Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:U.s.a. Politica Noului Presedinte B.h. Obama
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Cla
The Anti-Empire Report
March
ABC News pentru ei e un fel de Labeunutv de la noi !
March
Hussein Obama a dat ordinul mucles cu privire la o situatie aproape de catastrofa la o centrala nucleara din Nebraska pe data de 7 iunie , crt. hh.gif
March
Stiti ca un post "Antena 3" exista si in in US ? Si ca sta in gatul democratilor si al grupurilor liberalo-stangisto-pacifiste care-l sprijina pe Obama ? Ei bine "Fox TV" a fost turnat de asemenea grupuri la ANAF-ul american , adica IRS, in legatura cu niste exceptari de la taxe , legale , si care, sustin zabaugii lui Hussein Obama, acest post nu le-ar merita.
O fi transmis moron-ul lui Obama la Bucuresti ceva din experienta damboviteana cu privire la prigonirea de catre ANAF a posturilor care nu sunt pupincurist basesciene ? Si cei mai rau aceste grupuri folosesc banii publici( ai contribuabililor ) pentru aceasta propaganda !

Trebuie insa sa recunosc ceva. Obama, sau colaboratorii lui, nu au aparut niciodata la vreun tv unde sa acuze "Fox Tv" si mogulii lui asa cum procedeaza Basescu biggrin.gif )
Marduk
Obama se va supune testului chinezesc. Oare ce se va intampla daca USA nu vor reusi sa-si onoreze obligatiunile scadente din 4 august 2011?
March
Mesajul asta n-are nicio legatura cu Obama ci cu America !

REAGAN, OMAGIAT ÎN EUROPA

Cu ocazia Zilei Independenţei SUA, are loc la Londra o ceremonie în Piaţa Grosvenor, peste drum de ambasada americană, unde urmează să fie dezvelită o statuie din bronz a lui Ronald Reagan, preşedintele epocal, liderul magnific care, vorba partenerei lui politice pe măsură, baroana Margaret Thatcher, “a câştigat Războiul Rece fără să tragă un glonţ”.

Printre participanţii la ceremonia de azi este şi Condoleezza Rice, discipolă a magistrului omagiat. Evenimentul a fost special programat pentru Ziua SUA, ca un omagiu la adresa Americii eliberatoare a Europei de cele două regimuri criminale împotriva umanităţii pe care le-a produs, cu consecinţe catastrofale asupra întregii lumi: comunismul şi nazismul. În Piaţa Grosvenor se mai află statuile preşedinţilor F.D. Roosevelt şi Dwight Eisenhower.

Acest eveniment face parte din seria consacrată centenarului naşterii lui Ronald Reagan. Şi alte mari oraşe europene – Cracovia, Budapesta şi Praga – i-au ridicat statui şi le-au inaugurat în cadrul unor conferinţe omagiale, ţări recunoscătoare din fostul lagăr comunist.

Americanii sunt crescuţi cu 4 Iulie în inimă. Pentru ei, Ziua Independenţei e chiar o sărbătoare personală, adică sărbătoarea naţională e asumată ca atare, cu toată bucuria petrecerii la iarbă verde, în localuri şi acasă, alături de familie şi prieteni. Toată suflarea americană asistă la focurile de artificii care urmează să încheie ziua de sărbătoare.

La mulţi ani, America, oriunde te-ai afla!


(Roxana Iordache)
March
Un tribunal american a trimis o citatie Departamentului Sanatatii din Hawaii prin care-l someaza sa prezinte certificatul de nastere in original al presedintelui Obama.
Marduk
B. H. Obama se afla probabil la cea mai grea incercare a sa de la preluarea mandatului, nu-mi aduc aminte ca un alt presedinte american sa ajunga sa faca declaratii de acest gen :"nu pot garanta plata pensiilor incepand cu 3 august...." Interesant este ce sa va intampla cu Obama in cazul in care congresul nu va ridica plafonul de indatorare, dar daca il ridica cat de mult va mai suporta USA acest deficit?
March
Americanii au luat-o razna rau de tot ! hh.gif

Istoria homosexualilor, materie obligatorie în şcoli, în California
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 1 Jul 2011, 11:23 AM) *
Obama se va supune testului chinezesc. Oare ce se va intampla daca USA nu vor reusi sa-si onoreze obligatiunile scadente din 4 august 2011?



