Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Basescu, Suspendat Din Nou...
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
abis
QUOTE(turbo trabant @ 16 Jul 2012, 12:19 PM) *
Pentru ca nu mai vrea sa fie prezident? Vrea sa le- o traga din parlament cu un partid mai puternic in spate.

Daca asta vrea e o tampenie.

Ei bine, pe mine nu ma intereseaza ce vrea el. Putin in pasa de ce vrea el; ceea ce ma intereseaza pe mine ca cetatean este ca puciul sa esueze.

Datoria de om de stat a lui Traian Băsescu este să-și lase deoparte propria persoană, propriilel planuri si propriile interese, să-și ignore orgoliile și să facă ce e mai bine pentru România.

Traian Băsescu este un instrument și trebuie să se comporte ca atare. Din momentul în care, în decembrie 2004, a depus jurămîntul de Președinte al României, nu-și mai aparține. Rolul lui Traian Băsescu nu e să fie nici curajos, nici să se iubească fierbinte cu poporul, rolul său e să fie eficient în susținerea intereselor naționale ale României. Iar dacă asta înseamnă să renunțe la orice virtuți, la respectul de sine, la propria imagine, chiar la principii, atunci asta trebuie să facă. Nu soarta PDL-ului ori a lui Basescu dupa alegeri ma intereseaza, ci supravietuirea institutiilor statului si a regulilor democratice; nu un procent mai bun pentru un partid in toamna, ci aplicarea riguroasa a legilor, a mecanismelor legale.

Prin urmare, trebuie sa faca tot ceea ce depinde de el pentru ca puciul sa esueze.
turbo trabant
Abis, base face ce vrea el, asa cum este si normal.

Eu de abia astept sa aiba astia toata puterea, in cateva luni romania se prabuseste. Sa dam alegatorului ce e al alegatorului.
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 16 Jul 2012, 12:16 PM) *
Atunci, de ce nu cere boicotarea?


Mai vrea un mandat, iar idiotii din usl i-au servit perfect mingea la fileu. Gandeste putin, ce candidat putea propune PDL(cu sanse reale)? Din nou, i-a mancat pe paine marinarul - eu sunt sigur ca nu se va valida referendumul, dar el isi va da demisia "de onoare", ca poporul nu il mai vrea, bla, bla, bla si sa vezi apoi chelfaneala. jamie.gif
turbo trabant
QUOTE(Cucu Mucu @ 16 Jul 2012, 12:51 PM) *
Mai vrea un mandat,

Nu de presedinte pentru ca nu are voie oricum. Ci de prim ministru, jobul care l-a vrut mereu.

In rest, euro e 4.7 la casele de schimb rofl.gif
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 16 Jul 2012, 01:51 PM) *
Mai vrea un mandat, iar idiotii din usl i-au servit perfect mingea la fileu.

Asta nu se va intampla. Cum naiba, peste 50% voteaza pentru demitere, si dupa aia peste 50% ii mai dau un mandat? E ilogic.
Michelle
QUOTE(turbo trabant @ 16 Jul 2012, 02:01 PM) *
In rest, euro e 4.7 la casele de schimb rofl.gif


exista insa poporeni in tara asta cu creerele spalate care chiar cred ca o sa ne redresam imediat dupa referendum , ca UE o sa ne astepte cu bratele deschise ca o mama buna;
parerea mea: s-ar putea FMI sa nici nu-si mai miste fundul sa vina pina la Bucuresti, in fond banii sunt putini si mai sunt si altii la coada...si-atunci sa vezi neica trai pe vatrai;
pentru inceput imi voi desfiinta contractul cu casa de pensii si cea de asigurari de sanatate,oricum vor da faliment
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 16 Jul 2012, 02:03 PM) *
Asta nu se va intampla. Cum naiba, peste 50% voteaza pentru demitere, si dupa aia peste 50% ii mai dau un mandat? E ilogic.


Peste 50% voteaza ACUM pentru demitere, iar peste 50% vor vota LA TOAMNA pentru un nou mandat.

Trabi - mandate intregi.


s-ar putea FMI sa nici nu-si mai miste fundul sa vina pina la Bucuresti

Deja au anuntat ca nu vor veni decat dupa 29.
turbo trabant
QUOTE(Cucu Mucu @ 16 Jul 2012, 02:29 PM) *
Trabi - mandate intregi.
s-ar putea FMI sa nici nu-si mai miste fundul sa vina pina la Bucuresti

Nope insusi Base a spus ca nu are voie si nu mai catindeaza la preshedintie. Nici nu e nevoie, finala Crina vs. Domnu Dan e asigurata ohyeah.gif

@Michelle: poporul decide, deah?

abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 16 Jul 2012, 03:29 PM) *
Peste 50% voteaza ACUM pentru demitere, iar peste 50% vor vota LA TOAMNA pentru un nou mandat.

Adica tu sugerezi ca ultrasii lui Basescu l-ar demite acum doar asa ca sa aiba posibilitatea de a-i mai da inca cinci ani la Cotroceni? Mi se pare SF ipoteza.

Nu doar ca CCR nu ar admite chestia asta (o fumigena de-a lui Urban), dar nici romanii, nici alegatorii lui - oricat de mult as fi mizat pe Basescu in trecut, nu i-as mai da inca un mandat, zece ani la presedintie este destul pentru oricine.

