Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Never The Same
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
fluturas
Multumesc Dascalito!

In seara asta am iesit cu ea la plimbare. Nu mai iesise din camera de cateva zile si incepuse sa escaladeze fereastra. Azi am gasit pe cineva care sa stea cu ea. Poate va sta si maine....
A mai trecut o zi si nimic nu s-a schimbat. Oare cat va mai fi asa?!? Va trece. Va fi bine.
fluturas
Azi am aflat cu certitudine ca mi se va mari salariul. Am auzit ceva si de o promovare. Ar fi interesant...zzzzzzqw3Q= M (din nou Pif pe tastatura)
fluturas
Cica am intrat la facultate. La taxa. Cred. Sper. Nu stiu... Nu am fost eu cea care a vazut rezultatele.

De vineri seara pana luni dimineata am stat la A. acasa. Eu eram cu D., colegul lui A. de apartament iar A. era cu I_a. A fost fantastic! Si cum orice minune tine trei zile.... duminica seara am aflat ca D. e casatorit. Parca a picat cerul pe mine. Imi venea sa fug, nu-mi venea sa cred. Mi-a zis ca oricum e pe sfarsite si ca nu a mai vazut-o de doua luni. Nu conteaza!!!! Ceva acolo tot e!
Si ma citeste si-mi tot spune ca sunt copil. Si e de ajuns sa se uite in ochii mei si sa-mi spuna daca-l mint sau daca am ceva ce nu vreau sa-i spun. Ma infurie! La un moment dat a stat vreo ora si m-a privit in continuu. Si zambea. Turbam ca nu ii intelegeam zambetul si nici privirea.
A. mi-a zis sa nu ma indragostesc de el.
Bizar a fost intr-o dimineata cand a venit A. in camera la D. si ne-a adus sandvisuri. Nu mi se parea adevarat ce mi se intampla. A. este totusi un fel de sef atat pentru mine cat si pentru I_a si ne face de mancare si cafea dimineata(?!!?!?!). Luni dimineata a zis ca nu trebuie neaparat sa plec o data cu ei si ca pot ramane sa dorm si ii dau cheile lui A. la birou. hh.gif
D. e.... Nu stiu cum e. Nu vorbeste despre el decat foarte rar si foarte putin. In rest ma pune pe mine sa-i spun tot. Bizar.
Nu stiu ce sa fac.... Chiar nu stiu....
fluturas
Sunt studenta. yupiii! Un "yupiii" cam trist.... Da. Facultatea e o prioritate. Nu conteaza daca ma simt iar rau.
Am venit la serviciu pe la 1. Acum zece minute am fost la o bere cu A. si I_a. Mi s-au mai spus niste lucruri despre D. Vreau sa ma opresc. Nu mai vreau sa vad pe nimeni. Nu vreau sa mai vorbesc cu nimeni. Unii cica imi erau prieteni, iar altii care au fost cruz si mi-au spus... tot. Nu mai vreau. Ma simt prea rau....si nu ma pot opri din plans.
Nu mai inteleg. Ce naiba se intampla cu toata lumea? Sau... mai degraba... ce naiba se intampla cu mine???????
fluturas
L-am rugat pe A. sa-i transmita lui D. ca nu mai vreau sa-l vad si ca il voi cauta eu... intr-o zi sa-i explic ce m-a apucat. Cica "ii pare rau". Sa ramana cu parerile lui de rau ca si eu le am pe ale mele din alte motive. Eu nu ma razgandesc. Ma simt rau dar stiu ca va fi si bine si ca trebuia sa fac asta. I-am mai si stricat planurile azi cu o alta tipa, fara sa-mi dau seama.
A. mi-a reprosat azi ca eu caut un "Fat-frumos" si ca lucrurile care mi se intampla ar trebui sa le iau ca atare.
Nici acum nu-mi vine sa cred ce am auzit azi. Si cum nu ar fi de ajuns... amintiri imi strabat capul dintr-o parte in alta in mod continuu si nu stiu cum sa le opresc sau macar cu ce sa le inlocuiesc.
Poate ar trebui sa mai cresc, sa renunt la visuri... Nu merge asa... Nu e bine...
D. - The end.


fluturas
Ziua de azi e speciala... nu atat pentru mine cat pentru altcineva. Sper ca s-a prins ca dandu-i acel bip am vrut sa-i urez toata fericirea din lume si nu sa-l deranjez.
fluturas
Acum doua seri nu mai aveam chef de munca asa ca i-am tentat pe A. si pe I_a cu o bere. Am inceput sa vorbesc cu A. despre D. Era inevitabil sa nu ma intrebe daca mi-a trecut desi i-am spus ca D. e subiect inchis. Dintr-o discutie in alta, A. mi-a zis ca ar trebui sa ma schimb nitzel. Mi-a zis sa vin intr-o zi la birou imbracata intr-un anumit fel, iar daca nu ma voi simti privita imi va da muuuuulta bere. Mi-a zis foarte multe despre cum sunt acum si cum ar trebui sa fiu si practic, m-a cam desfiintat. De altfel, am aflat ca B.C. regreta ca nu a mai continuat cu mine si de ce nu as fiu eu potrivita pentru el. Se vede destul de bine faptul ca regreta, din toate glumele pe care le face cu mine si atentia pe care mi-o acorda si la birou... M-am plans lui A. ca nu ma ia nimeni in serios si ma infurie chestia asta fiindca e din cauza varstei (sunt cea mai mica din intreaga agentie). Si nici nu vreau sa imbatranesc sau... mai frumos zis, sa cresc ca sa fiu luata in serios.
Sper sa ma duc in Hateg in week-end.


