Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Elena Udrea
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
abis
QUOTE(gigip @ 29 Aug 2011, 02:10 PM) *
Nu in ultimul rand infidelitatea femeilor,lipsa lor de grije fata de copii ori barbat,consumul de alcool,de catre femei,cheltuirea putinilor bani ai familiei pe nimicuri etc!

Deci e vina lor ca iau bataie. Clar.

Daca o femeie te inseala problema e la tine, nu la ea - deci o bati degeaba. Nicio femeie nu cauta in alta parte ceea ce are deja acasa, exceptand cazurile patologice. Dar nici acolo nu vindeci cu bataia.
QUOTE
Prefer sa fiu militian decat penibil

Militienii si penibilii nu sunt in mod necesar doua multimi disjuncte. smile.gif

QUOTE
Penibiluleee
...
penibilule!!!!
...
nu ai scris nici macar o ideea proprie,tu esti"barfitoarea satului",te legi de ce spun altii,nu esti in stare de nimic altceva!
...
Esti vrednic de dispret,tata(de la tara) barfitoare ce esti!
"Militianul"te dispretuieste profund,barfitorul ce esti!

Nu stiu ce ti-a venit, eu te apreciez sincer... Fara tine Hanul ar fi un loc mult mai anost, in care n-as mai cu aceeasi placere. Imi vine chiar greu sa aleg cuvintele cele mai potrivite prin care sa-ti arat cat de mult te apreciez. ohno.gif
gigip
[quote name='abis' date='29 Aug 2011, 02:34 PM' post='716065']
In ultimul timp,consumul de alcool in randul femeilor a crescut exponential! Sunt o multime de cazuri in care barbatii(de obicei mai in varsta) sunt batuti de catre neveste! Asta nu inseamna ca ele sunt androgine,ci ca sunt batause !
abis
In cazul asta, dragul meu prieten, cu indelungata ta pricepere in rezolvarea legala a diferendelor domestice si cu o inestimabila cultura, daca o intalnesti cumva la sediu pe colega ta de partid Corina Cretu, ii poti baga linistit mintile in cap, folosind doar o mica parte din forta ta fizica, pentru tupeul de a crede ca Romania este o tara misogina. Citez:

Societatea românească este, în continuare, mai apropiată de țările subdezvoltate decât de statele occidentale, din cauza lentorii progreselor și a mentalității misogine. Din punctul de vedere al respectării drepturilor femeilor, România aparține lumii a treia

E revoltător că numai unu din zece parlamentari români este femeie, că o persoană de sex feminin câștigă în medie 75% din salariul unui bărbat, că rata mortalității maternale rămâne foarte ridicată și că unu din cinci români consideră că e justificabil ca un bărbat să-și bată soția. Dar și mai revoltător decât această imagine creionată societății românești de raportul agenției ONU pentru femei este faptul că, în loc de progrese, asistăm la o degradare a situației femeilor....


Explica-i, te rog, cand o intalnesti la sedinta de partid, cu argumente suficient de contodente pentru a nu exista dubii, ca este in mare eroare.

Octavian Paler (dar asta nu era in PSD, ci in tabara adversa, deci era mai degraba "de-al meu") spunea ca:

sint constient ca traiesc intr-o tara de misogini. Cred ca România este o tara de misogini. Si daca ma veti contrazice, va voi ruga sa-mi dati un exemplu, macar unul, de mare poveste de dragoste la români. In toate culturile, mai mari sau mai mici, exista o poveste de dragoste: „Tristan si Isolda“, „Romeo si Julieta“, „Anna Karenina“… pina si cei din pesteri au desenat un corp de femeie. La noi nu exista nici o poveste de dragoste. Dupa cum nu exista sentiment tragic. Cred ca dragostea, la noi, parcurge doar distanta dintre romanta si pat. Altfel spus, dragostea nu este un sentiment puternic, care sa tulbure spiritele.

Si ca sa revin la colegii tai, si Mitrea este de aceeasi parere (dar asta-i din neamul lui Manivela si nu stiu intr-o "discutie" cine are mai multe argumente, manivela sau pulanul), cum zicea acum cativa ani:

"Si eu sunt (misogin). Ar trebui sa spun acum ca nu sunt misogin, dar se uita nevasta mea la mine si mi-e frica. Dar nu pot sa spun asta, este evident ca Romania este o tara de misogini, uitati-va la Parlament. Uitati-va ce greu numim un candidat femeie la primarie. Desi sunt mai bune decat barbatii, nu le putem numi pentru ca raspunsul populatiei este ca nu voteaza o femeie. Asta nu este misoginism? E adevarat ca in Ardeal mai putin decat in restul tarii"

Deci, dupa ce iti convingi colegii ca in Romania misoginismul nu este o problema, ma vei convinge poate si pe mine. Dar incordeaza-ti muschii intai cu ei.


