Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Victor Ponta
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
gigip
QUOTE(Marduk @ 23 Jan 2013, 06:29 PM) *
Victor Viorel Ponta le-a pasat azi pisica parintilor, care trebuie sa decida daca pruncii lor vor ramane la gradinita sau vor merge la clasa pregatitoare. Nu m-as fi sesizat prea tare de acest anunt, in fond este democratie si oamenii au dreptul sa faca ceea ce doresc cu viitorul copiilor lor. Mi-a sarit in ochi modul in care a facut acest anunt parsiv cu un zambet mistocaresc in coltul gurii, Victor Viorel Ponta s-a spalat pe maini lasand "pulimea" sa decida. Este un stil pur dambovitean, securist, cand statul, guvernul, primul ministru, ministrii, administratorii acestei tari ar trebui sa vina cu proiecte pe termen lung, cu strategii, dar nu este pregatit, lasa "pulimea" abramburita sa decida. O imbarligatura mai josnica nici ca se putea.

Te recunosc,din nou! Ai redevenit penibil! Ponta si guvernul nu pot sa faca nimic in cazul clasei pregatitoare,dintr-un motiv simplu! Monstruozitatea de lege a invatamantului a handicapatului de Funeriu,cat timp este in vigoare,nu le permite guvernantilor noi,sa faca ceva! Singura modalitate logica si de bun simt de a eluda tampenia de lege este sa lasi la latitudinea parintilor sa decida ce vor face cu copiii lor! Nicio lege ,oricat de tembela ar fi(si asta este super tembela!) nu-i poate OBLIGA pe parinti sa le distruga viitorul copiilor lor! Noii guvernanti nu pot sa-si puna in practica ideile proprii,pe legea penibilului Funeriu! E ca si cum i-ai cere unei domnisoare frumoase si cuminte sa convinga un tanar sa o ia de sotie,imbracata in stilul prostituatelor de pe centura!
PS:Cu securitatea,vorbesti de funie in casa spanzuratului Basescu! Pe vremea securitatii,in timp ce stapanul tau era ciripitor la secu',Ponta era minor(deci imposibil sa fie "securist")!
Marduk
QUOTE(gigip @ 24 Jan 2013, 07:54 AM) *
QUOTE
... Ponta si guvernul nu pot sa faca nimic ... Singura modalitate logica si de bun simt de a eluda tampenia de lege este sa lasi la latitudinea parintilor sa decida ce vor face cu copiii lor!...

Ce sa inteleg ca procurorul Victor Viorel Ponta le-a dat lectii romanilor cum sa eludeze o lege? Dar cu zambetul ala parsiv cu care a facut anuntul ce-i?
QUOTE
PS:Cu securitatea,vorbesti de funie in casa spanzuratului.....Ponta era minor(deci imposibil sa fie "securist")!

Mon general ar trebui sa sti al cui nepot era domnul Victor Viorel Ponta cand era minor, asa ca nu mai strecura funii si franghii ca nu tine.
Erwin
Și alte regimuri criminale au avut susținere populară... tot poporul s-a răsculat apoi. Eu mă mir cât mai suportă oamenii minciuna și prefăcătoria acestui impostor și de-a dreptul criminal?!
Criza citostaticelor
andra_v
Ministerul Sanatatii: un milion de lei alocati pentru medicamentele oncologice, cu propunerea suplimanterii: http://www.mediafax.ro/social/ministerul-s...ntarea-10521194
Marduk
Din cei 800.000 de euro cat trebuiau sa fie alocati, s-au alocat ~ 229.000 de euro (1 milion de lei)? sau la cei 800.000 s-au adaugat 290.000 euro? Este o mare diferenta sa anunti ca ai suplimentat ceva care exista fata de a anunta ca ai suplimentat ceva care nu exista. Acela nu mai este supliment este alocare si atat.
abis
Dr. Ponta şi Mr. Hyde

cool.gif
Marduk
Victor Viorel Ponta s-a facut de rusine, din nou, dar ce poti astepta de la un plagiator, domnia sa vede paiul din ochii altora nu barna din ochii celor care au manipulat si continua sa manipuleze o tara intreaga. Pentru Romania este grav ca acuzele la adresa presei libere vin din partea primului ministru, in contextul in care UE arata cu degetul spre adevaratii vinovati ai starii de confuzie, de dezbinare, a societatii romanesti, ca si cum UE nu ar avea dreptul sa interpreteze corect ceea ce se intampla in Romania. Atitudinea lui Victor Viorel Ponta demonstreaza ca guvernul continua politica mentorului Adrian Nastase de subjugare a presei, de folosire acesteia in scopul anihilarii oricaror opinii contrare actiunilor guvernului, a obtinerii acelei linistii, atat de dorita de PSD, tovarasilor Ion Iliescu si Adrian Nastase pentru o guvernare stabila si de lunga durata.
Damnatius
QUOTE
Dr. Ponta şi Mr. Hyde


Mda. Stai intai sa vedem ce face. Cand o sa vad votul prin corespondenta sau se va incepe explorarea gazelor, o sa incep sa il cred. Asa, interviuri a mai dat: in unele isi dadea demisia daca se dovedea ca a plagiat, in altele nu si-o mai dadea, iar in inca altele isi aducea aminte ca a vorbit in alta limba decat vorbise.
Marduk
Exprimare de procuror, doctor, premier, politician: "doamna Elena Udrea a fost intotdeauna un Traian Basescu in fusta"
Marduk
O declaratie a premierului Romaniei!!??