A venit prima factura! ohyeah.gif
Marduk
A platit-o sau se mai gandeste? am inteles ca sunt presiuni interne mari pentru al primi pe Dalai Lama.
March
QUOTE(Marduk @ 16 Jul 2011, 06:32 PM) *
A platit-o sau se mai gandeste? am inteles ca sunt presiuni interne mari pentru al primi pe Dalai Lama.

Nu va fi chiar atat de tampit sa cedeze la presiunea chinezilor. Altfel va fi terminat complet la alegerile pentru al doilea mandat.
Marduk
QUOTE(March @ 16 Jul 2011, 06:50 PM) *
..... Altfel va fi terminat complet la alegerile pentru al doilea mandat.

Tu crezi ca va castiga un al doilea mandat? Eu zic ca Dalai Lama nu are nicio importanta, problemele lui Obama sunt altele, nu relatiile sino-americane.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 16 Jul 2011, 06:32 PM) *
A platit-o sau se mai gandeste? am inteles ca sunt presiuni interne mari pentru al primi pe Dalai Lama.


Nu a platit-o, urmeaza penalizarile. ohyeah.gif E ciudat ca americanii inca nu s-au obisnuit cu ideea ca nu mai sunt nambar oan.
Michelle

Problemele lui Obama sunt la cit de sus sa stabileasca ca are voie sa fie deficitul bugetar si cam citi $ sa mai tipareasca in urmatoarele luni.
Marduk
Totusi B.H. Obama s-a intalnit cu Dalai Lama spre disperarea chinezilor. Americanii par sa continue sa fie fideli cauzei democratiei erijandu-se in aparatorii acesteie si ai dorintelor unor popoare subjugate de dictatura sau aflate sub ocupatie straina. Sa vedem ce reactie vor avea chinezii.
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 16 Jul 2011, 09:13 PM) *

Ma declar fan Obama cu ocazia asta. smile.gif
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 18 Jul 2011, 12:39 AM) *
Ma declar fan Obama cu ocazia asta. smile.gif


Nu te grabi, stai sa treaca 2 august! ohyeah.gif

De ce te declari fan Obama? Ca a ales calea usoara, care ii aduce voturi pt urmatorul mandat, sacrificand astfel interesele economice ale tarii, ceva cam cum fac hahalerele noastre (de unde rezulta ca si americanii au hahalerelele lor ), sau pentru chestia cu democratia? A reusit sa te pacaleasca asa usor? tongue.gif
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 18 Jul 2011, 06:06 PM) *
De ce te declari fan Obama? Ca a ales calea usoara, care ii aduce voturi pt urmatorul mandat, sacrificand astfel interesele economice ale tarii

Am pus si zamabretul de rigoare. smile.gif

Nu sunt fanul nimanui. Doar al meu smile.gif

Insa cred ca Obama a procedat corect ca nu a cedat si s-a intalnit cu Dalai Lama. Nu sunt fanul politicii de genul "capul plecat" si cred ca atunci cand ai ceva de spus, o spui. Daca cineva vrea sa te oblige sa te prostituezi moral impunandu-ti sa spui altceva decat crezi sau sa faci altceva decat ceea ce crezi ca este drept, mi se pare normal sa ai o atitudine demna si sa iti asumi riscurile. In fond, "prietenii" nostri crestini au oarecare dreptate cand spun ca "omul nu se hraneste doar cu paine".

Dar nu-i totuna leu să mori
Ori câine-nlănţuit.
wink.gif
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 18 Jul 2011, 06:30 PM) *
Insa cred ca Obama a procedat corect ca nu a cedat si s-a intalnit cu Dalai Lama.


Corect uneori e diferit de bine. Din pacate pentru americani, chiar in cazul de fata. Nici mie nu imi place genul de politica in genunchi, dar se putea evita situatia asta inainte de a ajunge in punctul "de demnitate". Nu era oportuna acum aceasta intalnire, nu face nici un serviciu acum SUA, ba chiar intuiesc oarece deservicii in viitorul apropiat.