Si USL are oricand posibilitatea de a da o OUG prin care sa interzica presedintilor demisi prin vot popular sa mai candideze inca o data.
turbo trabant
QUOTE(abis @ 16 Jul 2012, 02:37 PM) *
Si USL are oricand posibilitatea de a da o OUG prin care sa interzica presedintilor demisi prin vot popular sa mai candideze inca o data.

Poate oricum oricand sa dea un OUG prin care se interzice gandirea care nu e in folosul aliantei.

abis
Dragos Paul Aligica argumenteaza impecabil.
abis
USL vrea sa lungeasca referendumul cu trei ore. Sa se deschida sectiile de vot la ora 7.00 si sa se inchida la ora 22.00. Ce conteaza un impediment minor, si anume un articol din lege:

Art. 34. - Scrutinul se va deschide la ora 8,00 şi se va încheia la ora 20,00
turbo trabant
Mai tare e aia cu urnele pe litoral. "Suspendata, maine e gata!"
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 16 Jul 2012, 06:15 PM) *
USL vrea sa lungeasca referendumul cu trei ore. Sa se deschida sectiile de vot la ora 7.00 si sa se inchida la ora 22.00. Ce conteaza un impediment minor, si anume un articol din lege:

Art. 34. - Scrutinul se va deschide la ora 8,00 şi se va încheia la ora 20,00


Iegziplicatia e simpla - autocarele nu pot face fata intr-un timp asa scurt tutulor cererilor.
turbo trabant
LIVE TEXT Crin Antonescu: Proiectul de aprobare al OUG, prin care se scoteau de sub jurisdictia CCR hotararile celor doua Camere, va fi modificat in sensul integral cerut de CCR

Daca e asa, pai gigele tu ce mai cauti la cotroceni? roiu.
Erwin
Nu știu dacă e de bine sau e de rău, dar deja răzgândelile lui Ponta și Antonescu încep să devină notorii.
The Dude
Despre minciuna si adevar.

O alta mare ingrijorare care strabate constiintele onorabilei noastre comunitati se leaga, in aceaste vremuri tulburi, de terfelirea imaginii Romaniei din ochii si privirele celor care ar avea nefericita idee de a o observa.

Nu ca cineva si-ar pierde prea mult timp cutreierand cu atentia treaza acest colt neinsemnat al universului, dar daca cineva s-ar sinchisii, opinia celor care “se implica” e ca acea persoana s-ar consterna in prima faza, apoi s-ar ofilii brusc, iar mai apoi, scarbita peste poate, s-ar departa rapid, asezand poate si o flegma bine tintita pe drapelul nostru national.

Lamentari de o siropoasa dulcegarie, prognozeaza apocaliptic efecte devastatoare, intinse pe decade intregi, ale evenimentelor politice de acum. Uniunea Europeana insasi ne va pune la colt ca pe o cenusereasa vitregita de destin, americanii ne vor retrograda de la gradul de partener la cel de lustrangiu debutant; toate celelalte natii vor vota unanim declasarea noastra din specia umana si chiar din regnul animal.

Vinovati de toate astea sunt cei care au stricat imaginea Romaniei in lume. Care au contribuit prin actiunile lor conjugate la torpilarea unui status obtinut deja, acela de tara europeana civilizata si demna.

Asadar imaginea Romaniei pe care guvernarea basescu a construit-o cu atat truda are de suferit prin actiunile nesabuite ale unor elemente declasate.

Pai,

O imagine nu se poate deteriora atat de simplu. Nici de cosmetizat nu e prea usor. Pentru ambele actiuni sunt necesare perioade de timp medii sau lungi. Nu poti distruge imaginea unei tari printr-un gest singular, ori prin mai multe, care insa raman imputabile unei singure actiuni, mai ample sau mai putin ample (in cazul de fata debarasarea legitima de un presedinte nedorit).

Ori daca lui basescu si uneltelor sale le-au fost necesari opt ani sa propage in eter si sa puna pe tapet poza unei Romanii mature, cerebrale si competente, cum ar fi posibil ca in numai cateva luni altcineva sa reuseasca dintrun condei sa distruga astea ?

Un posibil raspuns simplu ar fi acela ca Romania a promovat in toti acesti ani o imagine falsa a ei. Una contrafacuta, iluziva, ireala si fantasmagorica.

Ceea ce se intampla azi, in continuarea acestui rationament, nu face decat sa distruga aceasta imagine pastorala redand celor interesati, la schimb, o fotografie reala a ceea ce este Romania.

Asadar, daca cineva ar fi vinovat de ceva in toata povestea asta, in niciun caz cel care ajuta la restabilirea adevarului nu este.
Ca intotdeauna si ca mereu, vinovati nu pot fii decat aceia care promoveaza minciuna, falsul si mistificarea…

In basmul lui Creanga, capra ucide un porc pentru a ii face lupului sarmale; In Miorita o oaie cu un comportament echivoc spioneaza si toarna, iar Mesterul Manoli sacrifica pe altarul artei pe altcineva..pe cineva drag care mai purta si un copil in pantece…Toate astea fac parte din cultura la romani..sa nu ne rusinam cu ceea ce suntem.

