HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

30 Pagini V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Basescu, Suspendat Din Nou...
abis
mesaj 18 Jul 2012, 05:52 PM
Mesaj #281


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(nicolin @ 18 Jul 2012, 06:39 PM) *
Si cine anume mai este acum Voronin de ar trebui sa ne ocupam de ceea ce are el de zis sau nu?

Cine sa fie, singurul din Europa care ii mai apreciaza pe astia doi. smile.gif
Un politruc ca si Barroso probabil...

Este interesant sa vezi cine este de partea ta si cine de partea celorlalti.

QUOTE
Daca exact acele voebe ieseau din gura unui amarastean caruia cineva i-ar fi dat RON 10,- ca sa zica asa ceva, inseamna ca afirmatia nu mai este valabila?

Afirmatia ca "Mie îmi place Ponta, îmi place Crin Antonescu. Persoanele acestea îmi plac foarte mult..."? Daca trebuie sa ii dai bani pentru asta, cat o fi de valabila, nu stiu.

Dar vorba ta, sa-l lasam pe Voronin. Vrei sa vorbim despre raportul de tara? smile.gif

QUOTE
Sanatate maxima

Multumesc, la fel si tie


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 18 Jul 2012, 09:35 PM
Mesaj #282


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Dai berea, abis? drunk.gif

Băsescu e prea versat ca s-o spună acum direct. Este asul lui din mânecă. Așa că io zic să ai răbdare să vedem ce OUG-uri și ce legi votează USL-ul până în 29.


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 19 Jul 2012, 07:40 AM
Mesaj #283


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE(Cucu Mucu @ 18 Jul 2012, 08:40 AM) *
Cersetori sunteti voi, fratilor! Eu sunt un om cinstit, care a muncit de la varsta cand altii stiau numai de discoteci si nu am cersit niciodata nimic, tot ceea ce am e platit cu sudoarea mea. Si nici ai mei nu sunt cersetori, m-au crescut cu greu, mama muncea 12 ore in fabricile patriei iar tata muncea 12 ore pe santier sau era plecat de acasa cu anii prin strainataturi pentru a ne asigura cele necesare.



Cool down maaaaannn..
Nu crescand tonul ai sa iti poti impune mai lesne punctul de vedere.

Eu nu te vad pe tine smiorcaindu-te dupa o copieca prin statiile de metrou; dupa cum, sper ca imaginea mea caciulindu-ma pe la colt de strada sa iti ramana la fel de interzisa ca si pana acum. Nu de noi cei de aici e vorba (..ma rog, poate de TT) e vorba de imaginea Romaniei, la constructia careia fiecare dintre noi a contribuit si continua sa contribuie cumva si pentru care fiecare dintre noi ar trebui sa se simta la fel de vinovat

QUOTE
Va inteleg campania totala anit-base,


nope...nu-i adevarat de loc; pentru ca daca ai intelege, ai vedea ca nu e vorba de "o campanie" (ea presupune o actiune orchestrata, ori macar una corelata) ci de exprimarea unei atitudini...cineva o numea civica; eu ii zic constienta si lucida.

QUOTE
nu l-ati agreat niciodata pe Base, era mai greu de tinut in frau


nu din cauza asta...omul e un tampit cronic. asta in cel mai fericit caz (iaca eu ii dau credit) caci ar putea fii alte explicatii.
..a antrenat in delirul lui aproape tot ce putea aduce o unda de speranta in romanism, ori in normalitate axifisiindu-le.

nimeni nu si-a propus sa ii puna capastru...cei care ar fi putut sa isi doreasca asta i-au devenit imediat prieteni, ori parteneri de afaceri

QUOTE
dar v-as aprecia-o daca nu ati jigni oamenii cinstiti din Romania.


scuze ?? oamenii cinstiti din Romania ??
zi-mi macar doi....

QUOTE
Daca vreti sa fiti luati in serios, va cer respect.


Respectul meu l-ai avut dintotdeauna si imi inchipui ca iti va fii foarte greu sa il pierzi, desi pari sa fi angajat pe calea cea buna.
Cat despre faptul ca ai putea sa nu ma iei in serios ?? Asta prietene este strict parerea ta...pe care apropo, o respect.

