Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-a Atras Atentia Azi?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
abis
Cum aratau politicienii de azi in tinerete

http://www.presalibera.net/sa-mai-si-radem...te_1838456.html
abis
Un milion de copii s-au adunat la un templu din Thailanda sa mediteze pentru pace

http://www.khalylbouzayene.com/1-million-d...a-en-thailande/
Marduk
Ce crezi? o sa fie pace dupa aceasta reuniune in templu? Se va apleca Dumnezeu, Alah, Creatorul etc. asupra PROSTIEI OMENESTI, inzestrand-o in ultima instanta cu logica de care are nevoie sa faca saltul catre o alta stare?
Cla
Da cum sa nu, unii politicieni or sa zica un pic de bla-bla si se termina ca īn Vietnam, nimic nou sub soare.
rogvaiv
aș pune și un pronostic pe chestia asta...
Cla
Si eu la fel, rogvaiv spoton.gif
Marduk
Am citit o stire despre o descoperire astronomica de proportii. Pana la un moment dat stirea nu m-a uimit prea mult, era ceva legat de o apropiata coliziune intre doua gauri negre etc. Finalul insa m-a bulversat, evenimentul observat azi pe pamant se desfasoara la 3,5 miliarde de ani lumina. Daca ar fi sa respectam relatia spatiu timp, am putea vedea consecintele acestei coliziuni peste 100.000 de ani, dar de fapt nu este asa pentru ca evenimentul in sine s-a produs acum 3,5 miliarde de ani, deci ar trebui, conform cercetatorilor, ca peste zece ani sa detectam primele semne ale acestei coliziuni etc. Ce ma nedumerit, este ceea ce vedem de fapt in acest moment, vedem de fapt trecutul privind in viitor. Ce "fenomen fizic" intretine acest "film" in desfasurarea sa de-a lungul timpului? 3,5 miliarde de ani, si ne permite sa vedem azi ce s-a petrecut cand viata abia aparuse pe Terra. E socant, fascinant sa realizezi ca ceea ce vezi e posibil nici sa nu mai existe, sau sa arate complet diferit peste 10-100-1000 de ani. E ca si cum succesiunea de imagini, "feliile" de spatiu timp, ce contin imaginile respective, calatoresc in intreg universul in toate directiile, ajungand la un moment dat in ochii si mintea unor privitori de pe alte planete, dintr-un alt timp si spatiu. Cum e posibil asa ceva? ce "mecanism" intretine aceasta masinarie infinita in care imaginile se succed una dupa alta fara sa se altereze, oferindu-ne acest spectacol extraordinar.
Cla
Na si? Am vazut la tembelizor ca anu viitor (2016) vine o cometa sau un asteroid care ne distruge.
http://www.fallofathousandsuns.com/comets-in-2016.html
Poate sa treaga pe lānga noi, poate ca nu.
Īnrebati-l pe Erwin, el se pricepe.
Marduk
"Ministerul de Interne si-a retras cererea depusa pe circuitul guvernamental de a prelua in administrare cladirile confiscate de la Dan Voiculescu..."
De ce? hmm.gif Ca institutie a statului, indreptatita de lege, cum sa refuzi o asemenea "avere"?
Marduk
In sfarsit o veste buna pentru Valea Prahovei. M-am tot intrebat de ce se chinuie atat CNADNR sa construiasca o autostrada pe Valea Prahovei, cand poate lua ca si baza a constructiei chiar albia raului Prahova, asa cum au facut chinezii.



Poate ca la mijloc erau interese imobiliare si de asta nu s-a dorit modelul chinezesc, sau poate ca terenul nu permite, orice caz ceea ce vrea sa faca CNADNR este o solutie de tranzit, dar buna. Cunosc zona, multi localnici nu vor fi de acord, mai ales cei care au ales zona pentru liniste, care au vilele langa Prahova.
Marduk
Azi am vazut intr-un pin din gradina mea o pasare extrem de mica, am crezut ca este o insecta. Este pentru prima data cand vad pasarea asta in Romania. E atat de mica, incredibil, zboara ca si colibri are niste culori foarte frumoase si este extrem de iute in miscari. Am incercat s-o fotografiez s-o filmez dar am renuntat, am cautat-o pe net si-am descoperit ca este un ausel, Regulus satrapa.

Marduk
Teatrul "Tandarica" din Bucuresti pune in scena "The Point". O poveste extraordinara, merita sa duceti copiii la aceasta poveste.

Fantasee
Mă fascinează și mă amuză acest articol despre cea mai recentă declarație a lui Stephen Hawking.

The lecture will be broadcast in two parts on BBC Radio 4 at 9am on 26th January and 2nd February.

Presimt că īmi iau o zi de vacanță marțea viitoare. yay.gif
Cla
Da, si astepti sa-l īntelegi pe Stephen Hawking si tot nu te pricepi, bafta!! rofl.gif
exergy33
Niste fotografii din Etiopia .... 352 la numar. Merita a fi privite in parte. Sincera sa fiu nu mai vazusem nicaieri o mutilare a buzelor si cred ca de aceea mutilarile surprinse in imaginile din link m-au lasat efectiv ca la dentist rolleyes.gif
abis
Se pare ca lumea devine un loc din ce in ce mai bun

http://uk.businessinsider.com/the-world-is...r-place-2014-10

Si niste cifre

Cla
Asta-i chestia Capitalului, tot trebuie sa creasca īn fiecare an.
Daca nu creste nimic si stagneaza, īn loc sa fie bucurosi oamenii ca traiesc bine ca anul trecut, vorbesc despre dezastru.
Mai rau e daca China nu face 6,5+ ci numai 6,2+, e deja 0,3 minus, deci catastrofa si Londra, Hong Kong, Shanghai, Tokio si Wall Street intra īn panica.
Si altii habar n-au cum sa-si cumpere o pāine pāna māine...
Ce lume nebuna... ohno.gif
Marduk
"Disputa" dintre Andrei Plesu si Radu Ioanid.

"Nu-mi place să mi se spună - cīnd sīnt īn dezacord cu un romān – că sunt antiromān, dar nici să mi se spună – cīnd sunt īn dezacord cu un evreu – că sunt antisemit."

"...īl invidiez pe dl. Radu Ioanid. Domnia Sa face parte din categoria oamenilor fericiţi: edificaţi, zidiţi īn certitudini, fără dubii metafizice, fără zone de gri şi de interogativitate. Mie viaţa mi se pare, ca să zic aşa, mai complicată. Nu vreau nici justificarea ticăloşilor, nici monumentalizarea lor..."
exergy33
probabilitate 1:1 000 000
Cla
O femeie negreasa a nascut un copil alb. WOW. Asta e ceva un caz de FBI, CSI, NSA, National Security, SRI, FSM.
Si o sa se vede ca gradinarul a fost cu pricina. Hmmm...
Cla
QUOTE(Marduk @ 8 Feb 2016, 09:43 AM) *
"Disputa" dintre Andrei Plesu si Radu Ioanid.

"Nu-mi place să mi se spună - cīnd sīnt īn dezacord cu un romān – că sunt antiromān, dar nici să mi se spun㠖


Ba da !!! Marduk, esti anti ca nu gāndesti ca oile.
Fantasee
Hornbach-ul a reușit să-mi trimită un pachet planificat pentru livrare Ć®ntre 11 și 12 decembrie. Asta da performanță! laugh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.