A spus-o Immanuel Kant: un popor fara cultura e un popor usor de manipulat


Despre Romania..?
Ea ar trebui sa inceapa sa se acomodeze cu ceea ce este, in loc sa isi faca iluzii ca ar fi altceva si altcineva. Ar trebui sa spuna pe sleau intregii lumi: stiti eu asta sunt…am sase fratiori acasa care n-au mai mancat de trei zile…daca aveti placere si daca ne puteti ajuta cu ceva…


Ar fi mult mai potrivit, mult mai onest si mult mai corect…si cine stie, poate ca in felul asta s-ar gasi si un suflet caritabil care sa se invredniceasca sa ne si ajute, nu dandu-ne ceea ce ipocrit cerem, ci oferindu-ne exact ceea ce avem nevoie: un suport solid pe care sa incepem sa construim o civilizare autentica…

Pana atunci, demitizarea unei Romanii care nu exista nu e ceva de plans, de condamnat, ori de acuzat..dimpotriva…e de bun augur.
Marduk
Buna incercare moncher, exact asa s-a intamplat numai ca tu sti exact cum sa transformi ceva in altceva, esti un creator de realitate, iar realitatea pe care vrei sa o induci cu acest text este de fapt rasturnarea adevarului si transformarea sa dintr-o minciuna in "adevar". Eu cred ca daca au existat actiuni pentru discreditarea Romaniei au fost facute atat de catre USL cat si PDL din cauze care ar fi trebuit sa fie rezolvate local, nu pe la "curtile regilor europeni" cu jalba-n protap. Dar asta este o problema istorica a romanilor si cred ca tu o cunosti destul de bine de vreme ce pare ca sti bine tehnicile prin care adevarul devine minciuna si minciuna adevar. O intrebare totusi ramane, cui folosesc toate astea? romanilor, alegatorilor, cetatenilor? cine sunt acesti STRAINI care conduca azi Romania? carora nu le pasa de romani desi se dau mari patrioti si se bat cu pumnul in chept ca tot ce fac, fac spre binele tarii si al poporului. Eu cred ca veneticii care conduc azi Romania isi apara doar interesele personale si de clan, nu interesele romanilor care mai trebuie sa si plateasca pentru aceste servicii.
turbo trabant
Marduk, lasa-l ca tot nu intelege. Flacara albastra cu doispe stelute i-a parlit drept la mir. Boierii acum se vaita ca nu au putut sa il dea jos pe voda cel betiv folosindu-se de mujici.

Imperialistii, agenturili, astea sunt discursuri de aburit babele in piata. Nici mujicii nu pun botul la asa ceva.
nicolin
Se pare ca Basila si-a inceput campania intr-un mod mai ciudat.
I s-a instalat (cine sa fi ordonat/aprobat asa ceva?) la sediul de campanie sistem securizat STS.
Link.

Se pare deci ca ii este realmente frica de rezultatul referendumului daca a ajuns sa foloseasca ILEGAL
resursele STS-ului.
abis
„Mie îmi place Ponta, îmi place Crin Antonescu. Persoanele acestea îmi plac foarte mult pentru că tot ce au făcut până astăzi au făcut în conformitate cu Constituţia României. Nu au încălcat nimic. Aşa persoane mi-au plăcut şi îmi plac întotdeauna"

Cine ghiceste cui ii apartine aceasta declaratie? biggrin.gif

Dau o bere! Dar sa nu intre pe linkul de aici...

Erwin
fostul președinte al Moldovei de peste Prut? unsure.gif
gigip
QUOTE(nicolin @ 17 Jul 2012, 06:38 PM) *
Se pare ca Basila si-a inceput campania intr-un mod mai ciudat.
I s-a instalat (cine sa fi ordonat/aprobat asa ceva?) la sediul de campanie sistem securizat STS.
Link.

Se pare deci ca ii este realmente frica de rezultatul referendumului daca a ajuns sa foloseasca ILEGAL
resursele STS-ului.

Slugile lui ii schimba pampersii de 2-3 ori pe zi! Cel care ii uraste pe romani(pe care ii numeste:gaozari,tonomate in "ieuro",tiganci imputite,slugi la rusi ,tradatori de tara,bugetari si pensionari nesimtiti,razgandaci,imaturi,chiulangii....)va da socoteala pentru raul imens facut romanilor si Romaniei,in fata vointei acestora,pe 29 iulie! Nedemnul,mincinosul,informatorul securist,grobianul ,batausul de copii si,mai ales cel mai corupt politician din istoria Romaniei,va fi aruncat la lada de gunoaie a istoriei!
abis
QUOTE(Erwin @ 17 Jul 2012, 08:40 PM) *
fostul președinte al Moldovei de peste Prut?

