Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Rock
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Muzica
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
ausländer
Savatage am ascultat. Nu sunt chiar pe lungimea mea de unda. Anihilator suna binisor, din cate imi aduc aminte, desi e mai mult de un an de cand am ascultat. SOD = ?

In rest, multumesc ptr recomandari, Pacala tongue.gif Promit sa le incerc.
Endgegner
intotdeauna cu mare placere thumb_yello.gif
SOD (Stormtroopers of Death) un proiect initiat de cativa membri Anthrax, cel mai cunoscut album care a ajuns la nivel de cult este "speak english or die"

Poate ar trebui sa scriu o istorie a rockului. Ce zici ausländere?

ausländer
N-ar strica. Oricum sunt convins ca stii mai multe decat mine. smile.gif

Revenind la domnul Devin Townsend pe care am inceput sa il ascult azi. Dezamagire mare! E f supraapreciat. Sau cel putin asta e prima impresie. Cu riscul de a parea necunoscator [ca sa nu folosesc alti termeni], intreb si eu de ce e considerat stilul lui nenea asta metal progresiv? Eu i-as lasa numai statutul de metal. Bass-ul e prea banal, prea mult si prea monoton. Soundul e prea "american" [deh, e canadian tipul si nu si-a cautat muze mai departe de continentul pe care s-a nascut] iar versurile..... am vazut si mai bune!

Pana acum cel mai mult imi place "Bad Devil", cu toata ca intro-ul mi s-a parut foarte funny. Ar mai fi si altele. Eventual, voi mai scrie la adresa lui ceva mai tarziu, dupa ce imi conturez o parere.
ausländer
Cea mai noua descoperire: un EP de-al unei trupe norvegiene de metal progresiv, numita Winds. Trebuie sa recunosc ca m-au impresionat. E destul ingenios modul in care au imbinat in unele melodii pianul clapping.gif cu chitari - de la acustica pana la bass. Vocea e placuta, ca de altfel si muzica, in general, desi majoritatea membrilor trupei au black metal pedigree, dupa cum scrie pe unele site-uri. Majoritatea melodiilor [heh, am ascultat 5, cate contine EP-ul] sunt destul de calme si nu exceleaza la capitolul complexitate, dar per total, merita ascultate.

Din acelasi capitol: Evergrey. De data asta din Suedia. Dupa cum spunea si Tolstoievsky, tarile din Scandinavia sunt extrem de bine reprezentate la categoria metal progresiv. Obiceiul meu e sa incep o noua auditie cu cel mai nou album al trupei in cauza. [sau, ma rog, cu cel mai recent pe care il gasesc eu]. In cazul de fata a fost vorba de The Inner Circle, un album concept cu un subiect destul de interesant, zic eu. Cand am ascultat prima piesa [A Touch of Blessing], am ramas blink.gif . Trupele astea doua mai raman ceva timp pe "bancul de proba". Trebuiesc studiate cu atentie. Evergrey sunt putin mai heavy decat ce ascult eu de obicei, dar... putina diversitate nu strica niciodata.
Arlequine
dap, winds am ascultat acum vo` 3 ani pe vremea cand incepeam sa-mi deschid orizonturile innegrite devil.gif . pe langa ep`u ala mai au doua albume, personal prefer "reflections of the I" .
oricum din zona metal progresiv tatici sunt opeth, poate tocma pentru ca nea` steven wilson si-a bagat nasu pe acolo thumb_yello.gif
Inceputul Vietii
Salut. Ar putea cineva sa imi spuna alte formatii de Melodic Death Metal suedez inafara de "in Flames", "Dark Tranquility", "Soilwork" si "Amon Amarth" ? Ma fascineaza genul asta de metal.
Eventual, poate imi spuneti despre un site foarte bine documentat de metal... Nu stiu, eu momentan folosesc Wikipedia si as vrea sa vad si alte pareri.

