Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-a Atras Atentia Azi?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Data'q

Data'q
Melting Rock Using Sunshine
Data'q
O poezie al timpurilor noastre.
Marduk
Excelenta. biggrin.gif
Data'q
Hand painter
Marduk
gigi2012-05-09 05:55:47
"Se cunoaste ca voiculescu are mana prea lunga sa poata aparea comentariul meu anterior asa ca aceasta mizerie de ziar nici nu merita de luat in seama din cauza acestor slugi ce nu vor ca acesti gadea sa fie criticati. Sa va fie rusine magarilor!"

Am gasit acest text printre comentariile facute de cititori la un ziar on line, mi-a adus aminte de cineva, el sa fie oare?
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 9 May 2012, 12:44 PM) *
gigi2012-05-09 05:55:47
"Se cunoaste ca voiculescu are mana prea lunga sa poata aparea comentariul meu anterior asa ca aceasta mizerie de ziar nici nu merita de luat in seama din cauza acestor slugi ce nu vor ca acesti gadea sa fie criticati. Sa va fie rusine magarilor!"

Am gasit acest text printre comentariile facute de cititori la un ziar on line, mi-a adus aminte de cineva, el sa fie oare?


Te gandesti la "damboviteanu"?
March
Azi mi-a atras atentia sau mai bine zis am aflat despre o poeta-porno d-a noastra : Ioana Nicolaie . Iata o mostra dintr-o poezie pe care a juisat-o dumneaei :

" coastele zdranganeau ca sticlele de bere / sub tzatzele ei neprihanite / iar ea manca, din el manca / ii sorbea ochii, ii sugea creierul / ii lingea scrotul sarat / ii inghitea miliarde de seminte "


Ei si ? Veti spune , cati nu sunt ca asta ?! Da, da' numai ca Ioana Nicolaie este nevasta lui Mircea Cartarescu pe care ICR o promoveaza ( pe banii nostri ) in draci mai ceva decat Eminescu !
Marduk
Mda, are un stil apropiat dar parca nu face aceleasi greseli! hmm.gif Nu ca i-as duce dorul dar imi propusesem sa-l invat pe gigip ce inseamna sa porti un dialog, ce inseamna sa analizezi si afirmatiile celuilalt chiar daca au greseli, sau contin injurii, neadevaruri etc. omul vrea sa exprime ceva, o idee, o doctrina pe care nu a inteles-o dar in care crede, o religie etc. Am ajuns la concluzia ca merita sa discuti cu cineva doar de dragul dialogului al schimbului de opinii fara patima, fara fixatii, fara partinire, fara prejudecati etc.
March
QUOTE(Marduk @ 13 May 2012, 02:13 PM) *
Mda, are un stil apropiat dar parca nu face aceleasi greseli! hmm.gif Nu ca i-as duce dorul dar imi propusesem sa-l invat pe gigip

N-ai ce sa-l inveti. Habar n-aveti voi pe ce cai mari este " gigip" acum !
Marduk
N-avem de unde sa stim, sa fie sanatos cu caii lui cu tot, dar de invatat tot as avea ce sa-l invat, bunul simt si buna cuvinta care se cultiva in timp, nu se ofera precum gradele la apelul bocancilor.
Erwin
Natalie Irish
exergy33
M-a uimit, ba pot spune chiar ca m-a intrigat faptul ca l-am descoperit pe Constantin Brancusi pe un site dedicat 3xclusiv artistilor de origine iudaica ... si nu pot sa inteleg care e legatura.
Sa se fi convertit la iudaism? Mi se pare (aproape) imposibil unsure.gif
http://ruaj-nefesh-neshama.blogspot.ca/search/label/Rumania
ilie
Nu sunt exclusiv evrei acolo.
Iata: Brancusi a fost roman, a avut parinti crestini ortodocsi.
Rembrandt a fost olandez, a avut parinti crestini catolici (taica-su s-a mutat la protestanti la 25 de ani dupa nasterea lui R).
exergy33
QUOTE(freeman @ 20 Sep 2012, 05:49 AM) *
Nu sunt exclusiv evrei acolo.
Iata: Brancusi a fost roman, a avut parinti crestini ortodocsi.
Rembrandt a fost olandez, a avut parinti crestini catolici (taica-su s-a mutat la protestanti la 25 de ani dupa nasterea lui R).