Bingo! rofl.gif

Dupa ce Comisia Europeana, Parlamentul European, Germania, Franta, SUA si restul lumii civilizate i-au pus la index pe Lolek si Bolek, uite ca si-au gasit si un sustinator: Vladimir Voronin. Asteptam cu interes mesaje calde de sustinere din partea lui Putin si Lukasenko. rolleyes.gif
Cucu Mucu
QUOTE(The Dude @ 17 Jul 2012, 08:23 AM) *
Despre Romania..?
Ea ar trebui sa inceapa sa se acomodeze cu ceea ce este, in loc sa isi faca iluzii ca ar fi altceva si altcineva. Ar trebui sa spuna pe sleau intregii lumi: stiti eu asta sunt…am sase fratiori acasa care n-au mai mancat de trei zile…daca aveti placere si daca ne puteti ajuta cu ceva…


Cersetori sunteti voi, fratilor! Eu sunt un om cinstit, care a muncit de la varsta cand altii stiau numai de discoteci si nu am cersit niciodata nimic, tot ceea ce am e platit cu sudoarea mea. Si nici ai mei nu sunt cersetori, m-au crescut cu greu, mama muncea 12 ore in fabricile patriei iar tata muncea 12 ore pe santier sau era plecat de acasa cu anii prin strainataturi pentru a ne asigura cele necesare.

Va inteleg campania totala anit-base, nu l-ati agreat niciodata pe Base, era mai greu de tinut in frau, dar v-as aprecia-o daca nu ati jigni oamenii cinstiti din Romania. Daca vreti sa fiti luati in serios, va cer respect. Atlfel, nu sunteti decat o alta gasca (cu o doctrina mai elaborata, ce-i drept) de insi care sar la ciolanul "Romania".
turbo trabant
V-am spus ca o sa il regretati pe base&boc si ca ei au fost maximul de competenta dat de o clasa politica idioata aleasa de un popor credul.

Mission accomplished. sleep.gif
abis
Basescu, la Gandul, declaratii proaspete:

Referendumul nu e problema mea, e a Parlamentului, eu vreau să ştiu care sunt condiţiile. Nu mi se pare cinstit că mai sunt 11-12 zile până la referendum, iar majoritatea parlamentară încearcă să schimbe datele. Orele erau fixate, conform legii referendumului, dacă mai schimbă ceva acum, mă pot aştepta la orice...

Pur şi simplu nu ştiu care este abordarea românilor faţă de prezenţa la referendum. Ce ştiu însă este că am o misiune imposibilă, după opt ani ca preşedinte şi trei ani de criză, să obţin tot 50%, procentul cu care am câştigat alegerile. Este o misiune imposibilă pentru un om imposibil

Referendumul nu mai este despre Traian Băsescu, este despre statul de drept. Dacă electoratul validează această opţiune, România va fi izolată

Sondajele nu au cum să-mi fie favorabile, românii au multe motive să fie supăraţi pe mine

Imaginaţi-vă o Românie în care o acţiune politică etichetată drept neeuropeană este validată de români. Acea Românie devine o pată albă. Validarea referendumului ar fi un dezastru politic pentru România.



Hai, mai fa un mic efort si spune-o clar pentru toata lumea... Hai ca nu e greu, nu doare: e un simplu cuvant. thumb_yello.gif
Uite, iti dau eu literele, tu doar imbina-le: B, O, I, C, O, T...


edit: Basescu pare sa nu inteleaga, nu poate ori nu vrea, desi se pare ca cei din jurul lui sunt mai lucizi:

Eu vreau ca acest referendum să fie valid şi cred că românii sunt mai buni şi mai înţelepţi decât politicienii.
Spre satisfacţia mea, toţi consilierii mei şi-au luat concediu fără plată de la Cotroceni şi mă consiliază în continuare. Drumurile noastre se despart când vine vorba de validarea referendumului: ei vor să nu se facă cvorum, eu vreau să fie validat

frusty.gif

Cla
QUOTE(abis @ 18 Jul 2012, 10:38 AM) *
eu vreau să fie validat[/i]
frusty.gif

Cine?? cine sa fie validat? Eu credeam ca se spune "as vrea sa fiu validat"
abis
QUOTE(Cla @ 18 Jul 2012, 02:37 PM) *
Cine?? cine sa fie validat?

Referendumul....
nicolin
QUOTE(abis @ 18 Jul 2012, 07:55 AM) *
Bingo! rofl.gif

Dupa ce Comisia Europeana, Parlamentul European, Germania, Franta, SUA si restul lumii civilizate i-au pus la index pe Lolek si Bolek, uite ca si-au gasit si un sustinator: Vladimir Voronin. Asteptam cu interes mesaje calde de sustinere din partea lui Putin si Lukasenko. rolleyes.gif

Si cine anume mai este acum Voronin de ar trebui sa ne ocupam de ceea ce are el de zis sau nu?
Daca exact acele voebe ieseau din gura unui amarastean caruia cineva i-ar fi dat RON 10,- ca sa zica asa ceva, inseamna ca afirmatia nu mai este valabila?

Rog putin bun simt - nu toata lumea de pe acest forum este chiar atat de.... naiva ca sa ingurgiteze o asemenea afirmatie.

Sanatate maxima.
abis
QUOTE(nicolin @ 18 Jul 2012, 06:39 PM) *
Si cine anume mai este acum Voronin de ar trebui sa ne ocupam de ceea ce are el de zis sau nu?

Cine sa fie, singurul din Europa care ii mai apreciaza pe astia doi. smile.gif
Un politruc ca si Barroso probabil...