Edit: Sunt la birou si ma dezintegrez de cald. Ma simt furioasa pe toata lumea si imi e atat de dor... Mi-as lua revista si m-as duce acasa dar acolo e sor'mea... Unde sa ma duc sa fiu putin singura? M-am saturat de lume...
fluturas
Imi pregatesc ceva frumos! Abia astept sfarsitul saptamanii viitoare! Sper sa iasa bine ca de nu... va fi graaaav!
fluturas
Cat de mare e un ou mic?
De ce nu e bine sa mananci samburii de la pepene?
De ce am ajuns sa ma ametesc din trei beri?
De ce nu-mi pot lua gandul de la D.? De ce e totul asa de complicat?
De ce oamenii nu vorbesc intre ei?
Mai bine zis, de ce nu comunica?
Ce au barbatii astia in cap de se gandesc numai la inselat? (aici generalizez intr-un mod stupid)
De ce i-ar placea cuiva sa fie spanzurat?
De ce nu dorm?
De fapt... de ce nu pot dormi?
De ce trebuie sa ma demachiez?
De ce imi e dor?
De ce au ramas foile cu o parte din gandurile mele la I_a?
De ce nu mi le-a inapoiat?
De ce nu i le-am cerut inapoi?
De ce imi e teama sa-l caut pe D.?
De ce nu e bine sa-l caut?
De ce ascult acum Nicu Alifantis?
De ce se trantesc usile pe coridor?
De ce nu ma duc sa fumez si sa incetez?
De ce mi-e lene sa ma ridic?
De stau in curent?
De ce ar intreba cineva toate stupiditatile astea la care are deja raspunsuri? (cu exceptia primei intrebari).
fluturas
Iar se complica lucrurile. Asa... de luni dimineata. Cat de frumos!
Ii urasc pe toti cei care imi pun la indoiala judecata si actiunile! Urasc si birocratia din Romania! Ii urasc pe cei de la banca fiindca imi cer zeci de hartii pe ultima suta de metri! Urasc faptul ca ieri a trebuit sa sun acasa si sa le cer alor mei bani! Sunt furioasa!!!
fluturas
Azi dimineata am primit un telefon care m-a fericit putin. Saptamana viitoare (din pacate numai saptamana viitoare) de la 10 la 12 voi sta cu copilasi. M-a rugat o cunostinta sa ii tin locul la gradinita la care lucreaza. Maine dimineata ma duc sa o cunosc pe educatoare. Abia astept!!! Doua ore in ficare zi, inconjurata de copii... wub.gif
Vineri seara voi pleca acasa. Ma voi intoarce duminica... Nici nu voi putea sa dorm ca omul dar sa mai si mananc in timpul asta scurt. Si ma voi uita si eu un pic la televizor.... Uf...!
L-am intrebat pe A. azi daca D. merita sa ma mai intalnesc cu el. Mi-a raspuns ceva de genul: Ca prietenul lui...da; ca prietenul tau...nu; ca prietenul vostru...da.
Aseara am vorbit cu M., un alt coleg de serviciu de la alt departament, si mi-a zis ca am doar 19 ani si ca am toata viata inainte ca sa intalnesc pe cineva caruia sa ii fac nod la cravata dimineata. Mi-a placut. Si m-a pus pe ganduri...
Se pare ca ceea ce imi pregatesc va mai intarzia putin...
fluturas
Ieri am cunoscut copilasii. Sunt deliciosi! Eu trebuie sa duc si sa aduc de la strand doua fetite scumpicele rau! Acolo ne intalnim cu educatoarea si alti patru copii. Este un baietel de patru ani, caruia eu ii spun Soare (si el mereu imi raspunde suparat ca nu e Soare ca e Spiderman), un altul destul de obraznicut, fata educatoarei care m-a suprprins intr-un mod placut la cat de mult si bine vorbeste si inca unul pe care sincer nu mai stiu cum il cheama si nu i-am gasit vreo porecla. Fetele cu care trebuie sa merg eu sunt cuminti si inca de ieri m-au luat de mana iar cand dadeam sa plec ma tot luau in brate. M-am simtit atat de bine langa ele! Ma simteam si eu copil. Am inceput sa ma joc cu ele scriindu-le cu degetul pe spate cuvinte pe care trebuiau sa le ghiceasca si le-a placut atat de mult incat se asezau mereu cu spatele la mine oriunde eram: autobuz, tramvai, trecere de pietoni. Abia astept sa ii vad saptamana viitoare! Partea mai aiurea e ca in majoritatea timpului ei vorbesc in germana si ma simt complexata de cat de bine vorbesc ei. Cand nu mai stiu vreun cuvant il intreb pe Soare si imi spune fara sa clipeasca. Bine... el abia a invatat sa vorbeasca romaneste.
Saptamana viitoare va fi plina! Azi mi-a raspuns D. la un mail pe care m-a pus A. sa il scriu ieri. A zis ca ii pare rau pentru cele intamplate, ca nu vrea sa fiu suparata pe el si ca ne vom vedea saptamana care vine ca sa vorbim...
Trebuie sa plec la birou. Si diseara la 9 ma duc acasa. Abia astept!
fluturas
Interesant... Mi-am luat concediu luni si marti ca sa ma odihnesc si nu am stat o clipa. Ma simt din ce in ce mai legata de bebei si cand ma gandesc ca maine e ultima zi pe care o voi petrece cu ei ma apuca jalea. Am vorbit cu educatoarea si i-am spus ca daca nu va avea cu cine sa lase bebeii intr-o zi sa ma cheme ca voi veni instantaneu. Azi am intrat cu ei in apa si ma indreptam spre mijlocul bazinului si ei veneau dupa mine ca ratustele. Nici nu am cuvinte sa spun cat m-au incantat!
M-am cam chinuit eu sa-i pun Soarelui o sosetica vreo cinci minute, Sven/Soricelul a inceput sa planga si nu stiam cum sa-l opresc si parca mereu dau raspunsurile gresite. M-au facut sa-mi pun o groaza de intrebari...Si sunt atat de frumosi in naivitatea lor!
fluturas
Blestem clipa in care l-am cunoscut pe D. Si totusi... ma intrebam in seara asta, printre lacrimi, ce am de invatat din toate astea... M-am gandit si cred ca am gasit niste raspunsuri:
1. sacoul si cravata nu sunt decat niste haine care acopera trupul
2. degeaba merge pe 30 daca... (aici sunt mai multe de zis dar prefer sa nu le scriu)
3. un om care da dovada de atat de multa incredere in sine are ceva urat de ascuns
4. unul care nu poate/vrea sa scape de una din comoditate e... (ma abtin!)

Sunt sigura ca voi avea parte de mai multe raspunsuri si le astept cu nerabdare. NU merita si totusi, voi incerca. Dar voi incerca pentru mine, in nici un caz pentru el. Asa cum am fost in seara asta nu voi mai fi si asta imi promit! Nu voi sti decat eu cat de egoista si oportunista voi fi, incepand de acum.
Cat ma voi distra...!!! Gata cu sentimentul de vinovatie de care el se pare ca duce lipsa cu desavarsire. Eu de ce m-as simti vinovata?!?! Gata cu mustrarile de constiinta! Gata cu ganditul aiurea si cu visatul! Lumea in care imi petrec majoritatea timpului nu exista!!! Sper ca m-am trezit...
fluturas
Aseara am ascultat Maria Gheorghiu. Hmmm... Interesant. Am dormit la Gog. Si aseara. Si cealalta seara. Am ajuns la concluzia ca nu ne cunoastem. Si totusi, mi-a dat dreptate cand i-am spus ca s-a schimbat. I-am promis ca data viitoare cand il voi vedea ii voi da o pana pentru chitara. Nu stiu unde o voi gasi dar daca i-am promis omului...
Sunt franta de oboseala... Si furioasa! De ce sa vin acasa sa dorm? Sa ma lase in pace ca am si eu viata mea. De ce nu intelege???? Cand o aud cu replici de genul "Poate mai dai si tu pe acasa!", "Pe unde mai umbli de doua zile incoace?", "E ora 11. Ai zis ca la 10.30 vei fi acasa!!!!" si lista ramane deschisa... Si se mai mira de ce plec... Oare chiar nu intelege ca am preferat sa petrec un an oarecum degeaba in Bucuresti numai ca sa nu mai dau socoteala actiunilor mele??? Si se gaseste ea s-o faca pe cea grijulie... Ma urasc uneori ca gandesc asa despre ea dar chiar nu ma pot abtine.
Zilele cu bebeii se pare ca inca nu s-au terminat. Am fost si azi si m-a chemat educatoarea si maine. Cu vreun sfert de ora inainte sa plecam de la strand simt ca ma descompun de cald si turbez de draci!!! Nu stiu ce m-a apucat... Ma simt din nou obosita... Iar ei ma obosesc si mai tare. A. e in concediu si ne-a cam lasat de capul nostru cu revistele. Mda... Chiar sunt curioasa de ce va iesi...
Weekend-ul viitor voi pleca la mare. Cred. Sper. Nu stiu...
fluturas
Azi am inceput ziua oarecum bine...
M-am trezit nitzel mai tarziu si m-am apucat de lucru la calculator (fiindca imi luasem acasa o revista de la birou). Sor'mea dormea iar Puf se plimba de colo colo. La un moment dat aud zgomot de tabla zgariata. M-am uitat pe fereastra si am vazut-o pe Pif alergand pe jos. A cazut mititica de la etajul 4 (!!!!!!!!!!)! Am luat rucsacul si am luat-o la fuga pe scari dupa ea. Ajung sub fereastra si o strig. Un pseudo-mieunat s-a auzit de langa peretele caminului. Am luat-o in brate sa vad daca s-a ranit. Ii cursese putin sange din nasuc. Dupa ce am ajuns inapoi in camera cu ea am inceput sa plang. Acum e asa de cumintica...! Nu ma pot obisnui. Daca va mai fi mult asa o s-o duc la veterinar. Si aseara nu avea stare si nici chef sa doarma. A fost asa de dulce fiindca a vazut ca eu m-am bagat in pat sa dorm si a venit de m-a pupat. Draga de ea!!! Bine ca n-a patit (mai) nimic.

