Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Extreme
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Oiski-Poiski
Stiu ce ne aduce mosul anul asta .Am o pila in anticamera lui si s-a uitat in catastif .
Ne aduce......tam-tam-tam tobele bat..... patineeeeee.Yep ! Patine.La toti trei.Mama, ce sportivi suntem.Se pune problema insa ca iarna nu vrea sa vina si ma gandesc ca poate trebuie sa le transformam in Surfbrett sau asa ceva laugh.gif .
Daca nu va ingheta bustean ca sa putem sa ne incercam norocul de incepatori (unii dintre noi ) pe lac atunci trebuie sa mergem la patinoar la Ingolstadt.Hmmmmm dar daca imi doresc eu foarte intensiv sa inghete poate si ingheata rolleyes.gif .

Oiski-Poiski
Uneori mi-e rusine ca sunt femeie asa de naive sunt unele dintre urmasele Evei.
S. nu i-a povestit nimica lui maica-sa de faptele ei glorioase si acuma aia vine de Craciun incoace .Ca sa iei atitudinea strutului nu este deloc inteligent ca mai devreme sau mai tarziu trebuie sa te confrunti cu problema .In cazul ei ar fi fost mai bine mai devreme.Femeia aia se va intreba de ce nu ne mai vizitam si eu va trebui sa-i povestesc adevarul , adevar care pentru fica-sa este tare rusinos.
Si aia se va certa cu ea , si nicicare nu va avea sarbatori prea frumoase .Hmmmm, ce sa fac ?
Cred ca nimica.
Las sa curga Dunarea , om vedea .


Oiski-Poiski
Cartea s-a terminat ieri seara cu 45 Euro ohmy.gif
Am lasat mainile la o parte de pe ea .Era prea mult.O fi ea rara si buna dar 45 e cam mult cry.gif


Se anunta un WE comod, kuschelig rolleyes.gif .Al doilea Advent .Poate reusesc sa ma prajituresc.Si duminica fac rata la cuptor , miam,miam.
No, amu ma duc sa ranesc la porc rofl.gif , daca mi-o trebuit animal
Kristin
Sa faci neaparat poze la ratza aia !

Uite o idee: (eu am aplicat-o la piept de ratza, dar nu vad de ce n-ar merge si la ratza intreaga laugh.gif ): tii ratza vreo ora intr-un amestec de vin rosu cu coniac si ulei de masline, plus oregano sau rozmarin, apoi o bagi in cuptor. Devine mai frageda si mai gustoasa.

Mda,.. e bun un porc la casa omului... mai ales inainte de Craciun laugh.gif
Felina
QUOTE (Oiski-Poiski @ 8 Dec 2006, 07:53 AM)
Hmmmm, ce sa fac ?

poate e timpul sa va impacati innocent.gif
Oiski-Poiski
Felinel, ai scris asa de galben ca a trebuit sa-mi bag nasul in ecran ca sa vad ce ai scris laugh.gif .
Sa o iert , zici tu, ca in mania ei bolnavicoasa si-a inchipuit ca este nevasta numarul 2 al lui barbatu-miu ?
Nu cred ca am ce sa iert , nu as putea sa mai am incredere in ea.


Kristin promit sa fac Fotoshooting la rata ."Si acuma frumoaso aseaza-te mai la stanga , daaaaa, un pic mai in fata, da,da, drool.gif , du bist aber leckerrrrrrrr, si acuma de la spate o poza "
rofl.gif

