Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:U.s.a. Politica Noului Presedinte B.h. Obama
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Marduk
O concesie facuta turcilor de Obama risca sa denatureze un cuvant folosit de toata lumea pentru a definii uciderea armenilor si evreilor in WW1 si WW2. Probabil de acum inainte se va face distinctie intre a ucide sute de mii de oameni cu sabia, baioneta sau prin impuscare si ai gaza. Sa fie asta pretul pe care turcii il vor pentru pastrarea si apararea laicitatii statului, sau presiunile islamiste sunt atat de puternice in Turcia in cat occidentul a hotarat ca nu e bine sa declanseze un jihad turcesc din cauza unor cuvinte?
turbo trabant
pe planeta au inceput sa se auda tropaiturile bocancilor . derbedeii acestui glob si-au dat seama ca politicienii nu vor gasi rapid solutia la aceasta criza si vor sa o rezolve ei prin razboi.

cat de mare va fi conflagratia inca nu se stie.

shamberlain cel cafeniu sta in turnul lui de fildes alb si numara spaga groasa pe care baetii lui de la chicago o iau in numele "reformei". nu il intereseaza ce se aude afara ca are geam gros ca si soriciul lui.
Marduk
Ce-s astea profetiile lui turbo nostrabantus?
turbo trabant
in afara de partea cu bocancii nu sunt "profetii". din pacate sunt realitati care nu este la cnn sau la alte canalizari de televiziune.
Erwin
QUOTE
Ce-s astea profetiile lui turbo nostrabantus?
[...] realitati care nu este la cnn sau la alte canalizari de televiziune.


băieţi, mi-aţi făcut ziua frumoasă! spoton.gifrofl.gif
turbo trabant
primii bocanci de razboi sunt mancatori de orez: nord coreenii lui toarsu kim basinger il au torpilat o nava a marinei sud coreene. 35 de marinari morti si coverta trimisa pe fundul marii.

in conditii de pulbere, trebuie doar o scanteie ca asta.
March
QUOTE(Marduk @ 17 May 2010, 08:12 PM) *
Ce-s astea profetiile lui turbo nostrabantus?

Mai lasa-l pe Basea si urmareste atent ce se intampla pe plan international ... prin Far East !
" Dear Leader" ameninta cu razboi total ! Asta nu-i nicio profetie !!
turbo trabant
nenea kim vrea si el un bailout numai ca nu intelege ca el nu e o banca.

clintonica tocmai a zis ca unchiul kim trebuie pedepsit pentru ce a facut, deci situatiunea acolo se impute. geniul planetei si cel mai prost vanzator de snakeoil tace chitic, primul presedinte pacific nici nu stie ce se intampla.

cum dreacu sa nu se faca planeta praf cand boul asta doarme? radio baijing e tare nervos ca nici exporturile nu mai e ce a fost.
March
Sobolanii alearga prin fata pupitrului prezidential la Casa Alba ! roflmao.gif
Marduk
Nu tot ce se misca si arata ca un sobolan e sobolan, mie imi pare a fi un pars sau o cartita, are coada prea scurta pentru un sobolan.
turbo trabant
dar este sigur republicana jivina! bine ca nu s-a suit pe teleprompter ohmy.gif
March
Da' daca era o jivina nord-koreana cu o mini-bomba in varful cozii ?! laugh.gif Ce mai conteaza ca a fost sobolan, soarece, cartita sau mai stiu io ce.... important ca a trecut prin fata lui Obama si se pare ca a dat si un ocol prin spatele lui !
turbo trabant
nork-ii sunt pretini buni cu o si ei este cu pacea si incalzirea globala si cu dezamare-pace.

io cred ca era un spion republican pregatit sa comita un atentat sinucigas: sa roada firele teleprompterului si astfel sa declanseze un eveniment constitutional: schimbarea presedintelui din cauza incapacitatii acestuia de a vorbi fara teleprompter! sleep.gif
turbo trabant
a avut loc o crestere a tensiunii in peninsula coreeana.
Marduk
da se pare ca nookoreeni au pus pe picior de razboi intrega armata in urma declaratiilor presedintelui sud koreean si a manevrelor ce urmeaza sa aiba loc in sud. un razboi acolo ar mai diminua criza mondiala, ar relansa productia, consumul, etc. si asa traiesc prea multi prin zona aia iar dupa razboi isi revin destul de repede. devil.gif
turbo trabant
cred ca nu ai vazut chestia asta: Obama tells military: prepare for North Korea aggression

io zic ca e de bine si pun pariu ca ala micu , "negru", de respira greu economic vrea sa arate la toata planeta ce oo atomice are smile.gif