Am un sentiment ca ceva sa va intampla si nu vom mai merge la mare. S-ar putea sa nu mai vrea D. sa mearga. Dar aici vor interveni I_a si A. Asa ca... n-am de ce sa-mi fac griji. Vom merge la mare toti patru, eu ma voi stradui cat se poate de mult sa nu mai pun botul la tot ce zice D. si sa ma distrez asa cum n-am mai facut-o de mult. Mda... Nici nu stiu cand anume vom pleca si nici cu ce. Suntem atat de organizati!
O sa revad si eu marea...! Frumos!

Pif e prea linistita... unsure.gif
fluturas
M-am gandit... Nu foarte mult ca daca ma gandeam mai bine, nu faceam ce am facut. De fapt mi-am imaginat. Mi-am imaginat cum ar fi sa-L intalnesc intr-o zi pe strada. Si tot imaginandu-mi ce as putea sa-I zic mi-am dat seama ca ar fi foarte dezamagit de mine. Si din cauza asta nu cred ca vreau sa-L mai vad vreodata. Dar apoi... mi-a trecut prin cap intrebarea: Dar invers nu poate fi? Adica eu sa fiu dezamagita de EL. Asa ca L-am sunat. In principal sa-L intreb ce face. Din nou m-a repezit. I s-a schimbat putin vocea. Apoi m-am vazut obligata sa-L intreb ceva mai logic decat "Ce faci?". Si L-am intrebat unde pot gasi o pana pentru chitara. Mi-a zis ca nu a mai avut treaba cu asta.
Nu ma asteptam nici sa se uite la meci, nici sa ma repeada si cu atat mai putin sa renunte la chitara.
Hmmm...
Ar fi fost frumos daca nu m-ar fi facut din nou sa regret ca l-am sunat. Ca data trecuta. Groaznic!
Nu mai fac. Gata! Voi fi cuminte!

Oare cine ma crede? sorry.gif
fluturas
Am reusit sa-i is stric ziua lui Cezy. Si am reusit atat de bine incat a inceput sa planga. Si nu din cauza ca i-am stricat ziua.
Am pierdut-o. Desi ceva imi spune ca mai tarziu va intelege dar si atunci va fi la fel de orgolioasa si nu ma va mai cauta sa-mi spuna ca am avut dreptate.
De ce ma pune sa aleg???? Ea stie ca intotdeauna fac alegerile proaste!
fluturas
N-am mai plecat la mare. Eu nu am mai dat pe acasa de ieri. Am fost in Fire unde am baut ca o inconstienta si am dansat ca nebuna. Mi s-a facut din nou dor de D. pe care nu l-am mai vazut de vreo luna. Ma mir ca am rezistat atat sa nu-l vad.
Ma simt bine si nu prea imi dau seama de cauza. Sa fie oare "vina" lui Orrinocco cu care in ultimul timp am inceput sa ma intalnesc tot mai des si cu care parca ma inteleg mai bine decat in liceu? Ne-am schimbat amandoua. Mult.
Vine toamna.
fluturas
Asta ma bantuie acum... ma simt "fata"... rofl.gif

La revedere iubito a fost un vis frumos
L-am scris impreuna cu un creion gros
La revedere frumoaso a fost ceva trist
Pe care sa-l iei cu tine-n paradis
La revedere,ti-am spus,hai pleaca odata
Nu mai privi in urma,ce a fost este soarta
Stiai ca asa se va intampla
Noi doi poate vom disparea
La revedere mai fato,tu chiar nu intelegi?
Au fost niste clipe te rog sa le negi
Au fost niste vise care au disparut
Da-le-napoi,au fost doar un imprumut

Asta ne este viata si moartea
Un etern sfarsit si inceput
De lumi si de morti si de vieti mi-e totuna
Caci lumea e un...etern nesfarsit

Intelege odata ca nu e vina ta
Intelege mai fato ca vreau altceva
Intelege ca viata mai joaca si feste
Intelege ca nu-i...chiar nu-i o poveste

Asta ne este viata si moartea
Un etern sfarsit si inceput
De lumi si de morti si de vieti mi-e totuna
Caci lumea e un...etern nesfarsit

Priveste-mi ochii...ce mult i-ai iubit
Priveste-mi sufletul ce l-ai ocolit
Priveste-ti viata si spune-mi Are rost?
Sa fii cu mine fara folos
Priveste minciuna frumoasa la inceput
Arunc-o in ghena si zi "a disparut"
Arunca-ti viata spre altul mai bun
Care-o fi ala sa-l prefac in scrum

Asta ne este viata si moartea
Un etern sfarsit si inceput
De lumi si de morti si de vieti mi-e totuna
Caci lumea e un...etern nesfarsit

Nu-ti cere viata inapoi cum a fost
Nu-ti cere iubirea...nu are rost
Priveste inainte si uraste ce vezi
Caci uite cel nou iti va spune sa pleci

Asta ne este viata si moartea
Un etern sfarsit si inceput
De lumi si de morti si de vieti mi-e totuna
Caci lumea e un...etern nesfarsit
hazard
poate ca nu m-ai pierdut.si poate ca te-am pus sa alegi spre binele tau.poate am facut asta ca sa te conving ca faci ceva rau de care iti va parea rau mai tarziu.poate ca tin atat de mult la tine incat m-am vazut obligata sa te amenint ca sa te conving ca am dreptate.si poate ca am reusit.
mi-am propus sa te ajut sa nu mai faci atatea prostii si sa mor daca nu reusesc.mi-a zis ema ca nu ai plecat la mare.ca ea a citit nu eu.si am fost curioasa si am intrat.
un lucru iti mai zic.e viata ta la urma urmei.dar gandeste-te la ce-ti eu.te distrugi singura.si daca vrei sa ma asculti bine daca nu e doar problema ta.ma bucur ca macar atat am reusit sa te cunving in viata asta.sa nu pleci la mare cu acel individ.stiu ca ii vei zice lui mihai sa stearga acest mesaj.insa iti zic asta din toata inima.
ps:mi-ai zis ceva de genu in seara ai:"da ce simt eu nu conteaza?".stii?uneori in viata nu putem sa facem chiar tot ce simtim.suntem obligati de societate si uneori de morala.incearca sa-ti mai opresti pornirile astea "animalice"(ca alt cuvant nu gasesc)si gandeste-te ca poate iti va parea rau mai tarziu.incearca sa gandesti de 2 ori inainte sa te arunci.da.ma rog.atata filozofie nu am bagat in toata viata mea.daca vrei sa ma asculti bine...daca nu...nu pe mine ma distrugi...ci pe tine.
hai ca te-am pupat!
fluturas
In cazul in care ma mai vizitezi, vei vedea ca mesajul nu va fi sters ci va fi pastrat ca amintire. In amintirea ta.

Am o saptamana plina. Umblu colo colo de la o facultate la alta ca mai trebuie sa duc o hartie ca sa fiu si eu studenta cu acte in regula.... Trebuie sa ajung din nou pe la gradinita sa vada educatoarea cum ma descurc cu copiii (pentru asta trebuie sa mai invat niste boabe de germana). Trebuie sa ma vad cu Nanuc, Adi si inca o tipa. Of! Am obosit scriind, dar sa mai si fac toate astea... Glumesc!

Duminica seara m-am intalnit cu M. care tocmai venise din Muntenegru. Eu am baut o bere, el sase si am plecat tinandu-ne de mana. El nu a putut explica nimic, eu nici atat.
Ce-o fi in capul meu? R: NIMIC!!!!

As vrea sa mor un pic. Sa reinvii si sa o iau de la capat cu o alta logica (imi voi pastra pacatele).

Nici eu nu stiu ce e bine pentru mine asa ca de ce ar sti altcineva? Si din moment ce incep din ce in ce mai mult sa cred ca oamenii sunt in primul rand egoisti si apoi urmeaza altele, de ce ar incerca cineva sa ma schimbe pe mine "in bine"? Ce e "binele"? Un alt termen mai relativ si mai subiectiv nu exista. M-am pierdut.

