Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Romania Dupa 25 De Ani
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 22 Mar 2010, 02:08 PM) *
Si poate asa o sa te vad la televizor anchetat de DNA... Eu in locul tau m-as mai gandi. Daca are probleme unul ca Voicu, crezi ca tu ai fi intangibil?


N-are treaba dna-ului, sunt contraventii, sau de fapt nu sunt, sau sunt, depinde cum te uiti la lege. Nu de-asta grele, ca alde Voicu, nene, ca io muncesc, n-am timp de jmecherit bani ca combinatorii biggrin.gif lui trabant sau ca Voicu matale.
Marduk
QUOTE(Cucu Mucu @ 22 Mar 2010, 09:16 PM) *
Inseamna ca nu cunosti legea contabilitatii din Romania.

Chiar trebuie sa o cunosc? vreau sa zic , trebuie sa o cunosc ca un contabil? atunci de ce mai angajez un contabil? Pe mine ca patron ar trebui sa ma intereseze cu sa reduc costurile si cum sa respect legislatia in domeniul activitatii firmei mele.
Erwin
când apar zeci şi zeci de ordonanţe care modifică legile zi de zi, oricât ai fi de la curent cu toate, e imposibil să nu-ţi scape ceva, pentru simplul motiv că toate sunt cu termen limită şi uneori contabilul oricât de brici poate fi el, trebuie să stea la cozi interminabile să depună declaraţii, să muncească de cele mai multe ori în stress, nu are mereu vreme să citească toate textele legilor şi să le analizeze pe toate părţile. Sistemul e atât de încâlcit încât te poţi fenta extrem de uşor, pentru că deşi în monitorul oficial apar norme de aplicare ale Codului fiscal (care, apropo, are mai multe pagini decât Pagini Aurii) şi care s-au schimbat de vreo zece ori în cursul anului... să zicem că e atât de brici şi le ştie şi pe astea, cel puţin în domeniul în care activezi tu cu firma ta, totuşi finanţele au directivele lor interne prin care interpretează legea uşor diferit, aşa că tot te prinde cu ceva. Textele sunt anume lăsate aşa ca să bramburească lumea de cap şi ca ei să poată da amenzi grase oricui, la orice oră. Sunt convins de asta, am destui clienţi contabili care se iau cu mâinile de cap de câte ori apare câte o ordonanţă sau hotărâre de guvern. Şi nu sunt toţi tâmpiţi sau incompetenţi ci sunt interesaţi să fie la curent şi să plătească amenzi cât mai mici posibil.
Cla
Asa ca cel mai bine e sa fii lefter, nu te mai prinde nimeni cu smecherii laugh.gif
turbo trabant
QUOTE(Cucu Mucu @ 22 Mar 2010, 10:16 PM) *
Da, mai trabantele, te mint, frate, ca ce sa fac si io, alte treburi n-am. biggrin.gif

main fiurar, tu chiar crezi ce scrii : dupa tine , spaga la garcea in germania este mai mica decat spaga la garcea cel patriotic.

ca sa nu mai vorbim de ideea de spaga la politia din doiciland rofl.gif
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 22 Mar 2010, 10:25 PM) *
Chiar trebuie sa o cunosc? vreau sa zic , trebuie sa o cunosc ca un contabil? atunci de ce mai angajez un contabil? Pe mine ca patron ar trebui sa ma intereseze cu sa reduc costurile si cum sa respect legislatia in domeniul activitatii firmei mele.


fiinad administrator al propriei firme, esti responsabil pt orice iti baga contabilul sub nas sa semnezi. iar unul bun, care nu ia amenda de la garda costa de la 2000 de euro in sus, so 99% din firme le mici si mijlocii nu si-l permit.
Marduk
QUOTE(Erwin @ 22 Mar 2010, 11:33 PM) *
QUOTE
Textele sunt anume lăsate aşa ca să bramburească lumea de cap şi ca ei să poată da amenzi grase oricui, la orice oră.

Aici nu te contrazic, dar poate ca functionarii si contabilii au si ei un interes in asta, altfel daca totul ar fi pe intelesul tuturor si-ar pierde obiectul muncii. Exista o uniune a contabililor chiar a expertilor contabili care cu siguranta este implicata in editarea legilor respective, de ce le lasa asa?
QUOTE
Şi nu sunt toţi tâmpiţi sau incompetenţi ci sunt interesaţi să fie la curent şi să plătească amenzi cât mai mici posibil.

