Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Romania Dupa 25 De Ani
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Cla
De câte ori aud, vad, si etc: "Ar fi nevoie de niste oameni care sa faca ceva"
Oare când faceti voi ceva??!! Hai la concret !!
turbo trabant
QUOTE(Cla @ 16 Oct 2010, 03:21 PM) *
"Ar fi nevoie de niste oameni care sa faca ceva"

si iata-i pe cei doi oameni care sa faca ceva. amu in purul stil balcanic fiecare e mai bogat ca celalalt. rofl.gif

http://www.money.ro/cine-i-mai-bogat-patri...iac_742831.html

cla pentru 20 de mii de euro te bag direct pe locul 3 in ambele topuri( fara factura).
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 18 Oct 2010, 02:50 PM) *
cla pentru 20 de mii de euro te bag direct pe locul 3 in ambele topuri( fara factura).

io nu te crez nici daca-mi dai 20 mii de euro, chiar daca apoi ar trebui sa ti-i dau inapoi, cand m-as vedea in acele topuri.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 18 Oct 2010, 04:22 PM) *
io nu te crez nici daca-mi dai 20 mii de euro, chiar daca apoi ar trebui sa ti-i dau inapoi, cand m-as vedea in acele topuri.

bibicule, vrei sa apari in poze cu mustata sau fara? biggrin.gif

20 de mii de euro pentru niste ziaristi de la hadevarul sau capitalul domnului capitalist GCP inseamna cam salarii pe 2 ani. daca ai ceva saci de beton iti fac si statuie astia.

acum 3 ani, taxa de intrare in top 300 cacapital era de 5-6 mii de euro, taxa ca sa nu intri era de 2-3 mii. acum cu criza asta, nici topul forbes facut de mioriticii lui nea dinu nu mai e ce a fost (niciodata).
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 18 Oct 2010, 05:28 PM) *
bibicule, vrei sa apari in poze cu mustata sau fara?

cu mustata moncher si sa nu uiti de monoclu ca prin ala vaz eu lumea asa cum este, chiar si dupa 4 halbe de bere.
Marduk
Am urmarit azi conflictul dintre romani si romani, in '89 ma intrebam cine erau teroristii care trageau din orice pozitie, cand am auzit ca la Orizont in fata M.St.M au fost omorati mai multi teroristi am hotarat ca trebuie sa ma duc sa-i vad cu ochii mei, ce am vazut acolo nu voi uita niciodata. Priveam inmarmurit cadavrele unor miltari romani badjocoriti de ura si prostia unora, de cate ori trec pe langa crucea ridicata in memoria acelor oameni, romani omorati de catre alti romani din prostia altor romani aflati la comanda. Revad in minte acele imagini si ma gandesc la ce s-a intamplat azi in Bucuresti. O zi de toamna friguroasa, zi in care zeci de mii de oamenii nemultumiti de viata din ce in ce mai grea, de salariile micsorate, de ratele la banca, de criza, etc. au iesit in strada cu speranta ca vor putea sa schimbe prin forta guvernul si ca odata guvernul schimbat se va schimba si viata lor. Nu cred ca acei oameni pe care i-am vazut pe strada sunt nemultumiti de programul de guvernare al PDL-ului, de politicile guvernului Boc, cred ca multi dintre ei nici nu stiau pentru ce au venit in Bucuresti, care era scopul protestului lor, cel putin asa mi-au aparut pe ecranul tembelizorului. Cert este un lucru ca nivelul de trai al multor romani a scazut simtitor in ultimii ani, desi guvernul PNL-ist condus de Tariceanu a marit atat pensiile cat si salariile, guvernul Boc a venit si a luat inapoi cea dat guavernul Tariceanu si pe desupra a mai pus si alte taxe. Sunt romanii de vina pentru toate aceste evenimente? Au ei puterea de a intelege ceea ce se intampla cu starea lor, au determinarea de a se sprijinii unii pe altii, pentru a schimba in mod democratic un guvern? de ce este nevoie ca politicienii sa mizeze pe "revolutie" , pe forta din strada, pentru schimbarea guvernului oricare ar fi acesta? sunt romanii o masa de manevra inconstienta, fara tel si fara discernamant? multe intrebari putine raspunsuri, o stiuatie care continua de 20 de ani ca un blestem pe capul romanilor, sa fie blestem sau sa fie blestemul prostiei?
Cucu Mucu
Nu cred ca acei oameni pe care i-am vazut pe strada sunt nemultumiti de programul de guvernare al PDL-ului, de politicile guvernului Boc

Nu, ma, au venit sa ii aplaude, pe el si pe idiotii aia care se voteaza contra singuri, sa o felicite pe manechina(fata lui mister caghebe wink.gif )pentru ciordeala autentic romaneasca si sa se uite sub fusta coanei Lenuta.
Nefertiti
QUOTE(Marduk @ 27 Oct 2010, 07:42 PM) *
...de ce este nevoie ca politicienii sa mizeze pe "revolutie" , pe forta din strada, pentru schimbarea guvernului oricare ar fi acesta?