Multumesc.
Arlequine
www.metal-archives.com
Inceputul Vietii
Am citit undeva pe aici ca Deathul e mai usor de ascultat si e pentru tineri(!), pentru ca nu are un mesaj, sau ceva de genul asta. Mai sunt si alte pareri? Eu momentan chiar nu am nici o parere. Ascult in mod special Symphomy X, Opeth, in Flames, Dark Tranquility, SoilWork si Amon Amarth.
Nush, pentru mine e super usor sa gasesc orice formatie si orice melodie pe net... nush de ce spuneau mai inainte unii ca e greu sa gaseasca "nina hagen", sau nu mai stiu eu ce... Serios acuma. Nu zic la misto. Am gasit o lista plina de "nina hagen" acum cateva minute, cand am pus sa caute. Pai sunt surse nesfarsite (PENTRU CINE ARE NET acasa, pentru ca poate dura saptamani, in care lasi non-stop computerul pornit, dar asta e, DACA chiar vrei, faci rost):

1: oDc, Strong DC, Dc++.
2: eMule, eDonkey.
3: Torrents.
4: Http: sites.
5: SoulSeek.
Or mai fi si altele, nu stiu, dar astea mie personal imi sunt suficiente, pentru ca pot sa gasesc orice.

A, da, sa nu uit smile.gif Acum mai multe luni, am intrebat daca cineva poate sa imi spuna cum sa fiu roacher, adica ce sa ascult. Arlequine, tu ai fost singura care mi-ai dat niste nume interesante si le-am ascultat cu atentie. Multumesc frumos pentru ajutor. Chiar mi-a placut ce mi-ai recomandat, dar am trecut de ele si am gasit momentan ca Deathul e cel mai bun pentru mine. Ma inspira foarte mult pentru ceea ce scriu. Inca o data multumesc.
Si... deathul e misto... biggrin.gif
Arlequine
donou, daca am trecut de 17 ani fara sa ma indragostesc de death n`o sa ma apuce aici. mai bag cate un obituary ca sa stresez vecinii dar cam atat.
ceva mai mult am ascultat melodic/gothenburg dar si aici exista un numar extrem de limitat de idei cu adevarat bune, si un numar infinit de trupe care le talmacesc si rastalmacesc (asta se aplica de altfel la toata aria metal). daca ar trebui sa rezum toata zona asta metaloasa la un singur album acela ar fi dark tranquillity - damage done. tocma am primit cateva piese din come clarity de la in flames si suna ingrozitor de...linkin`park. so i`ll pass.
opeth intra in alta zona. zona delicatessen. spoton.gif
a...si nu`mi amintesc sa fi dat lectii de inrocãrire devil.gif
ausländer
Scuze, dar mi s-a parut de-a dreptul puerila faza: "am intrebat daca cineva poate sa imi spuna cum sa fiu roacher, adica ce sa ascult". biggrin.gif Ar trebui scos ceva de genul "Manual ptr roacari" ptr astia ca voi. Pe undeva trebuie sa ai in sange atractia pentru genul asta de muzica. Nu poti pur si simplu sa treci de la o viata in care ai ascultat hip-hop, manele sau mai stiu eu ce la rock, si pe deasupra sa mai ceri si instructiuni. Trecem asta la categoria "wannabe". O fi cool in ziua de azi sa: asculti metale grele, sa porti pentagrame, machiaj negru pe toata fata, unghii negre, haine asemenea, etc - si nu stiu eu.

Nu sunt genul care sa asculte death, black, doom, etc, dar am alunecat si eu putin pe partea asta, la un moment dat. M-am limitat la Moonsorrow si Dark Tranquillity, care sunt mai melodice, cat de cat.

Inceputul Vietii
Postul unde eu am cerut ajutor: http://www.hanuancutei.com/forum/index.php...ndpost&p=260596
Urmatorul post este cel in care m-ai dat "lectii" de inrocherire tongue.gif smile.gif)
Si cu linkin park ce-ai? =)) Asculta "in flames" - "clay man". Oare o sa mai ai aceeasi parere? A... da... spre rusinea mea nu am "come clarity" inca...

Mda, cam atat la subiectul asta.
Ar mai fi o cheastie: a auzit cineva de "My Shadow" ? E o formatie romaneasca, da nu mai stiu de pe unde. Oricum, am 2 melodii de la el, "Lacrimi de plumb" si "Where trees have eyes"... si tre sa recunosc ca desi ma laud ca pot sa gasesc orice melodie pe net, nu mai am altele tocmai de la ei. Oricum, "Lacrimi de plumb" e dureros de buna, pe mine ma termina...
Arlequine
da dom`le am mai crescut de atunci... ohyeah.gif
insomnia
QUOTE (cristoi @ 30 May 2003, 12:11 PM)
Ince ceva, acum ascult Rusty Metal Radio-cred ca e doar pentru net, si dau piese super...

