Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Lumea Prin Ochii Mei
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Felina
Mafrend, private message pls. Hug.
Felina
E sambata.am copiii imbaiati, casa aspirata, cumparaturile facute, sunt prezentabila si tot azi am terminat de soferi. I must be doing something right rolleyes.gif


Life is amazing when you keep being true to yourself.
Felina
oamenii.
sunt oameni care isi pun rapid o masca atunci cand apar. ce improvizatie de prost gust.
totul e bine, bland, linistit, calm si eu inaintez prin viata cu pasi mici. prin inaintat nu ma refer la trecerea timpului care trece la fel de sigur si pentru cel care se lasa dus de val si pentru cel care se lupta cu ele, ma refer la inaintarea inaintea timpului. adica ce pot face au azi ca sa nu ma mai dranjeze maine. cam asa.

inaintare placuta va doresc.

ah. si despre decluterizare. una din metodele de decluterizare e sa pui deoparte o cutie cu lucruri de necesitatea carora nu esti sigur/a - de ex in pod. incearca asta si cu o cutie de oameni. si cu o cutie de ganduri. si cu una de preocupari. si cu una de griji. si cu una de obiceiuri. have fun!
The Dude
QUOTE
incearca asta si cu o cutie de oameni. si cu o cutie de ganduri. si cu una de preocupari. si cu una de griji. si cu una de obiceiuri. have fun!


ce frumos... thumb_yello.gif ....si un sfat de urmat....


PS Cand mai imi adun curaj am sa pm..ca stiu ca tu ai multe raspunsuri
Felina
Curaj?? The Dude are curaj smile.gif
Felina
Timpul meu se dilata. Zilele se lungesc. Ce imi trebuie vine spre mine, ce nu-mi trebuie se departeaza. I must be doing something right. tongue.gif
Felina
"The chance"
Pavarotti catre Paul:
- nu ai stofa de cantaret de opera; un cantaret de opera e un hot, el fura inima spectatorului - tu nu ai sangele rece al unui hot.
Felina
Nimic nu am reusit vreodata fara efort sustinut si indelungat. Calea usoara e renuntarea. Dar cu ea vine amareala distantei dintre mine si visul meu.
Felina
Ma strange cureaua. Ieri am facut o greseala. De fapt nu stiu daca a o consider greseala. Dar am facut un pas, practic mai multi, de teama. Ce teama nu inteleg clar.
Felina
Am incercat sa descurc niste ite, itele greselii de ieri. E mai lumina acum, doar putin.
Felina
Small talk it's sooo easy.
Let me explain.
When you talk about easy stuff, or obvious stuff, or small in importance stuff you do not get in any way emotional. That's the whole point of it. You talk to people, connect with people on a superficial lavel while you don't get unconfortable or hurt in any way. A sure win with minimum of investment. Dooooh!!!
Hollie_Smokes
Eu am descoperit ca cel mai bun lucru pe care il poti face e sa mentii relatiile cu cei din jur (nu familia) la un nivel de apropiere medie. Atunci esti la nivelul in care simpatia e reciproc si intensa (ca nu ai descoperit defectele celuilalt), nu esti suficient de apropiat incat sa ai pretentii prea mari de la celalalt sau celalalt de la tine (aici intervin conflictele si dezamagirile), sari oricand in ajutorul celuilalt si el la fel (inca esti motivat de dorinta de a fi placut si a face buna impresie). Cand relatia devine foarte apropiata, pretentiile cresc si you take/you are taken for granted. Un nivel semi-apropiat de apropiere cu cei din jur e perfect si benefic pt. toata lumea.
leirn
Nu pierzi un razboi la care nu participi. Dar nici nu castigi...
Felina
Suntem intoxicati cu filme si povesti, asta e adevarul. Realitatea e ca oamenii sunt mult mai prosti, mai rai, mai lenesi, mai lipsisti de constiinta decat ni se arata de catre fabrica de vise. In average ca sa zic asa. Viata e mult mai apropiata de teatrul absurd al lui Ionesco decat de orice altceva. Oameni care vorbesc dar nu comunica. Fiecare are 'agenda' lui, drumul lui de care se tine cu dintii ca sa nu scape de pe sine. Cat de putini se opresc sa asculte pe cel de langa el?