Adica accepta sa fie amendati dar asa de forma sau chiar au probleme?



QUOTE(Cucu Mucu @ 23 Mar 2010, 10:51 AM) *
QUOTE
fiinad administrator al propriei firme, esti responsabil pt orice iti baga contabilul sub nas sa semnezi.

depinde de contabil, cand aveam firma orice gresala din vina sa in urma careia primeam amenda, o platea contabilul, pana la urma asta este jobul lui.
QUOTE
iar unul bun, care nu ia amenda de la garda costa de la 2000 de euro in sus, so 99% din firme le mici si mijlocii nu si-l permit.

poate s-au mai scumpit intre timp dar nu cred ca se plateste chiar asa de mult pentru un contabil. pana la urma in tota chestia asta sa sti ca sunt implicati si inspectorii de la administratiile financiare care au prieteni sau rude ce activeaza in domeniul contabil si scot bani frumosi din aceasta activitate, trebuie doar sa-i gasesti si sa intretii relatia.

March
Laude pentru "Cizmarul genial" al Carpatilor :

Gorbaciov: ”Ceausescu nu era prost deloc”


In curand cam vreo 50 + 1 la suta o sa-l regrete amarnic !
turbo trabant
QUOTE(March @ 15 Apr 2010, 01:07 PM) *
In curand cam vreo 50 + 1 la suta o sa-l regrete amarnic !

pai deja se intampla. generatia post decembrista viseaza la joburi garla, case moca si totul fara munca.

ceausescu a fost un comunist moderat fata de pomanagii din romania. mici si bere sa le fi dat si era un erou national. rofl.gif
March
QUOTE(turbo trabant @ 15 Apr 2010, 02:15 PM) *
pai deja se intampla. generatia post decembrista viseaza la joburi garla, case moca si totul fara munca.

ceausescu a fost un comunist moderat fata de pomanagii din romania. mici si bere sa le fi dat si era un erou national. rofl.gif

Adevarat. smile.gif Astia de azi le dau numai manele ca sa le opreasca ghiortaiala matelor. hh.gif Micii si berea le servesc numai ei, bashtanii !
Marduk
QUOTE(March @ 15 Apr 2010, 02:07 PM) *
In curand cam vreo 50 + 1 la suta o sa-l regrete amarnic !

Posibil, eu unul regret doar politica sa independenta, "neutralitatea", suveranitatea de care facea atata caz si pe care vroia sa o recunoasca toata lumea. In rest a fost un idiot avar tocmai cu cei cu care nu ar fi trebuit sa fie, mentalitate de morometean si oltean pe deasupra.
Dox
QUOTE(Marduk @ 15 Apr 2010, 03:58 PM) *
Posibil, eu unul regret doar politica sa independenta,