PS:
Si, intre noi doi, sa nu ne mai auda si altii secret.gif
Editeaza repede ce ai scris mai sus, altfel rau-voitorii aia care iti pandesc orice greseala or sa faca misto de tine, imi sopteste in casca o pasarica de la SRI ca au facut deja un print-screen cu "femeile androgine" si o sa il trimita direct in Aleea Modrogan si la Cotroceni. Nu mi-e clar daca tinta mistourilor o sa fie Academia din Baneasa ori politica de cadre a PSD, dar mai bine suflam si in iaurt, nu?
gigip
[quote name='abis' date='29 Aug 2011, 03:47 PM' post='716069']
Nu editez nimic! Sa ma critice ca am scis "androgine",am uitat sa pun ghilimelele de rigoare,era un fel de joc de cuvinte,misogin-androgina!
Nu am de ce sa contest afirmatiile Corinei Cretu(pe care am cunoscut-o si o stimez mult),cu atat mai putin a lui Octavian Paler. Eu nu am spus vreodata ca romanii nu sunt misogini,dimpotriva! Ca deobicei scoti din context ce se discuta(in cazul de fata se incerca de catre marduck sa respinga parerea a milioane de romani ca Nutika ot PLeskoi a ajuns ministru in Romanica prin marele ei talent,acordarea de favoruri sexuale) iar noi argumentam ca nu spunem despre ea ca e cum e pentru ca suntem misogini ci pentru ca e imorala! Deci nu vorbeam despre "calitatile "sale fiind misogini,ci aratam o realitate!
Daca citeai corect eu am scris:in cazul Nutikai se incearca tactica tiganilor,nu ai voie sa spui ca ea e c---a,pentru ca esti misogin asa cum nu ai voie sa-i zici unui tigan care ti-a furat portofelul ca e hot ,pentru ca esti rasist!
abis
QUOTE(gigip @ 29 Aug 2011, 04:43 PM) *
Nu editez nimic! Sa ma critice ca am scis "androgine",am uitat sa pun ghilimelele de rigoare,era un fel de joc de cuvinte,misogin-androgina!

Frumos jocul, l-as juca si eu. Problema e ca nu ii stiu regulile.

Un mic ajutor iti dau, sa vezi ce baiat bun sunt: cuvantul pe care il cauti este "misandrie". Cu androginele tale mi-ai inveselit ziua. smile.gif
QUOTE
Eu nu am spus vreodata ca romanii nu sunt misogini,dimpotriva!

Evident, nu tu ai scris ceva mai sus ca: Desfid pe oricine spune ca romanii sunt misogini - sau poate si aici ai incurcat cuvintele, cum a fost in cazul misogin-androgin-misandrie, si de fapt ai vrut sa spui "desfigurez pe oricine..."?
QUOTE
parerea a milioane de romani ca Nutika ot PLeskoi a ajuns ministru in Romanica prin marele ei talent,acordarea de favoruri sexuale

Ai neglijat cu gratie intrebarea pe care ti-am pus-o ceva mai sus: pe ce te bazezi?
USV
QUOTE(USV @ 29 Aug 2011, 11:03 AM) *
editat, mesaj rasist



sa nu-mi ziceti ca cenzurati pe forum mai ceva ca CNA-ul . pai de ce e forum? pt discutii libere, nu ?

citeste regulamentul inainte de a posta

Conform acestuia, un mesaj este acceptat doar daca (printre altele):

Nu contine discriminari referitoare la rasa, etnie, religie, sex, varsta, ori alte discriminari personale
gigip
QUOTE(abis @ 29 Aug 2011, 05:18 PM) *
Ai neglijat cu gratie intrebarea pe care ti-am pus-o ceva mai sus: pe ce te bazezi?