Extras de pe pagina Home:

Before Nirvana ruined Metal and Rock as we know it.

nirvana nu a ruinat rockul pe care il shtiau aia de pe nush ce site de rock.....nirvana a inventat un stil, a redefinit rockul....Stilul pe care l-au cantat se cheama "grunge". daca nu ar mai inventa nimeni nimik ce am mai asculta?? contry si elvis(nu ca as avea ceva impotriva).rockul are multe genuri si subgenuri.....si fiecare formatie vine sau macar incearca sa vina cu ceva nou.exemplu Metallica....ok ca trupa si ca albume.....ati ascultat ultimul album "St. Anger"?? cat de comercial e albumu...cat incearca sa vinda....si deh sunt Icon baietzii...deci pe tema muzica comerciala gen limp, link, si altii se poate discuta....daca nu puteti inghiti comercialul ascultati underground(avem cateva formatii bune si in romania care incearca cate ceva).deci ca limp sau link e catalogat comercial...nu mi se pare corect.toti fac muzica comerciala...ca vor sa o vanda DE AIA E COMERCIALA!!..............deci.................tink.........
Endgegner
rofl.gif spoton.gif nice one dude

think again
Arlequine
@insomnia
io nu pot sa acord credit unui user cu asa semnatura... blink.gif

pi di alta parti, nu tot ce ii nou ii bun si inovator. nu orice experiment poate revolutiona si schimba directii. aveam in minte o metafora foarte plastica si in concordanta cu semnatura mai sus mentionatului legat de grunge dar mi`s o lady si ma aptin. oricum grunge`u a fost un mare fââââââssssss.....
fa-ne o favoare si stop thinking
insomnia
QUOTE (Arlequine @ 21 Mar 2006, 01:05 PM)
@insomnia
io nu pot sa acord credit unui user cu asa semnatura... blink.gif


fa-ne o favoare si stop thinking

hm.....vad ca acilea nu poti sa spui o parere fara ca o "lady" sa-ti spuna sa nu mai gandesti......ok ........aia a fost si e parerea mea.....tot ce e rock(sau marea majoritate a formatiilor ) fac muzica ca sa o vanda sa faca bani si sa apara la mtv cribs tongue.gif....deci COMERCIAL..... iar daca parerea ta e ca grunge=fassss e doar a ta.
inca ceva remarcile acide legate de mine sau alti utilizatori ar trebui sa le tii ptr tine.......combate nu jihni(asta daca esti in stare)
tolstoievski
ohooo, au inceput ruacherii sa scoata coltzi ...
mah copii, sintem aici sa discutam, chiar si in contradictoriu, asea ca nu e cazul sa recurgeti la minimalisme fortuite sau imprumutate ...
acuma, chiar daca-s oarecum de acord ca grunge-ul a fost un fiss, mai valoros sau mai putin valoros, la faza cu semnatura ma bag "ol nain iardz" ...
insomniacule ... la un han care se vrea un mic tremur cultural, iara nu o bodega plina de mushte si miros de acru, remarcile astea cartieristic-filozofice sint desprinse parca din propria-ti semnatura ..
fii bun si schimb-o, sau incearca sa te manifesti in alt mediu, care sa incurajeze o astfel de polenizare "in vido" ...
ifiu nou uataimin ...
in plus, ar fi o idee sa mai studiezi si tu arta aranjarii cuvintelor in fraza, succesiunea lor, etc .. (nu mai stiu cum se numeste asta)... pentru cazul in care vrei sa te faci mai bine inteles de co-mushterii ...

domne, St. Anger suna bine si tare .... fara brizbrizuri ...
ausländer
Tolstoievsky, cred ca la "topica frazei" te refereai.