Este interesant sa vezi cine este de partea ta si cine de partea celorlalti.

QUOTE
Daca exact acele voebe ieseau din gura unui amarastean caruia cineva i-ar fi dat RON 10,- ca sa zica asa ceva, inseamna ca afirmatia nu mai este valabila?

Afirmatia ca "Mie îmi place Ponta, îmi place Crin Antonescu. Persoanele acestea îmi plac foarte mult..."? Daca trebuie sa ii dai bani pentru asta, cat o fi de valabila, nu stiu.

Dar vorba ta, sa-l lasam pe Voronin. Vrei sa vorbim despre raportul de tara? smile.gif

QUOTE
Sanatate maxima

Multumesc, la fel si tie
Erwin
Dai berea, abis? drunk.gif

Băsescu e prea versat ca s-o spună acum direct. Este asul lui din mânecă. Așa că io zic să ai răbdare să vedem ce OUG-uri și ce legi votează USL-ul până în 29.
The Dude
QUOTE(Cucu Mucu @ 18 Jul 2012, 08:40 AM) *
Cersetori sunteti voi, fratilor! Eu sunt un om cinstit, care a muncit de la varsta cand altii stiau numai de discoteci si nu am cersit niciodata nimic, tot ceea ce am e platit cu sudoarea mea. Si nici ai mei nu sunt cersetori, m-au crescut cu greu, mama muncea 12 ore in fabricile patriei iar tata muncea 12 ore pe santier sau era plecat de acasa cu anii prin strainataturi pentru a ne asigura cele necesare.



Cool down maaaaannn..
Nu crescand tonul ai sa iti poti impune mai lesne punctul de vedere.

Eu nu te vad pe tine smiorcaindu-te dupa o copieca prin statiile de metrou; dupa cum, sper ca imaginea mea caciulindu-ma pe la colt de strada sa iti ramana la fel de interzisa ca si pana acum. Nu de noi cei de aici e vorba (..ma rog, poate de TT) e vorba de imaginea Romaniei, la constructia careia fiecare dintre noi a contribuit si continua sa contribuie cumva si pentru care fiecare dintre noi ar trebui sa se simta la fel de vinovat

QUOTE
Va inteleg campania totala anit-base,


nope...nu-i adevarat de loc; pentru ca daca ai intelege, ai vedea ca nu e vorba de "o campanie" (ea presupune o actiune orchestrata, ori macar una corelata) ci de exprimarea unei atitudini...cineva o numea civica; eu ii zic constienta si lucida.

QUOTE
nu l-ati agreat niciodata pe Base, era mai greu de tinut in frau


nu din cauza asta...omul e un tampit cronic. asta in cel mai fericit caz (iaca eu ii dau credit) caci ar putea fii alte explicatii.
..a antrenat in delirul lui aproape tot ce putea aduce o unda de speranta in romanism, ori in normalitate axifisiindu-le.

nimeni nu si-a propus sa ii puna capastru...cei care ar fi putut sa isi doreasca asta i-au devenit imediat prieteni, ori parteneri de afaceri

QUOTE
dar v-as aprecia-o daca nu ati jigni oamenii cinstiti din Romania.


scuze ?? oamenii cinstiti din Romania ??
zi-mi macar doi....

QUOTE
Daca vreti sa fiti luati in serios, va cer respect.


Respectul meu l-ai avut dintotdeauna si imi inchipui ca iti va fii foarte greu sa il pierzi, desi pari sa fi angajat pe calea cea buna.
Cat despre faptul ca ai putea sa nu ma iei in serios ?? Asta prietene este strict parerea ta...pe care apropo, o respect.
abis
QUOTE(Erwin @ 18 Jul 2012, 10:35 PM) *
Dai berea, abis?

Daca am promis, o dau. rofl.gif

QUOTE
Băsescu e prea versat ca s-o spună acum direct.

Daca nu o spune direct ii baga in ceata pe multi. Nu ai idee cate dezbateri se duc (in alte parti...) despre ce e mai bine sa facem, sa votam NU ori sa boicotam. Si cat de greu sunt de convins cei mai multi ca boicotul este raspunsul cel mai potrivit... Un semnal clar, neechivoc, venit de unde trebuie, ar valora foarte mult.

Dintre cei inscrisi pe listele electorale au votat USL, la locale, cam 29%. Sa presupunem ca toti astia vor veni sa voteze DA la referendum. Poate chiar ceva mai multi (desi am dubii). Hai sa zicem 35% dintre cei inscrisi vin la vot si voteaza DA. Daca nimeni nu voteaza NU, lovitura de stat esueaza. Basescu se intoarce la Cotroceni cu 100% voturi impotriva lui din cele 35% exprimate - ceea ce inseamna ca 65% nu au marsat la demersul USL de a-l suspenda. Basescu are dezaprobarea a 35%, iar USL are dezinteresul a 65%. Practic, 65% spun USL-ului "mai lasati-ne in pace cu prostiile voastre".

Insa daca vin la vot 35% dintre cei inscrisi pe liste si voteaza DA si mai vin inca 15% care voteaza NU, USL castiga... Orice vot la referendum, fie ca este DA, fie ca este NU, este o mana de ajutor pentru USL.