Pe faptul ca lucrurile de notorietate publica,nu trebuie demonstrate,dovedite! Nici cele elementare,de bun simt!! Daca m-asi cobori la nivelul submediocru al vostru v-asi intreba:voi pe ce va bazati cand spuneti ca e fecioara neprihanita?
PS:pentru ca imi esti simpatic,daca imi raspunzi logic la cateva intrebari ,mai vorbim! Daca nu pe favoruri sexuale, atunci,pe ce merite a ajuns femeiusca asta care e o admiratoare a "presedintelui Norvegiei!!!",in mandatele marelui carmaci,cel mai important ministru al Romaniei,la un moment dat sefa peste 4 ministere? Cum de a ajuns,sub acelasi matroz,prim-vicepresedinte al PDL? Cum de i se aproba sa cheltuiasca discretionar 4 miliarde de euro din banii publici in vreme de criza?
Astept raspuns!
Marduk
QUOTE(gigip @ 29 Aug 2011, 06:36 PM) *
QUOTE
Pe faptul ca lucrurile de notorietate publica,nu trebuie demonstrate,dovedite!

rofl.gif bravos moncher
QUOTE
.... v-asi intreba:voi pe ce va bazati cand spuneti ca e fecioara neprihanita?

cine zice ca este "fecioara neprihanita"?
QUOTE
..... Daca nu pe favoruri sexuale, atunci,pe ce merite ......

in acelasi mod in care a ajuns si abramburica, sau poate vrei sa spui ca este de notorietate cum a ajuns abramburica mare minstreasa.

gigip
QUOTE(Marduk @ 29 Aug 2011, 07:13 PM) *
rofl.gif bravos moncher

cine zice ca este "fecioara neprihanita"?

in acelasi mod in care a ajuns si abramburica, sau poate vrei sa spui ca este de notorietate cum a ajuns abramburica mare minstreasa.

Ha,ha,ha! Daca rectorul Institutului Politehnic Bucuresti,presedintele rectorilor pe tara,profesor universitar a ajuns ministrul educatiei pe "pasarica",precum Nutika,e de ras cel ce le compara! Prin absurd,daca ar fi asa,ce legatura ar avea s--a cu prefectura?Noi vorbeam de Nutika,nu de abramburica!
Eu sunt gata sa devin un fan al femeiustii din Pleskoi,daca raspundeti logic si corect la intrebarea mea:ce alte calitati au propulsat-o pe Nuti,spaima p--ii,in cele mai inalte functii in stat? Raspunsul se poate referi si la Ancuta(cea care s-a jucat cu p--a) Boangiu,Roberta Anastase,Codruta(tot cu p--a) Kovessi ori Mioara Mantale? Era sa o uit pe Turcanca,cea care l-a facut consilier prezidential pe anostul Turcanel?
Marduk
Cititi ce zice seful misoginilor din Romania, Gigi Becali : "Eu i-am învăţat pe fină şi pe finul că ea e proprietatea lui şi ea a fost de acord. Şi ce o să îmi facă consiliul de discriminare? Vă spun eu ce o să îmi facă. O chema Alina Vidican, acum o cheamă Borcea, gata, proprietate...Păi dacă o cheamă Borcea, nu e proprietatea lui Borcea?" clapping.gif

@gigip

"Noi vorbeam de Nutika,nu de abramburica"
Nici una dintre aceste doamne nu este mama sau sormea, dar este femeii moncher, ele au ajuns la demnitatea de ministru datorita unor calitati, daca tu zici ca una a ajuns ministru deoarece a trecut prin patul presedintelui Basescu iar cealalta datorita IQ-lui pe care-l poseda, trebuie ca ai dovezi clare, de necontestat, ori esti un alt misogin mandru de reflectiile sale fata de femeile din jurul sau.
March
QUOTE(Marduk @ 29 Aug 2011, 08:35 PM) *
"Noi vorbeam de Nutika,nu de abramburica"
Nici una dintre aceste doamne nu este mama sau sormea, dar este femeii moncher, ele au ajuns la demnitatea de ministru datorita unor calitati,

Ia zi matale care-s calitatile alea a lu' madama ot Pleskoi pentru functia in care a fost cocotata ? Spre stiinta ta Andronescu in anul 2004 a fost aleasă ( si nu numita un functie ca Leantza) preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor din România iar in anul 2008 a fost reconfirmată pentru un nou mandat de patru ani în fruntea Consiliului Naţional al Rectorilor. Deci rectorii aia din toata tara i-au recunoscut niste calitati.
Marduk
QUOTE(March @ 29 Aug 2011, 10:19 PM) *
QUOTE
Ia zi matale care-s calitatile alea a lu' madama ot Pleskoi pentru functia in care a fost cocotata ?