Cand incepi sa te clatini din postura de lider trebuie sa iti alegi foarte bine pasii, lupii stau la panda si asteapta prima ocazie sa sara la gat.


March
La ei ca si la noi. Sa se reduca primesc, dar sa nu se atinga nimeni de slubasii din jurul meu !

Obama cere ridicarea plafonului de indatorare , dar nu este de acord cu reducerea bugetului Casei Albe si al altor oficii guvernamentale. Care a crescut cu 13 % fata de ultimul an al presedintiei lui Bush, Jr.
Cucu Mucu
QUOTE(March @ 18 Jul 2011, 08:19 PM) *
La ei ca si la noi. Sa se reduca primesc, dar sa nu se atinga nimeni de slubasii din jurul meu !

Obama cere ridicarea plafonului de indatorare , dar nu este de acord cu reducerea bugetului Casei Albe si al altor oficii guvernamentale. Care a crescut cu 13 % fata de ultimul an al presedintiei lui Bush, Jr.


O fi cerand el, sa vedem ce zice si Congresul in august. Ca el nu are o Roberta care sa ii scape fundul.
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 18 Jul 2011, 06:58 PM) *
Nici mie nu imi place genul de politica in genunchi, dar se putea evita situatia asta inainte de a ajunge in punctul "de demnitate". Nu era oportuna acum aceasta intalnire, nu face nici un serviciu acum SUA, ba chiar intuiesc oarece deservicii in viitorul apropiat.

Eu cred taman pe dos: ca SUA are obligatia de a se comporta in primul rand altfel decat China sau Rusia. Nu au castigat razboiul rece doar sau in primul rand pentru ca erau cea mai mare putere economica si militara, ci pentru ca au castigat inainte de toate inimile celor supusi de "imperiul raului". Si abdicand de la postura de lider, acceptand sa se umileasca si sa-si incalce valorile, au mai mult de pierdut decat ar avea de castigat facand sluj in fata chinezilor.

In plus, mai sunt doua aspecte aici de ordin ceva mai pragmatic: datoria SUA fata de China este cam la 10% din ansamblul datoriilor americane, daca tin bine minte - ceea ce n-ar fi un procent ingrijorator deocamdata. In plus, datoria creaza probleme in mai mare masura chinezilor decat americanilor: daca FED decide sa porneasca tiparnita, devalorizand dolarul, chinezii se vor trezi ca detin hartii care nu valoreaza prea mult pe piata. Deci nici ei nu pot juca de pe pozitii forte cu americanii cum ar dori, poate.
abis
Cucule, am mai gasit o informatie.

Cica datoria publica a SUA reprezinta astazi doar 59,5% din PIB-ul lor. Ceea ce este chiar putin fata de Japonia cu 195% , Grecia 125,5%, Italia cu 117%, Canada 82%, Franta 80,9%, Germania 74,8%, UK 73,1%. Deci SUA nici pe departe nu este o tara cu un picior in groapa pe care sa se "usureze" China cand si cum are chef.
Marduk
QUOTE(abis @ 19 Jul 2011, 02:37 PM) *
..... Nu au castigat razboiul rece doar sau in primul rand pentru ca erau cea mai mare putere economica si militara, ci pentru ca au castigat inainte de toate inimile celor supusi de "imperiul raului"......

Hai sa nu folosim cuvinte asa mari. Eu cred ca USA si NATO nu au castigat nici un razboi rece, in URSS au avut loc niste evenimente pe care le-am putea numi in loc de perestroika o revolutie interna in PCUS scapata de sub control. Mai degraba as considera "razboiul rece" doar un conflict inghetat, asta deoarece Rusia se simte inca amenintata de USA si viceversa. Sunt unii analisti care spun ca USA au pus presiune economica pe URSS si ca din cauza acestei presiuni economice bazata in primul rand pe inarmare URSS a colapsat. In interiorul PCUS exista o formatiune de "tineri" conducatori care dupa moartea lui Andropov au avut acces la putere acestia au inceput reformele pe care nu le-au mai putut controla, totul terminandu-se cu ceea ce deja cunoastem. Probabil ca azi USA foloseste aceiasi procedura in cazul Chinei, dar acolo este alta poveste.
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 20 Jul 2011, 11:41 AM) *
Cucule, am mai gasit o informatie.