Acest topic a fost editat de The Dude: 19 Jul 2012, 08:35 AM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 19 Jul 2012, 07:40 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 07:51 AM
Mesaj #284


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Erwin @ 18 Jul 2012, 10:35 PM) *
Dai berea, abis?

Daca am promis, o dau. rofl.gif

QUOTE
Băsescu e prea versat ca s-o spună acum direct.

Daca nu o spune direct ii baga in ceata pe multi. Nu ai idee cate dezbateri se duc (in alte parti...) despre ce e mai bine sa facem, sa votam NU ori sa boicotam. Si cat de greu sunt de convins cei mai multi ca boicotul este raspunsul cel mai potrivit... Un semnal clar, neechivoc, venit de unde trebuie, ar valora foarte mult.

Dintre cei inscrisi pe listele electorale au votat USL, la locale, cam 29%. Sa presupunem ca toti astia vor veni sa voteze DA la referendum. Poate chiar ceva mai multi (desi am dubii). Hai sa zicem 35% dintre cei inscrisi vin la vot si voteaza DA. Daca nimeni nu voteaza NU, lovitura de stat esueaza. Basescu se intoarce la Cotroceni cu 100% voturi impotriva lui din cele 35% exprimate - ceea ce inseamna ca 65% nu au marsat la demersul USL de a-l suspenda. Basescu are dezaprobarea a 35%, iar USL are dezinteresul a 65%. Practic, 65% spun USL-ului "mai lasati-ne in pace cu prostiile voastre".

Insa daca vin la vot 35% dintre cei inscrisi pe liste si voteaza DA si mai vin inca 15% care voteaza NU, USL castiga... Orice vot la referendum, fie ca este DA, fie ca este NU, este o mana de ajutor pentru USL.

Stiu destui oameni inteligenti care sunt hipnotizati: se duc la vot si salveaza democratia, implicit il salveaza si pe Basescu. Nu vor sa stea la discutii. In definitiv, chiar el le-o cere. Nu?

Acest topic a fost editat de abis: 19 Jul 2012, 07:56 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 19 Jul 2012, 08:26 AM
Mesaj #285


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='abis' date='19 Jul 2012, 08:51 AM' post='738412']
Cu regret constat ca,din nou,se mistifica adevarul! E o mare prostie sa spui ca la referendum se alege intre Basescu si USL! E vorba doar de incheierea razboiului total al lui Basescu ,impotriva romanilor care nu sunt pup**sti ori politruci ai acestuia! Basescu se lupta cu:tigancile imputite,gaozarii,golanii din presa,tonomatii in "ieuro",Regele sluga la rusi,bugetarii si pensionarii nesimtiti,doctorii,profesorii,mamicile si copiii carora le-a taiat salariile,pensiile ori alocatiile!
USL-ul va fi votat ori sanctionat la alegerile parlamentare nu la un plebiscit popular avand drept obiect ramanerea ori demiterea suspendatului si nedemnului hahait,in functia de presedinte! De spaima demiterii cinstite a suspendatului,Basescu si slugile sale vor faulta grosolan,vor impiedeca punerea in practica a vointei romanilor de a se elibera de sub dominatia regimului mafiot,antiromanesc,al lui Basescu! Nu numai ca nu se vor prezenta ei si acolitii lor la vot dar,vor cumpara masiv pe votantii saraci,pentru a nu se prezenta la vot! Vor plati zeci de milioane de lei celor care le vor prezenta cat mai multe CI fara stampila de votat! Vor avea o mare surpriza,romanii care vor vota in proportie de 90-95% pentru demitere,vor cere,in strada,alungarea nedemnului si lasului presedinte de la Cotroceni!
Romanii,din tara ori din strainatate,s-au saturat de magariile,furaciunile,insultele si hahaielile basescului! Indiferent de validarea referendumului,soarta lui e pecetluita! Va fi aruncat la lada de gunoaie a istoriei!
PS:Daca va avea nesimtirea(foarte dezvoltata si proprie!) sa revina la Cotroceni,impotriva vointei romanilor,va fi un pseudo-presedinte,ridiculizat de catre toti,izolat pe plan intern si international! Desi,prin influentarea CCR a obtinut fraudulos si ilegal instituirea unui prag imbecil de 50%+1 din listele electorale(pline cu morti,disparuti,plecati de zeci de ani din tara!),nu va castiga razboiul cu romanii liberi!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 08:47 AM
Mesaj #286


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(gigip @ 19 Jul 2012, 09:26 AM) *
E o mare prostie sa spui ca la referendum se alege intre Basescu si USL!