„Când vorbeşti de FIDESZ şi de Viktor Orban nu ai cum să nu vorbeşti de PDL, de Traian Băsescu. Domna Boagiu e colegă în conducerea PPE cu Viktor Orban. Deci, ei l-au propus pe domnul Tokes vicepreşedinte al Parlamentului European, deci ei sunt prieteni, să nu uităm lucrul ăsta, totuşi, cine e prieten cu duşmanii României

Cand am auzit prostia asta mi-am dat seama instantaneu ca Victor Viorel Ponta este "dusmanul Romaniei, al romanilor. Acest om nu intelege unde se afla, in ce conjunctura se gaseste Romania, ce inseamna sa fi membru al UE, ce presupune pozitia de premier al guvernului roman. Cum o sa mearga acest premier la viitoarea intalnire cu premierul Ungariei? Daca fraza respectiva ar fi fost rostita de nea Vasile din Cocarlati, la bodega, nu era decat o afirmatie a unui fistecine, dar venita din gura primul ministru, pentru ca nu cred ca a gandit atunci cand a pronuntat-o, fraza poate declansa un conflict diplomatic destul de serios, cu repercusiuni greu de prevazut. Oare domnului Victor Viorel Ponta nu-i mai ajung dusmanii interni, Basescu, Boc, Udrea, PDL-istii toti la un loc? sau are o problema, un tare, ideologic de care nu poate sa scape!
gigip
QUOTE(Marduk @ 18 Feb 2013, 03:15 PM) *
Daca fraza respectiva ar fi fost rostita de nea Vasile din Cocarlati, la bodega, nu era decat o afirmatie a unui fistecine, dar venita din gura primul ministru, pentru ca nu cred ca a gandit atunci cand a pronuntat-o, fraza poate declansa un conflict diplomatic destul de serios, cu repercursiuni greu de prevazut. Oare domnului Victor Viorel Ponta nu-i mai ajung dusmanii interni, Basescu, Boc, Udrea, PDL-istii toti la un loc? sau are o problema, un tare, ideologic de care nu poate sa scape!

Aplauze furtunoase!!!! Limba romana,mai ales cacofonica("reperCURsiuni) e grea pentru unii care mor de grija ungurilor,de cum sunt ei obiditi si injositi de catre romanii agresori!
Marduk
Una este sa gresesti o litera, un cuvant si alta este sa plagiezi un capitol, o carte intreaga. Nu mor de grija ungurilor, ci de cea a romanilor care parca sunt blestemati sa fie condusi de niste politicieni nemernici pe care nu i-a interesat si nici nu-i intereseaza poporul ci doar alimentarea lacomiei nesatioase care a pus stapanire pe ei.
abis
Mentalitate de premier dar si de fost procuror:

Cand vad un jucator ca Gica Popescu - eu, cand l-am vazut in tricoul Barcelonei ridicand Cupa Cupelor, am fost atat de mandru ca sunt roman - cum sa va spun, as fi in stare sa-i iert orice lui Gica Popescu

Gica Popescu a fost condamnat, in noiembrie, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani de inchisoare (cu suspendare) si interzicerea unor drepturi timp de doi ani, pentru inselaciune. Da, cred si eu ca pentru Ponta nu e grav, colegii lui fac altele si mai si
abis
PONTA: Dacă Comarnic - Brașov nu e gata în 2016, NU MAI CANDIDEZ


Deci, scapam de el (daca nu se razgandeste laugh.gif )
abis
Ne mai intereseaza?

http://www.gandul.info/news/ministerul-edu...clusiv-10679614
Marduk
Victor Viorel Ponta da, plagiatul nu mai este de actualitate, a devenit desuet acest subiect. Sa vedem guvernarea si programul politic a primului ministru, pana in prezent nu sunt entuziasmat de actiunile sale, nu are stofa de politician, e bun doar la debate nu la diplomatie.
abis
QUOTE(Marduk @ 20 Mar 2013, 07:13 PM) *
plagiatul nu mai este de actualitate, a devenit desuet acest subiect

De ce, s-a prescris?

Pentru el nu a fost niciodata de actualitate, insa eticheta "hot" ii va ramane mereu agatata de rever
gigip
[quote name='abis' date='21 Mar 2013, 10:32 AM' post='746237']
Conform datelor unui sondaj CSCI, comandat de către RomâniaTV, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, conduce în clasamentul încrederii românilor în politicieni.

Potrivit datelor sintetizate de către CSCI, Sorin Oprescu are o cotă de încredere de 52%. Pe poziţia secundă se află prim-ministrul Victor Ponta, la numai un procent în spatele lui Oprescu.

Preşedintele Senatului şi liderul PNL Crin Antonescu ocupă locul III având un capital de încredere de 38%. Preşedintele României, Traian Băsescu, beneficiază de încrederea a 19% dintre cei intervievaţi, iar Dan Diaconescu (PPDD) de 12%.

Încredere politicieni: Sorin Oprescu (52%), Victor Ponta (51%), CrinAntonescu (38%), Traian Băsescu (19%), Dan Diaconescu (12%)

Intentie de vot alegeri parlamentare
USL – 70%,
PDL – 16%,
PPDD – 8%,
UDMR – 4%
Altii – 2%

Evaluări generale
În general, cât de multumit sunteti de activitatea de pana acum a lui Victor Ponta in functia de Prim-Ministru al Romaniei?

Foarte multumit – 17%,
Destul de multumit – 46%,
Destul de nemultumit – 19%,
Foarte nemultumit – 17%,
Nu stiu, nu raspund - 2%


Ţinînd cont de acţiunile noii puteri, consideraţi că USL va reuşisau nu va reuşi să redreseze situaţia ţării în perioada în careva fi la guvernare?

Va reuşi – 55%,
Nu va reuşi – 40%,
Nu mă pot pronunţa – 3%,
NS/NR – 2%)

După cîştigarea algerilor din 2012 credeţi că Victor Ponta trebuia să continue scandalul cu Traian Băsescu sau trebuia să se concentreze pe economie şi îmbunătăţirea relaţiilor externe ale ţării?

Să continue scandalul cu Traian Băsescu - 15%
Să se concentreze pe economie şi relaţiile externe – 80%,
NR – 5%


După părerea dumneavoastră, în acest moment, relaţia dintre preşedintele Traian Băsescu şi primul ministru Victor Ponta este:

1: o relaţie apropiată 8%
2: o relaţie neutră 34%
3: o relaţie încordată/tensionată (56%)
4. NR 2%


Credeţi că, în relaţia instituţională cu Traian Băsescu, Victor Ponta ar trebui:

1: Să fie mai agresiv, 10%
2: Să păstreze atitudinea actuală 21%
3: Să colaboreze mai mult cu preşedintele 65%
4: NR – 4%

După rărirea conflictelor politice majore cu președintele Traian Băsescu, părerea dumneavoastră despre Victor Ponta s-a schimbat?