Rembrandt a pictat in mai multe randuri evrei, a avut chiar o perioada in care i-a pictat cu frenezie. Ma refer la perioada in care a locuit intr-un cartier majoritar evreiesc din Amsterdam.
Ba chiar s-a suspectat ca pictorul ar fi fost de origine evreiasca dar ipoteza aceasta nu au putut fi niciodata dovedita.
S-au scris destule pe tema asta. Uite un exemplu care analizeaza pe larg legatura speciala Rembrandt - evreii - iudaismul - Kabbala :
http://www.amazon.com/Rembrandts-Jews-Stev...r/dp/0226567362

Candva am postat pe blog un portret ce mi-a placut, al unei tinere evreice, atribuit lui Rembrandt si expus in Polonia.

Trebuie sa existe ceva care il leaga pe Brancusi de evrei sau de iudaism ... altfel nu ar fi ajuns pe acel blog rolleyes.gif .
Nu pot sa-mi dau seama despre ce e vorba.
ilie
De Rembrandt stiam ca a pictat subiecte si persoane evreice - e un lucru cunoscut, dar de Brancusi...
Michelle
QUOTE(exergy33 @ 20 Sep 2012, 07:02 AM) *
Trebuie sa existe ceva care il leaga pe Brancusi de evrei sau de iudaism ... altfel nu ar fi ajuns pe acel blog rolleyes.gif .
Nu pot sa-mi dau seama despre ce e vorba.




Poate colectionarii. rolleyes.gif
Data'q
In sfarsit o emisiune serioasa, cu intrebari puse direct si raspunsuri asemenea. Angelina Jolie e doar un exemplu.
Inside The Actors Studio
...ca o vizita la psiholog, cu prezentatorul acesta, James Lipton.

Cla
Sunt 56 000 de preoţi şi 48 000 de medici în România. Câteva asemănări şi deosebiri:

• Preoţii n-au salvat niciodată pe nimeni, însă toată lumea se roagă la ei şi le acordă încredere.
Medicii, în schimb, salvează în fiecare zi mii de oameni, însă toată lumea îi înjură.

• În fiecare an, medicii buni pleacă în străinătate, de tot.
Popii nu pleacă decât maxim într-o nouă biserică, construită peste drum.

• În ultimele două decenii nu s-a făcut nici un nou spital mare. În schimb, s-au închis multe mai mici.
Numărul de biserici aproape s-a dublat.

• Nu avem niciun mare centru de cercetare finanţat la nivel european.
În schimb, finanţăm o catedrală a neamului, la nivelul european din Evul Mediu.

• Marii noştri intelectuali sunt bigoţi. Unii practică chiar delirul mistic în cărţile lor.
Niciunul nu apară ştiinţa.

În concluzie: rugaţi-vă să nu vă îmbolnăviţi! Sau, dacă totuşi se întâmplă, rugaţi-vă să muriţi repede. Pentru deces cu zece popi, România este perfect pregătită, şi acum ne pregătim să-i scutim de taxe. Fireşte, pe popi, nu pe medici.

Aşa să ne ajute Crucea Roşie!
fiatlux
o buna idee
fiatlux
un articol (fr) despre "infestarea" radioactiva a canalului colector din Paris datorita functionarii defectuase a sistemului de decontaminare a, atentie, urinii pacientilor oncologici care au facut radioterapie;stau si ma intreb daca pe la noi exista preocuparea asta?am sa mai studiez pb.
fiatlux
un articol dintr-un blog despre relatia dintre sirul lui Fibonacci,raportul de aur si Duhul Sfant

http://sfappetrupavelandrei.wordpress.com/...lui-fibbonacci/

http://matematicasiteologie.wordpress.com/

OT-sa ma laud un pic sorry.gif apropos de ce zic cei de pe site-urile puse:mi-am adus aminte ca intr-o discutie pe-aici la religie spuneam ca marile noastre descoperiri defapt fac drumul invers spre creatie ,care e un drum marcat, problema fiind descoperirea marcajelor si ca de fapt , descoperite sau nu inca, "enigmele" sunt functionale
Marduk
Azi am citit doua stiri care ar parea ca nu au legatura sau ar putea fi considerate insinuante de catre unii.