Cica datoria publica a SUA reprezinta astazi doar 59,5% din PIB-ul lor. Ceea ce este chiar putin fata de Japonia cu 195% , Grecia 125,5%, Italia cu 117%, Canada 82%, Franta 80,9%, Germania 74,8%, UK 73,1%. Deci SUA nici pe departe nu este o tara cu un picior in groapa pe care sa se "usureze" China cand si cum are chef.


Nu stiu cine ti-a troznit gogoasa, dar te-a indus in eroare.


Poti verifica aici si aici. thumb_yello.gif
abis
Informatia o am din Bursa
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 21 Jul 2011, 10:39 AM) *
Informatia o am din Bursa


Pai se pare ca mister Dragos are doua teme mari: sa reia gramatica limbii romane sa vada ce si cum cu cratimile si cuvintele compuse si sa se documenteze inainte de a scrie traznai pe net. Sunt unii oameni care chiar cumpara ziarul ala! rofl.gif A dreacu conspiratie anti iu-es-ei, cum ajunse ea pe masa domnului jurnalist (?!)! rofl.gif

Plafonul ala de care zice el este de fapt 100% din PIB (GDP), iar pe 2 august se doreste marirea lui peste acel procent. Cel putin asa am inteles eu din ce am citit.
abis
Deh, presa romana e presa de calitate. Fraieri sunt cei care iau de bun ce scrie...
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 22 Jul 2011, 06:47 AM) *
Deh, presa romana e presa de calitate. Fraieri sunt cei care iau de bun ce scrie...


Las' ca nici cu strainezii nu mi-e rusine, vezi news of the world. rofl.gif
Michelle
Chiar ma gandeam, oare nimeni pe forumul asta nu e preocupat de ditamai scandalul din GB? thumb_yello.gif

E foarte interesanta treaba cu taica Murdoch asta( apropos, i-ati vazut tigresa ce plonjon a facut sa-l apere?), Cristoiu chiar il compara cu SOV care a incercat si el dupa 2004 sa obtina favoruri de la Basescu, asa si Murdoch cica se apropiase nepermis de mult de Cameron si cica de aici sfarsitul.
Acuma s-ar putea sa fie chiar sfarsitul imperiului News Corporation.
Marduk
QUOTE(Michelle @ 22 Jul 2011, 08:39 PM) *
....Acuma s-ar putea sa fie chiar sfarsitul imperiului News Corporation.

Depinde de pret, se pare ca un Lebedev vrea sa-l cumpere, de ce ar pierde coroana niste taxe frumusele, locuri e munca, etc. daca Murdoch nu mai este cel care controleaza ziarul?
Cucu Mucu
QUOTE(Michelle @ 22 Jul 2011, 08:39 PM) *
Chiar ma gandeam, oare nimeni pe forumul asta nu e preocupat de ditamai scandalul din GB? thumb_yello.gif

E foarte interesanta treaba cu taica Murdoch asta( apropos, i-ati vazut tigresa ce plonjon a facut sa-l apere?), Cristoiu chiar il compara cu SOV care a incercat si el dupa 2004 sa obtina favoruri de la Basescu, asa si Murdoch cica se apropiase nepermis de mult de Cameron si cica de aici sfarsitul.
Acuma s-ar putea sa fie chiar sfarsitul imperiului News Corporation.


Sigur e sfarsitul, se pare ca s-a legat si de Coroana. Stie careva ce detine Murdoch in Romania?
abis
Cucu Mucu, apropo de datoria americanilor - uite ce am gasit, daca informatia e "pe bune" si nu ca aia din Bursa

The TRUTH About Who Really Owns All Of America's Debt


Marduk
Interesant. In cazul unei probleme in USA, China si Japonia par a fi marii perdanti. Curios ca 1% este detinut de bancile din Caraibe, probabil firmele off shore ale multor politicieni americani. Fondurile mutuale, par si ele implicate, pensiile private au oarece pondere. Nu stiu de ce dar tind sa cred ca o criza in USA este dorita de cei care conduc lumea, ar fi ca un fel de aruncare a gunoaielor, o curatire, o incheiere a unui ciclu dupa care lumea ar trebui sa arate cu totul altfel. Sa vedem ce se va intampla pe 2-4 august 2011.
abis
QUOTE(Marduk @ 26 Jul 2011, 04:24 PM) *
In cazul unei probleme in USA, China si Japonia par a fi marii perdanti.