S-a schimbat în bine; 34%
A rămas la fel de bună 39%
A rămas la fel de proastă 16%
S-a schimbat în rău; 8%
NR – 3%

Victor Ponta încearcă să normalizeze relaţiile cu Traian Băsescu pentru a îmbunătăţi imaginea României în UE şi pentru a stimula încrederea investitorilor în stabilitatea scenei politice interne

Acord total 63%
Acord partial 23%
Dezacord 7,5%
NR 3,4%

USL trebuie să continue să susţină lupta împotriva lui Traian Băsescu drept principal obiectiv

Acord total 24%
Acord partial 9%
Dezacord total 59%
Dezacord partial 5%

USL trebuie să susţină creşterea economică şi crearea de locuri de muncă drept princiipal obiectiv, mai mult decât lupta cu Traian Băsescu sau alte partide

Acord total 93%
Acord partial 4%
Dezacord total 1%
Dezacord partial 1%

Coabitarea cu Traian Băsescu este o trădare a obiectivelor USL şi a votului de susţinere primit de USL în 2012;

Acord total 17%
Acord partial 12%
Dezacord total 46%
Dezacord partial 11%

Credeţi că schimbarea procurorilor şefi ai DNA şi Parchetului General va determina ...?

- deschiderea de dosare şi pentru membrii corupţi ai PDL şi pentru membrii corupţi ai USL (49%)
- deschiderea de dosare doar pentru membrii corupţi ai PDL 9%
- încetinirea deschiderii de dosare împotriva tuturor politicienilor, indiferent de partid 22%
- NR-20%
Sondajul a fost efectuat în perioada 20-28 martie 2013, pe 1100 subiecti şi are o marjă de eroare de +/-3%.
Publicat în
gigip
[quote name='gigip' date='29 Mar 2013, 08:35 AM' post='746457']
[quote name='abis' date='21 Mar 2013, 10:32 AM' post='746237']

Concluzia certa a sondajului este ca Victor Ponta a facut si face corect ce i-au cerut romanii! Toate raspunsurile la intrebarile care il privesc personal,ii sunt foarte favorabile si confirma justetea activitatii sale! Ar fi cazul ca barfitorii de doi bani,anarhistii si habarnistii sa inceteze atacurile jegoase la adresa lui si sa-l lase sa faca ce e bine pentru Romania si pentru romani!
Marduk
Victor Viorel Ponta nu trebuie sa faca "bine", el este un administrator, al unei tari numite Romania si trebuie sa faca ce trebuie sa faca un prim ministru cu ceea ce are la indemana, cu ce a mostenit etc. Nu poate sa faca "bine", pentru ca binele intr-o guvenare nu se vede peste noapte, mai are putin si face un an, la termenul respectiv vom vedea daca "binele" a inceput sa fie simtit de romani. Din nefericire Victor Viorel Ponta da mai multa atentie divergentelor politice din cadrul USL, contrelor ce le are cu presedintele Traian Basescu etc. Sunt probleme in tara care asteapta o rezolvare rapida, probleme care afecteaza cetateanul roman. Sunt o multime de promisiuni electorale care asteapta sa fie transpuse in legi, dar totul se misca prea greu, prea incet, datorita fenomenului de mahalageala existent intre politicienii romani. Eu ca cetatean roman nu simt "binele" nu-i simt nici macar aroma, ci doar un damf puturos al acestei mlastini dambovitene.
abis
QUOTE(gigip @ 29 Mar 2013, 09:35 AM) *
După cîştigarea algerilor din 2012 credeţi că Victor Ponta trebuia să continue scandalul cu Traian Băsescu sau trebuia să se concentreze pe economie şi îmbunătăţirea relaţiilor externe ale ţării?

Să continue scandalul cu Traian Băsescu - 15%
Să se concentreze pe economie şi relaţiile externe – 80%,
NR – 5%
...
Credeţi că, în relaţia instituţională cu Traian Băsescu, Victor Ponta ar trebui:

1: Să fie mai agresiv, 10%
2: Să păstreze atitudinea actuală 21%
3: Să colaboreze mai mult cu preşedintele 65%
...
USL trebuie să continue să susţină lupta împotriva lui Traian Băsescu drept principal obiectiv

Acord total 24%
Acord partial 9%
Dezacord total 59%
Dezacord partial 5%

Ce tare!! rofl.gif

Sa inteleg deci ca majoritatea nu isi doreste ca Ponta sa continue disputele cu Basescu, ci sa colaboreze cu presedintele? Nu-mi vine sa cred....
biggrin.gif

QUOTE
Ar fi cazul ca barfitorii de doi bani,anarhistii si habarnistii sa inceteze atacurile jegoase la adresa lui

De ce? Daca majoritatea il apreciaza acum pozitiv (17+46 %), inseamna ca restul nu au voie sa mai deschida gura? Ca daca face o porcarie nu mai trebuie sa discute nimeni despre ea? Procentele astea sunt schimbatoare, gigip, ai sa vezi ca nu vor tine la infinit. Au fost si altii mai destepti si mai cititi decat el (si fara lucrari plagiate) care s-au bucurat de procente mari de incredere, si astazi nu mai stie nimeni pe unde sunt...

Rabdare si tutun iti recomand (bine, mai putin tutunul), mai e mult pana departe.
gigip
[quote name='abis' date='1 Apr 2013, 09:48 AM' post='746489']
Ce tare!! rofl.gif