Ce tot vorbeşti tâmpenii? Ce schimbare cu forţa? Mitingul e o formă democratică de protest. Sau ai vrea să fie ca înainte, să nu mai protesteze nimeni? Sigur că lui Băsescu i-ar plăcea să fie iubit de tot poporul, dar împăcaţi-vă cu ideea că nu e aşa şi e firesc.
Iar mitingul e o formă de protest mai puţin păguboasă decât greva generală. Deşi, după cum merg lucrurile, tot acolo se va ajunge. Şi nici aia nu a fost inventată la noi, să ştii. Asta ca să preîntâmpin cine ştie ce reacţii ciudate, din nou.
Marduk
QUOTE(Cucu Mucu @ 27 Oct 2010, 09:18 PM) *
Nu, ma, au venit sa ii aplaude, pe el si pe idiotii aia care se voteaza contra singuri, sa o felicite pe manechina(fata lui mister caghebe wink.gif )pentru ciordeala autentic romaneasca si sa se uite sub fusta coanei Lenuta.

Ma tu te-ai uitat la oamenii aia? Dar ailalti nu au furat, de ce nu au venit sa-l dea jos si pe Nastase? Le-a fost frica de matusa Tamara? Eu vreau sa zic ca romanul nu are educatie politica, optiune politica, ca merge precum turma in urma magarului, fugarita de caini si mulsa de ciobani. Mai am o intrebare de ce nu au iesit la mitingul asta si Bucurestenii? ca daca iesau astia poate ca le dadea drumu Ponta in parlament doar asta a in vatat el de Che, sa faca revolutii.

QUOTE(nefertiti @ 28 Oct 2010, 08:58 AM) *
QUOTE
Mitingul e o formă democratică de protest. Sau ai vrea să fie ca înainte, să nu mai protesteze nimeni?

Corect, mitingul este o forma democratica de protest, dar te intreb si pe tine ai urmarit cu atentie protestestatarii? cine erau ei? ce vroiau? Nu, nu vreau sa fie ca inainte, dar nici nu vreau ca politicienii sa scoata lumea in strada de dragul politicii, din cauza neputintei lor de a rezolva problemele acestei tari in interiorul parlamentului.
QUOTE
Sigur că lui Băsescu i-ar plăcea să fie iubit de tot poporul, dar împăcaţi-vă cu ideea că nu e aşa şi e firesc.

Eu chiar nu-l iubesc pe Basescu, asa cum nu l-am iubit nici pe Ceausescu, Iliescu s-au Constantinescu, dar din toti numai spanchiul asta de marinar nu a accepta sa faca compromisuri cu cei care au adus Romania unde este azi. Mai am o singura dorinta ca pana la sfarsitul mandatului sau sa-i bage la puscarie pe toti cei care si-au blocat dosarele prin justitie, indiferent din ce partid fac parte in prezent, sperand ca astfel sa-i fenteze pe "prosti". Dar e doar dorinta mea.
QUOTE
Iar mitingul e o formă de protest mai puţin păguboasă decât greva generală.

Corect, dar cine sa mai faca greva generala, bugetarii, Metrorexul si RATB-ul ca restul s-au privatizat iar la privati e mai greu sa faci greva, acolo se munceste pe bani nu pe spagi si relatii.
QUOTE
Deşi, după cum merg lucrurile, tot acolo se va ajunge.

Cum merg treburile unde, la privat sau la stat?

abis
QUOTE(nefertiti @ 28 Oct 2010, 08:58 AM) *
Mitingul e o formă democratică de protest.

Corect.

Sindicatele au dreptul sa faca un protest pentru a cere conditii mai bune de lucru, salarii mai mari sau orice vor ele.

Partidele de opozitie au dreptul sa faca un protest pentru a cere schimbarea guvernului.

Insa atunci cand un partid face un protest mascandu-l in actiune sindicala, parca nu mai este in regula. Ce mare branza se intampla daca PSD-ul declara sincer ca organizeaza el protestele impotriva lui Boc?
Marduk
QUOTE(abis @ 28 Oct 2010, 11:16 AM) *
Ce mare branza se intampla daca PSD-ul declara sincer ca organizeaza el protestele impotriva lui Boc?

E mai usor sa scoti castanele din foc cu mana altuia. Daca mitingul degenera pe unde scotea revolutionarul Ponta camasa aia adusa de Mazare din Venezuela, ar fi trebuit ca ieri revolutionarul Mazare sa fie in fruntea manifestantilor, eventual cu un trabuc in gura, dar dandyul de Constanta are alte treburi care pentru presa par mai neimportante decat treburile coanei Lenuta, sau o baga in seama doar asa ca este PDL-ista si femeie pe deasupra.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 28 Oct 2010, 09:56 AM) *
Dar ailalti nu au furat


M-am saturat sa aud asta ca argument al prostiei si incompetentei! Incetati odata sa mai ganditi asa!
abis
Cred ca Marduk vrea sa spuna ca ii este teama ca, in cazul in care ar veni PSD-ul, ar fura si mai mult.
Marduk
Te pomenesti ca vrei o amnistie generala, adica toti patrihotii sa fie iertati, iar noi sa stergem din memorie si ce-au furat unii si ce-au furat altii, seamana cu amnistia fiscala propusa de conu Patriciu. Sti care este chestia care chiar nu pot uita ca pe langa ca au fost hoti au fost prosti si incompetenti iar asta nu este un argument este o constatare.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 28 Oct 2010, 04:38 PM) *
Te pomenesti ca vrei o amnistie generala, adica toti patrihotii sa fie iertati, iar noi sa stergem din memorie si ce-au furat unii si ce-au furat altii, seamana cu amnistia fiscala propusa de conu Patriciu. Sti care este chestia care chiar nu pot uita ca pe langa ca au fost hoti au fost prosti si incompetenti iar asta nu este un argument este o constatare.