Corect. smile.gif

Nu avem de ales intre Basescu si USL. Avem de ales intre a valida o lovitura de forta, o lovitura de stat, sau nu.

In fata poporului nu este adus Traian Basescu. In fata poporului este adusa o propunere facuta de Parlament catre popor. Traian Basescu a venit in fata poporului la alegerile din 2009, iar poporul i-a acordat un mandat de cinci ani. Acum poporul este chemat sa se pronunte cu privire la altceva: „Crede el, Poporul, ca decizia Parlamentului privindu-l pe Presedinte trebuie validata sau nu?”. Atat. Basescu este personaj secundar.

Toata povestea este deci despre Parlament si o decizie a acestuia. „Poporule, zice Parlamentul (de fapt majoritatea parlamentara actuala), o situatie exceptional de grava s-a produs, o abatere constitutionala grava a Presedintelui. Noi am zis ca gata, il suspendam. Dar zi dumneata, nu-i asa ca avem dreptate si trebuie suspendat?”

E important sa retinem, asa cum zici si tu, ca in toata aceasta poveste nu este vorba despre legitimitatea sau validarea lui Traian Basescu. Este vorba despre despre legitimitatea sau validarea Parlamentului (pucist, in cazul de fata). Mai precis a deciziei parlamentare.

Politic si procedural vorbind, Parlamentul este chemat sa dovedeasca ceva Poporului: Ca Presedintele merita pedeapsa ceruta. Daca reuseste sa convinga, bine. Daca nu, nu.

Altfel spus, si mai simplu: Parlamentul trebuie sa convinga Poporul ca gravitatea faptelor este atat de mare, ca peste 9 milioane de romani vor fi atat de indignati si agitati ca vor lasa tot, masa, casa, televizor, concediu in Grecia, iesind la vot sa-si exprime pozitia. Daca nu ies, testul gravitatii in ochii Poporului nu este trecut. Punct. Indiferent de cum arata distributia voturilor exprimate. Fara cvorum, rezultatul final este delegitimarea deciziei Parlamentului si prin implicatie, a Parlamentului, in ansamblu.

Concluzia este clara: Daca Parlamentul, mai bine zis majoritatea parlamentara, nu scoate numarul de cetateni consitutional-necesar la vot, e problema sa, nu este a Presedintelui. Legitimitatea lor e in joc, nu a presedintelui.

Cine are nevoie de legitimitate?

Cel care face actiunea. Cel care initiaza o schimbare politica majora. Cel care propune are nevoie de acceptul popular, de legitimarea actiunilor sale. Deci Parlamentul, mai exact majoritatea parlamentara uselista.

QUOTE
Daca va avea nesimtirea(foarte dezvoltata si proprie!) sa revina la Cotroceni,impotriva vointei romanilor,va fi un pseudo-presedinte,ridiculizat de catre toti,izolat pe plan intern si international!

Pe plan intern, mai izolat decat acum si decat a tot fost inca de la inceput, nu are cum sa fie... smile.gif

Cam de cand s-a hotarat sa rupa pisica in doua si sa refuze sa "vorbeasca la Parchet" a fost izolat de catre restul clasei politice. Asa ca nu e nimic nou sub soare...

Insa pe plan international, seful tau de partid spunea aseara la B1TV (poti gasi pe net fie inregistrarea, fie transcriptul interviului) ca UE si SUA au dat lui Basescu maximum de ajutor pe care i-l puteau da. De data asta, sunt de acord cu el... Asadar, mai degraba as crede ca este posibila o izolare din partea lumii civilizate in conditiile in care Tonta si Antenescu isi duc la capat lovitura de stat, decat daca revenim la normalitate...

Daca la referendum vom boicota masiv, iar prin invalidare se va intoarce legal la Cotroceni, care ar fi problema? De ce nu ar trebui sa se intoarca, nu mi-e clar...? Sa-si dea demisia sau ce ar trebui sa faca, daca referendumul, boicotat de noi, se invalideaza?