Si acum... putina muzica...
Ce sa fie? Ce sa fie? "Taxi - Stelele care cad" sa fie....
fluturas
A venit momentul sa platesc si sa dau cartile pe fata, de voie, de nevoie. Am ajuns la concluzia ca habar nu am ce e aia prietenie si nici macar fidelitate. Si mai am si pretentii...!!! S-au adunat toate, acum, buluc. Probleme peste probleme. Azi era ultima zi in care trebuia sa duc o hartie de la vechea facultate la cea noua. N-am dus-o. Trebuie sa platesc 30 RON pe o hartie care sa ma faca sa platesc un an la facultatea asta. Acum, fiindca n-am dus-o, s-ar putea sa ii platesc pe toti trei. Super!
Trebuie sa imi asum responsabilitatea. Eu am comis prostiile alea, tot eu platesc. Si am stiut de atunci ca voi plati dar ideea de rasplata era doar vaga. Acum realizez. E scump. Poate prea scump.
Aseara am fost la A. Surprize, surprize... apare D. S-a purtat de parca nu s-a intamplat nimic. Am incercat si eu dar atacurile verbale ieseau fara sa ma fi putut controla. In mintea mea, imaginea lui s-a schimbat. Si nu in mai bine. L-am intrebat de ce isi pierde timpul cu "un copil" (asta zice ca sunt in permanenta). Mi-a raspuns ca il intrig. Ce-o fi vrut sa zica si cu asta... A fost distractiv pana la urma. Dar orice se plateste. Mai ales momentele de inconstienta=prostie.
Imi e greu acum dar nu am dreptul sa zic asta. Cand am gresit se pare ca mi-a fost chiar usor.
Va trece si perioada asta. Clar. De cate ori am mai zis ca ma voi schimba? hmmm.... Sunt furioasa pe mine. M-am obisnuit prost si m-am rasfatat facand absolut tot ce imi trecea prin minte. De fapt... nu trecea prin minte ca daca ar fi trecut pe acolo probabil nu as mai fi gresit atat.
De ce anume trebuie sa dau cu capul incat sa ajung pe un drum mai bun? Cu siguranta trebuie a fie ceva tare care sa sparga incapatanarea, impulsivitatea si prostia din mine.
Se zice ca un prim pas in corectarea unui... "comportament" este constientizarea a ceea ce e rau. Ok. Imi dau seama ca am un trecut plin de greseli si acum ce ar trebui sa fac? Habar nu am in ce directie ar trebui sa ma indrept. Sa fac totul invers de cum am facut pana acum? Stupid. Probabil ca da, sunt un copil care isi creeaza probleme de unul singur si care le mareste atat de mult in minte incat se vad pe fata. Si sa ma mai mir cand imi zice lumea ca sunt o pesimista, ca ar trebui sa rad mai mult sau ca ajung usor in stari depresive. Ha.
Si pentru ce tot acest chin? Imi poate spune cineva? Pentru ce? De ce sa ma schimb? Ca sa nu mai aud tot felul de tampenii la adresa mea sau ca sa nu mai fiu privita in cel mai rau mod posibil de cine stie cine? Pentru ceilalti?
Nu. Pentru mine. Ca sa nu mai trec prin ce trec acum. Logic. Din egoism. Cat de idioata pot fi? Mai am? Imi vine sa spun ca sunt patetica dar am aflat de curand ca in esenta, este un cuvant de bine. Or eu nu merit asta.
Poate ca nu ar trebui sa ma mai macin atat. Sunt altele mai importante pe lumea asta numai ca eu nu vad ce...Sunt satula sa oftez si sa ma intristez cand imi amintesc orice tampenie. Ma gandeam ca as vrea sa dispar si asta m-ar face o mare lasa. Mda. Sunt si lasa. Sunt tot ce e rau. Lumea nu trebuie sa aiba incredere in mine. Eu nu merit increderea nimanui. Intr-un fel sau altul reusesc sa ranesc persoanele care ajung sa ma indrageasca si pe care, paradoxal, le indragesc si eu. Am asa un talent...
Bravo fluturas. "Felicitari" din partea constiintei tale (si nu numai) care iti spune ca "MERITI TOT CE TI SE INTAMPLA!!!"
fluturas
Ma asteptam la vorbe grele, dureroase. Dar nu a fost asa. Nici nu aveam curaj sa o privesc in ochi. Cele zece minute maxim, cat am mers alaturi de ea n-a scos o vorba. Si asta a durut mai tare. Nici "Pa" nu a zis. Am meritat din plin. Nu stiu ce regret mai mult... fapta sau ca i-am zis. Ar trebui sa regret fapta, sa invat si sa nu mai fac.
Gata. Procesul de educare incepe acum! Voi stabili un program pe care sper sa fiu in stare sa-l respect si imi voi stabili si un set de reguli pe care le voi repeta in minte pana se vor intepeni bine, bine. Acum nu am cum sa dau timpul inapoi sa corectez ce am gresit. Nici nu as avea cum sa corectez ceva. Pana aici mi-a fost.
Mai am fix o luna si implinesc 20 de ani. Nu-mi vine sa cred ca am spus asa ceva. Aoleu!!! Nu vreau sa implinesc 20. Nu-mi place cum suna. Prefer 21, 22 and so on...
Trebuie sa ma schimb. Daca nu din respect pentru cei din jur, pentru mine. Trebuie sa-mi iasa...!!!
Gata. Ma duc si eu acasa ca am stat deja prea mult in biroul asta...
Pe curand!

Edit: Afara miroase a toamna. Frumos.
fluturas
Aseara m-am intalnit cu Orrinocco si mi-a zis, de cum a deschis usa, "You glow!". Iar azi, simt ca zambesc fara motiv ca o imbecila.
I wonder why.....
fluturas
Am iesit, ieri, in oras cu I_a. Am ramas la ea peste noapte. La 12 l-a sunat pe A. fiindca inca e ziua lui. D. a cerut sa vorbeasca cu mine, mai mult sa insiste sa mergem la ei. Amandoua am zis pas.
Azi, am iesit cu I_a sa mancam si o masina era sa dea peste mine. Surprize, surprize... era D. cu glume bizare. Ne-a intrebat ce face, m-a luat de mana si apoi am plecat. El il astepta pe A. iar eu ma indreptam spre calculatorul meu incercand sa-mi iau gandul de la ce vazusem pe degetul lui. Si I_a imi spune pe mess "Ce frumos te-a luat de mana!".
Sunt furioasa! Am iesit in oras cu A. si cu mai multi din agentie si apoi el a placat lasand-o pe I_a cu mine. Nu e corect!
Mda... sa nu cumva sa uit! Oamenii sunt in primul rand egoisti.
Urat!
fluturas
Din nou ma simt idioata. Voi reusi vreodata sa ma impart incat sa multumesc pe toata lumea? Nu-mi place de mine.
Trebuie sa plec sa incerc macar sa salvez situatia.
fluturas
Am hotarat sa fiu OUT din tot ceea ce inseamna agentia in care lucrez, A., I_a si D. Asta am hotarat ieri dimineata. Dar cum fiecare hotarare de-ale mele nu tine mai mult de o zi... nici asta n-a facut exceptie. Aseara m-a sunat D. Pentru prima data de cand il cunosc, ma suna de pe telefonul lui si fara sa-l impinga nimeni de la spate. M-a invitat la el sa vedem meciul. Am cedat si m-am dus. Ne-am mai certat putin pe motivul ca una spune si alta face (explicatia a fost ca as putea sa ma simt eu prost daca nu ar face ce face). I-am zis ca ma simt doar pe jumatate vinovata si ca "jumatatea nevinovata" e din cauza ca are o varsta si e constient de ceea ce face. L-am intrebat cu ce il intrig. Mi-a reprosat din nou ca atunci cand nu sunt cu el sunt "baietoasa" si ca lasand deoparte teribilismul din mine ("specific varstei") si nevoia de a fugi de realitate, am un... quelque chose. rofl.gif Am inceput amandoi sa vorbim in franceza, sa ne ciondanim pe tema "Ai cui copii vor fi mai frumosi si mai destepti" si sa discutam din nou de diferenta de aproape 9 ani dintre noi. A recunoscut si el ca nu ne cunoastem.
Inainte sa iasa pe usa, m-a sarutat si mi-a zis ca vom vorbi mai tarziu. rofl.gif rofl.gif Asta trebuia notata. Notiunea de "mai tarziu" e relativa si oricum...nu am incredere in ce spune.
Mda... I'm OUT! Oare cine ma crede?