De fapt, eu as vrea o condamnare generala (chiar "pe viata" pt unii care s-ar dovedi ca au dus la subminarea economiei nationale), dar luarea "si ailalti au furat" ca scuza pt ca si astia sa fure mi se pare total gresit.
Marduk
QUOTE(Cucu Mucu @ 29 Oct 2010, 11:36 AM) *
dar luarea "si ailalti au furat" ca scuza pt ca si astia sa fure mi se pare total gresit.

Corect, si mie mi se pare la fel, dar sunt foarte suspicios cu orice forma de legalizare a furaciunilor facute si de unii si de altii. Oricum contextul era altul, mie mi se pare total lipsit de bun simt ca un hot sa acuze alt hot de furt, daca sti ce tinichele ai legate de coada te faci mic si taci din gura, daca nu din spirit de turma, macar din respect pentru cei care nu a uitat chiar tot ceea ce ai facut. Polidicienii PSD-ului ne considera prosti din capul locului daca considera am uitat ceva, ma pufneste si acum rasul de afacerea cu matusa Tamara, ca s-o amintesc pe cea mai scabroasa, mi se face sila si acum la ce s-a pretat Nastase pentru a ascunde afacerile sale. De cati ani treneaza dosarele sale si ale altora pe la judecatorie?
Marduk
Ce asteapta FMI de la Romania la 20 de ani de la "revolutie" "vreau sa iau idei bune de la orice partid politic". E timpul ca baietii destepti sa mai lase deoparte dorintele lor de inavutire si sa inceapa sa ajute "turma" zice o vorba din batrani "tunde oaia, n-o jupui", pare ca Jeffrey Franks a inteles bine zicala respectiva.
Marduk
Ca si cum nu era de ajuns aceasta criza, romanii au trait sa vada dupa 20 de ani o propunere cel putin bizara, IPS Daniel in postul de prim ministru si vice prim ministru. Trebuie sa spun ca orice asemanare cu guvernul Miron Cristea este cel putin idioata iar cei care incearca sa acrediteze aceasta idee sunt cretini de-a binelea. De cand am citit aceasta gogomanie incerc sa inteleg cui prinde bine un astfel de zvon ce vrea el sa insinueze, ok romanii sunt un popor religios, biserica si armata ramanand institutiile statului in care romanii au cea mai mare inredere, dar de aici si pana la un guvern condus de IPS Daniel, ce are ca membri ai guvernului numai "somitati" e cale lunga si intortocheata. Ce grupare politica ar arunca in viata politica atat de disputat din Romania, un astfel de guvern, sa fie chiar atat de nemernici cei din opozitie incat sa apeleze la vechea strategie securisto comunista a imbalmajelii? Posibil ca in disperarea lor anumite cercuri politice sa incerce si acest ultim tip de momeala politico religioasa doar pentru a castiga o batalie politica, daca este asa avem de a face cu niste nemernici fara scrupule, niste oameni care sunt dispusi sa faca totul doar de dragul razbunarii. Este foarte periculos cu ce se joaca astfel de oameni indiferent din ce parte a spectrului politic vin acestia. Sper ca romanii sa nu se lase atrasi in aceasta mizerie fascit religioasa.
Marduk
Odata cu aceasta propunere bizara, a unui guvern condus de IPS Daniel, am aflat ca Valentin Ceausescu isi va inmormanta parintii crestineste, se vede treaba ca bizareria a lovit Romania. Cum sa inmormantezi crestineste un ateu, un comunist, care a demolat biserici pentru constructiile sale megalomanice? Pun pariu ca-i va construi un mic mausoleu intr-un cimintir foarte cunoscut, ce va deveni loc de pelerinaj pentru toti nostalgicii acelor zile. De ce nu-i fac un loc de veci in parlament? ca doar el si-a dorit intodeauna sa stea acolo, sa vina turistii sa-i vada, macar mai castigam ceva la amaraciunea asta de buget. Ce-or zice rudele celor de la Timisoare care au fost incinerati iar cenusa le-a fost aruncata in Dambovita? In ce tara traim si cine ne conduce de se intampla aceste lucruri? Cum a fost posibil ca justitia sa fie de acord cu deshumarea dictatorului si a odioasei sale sotii? Ce vrem sa demonstram ca suntem mai crestini acum decat acum 20 de ani?
Marduk
Declaratia lui Ion Iliescu la 20 de la "revolutie", comentand despre noua carte a lui Cartianu „Crimele Revoluţiei“ : "Cartianu se afla in slujba dusmanului"
Poate macar acum dupa atata timp de la crimele comise de teroristii care trageau din toate pozitiile, ne spune tovarasul politruc cine sunt dusmanii sa stim de cine sa ne ferim. L-as ruga sa ne mai spuna ce-a vrut sa ne transmita prin cuvintele rostite in zilele "revolutiei", cand se faceau primele incercari de formarea unei noi conduceri "cum sa lasam noi placinta asta din mana noastra". Despre ce placinta era vorba si cui nu trebuiau tovarasii s-o lase?
gigip
QUOTE(Marduk @ 29 Oct 2010, 12:02 PM) *
Corect, si mie mi se pare la fel, dar sunt foarte suspicios cu orice forma de legalizare a furaciunilor facute si de unii si de altii. Oricum contextul era altul, mie mi se pare total lipsit de bun simt ca un hot sa acuze alt hot de furt, daca sti ce tinichele ai legate de coada te faci mic si taci din gura, daca nu din spirit de turma, macar din respect pentru cei care nu a uitat chiar tot ceea ce ai facut. Polidicienii PSD-ului ne considera prosti din capul locului daca considera am uitat ceva, ma pufneste si acum rasul de afacerea cu matusa Tamara, ca s-o amintesc pe cea mai scabroasa, mi se face sila si acum la ce s-a pretat Nastase pentru a ascunde afacerile sale. De cati ani treneaza dosarele sale si ale altora pe la judecatorie?

