Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Romania Dupa 25 De Ani
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
abis
Uiti ca stiu din interior cum functioneaza sistemul...
March
QUOTE(abis @ 17 Jan 2011, 12:37 PM) *
Alegerea nu are cum sa se faca din mii de judecatori. Nici macar din cateva sute. Cel mult cateva zeci.

In cadrul unei sectii a unei instante competente sa judece un anume dosar sunt cativa judecatori, dosarele se repartizeaza prin tragere la sorti cu un sistem computerizat, asa ca nu se pune problema ca cineva sa poata alege un judecator anume pentru un anumit dosar.


Fugi mai d-aicea cu tromboanele astea pe care nici multi portocalii nu le mai inghit .

Iata :

In atentia CSM - La Tribunalul Dambovita este aleasa “aleatoriu”, cu repetitie obsesiva , judecatoarea Anastasia Soare!
Marduk
QUOTE(abis @ 17 Jan 2011, 10:37 AM) *
Alegerea nu are cum sa se faca din mii de judecatori. Nici macar din cateva sute. Cel mult cateva zeci...... sunt cativa judecatori, dosarele se repartizeaza prin tragere la sorti cu un sistem computerizat.......

Atunci inseamna ca softul este o prostie.
Rovaniemi
Softul nu e o prostie, el scoate rezultate potrivit parametrilor primiţi. rolleyes.gif Poţi de exemplu să plasezi īn intervalul orar 10-12 procestul care trebuie, iar de la 10-12 să nu fie configurat ca activ decīt completul de judecată potrivit. Īn cazul ăsta, programul ce să facă? unica soluţie e să īmprecheze cele 2 entităţi şi să le declare hoţ şi hoţie ... sau ceva de genu ... era o expresi, nu mai ştiu exact ... biggrin.gif
Marduk
QUOTE(Rovaniemi @ 17 Jan 2011, 07:45 PM) *
Softul nu e o prostie, el scoate rezultate potrivit parametrilor primiţi.

Corect, prostia provine de la programatori.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 17 Jan 2011, 08:05 PM) *
Corect, prostia provine de la programatori.


Ntz, e un schepsis, ca nici usturoi sa nu manance, nici gura sa le puta. "Calculatoru' e de vina, frate, ce sa fac eu daca asa a ales calculatorul!" jamie.gif


QUOTE
Uiti ca stiu din interior cum functioneaza sistemul...


Ce nu stii este cat de usor poate fi manipulat un program din asta de distribuire aleatorie. jamie.gif
Marduk
QUOTE(Cucu Mucu @ 17 Jan 2011, 08:19 PM) *
"Calculatoru' e de vina, frate, ce sa fac eu daca asa a ales calculatorul!"

rofl.gif
gigip
QUOTE(Marduk @ 17 Jan 2011, 08:05 PM) *
Corect, prostia provine de la programatori.

Prostia nu are cum sa provine de la programatori,sistemul de calcul nu este romanesc,cei care l-au inventat stiu ca el nu poate fi prost! Un lucru nu au prevazut,ca orice sistem,supersofisticat si corect,daca intra pe mana BUBA(SPECIALISTI IN HOTIE),este deturnat in interesul lor de imbogatire!
E clar ca e vorba de prostie,marduk,dar aceasta,ca si hotia este in curtea incompetentilor si coruptilor pedelisti!
Ca si ministrul??? Oprea,fostul sef al mafiei personale a lui Nastase,promovat seful mafiei personale a lui Basescu,ar fi cazul sa-si dea demisia si tu si ceilalti pupinbasesti ar fi cazul sa nu ne mai insultati inteligenta cu postarile voastre,cel putin puerile(fiind un domn nu pot sa zic imbecile)
gigip
Marduk
QUOTE(March @ 17 Jan 2011, 08:58 PM) *
Nu-i de ras e de plans amarnic !

Moncher daca n-ai suflet de programator, n-ai decat sa plangi. mwah1.gif
Rovaniemi
QUOTE(Marduk @ 17 Jan 2011, 08:05 PM) *
Corect, prostia provine de la programatori.


Nope, nu de la programatori, ci de la utilizatori. Technically speaking, programatorul scrie codul după cum īi este solicitat. Iar dacă utilizatorul ştie ce şi cum să configureze, şi apoi ce şi cum să ceară, obţine ce vrea. De ex. dacă tu lucrezi īn Word, şi īn loc să ceri tipărirea 3 exemplare dintr-un document de 10 pagini, tu ceri să fie tipărite 333 de pagini, cine e de vină că se termină tonerul din imprimantă?!? ohyeah.gif Ceasul rău! rolleyes.gif

P.S. Bineīnţeles, şi programatorul poate să-şi bage coada şi să facă stricăciuni. Ceea ce susţineam eu este că e perfect posibil ca o aplicaţie software, scrisă cu bună credinţă, conform specificaţiilor, şi fără buguri, poate fi totuşi configurată corespunzător astfel īncīt utilizatorul să obţină anumite rezultate specifice.
Cucu Mucu
QUOTE(Rovaniemi @ 17 Jan 2011, 09:43 PM) *
Ceea ce susţineam eu este că e perfect posibil ca o aplicaţie software, scrisă cu bună credinţă, conform specificaţiilor, şi fără buguri, poate fi totuşi configurată corespunzător astfel īncīt utilizatorul să obţină anumite rezultate specifice.


Vezi HexWorkshop, IDA Pro - super unelte de programare, dar si uneltele nambar oan ale crackerilor.
abis
QUOTE(Marduk @ 17 Jan 2011, 08:05 PM) *
Corect, prostia provine de la programatori.

Ce-mi place cand isi dau cu parerea unii care habar nu au despre ce vorbesc. smile.gif

Softul care gestioneaza, printre altele, repartizarea aleatorie a dosarelor, este unul implementat la nivel national, nu poate fi "manarit" asa de usor.
Marduk
QUOTE(abis @ 18 Jan 2011, 10:23 AM) *
Ce-mi place cand isi dau cu parerea unii care habar nu au despre ce vorbesc.