Prima stire :Inabilitatea femeilor din zonele rurale ale Egiptului de a-şi curăţa sânii a generat o epidemie de diaree

A doua stire: Mamele care ascundeau pamperșii folosiți sub pat le-au declarat cadrelor medicale că nimeni nu are voie să se atingă de lucrurile copiilor, pentru că ar putea să le facă

Aparent fara legatura, cele doua stiri au un punct comun foarte important EDUCATIA.
Erwin
Aurora Sky Station - Live

să vă uitați noaptea sau dimineața devreme, am văzut niște imagini superbe cu aurora polară
wub.gif
Marduk
O declaratie a lui Mugur Isarescu:
"-Noi suntem o gară mică, chiar o haltă din punct de vedere financiar. Chiar dacă veneau bani mulţi nu aveau unde să-i descarce" smile.gif
Marduk
Un apel al Papei Francisc, poate ca atat "ciobanii" cat si "oile" vor intelege mesajul acestui iezuit.Lumea ar arata cu totul altfel daca umanii ar renunta la acest viciu.
exergy33
Banul este idolul care uneste in credinta toate religiile ... din nefericire.
Marduk
din nefericire .....
Erwin
Pași spre invizibilitate
Marduk
Daca parte din aceasta stire este reala, atunci lumea in care traim are o problema, anume cine sau ce conduce aceasta lume. Afacerile cu medicamente au ajuns ca afacerile cu petrol, genereaza castiguri de sute de miliarde de dolari. Institute de cercetari, universitati, savanti, fabrici, lucreaza zi si noapte pentru ca produsele acestei afaceri sa ajunga in farmacii, iar de acolo la oamenii bolnavi. Pare ca din cand in cand un "nebun" iese din tiparele stabilite de cineva sau ceva, aducand la cunostinta oamenilor ca exista si alta cale, in rezolvarea problemelor care ne framanta, cale care ne este la indemana, ieftina, usor de produs si folosit. Totusi acel ceva, cineva etc. nu doreste ca lucrurile sa fie simple, normale, firesti, e nevoie de sacrificii mai mari, mai multi morti, foamete, razboaie, molime pentru ca "masina" sa continue sa functioneze, sa produca profit. Nu conteaza artificialismul in care traim, nu conteaza democratia, stiinta, cultura etc. interesant este banul, profitul cu orice pret si cat mai mult. Ce obtine umanitatea in schimb? hrana, droguri, sex, violenta, tragedii si tembeliziune.
Marduk
Azi am aflat ca exista o meserie banoasa, se numeste life coach . M-am dus pe net sa vad ce inseamna, ce pregatire trebuie sa ai ca sa devi life coach si mai ales ce ai de facut in aceasta meserie. Trebuie sa recunosc ca am ramas masca, mi-am adus aminte de niste filme care le-am vazut si care tratau subiectul, dar la vremea respectiva am crezut ca este doar un scenariu de comedie. Se pare ca m-am inselat, exista oameni in aceasta lume care au nevoie de life coach, au nevoie de un om, care nu le este mama, tata, sora, frate, ruda etc. care sa le spuna ce trebuie sa faca cand trebuie sa faca, cum trebuie sa faca, de la mancare pana la sex. Stiam ca exista mentori, preoti, initiatori etc. care te initiaza intr-un domeniu sau altul, te sprijina pana ce esti in stare sa-ti vezi singur de viata, dar nu ma asteptam ca unii sa faca bani si din acest domeniu.
exergy33
un articol
Marduk
M-am uitat pe o imagine din satelit de pe Google, m-au surprins niste "cercuri" existente la Izvoarele, unde nu creste vegetatia. Aceste cercuri se vad clar pe imaginile din satelit, unul cu diametrul destul de mare este in dreapta imaginii iar altul mai mic in stanga jos
exergy33
La Han, printre multi alti spămuitori, se afla inscris si unul cu un nick mai deosebit ... „á„ó„ș„Š„§„ą ͹ۜ
Nu are rost sa spun ce reactii mi-a starnit insiruirea aia de semne rolleyes.gif
The Dude
Vaaaai, dar asta are sa ii supere ingrozitor pe Rkyqxzcw si edoihdoi22...