Nu stiu si nici nu ma intereseaza, sunt un cetatean caruia nu-i place barfa care are incredere in sistemul democratic, in guvern in presedinte, etc. care intelege regulile democratiei si care crede ca si ceilalti le respecta. Banuiesc ca in aceasta tara au mai ramas oameni adevarati care daca ar avea ceva dovezi in sensul ca doamna in cauza a trecut prin patul presedintelui tarii, a fost c**va, a furat, a santajat, etc. se va duce la DNA cu probe si va dovedi ca doamna in cauza nu are ce cauta in acea functie, asa mi se pare corect, logic.
QUOTE
Spre stiinta ta Andronescu in anul 2004 a fost aleasă....preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor din România iar in anul 2008 a fost reconfirmată pentru un nou mandat de patru ani în fruntea Consiliului Naţional al Rectorilor. Deci rectorii aia din toata tara i-au recunoscut niste calitati.

Rectorii aia de care vorbesti sunt fostii profesori universitari care au avut aceiasi activitate si pe vremea regimului comunist, sunt organizati dupa interesele de grup pe care le-au mostenit si perpetuat printr-o "revolutie" de genul "la vremuri noi, tot noi" fara sa le pese de nimeni si de nimic, de viitorul acestei tari, al acestui neam, de viitorul copiilor si nepotilor nostrii. Sistemul de invatamant care l-au perpetuat, (PCR), ne-a facut numai rau in toti acesti ani, toate experientele din domeniul invatamantului ce s-au dorit a fi REFORME, n-au facut decat sa produca someri cu diploma sau licentiati fara cunostinte in domeniul in care au fost pregatiti. De fapt asocierea celor doua am facut-o deoarece eu consider ca femeia este femeie orice ar fi si nu ar trebui sa o tratam precum fac unii, chiar daca stim ca este c**va sau ministru, intai de toate este femeie, dar poate ca atitudinea mea tine de romantism, cavalerism, etc. iar asta se pare ca nu se mai poarta in democratia originala.

gigip
QUOTE(March @ 29 Aug 2011, 10:19 PM) *
Ia zi matale care-s calitatile alea a lu' madama ot Pleskoi pentru functia in care a fost cocotata ? Spre stiinta ta Andronescu in anul 2004 a fost aleasă ( si nu numita un functie ca Leantza) preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor din România iar in anul 2008 a fost reconfirmată pentru un nou mandat de patru ani în fruntea Consiliului Naţional al Rectorilor. Deci rectorii aia din toata tara i-au recunoscut niste calitati.

Tetio,lasa-l in ignoranta lui pe inocentul marduck(sa nu-i zic altfel!) El si amicul sau,avocatii platiti ori de "voie buna",cum zic rromii nostri dragi,ai matrozului si bandei sale portocalii(amante,spagari,incompetenti,increzuti ori prosti,in mare parte,nu toti),contesta vehement,fara argumente ori probe,tot ce simt milioane de romani,ca de 6 ani Romanica este condusa de un grup mafiot!
Marduk
QUOTE(gigip @ 30 Aug 2011, 09:40 AM) *
..... ca de 6 ani Romanica este condusa de un grup mafiot!

Nope, de 20 de ani Romania este condusa de mai multe grupuri de mafioti, iar cei mai grav este ca nu se inteleg intre ei.
abis
QUOTE(gigip @ 29 Aug 2011, 06:36 PM) *
Pe faptul ca lucrurile de notorietate publica,nu trebuie demonstrate,dovedite!

Asa procedai pe vremea cand erai militian? Trimiteai oameni la judecata fara probe, doar asa, pe motiv de "notorietate"?
QUOTE
Daca nu pe favoruri sexuale, atunci,pe ce merite a ajuns femeiusca asta care e o admiratoare a "presedintelui Norvegiei!!!",in mandatele marelui carmaci,cel mai important ministru al Romaniei,la un moment dat sefa peste 4 ministere?

Am aratat ceva mai sus ca si Plesu a bagat Norvegia in UE... smile.gif
In interviul incriminat cu Turcescu Udrea îi spune la un moment dat ca pe chestiuni de politica externa ar trebui intrebat domnul Pleşu, pentru ca ea nu avea atributii in acest domeniu. Am raspuns aici cu privire la acest lucru si nu mi-am schimbat intre timp opinia

Tu faci doua greseli de argumentare:

- Appeal to belief
- appeal to ignorance

Prima spune ca daca multi oameni cred un lucru, atunci el este musai adevarat.
A doua spune ca o propozitie este adevarata doar pentru ca nu a fost demonstrata falsa.