Kristin
Razi, tu, razi, Oiski, dar eu asa am facut la puiul meu la sticla laugh.gif Ne-am inteles perfect. Acum e vedeta. Il stie toata lumea care ma stie pe mine. laugh.gif
Oiski-Poiski
Deci rata a iesit superba ,superba, insa prajitura cea nou incercata avea forma de Alienkuchen laugh.gif .Foarte rar iasa din mana mea asa ciudatenie.In fine, sa ne intoarcem la rata.
Am marinato cu un amestec de ulei de masline si cimbru, sare,piper,in burta i-am bagat un mar mare acrisor.
Intre timp am curatat zarzavaturi ca pentru supa plus usturoi.Zarzavaturile le-am taiat in bucati mai mari.
Am intepat rata sub aripi de mai multe ori ca sa poata sa se scurga apoi grasimea.I-am intors aripile pe spate si i-am legat picioarele.Am pus-o intr-o tava imprejurul ei zarzavaturile si peste am turnat un sfert de litru de apa fierbinte si o lingurita de sare.Am bagat-o la cuptorul rece si am fript-o la 200 ° .Dupa vreo ora am intors-o pe partea cealalta si am prajit-o mai departe tot o ora (rata mea avea 1,800 kg, in general la zburatoare se zice pe kilogram o ora la cuptor).Din cand in cand am mai turnat inauntru supa de carne si cu o pensula am mangaiat rata cu sos peste tot.
Cand a fost gata am scos-o afara , peste sos am turnat putin vin rosu (alegeti unul bun pe care puteti sa-l beti si la masa) .Sosul l-am strecurat intr-o oala , am luat la o parte grasimea de pe el , l-am ingrosat un pic si gata.
Pe farfurie am avut Knödel ca nu am mai facut de o vesnicie dat fiind faptul ca dupa parerea mea astia in Bayern sunt asa de grasi de la Knödel cu sos si rata rofl.gif .
Insa o data pe an merge.


Habar nu am de ce nu ma lasa sa incarc poza unsure.gif , incerc mai tarziu

uite si rata
Oiski-Poiski
Si dupa masa m-am plictisit asa ca m-am jucat de-a gradi iara rofl.gif
Oiski-Poiski
Nu amintesc de dracii de vineri seara si de cei de sambata care m-au vizitat fara sa-i chem eu.Pot eu sa intorc lumea pe dos, DACA as putea, si unii oameni tot nu s-ar schimba.Trebuie sa-mi schimb eu asteptarile fata de ei.Sa stiu ce pot sa cer de la ei si ce nu pot.De la unii nu poti cere chiar nimica.In schimb esti obligat sa dai.Chestia asta cu obligatia este iarasi un lucru de care te poti dezobisnui.Dureaza insa.
Mai este putin si se incheie anul.Si ma uit inapoi la 12 luni cat 12 ani.Si ma intreb cu ce putere am trecut peste ei.Faptul ca nu am luat-o razna se datoreaza optimismului meu, felului meu de a privi lucrurile la modul rece , practic ? Sau am avut pur si simplu noroc ? Si rabdare cu carul .Si incredere in baza de la care am pornit, ca este solida si ca pot construi mai departe pe ea.
S-au intamplat atatea lucruri urate de care incerc sa nu-mi amintesc in fiecare zi .Insa paradoxal acestea au atras dupa ele atatea lucruri bune .Este ca si cand pe o movila de gunoi ar creste o floare minunata .
Am invatat printre altele sa fim mai altruisti , sa trecem de la vorbe la fapte.Degeaba spui , de maine am sa fac asta si asta daca acel maine vine si se transforma in urmatorul maine.In sfarsit am trecut la fapte si printre altele avem un Patenkind .Si sper ca prin aceasta copilul meu va invata multe adevaruri despre lumea care il inconjoara.
Am dat jos masca de pe fata unora si nu ne place ce am gasit dedesupt .Vom avea nevoie de mult timp ca sa ne obisnuim cu noile lor fete.Si am descoperit oameni noi, surprinzator de placuti.
Si ne-am descoperit pe noi .Si asta e mare lucru.
Kristin
Super zburatoarea ! Voi face si eu, dar la sarbatori, ca incep in curand "vegetarierea"!

Super "gradinita"! tongue.gif


Interesant "view"-ul asupra anului care a trecut. Ar trebui sa imi fac si eu bilantul. Sunt curioasa ce va iesi.