.....si pe inca multi, multi altii rolleyes.gif
exergy33
smile.gif

Da, numai ca mie, atunci cand imi accesez blogul si ma trezesc ca peste zi s-au adunat vreo cincizeci de spamuri de la acesti "musterii" ai Hanului, imi piere tot cheful de a mai posta ceva ... undeva sad.gif
Olaf
Cineva a pus punctul pe i (e primul articol pe care il vad in sensul asta):

http://www.wired.com/gadgetlab/2013/10/kee...rtphone-locked/


The Dude
..eh...au mai fost niste discutii...


chestia e ca mai nou, am auzit ca serviciile, trec pe langa tine (cu dispozitive speciale) si iti activeaza bluetooth descarcand tot ce ai..metoda se numeste "close encounter" si e una de moment, ca altfel, oricum au toate conturile si acces la toate datele tale...


asa ca....
fiatlux
je suis, tout a fait, disponible !



adica ..n-am nimic de-ascuns ! juggle.gif

PS- frumoasa lucrarea lui Theodor Aman
The Dude
mad.gif ..mai, ... daca...ar fi asa cum spui...daca intr-adevar n-ai avea nimic de ascuns... unsure.gif rolleyes.gif

...atunci de ce n-ai postat o poza cu tine la dus.... rolleyes.gif

...s-au la paja, la 2Mai/VamaVeche-sector netextilisti... devil.gif


hmm.gif ...ce treaba are Aman saracu'....?
fiatlux
maaai Dude ! nimic de interes ..NATIONAL !

PS-toate pisicile-s negre .. nu-mi lipseste nimic din ce are ..donsoara ! ohyeah.gif
The Dude
hmm.gif..in primu' si'n primu' rand, ca nici nu stii ce are ea sub cearceaful ala..??... hmm.gif

...ca poate avea orice: un breloc cu gigi becali, un fluture, un submarin american, un ak47....poate fi orice acolo..huh.gif


...dar las ca aflu' de la servicii ca ei au deja pozele...fata si profil...(...era sa zic spate) rofl.gif rofl.gif


ps...si nu toate sunt negre....pisicile adica....pen'ca am vazut intr-un film....
The Dude




Black Cat, White Cat - Emir Kusturica 1998
fiatlux
mda ..un hawk dela..invizibil sau cum ii zice !! ohyeah.gif
The Dude
unsure.gif ...azi dimineata devreme.... rolleyes.gif


fiatlux
QUOTE(Erwin @ 10 Feb 2013, 03:46 PM) *
Aurora Sky Station - Live

să vă uitați noaptea sau dimineața devreme, am văzut niște imagini superbe cu aurora polară
wub.gif


am prins-o pe ultima suta. merci Erwin!
(am facut un efort ca sa pun punctuatia cum trebuie! nu te-am uitat! ohyeah.gif )
Cla
Erwin, ce hawk sau hoax pui ? Arata ca un satelit de gugal, de-ala cum se uita la tine de pe sus în portmoneu biggrin.gif
fiatlux
un articol
Cla
*când eram mic, aşa mă-ntreba bunicu-meu atunci când îmi facea cacao cu lapte.*
laugh.gif dito !! ohyeah.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.