Edit: Mi-a ramas parfumul lui pe haine.
fluturas
Inchide ochii dulci
Caci viata-i o minciuna,
In vise-i fericirea,
Copile noapte buna!

Asta i-am trimis aseara. Nu m-am putut abtine sa nu-i trimit un mesaj. Azi m-a sunat si mi-a zis ca l-am intristat cu mesajul asta si sa ne face planuri pentru weekend. Nu ma asteptam! Deja ma impacasem cu ideea ca va pleca din nou la Valcea.
Ce copila sunt ca gasesc apelul de la el ca pe ceva.... UAU! rofl.gif Me funny la faza asta.
Mai vedem ce va mai fi....

To be continued
fluturas
Gata. Pif nu mai e. Tocmai a luat-o sor'mea sa o duca acasa la mama. sad.gif Si nu numai pe ea ci si pe prietena ei. O sa ni le dea mama de cap pe amandoua. Me un picutz sad acum...

fluturas
Mda... Mi-e lene. Si trebuie sa-mi achit restul de taxa pana vineri. Super! Ieri am aflat.
Trebuie sa plec la serviciU. Abia astept sa-mi iau concediu si sa ma duc si eu de nebuna pe undeva...Of!
fluturas
Putin trista. Poate putin mai mult obosita. Astept ca micul resou sa-mi prajeasca cartofii si sa-mi vina cheful de a face curat. Ketchup-ul s-a terminat si painea e veche. Nici chef sa mananc nu am dar simt o usoara durere de cap. Azi m-am cantarit. Am 52 de kg. Nu stiu daca e mult sau putin. E bine. Nu-mi pasa.
Astept berea amanata pe maine cu A. si cu I_a (amanata din cauza meciului din seara asta) dar care va fi scurta din cauza altui meci. Astept concediul din toamna ca sa plec cu I_a la Olanesti si concediul din iarna ca sa plec la Paris. Astept ziua in care nu voi mai sta la birou o ora, doua in plus degeaba fiindca nu am chef sa merg acasa. Dar pana atunci mai e.
Nu mi-au dat azi tot salariul. Super tare!!! Mi-au oprit bani pentru telefon. Of! Va trebui sa apelez la sor'mea ca sa-mi platesc taxa si urasc sa ii cer ei bani.
Maine va trebui sa infrunt din nou secretara tampita de la fosta facultate si mi-e groaza cand ma gandesc ca va trebui sa mai dau ochii cu ea de doua ori.

Ce naiba am patit? Hai fluturas... cheer up!!!!! Poate ca nu esti cea mai fericita persoana din lume dar esti mai mult decat norocoasa si totul e ok. Gata. Am reusit sa ma fac sa zambesc.