Stiu destui oameni inteligenti care sunt hipnotizati: se duc la vot si salveaza democratia, implicit il salveaza si pe Basescu. Nu vor sa stea la discutii. In definitiv, chiar el le-o cere. Nu?
gigip
[quote name='abis' date='19 Jul 2012, 08:51 AM' post='738412']
Cu regret constat ca,din nou,se mistifica adevarul! E o mare prostie sa spui ca la referendum se alege intre Basescu si USL! E vorba doar de incheierea razboiului total al lui Basescu ,impotriva romanilor care nu sunt pup**sti ori politruci ai acestuia! Basescu se lupta cu:tigancile imputite,gaozarii,golanii din presa,tonomatii in "ieuro",Regele sluga la rusi,bugetarii si pensionarii nesimtiti,doctorii,profesorii,mamicile si copiii carora le-a taiat salariile,pensiile ori alocatiile!
USL-ul va fi votat ori sanctionat la alegerile parlamentare nu la un plebiscit popular avand drept obiect ramanerea ori demiterea suspendatului si nedemnului hahait,in functia de presedinte! De spaima demiterii cinstite a suspendatului,Basescu si slugile sale vor faulta grosolan,vor impiedeca punerea in practica a vointei romanilor de a se elibera de sub dominatia regimului mafiot,antiromanesc,al lui Basescu! Nu numai ca nu se vor prezenta ei si acolitii lor la vot dar,vor cumpara masiv pe votantii saraci,pentru a nu se prezenta la vot! Vor plati zeci de milioane de lei celor care le vor prezenta cat mai multe CI fara stampila de votat! Vor avea o mare surpriza,romanii care vor vota in proportie de 90-95% pentru demitere,vor cere,in strada,alungarea nedemnului si lasului presedinte de la Cotroceni!
Romanii,din tara ori din strainatate,s-au saturat de magariile,furaciunile,insultele si hahaielile basescului! Indiferent de validarea referendumului,soarta lui e pecetluita! Va fi aruncat la lada de gunoaie a istoriei!
PS:Daca va avea nesimtirea(foarte dezvoltata si proprie!) sa revina la Cotroceni,impotriva vointei romanilor,va fi un pseudo-presedinte,ridiculizat de catre toti,izolat pe plan intern si international! Desi,prin influentarea CCR a obtinut fraudulos si ilegal instituirea unui prag imbecil de 50%+1 din listele electorale(pline cu morti,disparuti,plecati de zeci de ani din tara!),nu va castiga razboiul cu romanii liberi!
abis
QUOTE(gigip @ 19 Jul 2012, 09:26 AM) *
E o mare prostie sa spui ca la referendum se alege intre Basescu si USL!

Corect. smile.gif

Nu avem de ales intre Basescu si USL. Avem de ales intre a valida o lovitura de forta, o lovitura de stat, sau nu.

In fata poporului nu este adus Traian Basescu. In fata poporului este adusa o propunere facuta de Parlament catre popor. Traian Basescu a venit in fata poporului la alegerile din 2009, iar poporul i-a acordat un mandat de cinci ani. Acum poporul este chemat sa se pronunte cu privire la altceva: „Crede el, Poporul, ca decizia Parlamentului privindu-l pe Presedinte trebuie validata sau nu?”. Atat. Basescu este personaj secundar.

Toata povestea este deci despre Parlament si o decizie a acestuia. „Poporule, zice Parlamentul (de fapt majoritatea parlamentara actuala), o situatie exceptional de grava s-a produs, o abatere constitutionala grava a Presedintelui. Noi am zis ca gata, il suspendam. Dar zi dumneata, nu-i asa ca avem dreptate si trebuie suspendat?”

E important sa retinem, asa cum zici si tu, ca in toata aceasta poveste nu este vorba despre legitimitatea sau validarea lui Traian Basescu. Este vorba despre despre legitimitatea sau validarea Parlamentului (pucist, in cazul de fata). Mai precis a deciziei parlamentare.

Politic si procedural vorbind, Parlamentul este chemat sa dovedeasca ceva Poporului: Ca Presedintele merita pedeapsa ceruta. Daca reuseste sa convinga, bine. Daca nu, nu.

Altfel spus, si mai simplu: Parlamentul trebuie sa convinga Poporul ca gravitatea faptelor este atat de mare, ca peste 9 milioane de romani vor fi atat de indignati si agitati ca vor lasa tot, masa, casa, televizor, concediu in Grecia, iesind la vot sa-si exprime pozitia. Daca nu ies, testul gravitatii in ochii Poporului nu este trecut. Punct. Indiferent de cum arata distributia voturilor exprimate. Fara cvorum, rezultatul final este delegitimarea deciziei Parlamentului si prin implicatie, a Parlamentului, in ansamblu.

Concluzia este clara: Daca Parlamentul, mai bine zis majoritatea parlamentara, nu scoate numarul de cetateni consitutional-necesar la vot, e problema sa, nu este a Presedintelui. Legitimitatea lor e in joc, nu a presedintelui.

Cine are nevoie de legitimitate?