Sa inteleg deci ca majoritatea nu isi doreste ca Ponta sa continue disputele cu Basescu, ci sa colaboreze cu presedintele? Nu-mi vine sa cred....
biggrin.gif
De ce? Daca majoritatea il apreciaza acum pozitiv (17+46 %), inseamna ca restul nu au voie sa mai deschida gura? Ca daca face o porcarie nu mai trebuie sa discute nimeni despre ea? Procentele astea sunt schimbatoare, gigip, ai sa vezi ca nu vor tine la infinit. Au fost si altii mai destepti si mai cititi decat el (si fara lucrari plagiate) care s-au bucurat de procente mari de incredere, si astazi nu mai stie nimeni pe unde sunt...
Iar interpretezi,dupa "gandirea" ta de basist,postarea mea! Ca de obicei,dai cu batul in balta! Niciodata nu ma vei vedea pe mine laudand pe vreun politician ori aparandu-l de atacurile dusmanilor politici! In postarea despre Ponta m-am referit la atacurile jegoase facute la adresa lui de penelisti,chiar si din partea lui Crin! Eu nu mai am niciun fel de implicare(nici macar sufleteasca!) in politica dar,cand vad cum prostii care au infiintat ori sprijinit USL-ul (precum comunistii pe vremuri!) se erijeaza in conducerea guvernului,a USL-ului,a parlamentului conform principiului conducerii de catre "intregul popor',ma cuprinde o imensa scarba!
PS:In privinta basistilor si a ramasitelor pedeliste,cu cat deschid mai mult gura,cu atat mai bine pentru romani,pentru Romania!Chiar ma bucur cand Intaiul Demis al tarii apare la TV(la perdelute,cand isi ia adio de la slugile sale pedeliste)! Romanii liberi de basism il cunosc bine pe Demisul National si orice afirmatie a lui este inteleasa ca fiind TOTAL opusa decat doreste el! Daca lauda pe Ponta,guvernul ori parlamentul,adevarul e invers! La fel daca ii acuza,e de bine! Orice aparitie publica a lui ori a pedeleprelor ,prin care ii ataca pe cei din USL,mareste increderea romanilor in ei!
abis
QUOTE(gigip @ 1 Apr 2013, 01:57 PM) *
In postarea despre Ponta m-am referit la atacurile jegoase facute la adresa lui de penelisti,chiar si din partea lui Crin!

Bine ca ai precizat - nu ai specificat acest lucru si chiar nu intelesesem acest lucru.

Bine, mie nu mi s-a parut ca Antonescu l-a atacat jegos, Antena 3 insa a facut-o.

M-am prins și eu (cam târziu), dar Ponta s-a dus la Antena 3 și s-a lăsat insultat de Grecu și Tudor ca să-și consolideze imaginea de luptător anti-Felix, pro-european și apărător al statului de drept. Câțiva au înghițit scenariul, câțiva, precum Alina Mungiu, îl rostogolesc intenționat, pentru că asta este planul propagandei pro-Ponta. Uite ce scrie Alina Mungiu, după emisiune, despre Ponta:

„O voce a realismului, a stapinirii de sine, care a indurat cu rabdare infinita bombardamentele unor oameni inconstienti (...) Consider ca am avut dreptate sa-l consider un om rational, cu ambitii europene, care trebuie sprijinit si intarit, el si tehnocratii tineri din jurul lui, gen Voinea, Teodorovici, Pricopie”.

Wow!!! De ce nu vorbește Alinuta despre tinerii tehnocrați Bănicioiu, Șova și Negoiță, care au poziții infinit mai puternice?! Asta e unu. Doi, „compromisul” care se configurează, cu alungarea lui Daniel Morar și numirea lui Nițu la Parchet (daca se confirma ce spun "sursele"), mi se pare foarte prost.

Mai vorbim după ce apar propunerile lui Ponta.
gigip
[quote name='abis' date='1 Apr 2013, 01:06 PM' post='746497']
Bine ca ai precizat - nu ai specificat acest lucru si chiar nu intelesesem acest lucru.

Bravo! Ai inteles ce am postat eu! Desi nu ma intereseaza,deloc,politica acum si cum va evolua USL-ul,ca simplu chibit(vazand obraznicia liberalilor si duplicitatea lui Crin fata de Ponta-mai ales la interviul din emisiunea lui Radu Tudor!) m-asi bucura daca alianta s-ar rupe! Vreau sa-i vad pe acesti infatuati de penelisti cum se descurca ,singuri,la guvernare ori in opozitie! De 22 de ani nu au reusit nimic singuri(desi deviza lor este "prin noi insine"!) iar atunci cand PNT-ul,Basescu ori PSD-ul i-au bagat in guvern,au avut cei mai incompetenti ministrii! Stiu din surse sigure ca,tupeisti fiind,in toate consiliile locale si-au tras cele mai profitabile domenii si au calcat pe cadavre sa le obtina! Un viceprimar de sector penelist a fost sprijinit sa ajunga deputat pentru ca pesedistii-majori in consiliu,sa scape de el!
gigip
[quote name='gigip' date='1 Apr 2013, 04:19 PM' post='746499']
Pentru ca marii "analisti,deontologi ori politologi"au facut mii de afirmatii tembele privitoare la numirea procurorului-sef al DNA,vreau sa spun ce cred eu! In randul'specialistilor " sunt doua idei importante,diametral opuse! Opozantii basisti spun ca Traian Basescu doreste sa o nominalizeze pe Codruta Kovesi pentru a nu fi anchetat el ori pedelistii(mai ales Elena Udrea-prietenii stiu de ce!) de catre DNA,pentru furaciunile comise! Basistii spun ca uselistii se tem ca aceasta il va aresta pe Voiculescu!
Realitatea este alta! Basescu trage cu dintii pentru a o impune pe Codruta acolo cu scopul de a nu fi publicate listele cu interceptarile politice facute de catre DNA,din ordinul marinarului,impotriva opozantilor sai politici! Publicarea numelor ,a faptelor pentru care au fost filati si interceptati,a perioadelor cand s-a intamplat,ar fi catastrofala pentru Demisul National! Din listing s-ar vedea ca Adrian Nastase a fost filat in perioada alegerilor prezidentiale din 2004,Geoana,la cele din 2009-vezi vizita la Vantu-,Mona Pivniceru-in masina fiului lui AN,Ponta-la intalnirea la cafea cu colegul procuror-si Antonescu-in traficul bucurestean-in perioada alegerilor! Pentru ca singura institutie(in afara DNA) care ar putea verifica listele este CSM-prin inspectia judiciara-acelasi Basescu se zbate sa mentina in conducerea acesteia pe Ghica si Danilet,slugile sale!
Daca s-ar publica listele,Basescu ar fi obligat de catre Consiliul Europei si de SUA,sa demisioneze! Cazul sau ar fi mult mai grav decat watergate-ul lui Nixon!
Marduk
QUOTE(gigip @ 1 Apr 2013, 05:42 PM) *
... Daca s-ar publica listele,Basescu ar fi obligat de catre Consiliul Europei si de SUA,sa demisioneze!..