Asta era doar de ochii poporului. In spatele usilor nu indraznea sa-i contrazica pe sovietici. Pentru ca ii era o frica de moarte de ei. Le transmitea si toate secretele furate de spionii lui Pacepa.
Marduk
Cica nu-i era chiar asa de frica, iar secretele nu le "transmitea" le vindea pur si simplu.
turbo trabant
le vindea rusilor pe dolari smile.gif. tare piticu' sturlubatic la faza asta...
Marduk
Azi 16.04.2010 a avut loc un eveniment care merita sa fie pomenit si pe acest topic. ICC a hotarat ca ANI are anumite atributii anticonstitutionale, urmeaza sa vedem care sunt alea cand o sa apara motivarea curtii. Ce inteleg eu din aceasta decizie, eu care sunt nepot de cioban si fiu de parlagiu din mahalaua Mandravela. Adica vezi doamne la 20 de ani de la revolutiune, avem o lupta intre capetele alea mai coapte din aceasta tara, judecatorii care este, vorba unui confrate de al meu, vrea ei sa dea peste nas politrucilor scapati in politicieni sadea la "revolutie". Acu nu stiu zau cine i-a atatat, ca zavera asta e coapta de multisor, fie pe la bodegile cu staif sau pe la SPA-rile particolere, pana la urma nici nu conteaza unde s-au pus la cale evenimentele respective, ci faptul ca mocirla irumpe precum vulcanul asta din Islanda, adica nu mai are loc in folele pamantului romanesc si iese afara pe strazi, prin gura catavencilor, a jurnalelor, lasand targul gura casca. Domnilor judecatori, politicieni, moguli, latifundiari, miliardari, milionari, mangafale, bulibase sau ce ranguri mai aveti, nu vreau sa va mai spun ca ne facem de ras ca ne stie deja toata lumea ce natie de tolomaci suntem, vreau sa va atrag atentia ca pute, pute rau domne, a depasit putoarea granita tarisoarei noastre, asta se chiama deja poluare extrateritoriala, adica rahatul in care ne scaldam noi aici pe Dambovita a ajuns si in UE ba chiar la PE unde niste parlamentari de-ai nostri desi l-au impachetat in foita de aur si-au dat seama ca tot pute, degaja mirosul ala de fasole cu carnati, mici si bere serviti la mitingurile electorale.
Marduk
Afirmatia generalului Mircea Chelaru despre mineriade si cui au servit actiunile minerilor.
"Cert este că după dispariţia lui Militaru, Stănculescu devenea din nou principalul adversar al lui Iliescu. Tot ce devenea concurent al lui trebuia să fie... Uitaţi-vă cine a devenit adversarul lui Iliescu ulterior: Roman... Şi el a fost ras cu următoarea mineriadă. Până la urmă, adevărul va ieşi la iveală, dar România putea să fie cu 20 de ani în faţă, dacă ei nu acţionau în asemenea mod. Iliescu spune că nu putea face altceva... Şi-l cred. La nivelul gândirii sale nu putea. Ulterior şi-a revenit. Dar prea târziu. El era produsul doctrinei de partid, era produsul unei lumi care nu ne mai aparţinea. Ne-a condus produsul unei lumi care nu mai aparţinea României."
Marduk
Sa pare ca si Miron Cosma arata cu degetul spre tovarasul Iliescu cand vine vorba de mineriade si alte chestii ciudate petrecute dupa "revolutie".
"De fapt, tot ce trecea pe vreme de război la Armată era la mine. Cugir ce era? Fabrică de armament! Nitramonia Făgăraş - explozibilul! Până şi sângele era la mine: hematologia era la mine! Tot sângele din România era la mine!"
milimetru
QUOTE(marduk @ 12 Oct 2009, 02:26 PM) *
Dupa parerea mea, din ce am citit in articolul respectiv, am impresia ca cea mai mare gresala a acestor 20 de ani a fost adoptarea constitutiei lui Antonie Iorgovan. Voi ce parere aveti? credeti ca mai sunt si alte greseli care ne-au adus aici? in aceasta fundatura si cum am putea iesi, cine ne-ar putea ajuta sa scapam de greselile unor politicieni care nu merita poporul pe care vor sa-l conduca.

milimetru
Greseala e pe cale sa se repare. Bucura-te!. Cu voia poporului si a celui de sus (adica a presedintelui tarii) constitutia se va schimba...

Je ne sais pas. Sint politicienii cei care nu merita poporul? Nush, zau. S-au tot ales de 20 de ani politicenii... de catre popor. Nu s-au cocotat acolo chiar de capul lor...

Ne-ar putea ajuta UE, FMI si alte initiale d-astea. Cu niste suturi bine plasate.

ps: scuze pt tehnica de postare precara; asa-mi trebuie daca ma vir in politics ohyeah.gif
Marduk
QUOTE(milimetru @ 26 Apr 2010, 04:52 PM) *
QUOTE
Nush, zau. S-au tot ales de 20 de ani politicenii... de catre popor. Nu s-au cocotat acolo chiar de capul lor...

Poporul a ales propunerile partidelor, tembeliziunile au manipulat, la votare s-a dat malai si ulei si asa s-au ales cei ce trebuiau alesi. Este vina poporului sau a politicienilor care au actionat asa. Cu alte cuvinte cine e mai vinovat cel care seduce sau cel sedus?
QUOTE
Ne-ar putea ajuta UE, FMI si alte initiale d-astea. Cu niste suturi bine plasate.