Edit: Inca nu dorm. Nu stiu exact de ce. In seara asta am avut si eu rabdare sa vad pana la final "La vita e bella". Chiar a meritat si acum imi pare rau ca celelalte trei tentative au esuat. Cred ca a venit momentul sa dorm mai ales ca maine ma asteapta o zi plina.
fluturas
Ieri... ce am facut ieri... I-am scris un mail lui D. care a avut drept consecinta un telefon de la el in care zicea sa ne vedem mai pe seara. Ca ma va suna... Intr-adevar m-a sunat cand a zis dar ca sa-mi spuna sa nu ne mai vedem. M-a scos din minti! Si nu faptul ca nu vom mai iesi ci vocea lui trista. M-am dus la el, l-am sunat si i-am zis sa coboare. Asa a si facut. Am mers la o terasa in regie sa vedem meciul. L-am vazut, am ras si ne-am simtit bine dar in drum spre casa l-a apucat din nou tristetea. Mi-a reprosat faptul ca m-am dus sa dorm la I_a dupa ce ii spusesem ca ne vom plimba prin parc si il voi tine in brate. Si totusi, s-a dus acasa singur spunandu-mi ca ne vom plimba in parc atunci cand ii voi lua o lesa ca sa nu fuga dupa altele. Mare magar!!! Imi e cam drag din moment ce ii suport prostiile de genul asta... Asa se pare. Se amuza teribil pe seama mea ca dupa ce imi pusesem centura ma tineam cu ambele maini de scaun... de frica. Si mi-a zis ca ar fi mai bine sa ma obisnuiesc ca asa va fi de acum inainte. hmm... A inceput sa ma sune mai des.
Ce vreau de la el? As vrea sa nu mai fie trist si sa-si rezolvele problemele alea, care or fi ele, mai repede si bine. Sa invat de la el cum sa ma feresc de oameni ca el. Chiar ma intriga ca e mut. Nu vorbeste, nu ii place sa i se pune intrebari, tace si minte. Mda... dupa ce ca e magar mai e si mincinos. In seara asta m-a sunat si nu am auzit telefonul. A vrut sa iesim dar a baut asa ca nu conduce. Mai bine. Dorm si eu linistita...
Maine trebuie sa ma duc sa imi achit taxa. Voi ramane de tot fara bani si cu datorii... Nici nu vreau sa ma mai gandesc. Si Doamne fereste sa afle sor'mea. Cand vaoi ajunge si eu sa nu mai am datorii??? Sunt satula!!!
A. m-a dezamagit rau de tot in seara asta si imi pare rau. I_a e trista si ea... Numai eu sunt bine dispusa parca fara motiv.
fluturas
Frisca... tocmai mi-am cumparat o prajitura numai din frisca. Ma topesc de buna ce e!
Abia am ajuns acasa. Si am plecat de aici de vineri. Am iesit sa beau o bere si am ajuns in A, apoi la I. acasa, apoi cu Gog la coada la bilete pentru meciurile Steaua, inapoi la I. si acum acasa. Imi e lene si dor. Am incercat sa ma gandesc la altceva, dar nu prea am reusit. Am incercat sa dorm dar il tot visam pe D. sau ma trezea Gog luandu-ma in brate. Eu nu inteleg ce e in capul baiatului asta. In A, I. s-a imbatat si m-am suparat destul de tare pe el fiindca devenise un magarus iar Gog, ma tot lua in brate si ma tinea departe de I. Azi la pranz, cand ne-am trezit a deschis calculatorul si mi-a dedicat o melodie. Ori sunt eu batuta in cap si nu ma prind ori nu are el curaj sa dea niste semne mai evidente. Cred ca eu sunt de vina. Eu nu inteleg. Sau... imi place sa ma joc si sa ma prefac ca nu inteleg. Mda... parca e mai plauzibil. In cazul asta seman mai mult cu mine. EL mi-a reprosat intr-o noapte cand stateam pe o banca in parc ca imi place prea mult sa ma joc. Nu stiu de ce mi-am amintit de asta acum. I. m-a intrebat daca ma mai gandesc la EL si l-am intrebat inapoi "Cine e EL?".
Si culmea... In seara asta mi-a zis Orrinocco ca abia acum intelege de ce a fost EL in mintea mea atatia ani. Imi pare rau ca intelege tocmai acum cand e intr-o situatie similara. Sper ca ei sa ii fie mai bine si sa ii treaca mai repede.
Ar trebui sa dorm la ora asta. Ma asteapta o zi plina maine. Sper sa fie bine si sa obtin ceea ce vreau. Chiar sper si chiar vreau!!!
fluturas
Am obtinut. Acum sunt la jumatatea drumului. Daca voi rezolva, si voi rezolva, va fi bine. Foarte bine.
Am aflat ieri neoficial ca se discuta din nou de promovare si respectiv, dublare a salariului undeva prin noiembrie. Ar fi mult prea tare ca intr-un un an, sa fiu promovata de doua ori si sa mi se mareasca salariul de trei ori. E bine. Inceputul e promitator! Dar... A. a fost cel care a spus toate astea si la cat de ametit e... ma indoiesc. Oricum s-ar putea sa spun pas. Dar daca spun pas acum... voi ramane cu "pasul" mult timp. Ideea e, ca "noua munca" nu se va putea face de acasa si cred ca va fi si un program fix or eu mai am si facultate. Si chiar vreau ca la anul sa nu mai fiu studenta la taxa. Mai e pana atunci...
Aseara am fost tarata in club A. Eram atat de obosita si chiar nu aveam chef sa merg dar o prietena a insistat atat de mult incat m-am dus. Ca de obicei, fata aia tot o face pe Cupidonul si imi baga pe gat tot felul de baieti. Aseara n-a facut nici o exceptie. A venit cu un tip, J. care mi-a propus sa merg la el acasa. Asa... rofl.gif Am ajuns pe la Gara de Nord si i-am zis ca vreau acasa cu o voce d-aia de copil ratacit. M-am urcat in taxi si m-am dus acasa. Si cum imi place mie sa spun (parca e desprinsa din horoscop) aseara "am fost predispusa la accidente". O tipa m-a ars cu tigara, o alta tipa m-a muscat destul de tare incat sa-mi ramana semn putin mai sus de arsura de tigara iar cand am coborat din taxi m-am zgariat destul de urat in sold. Nici nu-mi mai amintesc cum si unde. Dupa ce m-am despartit de J. si am plecat catre taxi (n-a vrut porcul sa mearga cu mine) m-am oprit la un chiosc sa-mi iau tigari si cand am plecat de acolo vine un tip in dreapta mea si imi spune ca sunt trei baieti intr-o masina in spate care vor sa ma bata.
Discutia:
Eu: "De ce?" (nu stiu de ce dar deloc ingrijorata)
El: "Pai nu stiu. I-am auzit vorbind despre tine. Eu nu stiu nimic."
Eu: "Aha. Ok"
Intre timp, tipul ma ia de mana.
El: "Haide, mah, ca am glumit. Ce faci? Ai fost in club?"
Bla, bla, bla si m-am urcat in taxi. Inainte sa cobor din taxi m-a intampinat un aurolac care ii tot spunea taximetristului "Conita o sa-mi dea bani!" Da' de unde? Ca nici eu nu am...
E grav. Eu sunt grava. A devenit un soi de drog. Nu ma pot gandi la altceva si parca simt nevoia de doze din ce in ce mai mari de el. Am zis ca n-o sa mai plang. Dar eu zic multe si fac putine. Da. Aseara am plans si m-am dat cu capul de pereti. Era din nou acea dorinta nebuna de a avea amnezie. Si culmea... primul tip cu care am facut cunostinta aseara il chema D.
Trebuie sa plec sa mai rezolv cateva probleme. Si mai bine plec si nu mai scriu.
fluturas
Ieri l-am sunat si l-am intrebat direct: Unde vom vedea meciul? Mi-a raspuns "Acasa" Asa ca acasa am vazut meciul. Chiar ma simt ca acasa la el. Mi-am facut curaj si l-am intrebat de L. azi si a zis ca e complicata treaba, ca a ajuns la concluzia ca e mai bine ca ea sa fie acolo si el aici si ca ar fi mai bine ca fiecare sa-si vada de viata lui. E mut. Nu vrea sa-mi spuna nimic concret despre viata lui. Si e si asta o forma de minciuna. Dimineata a inceput sa-mi povesteasca totusi, o mica parte din problemele pe care le are. Si radea. L-am intrebat daca in momentul ala rade ca sa nu planga si mi-a zis ca da. M-am intristat. Cu toate astea... m-am simtit in repetate randuri atat de furioasa pe el incat imi venea sa-l lovesc, sa ii fac ceva rau. Pur si simplu eram furioasa. A inceput sa-mi zica de nu stiu ce tipa, de mesajul pe care i l-am trimis "din greseala". In cazul mesajului, mi-a zis ca L. nu a comentat nimic si ca ar trebui sa fiu mai atenta. Il urasc!!! Cred... Of!
Era din nou trist si eu nu stiam ce sa-i spun sa-l consolez. Azi i-am trimis un mesaj si apoi m-a sunat. Dimineata m-a pus sa ii aranjez cravata. Am fost foarte neindemanatica.
Cat de varza sunt! Nici nu mai am coerenta in ceea ce scriu. Mai bine ma apuc de treaba ca... am mult.
fluturas
One day I'm up, the following dayS I'm down. Cam asa se caracterizeaza viata mea de acum. Acum trei seri m-am vazut cu un tip pe care nu l-am mai vazut de aproape doi ani. La fel de indragostit de mine a ramas. Ne-am plimbat noaptea prin Herastrau, am vorbit si am ras ca nebunii. M-a invitat sa mergem la munte... Si eu tot la D. ma gandeam.
De doua zile tot stau pe la I_a si ma tot intreaba ce vad eu la D. de nu mi-l pot scoate din minte. Si apoi mi-a trantit ideea ca este inaccesibil. Asta e!
Aseara am vrut cu disperare sa-l vad si fiindca nu-mi raspundea la telefon, l-am sunat pe A. sa-l intreb de D. Mi-a zis ca nu e singur. Si apoi "Sorry". Mda... Sorry pentru ce? Ca e cu o alta tipa? Ca mi-a facut cunostinta cu el si ca ne-a bagat pe gat unul altuia crezand ca va fi mai bine pentru amandoi? Pentru ce? Ce-mi trebuie mie chestii de genul asta? As vrea sa ma linistesc, sa incep o relatie cu L. (de ce nu?) si sa mi-l scot pe D. din minte. I_a tot il considera pe A. vinovat ca atunci cand s-a gandit el sa ne cupleze pe mine si pe D. stia foarte bine cum e si ce vrea fiecare. Si acum cine sufera? D.... judecand dupa faza de aseara cand "nu a fost singur" se pare ca nu...
Turbez!
Dar... ar trebui sa ma gandesc la altele care sunt mai importante. Ar trebui.... daca as putea...
fluturas
Nu vreau sa stiu ce se intampla intre D. si R. acum. Nici A. nu a vrut sa se duca acasa fiindca atunci "cand D. si R. sunt impreuna sunt antisociali". Asa ca se preface acum ca doarme in patul din stanga mea alaturi de I_a. Si sunt atat de frumosi impreuna... (A. si I_a)
A. mi-a zis ca D. e jalnic de umbla cu R. Si eu ce sa fac? Nu sunt mai jalnica fiindca mor de dorul lui?
fluturas
Traiesc un haos total. Trebuie sa ma mut si nu-mi pot lua gandul de la el. Abia astept sa ma instalez in noua camera, sa-mi cunosc colegele de camera si sa inceapa scoala! Bine ca sunt in concediu! Cred...
Imi vine doar sa zac. Sa ascult muzica si apoi sa dorm.
Mai sunt patru zile. Nu vreau. Nu vreau sa fiu in Bucuresti. Si nici acasa cu mama si cu tata. Vreau ca in ziua aia sa fiu singura. Sa nu vorbesc cu nimeni si sa treaca repede.
A. se intreba aseara daca in ziua aia D. va pleca la Valcea sau va ramane in Bucuresti. I-am zis eu ca va pleca la Valcea. Asa va fi! Nici nu trebuie sa fie altfel.
L-am cam repezit pe L. azi. M-a enervat. I-am zis ca e caraghios. Si chiar a fost la faza asta. In fine... fiecare cu pasarelele lui...
Ma duc sa fumez... Din nou...
fluturas
Toate lucrurile mele sunt prin diverse colturi ale Bucurestiului. Mai sunt patru zile pana incep facultatea si... nu am unde sa stau. Pe de o parte ma buseste rasul. Nu prea pot sa fiu trista. Cel mult ingrijorata. Sunt sigura ca se va rezolva sau mai degraba voi rezolva intr-un fel sau altul.
Mda... Mi-e somn. Cafea si tigari. Pa.
fluturas
Am rezolvat. Mi-am gasit un apartament cu doua camere, frumos (cu exceptia mirosului de batranesc) cu o chirie chiar mica si intr-o zona buna. Ideea e ca e cam semi-chirie. Apartamentul este al unui mos, profesor de romana, care vine si lucreaza ziua acolo. Vine dimineata si pleaca seara. E cam senil mosul dar il iert ca are multe carti si e de treaba. Mi-a gasit si o colega, Lia, desi ii spusesem ca vreau sa caut eu pe cineva care si ea pare OK dar nu se stie cum va fi mai tarziu.
Maine incep scoala. Deschiderea e de la 12 pentru bobocii de la M la Z. Stupid. Maine va trebui sa ma duc si la munca.
L-am visat pe EL azi-noapte. Nu stiu de ce ca doar nu m-am mai gandit la EL in ultima vreme. Si dimineata am gasit mesaj de la EL. Si de la Orrinocco, Helen si Dia.
Speram ca ziua de azi sa fie mai linistita dar cam am niste probleme de rezolvat si azi.
Va trece repede ziua asta. Si nebagata in seama. Cred. Sper. Nu stiu...
Frumos!
fluturas
Multumesc pentru urari iedera. sorry.gif