Moncher, se intampla sa ma pricep, stiu ce zic iar faptul ca ai adaugat la final "nu poate fi "manarit" asa de usor." ma scuteste de explicatii suplimentare.
Marduk
Ieri am asistat la o scena care defineste starea in care a ajuns poporul si politicienii romani, batjocura generala fara bun simt si in orice imprejurare. Sa huiduiesti in timpul intonarii imnului national denota nu lipsa de respect nu incalcarea onoarei militare (am inteles ca multi din cei ce huiduiau erau militari, politisti) ci boala specifica romanilor care ne macina de peste 20 de ani. Este clar ca inca de la "revolutie" au existat unii mai neindreptatiti decat altii, niste perdanti care nu vor sa accepte pierderea suferita care vor razbunare cu orice pret fie chiar cu dezonoarea suferita de huiduiala unui simbol national, imnul. Nu conteaza pe cine vrei sa huiduiesti, daca vrei sa-l huiduiesti pe Basescu sau pe Iliescu fa-o dar cand vine vorba de simboluri care sunt mai presus de oameni mai bine taci cateva clipe apoi na-i decat sa-ti urlii nedreptatea ce crezi ca ti s-a facut. In asemenea hal sa fi ajuns romanii incat sa identifice in orice este sfant acestui neam pe Basescu? Cine este acest Basescu care strange atat ura? si pentru ce? Cine sunt cei care il urasc? care il vor distrus, disparut, sters din cartile de istorie, si pentru ce? Rusine tuturor celor care ne-au adus in aceasta situatie, nu conteaza cum se numesc, ce politica fac sau din ce partid fac parte. Au dovedit ca nu sunt in stare sa conduca aceasta tara ca inca din primele zile ale "revolutiei" au avut in minte interesul personal si nu pe cel national. Azi se vede clar ce au ajuns si unii si altii, cine sunt cei care profita de ani de zile de cei multi si prosti. Nu ies in strada amaratii care au salarii de 700 de lei si cate doi copii, pensii de abia isi platesc intretinerea si medicamentele ci cei care de bine de rau aveau din ce trai chiar si cu ce le-a luat statul, diferenta aia obtinuta prin fel de fel de legi si ordonante menite sa acorde privilegii. Celor care s-au facut de rusine, huiduind in timpul imnului, le-as spune povestea cainelui legat in lant, cand are stapanul mancare, mananca si catelul cand nu, rabda de foame si unul si celalalt, uneori, depinde de catel, mai si musca stapanul fie ca nu-i da sa manance fie ca-i mai trage cate una, asa-i la stapan, iar cate odata rupe lantul si fuge in gura lupului.
March
QUOTE(Marduk @ 25 Jan 2011, 01:42 PM) *
Celor care s-au facut de rusine, huiduind in timpul imnului, le-as spune povestea cainelui legat in lant, cand are stapanul mancare, mananca si catelul cand nu, rabda de foame si unul si celalalt, uneori, depinde de catel, mai si musca stapanul fie ca nu-i da sa manance fie ca-i mai trage cate una, asa-i la stapan, iar cate odata rupe lantul si fuge in gura lupului.

Intrucat "Stapanul" vostru a terminat mancarea poate emigrati in US. Veti avea ocazia acolo sa ascultati imnul american cu mana la inima. Si cu burta plina !
Marduk
Daca vrei sa sti mi-as dori ca romanul sa fie ca americanul, care sunt convins ca sta cu mana pe inima ascultandu-si imnul chiar si cu burta goala.
Marduk
La mai mult de 20 de ani de la "revolutie" vine un om si ne spune cate ceva despre dizidenta si dizidentii romani clapping.gif Imi place tipul, nu l-am vazut pana acum, mi-am propus sa citesc mai multe despre acest Claude Karnoouh.
Rovaniemi
QUOTE(Marduk @ 25 Jan 2011, 11:54 AM) *
Daca vrei sa sti mi-as dori ca romanul sa fie ca americanul, care sunt convins ca sta cu mana pe inima ascultandu-si imnul chiar si cu burta goala.


Hehe, să vezi ce molfăiau băieţii la anburgeri cīt timp se cīnta imnul american la meciurile decisive pentru superBowl-ul (de fotbal american). smile.gif
turbo trabant
mi-a zis mie odata un american: patriotismul declarat e pentru prosti si politicieni. cel din inima e pentru tine.

corolar: ce pare nesimtire ( molfaire henbergeri) e de fapt ce mi-a zis americanul. in rrroomania plina de patridioti ar fi sarit ca arsi o gramada de politicieni si analisti la faza cu henburgerii. aceiasi care aplauda huiduirea la o sarbatoare nationala.
gigip
QUOTE(Marduk @ 25 Jan 2011, 11:42 AM) *
Ieri am asistat la o scena care defineste starea in care a ajuns poporul si politicienii romani, batjocura generala fara bun simt si in orice imprejurare. Sa huiduiesti in timpul intonarii imnului national denota nu lipsa de respect nu incalcarea onoarei militare (am inteles ca multi din cei ce huiduiau erau militari, politisti) ci boala specifica romanilor care ne macina de peste 20 de ani. Este clar ca inca de la "revolutie" au existat unii mai neindreptatiti decat altii, niste perdanti care nu vor sa accepte pierderea suferita care vor razbunare cu orice pret fie chiar cu dezonoarea suferita de huiduiala unui simbol national, imnul. Nu conteaza pe cine vrei sa huiduiesti, daca vrei sa-l huiduiesti pe Basescu sau pe Iliescu fa-o dar cand vine vorba de simboluri care sunt mai presus de oameni mai bine taci cateva clipe apoi na-i decat sa-ti urlii nedreptatea ce crezi ca ti s-a facut. In asemenea hal sa fi ajuns romanii incat sa identifice in orice este sfant acestui neam pe Basescu? Cine este acest Basescu care strange atat ura? si pentru ce? Cine sunt cei care il urasc? care il vor distrus, disparut, sters din cartile de istorie, si pentru ce? Rusine tuturor celor care ne-au adus in aceasta situatie, nu conteaza cum se numesc, ce politica fac sau din ce partid fac parte. Au dovedit ca nu sunt in stare sa conduca aceasta tara ca inca din primele zile ale "revolutiei" au avut in minte interesul personal si nu pe cel national. Azi se vede clar ce au ajuns si unii si altii, cine sunt cei care profita de ani de zile de cei multi si prosti. Nu ies in strada amaratii care au salarii de 700 de lei si cate doi copii, pensii de abia isi platesc intretinerea si medicamentele ci cei care de bine de rau aveau din ce trai chiar si cu ce le-a luat statul, diferenta aia obtinuta prin fel de fel de legi si ordonante menite sa acorde privilegii. Celor care s-au facut de rusine, huiduind in timpul imnului, le-as spune povestea cainelui legat in lant, cand are stapanul mancare, mananca si catelul cand nu, rabda de foame si unul si celalalt, uneori, depinde de catel, mai si musca stapanul fie ca nu-i da sa manance fie ca-i mai trage cate una, asa-i la stapan, iar cate odata rupe lantul si fuge in gura lupului.