Ce suturi sa ne mai dea, mai bine ne-ar da niste politicieni si functionari incoruptibili si bine pregatiti.

milimetru
Cu alte cuvinte cine e mai vinovat cel care seduce sau cel sedus?

Pai nu. Nimeni nu-i vinovat. Doara iubirea, poate... tongue.gif
Nefertiti
Nu vorba nici de seduşi, nici de seducători, în cazul ăsta se cheamă mai simplu: prostie. Plus nişte comditate. Mai multă sau mai puţină, după caz.
Cla
QUOTE(Marduk @ 26 Apr 2010, 04:04 PM) *
politicieni si functionari incoruptibili


rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Unde-i asa ceva, ca chiar ma duc în tara aia...
Marduk
in germanica
Erwin
Nu cred că alţii sunt mai breji, doar că o fac mai cu "perdea", sunt mai versaţi etc. Eu zic că toţi laolaltă formează sistemul, iar dacă sistemul merge prost, nu e vinovată o rotiţă sau alta din angrenaj. Sistemul evoluează sau după caz, involuează, conform legilor termodinamicii, ca orice sistem. Ca să lupte cu entropia, care trage mereu înapoi trebuie investită inteligenţă. Şi dacă sistemul nu asigură o modalitate prin care minţile luminate să ajungă la conducere, ce şanse să fie? Alţii s-au prins demult şi promovează valoarea. De-aia au luat-o înainte.
Nefertiti
QUOTE(Marduk @ 26 Apr 2010, 10:27 PM) *
in germanica


Au avut şi ei nişte scandaluri de corpuţie urâte. Nu există societate ideală.
Marduk
Nici nu-mi doresc pentru Romania o societatea ideala ci una normala.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 26 Apr 2010, 09:27 PM) *
in germanica

nu compara mere cu pere, romanica nu o sa fie niciodata germanica.

macar sa ne putem compara cu polonia.
Marduk
Polonia? cred ca nu sti ce vorbesti, daca este sa comparam Romania cu vreo tara atunci acea tara ar putea fi Bulgaria sau Serbia ( desi eu am unele retineri)
Erwin
cred ca nu poţi compara ţara ca întreg cu alte ţări, pentru că în unele zone dezvoltarea e mai accentuată, în altele e paragină. Exista unele zone foarte frumoase în România care nu se compară cu nicio ţară din lume, atât din punct de vedere turistic cât şi a oamenilor care sunt primitori şi gospodari, şi zone de sărăcie lucie în care se trăieşte la limita de subzistenţă. E o ţară mai degrabă a contrastelor şi asta se vede cel mai bine chiar în capitală. Aici blocuri ultramoderne din metal şi sticlă, dincolo magherniţe şi ruine...
Marduk
QUOTE(Erwin @ 27 Apr 2010, 11:23 PM) *
Exista unele zone foarte frumoase în România care nu se compară cu nicio ţară din lume, atât din punct de vedere turistic ...........

Niciodata nu voi considera ca exista alta tara mai frumoasa decat Romania, nu poti sa compari frumusetea unei tari cu alteia, ficare tara are ceva deosebit, dar cand vine vorba de analizat, criticat, etc. nu faci referire la tara, la frumusetile acesteia, ci la nivelul social si cultural al celor care traiesc in acel spatiu geografic. Romanii sunt gospodari, harnici, etc. dar ca sa faci aceasta apreciere trebuie sa faci si comparatii si nu-ti trebuie decat sa treci in Ungaria, atunci incepi sa te mai gandesti ce inseamna sa fi gospodar si harnic doar in spatele portii tale iar in fata casei pe drum za lasi sa putrezeasca un caine lovit de o masina. Or arata casele romanilor bine, or fi curtile lor aranjate si dichisite, dar romanul nu are spirit comunitar, ce e dincolo de poarta nu mai este treaba lui, eu cred ca asta este cea mai mare gresala a romanilor, neimplicarea in problemele comunitatii, mai rau ii desconsidera si-i blameaza pe cei care intr-un fel sau altul vor binele comunitatii. Cunosc bine reactia unora dintre romani "ce-a venit ţaţă Floare asta a lu Mitica sa se dea el mare pe acilea, sa ne puna sa facem santuri, sa faca el daca vrea sanţuri" este doar un exemplu.
abis
QUOTE(Marduk @ 28 Apr 2010, 10:25 AM) *
Niciodata nu voi considera ca exista alta tara mai frumoasa decat Romania, nu poti sa compari frumusetea unei tari cu alteia, ficare tara are ceva deosebit