Azi am avut parte de cel mai frumos (de fapt era foarte urat... avea un aspect haotic) si cel mai dulce tort din clatite pe care l-am mancat vreodata. Mi l-a pregatit I_a si a mai pus si o lumanare in varf. Mi-a si cantat. A fost foarte amuzant.
A trecut si ziua de ieri. Cu bine.
Am renuntat la bratarile pe care le purtam din clasa a VIII-a si la inel. Le-am dat jos aseara.
Am aflat si programul de la facultate. Interesant. Sunt putine materii.
As vrea sa fumez, ca nu am chef de munca (mda... sunt la serviciu si abia m-am obisnuit cu tastatura) dar nu mai pot iesi. In plus, imi e si foarte foame.
Diseara cred ca va trebui sa ma duc sa dorm la mos. Hmmm.... oare cum va fi? Nu am nimic dus acolo. Nici nu stiu cu ce haine voi dormi. hh.gif
Gata. Back to work!
fluturas
Am fost vineri seara la concert Tapinarii. Imi venea sa plang.
M-am certat cu A. I-am zis ca se poarta ca un copil si ca e imatur si plin de teribilisme. Nu i-a picat prea bine dar nici nu s-a suparat. Si in aceeasi noapte am mers pe jos cu I_a de la serviciu (Universitate) pana la Nicolae Grigorescu. Am ajuns pe la 3 acasa la I_a.
Nu mai pot scrie. Am mult de munca si trebuie sa mai ajung la un curs la 2. Si o astept cu nerabdare pe I_a sa-mi aduca niste algocalmine ca mor aici de rau.
fluturas
N-am ajuns nici pana in ziua de azi la facultate. Acum sunt la birou, citesc Maxim, mananc ciocolata neagra si astept sa se mai raceasca cafeaua ca sa ies sa fumez.
Imi este foarte bine in noua casa. Cu Lia ma inteleg foarte bine iar pe mos nu prea l-am vazut. Pozne nu prea am facut pe acolo dar inca mai e timp. Poate doar cea cu telefonul....
Se zice ca ciocolata e antidepresiva. Am avut la mine doua jumatati din ciocolati diferite. Una am mancat-o si nu se vede nici o ameliorare a starii mele.
Oare cum si-a dat A. seama ca m-am suparat pe el? Da. Chiar sunt putin ofticata. Hai, fie recunosc! Foarte ofticata! Imi va trece ca vom iesi diseara la bere.
Am mai vorbit putin cu D. la telefon, ne-am mai trimis niste mailuri... Intr-unul din mailuri i-am zis ca e imbecil si s-a cam suparat. Degeaba. Nu a inteles nimic.
M-am plictisit.
Nimic nou.
fluturas
Am calculat... In primele doua saptamani de scoala am fost jumatate de ora in care am asteptat profesorul. Ieri am fost la un seminar (NU AM INTELES NIMIC!!!) si azi la engleza la care am dat un stupid de test in care am scris tot felul de tampenii si ce parere buna am despre mine.
Pe mos m-am gandit sa-l botez Tits Pervert fiindca s-a dat la o prietena de-a Liei. Aia asa zice dar eu nu o cred. Lia vrea sa plece ca ii este frica dar eu nu am nici cel mai mic gand de mutare. Oricum plec dimineata si ma intorc seara. Mie nu mi-a facut nimic si nu il cred in stare de asa ceva. Bine... nu-l cunosc si nu stiu de ce e in stare dar...
Ma intreb unde si cu cine voi vedea meciul diseara...
Am ajuns la concluzia ca daca pana acu nu aveam bani si ma plangeam din motivul asta, acu am bani dar nu am timp sa-i cheltuiesc. E frustrant!
Mi-e somn. Am timp pana la 11.30 cel tarziu sa fac ceva la serviciu ca dupa aia trebuie sa ma duc din nou la facultate.
Acum... cafea si tigari.
fluturas
Duminica imi voi vizita unchiul. Nu am facut asta un an si o fac acum. Inexplicabil.
Lia s-a mutat si eu am ramas singura. Ieri, cand vorbeam cu L. am spus ca in momentul asta sunt doar doua lucruri importante pentru mine: serviciul si facultatea (nu neaparat in ordinea asta). Apoi m-a intrebat care e rolul lui in viata mea. I-am raspuns sincer, ca nu este atat de important ca celelalte doua. Daca ii spuneam ca se incadreaza in lista de prioritati pentru mine, mi-ar fi dat ignore. El asa zice. Mai urat e ca aseara, cand am ajuns acasa pe la 11.30 nu era nimeni in casa si stateam in bucatarie si fumam si ma gandeam ca nu e asta viata pe care o vreau cu adevarat. Nu imi place sa ajung noaptea acasa obosita, flamanda si sa nu am cu cine sa vorbesc. Nici nu-mi arde sa mananc sau sa ma uit la televizor. Tit ce vreau e sa fug acolo unde e multa lume.
Cu D. nu am mai vorbit de vineri si nu l-am mai vazut de o luna. Din nou ne-am cam ciondanit si i-am spus ca imi pierd timpul cu el. Asa este. Nu are nici un rost. Il voi lasa in pace.
A. si I_a s-au cam certat si imi pare foarte rau. Sunt amandoi tristi si eu sunt cumva prinsa la mijloc. I_a spune mai mereu ca seman cu el si ca pare a fi tatal meu. Si el rade mereu la faza asta.
Am slabit. Fara sa vreau. Nu mai am timp nici sa mananc. Ieri am mancat un mar. Atat.
Ma simt ciudat...

Era sa stric masina de spalat azi.

Ieri a fost ziua lui B.C. I_a si cu mine am fost primele care i-au urat.... chestii de bine. A doua zi, la birou, a dat de baut si eu ma simteam asa de bine stand la calculator si band bere! Frumos!

edit again: Am uitat sa postez un text scris de M2. Va aparea in curand intr-un ziar. Mi-au placut felul in care e scris si mai ales faptul ca stiu la cine se refera...