Tovarase marduk,tov. Bobu ar fi invidios pentru odele si osanalele pe care i le inchini carmaciului natio!nal.Cei care l-au HUIDUIT PE BASESCU NU AU HUIDUIT IMNUL NATIONAL(din cate stiu eu imnul Romaniei nu este traiasca Basescu ci "Desteapta-te romane" Oamenii aia,militari ,politisti au intrat in armata ,s-au trezit si s-au culcat cu drapelul si imnul in gand,au jurat,in sunetul imnului sa apere tara si poporul roman,SI NU PE DICTATORII ORI NEODICTATORII VREMELNICI AI TARII.lA INHUMAREA COPIILOR,PARINTILOR ORI FRATILOR NOSTRI,CAZUTI PE CAMPUL DE LUPTA SE INTONEAZA IMNUL NATIONAL SI NIMENI NU HUIDUIE,DIMPOTRIVA!
pENTRU CA MINTITI CA SEFUL VOSTRU ,CU NERUSINARE VA MAI SPUN UN LUCRU ELEMENTAR,LA ORICE INHUMARE A UNUI MILTAR IN REZERVA,MORT DE VARSTA ORI DE BOALA,SE CANTA IMNUL NATIONAL SI SE TRAG SALVE DE AUTOMAT,SPRE CINSTIREA CELUI CARE A FOST OSTASUL TARII SI POPORULUI SAU.
Tatal meu,fost colonel in rezerva ,a murit la 75 de ani,fiind inhumat cu onoruri militare si in sunetul imnului national.Conform regulamentelor militare,orice militar in rezerva,subofiter,ofiter ori general,la cererea familiei va fi inhumat cu onoruri miltare,in sunetul imnului national.
A afirma ca militarii in rezerva au huiduit imnul national,si nu pe DICTATORUL BASESCU,este o grava jignire a celor care ,toata viata lor au fost si sint sub drapellul si in sunetele marete ale imnului national,rusine sa va fie.
PS:Au fost sute de manifestari in tara unde s-a intomnat imnul national la care Dictatorul nu a participat.Posteaza un singur caz in care militarii ori alta persoana a huiduit imnul!!!
PS 2:Am fost printre cei 5000 de participanti la marsul rezervistilor din Capitala.Spre informarea voastra marsul s-a incheiat in fata Academiei Tehnice Militare prin cantarea imnului national de catre fanfara militara si de catre cei peste 5000 de participanti,care au salutat cu mana la piept ori la tampla,multi dintre ei cu ochii in lacrimi.
gigip
turbo trabant
QUOTE(gigip @ 25 Jan 2011, 03:42 PM) *
politisti au intrat in armata ,s-au trezit si s-au culcat cu drapelul si imnul in gand,au jurat,in sunetul imnului sa apere tara si poporul roman,SI NU PE DICTATORII ORI NEODICTATORII VREMELNICI AI TARII

mi-au dat lacrimile. cred ca militienii tot asa l-au huiduit si pe ceasca rofl.gif rofl.gif rofl.gif

nu mai vorbesc de armia romana unde un TAB = un general.
March
QUOTE(gigip @ 25 Jan 2011, 04:42 PM) *
A afirma ca militarii in rezerva au huiduit imnul national,si nu pe DICTATORUL BASESCU,
gigip

Desigur ca pe dictachior l-au huiduit. Da' acum securistii pe stil nou al lui Basea vin si infiereaza cu manie exact asa cum au invatat de la cei pe stil vechi ! devil.gif
Marduk
QUOTE(gigip @ 25 Jan 2011, 02:42 PM) *
.....Cei care l-au HUIDUIT PE BASESCU NU AU HUIDUIT IMNUL NATIONAL

QUOTE(March @ 25 Jan 2011, 03:35 PM) *
Desigur ca pe dictachior l-au huiduit.....


Mai, tovilor am zis eu ca au huiduit imnul national? am zis ca au huiduit in timpul intonarii imnului national, daca aveau ceva scoarta pe creier ( a se citii circumvolutiuni) taceau cand se intona imnul iar apoi nu aveau decat sa urle cat ii tineau bojogi. Puteau sa-l huiduie si pa tata ca tot n-aude saracu.
gigip
QUOTE(turbo trabant @ 25 Jan 2011, 02:47 PM) *
mi-au dat lacrimile. cred ca militienii tot asa l-au huiduit si pe ceasca rofl.gif rofl.gif rofl.gif

nu mai vorbesc de armia romana unde un TAB = un general.

Spre informarea ta si pe vremea lui Ceasca dar si a lui Matroz imparat militienii ori politistii de rand nu au fost iubiti DAR NICI NU I-AU IUBIT PE CEI DOI,asa ca daca nu te pricepi,ciocu' mic!
Voi cei care vorbiti din auzite confundati pe SEFII MARI,SECRETARII DE STAT,COMANDANTII DE UNITATI,NUMITI POLITIC CU POLITISTII ORI MILITIENII SIMPLI CARE AU MUNCIT DIN GREU PENTRU O PAINE.
NOI NU L-AM HUIDUIT PE CEASCA PENTRU CA NU AVEA OBICEIUL SA VINA PE LA NOI(venea in schimb Ioan Coman ori Dinca) si chiar nu aveam motive sa-l huiduim pentru ca el nu ne-a furat din buzunare banii cuveniti pentru munca noastra.
Daca Ceasca,precum Basescu si Boc ne-ar fi jecmanit,fii sigur ca l-am fi huiduit si pe el ,cum l-am injurat(iesi afara....) pe matroz.
Cei care s-au batut pe campurile de lupta ori cu bandele de infractori nu stiu ce e frica,nu tremura in fata unui politruc,fie el si presedinte!
gigip
Marduk
QUOTE(gigip @ 25 Jan 2011, 09:38 PM) *
Daca Ceasca,precum Basescu si Boc ne-ar fi jecmanit,fii sigur ca l-am fi huiduit si pe el ,cum l-am injurat(iesi afara....) pe matroz.
Cei care s-au batut pe campurile de lupta ori cu bandele de infractori nu stiu ce e frica,nu tremura in fata unui politruc,fie el si presedinte!