Cel care face actiunea. Cel care initiaza o schimbare politica majora. Cel care propune are nevoie de acceptul popular, de legitimarea actiunilor sale. Deci Parlamentul, mai exact majoritatea parlamentara uselista.

QUOTE
Daca va avea nesimtirea(foarte dezvoltata si proprie!) sa revina la Cotroceni,impotriva vointei romanilor,va fi un pseudo-presedinte,ridiculizat de catre toti,izolat pe plan intern si international!

Pe plan intern, mai izolat decat acum si decat a tot fost inca de la inceput, nu are cum sa fie... smile.gif

Cam de cand s-a hotarat sa rupa pisica in doua si sa refuze sa "vorbeasca la Parchet" a fost izolat de catre restul clasei politice. Asa ca nu e nimic nou sub soare...

Insa pe plan international, seful tau de partid spunea aseara la B1TV (poti gasi pe net fie inregistrarea, fie transcriptul interviului) ca UE si SUA au dat lui Basescu maximum de ajutor pe care i-l puteau da. De data asta, sunt de acord cu el... Asadar, mai degraba as crede ca este posibila o izolare din partea lumii civilizate in conditiile in care Tonta si Antenescu isi duc la capat lovitura de stat, decat daca revenim la normalitate...

Daca la referendum vom boicota masiv, iar prin invalidare se va intoarce legal la Cotroceni, care ar fi problema? De ce nu ar trebui sa se intoarca, nu mi-e clar...? Sa-si dea demisia sau ce ar trebui sa faca, daca referendumul, boicotat de noi, se invalideaza?
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Jul 2012, 08:47 AM) *
Insa pe plan international, seful tau de partid spunea aseara la B1TV (poti gasi pe net fie inregistrarea, fie transcriptul interviului) ca UE si SUA au dat lui Basescu maximum de ajutor pe care i-l puteau da. De data asta, sunt de acord cu el... Asadar, mai degraba as crede ca este posibila o izolare din partea lumii civilizate in conditiile in care Tonta si Antenescu isi duc la capat lovitura de stat, decat daca revenim la normalitate...

Te bagi in niste fineturi...

S-a marit pensiile speciale iar pe votanti nu ii intereseaza decat punctul de pensie nu UE si SUA , da-le dreacu ca nu ne da statul bilete gratis de tratament balneoclimateric la paris sau berlin ci la sovata.

La referendum se voteaza o directie: tot spre europa ( cu scandaluri politice all inclusive) sau inapoi spre balcania acolo unde munca e putina, scandalul mare dar " ne descurcam noi daca nu curge, pica".


abis
Turbo trabant, stiu ca indiferent ce argumente li s-ar aduce cei ca gigip (si mai sunt inca vreo doi) nu pot fi convinsi niciodata de nimic. Pur si simplu trec argumentele pe langa ei ca apa pe langa gasca... smile.gif

Dar nu-mi dai voie sa joc si eu pentru public? Pentru galerie? laugh.gif

______________________


Uite comentariu (din alta parte, al cuiva care gandeste tot ca mine):

Deja mă simt că ăla care se chinuie să treacă baba peste stradă.

De două zile am luat la poșete-n cap de mi-a ajuns pe-un cincinal.

Oamenii vor să-l salveze pe Băse. Ei știu că Băse va triumfa dacă ne prezentăm toți la vot.

Noi, ăștia cu boicotul, suntem niște trădători de țară, să ne fie rușine că îl disprețuim pe Băse și nu facem cu ne cere el.


Prostia nu e monopolul celor din USL. Oamenii pur si simplu nu inteleg...
turbo trabant
Pentru galerie. http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1283147...ia-conteaza.htm Dujmanul restauratiei se developeaza nu in base ci in niste imperialisti verosi care vor pamant si apa wink.gif

Pentru echipa adversa: nu scrie nimic de pensii, salarii bujetari sau alocatii pentru frecat mentosanul. Si nu,nu se pot face cornete de seminte din articole publicate pe net.
abis
Yeap... Dar pe final si tipul ala are dubii, nu stie ce-i mai bine de facut....

Ministrul de Externe al Luxemburgului, socialistul Jean Asselborn, o spunea încă din 10 iulie:

„În calitate de social-democrat, sunt îngrozit de acţiunile unor politicieni care vor să activeze în clubul socialiştilor europeni, dar care se comportă ca nişte pucişti".

Se referea la colegul său de social-democraţie, Victor Ponta, şi la complicii lui. Tot dezinformat de Macovei era...? Tot din solidaritate de partid (cum a fost acuzat Barroso) vorbea?
turbo trabant
Dupa ultimul "sau" din articol ai raspunsul.

De abia ii astept pe adormitul si plagiatorul sa prinda shpioni imperialisti prin herastrau. Ce, suntem colonie?
abis
Vestul a facut tot ce putea face in momentul asta.

Vestul nu-ti baga si in traista, mai depinde si de noi.
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Jul 2012, 10:09 AM) *
Vestul a facut tot ce putea face in momentul asta.
Nope, de abia a inceput.
Vestul nu-ti baga si in traista, mai depinde si de noi.

Vestul acum se lupta cu mentalitatea romanilor dar nici o grija au deja experienta cu grecii.