Exact. Faptul ca democratii si republicanii nu au cazut inca un acord mai degraba ingrijoreaza decat bucura China. Pur si simplu China este mai dependenta de SUA decat SUA de China.
March
QUOTE(abis @ 26 Jul 2011, 04:33 PM) *
Exact. Faptul ca democratii si republicanii nu au cazut inca un acord mai degraba ingrijoreaza decat bucura China. Pur si simplu China este mai dependenta de SUA decat SUA de China.

Asa e. Daca se prabuseste SUA , pe toti ii taraste dupa ea !
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 26 Jul 2011, 04:07 PM) *
Cucu Mucu, apropo de datoria americanilor - uite ce am gasit, daca informatia e "pe bune" si nu ca aia din Bursa

The TRUTH About Who Really Owns All Of America's Debt


Are cam multe planse colorate ca sa fie credibil. Cercetez!
Michelle
Imi place cum l-au facut pe Bernanke patriarh ortodox...si el e shalom toata ziua!

Cucule ai vazut cine-i pe locul 14, da? Nu dejaba striga madame Cristine" au secours"
Cucu Mucu
QUOTE(Michelle @ 27 Jul 2011, 06:22 AM) *
Imi place cum l-au facut pe Bernanke patriarh ortodox...si el e shalom toata ziua!

Cucule ai vazut cine-i pe locul 14, da? Nu dejaba striga madame Cristine" au secours"


Daca Grecia intra in buda mai tare, sa vezi jale la claponii galici, ca daca nu ma insel Societe are cea mai mare expunere pe Grecia. ohyeah.gif Norocul lor ca o au pe tanti Christine acolo unde trebuie. rolleyes.gif


Abis, biznizinsaidar aia par a fi un fel de Bursa de la ei,ca nu au bagat usa acolo, probabil tot la procentul ala gasit de tine s-au raportat si ei.

Au luat procentul de pe situl CIA, dar ...
note: data cover only what the United States Treasury denotes as "Debt Held by the Public," which includes all debt instruments issued by the Treasury that are owned by non-US Government entities; the data include Treasury debt held by foreign entities; the data exclude debt issued by individual US states, as well as intra-governmental debt; intra-governmental debt consists of Treasury borrowings from surpluses in the trusts for Federal Social Security, Federal Employees, Hospital Insurance (Medicare and Medicaid), Disability and Unemployment, and several other smaller trusts; if data for intra-government debt were added, "Gross Debt" would increase by about 30% of GDP
Cucu Mucu
Barack Obama Twitter Spams The Nation, Loses 10,000 Followers And Counting

Omul e disperat rau. Situatia vireaza spre maroniu pentru el. Spre deosebire de romani, americanii chiar sanctioneaza prostia liderilor.
Marduk
Cred ca se doreste ca esecul acestui presedinte sa fie rasunator, mai ales ca este primul presedinte american de culoare, or o criza mondiala declansata de administratia condusa de B.H.Obama este exact ce le trebuie celor care vor sa aiba un tap ispasitor si inca unul afroamerican.
March
QUOTE(Marduk @ 30 Jul 2011, 01:25 PM) *
Cred ca se doreste ca esecul acestui presedinte trebuie sa fie rasunator, mai ales ca este primul presedinte american de culoare, or o criza mondiala declansata de administratia condusa de B.H.Obama este exact ce le trebuie celor care vor sa aiba un tap ispasitor si inca unul afroamerican.