rofl.gif ar trebui sa incepi sa te tragi singur de maneca, sau sa spui aberatiile astea in fata oglinzii, ce naiba mai nenea gigip chiar crezi ca vorbesti cu tancii aici?
gigip
[quote name='Marduk' date='25 Jan 2011, 10:08 PM' post='700163']
rofl.gif ar trebui sa incepi sa te tragi singur de maneca, sau sa spui aberatiile astea in fata oglinzii, ce naiba mai nenea gigip chiar crezi ca vorbesti cu tancii aici?
[/quo
Inca odata esti infantil! Ceausescu ,poate de frica,poate ca s-a declarat militar,ca fratele lui(un om extraordinar,cum afirma cei care l-au cunoscut) a respectat militarii,militienii,securistii si ceilalti din sistemul de aparare!
Si Basescu,atata timp cat nu a umilit politistii,militarii ori rezervistii ,cat nu LE-A FURAT DIN BUZUNAR 50-70% din venituri,NU A FOST HUIDUIT SI INJURAT COPIOS DE CATRE EI.
Unde esti tu absurd este ca ii acuzi pe militari ca nu l-au injurat si insultat pe Ceasca,ce motiv ar fi avut sa o faca?
Citeste si invata(daca te ajuta mintea);
1_Militarii au jurat sa apere tara,poporul roman si pe conducatorul sau! Daca nu-si respectau cuvantul erau judecati si condamnati.
2-Ca sa huidui ,sa injuri pe cineva trebuie ca acea persoana sa-ti fi pricinuit o paguba,sa-ti fure banii,sa te jigneasca,sa incalce angajamentele luate fata de tine,asa cum a facut pupatul tau in base.
3-Daca ai fi muncit undeva in viata ta ai fi inteles ca UN ANGAJAT ,CHIAR SI LA O FIRMA PARTICULARA CARE CASTIGA BINE,ESTE RESPECTAT SI APRECIAT DE PATRONUL SAU,ESTE RECOMPENSAT PENTRU CE FACE,SEFII LUI RESPECTA ANGAJAMENTELE ASUMATE FATA DE EL,NICIODATA NU-L VA HUIDUI,INJURA PE ACEL PATRON,DIMPOTRIVA.
In cazul lui Basescu,comandantul ostirii romane,al tuturor militarilor activi ori in rezerva,numai un dobitoc poate crede ca el nu va fi dispretuit atata timp cat,fiind chemat sa le apere drepturile,EL,IMPREUNA CU OPREA,BOC,IGAS SI ALTI HOTI DIN BUZUNARE LE FURA BANII NECESARI PENTRU SUPRAVIETUIREA LOR.
gigip
abis
QUOTE(gigip @ 26 Jan 2011, 07:57 AM) *
Unde esti tu absurd este ca ii acuzi pe militari ca nu l-au injurat si insultat pe Ceasca,ce motiv ar fi avut sa o faca?


Ce motive? De exemplu, faptul ca era un dictator sangeros, care si-a construit puterea prin teroare aplicata sistematic (cu ajutorul securitatii, militiei si armatei) intregului popor; ca a distrus satele Romaniei prin politica de "sistematizare"; ca si-a umilit si infometat poporul, in timp ce-l obliga sa-i dedice manifestari omagiale pe stadioane, pe scene, pe strada; ca a dispus sa trageti in cetatenii romani care nu cereau decat dreptul a o viata decenta.

QUOTE
Militarii au jurat sa apere tara,poporul roman si pe conducatorul sau! Daca nu-si respectau cuvantul erau judecati si condamnati.

Deci militarii care au trecut de partea Revolutiei au gresit?

QUOTE
Daca ai fi muncit undeva in viata ta ai fi inteles ca UN ANGAJAT ,CHIAR SI LA O FIRMA PARTICULARA CARE CASTIGA BINE,ESTE RESPECTAT SI APRECIAT DE PATRONUL SAU,ESTE RECOMPENSAT PENTRU CE FACE,SEFII LUI RESPECTA ANGAJAMENTELE ASUMATE FATA DE EL,NICIODATA NU-L VA HUIDUI,INJURA PE ACEL PATRON,DIMPOTRIVA.

Am inteles. Deci treaba era asa: voi, militienii, impreuna cu securistii si militarii aparati "oranduirea socialista", iar in schimb primeati o gramada de bani. Atat timp cat salariul va venea la termen nu aveati niciun motiv sa contestati in vreun fel oranduirea comunista, pe Ceausescu, metodele regimului de a se mentine, tratamentul la care erau supusi opozantii...
Marduk
QUOTE(gigip @ 26 Jan 2011, 07:57 AM) *
QUOTE
..... Ceausescu ,poate de frica,poate ca s-a declarat militar,ca fratele lui(un om extraordinar,cum afirma cei care l-au cunoscut) a respectat militarii,militienii,securistii si ceilalti din sistemul de aparare!

Nu inteleg ce ai vrut sa zici in prima parte despre Ceausescu, ca s-a declarat militar, etc. dar cu siguranta intelegem diferit chestia asta cu respectul.
QUOTE
Unde esti tu absurd este ca ii acuzi pe militari ca nu l-au injurat si insultat pe Ceasca,ce motiv ar fi avut sa o faca?

Gura pacatosului adevar graieste, chiar ce motiv ar fi avut militarii (subofiterii si ofiterii) sa-l injure pe Ceausescu?
QUOTE
Militarii au jurat sa apere tara,poporul roman si pe conducatorul sau! Daca nu-si respectau cuvantul erau judecati si condamnati.