Din ce spui tu aici rezulta si concluzia ca Romania nu este mai frumoasa decat alte tari. smile.gif

Parerea mea este ca poti compara ceea ce este comparabil: poti spune sa Elvetia are peisaje montane mai interesante, Croatia are plaje mai spectaculoase, Franta o gastronomie mai rafinata etc. Si la urma urmei frumusetea tine de gusturi: daca cineva se simte mai bine ori ii place mai mult tara X decat tara Y, nu conteaza care este originea lui, nu este un adevar absolut, ci unul relativ la propriile perceptii si gusturi.

In rest, din pacate, ai perfecta dreptate.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 27 Apr 2010, 08:40 PM) *
Polonia? cred ca nu sti ce vorbesti, daca este sa comparam Romania cu vreo tara atunci acea tara ar putea fi Bulgaria sau Serbia ( desi eu am unele retineri)

am spus "macar" nu ca acum ne comparam cu polonia.
sincer cred ca suntem inaintea bulgarilor si mai ales inaintea sarbilor care desi sunt harnici le lipseste o doaga numita toleranta.

casele romanilor NU arata bine, poate daca compari cu kazahstan sa arate mai bine in medie. senzatia este de sec 19 in satele romanesti.
Marduk
QUOTE(abis @ 28 Apr 2010, 11:19 AM) *
Din ce spui tu aici rezulta si concluzia ca Romania nu este mai frumoasa decat alte tari.

Pentru mine Romania este cea mai frumoasa, pentru a descoperi aceasta frumusete ar trebuii sa te afli cat mai departe de "civilizatie". Toate tarile sunt frumoase in felul lor, dar ca Romania nu este nici una.

@turbo
QUOTE
casele romanilor NU arata bine, poate daca compari cu kazahstan sa arate mai bine in medie. senzatia este de sec 19 in satele romanesti.

se poate sa ai dreptate, unele sunt pre mari si nu servesc scopului pentru care au fost construite, dar nici nu poti sa compari casele romanilor cu cele din Kazahstan, poate din Kazahstanul lui Borat.
Johann_Moritz
Ce este rumusetea? Pt. broscoiul raios, broasca lui raioasa. smile.gif
abis
QUOTE(Marduk @ 28 Apr 2010, 03:15 PM) *
Pentru mine Romania este cea mai frumoasa

Te contrazici cu ce spuneai aici: nu poti sa compari frumusetea unei tari cu a alteia. smile.gif

Daca spui ca este cea mai frumoasa inseamna ca ai facut o comparatie. In plus, ca sa afirmi asa ceva trebuie sa le fi vazut pe toate. Nu stiu daca ai reusit performanta de a vedea toate tarile...

QUOTE
Toate tarile sunt frumoase in felul lor, dar ca Romania nu este nici una

Fraza asta este la fel de adevarata ca oricare dintre urmatoarele:

Toate tarile sunt frumoase in felul lor, dar ca Franta nu este nici una
Toate tarile sunt frumoase in felul lor, dar ca Italia nu este nici una
Toate tarile sunt frumoase in felul lor, dar ca Albania nu este nici una
Toate tarile sunt frumoase in felul lor, dar ca Bangladesh nu este nici una

samd
QUOTE
nici nu poti sa compari casele romanilor cu cele din Kazahstan

De ce nu poti sa le compari? Sunt case frumoase in Romania si case urate; banuiesc ca si in Kazahstan este aceeasi situatie. smile.gif

Bine, pana la urma frumusetea este (cel putin asa se spune) in ochii privitorului, poate ca tie iti place exact ceea ce altcineva considera urat, si invers. Nu putem avea toti aceleasi gusturi.
Marduk
QUOTE(abis @ 28 Apr 2010, 03:28 PM) *
Bine, pana la urma frumusetea este (cel putin asa se spune) in ochii privitorului.....