kikki dee
e cam naspa daca viata-i ca'n Ionesco - atat de plictisitooooooooor! baby stii numarul.... si mailu' . te ascult ..... la orice ora din zi sau din noapte ! yo mai deraiez cum bine stii ( de pe sine - citeste shine rolleyes.gif ) apropo' cred ca am fro' cinci agende: patru negre si una rosie !
exergy33
QUOTE(Felina @ 17 Nov 2013, 08:06 PM) *
Suntem intoxicati cu filme si povesti, asta e adevarul. Realitatea e ca oamenii sunt mult mai prosti, mai rai, mai lenesi, mai lipsisti de constiinta decat ni se arata de catre fabrica de vise. In average ca sa zic asa. Viata e mult mai apropiata de teatrul absurd al lui Ionesco decat de orice altceva.

Daca am putea descifra absurdul existentei ... !

In alta ordine de idei, cu scuzele de rigoare ca intervin in jurnalul tau, depinde si de ce vrei sa vezi, sau sa nu vezi, in oamenii de langa tine.
Te poti intersecta cu cineva de foarte multe ori si sa nu-i vezi /materializezi dimensiuile reale ale personalitatii.
Eu personal am impresia ca oamenii se schimba mereu, uneori foarte rapid, de la o saptamana la alta ... si de aceea ma vad pusa in situatia sa reanalizez mereu felul lor de "a fi" dar si felul meu de afi in raport cu dansii ... relatiile cu cei din jur mi se par asemanatoare cu un caleidoscop.


Felina
Exergy, ai si tu dreptate. Totul are o esenta fluida, se modifica intre anumiti parametri. Si eu cu gandurile mele la fel.

"depinde si de ce vrei sa vezi, sau sa nu vezi, in oamenii de langa tine." - cateodata realitatea te izbeste in fata cu putere, indiferent de ceea ce vrei sau nu vrei sa vezi.

Dar da, ai dreptate.... oamenii oscileaza si in atitudine, si in bunatate, si in lene, si in rautate etc. Cu totii oscilam. Chiar si eu oscilez rolleyes.gif ...


as vrea sa extrag si intelepciunea, concluzia... din acest fapt. dar inca nu mi se arata. timpul cica le rezolva pe toate. Si apoi cica sa dam timpului timp.

Nu te mai scuza te rog, ma bucura dialogul.
Felina
Lasand toate la o parte vreau sa fac pace cu toata lumea. Am trecut intr-o alta etapa a existentei mele pe acest pamant. Am avut o luna... plina... dureroasa... cu multe incercari, cu multe framantari, cu mult sprijin, cu multe revelatii. Simt ca greu a trecut.

Ca un facut.... pot vedea limpede tot ce am gresit in trecut, de cand am venit in irlanda si nu numai. Gresit e un cuvant care nu cuprinde sensul a ceea ce vreau eu sa exprim. Practic vad ce ar fi trebuit sa fac, ce era corect sa fac, ce trebuia sa fac. Cu energia mea aia de nestavilit - pe care... nu o mai am! Poate totusi nu am pierdut-o de tot. Si totusi, momentan nu o mai am. Si uitandu-ma in urma vad f clar cum am risipit-o. Nici risipit nu e cuvantul corect. Dar n-am avut directie. Neavand directie am epuizat-o in toate directiile. Nu rau, dar nu in folosul meu. M-am culcat pe urechea dreapta, m-am lasat convinsa de jumatatea mea, m-am lasat dusa de val. Mi-am intinat sufletul? Neintentionat. Si se spune.... drumul catre iad e pavat cu bune intentii. Si sunt de acord. Si se mai spune ca iadul se afla aici pe pamant, aici in suflet. Si cu asta sunt de acord.