Si cea mai mare arma e prostia crasa a conspirationistilor.
abis
Din intelepciunea populara manifestata plenar pe e-mail:



"Cine boicoteaza de dimineata, la vot n-ajunge"

"Votul trece, boicotul ramine"

"Votul nu sare departe de stampila"

"Nestiutorul n-are de unde alege, dar voteaza"

"Boii batrini fac votul drept"

"Boicotul n-are miros"

"Votu-i ochiul dracului"

"Bate votul cit e cald"

"Bunul gospodar isi face in democratie vot si in dictatura boicot"

"Boicotul mic rastoarna votul mare"

"Votul de dar nu se cauta la dinti"

"Votul plecat BEC-ul nu-l numara"

"Boicotului ii sade bine cu drumul"

"Boicotul moare de drum lung, votul de referendumul altora"

"Cind doi iti spun ca esti beat, du-te de boicoteaza"

"Ce-i in mina nu-i in urna"

"Cel flamind se viseaza boicotind"

"Cine fura azi un vot, miine va fura un boicot"

"Cine voteaza nu uita, uita cel care e votat"

"Cine se frige cu un vot, sufla si-n boicot"

"Cine seamana vot, culege boicot" smile.gif

"Cu un vot nu se face primavara"

"Daca boicotai, liber ramineai"

"Vot din vot se face cvorumul"

"Dupa mine, votul!"

"Dupa boicot, multi viteji se-arata"

"Votul confirma boicotul"

"Voteaza bine si asteapta rau"

"Fereste-ma, Doamne, de vot, ca de boicot ma feresc si singur"

"Frate, frate, dar votul e pe tombola"

"Boicotul e rusinos, dar sanatos"

"Votul nu il face pe om"

"La urna laudata sa nu te duci cu votul"

"Lacomului nu-i ajunge, votu-n gura de i-ar curge"

"Omu-si schimba votul, dar boicotul ba"

"Votul de la groapa nu se mai intoarce"

"Boicotul te invata"

"Nu vota ce voteaza popa, boicoteaza ce voteaza popa"

"Nu toate urnele fac voturi"

"Nu lauda votul inainte de asfintit"

"Nu tot ce-i referendum se voteaza"

"Nu vede boicotul din cauza votului"

"Boicot la vot, vot pentru boicot"

"Nu zice vot pina n-ai sarit boicotul"

"S-a dus vot si s-a intors boicot"

"Spune-mi cum votezi, ca sa-ti spun cine esti"

"Si boicotul e un vot"

"Tara arde si baba voteaza"

"Votul nu merge de multe ori la urna"

"Vorbesti de vot si votul la urna"

"Unde-i boicot, puterea creste"

"Multe voturi, saracia omului"



De dat mai departe... rofl.gif
Cucu Mucu
QUOTE(The Dude @ 19 Jul 2012, 08:40 AM) *
scuze ?? oamenii cinstiti din Romania ??
zi-mi macar doi...


Chiar de ti i-as spune, tot degeaba. Ma jignesti din nou. Pacat!


Exista o campanie anti base la nivelul mentionat de mine, nu sunt prost, stiu a citi printre randuri si stiu ca atunci cand media se misca rapid intr-un sens ceva o "valureste". jamie.gif


Din intelepciunea populara manifestata plenar pe e-mail:


De la grupa mare nu ai nimic? ohyeah.gif


Daca mai vorbeste pokeristul de cateva ori, nici nu mai trebuie sa va agitati voi pt boicot, se boicoteaza singur. Auzi, se va implica direct in campania pt referendum - adica pe romaneste zis "ma pis pe legile voastre de doi lei, ca IO sunt presedinte acum"!
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 19 Jul 2012, 12:38 PM) *
De la grupa mare nu ai nimic?

Sa imi bag picioarele in ea de grupa mare devil.gif

Basescu: "Daca PDL indeamna la neparticipare, drumurile noastre se despart. Eu chem lumea la vot"
MRU: "Sunt hotarat sa merg la referendum"

Pe astia trebuie sa-i treci strada cu forta... mad.gif
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 19 Jul 2012, 12:47 PM) *
Basescu: "Daca PDL indeamna la neparticipare, drumurile noastre se despart. Eu chem lumea la vot"
MRU: "Sunt hotarat sa merg la referendum"

Pe astia trebuie sa-i treci strada cu forta... mad.gif



Acum sunt oameni cu printipii... ntz, ntz, ntz! roflmao.gif
Erwin
abis, n-ai auzit de "psihologia inversă"? Îi lucrează prin învăluire taman pe cei care s-ar duce să voteze "DA"! rofl.gif
abis
Erwin, ii deruteaza pe cei care sunt de partea lor. Stii cate castane imi iau pentru ca le explic ca e mai bine sa boicoteze, si ei nu si nu, ca merg la vot sa voteze pentru Basescu?!
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 19 Jul 2012, 01:01 PM) *
Erwin, ii deruteaza pe cei care sunt de partea lor. Stii cate castane imi iau pentru ca le explic ca e mai bine sa boicoteze, si ei nu si nu, ca merg la vot sa voteze pentru Basescu?!


Pai nu le mai explica! Ete, dom'le, te-ai gasit tu acum desteptu' satului! Ce, dacii nu votau?! rofl.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.