"Am plecat tiptil din sufletul tau
Nu stiu ce sa scriu. Mi-am consumat ideile geniale. Astazi nu va voi impresiona. Am facut-o de putine ori, recunosc… Astazi doar respir, nu mai traiesc. Parerile de rau ale unei iubiri trecute nu isi mai iau rostul. Te-am iubit si nu am stiut cum sa pastrez aceasta traire. Aceeasi greseala. Rutina, bat-o vina! Si neincrederea ca dragostea poate creste. De ce nu poti ramane focalizat pe o singura iubire? Te-am adulat, te-am dezmierdat, te-am facut sa zbori alaturi de mine, asa cum imi cereai timida, ca mai tarziu sa te tradez. Si nu pentru ca alta isi desfacea mai bine picioarele, nu pentru ca nu erai destul de buna pentru mine... Ca nu te meritam de la bun inceput nu este o vorba in vant sau o replica dintr-un film cu buget redus, este un adevar. De ce iti dai seama de cata suferinta ai provocat doar dupa ce nu mai poti salva nimic?"
fluturas
Ceva nu e bine. Ceva nu fac bine din moment ce esuez pe toate planurile.
OK. Am descoperit azi ca deja e o mare pierdere de timp sa-mi petrec cate 10 ore pe zi (cel putin) la serviciu. Nu rezolv nimic fiindca tot in functie de vechime se fac promovarile. Asadar... o sa fac ceva pe el de serviciu si o sa ma duc la scoala de acum inainte. Macar cu scoala sa rezolv ceva desi nu stiu ce.... Ma simt pierduta. Si e si mai urat fiindca nu am cu cine sa vorbesc despre asta. I_a ar putea interpreta gresit. De fapt... sigur ar interpreta gresit.
I'm losing it again... My mind.... Another failure...
fluturas
Azi a nins. Cel putin la mine in fata blocului... Am sunat-o dimineata pe I_a si ea mi-a zis ca la ea nu a nins inca.
Am terminat o saptamana de tura dubla la serviciu. Urmeaza alta. Si doar am zis ca nu mai fac...
M-am simtit foarte aiurea in ultimul timp. Am fost mai mult trista dar nu pot spune un motiv concret. La scoala nu prea ajung, la serviciu am nu mult, ci foarte mult de munca, pe D. nu l-am mai vazut de aproape doua luni si ma apuca uneori un dor nebun, L. se joaca cu mine si imi impune tot felul de reguli stupide si simt ca stagnez, ca pana aici mi-au fost drumurile pe toate planurile.
Ai mei nu mai contenesc in a ma certa ca dau banii pe nimicuri, sau tot insista sa ma duc la scoala si sa o mai slabesc cu munca. Si chiria cine mi-o plateste? Taxa la facultate? Ei? Sor'mea? Ma indoiesc...
As vrea sa stau cateva zile si sa nu fac altceva decat sa mananc intr-una si sa dorm. Nu mai pot. Daca suna toate astea ca niste plangeri... ei bine, nu prea sunt, ca imi si place. Ador ca atunci cand ma pun seara in pat sa adorm instantaneu sau sa plec in fuga de la munca la scoala si invers.
Acum ar trebui sa ma duc sa beau o bere cu noua colega de apartament. Este si colega de grupa numai ca ea e mai constiincioasa ca mine. Ma inteleg foarte bine cu ea si uneori ma vad pe mine, cea venit in Bucuresti acum un an, plina de sperante si cu gandul ca voi putea schimba ceva.
L.... L. e... habar nu am cum mai e. Cred ca imi placea mai mult acum doi ani. Nici atunci si nici acum nu pot spune ca-l cunosc dar putinul pe care il stiam atunci era mai interesant. Nici nu inteleg ce vrea de la mine. Nici eu nu stiu ce vreau de la el. Asa ca... nu am nici un drept sa-l intreb. Se joaca mult cu mine. Ne intalnim noaptea, ne plimbam putin prin Bucuresti, ne purtam de parca am fi impreuna dar nu suntem. I-am spus intr-o zi ca mi-ar placea sa dormim impreuna mai mult decat sa facem sex. A inceput sa rada si a durat ceva timp pana sa se potoleasca si sa devina serios. Azi mi-a trantit o replica de genul "Ai incalcat prima regula" din cele 4 sau 5 pe care mi le-a zis inainte sa "fie ceva intre noi". In ce m-am mai bagat acum?!?!?! Reguli? Asta imi trebuie mie acum? Reguli pana si in viata personala? Nu, multumesc. Asta nu e viata si cu atat mai putin relatie. Eu nu vreau sa fiu cu cineva si acel ceva ce va fi intre noi sa se bazeze pe 4, 5 reguli de genul "Nu ma suna si fara SMSuri".
Gata. Ar trebui sa ies din asta cat mai repede. Sau sa schimb ceva.
Ma duc acasa. Sau la bere. Nu stiu...
fluturas
Mi s-a facut o promisiune. Nu am de unde sa stiu daca va fi respectata sau nu. Ce mai conteaza? Nu mai cred in oameni… de crezut in cuvinte ce sa mai zic?
Am trait zilele astea un cosmar (cred) si se pare ca nu s-a terminat inca. Si eu care speram ca va fi ceva frumos. Am fost naiva. Din nou. Si unii au profitat de asta. Voi pune capat acestui mic coltisor care pana acum ceva timp era numai al meu cat de curand. Il consideram ca o mica scapare. Dar acum nu mai e.
Ce rost are sa vii dupa trei ani si sa dai explicatii? Ce rost are sa vina altcineva dupa doi ani si sa dea explicatii? Ce aveti cu mine oameni buni? De ce ma torturati in halul asta? Cum ar trebui sa accept toate astea? “Hai, zambeste!” Cu zambetul pe buze? Chiar e ceva care ar trebui acceptat cu zambetul pe buze? M-am multumit trei ani cu o explicatie idioata si acum apari tu… ca sa ce? De ce? De ce nu ma lasi in pace? Sunt blestemata sa fiu bantuita de amintirea ta?
Ai inlocuit toate grijile pe care le aveam in minte pana acum cu toate cuvintele pe care mi le-ai spus si cu gesturile tale. Parca nimic nu ma mai afecteaza. Nu m-a durut cand ti-am spus ca esti distrus. De ce nu mai canti la chitara? De ce nu mai joci baschet? De ce nu mai faci lucruri care inainte te bucurau? Ce ai patit?
Ai gresit mult cautandu-ma. Ai obtinut exact efectul opus. Asta iti doreai de fapt? De ce imi spui ca ai emotii cand vorbesti cu mine? De ce iti transpira palmele? Cum poti sa-mi spui sa te uit cand nici tu nu m-ai uitat?
Dupa cum observi, te-am mintit. Mai sunt multe de spus. Si da, vreau sa te mai vad. Si da, as fi din nou in stare sa trec peste toate numai sa fiu cu tine. Nu-mi vine sa cred ce scriu acum. Asa cum nu-mi vine sa cred nici cat de cruda am fost cu tine. Poate ca meritai. Dar poate ca nu acum. Poate chiar te simteai rau si aveai nevoie sa auzi ceva frumos. Eu ce sa-ti fac? Cum sa te ajut?
Iar ai disparut… pentru alti trei ani? Pentru cat timp?
Sper ca nu iti vei respecta promisiunea. De data asta vreau eu sa nu-ti respecti promisiunea.
Ma uitam la tine si nu imi venea sa cred ca esti in fata mea. Chiar imi era dor de tine.
Ma bucur ca te-am revazut...

fluturas
Mda...
Am intrat pe un site de retete culinare si am dat sa combine diverse ingrediente (bulion, cartofi, ceapa, orez, oua si ulei) ca sa-mi dea o reteta. Rezultatul a fost "Ciorba Dunarea" la care as avea nevoie de peste, morcov, patrunjel radacina, telina, ardei gras, gogosar, rosii, smantana, bors, otet, leustean, loboda, busuioc, untdelemn, ardei iute si orez. A... si nu dureaza "decat" vreo doua ore sa o prepari...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.