Mi-e foarte dor de scris si mi-e foarte dor de soare si de natura.
Felina
Suntem prieteni acum. Sper sa ramanem prieteni, e un loc bun.

*

Am sunat la doctor - e cazul sa am grija de mine!

*

Am planuri pentru Craciunul asta si e timpul sa ma pun pe treaba. Planificat si tot ce mai trebuie. Copiii sunt entuziasmati, imprumut si eu din entuziasmul lor. Am iarasi energie sa fac planuri, ceea ce e minunat!
dascalita
Draga mea, bucura-te de bucuria copiilor, caci iti va fi dor de clipele acestea.

Cat imi doresc sa te stiu bine! Nu stiu ce sa te sfatuiesc, doar ca vreau din tot sufletul sa te simt ok.
Felina
Dasca hug.gif

*

Incerc sa las furia la o parte, dar nu stiu cu ce sa o inlocuiesc, ce sa pun in loc. Cica timpul le rezolva pe toate si sa dam timpului timp.
Felina
Try this quiz to establish your own level of self esteem.

SELF ESTEEM QUIZ
1. Are you generally calm and relaxed when faced with a difficult or daunting situation?
2. After periods of high pressure, do you take time out to relax?
3. Do you exude a sense of well-being?
4. Are you generally full of life – mentally, emotionally and physically?
5. Do you approach new tasks with enthusiasm and a sense of excitement?
6. Do you communicate in a straight forward way (a ‘what you see is what you get manner’?)
7. Do you give yourself extra care during times of illness or stress?
8. Do you expect the best from the world and the people around you?
9. Are you happy to self-reflect and acknowledge your achievements as well as your imperfections?
10. Are you happy to engage others at social gatherings and in general you are not threatened by the success of others?
11. Are you motivated and do you generally have a clear sense of direction?
12. Are you able to take criticism on board without feeling insecure?
13. Are you able to take risks and face new challenges easily?
14. Can you live with mistakes you might make and also the mistakes of others?
15. Are you decisive and able to consider all options clearly?

If you have answered ‘yes’ to all of the above questions, then you already have high self esteem and strong self worth. If you have answered ‘yes’ to eight or more questions, then you have moderate self esteem which could still benefit from work to strengthen and improve it. If you have answered ‘yes’ to six or less of the questions, then you have low self esteem and it would be in your interest to think about ways of improving your self esteem and feeling more balanced and positive. Our self esteem can affect our behaviour , our communication skills and our sense of inclusion and well-being.

If you feel that you wish to seek professional help to address your self esteem and self confidence issues, Shining Bright can assist with a course designed to improve these issues and teach you powerful self help techniques to make a lasting change to your life.
Felina
Incet incet se risipeste valul de ceata. Nu e rau.

E vremea sa fac pace cu trecutul, cu greselile, cu viata.
Felina
Ma simt mai bine.

Miroase atat de fain a vacanta... mmm!
Necazuri? Destule. Se poate mai rau? Ohooo si inca cum?!
Bucurii? Desigur. Zilnic.

Planuri? Peste cateva zile.
dascalita
Pune de-un ceai cu scortisoare si viseaza la vacanta! Fa planuri frumoase, dar oneste si vizualizeaza-le. Mai pe romaneste, viseaza cu ochii deschisi, dar nu la cai verzi pe pereti! sorry.gif Va fi bine, garantat!
Felina
O zi plina si frumoasa. Sa aveti un craciun frumos dragii mei - care va stiti sau care va simtit smile.gif .
fiatlux
Multumesc, Felina! Zile ...vii si frumoase si tie ! pash.gif
Felina
permacultura
goguta
QUOTE(Felina @ 28 Dec 2013, 11:11 PM) *

hmmm ... Radu Iliescu este preferatul meu ... ca si lectura pe acest domeniu ... good choise!
dascalita
La multi ani, cu sanatate si bucurie!
Felina
Multumesc Dasca - la fel si tie! hug.gif
The Dude
...eu vroiam sa iti dedic o melodie a Narcisei Suciu...nu stiu titlul exact, da incepe asa:

...singura numai Maria...