De ce nu se publica? presa cu mici exceptii nu mai este aservita dictatorului.
Michelle

QUOTE(gigip @ 1 Apr 2013, 04:19 PM) *
Basescu trage cu dintii pentru a o impune pe Codruta acolo cu scopul de a nu fi publicate listele cu interceptarile politice facute de catre DNA,din ordinul marinarului,impotriva opozantilor sai politici! Publicarea numelor ,a faptelor pentru care au fost filati si interceptati,a perioadelor cand s-a intamplat,ar fi catastrofala pentru Demisul National! Din listing s-ar vedea ca Adrian Nastase a fost filat in perioada alegerilor prezidentiale din 2004,Geoana,la cele din 2009-vezi vizita la Vantu-,Mona Pivniceru-in masina fiului lui AN,Ponta-la intalnirea la cafea cu colegul procuror-si Antonescu-in traficul bucurestean-in perioada alegerilor! Pentru ca singura institutie(in afara DNA) care ar putea verifica listele este CSM-prin inspectia judiciara-acelasi Basescu se zbate sa mentina in conducerea acesteia pe Ghica si Danilet,slugile sale!
Daca s-ar publica listele,Basescu ar fi obligat de catre Consiliul Europei si de SUA,sa demisioneze! Cazul sau ar fi mult mai grav decat watergate-ul lui Nixon!


Aberezi!!
In 2004 DNA-ul nici nu exista ca sa-l intercepteze pe Adita. Se numea PNA si era la cheremul lui madam Stanoiu si-l pureca pe Basescu de flote. Ai habar cine a infiintat DNA-ul si cand?
Mai confunzi aici serviciile de informatii cu parchetele. Unii intercepteaza legal sau ilegal , altii instrumenteaza.Interceptarile daca nu sunt aprobate de judecator nu sunt legale. Acuma, judecatorul nu e obligat sa zica cum zice DNA-ul. Dovada si ce mite pretind unii.

Tu ai impresia ca Basescu e in contradictie cu CE sau cu politica Departamentului de Stat? Pai, daca era asa, era zburat demult.
gigip
QUOTE(Michelle @ 1 Apr 2013, 06:51 PM) *
Aberezi!!
In 2004 DNA-ul nici nu exista ca sa-l intercepteze pe Adita. Se numea PNA si era la cheremul lui madam Stanoiu si-l pureca pe Basescu de flote. Ai habar cine a infiintat DNA-ul si cand?
Mai confunzi aici serviciile de informatii cu parchetele. Unii intercepteaza legal sau ilegal , altii instrumenteaza.Interceptarile daca nu sunt aprobate de judecator nu sunt legale. Acuma, judecatorul nu e obligat sa zica cum zice DNA-ul. Dovada si ce mite pretind unii.

Tu ai impresia ca Basescu e in contradictie cu CE sau cu politica Departamentului de Stat? Pai, daca era asa, era zburat demult.

Unde am scris eu ca Adrian Nastase a fost interceptat in 2004? Politia politica a lui Basescu a inceput dupa 2006(primul interceptat fiind Tariceanu-primul opozant al Intaiului Carmaci!). A urmat Adrian Nastase,Geoana,Ponta,Antonescu ,jurnalistii de la A3 si toti cei care i s-au opus! Numai prostii ori slugile basiste mai separa DNA-ul lui Basescu de serviciile secrete! Lucreaza ,ambele,mana in mana,cu "nasul" in suflet! Nici serviciile ,nici DNA-ul nu ar face nimic daca nu ar fi in "echipa"! Aberatia evidenta este a ta,nu a mea!
De ce tremura izmenele pe Basescu sa controleze el DNA-ul si CSM-ul? Ii este drag Morar ori Codruta,Danilet ori Ghica,lui care in afara de persoana lui nu apara pe nimeni,nici pe fostii sai apropiati? Nu face circul asta penibil decat de groaza ca va fi dovedit ca este seful politiei politice,a subordonarii in scop personal a DNA-ului si serviciilor secrete! Cand vor fi publicate listele cu interceptarile,Basescu va fi terminat politic(oricum ,si acum ,este o epava,contestat de 90% dintre romanii prezenti la referendum)! In orice stat democrat,parchetul ori justitia nu are nevoie sa fie 'aparata"de cineva! Legea ii apara independenta,nu Basescu ori pedeleprele lui! Basescu si-a subordonat politic DNA-ul,CSM-ul ,pentru a nu fi demascat! Nici guvernul,nici parlamentul-cu toata majoritatea de peste 70%- nu poate sa-i stirbeasca un milimetru din independenta! Prin numirea sefilor DNA-ului,Basescu,si-a subordonat ilegal si abuziv parchetele!
PS:Vad ca nu incetezi cu atacurile la adresa mea! Eu nu am scris nimic la aberatiile si deliriul tau basescian! Nu comentez si nu am comentat vreo postare de a ta! Dupa o vreme in care nu l-ai mai inaltat in slavi pe Basescu si gasca lui,precum ceilalti doi propagandisti ai lui,ai reluat atacurile imunde impotriva mea doar pentru ca spun adevarul! Cum nu m-am speriat de voi atunci cand vreo cateva sute de basisti ma atacati ,cenzurati si alungati de la Han,nu ma sperii,nici atat,de ultimii 2-3 "admiratori" ai acestuia!
gigip
QUOTE(Marduk @ 1 Apr 2013, 06:21 PM) *
De ce nu se publica? presa cu mici exceptii nu mai este aservita dictatorului.