Yvonne
Multumesc pentru urari Oisky si sa stii ca mama mea se gandeste cu mare drag la tine ...la fata din Germania...chiar ieri am vorbit despre tine. mwah1.gif tare mult ai ajutat-o.
Oiski-Poiski
Se duce de rapa sistemul de sanatate din Germania .Pe zi ce trece tot mai mult.Medicii nu mai vor sa prescrie nimica nici macar pentru copiii.Insa e important daca ii vizitezi ca vizita le intra in buzunar.Eu as zice ca pentru asta nu trebuie sa fim bolnavi.Ne putem intalni la medici in anticamera la Kaffeekräntzchen.
Mi-a fost copilul bolnav , racit cu tuse puternica, a primit medicamentatia falsa , ieftina .A trebuit sa insistam .
De toata jena.
Asa ca ieri seara am avut iara niste draci in stomac asa ca i-am scris medicului o scrisoare.Sunt curioassa cum va reactiona.M-as fi simtit rau daca nu reactionam noi.
Scrisoarea era politicoasa insa foarte la obiect :

Sehr geehrter Herr Dr.

unser Junge war, wie sie sich sicherlich entsinnen können, bei ihnen zur Behandlung wegen Erkältung und Husten. Es war der erste Besuch nach einer langen Zeit, wo er zum Glück Gesund war, so wie sie es treffend zu meiner Frau gesagt haben.

Bisher waren wir mehr als zufrieden mit Ihnen als Kinderarzt, sie haben immer sehr viel Geduld und Einfühlungsvermögen bewiesen.

Deshalb ist es umso schwerer zu verstehen wieso es diesmal so problematisch verlaufen ist.

Sollte es in Zukunft aufgrund von Sparzwängen seitens der Krankenkassen oder Politik oder wie auch immer nicht möglich sein, die richtige Medizin für unseren Sohn auf Rezept zu verschreiben, so bitten wir sie uns Privatrezepte auszustellen!

Wir wünschen Ihnen und Ihrem Kollegen sowie auch Ihrem Team ein frohes Weihnachtsfest und einen guten Rutsch ins neue Jahr.
Oiski-Poiski
M-am apucat sa fac Chec ca-n Banat dupa reteta lui Radu Anton Roman.Cica a furat reteta de la "iubita lui de-o vara si de la Arad, Rozina".Ii punea " pe o farfurioara transparenta , cu monograma aurita si o complicata stema gotica, aproape stearsa de vreme , felii de chec instelate cu nuci si stafide".
smile.gif
Kristin
wub.gif

Bine ca Radu Anton Roman a apucat sa scrie si cartea aceea....
Felina
La multi ani draga mea! Si noul an in care intri sa-ti aduca linistea sufleteasca pe care ti-o doresti si pe care o meriti! mwah1.gif flowers.gif
Thecook
Alles Gute zum Geburtstag !!!! mwah1.gif
Sushi
La multi ani!!!!!!!!!!!
Oiski-Poiski
Fetili multumesc mwah1.gif

Am avut o zi MINUNATA !
De dimineata m-am dus la cursul meu de gimnastica, retineti am fost dusa cu masina pen ca sotul si-a luat liber extra pentru mine si am fost adusa acasa.Acasa unde ma astepta mancarea facuta , sticla de vin pe masa.Apoi ne-am recuperat copilul de la scoala , pi jos ca a fost o vreme superba.Toata ziua cer senin si SOARE !!!!!!!!
Apoi am raspuns la telefoane , am baut cafea , am facut lectiile .Apoi am tras o fuga la munca , mi-am luat cadourile laugh.gif ,m-am facut ca muncesc si am venit acasa.A trecut intr-o fuga o prietena , am stat de povesti la un pahar .La o Pizza vine saptamana viitoare ca m-am hotarat ca de ziua mea ssa nu mai gatesc pentru musafiri.
Si acuma vine BOMBA !
Am primit de la baietii mei cadou bilete la un Musical.Duminica la 10,30 este decolarea .Mancam in München de pranz si apoi mergem la Deutsche Theater unde vom vedea "Frumoasa si bestia".
Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Aseara tarziu i-am zis sotului ca el nu ma cunoaste bine, eu apartin unei secte care are ca ritual sarbatorirea zilei de nastere o data in luna.