E de pe albumul Best of Ethnic si ti se potriveste manuse....


imi pare rau ca nu o gasesc pe nicaieri , si ca nu stiu cum sa fac sa o incarc...caci am discul...


in acelasi spirit insa:

Narcisa Suciu - Campuri aurii





Excursii in Rai, dolarul in flux
Electrice soapte de-amor
Un concert de nai, limuzine de lux
Urmariri si institutia lor
Inserare in gri c-un poet conformist
Ce-si pierde cumpatul sau
Cadenta kaki, cetatean optimist
Si nevoia mea de zambetul tau



La Multi Ani Felina thumb_yello.gif
The Dude
....am gasit: se numeste Singura Maria






thumb_yello.gif
Felina
La multi ani The Dude! Multumesc pentru vizita si pentru dedicatie(i). nu stiu cantecul, o sa il caut deseara pe youtube.

*

O zi buna tuturor, pe cat se poate, da?

*

Viata la tara. O casa la tara. Cine vrea sa fie tarasan? rofl.gif
Felina
jur ca nu are de-a face cu new year's resolutions, pur si simplu am facut o lista... lunga... cu ale mele planuri pentru urmatorul cincinal laugh.gif .
Felina
Aseara m-am pus la somn cu un copil de trei ani, un dinozaur ierbivor verde moale, un elefant tare si un porc si mai tare. Not comfy i am telling you! rofl.gif
Felina
Zilele astea am mers la "malul marii" si ne-am jucat pe un deal prin iarba si nisip.

-Mami, ce e malul marii?
-Malul marii e unde se intalneste apa marii cu pamantul, cu uscatul.
-Si aici e malul marii? (adica in oras)
-Da, si aici e malul marii.
-Nuuu, malul marii e acolo unde ne jucam noi la nisip...!
Renunt la explicatii pt ca nu vreau sa le stric bucuria.

*

Ieri marea a fost deosebit de furioasa. Vantul batea cu furie, ii tineam pe amandoi de haine sa fiu sigura ca nu ii sufla de langa mine. Am admirat valurile mult timp din doua locuri. Nu s-au plictisit deloc, cu toate ca era ger iar vantul facea tot posibilul sa ne alunge. Dar valurile marii se zbateau intr-un fel halucinant, gu greu puteam sa ne smulgem privirea de la ele. Pe langa noi fel de fel de privitori, care cu caini, care cu aparate de fotografiat, incercand sa imortalizeze natura. Am plecat intr-un tarziu spre locul nostru de joaca, fara sa ignoram in drum nici o balta. De data asta sunt mai pregatita, amandoi au cizme de cauciuc, deci se pot balaci in voie. N-au totusi permisiunea sa stropeasca, s-ar uda si asta ar scurta excursia noastra. Dupa ce tulburam toate baltile din drum ajungem la poteca ce ne duce pe delusorul cu nisip. Acolo copiii se pornesc la construit castele si poduri. Eu ma retrag un pas si ma las leganata de vant si de ganduri. Dupa o vreme vad un ansamblu de constructii si arbori. Intreb: ce ai construit acolo? E malul marii, mami! Uau, desigur ca e malul marii. Foarte fain. Se intrec in construit. Flacaul s-a asezat in genunchi, in nisipul umed. Au mainile inghetate si rosii, dar ce le pasa, ei au de construit. M-as aseza si eu, dar nu e nici un petec de pamant uscat, asa ca renunt. Ma joc cu firele de iarba lungi care se zbat si ele odata cu vantul. Analizez vegetatia si imi spun in barba ca aici sigur trebuie sa creasca mure si gandul ma poarta inapoi in tara, acum doua veri, cand am mers la cules de mure cu doi oameni dragi. Mi-am amintit caldura pe care am indurat-o, faptul ca eram nepotrivit incaltata si nepotrivit imbracata, in ansambru nepregatita aventurii. Si ca atare am reusit sa culeg jumatate de galetusa de mure, in timp ce cei doi si-au umplut pe ale lor. O dupamasa frumoasa, plina de arsita soarelui si de intepaturi de spini, dar si de satisfactie si moleseala. Mersul pe urmele vacilor de pe islaz... ce sentiment! Racoritul picioarelor in apa raului destul de rece, fara urma de pasare pentru incaltaminte, caci dupa o asemenea arsita cum ar mai putea sa-ti pese?