Insomnia, deja ai inceput prost. 1. semnatura 2. atitudinea 3. pleonasme ["marea majoritate"] si nu numai...
insomnia
QUOTE (tolstoievski @ 21 Mar 2006, 01:54 PM)
ohooo, au inceput ruacherii sa scoata coltzi ...
mah copii, sintem aici sa discutam, chiar si in contradictoriu, asea ca nu e cazul sa recurgeti la minimalisme fortuite sau imprumutate ...
acuma, chiar daca-s oarecum de acord ca grunge-ul a fost un fiss, mai valoros sau mai putin valoros, la faza cu semnatura ma bag "ol nain iardz" ...
insomniacule ... la un han care se vrea un mic tremur cultural, iara nu o bodega plina de mushte si miros de acru

daca hanu se vrea un mic tremur cultural de ce in loc sa incurajati ganditul il oprimati...vezi mai sus donsoara care se aptine:P.ok am iteles ca nu va place semnatura....desi daca stai sa te gandesti chiar asa e, dar asta o lasam pe alta data.revenind la partea cu rocku pentru voi ce nu e fasss fratilor, si macar de ce nu aveti sange sa recunosteti ca ascultati nirvana in 94-95 la maxim(Smell like teen spirit, lithium sau rape me). in 94-95 erau putini care ascultau black sabath iron sau alte nebunii, ca era nirvana metallica si guns`n roses la putere fratilor.......
ausländer
Datele tale sunt putin gresite: de exemplu eu am pus urechea prima data pe Nirvana in 96, cand unul din verii mei si-a luat Nevermind, pe o parte si Master of Puppets de la Metallica pe de alta parte. Eu adaugasem achizitiilor lui Fear of the Dark [Iron Maiden], ptr mine spoton.gif

Ai dreptate, in 94-95 erau putin care ascultau Black Sabbath. Cu astia am inceput din 90 rofl.gif , cand mi-au fost livrati la pachet cu Pink Floyd - The Delicate Sound of Thunder, Andrew Lloyd Webber - Jesus Christ Superstar si Esquire [toate vinyluri].

Daca sustii asa tare ca grunge-ul e asa important, poate imi explici de ce la topicul asta nu s-a mai scris din 26 sept 2003? smile.gif
insomnia
QUOTE (ausländer @ 21 Mar 2006, 02:12 PM)
Insomnia, deja ai inceput prost. 1. semnatura 2. atitudinea 3. pleonasme ["marea majoritate"] si nu numai...

1. semnatura am schimbat-o
2. ce te deranjeaza la atitudinea mea?? faptul ca am afirmat ca pe un site unu scrie ca nirvana a desfiintat rockul? cu asta nu sunt de acord sub nici o forma. ASTA E PAREREA MEA SI NICI UNUL DIN VOI NU O SA MI-O SCHIMBE!!
3. romana nu mi-a placut niciodata(nu incerc sa fiu scriitor... daca vrei vorbim in cod binar, ca ma descurc mai bine)
ausländer
1. apreciem.
2. ii las pe ceilalti sa detalieze.
3. 0x4d 0x61 0x69 0x62 0x69 0x6e 0x65 0x74 0x65 0x64 0x75 0x63 0x69 0x73 0x61 0x74 0x65 0x63 0x75 0x6c 0x63 0x69!

Imi pare rau, sa scriu in cod binar nu mai stiu, desi sunt la CS Faculty, dar.... ar trebui sa te tina si asta ocupat, putin.

ausländer
Asa, ca si idee, atotcunoscatorule, nu ar fi fost necesar sa stiu cum arata un dolar ptr ca:

1. unele discuri sunt din UK, altele din Rusia
2. evident ca nu le cumparam eu, ci alte persoane din casa wink.gif
Arlequine
io ascultam vangelis si janis joplin de pa vinil si casete inregistrate de la radio. si pa casete eraa chris rea si ooo ssuzaaana si un cantecel foarte misto in italiana cu "era una casa molto carina" care am descoprtit ulterior ca seamana tare mult cu house with no doors de la vdgg spoton.gif
dom`le unde`s vremurile cand ma chema mama din curte de la joaca sa ascult "egzit lait" rofl.gif
tolstoievski
insomniacule .. sincer iti apreciez franchetzea ...
ti-ai schimbat semnatura, recunosti ca nu ti-a placut romana niciodata ...
ce mai, ai un aer jovial de IT ratat ... ca multi dintre noi ..
pacat insa de alura asta grobiana ... mai ca-mi vine sa cred ca esti un pseudocunoscator intr-ale rock-ului ...