Tu ai citit(mai bine zis,ai inteles?) postarea mea? NUMAI DNA-ul si CSM-ul(prin inspectia judiciara) au accesul la liste! NIMENI altcineva din lume nu le poate obtine! De asta tine Basescu cu dintii de sefia DNA si a CSM! Nu de dragul lui Morar,Kovessi,Ghica ori Danilet! Publicarea listingului ar fi CATASTROFALA pentru Intaiul DEMIS AL TARII! Daca nu ar fi asa,de ce nu se dau publicitatii listele cu cei interceptati (Tariceanu,AN,Geoana,Mona Pivniceru,Ponta,Antonescu) de vreme ce dosarele lor au fost inchise? Toti romanii ar vrea sa vada ce motive au avut pentru interceptarea lor,cat si cand s-a facut ,care au fost faptele grave comise de catre ei si ce masuri s-au luat! S-ua dat publicitatii interceptarile securitatii ceausiste dar ale lui Basescu,nu! Daca nu sunt vinovati de politie politica,de ce nu publica ei listele cu cei interceptati?
Michelle
Gigip, nu te-am atacat moncher, ti-am scris doar ca aberezi, pentru ca asta faci. Ce-ai vrea sa scriu...ce conspiratie stralucita ai descoperit!!

Auzi, lamureste-ma si pe mine, tu de ce aperi coruptii din tara asta ??Ai ceva in comun cu ei?
abis
QUOTE(gigip @ 1 Apr 2013, 05:19 PM) *
m-asi bucura daca alianta s-ar rupe! Vreau sa-i vad pe acesti infatuati de penelisti cum se descurca ,singuri,la guvernare ori in opozitie! De 22 de ani nu au reusit nimic singuri(desi deviza lor este "prin noi insine"!) iar atunci cand PNT-ul,Basescu ori PSD-ul i-au bagat in guvern,au avut cei mai incompetenti ministrii!

Sunt de acord cu tine. smile.gif

QUOTE
Basistii spun ca uselistii se tem ca aceasta il va aresta pe Voiculescu!

Nu, nu spune niciun basist asta. Cel putin niciunul dintre cei pe care ii stiu eu.

Dosarul lui Felix este in faza de judecata, nu se mai pune problema arestarii in acest stadiu

QUOTE
Adrian Nastase a fost filat in perioada alegerilor prezidentiale din 2004

Esti sigur? Pentru ca inainte de 2004 procuror sef era Amariei, numit de Iliescu si PSD...

QUOTE
Unde am scris eu ca Adrian Nastase a fost interceptat in 2004?

Ha?! Nu tu ai scris putin mai sus ca Nastase a fost filat in perioada alegerilor prezidentiale din 2004?!

QUOTE
Vad ca nu incetezi cu atacurile la adresa mea!

Care este atacul, gigip?! Faptul ca ti-a spus ca aberezi este un atac?! Pai daca odata spui una si la cateva randuri mai jos alta, cine e de vina?!


PS: Apropo de Ponta - e un premier atat de stralucit incat nu avem voie sa vorbim despre faptul ca a fost prins cu inca un plagiat
abis
Ponta spune ca o va propune pe Kovesi la sefia DNA

Sa vedem daca nu se razgandeste, cu omul asta orice este posibil.
gigip
[quote name='abis' date='2 Apr 2013, 08:54 AM' post='746513']

Am vazut postarea! Sigur Adrian Nastase nu putea fi filat in 2004(pentru ca nu era Basescu,presedinte,nici Morar,sef DNA!). A fost o referire formala gresita(ca s-a intamplat in 2004!) dar esenta ramane! Dupa ce l-a interceptat ilegal pe Tariceanu,a facut la fel cu Nastase(inlocuit de la sefia Camerei Deputatilor!),Geoana,Ponta,Antonescu,Mona Pivniceru si ,in general.toti marii lui opozanti!
Daca era de buna credinta,inainte de a ma ataca(aberezi!),postanta basista ar fi remarcat doar ca e o eroare de forma,nu una de fond! Pana sa recitesc postarea mea,eram sigur ca nu am spus ca in 2004 a fost filat! Ca nu aveam cum sa postez voit asa ceva(deci e o simpla neatentie,nu ceva dorit!) rezulta,pentru orice om cu un miligram de minte,ca Basescu nu putea sa dispuna interceptarea nimanui,inainte de a deveni presedinte! Daca avea bun simt,posta ca am gresit,nu ca aberez,cu atat mai mult ca eu nu m-am referit in postarea mea la ea, ori la familia ei ! Basistii devin agresivi si ii ataca mizerabil pe cei care posteaza adevarul despre stapanul lor! Nu am postat vreodata(decat in replica,la atacurile nesimtite ale basistilor!!!),vreo acuza la adresa oricarui basist de pe forum!
PS:Cat priveste continuarea facaturii securisto-basista privind plagiatul,imi e sila de mojicia celor care ,din imbecilitate ori din interes,cred in asa ceva! Am postat,de multe ori,ca afirmatiile de plagiat sunt doar niste facaturi securistice si nu contin niciun miligram de adevar!
abis
QUOTE(gigip @ 2 Apr 2013, 12:33 PM) *
Sigur Adrian Nastase nu putea fi filat in 2004(pentru ca nu era Basescu,presedinte,nici Morar,sef DNA!). A fost o referire formala gresita(ca s-a intamplat in 2004!) dar esenta ramane! postat,de multe ori,ca afirmatiile de plagiat sunt doar niste facaturi securistice si nu contin niciun miligram de adevar!

Tu precizasei, citez: Adrian Nastase a fost filat in perioada alegerilor prezidentiale din 2004. Daca scoatem din text 2004 ramane ca Adrian Nastase a fost filat in perioada alegerilor prezidentiale . In timpul caror alegeri a fost filat?! Ca la altele nu a mai participat

QUOTE
Nu am postat vreodata(decat in replica,la atacurile nesimtite ale basistilor!!!),vreo acuza la adresa oricarui basist de pe forum!

Ma faci sa rad rofl.gif

QUOTE
Am postat,de multe ori,ca afirmatiile de plagiat sunt doar niste facaturi securistice si nu contin niciun miligram de adevar!

De unde stii? Ai verificat tu lucrarile incriminate?