*

I am stuck. Ca de atatea ori cand vin la servici foarte pornita pe munca, fel de fel de intamplari mi se pun de-a curmezisul. Nu am avut retea de dimineata, ca atare am petrecut juma de ora sa repar problema - un fir nu prea bine infipt in perete. Apoi o tura buna de munca intrerupta de o eroare de webspeed. Verific si aflu ca al meu coleg arhitect de soft lucreaza la baza de date. Nu a semnalizat. Eh, asa e in tenis. Nu pun la suflet. Ca nu mai am suflet decat pentru copiii mei. Las totul sa treaca, I need my sanity.
Felina
Lumina stinsa, incercam sa adoarmim.
Juniorul (3 ani) isi incepe, asa cum deja ne-am obisnuit, peroratia de dinainte de somn. Nu-i dau atentie, chiar vreau sa adorm cat mai repede ca ma asteapta o dimineata plina. Aud totusi vocea lui.
-"sfantu..."
-"cineva sa ma ia in brate..." [adica eu]
Pauza.
-"sfantu..."
-"dinozaui" [dinozaur]
Mmm... mi-a trezit curiozitatea, asa ca ciulesc urechile.
-"sfantu..."
-"cineva sa ma ia in brate" [adica eu]
Mmm.
-"sfantu..."
-"sfantu..."
-"sfantu-asteapta!"
Nu ma mai pot abtine si izbucnesc intr-un ras nebun. La care desigur ca pune buza si se supara, gata sa planga. Ii explic ca nu de el rad si pricepe. Asa ca repeta "sfantu-asteapta" in speranta sa ma mai faca sa rad, ca lui ii arde de orice mai putin de somn. Dar nu mai cedez.

*

"M-am supaiat pe tine!", si intoarce spatele cu mainile incrucisate la piept.
"Nu ma mai joc niciodata cu tine.", apasand puternic pe niciodata.
"M-am supaiat pe ploaia asta!" [suparat]
dascalita
Ce draguuuut!
Bai, e super destept puiul asta al tau daca a inteles ca la sfantu-asteapta s-o gasi cineva sa-l ia in brate cand e vorba de somn! wink.gif))
Felina
am o zi...moale. simt ca vlaga din mine a fugit undeva si s-a ascuns. am trei scenarii, din care totusi o sa analizez doar doua. unul ar fi sedinta de ieri in care mi-am expus punctul de vedere in legatura cu ce se intampla la munca. iar a doua ar fi o o privire a cuiva. ambele situatii au avut incarcatura emotionala puternica. despre care am observat eu in timp ca ma lasa fara vlaga. despre a doua n-am ce spune, e prea dificila toata ...scena. despre prima insa, da.