Cu apararea tarii si a poporului am inteles dar despre conducator nu ma pot pronunta pentru ca sunt inca sub juramant devil.gif
Cucu Mucu
QUOTE(turbo trabant @ 25 Jan 2011, 02:47 PM) *
nu mai vorbesc de armia romana unde un TAB = un general.


Ntz, avem mai multi generali!

QUOTE
Spre informarea ta si pe vremea lui Ceasca dar si a lui Matroz imparat militienii ori politistii de rand nu au fost iubiti DAR NICI NU I-AU IUBIT PE CEI DOI,asa ca daca nu te pricepi,ciocu' mic!


Hai, bre, ca ai dat cu mucii in fasole. Las-o dracu' de treaba, nu mai ridica atat in slavi militienii, ca nu am uitat inca cine erau si cu ce se ocupau... fire-ar ai dracu' cu melcii lor. jamie.gif
gigip
QUOTE(Cucu Mucu @ 26 Jan 2011, 10:56 AM) *
Ntz, avem mai multi generali!
Hai, bre, ca ai dat cu mucii in fasole. Las-o dracu' de treaba, nu mai ridica atat in slavi militienii, ca nu am uitat inca cine erau si cu ce se ocupau... fire-ar ai dracu' cu melcii lor. jamie.gif

Cuculetule,scuza-ma dar nu ai inteles ce am postat eu! Tu,om pe care il apreciez pentru ideile sale pertinente,confuzi militianul de rand si politistul de rand cu fostii si actualii nomenclaturisti,numiti politic in functii de conducere banoase.Astia,si atunci si acum in regimul BUBA sunt sub 1% dintre acestia.A generaliza imaginea a 1% intre politrucii de ieri si de azi la ceilalti 99% dintre miltari ori jandarmi sau politisti este o prostie proprie pupinbasestilor,si,sincer ,nu cred ca faci parte dintre ei.
In militie,politie,armata,aviatie,si inainte de '89 si acum au fost si sunt zeci de mii de profesori universitari doctori,ingineri,psihologi,informaticieni care nu fac politica,nu inalta osanale lui Ceausescu,Iliescu,Constantinescu ori Basescu!
Etichetarea unor intregi categorii sociale ca fiind obedienta,pupincurista ,corupte etc.,il descalifica pe cel care o face,ca fiind prost ori cel putin prost informat.
Numai bolsevicii ori nazistii au spus ca toti cei care nu erau de acord cu ei sunt banditi,dusmani ai poporului etc.
gigip
abis
QUOTE(gigip @ 26 Jan 2011, 01:37 PM) *
In militie,politie,armata,aviatie,si inainte de '89 si acum au fost si sunt zeci de mii de profesori universitari doctori,ingineri,psihologi,informaticieni care nu fac politica,nu inalta osanale lui Ceausescu,Iliescu,Constantinescu ori Basescu!

In militie si in armata, ca doar am prins stagiul militar obligatoriu (in aviatie nu stiu, cu aviatorii n-am avut contact), era plin de analfabeti, tampiti, spagari, betivi, incompetenti, batausi. Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete. Cine a facut armata stie cum erau ofiterii ori subofiterii. Si la fel, cine a intrat in contact cu militienii, fie ca era vorba de sectorist, de spagarul de la circulatie ori de altii. Nu-i mai ridica in slavi ca nu merita.

N-or face ei politica, dar asta nu inseamna ca e mare branza de capul lor. Vrei sa iti povestesc despre cretinii de la unitatea de tancuri unde mi-am facut armata, in Tg Mures? Vrei sa-ti povestesc despre semianalfabetii care habar nu au nici sa scrie corect numele pe un proces-verbal? Am fost sanctionat o singura data de cand conduc masina de un tablagiu pentru ca am parcat prea aproape de o statie de autobuz, in Pta Unirii, si care nu mi-a scris corect numele, si n-am un nume extrem de complicat, motiv pentru care am obtinut anularea PV-ului in instanta... Vrei sa vorbim despre spagile platite intai pentru a scapa de armata, apoi pentru a fi trimis in misiune in Afganistan? Vrei sa vorbim despre mafia permiselor? Despre politistii care cunosc doar bataia ca metoda de ancheta? Despre politistii care protejeaza infractori? Despre o sectie intreaga de politie (sectia 5 din Bucuresti) care a fost prinsa la furat benzina? Sincer, cred ca politia este cea mai corupta institutie a statului roman si cea mai ineficienta
ilie
QUOTE(gigip @ 26 Jan 2011, 01:37 PM) *
Numai bolsevicii ori nazistii au spus ca toti cei care nu erau de acord cu ei sunt banditi,dusmani ai poporului etc.

Gigipuletule gresesti!
Mai multi zic asta, printre care si dumneata si March despre altii care nu au parerile voastre politice.
March
QUOTE(abis @ 26 Jan 2011, 03:53 PM) *
In militie si in armata, ca doar am prins stagiul militar obligatoriu (in aviatie nu stiu, cu aviatorii n-am avut contact), era plin de analfabeti, tampiti, spagari, betivi, incompetenti, batausi.

Printre aia a facut si "Jupanul" vostru armata ! tongue.gif
abis
Printre aia au facut armata toti barbatii din Romania care au "prins" stagiul militar obligatoriu.

Tu ai facut armata?
gigip
QUOTE(abis @ 26 Jan 2011, 01:53 PM) *
In militie si in armata, ca doar am prins stagiul militar obligatoriu (in aviatie nu stiu, cu aviatorii n-am avut contact), era plin de analfabeti, tampiti, spagari, betivi, incompetenti, batausi. Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete. Cine a facut armata stie cum erau ofiterii ori subofiterii. Si la fel, cine a intrat in contact cu militienii, fie ca era vorba de sectorist, de spagarul de la circulatie ori de altii. Nu-i mai ridica in slavi ca nu merita.