apropos, in caz ca te intereseaza ... te-a tot corectat unul caruia nu i-a placut niciodata Nirvana, care asculta Metallica doar conjunctural si care i-ar impushka pe aia de la Guns ... adeca io ...
si care a stat de vorba, intimplator, cu un nene de-i zice Ozzy ...

gata, nu ma injura c-o faci degeaba, n-o sa-ti mai raspund ...

toate cele bune!
Endgegner
user posted image


20. 02. 1967 - 05. 04. 1994


Come
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend


Rest in Peace
Zeratul
in 94-95 erau putini care ascultau black sabath iron sau alte nebunii, ca era nirvana metallica si guns`n roses la putere fratilor.......

crezi tu? iron o avut probabil cel mai mare succes.. din 80 si pana acum
Arlequine
ala a murit pe 8 aprilie. nu derutati aughitoriu` tongue.gif
Endgegner
Arlequie, imi pare rau a-ti zic ca a fost data de 5 aprilie. In 8 l-au gasit. Just to be precise.
MiRcIoX
Ma stai asa smile.gif ...de ce se vorbeste de Limp Bizkit si Linkin Park, cele 2 formatii sunt doar niste simple investitii ai altor artisti din scena respectiva (Korn si respectiv Nine Inch Nails), care dupa parerea mea sunt fondatorii adevaratei miscari NOROCK,nu poti sa compari Slayer cu Limp Bizkit sau Linkin park asa cum nu poti sa compari Queen cu Megadeth si asa mai incolo, eu unul sunt un ascultator al rockului care are ceva de spus si se si intelege prin cuvinte(Nirvana, Deep Purple, Radiohead, Morrissey,Pearl Jam,Foo Fighters,etc...ati inteles stilul ),dar recunosc ca pe de alta parte am ascultat si Limp Bizkit (din pura curiozitate sa vad ce formatie a scos Korn),comercial?DA!dar ca sa poti sa asculti un stil de muzica tre sa incepi cu ceva...dupa aceea ajungi la restul, e ca si remarca cu Rolls Royce si batrana noastra Dacie, nu o sa urci intr-un Rolls Pana nu inveti sa conduci.Sa ii faci prosti pe unii oameni care asculta un gen de muzica mi se pare chiar deplasat.Cat de calitativa e muzica pe care o asculti depinde de cat accent pui pe muzica in viata ta, si sunt de parere ca muzica care o asculti iti reveleaza in versuri unele carcteristici ale personalitatii tale...lupta asta cu ce asculti si ce nu asculti , daca asculti aia esti taran,prost si alte jigniri se intalneste doar in frumoasa noastra tara Romania, exemplu clar e concertul lui Maiden din Bucuresti, or venit punkerii,blackerii si alti ascultatori ai altor genuri si or inceput scandal (adica cum asculti tu asa ceva?hai sa iti rup gatul ca esti un taran imputit!!!),am fost la Maiden in Ungaria in Budapesta si vreau sa zic ca era alta atmosfera, lume mai civilizata, si am vazut chiar tricou Linkin Park si nimeni nu ii avea treaba...era in fata mea si stia fiecare vers Maiden.Wake up, fiecare cu gusturile lui.
wasp
Recunosc faptul ca nu am avut rabdare sa citesc toate posturile...decat prima pagina si pe ultima...Ceea ce m-a uimit e ca nu s-a depasit disputa Linkin' Park sau Limp Bizkit vs. rock... In fine, mai e un Slipknot despre care se poate discuta... Daca suntem mai "armonici", un Hammerfall, ca nu a facut rau nimanui.... Personal sunt fan Steve Vai, dar asta nu cred ca are o asa de mare importanta. Ascult cu infinita placere Iron Maiden (exceptand piesele care nu il au pe Dickinson la voce). Intrebarea mea este alta: cati dintre cei care asculta rock, asculta si blues ? Ca doar sunt rude de gradul intai wink.gif
MiRcIoX
QUOTE
crezi tu? iron o avut probabil cel mai mare succes.. din 80 si pana acum