i-am explicat cum locul meu de partener de echipa a fost inlocuit cu unul de maimuta executatoare de ordine. cum a disparut dialogul, schimbul de idei, expunerea creativitatii si din astea. am discutat despre cum mi-a fost alocat un proiect de care sa ma ocup singura si care a fost estimat la 4luni. cu care termen am fost de acord dupa ce am analizat cerintele proiectului. Ca proiectul a pornit fara deadline si ca eu asa l-am acceptat. Ca la putin timp dupa inceperea proiectului am primit un dead-line de 7 saptamani. La care desigur ca m-am panicat. Ca mi-a fost pretins sa lucrez ca expert cu un instrument de care mi-a fost interzis sa ma ating timp de un an de zile. Si ca asteptarile asupra performantei mele in aceste conditii au fost nerealiste. I-am explicat cat de putin sunt motivata si ca motivatia mea e inca in scadere. Ca dintr-un job excelent a ajuns un simplu job de la 9 la 5 care ar putea fi orice, ca nu-mi mai pasa. In situatia de fata i-am explicat ca nu imi pasa nici cum, ca doar o viata am si chiar nu ma intereseaza consetintele sinceritatii mele. I-am explicat ca desi am doi copii acasa care ma asteapta in fiecare seara, eu am stat totusi peste program ca sa fac fata proiectului. Si ca daca nu as fi fost pasionata de produsul la care lucrez, nu m-as fi implicat la nivelul asta. I-am explicat ca presiunea extrem de mare care a fost asezata pe umerii mei incorect si nerealistic m-a dus in starea sa am o cadere majora si sa ajung la medicamente. S-a declarat socat, si-a recunoscut greselile, a recunoscut ca estimarile mele au fost mai corecte decat ale lor. Si-a exprimat regretul fata de ceea ce s-a intamplat. M-am simtit eliberata pe moment, dar mai apoi s-a asternut si sentimentul de epuizare. Sa-ti deschizi sufletul in fata cuiva care nu a fost corect nu e simplu, pe langa faptul ca e riscant. Si toate astea probabil ca se deruleaza in subconstient, care vrea sa contabilizeze tot. Pe cand constientul a vrut sa se dea cu posteriorul de pamant...
dascalita
...respira, da-ti timp de refacere si ia-o de la capat! Pana una alta...bine ca ai spus si acum ce te-a nemultumit. Eu te imbratisez cu mare, mare drag!

PS. Mai e supaiat omuletzu' ala al tau?
Felina
Omuletul se supara si ii trece in minutul urmator de nenumarate ori pe zi laugh.gif . ca asa e in lumea copiilor.

Cat despre munca... problemele au fost anul trecut pe la sfarsit. La discutie am fost invitata, altfel nu as fi zis nici un cuvintel, in afara de subtilele remarci cu care ii tratez in orice discutie in ideea sa mai radem si noi de necaz.

Efectul discutiei de marti s-a vazut miercuri dimineata cand al meu coleg de (fosta) echipa a venit la mine la birou sa discutam despre ceva la care lucram impreuna si nu am putut sa nu observ ca este bland, calm si spasit, ma asculta pana imi termin fraza si chiar aude ce spun. Apoi mai tarziu am avut o mica sedinta in care am discutat separat niste modificari la aplicatie - sedinta s-a terminat cand am fost amandoi multumiti si de acord cu deciziile pe care le-am luat. Adica cum ar veni suntem din nou echipa. Cum cu o floare nu se face primavara, eu totusi nu o sa trag o concluzie.


*

vlaga nu mi-a revenit, inca o astept.
The Dude
...urmeaza Felina...urmeaza... thumb_yello.gif


acum toti suntem vlaguiti dupa mizeria aia de 2013...dar stelele s-au reorientat si intreaga lume e infinit mai bine aspectata..

chestia in relatiile astea de serviciu este sa nu iti pierzi niciodata increderea in tine si sa ramai mereu in actualitate cu toate evolutiile...
dar mai ales sa nu bagi in seama ce se intampla in jurul tau...in afara relatiilor de serviciu, desigur..


