Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Iran - Martie 2007
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Cla
Mai multi decât se stiu, ce nu se vede, e otravirea fluviilor si râurilor, asadar apa potabila.
abis
QUOTE(Cla @ 18 Jan 2016, 08:37 PM) *
Mai multi decât se stiu

Adica? Cati?

Daca nu se stiu, tu de unde stii?

QUOTE
ce nu se vede, e otravirea fluviilor si râurilor, asadar apa potabila

Nu se vede, pentru ca asa ceva nu se intampla.

Continuam discutia, daca vrei, aici:

http://www.hanuancutei.com/forum/content-p...70/#entry755697
exergy33
Autoritatile italiene au acoperit in mod expres pentru Rouhani toate statuile nud. Acest fapt a suparat peste masura o buna parte dintre italieni, si pe buna dreptate!
Marduk
Crezi ca daca un politician european, occidental ar vizita Teheranul, iar staful sau ar cere ca anumite statui sa fie acoperite, iranienii s-ar conforma? Ce-au facut europenii spune multe despre modul in care Europa a ajuns sa se "teama "de orice reactie negativa din partea musulmanilor, mai ales din interese comerciale.
abis
Eu as vrea ca atunci cand merge un oficial european la Teheran, femeile sa se descopere - ca in Europa.
Cla
QUOTE(abis @ 19 Jan 2016, 09:20 AM) *
Adica? Cati?

Daca nu se stiu, tu de unde stii?
Nu se vede, pentru ca asa ceva nu se intampla.

Aha...
http://www.greenpeace.org/usa/global-warmi...-impacts-water/

http://www.alaskahighwaynews.ca/regional-n...firms-1.2034628



Cla
QUOTE(abis @ 28 Jan 2016, 01:12 PM) *
Eu as vrea ca atunci cand merge un oficial european la Teheran, femeile sa se descopere - ca in Europa

Si anume de ce ? Tanti Nana de la tara si azi mai merge cu batic prin sat, de ce nu si o iraneeana cu unul mai chic ? wub.gif
Eu as vrea ca un oficial european, daca merge la Teheran, sa respecte cultura tarii si sa nu se plimbe pe strada ca un badaran în pantaloni scurti si ciorapi albi.
Nu de alta, dar râd si copiii de el... pentru femeile autohtone e dezgustator.

Abis, la Teheran nu esti în Europa, prompt ai sa te comporti adecvat.
Poti sa mergi la Mamaia în p**a goala la strand, fa-o în Arabia Saudita, Dubai, Qatar sau altele... daca reusesti sa-ti salvezi p**a ti se taie gâtu ohyeah.gif

Ce-ar fi sa se interzica opincile, baticurile, cetera si palariile daca urmatorul lui Obama va veni la Bucuresti ? Mamaaa, ce ar fi plina presa... ar iese din NATO si ai ramâne singur cu Putin pe cap, abis rofl.gif
abis
QUOTE(Cla @ 29 Jan 2016, 02:46 AM) *
Si anume de ce ? Tanti Nana de la tara si azi mai merge cu batic prin sat, de ce nu si o iraneeana cu unul mai chic ?

Diferenta este ca daca Tanti Nana vrea sa mearga cu capul gol, sa isi scoata baticul, nu o aresteaza nimeni pentru asta. Pe cand iranianca nu are aceasta posibilitate. Una este sa porti baticul pentru ca vrei sa il porti, alta este sa te ridice politia de pe strada pentru ca umbli cu capul gol.

QUOTE
Eu as vrea ca un oficial european, daca merge la Teheran, sa respecte cultura tarii

Analog, si un oficial iranian care vine in Europa trebuie sa respecte cultura europeana si sa nu ceara ca statuile sa fie acoperite. Inteleg ca gazdele, din politete, sa nu ii puna vin pe masa ori carne de porc. Dar statuile trebuie sa ramana la locul lor si descoperite.

Marduk
QUOTE(abis @ 29 Jan 2016, 09:03 AM) *
...un oficial iranian care vine in Europa trebuie sa respecte cultura europeana si sa nu ceara ca statuile sa fie acoperite... statuile trebuie sa ramana la locul lor si descoperite.

hmm.gif
Cla
QUOTE(Marduk @ 29 Jan 2016, 09:42 AM) *
hmm.gif

Asta n-am stiut-o nici eu. E lipsa de simt.
exergy33
Domnul Mohammad Javad Zarif, ministrul de externe al Iranului, a sosit aseară 8 noiembrie 2016 la Bucureşti. Domnia sa întoarce astfel vizita de trei zile, începută pe 29 februarie 2016, efectuată la Teheran de o delegaţie condusă de ministrul de externe român Lazăr Comănescu. Ministrul iranian soseşte la Bucureşti de la Beirut, capitala Libanului şi va continua astăzi turneul în Europa de Est mergând în Slovacia şi Cehia.



Pe timpul şederii la Bucureşti domnul Zarif se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Dacian Cioloş, cu ministrul de externe Lazăr Comănescu şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor. Ministrul iranian va participa şi va lua cuvântul la Forumul Financiar şi Economic precum şi la Conferinţa Combaterii Extremismului şi Terorismului, evenimente organizate de Centrul Român pentru Studii Politice.

Ministrul iranian intenţionează să viziteze Casa Poporului. Domnia sa conduce o delegaţie de oficiali şi oameni de afaceri iranieni din domeniile: bancar, energiei, transporturilor, medical, minier, constructoare de maşini şi utilaje agricole.

Domnul Hamid Moayyer, ambasador al Iranului în România, a declarat că schimburile economice dintre Iran şi România se ridică în momentul de faţă la 250 de milioane de euro şi se urmăreşte creşterea spre un miliard de euro. În principal Iranul importă din România piese pentru industria constructoare de maşini şi exportă fructe confiate, produse petrochimice şi piele naturală.



În a doua fotografie ministrul de externe Yarif coboară scara avionului împreună cu domnul Moayyer, ambasadorul Iranului la Bucureşti. Articol preluat de pe pagina de internet a Agenţiei de Ştiri a Iranului. Sursă: http://www.irna.ir/fa/News/82300488/





Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.