PS: Vad ca deja s-a razgandit cu Kovesi. rolleyes.gif
gigip
[quote name='abis' date='2 Apr 2013, 11:53 AM' post='746518']
Tu precizasei, citez: Adrian Nastase a fost filat in perioada alegerilor prezidentiale din 2004. Daca scoatem din text 2004 ramane ca Adrian Nastase a fost filat in perioada alegerilor prezidentiale . In timpul caror alegeri a fost filat?!
Am spus ca nu am postat "2004" pentru ca nici prin gand nu mi-a trecut sa scriu asa ceva! E posibil,ca in timp ce postam sa fi sunat telefonul si,instinctiv sa fi facut greseala cu data! Am explicat clar ca ,sub nicio forma,nu se putea face asta inainte de a ajunge Basescu ,presedinte! A fost o clipa de neatentie si atat!
PS:Cu privire la facaturile securiste ale lui Basescu si Funeriu,nu mai e nimic de comentat! Se vede lucratura de pe ultima planeta a universului! Comisia de Etica a MEC,singura abilitate prin LEGEA FUNERIU sa se pronunte in cazul plagiatului,a decis ca acesta NU A PLAGIAT!Punct!
abis
QUOTE(gigip @ 2 Apr 2013, 01:09 PM) *
E posibil,ca in timp ce postam sa fi sunat telefonul si,instinctiv sa fi facut greseala cu data!

Pai asta ziceam si eu, ca daca scoatem data ramane ca a fost filat in timpul alegerilor prezidentiale. Nu stim in timpul caror alegeri prezidentiale... smile.gif

QUOTE
sub nicio forma,nu se putea face asta inainte de a ajunge Basescu ,presedinte

Adica tu bagi mana in foc ca inainte de Basescu nici SRI, nici SIE, nici DGIP, nici SIPA si niciun alt serviciu nu a urmarit ilegal vreun om politic... Insa dupa aceea, s-a intamplat in mod cert.
Da?
Sau iar am inteles gresit?

QUOTE
Comisia de Etica a MEC,singura abilitate prin LEGEA FUNERIU sa se pronunte in cazul plagiatului,a decis ca acesta NU A PLAGIAT

Acum e vorba despre niste carti, nu despre doctoratul acela. Alte lucrari cu alte surse de "inspiratie" ca sa zic asa...

Ce a decis comisia aia ai carei membri au fost schimbati de subordonatul lui Ponta chiar in timp ce analizau cazul sefului e fix apa de ploaie. E suficient sa te uiti in lucrarea de doctorat si sa vezi pagini intregi copiate cuvant cu cuvant, fara ghilimele, fara citate, fara a se indica sursa. Ca oamenii aia au spus ca negrul e alb si nu negru, e alta discutie. Si povestea asta il va urmari in toata cariera.
gigip
QUOTE(abis @ 2 Apr 2013, 11:53 AM) *
PS: Vad ca deja s-a razgandit cu Kovesi. rolleyes.gif

Nu s-a razgandit! Le-a dat o palma peste ochi lui Crin Antonescu si penelistilor! A cedat CSM-ului(conform constitutiei,nu a legii Macovei!)dreptul de a propune sefii parchetelor! Inca odata,penelistii au dovedit ca nu sunt capabili sa functioneze intr-o alianta(vezi Alianta DA!),ca au virusul tradarii in sange,ca sunt neseriosi! L-au atacat ,cu nesimtire,pe Ponta,INAINTE ca macar acesta sa faca propunerea(pe principiul drobului de sare!). Daca vor continua cu acest comportament mitocanesc,vor ajunge acolo unde au fost in mare parte a existentei lor,in opozitie!
abis
QUOTE(gigip @ 2 Apr 2013, 01:34 PM) *
A cedat CSM-ului(conform constitutiei,nu a legii Macovei!)dreptul de a propune sefii parchetelor!

Nu, nu a facut asta, ci a spus ca procedura va fi demarata de urmatorul ministru al justitiei

Despre care articol din Constitutie vorbesti?! Cred ca faci o confuzie

QUOTE
Inca odata,penelistii au dovedit ca nu sunt capabili sa functioneze intr-o alianta(vezi Alianta DA!)

Ce-i cu Alianta DA? A murit din cauza penelistilor?

QUOTE
Daca vor continua cu acest comportament mitocanesc,vor ajunge acolo unde au fost in mare parte a existentei lor,in opozitie!

Ar merita, ai dreptate... smile.gif

gigip
QUOTE(abis @ 2 Apr 2013, 12:39 PM) *
Nu, nu a facut asta, ci a spus ca procedura va fi demarata de urmatorul ministru al justitiei

Despre care articol din Constitutie vorbesti?! Cred ca faci o confuzie
Ce-i cu Alianta DA? A murit din cauza penelistilor?
Ar merita, ai dreptate... smile.gif

Am vazut,ulterior postarii mele,declaratia lui Ponta in sensul ca va numi noul ministru al justitiei! Initial,pe un post,am vazut ca Ponta a pasat CSM-ului numirea procurorilor! Dupa cate stiu eu,pana la legea Macovei(data in favoarea ei,fiind ministrul justitiei!),propunerile de prim-procurori se faceau de catre CSM,direct,cu avizul ministrului justitiei. Cand fac trimitere la constitutie ma refer ca acolo se prevede ca presedintele NUMESTE judecatorii si procurorii ca magistrati! Textul se refera DOAR la cei nou veniti in magistratura,nu la sefii parchetelor! Prin extrapolarea prevederilor constitutiei,MM,prin legea sa,a introdus dreptul presedintelui de a numi CONDUCEREA parchetelor,inclusiv a celor locale! Acest lucru a dus la politizarea excesiva a parchetelor!
PS:Referitor la ruperea Aliantei DA,un lucru e clar! Ca si in cazul divortului unor prieteni,adevarul e la mijloc! Ambii parteneri sunt de vina,nu unul vinovat si altul ,ingerul lui dumnezeu! Indubitabil,vina ruperii Aliantei DA,este comuna!
Marduk
QUOTE(gigip @ 2 Apr 2013, 08:58 AM) *
QUOTE
.... NUMAI DNA-ul si CSM-ul(prin inspectia judiciara) au accesul la liste! NIMENI altcineva din lume nu le poate obtine!