Deci: daca majoritatea oamenilor cred un anumit lucru (ca Pamantul este plat, ca este centrul Univesului samd) nu inseamna automat ca acel lucru este si adevarat. Daca nu pot sa iti demonstrez ca pe Pluto nu exista ceainice nu inseamna ca exista.

Concluzie finala: cel care face o afirmatie trebuie sa o demonstreze (are "burden of proof"). Opinia majoritatii nu este o demonstratie, asa cum nu este o demonstratie faptul ca nu iti poti imagina alta explicatie decat cea pe care ai dat-o.

QUOTE
v-asi intreba:voi pe ce va bazati cand spuneti ca e fecioara neprihanita?

Cine a spus asta? smile.gif

Nu pot spune ca este fecioara, din moment ce este casatorita de ani buni...

Retine te rog: atunci cand iti spun ca "nu ai argumente sa sustii propozitia X" nu inseamna ca eu sustin propozitia non-X. Lipsa argumentelor pentru o pozitie nu este un argument pentru pozitia contrara. Vorbim de logica, nu? Asa cum ai cerut...

Pe langa explicatia pe care ai avansat-o tu cu privire la cariera Elenei Udrea sunt posibile multe altele, de exemplu: a dovedit ca serveste intotdeauna interesele presedintelui (cine l-a dat in gat pe Tariceanu cand a incercat sa influenteze justitia, cand a fost arestat Patriciu?). Asta nu prespune neaparat favoruri sexuale. Nici nu le exclude; nu exista dovezi, probe (doar stii ce sunt alea daca ai fost anchetator) care sa sustina "vinovatia". Si, cum stii din activitatea de anchetator, nu nevinovatia trebuie dovedita, ci vinovatia. Si nu cu "apelul la opinia majoritatii"
QUOTE
Eu sunt gata sa devin un fan al femeiustii din Pleskoi,daca raspundeti logic si corect la intrebarea mea

Nu vrea nimeni sa ii devii fan. smile.gif
Nu discuti aici cu "fani" ai Elenei Udrea. Asa cum ti-am spus, daca iti spun ca argumentele care sustin propozitia X sunt eronate nu inseamna automat ca sunt un fan al lui non-X. Incearca sa faci distinctia intre a critica un argument prost care sustine o anumita teorie si sustinerea teoriei contrare.

Un exemplu: daca sustin ca argumentul existentei raului pe care il folosesc unii atei pentru a-si justifica ateismul este un argument eronat, nu inseamna ca sunt credincios. Inseamna doar ca aduc o critica unui argument, nu ca sunt fanul teoriei contrare.

Deci: nu pot sustine ceea ce spui tu despre Udrea, nici nu pot combate, pentru ca nu am argumente nici ca este adevarat, nici ca nu este. Insa argumentele tale (opinia majoritatii si apelul la ignoranta) sunt slabe, sunt gresite, prin urmare nu pot fi luate in calcul.


QUOTE(marduk)
de 20 de ani Romania este condusa de mai multe grupuri de mafioti, iar cei mai grav este ca nu se inteleg intre ei.

Eu ma bucur ca nu se inteleg. Chiar ti-ai dori sa se inteleaga unii cu altii pe spinarea noastra? smile.gif
Daca s-ar intelege ar fi linistea pe care ne-o promitea Iliescu prin 90, nu am mai afla nimic, si-ar face mendrele fara nicio opreliste. Asa, macar se dau in gat unii pe altii din cand in cand.
March
QUOTE(Marduk @ 29 Aug 2011, 11:07 PM) *
au avut aceiasi activitate si pe vremea regimului comunist, sunt organizati dupa interesele de grup pe care le-au mostenit si perpetuat printr-o "revolutie" de genul "la vremuri noi, tot noi" fara sa le pese de nimeni si de nimic, de viitorul acestei tari, al acestui neam, de viitorul copiilor si nepotilor nostrii.