N-or face ei politica, dar asta nu inseamna ca e mare branza de capul lor. Vrei sa iti povestesc despre cretinii de la unitatea de tancuri unde mi-am facut armata, in Tg Mures? Vrei sa-ti povestesc despre semianalfabetii care habar nu au nici sa scrie corect numele pe un proces-verbal? Am fost sanctionat o singura data de cand conduc masina de un tablagiu pentru ca am parcat prea aproape de o statie de autobuz, in Pta Unirii, si care nu mi-a scris corect numele, si n-am un nume extrem de complicat, motiv pentru care am obtinut anularea PV-ului in instanta... Vrei sa vorbim despre spagile platite intai pentru a scapa de armata, apoi pentru a fi trimis in misiune in Afganistan? Vrei sa vorbim despre mafia permiselor? Despre politistii care cunosc doar bataia ca metoda de ancheta? Despre politistii care protejeaza infractori? Despre o sectie intreaga de politie (sectia 5 din Bucuresti) care a fost prinsa la furat benzina? Sincer, cred ca politia este cea mai corupta institutie a statului roman si cea mai ineficienta

Nu neg cele scrise de tine ,dar a generaliza ca 5 semianalfabeti din armata,politie ori alt domeniu ii reprezinta pe ceilalti 200000 de mii de profesori universitari,ingineri,informaticieni,psihologi etc.este mult mai grav decat a o confunda pe semianalfabeta Eba cu prof Marga,cu Emil Constantinesu si alti intelectuali romani de valoare care au intrat in politica!!!
Daca intr-o padure tanara si frumoasa gasesti 5 copaci strambi ori pitici,nimeni nu-ti da dreptul sa afirmi ca e o paragina.
Cand vei intelege ca generalizarile intr-0 logica elementara ,duc la concluzii eronate,vei putea fi recuperat(daca esti tanar si,mai ales daca ai citit mai mult de o carte in viata ta)
Dupa voi daca Ridzi si Placinta,Nati Meir,Voicu ori alti oameni politici au furat(inclusiv Basescu praduitorul flotei,Nastase ,Falca etc),TOTI OAMENII POLITICI SUNT HOTI -gandire care fractureaza si violeaza grav logica elementara,la nivelul creselor si gradinitelor.
gigip
abis
QUOTE(gigip @ 26 Jan 2011, 02:44 PM) *
Nu neg cele scrise de tine ,dar a generaliza ca 5 semianalfabeti din armata,politie ori alt domeniu ii reprezinta pe ceilalti 200000 de mii de profesori universitari,ingineri,informaticieni,psihologi etc.este mult mai grav...

Dupa cum scrii tu, in politie ar fi 5 semianalfabeti, spagari, batausi, incompetenti, si pe langa ei vreo 200.000 de profesori universitari... Da-mi voie sa cred ca procentele sunt de fapt invers. Hai sa facem un sondaj chiar aici, pe han, sa vedem cati dintre cei care scriu aici au avut contact cu militia si/sau armata si care le sunt impresiile. Iti asumi riscul?

QUOTE
Dupa voi daca Ridzi si Placinta,Nati Meir,Voicu ori alti oameni politici au furat(inclusiv Basescu praduitorul flotei,Nastase ,Falca etc),TOTI OAMENII POLITICI SUNT HOTI

Nu a spus nimeni ca toti, ci doar ca, cel mai probabil, marea majoritate sunt incompetenti si/sau corupti. Si situatia este valabila pentru toate partidele.
ilie
QUOTE(gigip @ 26 Jan 2011, 02:44 PM) *
Dupa voi daca... alti oameni politici au furat,TOTI OAMENII POLITICI SUNT HOTI

Aha! Pentru ce altceva sa te faci om politic?!
Cucu Mucu
QUOTE(gigip @ 26 Jan 2011, 01:37 PM) *
Cuculetule,scuza-ma dar nu ai inteles ce am postat eu! Tu,om pe care il apreciez pentru ideile sale pertinente,confuzi militianul de rand si politistul de rand cu fostii si actualii nomenclaturisti


Ntz, nu confund nimic. Stiu destui militieni scoliti la 6 luni din cizmari, tamplari, unii chiar din agricultori, ca avea partidul nevoie de militieni grei de cap si tari in pumn. Si am avut contact si cu armata - jandarmeria pe timpul stagiului, intr-o unitate de elita a jandarmeriei, si nu prea pot spune lucruri magulitoare despre ei. Asta e, imi pare rau, dar nu prea as avea pe cine sa laud la capitolul asta! ohyeah.gif
gigip
QUOTE(Cucu Mucu @ 26 Jan 2011, 03:02 PM) *
Ntz, nu confund nimic. Stiu destui militieni scoliti la 6 luni din cizmari, tamplari, unii chiar din agricultori, ca avea partidul nevoie de militieni grei de cap si tari in pumn. Si am avut contact si cu armata - jandarmeria pe timpul stagiului, intr-o unitate de elita a jandarmeriei, si nu prea pot spune lucruri magulitoare despre ei. Asta e, imi pare rau, dar nu prea as avea pe cine sa laud la capitolul asta! ohyeah.gif

Cuculetule,ce scriu acum nu e pentru tine ci pentru cei cu mintea neteda de patineaza musca pe ea.Daca se face un sondaj,peste 30% din profesorii universitari de la facultatile particulare sunt rezervisti,de regula de la interne dar si de armata.Eu cunosc vreo suta dintre ei,Voicu Costica,Sandu Florin,Mircea Alexandru,Neagu Nicolaie si altii,fosti generali de politie care castiga de 2 ori mai mult ca profesori universitari decat ca fosti politisti.Cand spun peste 100 ma refer numai la cei din Bucuresti ,pe care ii cunosc eu(profesor universitar ca si ei) si nu la cei din judete.Daca urmareai la Realitatea si la Antena 3 unde am fost si eu ai fi observat ca multi dintre invitatii in studiouri,militari in rezerva,au spus ca sunt profesori. Cei de la armata ,multi dintre ei sunt ingineri,informaticieni,doctori(toti marii specialisti de la spitalul Militar Central sunt militari)
Ca sa nu mai faci confuzii,din 1965 ofiterii de militie de atunci au dat examen de admitere la Facultatea de drept,si-au luat licentele si masteratele,multi dintre ei si doctoratul.
Dupa 1965 obtinerea gradului de colonel nu era posibil fara a fi absolvent de facultate iar de general fara masterat,cel putin(si atunci,dar si acum exista o posibilitate,pentru favoritii puterii care nu indeplineau cele 8 criterii ,inclusiv de studii superioare,erau si sunt avansati inainte de termen)
A cere unui agent de politie,bun meserias,care prinde hotii ca pe niste pesti sa fie om de stiinta este o absurditate.El pentru asta a fost angajat,sa prinda hoti nu sa vorbeasca elevat ori sa faca balet.
gigip
abis
QUOTE(gigip @ 26 Jan 2011, 03:32 PM) *
A cere unui agent de politie,bun meserias,care prinde hotii ca pe niste pesti sa fie om de stiinta este o absurditate.El pentru asta a fost angajat,sa prinda hoti nu sa vorbeasca elevat ori sa faca balet


Sa vorbeasca elevat, poate ca nu, dar macar sa vorbeasca decent cu cetatenii am voie sa-i cer?