Asta o fi parerea ta...dar raportat la restul popualtiei succesul s-a numit Metallica.
wasp
Ca notorietate, intr-adevar, Metallica a prins... Dar ca performanta, sa fim seriosi ! Compara vocea lui Dickinson cu a lui Heatfield. Dar sa nu intram intr-o polemica de tipul "ba al nostru-i mai frumos". Pur si simplu, nu poti compara o trupa de heavy cu una de speed !!!!! Nu compari Sepultura cu Manowar, ca nu ai cum.... Unii razuie chitarele si rag, iar ceilalti fac muzica rock. Cel putin asa sunt perceputi de urechea mea. Sunt subiectiva, dar asta e... Viata nu e intotdeauna corecta. laugh.gif
Arlequine
eu propun o chestie. sa incercam sa lasam dracului la o parte polemicile de genu asta si sa ne concentram pe trebi mai constructive. se scot atatea albume bune de rocareala si nimeni nu zice nimic. daca tot pierd 2,347853654682673552 minute scriind treaba asta si inca 4,84765732847328 citind ultimele posturi vreau sa raman cu ceva.
asadar domnu` uazp, zi`ne ceva despre ultimul album a lu` dichinson.
si as fi tare bucuroasa daca as afla ca mai sunt si alte trupe in afara de metallica si iron maiden. allah m`auda!
wasp
Doamna uazp iti spune sa pui mana si sa asculti Hammerfall. Iar ultimul album al lui Dickinson nu m-a uimit cu nimic.
Arlequine
wacko.gif blink.gif nonono.gif dunno.gif ranting.gif
doamna astepta ceva din zilele noastre, nu tot fosile ale opzecilor.
wasp
Atunci asculta Khold, Graveworm si Windir ! jamie.gif
Arlequine
khold n`am auzit, graveworm si`au dat definitiv cu firma`n cap cu ultimele doo albume si windir ii mort. neeeeeext tongue.gif
wasp
De fapt scopul tau e sa te dai rotunda cu cat metal ai ascultat... Da-ti cautari pe internet si asculta sample-uri atunci.
Arlequine
nu vreau sa ma dau rotunda, rilex. vreau doar sa am cu cine discuta. e ca si cum daca am vorbi despre literatura, tu ai bate apa-n in piua in mod constant cu eminescu su alecsandri. cand s-o nascut intre timp un blaga sau un stanescu. capisci?
e dreptul meu de ascultator de muzica si de cititor al acestui thread sa nu fiu nevoita sa discut la nesfarsit despre hammerfall. uita`te inapoi din 2 in 2 pagini si`ai sa vezi cati ca tine au mai trecut pe aici.
cipdecip
Apocalyptica 31 Mai Arenele Romane

http://apocalyptica.metalfan.ro/

Blakut
Am fost pe-acolo, desi nu sunt mare fan. M-au impresionat prin tehnica, pentru ca desi ii ascultasem, nu ii vazusem niciodata live.

In rest, despre atmosfera, ce sa spun, toate tipele din jurul meu urlau la "ala blondu"...

Astept cu interes Slayer, cica ar avea concert la noi in iarna. (desigur, alt zvon, dar ma bucur si de zvonuri)
YoyoMan
A aparut muuuult asteptatul DVD Pink Floyd - "Pulse"! Este vorba de un dublu DVD care contine pe langa cele 145 de minute de concert de la Earl's Court multe alte filmari din timpul turului din '95, "art work" de Storm Thorgerson si alte detalii legate de concert. De asemenea DVDul contine si o sectiune "Bootlegging the Bootleggers" unde pot fi vazute 3 bootlegg-uri de la concerte din Franta. Exista si doua videoclipuri de la "Learning to Fly" si "Take it Back" cat si variante video proiectate pe ecran in timpul concertului. In total dublu DVDul ajunge la un playtime de 4 ore.

Celor care n-au vazut concertul le spun sa puna mana pe DVD pentru ca e vorba de un "must see/hear" mai ales daca vorbim si de oameni carora le place muzica rock.

Celor care au vazut caseta video le recomand sa nu stea pe ganduri si sa ia DVDul oricum. Sunetul 5.1 Dolby Digital si imaginea la acea calitate nu pot fi nici pe departe atinse de o caseta VHS.