Ca deobicei,hotul striga hotii!Cel mai dovedit devalizator al flotei,informatorul nr. 1 al tarii,primul dictator al tarii ,dupa Ceausescu ar trebuii arestat si judecat,a doua zi dupa ridicarea imunitatii.
Impreuna cu banda de hoti:Ritzi,Videanu,Udrea,Stolojan,Videanu,toti cercetati in dosare penale,primarul-fin Falca si alti mafioti dovediti,pentru crima organizata pentru devalizarea Romaniei.
Adrian Nastase,desi ca jurist nu am vazut probe pertinente in dosarelul lui ,matusa Tamara,ar fi un pestisor in justitie,fata de rechinii matrozului,tatal mafiotilor din Romania.
gigip
Marduk
QUOTE(gigip @ 13 Nov 2010, 09:45 AM) *
Adrian Nastase,desi ca jurist nu am vazut probe pertinente in dosarelul lui ,matusa Tamara,ar fi un pestisor in justitie,fata de rechinii....

Pestisori sau rechini, judecati si condamnati, daca este cazul, nu ma intereseaza de nimeni si de nimic daca si-au batut joc de romani. Sa vedem ce mai urmeaza in tehnica asta a trenarii dosarelor prin tribunale, in timp ce un gainar este condamnat la urgenta, Nastase&Co, Remes&Co, Patriciu&Co, Ritzi&Co, etc. primesc bonusuri de libertate din partea judecatorilor. Eu nu sunt jurist, dar simt de departe, mirosul de fecale ce duhneste din cloaca justitiei romanest, ce sa fac daca am ficatul sensibil.
gigip
QUOTE(Marduk @ 13 Nov 2010, 11:01 AM) *
Pestisori sau rechini, judecati si condamnati, daca este cazul, nu ma intereseaza de nimeni si de nimic daca si-au batut joc de romani. Sa vedem ce mai urmeaza in tehnica asta a trenarii dosarelor prin tribunale, in timp ce un gainar este condamnat la urgenta, Nastase&Co, Remes&Co, Patriciu&Co, Ritzi&Co, etc. primesc bonusuri de libertate din partea judecatorilor. Eu nu sunt jurist, dar simt de departe, mirosul de fecale ce duhneste din cloaca justitiei romanest, ce sa fac daca am ficatul sensibil.

In sfarsit,bv,marduch!Am uitat si de coruptul Solomon,spagarul Craiovei,apoi primarul Pdl Valcea,senatorul Psd,Voicu si altii.
Faci progrese in a te desprinde din partizanatul tau basescian.
Cand vei realizaq ca el e capo da tuti capi,pot sa te asigur de stima a 90% dintre romanii jupuiti de vii de BUBA(regimul Basescu,Udrea,Boc,Anastase)
gigip
March
QUOTE(gigip @ 13 Nov 2010, 12:48 PM) *
In sfarsit,bv,marduch!Am uitat si de coruptul Solomon,spagarul Craiovei,apoi primarul Pdl Valcea,senatorul Psd,Voicu si altii.
Faci progrese in a te desprinde din partizanatul tau basescian.
Cand vei realizaq ca el e capo da tuti capi,pot sa te asigur de stima a 90% dintre romanii jupuiti de vii de BUBA(regimul Basescu,Udrea,Boc,Anastase)
gigip

Nu-i nici un bravo ! Nu-l vezi ca ocoleste pe cei care au adus tara in pragul dezastrului ? devil.gif
Marduk
QUOTE(gigip @ 13 Nov 2010, 10:48 AM) *
Faci progrese in a te desprinde din partizanatul tau basescian.