Daca a fost angajat sa prinda hoti, pai sa-i prinda. Insa asta e problema: ii prinde sau nu? In cate cazuri, in loc sa-i prinda, se face partas la hotii? Cate cazuri reclamate raman cu AN (autor necunoscut)? Cat de plimba cand te duci sa reclami ceva, doar-doar te-or face sa te razgandesti? Cum se face ca de multe ori cand suni pentru o urgenta ajunge mai repede comanda de pizza decat politia?
Cla
QUOTE(abis @ 26 Jan 2011, 02:37 PM) *
Cum se face ca de multe ori cand suni pentru o urgenta ajunge mai repede comanda de pizza decat politia?

rofl.gif thumb_yello.gif abis, doar stii si din filme, pizza vine calda, politia cānd e prea tārziu biggrin.gif
Din pacate e si īn realitate asa... nu numai īn Romānia...
Cucu Mucu
QUOTE(Cla @ 26 Jan 2011, 04:31 PM) *
rofl.gif thumb_yello.gif abis, doar stii si din filme, pizza vine calda, politia cānd ...

...esti rece! rofl.gif
ilie
QUOTE(gigip @ 26 Jan 2011, 03:32 PM) *
A cere unui agent de politie,bun meserias,care prinde hotii ca pe niste pesti

Sunt atat se meseriasi ca la Neamt aveau 99% din cazuri NErezolvate...
Gigipuletule, ia spune cum era pe vremea ta, cat la suta rezolvati si cat la suta spaguiati? dar nu minti ca pescarii!
(la aia cu pestii m-ai dat pe spate, esti simpatic foc!)
gigip
QUOTE(freeman @ 27 Jan 2011, 04:26 AM) *
Sunt atat se meseriasi ca la Neamt aveau 99% din cazuri NErezolvate...
Gigipuletule, ia spune cum era pe vremea ta, cat la suta rezolvati si cat la suta spaguiati? dar nu minti ca pescarii!
(la aia cu pestii m-ai dat pe spate, esti simpatic foc!)

Nicio politie din lume nu identifica autorii in toate cazurile! Chiar daca ar avea in randurile lor toate mamele omida,toti "clarvazatorii" si psihologii din lume.Procentul de identificare este variabil ,de la o perioada la alta,de la un gen de infractiune la alta. Ca o constanta cred ca la infractiunile grave,crime talharii,violuri,procentul difera intre 70-90 %,in timp ce la furturile din buzunare este de sub 50%.
Atunci cand procentele scad sub 50%,sefii locali sunt schimbati din functie si retrogradati,lucru ce ar trebui facut si cu Boc care are un procent de 10%.(asta pentru ca obiectul topicului l-ati deturnat spre politisti.
Ar fi multe de scris dar mai fac o precizare utila(desi pentru unii postanti e inutila),in momentul in care este depistat un grup mare de spargatori din locuinte,spre exemplu,dupa modul de operare si obiectele furate gasite la infractori ,de regula sunt identificati autorii in sute de cazuri ,ramase initial cu autori necunoscuti. In astfel de situatii,un interval mare de timp dupa arestare grupului,in zona respectiva nu se mai comit faptele infractionale de acel gen pana cand apar alti infractori.
Mai vrea sa spun ca ,de exemplu la talharii,comise deobicei noaptea asupra alcoolicilor,datorita starii avansate de ebrietate in care se aflau,acestia nu pot furniza nicio informatie veridica despre autor ori infractiune,fapt ce ingreuneaza cercetarile.
PS:Pentru ca majoritatea topicurilor despre BUBA le-ati deturnat spre politisti,NU VOI MAI RASPUNDE ALTOR POSTARI PE ACEASTA TEMA,FOLOSITA DIVERSIONIST DE CATRE PORTOCALII.
PS 2:Cu privire la usurinta de prindere a autorilor va reamintesc ca FBI si toate serviciile secrete din America nu au reusit sa identifice autorii asasinatului comis la Dalas,impotriva lui G.F. Kennedy,comis in direct la televiziuni,intr-un loc public. Atat!
gigip
mutulica
gigip... nu inteleg de ce te agiti atita... in fond oamenii de pe forum isi spun parerea bazata pe perceptia lor asupra politiei, care perceptie (la fel ca si a mea) este cat se poate de ... nefavorabila
sa iti spun ce vedem noi, platitorii de taxe:
- militistii de la circulatie, care stau la panda cu radarul pe fiecare rahat de restrictie, unde n-a fost niciodata nici un accident si care indif ca iau spaga sau nu, frustreaza o gramada de lume. ca sa previna accidentele si sa ne protejeze ar trebui sa investeasca mai mult in educatie, sa vina cu metode moderne de comunicare si alte cele, si nu sa aiba o atitudine haiduceasca

- militistii de la furturi marunte, care sunt nas in nas cu toti borfasii lesinati, care stiu pe toti schimbaciosii si furaciosii, si pe care daca ii cauti acasa clar au cate ceva cumparat de la chilipir (daca nu chiar primit); e drept ca au salarii mici, dar daca nu leaga pe cei ce fac afaceri si evita taxele, nici nu o sa aibe de unde sa isi faca buget...