Acest topic a fost editat de abis: 19 Jul 2012, 08:49 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 19 Jul 2012, 09:05 AM
Mesaj #287


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(abis @ 19 Jul 2012, 08:47 AM) *
Insa pe plan international, seful tau de partid spunea aseara la B1TV (poti gasi pe net fie inregistrarea, fie transcriptul interviului) ca UE si SUA au dat lui Basescu maximum de ajutor pe care i-l puteau da. De data asta, sunt de acord cu el... Asadar, mai degraba as crede ca este posibila o izolare din partea lumii civilizate in conditiile in care Tonta si Antenescu isi duc la capat lovitura de stat, decat daca revenim la normalitate...

Te bagi in niste fineturi...

S-a marit pensiile speciale iar pe votanti nu ii intereseaza decat punctul de pensie nu UE si SUA , da-le dreacu ca nu ne da statul bilete gratis de tratament balneoclimateric la paris sau berlin ci la sovata.

La referendum se voteaza o directie: tot spre europa ( cu scandaluri politice all inclusive) sau inapoi spre balcania acolo unde munca e putina, scandalul mare dar " ne descurcam noi daca nu curge, pica".




--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 09:07 AM
Mesaj #288


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Turbo trabant, stiu ca indiferent ce argumente li s-ar aduce cei ca gigip (si mai sunt inca vreo doi) nu pot fi convinsi niciodata de nimic. Pur si simplu trec argumentele pe langa ei ca apa pe langa gasca... smile.gif

Dar nu-mi dai voie sa joc si eu pentru public? Pentru galerie? laugh.gif

______________________


Uite comentariu (din alta parte, al cuiva care gandeste tot ca mine):

Deja mă simt că ăla care se chinuie să treacă baba peste stradă.

De două zile am luat la poșete-n cap de mi-a ajuns pe-un cincinal.

Oamenii vor să-l salveze pe Băse. Ei știu că Băse va triumfa dacă ne prezentăm toți la vot.

Noi, ăștia cu boicotul, suntem niște trădători de țară, să ne fie rușine că îl disprețuim pe Băse și nu facem cu ne cere el.


Prostia nu e monopolul celor din USL. Oamenii pur si simplu nu inteleg...

Acest topic a fost editat de abis: 19 Jul 2012, 09:10 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 19 Jul 2012, 09:20 AM
Mesaj #289


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



Pentru galerie. http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1283147...ia-conteaza.htm Dujmanul restauratiei se developeaza nu in base ci in niste imperialisti verosi care vor pamant si apa wink.gif

Pentru echipa adversa: nu scrie nimic de pensii, salarii bujetari sau alocatii pentru frecat mentosanul. Si nu,nu se pot face cornete de seminte din articole publicate pe net.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 09:47 AM
Mesaj #290


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Yeap... Dar pe final si tipul ala are dubii, nu stie ce-i mai bine de facut....

Ministrul de Externe al Luxemburgului, socialistul Jean Asselborn, o spunea încă din 10 iulie:

„În calitate de social-democrat, sunt îngrozit de acţiunile unor politicieni care vor să activeze în clubul socialiştilor europeni, dar care se comportă ca nişte pucişti".

Se referea la colegul său de social-democraţie, Victor Ponta, şi la complicii lui. Tot dezinformat de Macovei era...? Tot din solidaritate de partid (cum a fost acuzat Barroso) vorbea?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 19 Jul 2012, 09:51 AM
Mesaj #291


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



Dupa ultimul "sau" din articol ai raspunsul.

De abia ii astept pe adormitul si plagiatorul sa prinda shpioni imperialisti prin herastrau. Ce, suntem colonie?

Acest topic a fost editat de turbo trabant: 19 Jul 2012, 09:51 AM


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 10:09 AM
Mesaj #292


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Vestul a facut tot ce putea face in momentul asta.

Vestul nu-ti baga si in traista, mai depinde si de noi.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 19 Jul 2012, 10:12 AM
Mesaj #293


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(abis @ 19 Jul 2012, 10:09 AM) *
Vestul a facut tot ce putea face in momentul asta.
Nope, de abia a inceput.
Vestul nu-ti baga si in traista, mai depinde si de noi.

