nu functioneaza decat pe termen scurt.
Cel putin vremea e pe gustul meu. Iar durerile au disparut aproape de tot.
Am crezut ca pot lega cateva idei macar aici, dar nu merge.
Sa-mi dea cineva una dupa cap.
Olaf
bop.gif
E mai bine acum? laugh.gif
Nefertiti
laugh.gif sorry.gif Multumesc, sper sa aiba efect!
Nefertiti
laugh.gif

user posted image
Nefertiti
De cateva zile bune ma trezesc pe la 6.30-7. Habar n-am de ce, ca nu e nevoie. Am mai avut perioade din astea...
Si iar spun, daca as fi fumator, acum as trage din tigara... "I know that he is made of smoke...". smile.gif
Gata cafeaua, gata bantuielile prin trecut, ma duc sa apuc ziua asta de undeva.

Un cuvant pentru azi: luciditate. jamie.gif
Nefertiti
As vrea un scaun din ala care se balanseaza.
Nefertiti
E cam noros si ma indispune...
Ma irita tot mai mult inactivitatea si nu stiu cat mai suport. In curand tre' sa fac ceva in privinta asta. N-am veleitati de planta, sa vegetez. De Pasti merg pana acasa, dupa care va trebui sa gandesc o solutie. Prea m-am complacut in indiferenta in ultimul an.
Mda, s-a evaporat cafeaua.
Iar gauresc unii ceva, parca imi sfredelesc prin creier. Ma rog, cat creier oi mai avea eu...
Nefertiti
user posted image

Cand un ochi plange iar altul rade nu e intotdeauna rau, nu? E semn de echilibru. Cred.
Nefertiti
Am vazut aseara o bucata de documentar interesant, care m-a dus cu gandul la goana in care traim si din cauza careia am simplificat pana la banalitate relatiile dintre noi. In privinta asta, internetul are doua taisuri. Milioane de oameni care se cauta reciproc, din dorinta de a schimba opinii, de a se cupla, de a se ciocni ideatic, de a se injura fara sa se priveasca in ochi. Asta sunt, pe scurt si simplist spus, forumurile virtuale si chiar blogurile, de exemplu. Goana zilnica la si de la job, blocajele din trafic, inghesuiala din supermarketuri, portia de sex conjugal, servita pe fuga si ea, le ocupa oamenilor mare parte din timp. Si toate astea nu prea mai lasa loc de obligatii sociale ca pe vremuri. Oamenii nu mai au timp sa stabileasca intalniri pentru a se cunoaste, nu mai au rabdare sa-si pipaie caracterele fata in fata, nu mai stiu sa savureze placerea unei prime priviri neprecedata de "asl, pls". Pentru ca acum au la dispozitie un infinit spatiu virtual in care se pot intersecta sarind peste demodatele conventii, care si-ar revendica si ele bucata lor de timp.

E o lumina oarecum difuza in dimineata asta, nehotarare solara...
Cred ca mi-e dor de munte.
M-am trezit vesela azi, nu stiu de ce. Sau poate ca stiu...
Oare ziua de azi ce are pitit prin buzunare? Ma duc sa vad.
Nefertiti
Cafea si Patricia Kaas, combinatia ideala pentru dimineata asta. Am reusit sa dorm pana la 9 si ceva, adevarat record pentru ultimele luni! Iar acum am niste cinism care imi sta pe limba si nu am unde sa il imprastii. Ma rog, m-as putea autoironiza, da' nu stiu cat e de eficient laugh.gif .
Cautasem niste versuri ale Patriciei pe internet si... nici eu n-am mai folosit franceza de mult timp, dar aia care au postat versurile le-au scris chiar in franceza de balta. Mare-i gradina... daca nu esti sigur pe ceva, mai bine taci.

...Il parle comme on caresse...

Citeam pe undeva ca Timisoara a luat nu-stiu-ce-premiu-in-turism. Si nu prea inteleg de ce. Poate pentru porumbeii aia multi din Piata Operei; chiar, or fi intrat astia de aici in fibrilatii atunci cand cu gripa aviara? Ca e plin orasul de porumbei. Sau poate pentru faimosul amestec de populatii. Adica: romani care au "mostenit" de la nemti orgoliul imens, dar nejustificat la ei (la romani, adica); nemtii plecati, dar care se intorc de doua-trei ori pe an, nu stiu exact de ce... poate ca sa ne sublinieze ce bine functioneaza totul la ei si cat suntem noi de inapoiati (nu, nu am un complex de inferioritate, dar nu pot sa sufar unele clisee); italienii trecuti de prima tinerete, care se afiseaza prin Piata Operei, Piata Unirii si Iulius Mall cu fufe mult mai tinere, obligatoriu cu mult aur pe ei, iar alea imbracate in culori cat mai stridente; astia din urma au adus, totusi, ceva bun - cafenelele; tiganii cu staif, care au cumparat mare parte din imobilele ultracentrale; ungurii... nu prea multi si, de altfel, discreti; alti romani, aia stramutati aici de prin Moldova, care nu si-au asumat amintitul orgoliu nemtesc, dar nici nu sunt mandri cu zona de unde vin; altfel spus, s-ar integra, dar nu prea le iese; or mai fi si sarbii, despre care nu stiu prea multe. Well, un fel de turn Babel, e drept... dar departe de a fi la fel de impresionant.
Revenind la nedumerirea mea, unde e partea turistica a acestui oras? Legende urbane despre cat e lumea de desteapta si de frumoasa, da, sunt cate vrei. Ma rog, galeria lui Poli ar putea intra la categoria aparte, daca esti adept al fanatismelor de grup. In rest, insa... eu una nu prea pricep. Faptul ca exista cateva zone cu cladiri de care nu s-a mai atins nici dracu' pentru ca proprietarii au plecat, iar primaria nu are nici un drept asupra lor? Ei zic ca e vorba de a pastra "feelingul" de acum nu-stiu-cate-secole, eu as zice ca e doar o chestiune juridica nerezolvata. In fine...

...Il joue avec mon coeur,
Il triche avec ma vie...


Iar au inceput aia de la Vodafone cu sms-uri inteligente. Iar de la eJobs primesc deja oferte la firme unguresti. Oi fi uitat eu ce am scris in CV?
Daca ar veni raspunsul pe care il astept...
Nefertiti
...Dis moi,
Dans ces vents contraires comment s'y prendre
Plus rien n'a de sens, plus rien ne va...


smile.gif

user posted image
Nefertiti
As manca niste alune din ciocolata.
Saftoiu si-a dat demisia de la SIE. Oare de ce nu ma mira? Mda...
Mi-ar placea sa pot opri timpul in anumite momente si sa tot derulez clipa de fericire. Ca la winamp... Da, stiu, ganduri copilaresti.
Dap, zi de alergaturi. Ma duc.
Nefertiti
Cat haos poate fi pe paginile web ale unor universitati! Ma nervozeaza...
Nefertiti
"Fostul vicepresedinte irakian, Taha Yassin Ramadan, a fost spanzurat marti dimineata, executia decurgand fara probleme, anunta Reuters." - ce exprimare cinica.
Tyra
QUOTE (Adina @ 20 Mar 2007, 01:55 PM)
Cat haos poate fi pe paginile web ale unor universitati! Ma nervozeaza...

Si eu simt la fel... Ma doare capul cand le vad sad.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.