- militistii si jandarmii care sunt mana in mana cu infractorii babani; am cel putin un exemplu in care autoritatile au ratat auto sesizarea in cazul unui "prieten", pe care l-au iertat cu o amenda zdravana, dar care e parfum pe langa frauda bagata, si faptul ca ar fi trebuit sa intre putin si la racoare. si era cat pe ce sa am si probleme pt ca m-am oferit sa ajut "oamenii legii" care dadeau ture problemei, dar nu intrau nicicum in ea.. si eu ca fraierul, om de bine le arat intrarea si ma mir ca se codesc sa intre

sa continui?

e drept ca la interne e o problema majora de leadership si imagine, si ca nici un politician nu s-a grabit sa o rezolve... in primul rand pt ca si-ar fi tras singur suturi in fund...
asa cum functioneaza politicienii la noi, ar fi o mare problema pt ei o politie corecta si cat de cat eficace...

gigip
QUOTE(mutulica @ 2 Feb 2011, 08:36 AM) *
gigip... nu inteleg de ce te agiti atita... in fond oamenii de pe forum isi spun parerea bazata pe perceptia lor asupra politiei, care perceptie (la fel ca si a mea) este cat se poate de ... nefavorabila
sa iti spun ce vedem noi, platitorii de taxe:
- militistii de la circulatie, care stau la panda cu radarul pe fiecare rahat de restrictie, unde n-a fost niciodata nici un accident si care indif ca iau spaga sau nu, frustreaza o gramada de lume. ca sa previna accidentele si sa ne protejeze ar trebui sa investeasca mai mult in educatie, sa vina cu metode moderne de comunicare si alte cele, si nu sa aiba o atitudine haiduceasca

- militistii de la furturi marunte, care sunt nas in nas cu toti borfasii lesinati, care stiu pe toti schimbaciosii si furaciosii, si pe care daca ii cauti acasa clar au cate ceva cumparat de la chilipir (daca nu chiar primit); e drept ca au salarii mici, dar daca nu leaga pe cei ce fac afaceri si evita taxele, nici nu o sa aibe de unde sa isi faca buget...

- militistii si jandarmii care sunt mana in mana cu infractorii babani; am cel putin un exemplu in care autoritatile au ratat auto sesizarea in cazul unui "prieten", pe care l-au iertat cu o amenda zdravana, dar care e parfum pe langa frauda bagata, si faptul ca ar fi trebuit sa intre putin si la racoare. si era cat pe ce sa am si probleme pt ca m-am oferit sa ajut "oamenii legii" care dadeau ture problemei, dar nu intrau nicicum in ea.. si eu ca fraierul, om de bine le arat intrarea si ma mir ca se codesc sa intre

sa continui?

e drept ca la interne e o problema majora de leadership si imagine, si ca nici un politician nu s-a grabit sa o rezolve... in primul rand pt ca si-ar fi tras singur suturi in fund...
asa cum functioneaza politicienii la noi, ar fi o mare problema pt ei o politie corecta si cat de cat eficace...

Nu ai inteles nimic!Nu eu sunt avocatul politistilor,nu sunt platit pentru asta! Ma supara generalizarea abisalilor si mardukilor care,in domenii in care nu se pricep,debiteaza prostii,fara numar. Eu cand nu ma pricep la un domeniu nu postez ca tata Leana sa ma aflu in vorba!
Ca sa intelegi,chiar si ce ai postat tu e pe dinafara.Din 2002,politia rutiera nu mai apartine de politia nationala ci de PREFECTURA,deci nu mai sunt politisti in sensul adevarat al cuvantului. La fel si politia de frontiera,politia comunitara etc.Chiar daca nu mai fac parte din politia nationala nu agreez exprimarea ta si a pupincuristilor basescieni ca TOTI CEI DE LA CIRCULATIE SUNT CORUPTI! Eu raspund numai unor atacuri ale unor handicapati care cred ca toti doctorii,politistii,profesorii,functionarii publici care nu il pupa in nume pe matroz
sunt prosti,nesimtiti ori corupti.
gigip
abis
QUOTE(gigip @ 2 Feb 2011, 09:59 AM) *
nu agreez exprimarea ta si a pupincuristilor basescieni ca TOTI CEI DE LA CIRCULATIE SUNT CORUPTI!

Nu a spus nimeni ca toti sunt corupti. Ci doar ca marea majoritate. Or mai fi si exceptii, pe undeva...
gigip
QUOTE(abis @ 2 Feb 2011, 10:13 AM) *
Nu a spus nimeni ca toti sunt corupti. Ci doar ca marea majoritate. Or mai fi si exceptii, pe undeva...

Inca un cliseu de gaga! Daca ai spune ca MAJORITATEA MEMBRILOR PDL,A GUVERNULUI SI SPRIJINITORILOR LUI,IN FRUNTE CU BASESCU SUNT CORUPTI(desi nu ar fi o greseala,ei fiind in domeniu spre 90%) nu as fi de acord cu aceasta generalizare deoarece denota prostie,infantilism si idei putine dar fixe.
Nu sunt avocatul politistilor ori al altei categorii sociale dar a spune ca majoritatea postantilor de la han sunt prosti(lucru pe care il accept pentru 2-3 dintre ei) e o afirmatie aberanta,nascuta dintr-un craniu de imbecil decedat!
gigip
abis
QUOTE(gigip @ 2 Feb 2011, 12:42 PM) *
Daca ai spune ca MAJORITATEA MEMBRILOR PDL,A GUVERNULUI SI SPRIJINITORILOR LUI,IN FRUNTE CU BASESCU SUNT CORUPTI(desi nu ar fi o greseala,ei fiind in domeniu spre 90%) nu as fi de acord cu aceasta generalizare

Adica daca sa spui ca majoritatea membrilor PDL sunt corupti este gresit, dar sa spui ca 90% sunt corupti este in ordine? Explica-mi te rog de ce.

In cazul asta ai fi de acord, inteleg, cu cineva care spune ca 90% dintre politisti sunt corupti, incompetenti, betivi, batausi samd. Dar ai fi vehement impotriva cuiva care ar spune ca majoritatea lor sunt astfel. smile.gif
Marduk
QUOTE(gigip @ 2 Feb 2011, 09:59 AM) *
.... Ma supara generalizarea abisalilor si mardukilor care,in domenii in care nu se pricep,debiteaza prostii,fara numar.....

Moncher, de asta exista acest forum sa-si spuna oamenii parerile chiar daca pentru unii sunt prostii, pentru altii poate fi ceva interesant, un schimb de opinii ti-ar face bine si dumitale ca vaz ca esti anchilozat rau in gandire, te mai dezmortesti un picut ca vin alegerile acusica si nu sti cu cine sa votezi.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.