Mai corect decat atat nu se poate.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 28 Apr 2010, 02:15 PM) *
@turbo
se poate sa ai dreptate, unele sunt pre mari si nu servesc scopului pentru care au fost construite, dar nici nu poti sa compari casele romanilor cu cele din Kazahstan, poate din Kazahstanul lui Borat.

cum ti se par astea?
http://kz.plazasuitesoftampabay.com/houses.jpg

sau astea
http://f7.rimg.info/1564980_f38fbef0520153...de456f52f_1.jpg

exceptand muntii superbi din spate as spune ca sunt in bucale undeva prin zona noua de lux sau intr-o chitila in a doua poza.


crede-ma, romanii au mult in comun cu mentalitatea central-asiatica si casele seamana de multe ori. pojghita europeana este asa, un pamplezir de bonton.
abis
QUOTE(turbo trabant @ 28 Apr 2010, 03:41 PM) *
cum ti se par astea?

Raspuns eu.

Mai misto decat multe din Romania
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 28 Apr 2010, 03:41 PM) *
QUOTE
cum ti se par astea? sau astea

ce pot sa-ti zic, case, niste case nici mai frumoase nici mai urate, poate nu ai inteles comparatia cu filmul lui Borat?
QUOTE
crede-ma, romanii au mult in comun cu mentalitatea central-asiatica si casele seamana de multe ori.

nu stiu cum e mentalitatea central-asiatica dar sigur romanii au mentalitate balcanica, mai apropiata de greceasca decat de kazahstana.


QUOTE(abis @ 28 Apr 2010, 03:46 PM) *
Mai misto decat multe din Romania

"misto" deles bahtalo
turbo trabant
am inteles comparatia dar nu e ca in filmul ala- decat prin dambovita unde a filmat baronul cohen.

daca un extraterestru ar ateriza in romanica ar zice ca tara e un melanj ciudat de occident si orientul mijlociu.

Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 28 Apr 2010, 04:17 PM) *
un melanj ciudat de occident si orientul mijlociu.

poate ca ai dreptate, nu am calatorit in "orient" decat pana la Constantinopol, totusi din ce vad pe NG si Disovery as spune ca acest melanj este departe de realitate, balcanism, treaca mearga dar chiar asa "melanj ciudat" ramane sa mai discutam si sa aducem dovezi pentru a sustine aceasta afirmatie.
Marduk
Exista o vorba "niciodata nu e prea tarziu" nu stiu daca este din folclorul autohton sau apartine unui filozof renumit, cert este ca dupa 20 de ani in parlamentul Romaniei se dezbate o lege care daca va fi adoptata va genera oarece discutii in Romania poate chiar si in Europa.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 29 Apr 2010, 02:06 PM) *
poate ca ai dreptate, nu am calatorit in "orient" decat pana la Constantinopol, totusi din ce vad pe NG si Disovery as spune ca acest melanj este departe de realitate, balcanism, treaca mearga dar chiar asa "melanj ciudat" ramane sa mai discutam si sa aducem dovezi pentru a sustine aceasta afirmatie.

melanj ciudat: zgaraie-nor modern langa o satra de majoritari si corturile lor ( blocuri confort 2) .

nu ma refer la tigani ma refer la o anumita parte a "clasei muncitoare" si patriotice.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 30 Apr 2010, 02:53 PM) *
melanj ciudat: zgaraie-nor modern langa o satra de majoritari si corturile lor ( blocuri confort 2) .

cred ca aceasta asociere exista in multe orase din UE, or nu se poate spune despre UE ca este un "melanj ciudat"
turbo trabant
satrele in ue nu sunt formate din bastinasi ci din imigranti.
Marduk
exista si "satre" formate din bastinasi, eu am vazut asa ceva in Olanda si am auzit ca ar exista si in Anglia.
turbo trabant
satrele alea de bastinasi erau campinguri . olandezii au o "placere" in a se da cu rulotele.

sper ca nu discutam despre niste hipioti intarziati la woodstock cam cu circa 40 de ani....
Marduk
la olandezi sigur nu este vorba despre placerea de "a se da cu rulotele" am vazut o "satra" in Olanda care chiar era compusa numai din tigani olandezi, zona respectiva era atent supravegheata de politie iar "satra" era departe de bastinasii olandezi.
turbo trabant
am inteles acum, te referi la minoritati bastinase. ma refeream la majoritatea olandezilor.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.