Vestul acum se lupta cu mentalitatea romanilor dar nici o grija au deja experienta cu grecii.

Si cea mai mare arma e prostia crasa a conspirationistilor.

Acest topic a fost editat de turbo trabant: 19 Jul 2012, 10:13 AM


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 10:39 AM
Mesaj #294


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Din intelepciunea populara manifestata plenar pe e-mail:



"Cine boicoteaza de dimineata, la vot n-ajunge"

"Votul trece, boicotul ramine"

"Votul nu sare departe de stampila"

"Nestiutorul n-are de unde alege, dar voteaza"

"Boii batrini fac votul drept"

"Boicotul n-are miros"

"Votu-i ochiul dracului"

"Bate votul cit e cald"

"Bunul gospodar isi face in democratie vot si in dictatura boicot"

"Boicotul mic rastoarna votul mare"

"Votul de dar nu se cauta la dinti"

"Votul plecat BEC-ul nu-l numara"

"Boicotului ii sade bine cu drumul"

"Boicotul moare de drum lung, votul de referendumul altora"

"Cind doi iti spun ca esti beat, du-te de boicoteaza"

"Ce-i in mina nu-i in urna"

"Cel flamind se viseaza boicotind"

"Cine fura azi un vot, miine va fura un boicot"

"Cine voteaza nu uita, uita cel care e votat"

"Cine se frige cu un vot, sufla si-n boicot"

"Cine seamana vot, culege boicot" smile.gif

"Cu un vot nu se face primavara"

"Daca boicotai, liber ramineai"

"Vot din vot se face cvorumul"

"Dupa mine, votul!"

"Dupa boicot, multi viteji se-arata"

"Votul confirma boicotul"

"Voteaza bine si asteapta rau"

"Fereste-ma, Doamne, de vot, ca de boicot ma feresc si singur"

"Frate, frate, dar votul e pe tombola"

"Boicotul e rusinos, dar sanatos"

"Votul nu il face pe om"

"La urna laudata sa nu te duci cu votul"

"Lacomului nu-i ajunge, votu-n gura de i-ar curge"

"Omu-si schimba votul, dar boicotul ba"

"Votul de la groapa nu se mai intoarce"

"Boicotul te invata"

"Nu vota ce voteaza popa, boicoteaza ce voteaza popa"

"Nu toate urnele fac voturi"

"Nu lauda votul inainte de asfintit"

"Nu tot ce-i referendum se voteaza"

"Nu vede boicotul din cauza votului"

"Boicot la vot, vot pentru boicot"

"Nu zice vot pina n-ai sarit boicotul"

"S-a dus vot si s-a intors boicot"

"Spune-mi cum votezi, ca sa-ti spun cine esti"

"Si boicotul e un vot"

"Tara arde si baba voteaza"

"Votul nu merge de multe ori la urna"

"Vorbesti de vot si votul la urna"

"Unde-i boicot, puterea creste"

"Multe voturi, saracia omului"



De dat mai departe... rofl.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 19 Jul 2012, 11:38 AM
Mesaj #295


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE(The Dude @ 19 Jul 2012, 08:40 AM) *
scuze ?? oamenii cinstiti din Romania ??
zi-mi macar doi...


Chiar de ti i-as spune, tot degeaba. Ma jignesti din nou. Pacat!


Exista o campanie anti base la nivelul mentionat de mine, nu sunt prost, stiu a citi printre randuri si stiu ca atunci cand media se misca rapid intr-un sens ceva o "valureste". jamie.gif


Din intelepciunea populara manifestata plenar pe e-mail:


De la grupa mare nu ai nimic? ohyeah.gif


Daca mai vorbeste pokeristul de cateva ori, nici nu mai trebuie sa va agitati voi pt boicot, se boicoteaza singur. Auzi, se va implica direct in campania pt referendum - adica pe romaneste zis "ma pis pe legile voastre de doi lei, ca IO sunt presedinte acum"!


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 11:47 AM
Mesaj #296


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Cucu Mucu @ 19 Jul 2012, 12:38 PM) *
De la grupa mare nu ai nimic?