oare cum o suna o manea nord-coreeana: "moare dujmanii imperialisti de frica/cand apare kim-ilica/ da la toti cu nucleare/ca e baiat bun si are valuare"
Marduk
nu e chiar asa de usor cum vor unii, acolo trebuie sa fie de acord si chinezii, rusii, indienii si japonezii altfel iese groasa rau. cat despre razbel eu cred ca nord kooreenii nu rezista mai mult de 2-3 saptamani chiar si cu armele lor atomice, sunt convins ca nu apuca sa lanseze decat una doua si alea spre sud koreeni sau japonezi.
turbo trabant
nu conteaza cat rezista, conteaza acum cat de boi sunt cei doi conducatori: kimisor il crede pe abramburel impiedicat de ii curg mucii iar abrmaburel este la capitolul"cum sa tratezi cu un stalinist for dummies".

e de ajuns ca kimisor sa vrea sa arate ca are oo si sa trimita o nava in zona maritima pe care sudistii tocmai au declarat-o intangibila pentru nordisti. se ajunge la scorul de 1-1 la nave scufundate si astfel incepe nebunia.

prezidentul sudist este , se pare, un tip dur in ce priveste relatia cu nordul, ceea ce , nu e asa, doamnelor si domnilor, ne ajuta foarte mult.



March
Prezident Hussein Obama a inceput sa caute tapi ispasitori. Primul a cazut superseful tuturor serviciilor de " intelighenzie" amiralul Blair. Cica Obama l-a chemat si i-a spus ca numai are incredere in el. Si omu' , obraz subtire ( potomacian nu dambovitean ) a demisionat.
turbo trabant
un singur pas ne mai desparte de razboi: coreea de nord a anuntat incetarea oricaror legaturi (inclusiv diplomatice) cu coreea de sud.

a evoluat f rapid situatia. probabil baietii de pe b-2 -uri or sa fie rechemati la baze din concedii&shit.
Marduk
nu se va intampla nimic pana ce doamna secretar de stat Clinton nu revine din zonă, deocamdată s-a dus la chinezi sa vada ce parere au deşi cred ca americanii stiau deja parerea lor, cine urmeaza? Rusia, Japonia sau India?
turbo trabant
intrunirea cu chinejii s-a termenat marduk, madama a zburat deja. chinejii a indemnat pe toata lumea sa fie calma. bullshit curat .

probabil abramburel va activa scutul antiracheta din pacific in curand. adica fix scula in care nu credea in campanie, o tempora o mores.
March
Obama pe urmele lui Basea ( sau ma rog invers, daca vreti ) ;

Un nou sondaj arata ca Hussein Obama o tine tot in jos ! Acum 56 % din americani dezaproba actiunile de pana acum ale prezidentului. Bush abia in a doua jumatate a celui de-al doilea mandat incepuse sa aiba asemenea procente. Obama nu este nici la jumatatea prezentului mandat!
Marduk
s-a termenat da n-a dat detalii şi nici n-a spus unde se va duce īn urmatoarea vizită.
turbo trabant
a dat detalii nu ti-am zis ce au zis chinejii? si varul kim transmite salutari calde la tot cartierul planetar.

e posibil ca la pretinii lui ceasca sa fie un pic de lovitura de palat intrucat kimisor tocmai l-a selectat pe mezinul familiei sa conduca sandramaua pe cele mai inalte culmi de prosperitate si bunastare etc etc. probabil vor sa mearga la niste shoping cu poporul oleaca mai jos de paralela 38 smile.gif

ps: situatiunea e mult mai naspa ca in 1994 cand bill sotul madamei pe atunci prezedent i-a zis lui kimisor ca daca se mai joaca cu putzulica prin nisip radioactiv ii face tara praf si pulbere. si zvonurile sunt ca bill e mult stimat de kimisor ca fiind unul din acei lideri cu oo spre deosebire de asta de acuma.

comunistii nu stiu decat de frica si nu respecta decat forta.
Marduk
pe mine ma interesa ce a zis madama.
March
Cine urmareste cu atentie desfasurarile politice din USA si este interesat despre ce se intampla acolo acum sa citeasca cel putin recenzia cartii " The Grand Jihad: How Islam and the Left Sabotage America "
( Marele Jihad : Cum Islamul si Stanga saboteaza America ) scrisa de fostul procuror federal Andrew C. McCarthy .
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 25 May 2010, 05:10 PM) *
pe mine ma interesa ce a zis madama.

a zis ca e brat la brat cu sud coreenii.

va fi razbel , nordicii vor maxim de avantaje din pozitia unui presedinte pacifist, indecis si impotent. dar nu va fi un razboi general, coreenii nu vor intinde coarda cat sa intervina americanii in forta.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 26 May 2010, 11:26 AM) *
....................................dar nu va fi un razboi general, coreenii nu vor intinde coarda cat sa intervina americanii in forta.

adica va fi un getlemens agriment, ne facem si noi aici de-un razbel, dar clasic cu tancuri si avioane fara chestii nucleare rofl.gif si pe urma, ramane cum am stabilit la paralela 38.
turbo trabant
adica mai un pac-pac, mai o invazie mica la un shopping de plazme in sud, mai o declaratie, mai cateva tunuri care fac bum. spectacol, fum si gargara dar tot razbel.

nici vorba de ceva masiv gen invazii cu mii de tancuri si avioane ca sa nu il trezeasca pe abramburel din visul lui maret de pace planetara sau sa porneasca "trip wire".

intre timp, mezinul familiei ceasca va fi aratat boborului ca un patriot imbracat in uniforma meletara de rosiori dand indicatii ca domnu' goe.
abis
De fapt nu va fi niciun razboi. Doar un "razboi" al declaratiilor, atat si nimic mai mult. Si totul se va stinge in cateva zile. Nici nordul, nici sudul nu au nimic de castigat acum dintr-un razboi deschis. Se vor mai inflama cateva zile si gata.
turbo trabant
abis de fapt e razboi chiar acuma. torpilarea unei nave militare este un act de razboi indiferent cat s-ar feri gugustiucul de abramaburel sa pronunte acest cuvant si sa nu lesine.

iar nordul a decretat punerea armatei pe picior de razboi si mobilizare generala. nordicii au deschis cu o lovitura spectaculoasa si fara precedent si probabil asa o vor tine de acum inainte.
Marduk
Cele doua state koreene se afla de fapt in stare de razboi, pacea existenta este un armistitiu, care poate fi incalcat oricand de orice parte.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 26 May 2010, 11:27 AM) *
Cele doua state koreene se afla de fapt in stare de razboi, pacea existenta este un armistitiu, care poate fi incalcat oricand de orice parte.

exista si pactul de ne-agresiune din care nord coreenii tocmai s-au retras.

este cea mai puternica criza in peninsula dupa incheierea razboiului.

Marduk
nu stiu daca este cea mai puternica, au mai fost parca atunci cand sudul a capturat un submarin nord, cand au facut testele cu racheta intercontinentala, testul nuclear, etc. nici eu nu cred ca se va intampla ceva, totul este ca in cazul in care Kim este pe moarte sa preia controlul cineva care vrea pace unificare korestroika, ceva de genul asta altfel e groasa.
turbo trabant
asa zice sud coreenii ca e cea mai groasa situatie de la semnarea armistitiului si pana acuma.

e prima data cand nordul ataca direct un obiectiv militar al sudului.
Marduk
nici vorba, nordk au avut cateva actiuni extrem de indraznete, asta este a doua nava scufundata din cate imi aduc aminte, apoi au avut niste comandouri cu asasinate si rapiri, unul parca viza ocuparea sediului prezidential, altul uciderea presedintelui sudk, etc. se pare ca toata chestia este amplificata de boala lui Kim si de atitudinea chinezilor, pana la urma stau si ma intreb de ce nu-l debarca chinezii pe Kim si regimul sau ei sunt cei mai in masura sa faca acest lucru avand in vedere ca ei l-au sustinut.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 26 May 2010, 12:33 PM) *
nici vorba, nordk au avut cateva actiuni extrem de indraznete, asta este a doua nava scufundata din cate imi aduc aminte, apoi au avut niste comandouri cu asasinate si rapiri, unul parca viza ocuparea sediului prezidential, altul uciderea presedintelui sudk, etc. se pare ca toata chestia este amplificata de boala lui Kim si de atitudinea chinezilor, pana la urma stau si ma intreb de ce nu-l debarca chinezii pe Kim si regimul sau ei sunt cei mai in masura sa faca acest lucru avand in vedere ca ei l-au sustinut.

te rogi sa imi prezinti dovada, dovada cu o alta nava militara scufundata de nordici. smile.gif. si dupa aia fac sepuku la media sud- coreeana ca e la fel de proasta ca cea damboviteana.

chinejii nu vor sa scape de kim&co pt ca s-ar trezi cu unchiul sam la granita. iar pentru niste natiocomunisti asta e cosmar de groaza.

singura nava capturata a fost USS pueblo. militara dar nescufundata.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 26 May 2010, 01:40 PM) *
chinejii nu vor sa scape de kim&co pt ca s-ar trezi cu unchiul sam la granita. iar pentru niste natiocomunisti asta e cosmar de groaza.

hai sa fim seriosi cu unchiul sam, pai pentru cine produce chinezul electronica, industrie grea si usoara, toale, orez, etc. pentru mine? nu, pentru unchiul sam, de unde ia chinezul proiecte, transfer de tehnologie, etc. parerea mea e ca trebuie sa fie altceva la mijloc nu frica unor nationalcomunisti fata de unchiul sam, e ceva car ne scapa ca prea poarta toti manusi cand vine vorba de Kim.
turbo trabant
trebuia sa subliniez natio in natiocomunisti. problema e mai complexa si tine de niste complexe.
March
Numărul atentatelor eşuate pe teritoriul american īn cursul ultimelor nouă luni este mai mare decāt al tuturor perioadelor precedente de un an, potrivit unui document al Departamentului pentru Securitate Internă, a anunţat miercuri seara CNN

Din pacate americanii nu vor scapa de un atentat major. Si asta din cauza politicii interne stupide duse de actualul lor presedinte liberalo-stangist in chestiuni de securitate interna .
turbo trabant
QUOTE(March @ 27 May 2010, 01:36 PM) *
Si asta din cauza politicii interne stupide duse de actualul lor presedinte liberalo-stangist in chestiuni de securitate interna .

nume de cod: jeoana. cand il vaz cum citeste de pe teleprompter mi-aduce aminte de jeonel cu caietelul lui colorat in seahra mahrii confruthari.
March
QUOTE(turbo trabant @ 27 May 2010, 02:43 PM) *
nume de cod: jeoana. cand il vaz cum citeste de pe teleprompter mi-aduce aminte de jeonel cu caietelul lui colorat in seahra mahrii confruthari.

Adica, ce ? Basea era mai breaz ? Cu purcoiul ala de dosare si registre pe masuta ?
turbo trabant
eu il comparam ca stil si ca persoana: amandoi nu au facut mai nimic in viata personala inainte de a ajunge in politica. nu au facut afaceri, nu au facut chestii non-profit. amandoi nu se pricep la nimic altceva decat la dat din gura.

e drept ca o e mai secsi si oleaca mai inteligent decat j. in rest doctrine, capacitati decizionale, perceptie strategica a situatiei, cam tot pe acolo: am invins, dragostea mea!
March
Baconschi este la Washington. Unde se pare ca va cersi si o intalnire oficiala pentru Basescu cu Obama.
turbo trabant
vezi sa nu. poate o obtine daca basescu declara razbel americii. Da Doamne ! biggrin.gif

sa facem din tun tractoare, din abramburel arme nucleare.

ps: ah da, abramburel, apreciind la maxim colaborarea fructoasa, va citi de pe prompter ca, in semn de multumire , va trimite vreo cativa alcaidaci in delegatie de la guantanamo catre pascani. nu de alta dar boborul american i-a dat cu tifla la importul de guantanomisti pe teritoriul american.

si cum e prea milos sa ii inece in mare, are nevoie de un capitan de nava sa o faca pe sest undeva prin dambovita pe drumul spre pascani. yes we can!
March
Se pare ca Hussein Obama va ramane fara coledzi majoritari in Congres si Senat dupa alegerile din noiembrie anul acesta .

Si cand te gandesti ce planuri marete avea pentru poporul american !
turbo trabant
si partidul lui care e in camera din '48 incoace. tz tz ce sa faci cand incepi sa asculti clopoteii de la trasura.

cica incep sa iasa la iveala smenurile de la shicago pe vremea cand tanara speranta era vajnic aparator al dreptatii in orasul gangsterilor. date in vileag de ai lui democrati, care vorbalui march , parasesc corabia.
March
QUOTE(turbo trabant @ 2 Jun 2010, 06:11 PM) *
si partidul lui care e in camera din '48 incoace. tz tz ce sa faci cand incepi sa asculti clopoteii de la trasura.

cica incep sa iasa la iveala smenurile de la shicago pe vremea cand tanara speranta era vajnic aparator al dreptatii in orasul gangsterilor. date in vileag de ai lui democrati, care vorbalui march , parasesc corabia.


Pe motiv de alegerile din toamna, uite aici cum fug unii democrati de salvatorul natiei ! Pe care Gallup il arata la cel mai de jos nivel al presedintiei sale ! hh.gif
turbo trabant
march, cumpara actiuni la producatorii de smoala gen BP si la cei de fulgi de perne. va fi ubercool in toamna, o sa se lase cu ceva fugareli.

change we can believe in.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.