Yvonne
Rasfatat-o. mwah1.gif si felicitari sotului. clapping.gif
Felina
woot_jump.gif (pot sa ma bucur si eu de bucuria ta, nu? rolleyes.gif )
Oiski-Poiski
Gatul ma doare ingrozitor.
Am inghitit ca dobitoaca trei antibiotice ca am uitat daca le-am luat sau nu pe primele doua si sa fiu sigura am mai inghitit unul.Cel de-al treilea a fost in plus.Zice organismul meu.
Hmmmm, pana maine imi revin eu.

Se pare ca matusa-mea are cancer.Inca o data .Inca o data imi pare rau ca nu m-am dus anul trecut la Cluj.

V. nu reactioneaza pozitiv la tratamentul de dementa .Vorbeste iarasi de planuri glorioase.

Cand se termina anul ?
dascalita
La multi ani, Oiksinella!
Cu intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu! Sa fii fericita si sa ai parte cat mai des de astfel de rasfaturi, sa te bucuri de viata si sa fii alaturi de persoanele dragi tie! mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif
Oiski-Poiski
A fost minunat !
Am mancat intr-un restaurant grecesc de pe langa gradina botanica.Mancarea a fost excelenta insa prea multa ca de obicei.Fac pariu ca in Grecia nu sunt portiile asa de uriase , astea sunt facute pentru bastinasii de aici.Oricum nu am reusit sa-mi termin farfuria.Am baut un vin rosu care cred ca era fermecat ca dupa aceea am fost tare vesela si limba germana a inceput sa aiba farmecul ei deosebit.Afara zice sotul ca stam deja demult in restaurant ca " der Motor ist kalt geworden " (adica motorul la masina s-a racit) si eu fac ochii mari si intreb "die Mutter ist kalt geworden ?"
Dar dupa o cafea tare, greceasca mi-am revenit incet,incet.
La teatru am ajuns prea repede dar nu ne-a deranjat, am avut rabdare.
Musicalul a fost un vis.Costumele, culisele, muzica , totul a fost minunat.Plin de fantazie !

Oiski-Poiski
Credeam ca am ajuns pana la varsta asta cu oarecare cunostiinte in comportamentul uman.
Din pacate am cazut dureros de tare si de sus de tot direct in nas.
V. e un om deosebit.Toata viata lui a dat.Si nu a cerut nimica.Desigur ca cei din jurul lui s-au obisnuit cu ideea asta.Si cu starea de fapte.E foarte comod si usor sa primesti, sa intinzi mana.Si sa stii ca nu trebuie sa dai nimica in schimb.Nu pentru ca marea majoritate a oamenilor ar cere ceva in schimb cand fac un bine.Ci pentru ca marea majoritate a oamenilor ar oferi ceva in schimb macar atunci cand cel de la care au primit tot timpul ceva are nevoie de ajutor.
Ieri am suferit un soc psihic.
Credeam cu adevarat pana ieri ca cunosc omenirea.Sau macar o parte din ea.Ca in fiecare din noi exista ceva , un cat de mic lucru bun.Si ca o data la nevoie va iesi la suprafata.
Pana ieri am crezut cu adevarat acest lucru.
Cred ca nu mai sunt de salvat.
Cu ideea ca este bolnav de dementa am inceput sa ma obisnuiesc .Insa cu ideea ca nimeni nu vrea sa-l ajute cand ma voi obisnui ?
Niciodata ?
Ma simt vinovata .Pentru ca si eu am avut nevoie candva de ajutorul lui.Si acuma nu pot sa fac nimica.Vreau, dar nu pot.Noi suntem aici el la 1000 km departare.
Insa cel putin am oferit ajutor prin altcineva .
Insa nevasta-sa zice NU , cu cat stiu mai putini cu atat mai bine.
De cand este dementa ciuma ? Si daca ar fi asa nu tot acelasi om ramane ?
Incep sa sper ca in starea in care se afla poate ca nu pricepe ca cei pe care a construit tocmai pentru clipe din acestea la greu nu sunt dispusi sa ridice un deget.
Sper sa nu-si dea seama de asta.
Si mai sper ca poate nevasta-sa ne va da voie sa-l ajutam.

Michelle
Nu stiu ce raspuns sa-ti dau la problemele tale.
Dar am constatat si eu cu stupoare,ca aici in RO,oamenii continua sa se urasca cu putere si pasiune si dupa moarte.Pur si simplu nu se pot gandi la ce a facut bun omul ala in timpul vietii.Desi biserica ortodoxa la care se inghesuie la fiecare sarbatoare sa-si faca cruce si sa ceara ajutor la sfinti le zice sa faca invers .Sa-si iubeasca aproapele...chiar si cind acesta le face rau,darmite cind nu mai poate sa le faca nimic.Uneori prea mult bine facut de un semen de-al nostru este vazut ca un lucru rau.Starneste invidie.Adica eu sunt pacatos si tu nu??
Sper ca numai aici se intampla lucrurile astea.Si mai sper ca lumea asta intoarsa pe dos in care traim intr-o zi o sa se intoarca cu fata. Cu fata la Dumnezeu,cu fata la om de fapt,caci si omul e infatisarea lui Dumnezeu .
andra_v
Michelle, ura e universala, in Romania, America, UE, peste tot. Am cobstatat cu stupoare ca unele persoane care ani de zile predicau iubirea, caritatea, mila se poarta ca niste suboameni. Din BOR, sau din afara, unii crestini, altii atei, altii gnostici. Indiferent de religie, sex, nationalitate, culoare politica. Cei care suporta mizeriile si nu se contamineaza castiga mult dpdv spiritual. Se cizeleaza moral, capata o sensibilitate. Rabdandu-i se purifica. Din pacate, virusul urii se transmite, cei slabi se imbolnavesc f. usor. Pt. ca e simplu sa devii o bruta, sa mergi cu turma. Din acest punct de vedere, e nimerit titlui topicului "Extreme": intr-o societate in care predomina ticalosia, un tanar are doua posibilitati: elevarea spiritual-morala, sau caderea in salbaticie. Nu exista cale de mijloc.
Sa dea Dumnezeu da nu ajungem si noi ca ei. Cel mai indicat este sa ne confectionam un sistem de aparare si sa nu ne lasam dusi de val. Sa ne vedem exclusiv pe noi, sa-i scuzam pe cei din jur si, daca ni se cere ajutorul, sa nu raspundem cu moneda pe care draguta de societate ne-a oferit-o. Vorba lui John Doe din filmul de aseara de pe Cultural: sa pastram in sufletul nostru tot anul spiritul Craciunului, sufletul cald, indiferent de bataile crivatului.
Oiski-Poiski
"Extreme" pleaca in vacanta.
Doresc tuturor celor care trec pe aici un Craciun fericit cu o masa plina , colindatori la usa , un an nou mai bun decat cel care trece si sa ne vedem , auzim, citim cu bine in 2007
SARBATORI FERICITE
Yvonne
Vacanta placuta cu multa zapada si Sarbatori Fericite sa aveti,
Nefertiti
Sărbători fericite şi liniştite. mwah1.gif
Felina
Vacanta placuta puisor! love.gif
passenger
Sarbatori fericite si tie! smile.gif

user posted image
Yvonne
Aprinde o lumanare la fereastra si deschide usa colindatorului care sint si care iti aduce in dar un gand frumos si toate urarile de fericire.
Serenity
Craciun fericit, om bun! Si tot binele din lume, pentru ca il meriti din plin! mwah1.gif

user posted image
Michelle
all good things
Felina
La multi ani familiei Oiski-Poiski! Fie ca noul an sa va fie mai linistit si plin de impliniri pe toate planurile! (o felina zbarlita)
dascalita
Dupa niste sarbatori de poveste, cum sper ca ati avut, va doresc un an EXTREM de bun cu multe bucurii, impliniri si sanatate! mwah1.gif wub.gif
calfa
La Multi Ani, Oiski ! hug.gif Multe bucurii sa ai de la cei dragi, multe bucurii sa fii in stare sa le faci ! thumb_yello.gif
Oiski-Poiski
Este frumos si totodata trist sa vezi ca prieteni virtuali iti trimit asemenea urari minunate si altii pe care ii credeai aproape uita.Insa cat este de adevarata zicala, prietenii tii alegi tu , familia ti-o da destinul.
Va multumesc la toti si va intorc urarile de bine inzecit inapoi.
Iaca-ta , a venit si 2007.Foarte linistit , prea linistit insa nu-mi pare rau.Am avut timp destul pentru odihna , pentru punerea in ordine a gandurilor , a planurilor.
Desigur ca este copilaresc sa gandesc ca atunci cand a batut gongul dintre ani s-au spulberat si grijile mele.Insa s-a inchis o usa si am deschis optimista alta si-mi dau silinta sa nu ma uit spre cea care tocmai s-a inchis ci spre cea prin care tocmai am intrat.
Mosul ne-a adus patine pe care le-am incercat in 31 decembrie .Si eu care credeam ca suntem printre putinii care nu stau acasa si pazesc oalele la fiert pentru Revelion ! Da de unde .A fost patinoarul plin ca noi ca incepatori am avut emotii sa nu ne ia altii pe sus.Insa m-am tinut bine , nu am cazut decat de doua ori si alea pe partea moale asa ca nu s-a simtit prea tare.
Constat ca patinatul imi place mai mult decat mersul pe role.Ma simt mai in siguranta insa nu as putea spune de ce.
Poate vom avea noroc si va ingheta curand beton , zile intregi , sa putem sa patinam pe lac in aer liber.Trebuie sa fie un vis .Cu toate ca ideea ca dedesupt e apa nu cred ca-mi va surade foarte tare.
Ce astept eu de la 2007 ? Cred ca nimica.Cu cat astept mai mult cu atat sunt mai dezamagita.M-am hotarat ca pentru prima data sa nu astept nimic.Cu cat cer mai mult de la cei din jur cu atata ma dezamagesc mai mult.Asa ca nu voi mai cere nimic.
Si poate voi primi mai mult.

Mara
La multi ani, Oiskinella draga si sa-ti pastrezi mereu optimismul si veselia! mwah1.gif

Pese: ma duc acum si pe la Kristin in jurnal sa vad ce bunatati virtuale mai pap, ca tortul tau l-am gatat!!! sorry.gif
Oiski-Poiski
Sa vedem ce chestii extreme s-au mai intamplat prin lume de cand nu am mai fost pe aici.
Deci o duduie bine imbracata a intrebat-o zilele trecute pe o colega daca clientii nu au primit nimica cadou de Craciun , ca ea si nici macar maica-sa nu au capatat nimica.
Ma intreb cat de nesimtita poti fii ca sa intrebi asa o tampenie.Pentru un rahatel de cadou, o nimica, te faci de mirul lumii.
Si inca o data multumesc cerului ca prostia si nesimtirea nu dor .Nu as suporta urletele unora de atata durere.


In 2 ianuarie am avut programare la doctorita de ochi.Cladire noua, cabinet nou , ustensile noi .Problema era ca s-au mutat intr-o cladire neterminata , constructorii umblau de colo-colo.Doctorita total enervata.Intram in cabinet si cum statea fiu-miu pe scaun la fereastra mare de tot pe dinafara urca un constructor cu un lift si se holba inauntru.La care sotu zice " ce bine ca sunteti doctor de ochi si nu ginecolog".
Felina
laugh.gif rofl.gif
Oiski-Poiski
Anul acesta nu ne-au ajuns banii decat pentru un brad mai mic laugh.gif
Oiski-Poiski
Azi incepe iara scoala .Ce bine ne-au prins insa cele doua saptamani .Si mi-e groaza de urmatoarele saptamani .
Apropo scoala .S-a mai intamplat o chestie extrema .Avem primul doctor in familie , pe deasupra cu distinctia Magna Cum Laude .As vrea sa stiu de ce ii zice doctorat daca nu are nimica de-a face cu un doctor ?In fine, sunt mandra de fratelo.

Am fost iara la patinoar si gratila ca un hipopotam m-am invartit in jurul salii pana am ametit.As venii cu propunerea ca tot la un sfert de ora sa schimbe lumea directia.Adica ne oprim cu totii si in loc sa ne invartim de la dreapta la stanga ne invartim de la stanga la dreapta .Logic .

Sa vedem cu ce m-am mai enervat in ultimele zile.Cu vaca (muuuuuuuuu) de D. care m-a lasat sa-i trimit invitatie pentru Kommunion ca sa ne sune si sa ne zica ca nu poate veni.Asta dupa ce inainte la telefon stabilisem totul si trebuia sa o ia si pe H. cu ea. Motivul este ca cica poate nu se va simti bine in mai.
In ultimul timp am maaaaaaare intelegere pentru oamenii cu probleme insa ea nici nu se lasa terapata.Dracu stie cum o suporta barbatu-su.Unii barbati imi provoaca uneori sincera compasiune.

A trebuit sa cumparam cartea de cantece bisericesti care a costat 20 Euro. blink.gif

Oiski-Poiski
Din seria "Visuri tampite a la Oiski-Poiski"

Deci, intr-una din noptile trecute am visat ca faceam cumparaturile intr-un magazin din apropiere dar care arata in interior un pic altfel .In orice caz eram la raionul cu zarzavaturi si legume si pe un regal am vazut o chestie ciudata, ca un morcov rosu sau mai bine zis ridichea uriasa si ma pune naiba sa pun mana pe ea.O voce disperata din spate striga la mine si cand ma intorc era o vanzatoare care nici nu mai lucreaza acolo dar pe care o cunosc si care zice: " Nu pune mana , asta este lumanarea pentru Papa de la Roma si nu era gata " .Eu indrept chestia aia care parca era de plastelina , a revenit cat de cat la forma initiala si facandu-ma ca ploua plec repede de acolo.
Sa ma ierte cuviosia sa Papa dar asa o lumanare oribila nu am mai vazut.


In reclama de la Aldi de saptamana viitoare este printre altele " Indonesische Bihunsuppe".Eu il intreb pe sotul ce-o mai fi si asta , ce sa fac sunt tare curioasa.La care el zice : " Supa de cocos bisexual" . Pe germana la cocos ii zice Huhn .
Apropo , in Europa exista 180 de rase de gaini , wouuuuu, te dai pe spate !






Oiski-Poiski
Felinule, asta este Raclette, ce am facut de Craciun
Oiski-Poiski
Si astia sunt carnatii productie proprie
Kristin
LA MULTI ANI, duoamna de pe luna, si un an plin de impliniri ! Sa ne mai arunci cate o privire de sus, de acolo, si sa organizezi la anul un Targ de Craciun pe luna, poate venim si noi ! smile.gif

Mi-era dor de umorul tau ! smile.gif
Oiski-Poiski
Am avut totusi si un brad mai mare unde a lasat Mosul cadourile.
Ei, aici apare o poveste draguta.Baiatul nostru stie ca noi suntem mosul si cauta cadourile deja cu zile inainte.In 24 dimineata a venit peste noi in pat si a topait sus -jos si cum se uita in oglinda de pe dulap zice : puteati si voi sa gasiti un loc mai ascuns.El a vazut in oglinda cadourile ascunse sub pat laugh.gif .Asa ca a avut voie sa le scoata si sa le transporte sub brad .
Oiski-Poiski
Kristin , ce idee, un targ de Craciun pe luna , iti dai seama cati dintre bogatanii lumii se vor imbulzi la targul meu ? Ca ar fi ceva nou.
Da pe voi va iau gratis biggrin.gif cu mine.

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.