Sa imi bag picioarele in ea de grupa mare devil.gif

Basescu: "Daca PDL indeamna la neparticipare, drumurile noastre se despart. Eu chem lumea la vot"
MRU: "Sunt hotarat sa merg la referendum"

Pe astia trebuie sa-i treci strada cu forta... mad.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 19 Jul 2012, 11:54 AM
Mesaj #297


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE(abis @ 19 Jul 2012, 12:47 PM) *
Basescu: "Daca PDL indeamna la neparticipare, drumurile noastre se despart. Eu chem lumea la vot"
MRU: "Sunt hotarat sa merg la referendum"

Pe astia trebuie sa-i treci strada cu forta... mad.gif



Acum sunt oameni cu printipii... ntz, ntz, ntz! roflmao.gif


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 19 Jul 2012, 11:56 AM
Mesaj #298


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



abis, n-ai auzit de "psihologia inversă"? Îi lucrează prin învăluire taman pe cei care s-ar duce să voteze "DA"! rofl.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 12:01 PM
Mesaj #299


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Erwin, ii deruteaza pe cei care sunt de partea lor. Stii cate castane imi iau pentru ca le explic ca e mai bine sa boicoteze, si ei nu si nu, ca merg la vot sa voteze pentru Basescu?!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 19 Jul 2012, 12:09 PM
Mesaj #300


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE(abis @ 19 Jul 2012, 01:01 PM) *
Erwin, ii deruteaza pe cei care sunt de partea lor. Stii cate castane imi iau pentru ca le explic ca e mai bine sa boicoteze, si ei nu si nu, ca merg la vot sa voteze pentru Basescu?!


Pai nu le mai explica! Ete, dom'le, te-ai gasit tu acum desteptu' satului! Ce, dacii nu votau?! rofl.gif


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 19 Jul 2012, 12:15 PM
Mesaj #301


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Pe mine nu mă doare capul! rofl.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 19 Jul 2012, 12:18 PM
Mesaj #302


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(Cucu Mucu @ 19 Jul 2012, 12:09 PM) *
Pai nu le mai explica! Ete, dom'le, te-ai gasit tu acum desteptu' satului! Ce, dacii nu votau?! rofl.gif

Ba. tara arde si voua va sta mintea la dacii si romanii rofl.gif


Un fan antene astazi deja visa cu ochii deschisi si gura deschisa ce viata dulce si prospera va avea dupa caderea dictaturii. Popor de poeti , ce dreacu. wub.gif


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 19 Jul 2012, 12:37 PM
Mesaj #303


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.490
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



QUOTE(turbo trabant @ 19 Jul 2012, 11:18 AM) *
Un fan antene astazi deja visa cu ochii deschisi si gura deschisa ce viata dulce si prospera va avea dupa caderea dictaturii. Popor de poeti , ce dreacu. wub.gif



este ca e mirific? sorry.gif
si mai si e sa vazi visatori din astia printre prieteni devil.gif


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 12:42 PM
Mesaj #304


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



O unealtă pt. estimarea prezenţei la vot


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 19 Jul 2012, 12:49 PM
Mesaj #305


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(Felina @ 19 Jul 2012, 12:37 PM) *
si mai si e sa vazi visatori din astia printre prieteni devil.gif

iecsact. Cred ca e gena in unii romani sa puna botu' la absolut orice caritas, fni, geoana, adormescu.

Dar sa nu vina unu' bulangiu ca base sa ii jicneasca in sentimente si sa ii scuture din visurile de muieti-is-posmagii ca iau foc imediat. ohyeah.gif


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 19 Jul 2012, 01:46 PM
Mesaj #306


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Băsescu n-are emoţii la referendum


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 19 Jul 2012, 02:33 PM
Mesaj #307


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Ziua Veche, Romania, va ordon treceti hopul
http://www.ziuaveche.ro/opinie/romani-va-o...pul-108226.html


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jul 2012, 05:26 PM
Mesaj #308


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Ce imbecili! rofl.gif

http://www.mediafax.ro/politic/usl-a-depus...ersoane-9891961



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 19 Jul 2012, 07:30 PM
Mesaj #309


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Deloc imbecili... comuniștii te trimiteau la canal fără judecată pentru astfel de motive! Curat dictatură! tongue.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 19 Jul 2012, 09:30 PM
Mesaj #310


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.101
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Curat murdar, Erwin.
Taica-meu a fost la Canal timp de 4 ani, fiind întors de sârbi ca a lucrat ca sanitar în Prizren, Kosovo, dupa ce a sters-o din România.
Dup-aia, 4 ani de imobiliu fortat în Miercurea-Ciuc.
Ma c*c pe comunistii de-atunci.
Bine ca dup-aia a cunoscut-o pe maica-mea, ca eu nu as fi pe lume.