Gresit ! Aici nu-i vorba de culoarea pielii ci de faptul ca republicanii vor ca in 2012 democratii sa piarda presedintia.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 30 Jul 2011, 01:25 PM) *
Cred ca se doreste ca esecul acestui presedinte trebuie sa fie rasunator, mai ales ca este primul presedinte american de culoare, or o criza mondiala declansata de administratia condusa de B.H.Obama este exact ce le trebuie celor care vor sa aiba un tap ispasitor si inca unul afroamerican.


Probabil nu ai inteles, gestul facut de presedintele afro-american e un gest idiot. Cum poate administratia prezidentiala sa indemne natiunea la spam si agresiune psihologica? Cum ar fi sa postez si eu adresa ta sau nr tau de telefon pe net si sa ii rog pe toti sa te sune sa iti vinzi stupii?
Marduk
Nu m-am referit la postarea ta ci in general la activitatea lui B.H. Obama si la tendintele din politica americana. Nu cred ca Obama mai are sanse la un nou mandat, desi nu vad nici un alt democrat sau republican care sa fie un lider de care are nevoie USA. Cei ce detin puterea economica, finaciara in USA si pe plan mondial par sa se fie dezamagiti de acest presedinte, de politicile sale.
abis
QUOTE(March @ 30 Jul 2011, 01:47 PM) *
Aici nu-i vorba de culoarea pielii ci de faptul ca republicanii vor ca in 2012 democratii sa piarda presedintia...

... cu orice pret.
March
QUOTE(abis @ 30 Jul 2011, 02:50 PM) *
... cu orice pret.

Ce ? Te doare contul in dolari din banka ? laugh.gif Stai linistit . Doar Boccul a zis ca noi ne revenim tongue.gif
Cucu Mucu
...ne revenim ca sa putem sa mai murim o data. rofl.gif

Observ ca peste tot e la fel, politicienii nu dau doi bani pe interesul poporului pe care au fost alesi sa il administreze. singurul lucru care conteaza este prosperitatea personala. Uite asa s-a dus dracu' mitul democratiei.
March
In cel mai pur stil dambovitean Hussein Obama da vina pe greaua mostenire lasata de Bush Jr. Insa cum in US nu sunt atat de multi gogomani care sa inghita asta ca la noi iata ce mi-a transmis un amic de acolo spre edificare :

The Washington Post babbled it again about Obama inheriting a huge deficit from Bush. Amazingly enough, a lot of people will swallow this nonsense. A Short Civics Lesson.

Budgets do not come from the White House. They come from Congress and the party that controlled Congress since January 2007 is the Democratic Party.


Furthermore, the Democrats controlled the budget process for FY 2008 and FY 2009 as well as FY 2010 and FY 2011.


In that first year, they had to contend with George Bush, which caused them to compromise on spending, when Bush somewhat belatedly got tough on spending increases.


For FY 2009 though, Nancy Pelosi and Harry Reid bypassed George Bush entirely, passing continuing resolutions to keep government running until Barack Obama could take office. At that time, they passed a massive omnibus spending bill to complete the FY 2009 budgets.


And where was Barack Obama during this time? He was a member of that very Congress that passed all of these massive spending bills, and he signed the omnibus bill as President to complete FY 2009.

If the Democrats inherited any deficit, it was the FY 2007 deficit, the last of the Republican budgets. That deficit was the lowest in five years, and the fourth straight decline in deficit spending. After that, Democrats in Congresstook control of spending, and that includes Barack Obama, who voted for the budgets.
If Obama inherited anything, he inherited it from himself.
In a nutshell, what Obama is saying is I inherited a deficit that I voted for, then voted to expand that deficit four-fold since January 20th !



abis
QUOTE(March @ 30 Jul 2011, 04:21 PM) *
Ce ? Te doare contul in dolari din banka ?

Ce sa fac cu dolarii? Am conturi doar in lei si in euro.

Insa ma va durea cu siguranta daca din cauza iresponsabilitatii unor politicieni americani SUA va intra intr-o criza, pentru ca economia intregii planete va fi afectata. Dar cand unii pun mai presus de orice altceva dorinta de a ajunge la putere, si isi urmaresc dezideratul asta cu orice mijloace, fie ca este vorba despre SUA, Romania sau alta tara, rezultatele nu pot fi decat dezastruoase.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.