...e un mare secret pe care l-am invatat in experiente grele, indelungi, si dureroase... rolleyes.gif

acum, imi dau seama ce pe domeniul meu, care nu este unul simplu, pot face fata oricaror situatii, chiar daca diferit, si ca ma pot adapta oricarui colectiv, devenind repede un membru interesant al lui...dar trebuiesc respecatate mereu si mereu conditiile astea, care incap pana la urma intr-o singura sentinta: vezi-ti (cat mai bine) de treaba ta !!
Felina
imi surade sa te cred. si cum nu ma costa nimic... o fac!
Felina
Peste weekend m-am tratat cu baileys pentru motivul ca am gasit o sticla sub chiuveta. Nu stiu cum a ajuns acolo... sa o fi cumparat eu pentru sarbatori? Nu-mi amintesc, am fo cam zgarcita... Sa o fi primit cado...? Di nou nu-mi amintesc. Ceea ce nu ma opreste sa o consum, zic. Consecinte? Pai am ochii umflati. Nu-i nimic ca si asa nu ma alege nimeni! Dar am uitat sa-mi iau medicamentele si asta nu-i bine. laugh.gif Noa, noi sa fim sanatosi! Si unite-asa ma contrazic, ca pt asta tre sa imi iau medicamentele. Complicat, ha?

*

Mi-e f dor de Lili. Si nu stiu cum sa fac.

*

Am fost iar "la malul marii". Dupa ce am halbarit* toate baltile, am ajuns undeva pe un mal chiar langa plaja. Malul cu verdeata si o oaza de nisip. Marea nu prea furioasa se izbaea inspumata de plaja. Juniorul a tras cu ochiul si cu urechea si a coinchis ca nu-i convine. Asadar a luat o mana de nisip umed, ca altul nu era, si mi-a pus hotarat:
- hai sa-i dam, ca sa nu mai faca asa! [adica hai sa aruncam in ea cu nisip ca sa nu mai... vina valurile zgomotoase la mal...]
- desigur, am zis eu, hai sa-i dam! Si ne-am dus. Am aruncat in mare cu nisip uscat, umed, ud, cu pietre, bete si chiar si cu iarba de mare gasita pe nisip. Dadeam si fugeeam... Marea nu s-a oprit din facut...asa, dar batalia a fost una pe cinste. Si daca nu mi s-ar fi facut frig, am fi si acum tot acolo, luptandu-ne cu ea. si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea-asa!


* (tulburat)
Felina
am foarte multi nervi!!!! drept urmare mi-am adus la birou borcanul cu bomboane.

nu se cade sa ai idei mai bune decat superiorii pentru ca in felul asta ei nu se mai pot simti superiori. mai ales ca sunt barbati iar tu femeie... obosita, cu copii mici, imigranta si singurica pe aceste meleaguri. se cade sa fii umila! Bun asa... vor maimuta de scris code, le dau maimuta de scris code. Daca vor idei, vor trebui sa se roage de mine. Am zis! Fucking idiots!!
Felina
Noaptea e un sfetnic bun. M-am dus la somn dupa o discutie cu un prieten de peste mari si tari. smile.gif
M-am mai calmat in legatura cu situatia de la munca. M-am adunat si am fost capabila sa iau o decizie... uitasem ca trebuie sa ma apreciez singura si asta e suficient sa ... keep me going. Iar intre timp s-a facut dimineata. Pe care dimineata a trebuit sa mi-o strice nuspun-cine. M-am urcat la volan atat de nervoasa. M-am calmat pe drum - I love my car.

O zi buna sa aveti si sa evitati excesele de orice fel. Eu mi-am pansat nervii cu un ceai si a functionat. Acum inapoi pe metereze... munca cat cuprinde.
Felina
m-am lasat din nou adusa intr-o situatie tampita. sa-mi fie de invatatura odata pentru totdeauna ca facerea de bine e ...... de mama!! O sa inteleg vreodata??
Felina
deci eu iti spun pe romaneste nu, nu ne impacam, nu, nu ne mutam impreuna si tu intelegi da ne impacam, da ne mutam impreuna. this is so fucked up incat imi vine sa urlu la luna uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.