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 19 Jul 2012, 10:05 PM
Mesaj #311


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(abis @ 19 Jul 2012, 06:26 PM) *

Nicolaescu asta e o eroare a naturii! Fost contabil la CAP,a fost pus de Basescu drept ministru al sanatatii,functie in care a luat doua masuri imbecile:1-a inlocuit directorii de spitale,medici de meserie cu contabili; 2-a introdus ANTICONSTITUTIONAL coplata la asigurari de sanatate pentru militari si rezervisti desi,dupa constitutiile lui Ceausescu,Iliescu,Constantinescu si Basescu,acestia au medicatia si asistenta medicala GRATUITE! A fost prima masura ilegala si jegoasa luata de Alianta DA impotriva militarilor,jandarmilor,politistilor ori rezervistilor! Prin aceasta masura,functie de veniturile realizate,fiecarui militar ori rezervist i s-au redus salariile ori pensiile cu sume cuprinse intre 300-500 lei! In 2010,guvernul Boc a taiat ilegal pensiile rezervistilor cu 300-2000 lei.Rezervistii sunt singura categorie sociala carora nu numai ca nu le-au crescut cu 1 leu veniturile dar,dimpotriva, au pierdut in total,cate 4-5 sute de milioane vechi,in cei 7 ani de guvernare basista!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 20 Jul 2012, 06:59 AM
Mesaj #312


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



Vezi ca l-a pus Tariceanu ministrul sanatatii, se numea cabinetul Tariceanu,corect???ca doar era de la el din partid, nu de la Basescu.
Nu mai minti si tu ca Ponta!!!
Basescu l-a acceptat ca doar erau intr-o alianta pe atunci, ti-amintesti, DA?


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 20 Jul 2012, 07:49 AM
Mesaj #313


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Edit.

Acest topic a fost editat de andra_v: 20 Jul 2012, 07:40 PM


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 20 Jul 2012, 07:52 AM
Mesaj #314


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Prof Univ Dr Ioan Scurtu: CONSIDERAŢII PRIVIND SITUAŢIA ACTUALĂ A ROMÂNIEI

http://www.ziaristionline.ro/2012/07/17/pr...ala-a-romaniei/


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 20 Jul 2012, 08:42 AM
Mesaj #315


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(gigip @ 19 Jul 2012, 11:05 PM) *
Nicolaescu asta e o eroare a naturii!

Sunt de acord cu tine. smile.gif

Dar vezi ca nu face nimic de capul lui, ideea cu plangerea penala doar a executat-o, nu i-a venit lui. Sunt altii care dau ordine in PNL, individul este doar un executant orb si fara pareri proprii.

Au facut plangere penala impotriva a 15 oameni, nu inteleg de ce s-au limitat doar la ei. Pentru ca suntem mult mai multi cei care spunem "ati dat o lovitura de stat!"



________

In alta ordine de idei: la referendum, conform ultimului sondaj CURS, se vor prezenta si vor vota cu DA circa 40% dintre cei inscrisi pe listele electorale. Este cat se poate de evident ca votantii NU pur si simplu nu au cum sa fie peste 40% oricat de mult s-ar mobiliza. Prin urmare, este clar ca singura strategie viabila este boicotarea referendumului: sa mearga cei 40% la vot daca vor si sa voteze, insa cu 40% prezenta invalidarea este sigura. Daca merg 10% dintre cei inscrisi pe liste sa voteze NU, atunci pucistii castiga.

In concluzie: cine nu vrea sa castiga pucistii are o singura optiune: sa boicoteze referendumul.

Acest topic a fost editat de abis: 20 Jul 2012, 09:09 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

30 Pagini V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 15 May 2024 - 05:30 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman