cactus, gata s-a marcat
....
In seara asta am sa incerc doar cu Rieslingul.
Din cauza faptului ca muncesc pana foarte tarziu eu oricum am capatat obisnuinta de a imi "bea" cina
.
Daca apuc sa atac si a doua sticloanta e posibil sa incerc si cu spaghetele, da cu unele mici modificari...
Nu ma apuc acum sa cumpar spaghete, ca am deja niste paste ratacite pe acolo prin frigider (unele multicolore, cu arome de spanac, morcov, pastarnac etc.)...Nici slana n-am ...am un carnat afumat..asa ca am sa il maruntesc pe el.
Mai am o rosie galbena mare (deci cum ar veni, o galbena
), o pun si pe aia ca oricum sta degeaba..
Asa daca stau sa ma gandesc, mai am si niste parizer, o legatura de leustean, o bucata de branza, niste lapte (dulce, sau poate acru), cateva oua, un tub de unguent antibiotic si altul cu pasta de peste....le pun pe toate ca n-are ce sa strice
.
Eu mai stiu si un secret de la bunicu....
"pune cate o lingurita de vodca, si multa dragoste in tot ce faci"...
Dragoste n-am de unde..de aia am sa pun o cana intreaga de vodca, prin compensatie.
Maine iti zic ce a iesit....Eu zic ca am sa reusesc, cine stie ?