Nu stiu la ce pret va ajunge in Romania DVDul, insa nu trebuie sa lipseasca dupa parerea mea din colectia nici unui iubitor de muzica.
Cla
Da drumul la boxe wink.gif

IRON MAIDEN DISCOGRAPHY: >> http://www.youtube.com/watch?v=9ZNjmNHGsvw

and enjoy smile.gif
Kyklos
devil.gif drunk.gif drunk.gif 35.gif 50.gif cool.gif spoton.gif evil.gif smoke.gif


Am auzit ca nemtii (apropo de ce li se spune nemtii , e adevarat ca vine porecla de la slavii ) sunt mari amatori de rock....adica se lasa cu baute cu distrugeri la concerte..sau sunt simple speculatii unsure.gif
Cla
Colimator, The Who n-au fost nemti si si-au spart chitarele pe scena.
Rod Stewart n-a fost neamt si a devastat hoteluri si avioane.
Acuma rockerii de pe-atunci s-au cam îmblânzit, ...deh... vârsta biggrin.gif
Dar nici nu mai tine faza, a fost cândva si gata wink.gif

Chestii distrugatoare "ca pe vremuri" nu mai vezi nici la noi.
De ce li se zice "nemti"? cred si eu ca e de origine slava, rusii de ex ne zic "niemţâi".
Dar de ce se zice pe italiana = tara e Germania, dar oamenii nu sunt "lei germanii", ci "lei tedesci"
De ce? Poate stie Papa biggrin.gif
Eu cred ca tedesci vine de la frica lor de teutoni, dar nimeni nu ma crede daca zic asa ceva.

Si ca sa fim ontopic, iti arat cu ce m-am trezit eu la 12 ani si mi-a ramas in sange:
http://www.youtube.com/watch?v=LGUQkTNJuus

Si pt tine Led Zeppelin - Immigrant Song http://www.youtube.com/watch?v=QhHcRleFe5Y
Da' vezi sa n-o stergi asa de repede din tara, scapi chibritele rofl.gif
Kyklos
rofl.gif la italienii li se spune macaronarii ...cand mi-am dat demisia de la FABRICA DE PAPUCII ...am batut tacticos la usa biroului.. picior peste picior tragea din pipa...m-a invitat sa iau un loc si sa-i spun cu ce treburi am venit..el vorbea o limba tare ciudata... rofl.gif MISTER MACARONE de azi nu mai lucrez unsure.gif ai lucrat tu aici in vreo sectie unsure.gif a nu mister macarone si am iesit val vartej..sunt offtopic...dar va spun din amintirile lui COLI MATOL

Apropo nu ai incercat sa treci pe manele la nunta...pentru ca vorba aceea nunta fara manele e ca inmormantarea fara coliva , inca nu am vazut nunta in care sa fie 100% muzica rock rofl.gif pe yotube.com exista vreun filmulet rofl.gif
Cla
QUOTE (Colimator @ 6 Aug 2006, 01:24 AM)
cand mi-am dat demisia de la FABRICA DE PAPUCII

Adica i-ai dat papucii biggrin.gif
QUOTE
Apropo nu ai incercat sa treci pe manele la nunta

Esti nebun??!? Mi-e deajuns c-am scos-o pe mireasa din sant, asa de beata cum era, am carat-o acasa
Cu Rock, fara manele, fara chiloti si fara minte rofl.gif rofl.gif

OK, pt cine are chef: Billy Idol, Rebel Yell http://www.youtube.com/watch?v=r7NMZB9LQ0w wink.gif
Blakut
Vine WASP la Cluj, pe 7-10-2006!!! Woohoooo!!!!

http://www.waspnation.com/tourdates.html

Sper sa cante si sa faca show-uri cum faceau ei pe vremuri!!!
the_mAgus
In ultima vreme au inceput destul de multe formatii sa ne viziteze tara, si asta nu poate fi decat de bine, poate din ianuarie anul viitor vor fi si mai multe. Vara asta a fost destul de incarcata de concerte, Apocalyptica, Obituary, Deftones, Lacrimosa, HIM (la Sibiu parca...), Amorphis (tot Sibiu)...iar in februarie a fost si Soulfly la Timisoara, pt a2a oara in Romania, plus alte formatii underground; si prognoza pare optimista.

Ce parere aveti de RHCP - Stadium Arcadium?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.