Nu am fost niciodata partizanul lui Basescu, am sustinut si voi sustine ca UN OM POLITIC NU POATE FI SINGURUL VINOVAT, pentru deciziile sale, pentru aplicarea acestora, pentru orice intamplare stupida petrecuta in timpul exercitarii mandatului. Asta sustin si despre Hitler, Stalin sau Basescu, acesti indivizi au ajuns la putere printr-un concurs de imprejurari, au luat decizii pe care le-au comunicat subalternilor care la randul lor au actionat pentru aplicarea deciziilor respective, fara sa le comenteze, fara sa refuze executia ordinelor primite, etc. Dictatorii si dictaturile sunt creatiile unor interese de grup, ale unei camarile care poarta aceiasi raspundere ca si cel care ia deciziile respective. Am sa-ti dau un exemplu logic, dosarul flota, este Basescu singurul vinovat in acest dosar? Basescu la vremea respectiva era ministrul transporturilor, el a venit cu o propunere, sa se vand flota, urmarind probabil niste interese personale. Dar aceasta propunere a trecut prin zeci de maini si pe sub zeci de ochi, a primit girul primului ministru, guvernului, etc. si probabil zeci de semnaturi. A existat o singura persoana cu putere de decizie, cunoscut in politica, economie, etc. care sa zica : nu sunt de acord cu aceasta tranzactie, n-o semnez voi protesta public urmand ca daca nu se ia nicio masura sa-mi prezint demisia, deoarece nu ne aduce beneficii la nivel national, ci doar domnul Basescu castiga de pe urma acestei tranzactii cel putin dubioase? Alte dosare alt politician, dosarul fregatelor, dosarul PETROM, premierul Adrian Nastase si exemplele pot continua cu alti protagonisti si ispravile lor si ale celor care i-au sustinut si aprobat.
gigip
QUOTE(March @ 13 Nov 2010, 11:59 AM) *
Nu-i nici un bravo ! Nu-l vezi ca ocoleste pe cei care au adus tara in pragul dezastrului ? devil.gif

Ai dreptate,dar pentru el este un pas inainte.
Propun tuturor forumistilor de la Han,un moratoriu,ca tot ii place presedintelui Traian Basescu acest termen!
Fiecare dintre noi ,sa expunem argumente si pareri,pro si contra,fara atacuri la persoana presedintelui ori a postantului.
Argumentele mele,contra,evident:
1-Pe timpul cand era ministru al transporturilor a distrus,cu intentie ori din culpa,flota tarii,
2-In aceiasi calitate a destramat Conventia Democrata,l-a scos pe Emil Constantinescu din viata politica iar partidul national taranesc,din parlament;
3-La inlaturat pe Petre bRoman de la sefia Partidului Democrat,un om care ar fi pastrat partidul in randul celor mai democrate din Romania;
4-Ca primar general a incasat comisioane imense de la Luxten,contra ce3darii intregii retele electrice din Bucuresti.Orice bec se aprinde pe ultima straduta din Bucuresti,ca iluminat stradal,aduce beneficii mari,Luxtenului
5-Nu a facut nimic pentru bucuresteni in mandatul sau.Tot timpul s-a razboit cu consilirii generali.
6-L-a inlaturat pe un om calculat de la candidatura la presedentie,Theodor Stolojan,fara a prezenta public motivele loviturii aplicate sub centura.
7-Indubitabil a lovit,cu palma,un copil nevinovat.
8-L-a numit pe Tariceanu prim ministru si,pentru ca nu a executat ordinele sale,a declansat un razboi dur contra sa.
9-A scindat PNL,prin preluarea la Pd a fostilor PNLD(Stolojan,Stoica,Turcan,Boureanu)
S-a aliat cu Voiculescu(solutia imorala)pentru a aduce PDL la guvernare.
11-A incalcat Constitutia,fiind primul presedinte al tarii,suspendat de parlament.
12-A adus PSD-ul la guvernare,alianta contra naturii.
13-L-a nominalizat pe Boc ca prim ministru,desi acesta este si cred ca va ramane unicul premier renominalizat ,dupa ce a fost
cenzurat de parlament.
14-Si-a repartizat,ilegal,casa din Mihaileanu.
15-Nu a lamurit acuzatiile dovedite ca a fost informator al securitatii.
16-A jignit deseori jurnalistii(tiganca imputita,gaozar),lucru inadmisibil pentru un presedinte.
17-Personal a dispus,fara o analiza minima,taierea salariilor,pensiilor,ajutoarelor sociale,etc
Ma opresc aici cu enumerarea.Ar fi multe de scris.
Va rog pe voi sa ma confirmati ori sa ma combateti.
Ca sa va dovedesc ca,personal nu am nimic cu domnul presedinte,va fac o marturisire:
In perioada cand era anchetat in dosarul flota,a venit la mine in birou,dupa ce a stat la o coada de ore bune,desi era deputat si a depus un memoriu ctre inspectorul general al politiei,pentru a se pune la dispozitia anchetatorilor,RENUNTAND LA IMUNITATEA PARLAMENTARA. Daca ar fi continuat pe acest drum,eu gigp,m-as fi numarat printre admiratorii sai,neconditionat.
In lpus,in 1998,de ziua sa,am participat ,ca invitat la Palatul Transporturilor si am ciocnit,cu placere,cupe de sampanie
gigip
Marduk
QUOTE(March @ 13 Nov 2010, 10:59 AM) *
Nu-i nici un bravo ! Nu-l vezi ca ocoleste pe cei care au adus tara in pragul dezastrului ?

Am uitat pe cineva? Voiculescu&Co, Popoviciu&Co, Becali&Co, Gheara&Co, Dan Ioan Popescu&Co, Mazare&Co, Tariceanu&Co, Videanu&Co, Berceanu&Co, Mitica Dragomir&Co, Mircea Sandu&Co, Cocos&Co, etc. daca mai sunt si altii va las pe voi sa completati lista ca nu ma supar, dar ce rezolva daca ii listam pe toti?

QUOTE(gigip @ 13 Nov 2010, 11:46 AM) *
........ pentru a se pune la dispozitia anchetatorilor,RENUNTAND LA IMUNITATEA PARLAMENTARA. Daca ar fi continuat pe acest drum,eu gigp,m-as fi numarat printre admiratorii sai,neconditionat.

Mergand pe logica asta puteai deveni si un admirator a lui Mitrea. Dar de Nastase nu ti-a placut cum s-a fofilat in problema renuntarii la imunitate? trebuie sa recunosti ca are clasa domnul profesor.
March
QUOTE(Marduk @ 13 Nov 2010, 02:00 PM) *
Am uitat pe cineva? Voiculescu&Co, Popoviciu&Co, Becali&Co, Gheara&Co, Dan Ioan Popescu&Co, Mazare&Co, Tariceanu&Co, Videanu&Co, Berceanu&Co, Mitica Dragomir&Co, Mircea Sandu&Co, Cocos&Co, etc. daca mai sunt si altii va las pe voi sa completati lista ca nu ma supar, dar ce rezolva daca ii listam pe toti?
Mergand pe logica asta puteai deveni si un admirator a lui Mitrea. Dar de Nastase nu ti-a placut cum s-a fofilat in problema renuntarii la imunitate? trebuie sa recunosti ca are clasa domnul profesor.

L-ai omis , ca deobicei, pe il capo di tutti capi si gang-ul lui ! devil.gif
gigip
QUOTE(March @ 13 Nov 2010, 02:00 PM) *
L-ai omis , ca deobicei, pe il capo di tutti capi si gang-ul lui ! devil.gif

Prietene March,
Constat ca trebuie sa consult un oculist,am probleme cu vederea!Desi au trecut 24 de ore de cand i-am rugat pe pro basesti sa posteze"maretele realizari ale iepocii(hi,hi) Basescu,nu am vazut nimic!!!!! Oare ei nu vad,la propriu ori nu stiu ce sa scrie,ca,vorba aia,de unde nu-i,nici dumnezeu nu cere.
Astept,cu nerabdare un mesaj de preamarire a ilustrului si multiubitului!
gigip
gigip
QUOTE(gigip @ 14 Nov 2010, 09:01 AM) *
Prietene March,
Constat ca trebuie sa consult un oculist,am probleme cu vederea!Desi au trecut 24 de ore de cand i-am rugat pe pro basesti sa posteze"maretele realizari ale iepocii(hi,hi) Basescu,nu am vazut nimic!!!!! Oare ei nu vad,la propriu ori nu stiu ce sa scrie,ca,vorba aia,de unde nu-i,nici dumnezeu nu cere.
Astept,cu nerabdare un mesaj de preamarire a ilustrului si multiubitului!
gigip

P R O C E S V E R B A L
Azi,14 nov.2010,constat:
1-Ori au disparut propagandistii nportocalii ai lui Basescu,din han(probabil nu au platit cazarea)
2-Ori le-a disparut graiul (fac pe mutu" in papusoi),de vreme ce nu pot sa posteze"maretele realizari "ale marelui carmaci.
Hai,copii,navaliti cu cele bune facute de intaiul marinar al tarii!
Dar,pe rand,daca sunteti mai mult de doi.
Fiind caz de urgenta majora,puteti apela deontologii portocalii,Avramescu,Pora,Cotoi,Patapievici,Liiceanu,Stefane4scu et comp.
gigip
Marduk
QUOTE(gigip @ 13 Nov 2010, 11:46 AM) *
Fiecare dintre noi ,sa expunem argumente si pareri,pro si contra,fara atacuri la persoana presedintelui ori a postantului.
In perioada cand era anchetat in dosarul flota,a venit la mine in birou....................

Hai,copii,navaliti cu cele bune facute de intaiul marinar al tarii!

De vreme ce-l cunosti asa bine si sti exact ce a facut gresit, te rog sa postezi si ce a facut corect, daca a facut ceva corect?
abis
Din postarea initiala a acestui topic:

in curand se vor implini 20 de ani de la "revolutia" din decembrie, eu nu cred ca a fost o revolutie, dar nu are importanta ce cred eu. Cred ca putem face o analiza asupra starii in care ne aflam azi, a telului catre care ne indreptam, a locului din care venim.

Despre Basescu se discuta pe alt topic.

Gigip, te rog revino la subiect. Si muta discutia al carei obiect este presedintele pe topicul dedicat.

Multumesc.
gigip
te-am rugat sa respecti tematica topicului

despre basescu se discuta in alta parte
Cla
QUOTE(gigip @ 15 Nov 2010, 01:51 PM) *
Contrar constitutiei si legilor existente mi-a redus pensia cu 380 lei lunar iar sotiei cu 80 lei,asta insemnand peste 300 milioane ,timp de 6 ani,prin introduverea coplatii la asigurarile de sanatate,desi,constitutiile lui Ceausescu,Iliescu,Conswtantinescu si chiar a lui Basescu prevad ca miltarii beneficiaza de medicatie si asistenta medicala gratuita.Numai un regim dictatorial face asa ceva.

Poate nu stii, dar în Germania vin din Anatolia de est niste turci, Ali sau Mehmet, care frig niste Döner.
Fiind aici, toate familiile lor din Anatolia sunt asigurate medical, pe bani germani, se întelege.
gigip
QUOTE(abis @ 15 Nov 2010, 03:28 PM) *
Din postarea initiala a acestui topic:

in curand se vor implini 20 de ani de la "revolutia" din decembrie, eu nu cred ca a fost o revolutie, dar nu are importanta ce cred eu. Cred ca putem face o analiza asupra starii in care ne aflam azi, a telului catre care ne indreptam, a locului din care venim.

Despre Basescu se discuta pe alt topic.

Gigip, te rog revino la subiect. Si muta discutia al carei obiect este presedintele pe topicul dedicat.

Multumesc.

Sunt de acord cu solicitarea ta.Dar ,in primul rand sa-i spui asta lui marduch si chiar tie!Voi il preamariti pe inteleptul conducator,orice postati(chiar despre avioane,cartofi ori alt subiect),faceti propaganda lui si i8deilor lui,foarte p[roaste de altfel,ii atacati pe toti care nu-l pupa pe nume!
Voi duceti discutia,voi ati aruncat manusa.
In ce ma priveste ,nu voi mai posta nimic pe acest topic portocaliu,pentru ca stiti,chiar voi,ca Basescu nu a facut nimic bun pentru romani,iar politica sa externa este LAMENTABILA!
sU7BIECTUL TOPICULUI ESTE,rOMANIA DUPA 20 DE ANI! dIN CATE STIU EU,ROMANIA DUPA 20 DE ANI ESTE romania condusa de Basescu,NU DE iLESCU ORI cONSTANTINESCU!
Daca nu va place adevarul,faceti topicuri despre castraveti ori pere!
gigip
Cla
Gigi, bei? unsure.gif
Marduk
QUOTE(gigip @ 15 Nov 2010, 07:42 PM) *
QUOTE
Voi il preamariti pe inteleptul conducator

PREAMĂRÍ, preamăresc, vb. IV. Tranz. A ridica în slavă pe cineva sau ceva; a lăuda, a elogia, a slăvi, a glorifica, a preaslăvi.
In ceea a ce ma priveste nu cred ca l-am laudat pe Basescu, nu am fost de acord si nu voi fi, ca el este singurul vinovat de ceea ce se petrece acum in Romania.
QUOTE
sU7BIECTUL TOPICULUI ESTE,rOMANIA DUPA 20 DE ANI! dIN CATE STIU EU,ROMANIA DUPA 20 DE ANI ESTE romania condusa de Basescu,NU DE iLESCU ORI cONSTANTINESCU!

Corect, insa pana a ajunge sa fie condusa de Basescu i-a pus temelia Iliescu & Co, Constantinescu i-a ridicat zidurile, iar Basescu i-a pus acoperis. Din nefericire au existat tot felul de zidari, zugravi, instalatori, etc. care au mai ciupit din materiale iar acum casa sta sa cada.



QUOTE(Cla @ 16 Nov 2010, 12:19 AM) *
Gigi, bei? unsure.gif

De baut bea cu siguranta, cred ca mai corect ar fi sa-l intrebi ce bea.
Cla
QUOTE(Marduk @ 16 Nov 2010, 08:00 AM) *
De baut bea cu siguranta, cred ca mai corect ar fi sa-l intrebi ce bea.

M-a asigurat ca nu bea, altcumva as fi optat cu o pălincă.
Marduk
Un articol excelent pe care ar trebui sa-l citeasca cat mai multi romani, pentru a intelege cat de important este sa fim un stat suveran desi pentru multi cuvantul si-a pierdut din valoare.
Marduk
La multi ani! Romania.

Cucu Mucu
La multi ani, Romania!

cat o sa mai stati?...
cat sa indurati?...
un destin de carpa..
unde sa va duca?
sa vedeti ca nu e unde?
cand va veti raspunde?..

cat te umilesti...
cat te ploconesti...
cat te risipesti...
cand te razvratesti, coloana sa-ti stea dreapta
cat te mai holbezi la poarta?

stau ai nostri-n parlament
cum stau puricii pa caine..le turbat...
cum sta gaura-n ciment
cum sta musca pa ca... dar nu!

prea multa prostie!...
doar ipocrizie..
stati ascunsi in turma!
traiti la borcan vieti de sobolan,
vieti traite-n van...

cata lasitate!
cata nedreptate!
cat pamant in gura, cate sa-nghititi pana va treziti?!
cat va mai mintiti??...

stau ai nostri-n parlament
cum stau puricii pa caine..le turbat...
cum sta gaura-n ciment
cum sta musca pa ca... dar nu!

suflete de sluga...
apa-i mult prea uda...?
doare mult prea tare sa stai in picioare, sa poti spune 'Nu!'
nu poti spune 'Nu!'...

cat o sa mai stati?...
cat sa indurati?
un destin de carpa..
unde sa va duca?
sa vedeti ca nu e unde?
cand va veti raspunde?..

stau ai nostri-n parlament
cum stau puricii pa caine..le turbat...
cum sta gaura-n ciment
cum sta musca pa ca... dar nu!

dar nu, nu-i vorba de voi nu!!!
nu-i vorba de voi, nu!!!
voi nu sunteti asa,
nu-i vorba de noi, nu!!
noi nu suntem asa.....
nu...
nu-i vorba de voi, nu-i vorba de noi...
noi nu suntem asa...
Nefertiti
Băi, iar mă enervaţi. laugh.gif Cine vreţi să schimbe ceva? Mama zmeilor? Ţara asta e aşa şi din cauza celor care o populează, nu doar a celor de sus. Vorba aia cu avem conducătorii pe care îi merităm nu e chiar vorbă goală... Crezi că dacă te vaieţi pe forum eşti altfel? Nu e de ajuns, să ştii. wink.gif
Cucu Mucu
Pai nu ma vait, bre, puneam niste versuri. Eu nu ma vait, asta e, tara-i cum e si ca dansa suntem noi!
Marduk
QUOTE(nefertiti @ 1 Dec 2010, 02:25 PM) *
Cine vreţi să schimbe ceva? Mama zmeilor? Ţara asta e aşa şi din cauza celor care o populează, nu doar a celor de sus. Vorba aia cu avem conducătorii pe care îi merităm nu e chiar vorbă goală... Crezi că dacă te vaieţi pe forum eşti altfel? Nu e de ajuns, să ştii.

clapping.gif
gigip
QUOTE(nefertiti @ 1 Dec 2010, 02:25 PM) *
Băi, iar mă enervaţi. laugh.gif Cine vreţi să schimbe ceva? Mama zmeilor? Ţara asta e aşa şi din cauza celor care o populează, nu doar a celor de sus. Vorba aia cu avem conducătorii pe care îi merităm nu e chiar vorbă goală... Crezi că dacă te vaieţi pe forum eşti altfel? Nu e de ajuns, să ştii. wink.gif

Zeita,
Rezonez,in buna masura cu zicerea ta,avem conducatorul pe care il meritam! Ce ne desparte este ca de-alungul istoriei,in vremuri de restriste,romanii,cu bunele dar mai mult cu relele lor,au reusit sa se adune,in jurul unui conducator ori a unei idei,si au depasit momentele grele.
Ce ne lipseste acum,este tocmai un bun conducator,care sa-i adune pe romani,nu sa-i dezbine! Pentru asta,Zeus, nu se ridica nici macar o sutime la nivelul functiei sale,dimpotriva,ii dezbina pe romani.
gigip
Marduk
QUOTE(gigip @ 1 Dec 2010, 04:02 PM) *
Ce ne lipseste acum,este tocmai un bun conducator,care sa-i adune pe romani,nu sa-i dezbine!

Cine crezi ca ar fi acel conducator? Patriciu, Nastase, Vadim, Becali, poate Geoana sau eternul Iliescu cum ti s-ar parea in functia de conducator Vaghele? or Mazare, Ponta? m-am prins, Dan Diaconescu, da?
gigip
QUOTE(Marduk @ 1 Dec 2010, 04:53 PM) *
Cine crezi ca ar fi acel conducator? Patriciu, Nastase, Vadim, Becali, poate Geoana sau eternul Iliescu cum ti s-ar parea in functia de conducator Vaghele? or Mazare, Ponta? m-am prins, Dan Diaconescu, da?

Oricare roman cu bun simt,Necunoscutu Ion,de exemplu,unul crea sa stie sa scrie ,sa citeasca,sa asculte,sa nu-i dezbine pe romani,sa nu isi puna amantele si clientela politica in functii guvernamentale,sa nu fie corupt,sa nu fi fost informator al securitatii,sa nu fi lovit copiii,etc.
E simplu!
gigip
Marduk
QUOTE(gigip @ 1 Dec 2010, 06:27 PM) *
Necunoscutu Ion

Ai lui Necunoscutu nu-s buni de nimic, il cunosc eu pe tat-su un betiv toata ziua trage la birt, despre Ion asta al sau, am auzit ca ar fi calcat cu masina o femeie din Croncati da din cauza ca e bogat n-a patit nimic. ohyeah.gif
gigip
QUOTE(Marduk @ 1 Dec 2010, 06:35 PM) *
Ai lui Necunoscutu nu-s buni de nimic, il cunosc eu pe tat-su un betiv toata ziua trage la birt, despre Ion asta al sau, am auzit ca ar fi calcat cu masina o femeie din Croncati da din cauza ca e bogat n-a patit nimic. ohyeah.gif

Baiat bun,roman adevarat! Daca bea tuica neaose de pruna,e mai bun decat asta care bea wisky si adoarme la intrunirile internationale.
Sigur il votez,spre binele Romaniei!
gigip
Marduk
QUOTE(gigip @ 1 Dec 2010, 08:06 PM) *
Baiat bun,roman adevarat!

Gigi Becali, el e roman adevarat, creste oi in curtea palatului sau, face pomeni la biserici, pe unele chiar el le-a construit si si-a pus chipul pe pereti, mananca branza in fiecare zi, eventual cu ceapa, nu stiu ce bea, dar el ar fi un cadidat perfect la viitoarele alegeri. Ma gandesc serios sa-l votez apoi sa-mi trag un glonte-n cap.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.