Afirmatia asta se vrea un postulat sau ce? Mon general eu sunt om serios, am vazut si am trait multe la viata mea, zau asa nu ti-ai gasit omul pe care sa-l imbrobodesti. Dumneata si cei ca dumneata aveti o problema cu Traian Basescu, nu stiu ce v-a facut, ce v-a dres, dar nu-l puteti vedea decat plecat de la Cotroceni, eventual direct la inchisoare. Eu zic ca Romania are nevoie de stabilitate, de aplicarea legilor asa cum sunt ele bune rele, poate acum ca exista majoritate sa le mai schimbe USL-istii dar in conformitate cu legile europene, care oricum sunt mai bune decat gandirea juridica, originala damboviteana. Victor Viorel Ponta pare ca a inteles ceva din jocurile si temenelele politicienilor, faptul ca o s-o numeasca sau nu, pe Kovesi la DNA nu e cine stie ce, trebuie musai, sa existe altcineva in tara asta care sa fie asemeni acestor doi procurori atat de huliti, Morar si Kovesi. Ca sunt sau nu sunt basisti chiar nu mai conteaza cata vreme fac ce trebuie sa faca, in asa fel incat sa nu ne mai scoata la tabla aia de la UE. Din partea mea sa-i intercepteze pe toti, de la vladica la opinca, cine incalca legea sa plateasca indiferent ca este Gogu a lui Pastartan sau Ioan Becali, spre exemplu. Pe mine ca cetatean nu ma intereseaza ce-a facut, cat bine sau rau a facut, a incalcat legea sa plateasca.

gigip
[quote name='Marduk' date='2 Apr 2013, 03:03 PM' post='746526']
Imi calc iar pe suflet si imi pierd,inutil,timpul cu tine! Afirmatia ta stupida ca e bine sa fie cat mai multe interceptari(ILEGALE-CA LA ELE M-AM REFERIT EU!) este de natura a dovedi ca iti pierzsi timpul de pomana pe acest forum! Nici bolsevicii cei mai infocati nu sustineau astfel de aberatii(ei cereau sa depaseasca planul la productia industriala ori agricola!) in timp ce tu vrei sa depaseasca ,orice limita in interceptarile politice ilegale!
Pentru a nu deveni mai ridicol decat tine(lucru imposibil de realizat,totusi!),te las sa debitezi elucubratiile tale penibile cu speranta (desarta!) ca poate,peste ani,te vei vindeca de aceasta grava maladie de a posta public niste enormitati!
Marduk
QUOTE(gigip @ 2 Apr 2013, 06:33 PM) *
...Imi calc iar pe suflet si imi pierd,inutil,timpul cu tine! Afirmatia ta stupida ca e bine sa fie cat mai multe interceptari... este de natura a dovedi ca iti pierzsi timpul de pomana pe acest forum!....

Mon general, ca tot vorbeau unii despre dinozauri pe forum, tin sa-ti atrag atentia ca ne aflam in secolul XXI, si asta de vreo 12 ani, de cand umanitatea a devenit un mare sat, in care aflam aproape instantaneu ce se intampla la zeci de mii de kilometrii distanta de noi, din Papua Noua Guineea, Amazonia, Antartica, Vladivostok, Urziceni, Botosani Londra, Paris, Moscova etc. totul este la vedere. Cei care au probleme cu legalitatea actiunilor lor le este frica de acest big brother generalizat, mie imi place, ii obliga pe oameni sa recunoasca ca daca Dumnezeu doarme, are cine sa-i urmareasca.
abis
QUOTE(gigip @ 2 Apr 2013, 02:45 PM) *
Am vazut,ulterior postarii mele,declaratia lui Ponta in sensul ca va numi noul ministru al justitiei! Initial,pe un post,am vazut ca Ponta a pasat CSM-ului numirea procurorilor!

Nu mai inteleg nimic: omul asta se rasuceste mai ceva decat ventilatorul

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14545...esi-sef-dna.htm
Michelle
Nici el nu stie ce face!

Poate tot raul spre bine, apare germenele dezbinarii in USL...disipati, pot fi abordati mai usor.
Michelle
Sunt curioasa acum la cine se duce domnul Dan (DD) ca de faptul ca i se redeschide televiziunea n-am nicio indoiala! As paria ca la PSD unsure.gif

In cazul asta UDMR-ul merge si el dupa PNL(numa ca ei sunt mai putintei parca!)

Corectez: UDMR se duce la cine ii ofera loc la guvernare. Si mi-aduc aminte ca Ponta s-a ofertat primul dupa alegeri rolleyes.gif
abis
QUOTE(Michelle @ 3 Apr 2013, 10:13 AM) *
Nici el nu stie ce face!

Ba eu cred ca stie foarte bine, omul isi calculeaza pasii si miscarile, tinta fiind Cotroceniul, in 2014. Ar fi o greseala sa-l subestimam.

USL nu se va rupe in viitorul apropiat; Antonescu tocmai i-a aratat lui Ponta ca este dispus sa-i inghita orice. Deci Ponta va continua sa-i faca liberalului si alte "surprize". Iar USL va ramane unit - fara USL, Antonescu nu are nicio sansa in 2014. USL se va rupe doar in momentul in care Ponta va dori acest lucru, si inca nu este cazul
abis
Inca ceva: Basescu ar trebui sa respinga propunerile, pe motiv de "lipsa de transparenta a procedurii"

Propunerea lui Ponta este o capcana mai abila decat pare la prima vedere
gigip
QUOTE(abis @ 3 Apr 2013, 02:48 PM) *
Inca ceva: Basescu ar trebui sa respinga propunerile, pe motiv de "lipsa de transparenta a procedurii"

Propunerea lui Ponta este o capcana mai abila decat pare la prima vedere

Corecta constatarea ta! O completare si de la mine! Codruta,ca orice om numit ori pus intr-o functie,ii va fi recunoscatoare(pana spre 50%!) binefacatorului sau! Atentie la cadourile otravite...
abis
Tudor Chiuariu (PNL): Cu siguranta daca vom desemna un ministru al Justitiei acesta va trebui sa retraga propunerile de procurori sefi

rolleyes.gif
Michelle
QUOTE(abis @ 3 Apr 2013, 03:48 PM) *
Inca ceva: Basescu ar trebui sa respinga propunerile, pe motiv de "lipsa de transparenta a procedurii"

Propunerea lui Ponta este o capcana mai abila decat pare la prima vedere



Vor fi respinse cu siguranta! Lasa ca zazania dintre PNL si PSD era coapta oricum, acuma stau impreuna pina la urmatoarea criza...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.