Ia gandeste-te de unde provine prezidentul tau ! Cine l-a scolit...
gigip
[quote name='abis' date='30 Aug 2011, 10:50 AM' post='716089']
Desi nu ai varsta pentru a fi un activist comunist,ceva in genul Bobu,nu stiu prin ce gena,ai dobandit "stilul si metodele "bolsevice!
Nu raspunzi niciodata la intrebarile de bun simt(ce" calitati" au propulsat-o pe "blonda "din Pleskoy,in rolul de cel mai important ministru al guvernului,cu fonduri de 4 miliarde de lei,pentru capriciile ei?)
Afirmi ca esti impartial dar nu faci decat sa fi avocatul clanului mafiot BUBA,nu ai nicio idee personala,repeti ca DOI papagali(sti tu cine e al 2-lea) cliseele basiste(era sa zic basite,nu greseam) ale celui mai urat om din Romania,cel mai detestat de romani!
Ataci,mai rau decat cenzorii comunisti ,orice parere a unui postant la adresa pupatilor tai in dosurile lor,colportezi minciunile elaborate de catre ei la adresa opozitiei,singura forta care poate vindeca Romania de virusul letal BUBA!
Esti un propagandist penibil al mafiotilor portocalii,ataci presa independenta si pe romanii care nu=l pupa in bas pe iubitul vostru carmaci!
Mi-am pierdut destul timp cu tine dar,din pacate nu mai poti fi recuperat,ai fost ,esti si vei fi,ultimul propagandist habotnic al pungasilor portocalii care fura banii bugetarilor si pensionarilor pentru a se imbogati!
Va las in mizeria voastra,v-am facut mari,nu meritati decat dispretul unuia dintre romanii jecmaniti de guzganii portocalii!

Cu mila si compatimire,pentru cei saraci cu duhul dar propagandisti umili ,gigip
abis
QUOTE(gigip @ 30 Aug 2011, 11:57 AM) *
Nu raspunzi niciodata la intrebarile de bun simt(ce" calitati" au propulsat-o pe "blonda "din Pleskoy,in rolul de cel mai important ministru al guvernului,cu fonduri de 4 miliarde de lei,pentru capriciile ei?)

Ba ti-am raspuns: a dovedit ca serveste intotdeauna interesele presedintelui - si ti-am dat ca exemplu episodul cu Tariceanu. Pe langa asta mai sunt destule altele.

QUOTE
nu ai nicio idee personala
...
Ataci,mai rau decat cenzorii comunisti ,orice parere a unui postant
...
colportezi minciunile elaborate
...
Esti un propagandist penibil al mafiotilor
...
nu mai poti fi recuperat,ai fost ,esti si vei fi,ultimul propagandist habotnic al pungasilor
...
Va las in mizeria voastra
....
nu meritati decat dispretul
...

Ti-am zis ieri - si ramane valabil si astazi - cat de mult de apreciez pentru faptul ca imi inveselesti, macar putin, ziua... rofl.gif
gigip
[quote name='abis' date='30 Aug 2011, 12:29 PM' post='716094']
Ba ti-am raspuns: a dovedit ca serveste intotdeauna interesele presedintelui - si ti-am dat ca exemplu episodul cu Tariceanu. Pe langa asta mai sunt destule altele.
Bravo,deci cine il serveste(indiferent cu ce ori ce pofte ii satisface),este numit ministru in guvernul Romaniei! Asta e stilul dictatorial,numirea ,in functii publice ale amantelor,complicilor la hotii,prietenilor,amicilor politici,fara criterii de competenta ori valoare! "Deviza matrozului,de cand e presedinte este proprie dictatorului:statul sunt eu! Am voie sa numesc ,in functii publice toti cretinii si incompetentii,daca imi SERVESC INTERESELE" .MARCH,EU SI ALTI POSTANTI NEPUPACIOSI DE BASURI PREZIDENTIALE SPUNEM ASTA MEREU! Bine ca ai recunoscut,in sfarsit ,ca NOI AVEM DREPTATE!
Basescu a introdus in Romania dictatura coruptilor,incompetentilor,cumetrilor(cu reprezentant de frunte,Bercea Mondialu'),beizadelelor portocalii,a amantelor si lingailor(Avramescu,Patapievici,Cristian Preda,Monica Macovei,Traian Ungureanu,Gabriel Oprea si ofiterii???lui,Marian Sarbu,Niculicea,Ontanu,Cristian Diaconescu,dar si transfugii(rebuturile) din PSD ori PNL-Flutur,Stolojan,Valeriu Stoica,Iordanescu,Boureanu,Turcan si toti ceilalti sclavi pe puntea matrozului!
Sa le fie rusine,sclavi benevoli ai unui neodictator!
March
QUOTE(gigip @ 30 Aug 2011, 11:57 AM) *
Desi nu ai varsta pentru a fi un activist comunist,ceva in genul Bobu,nu stiu prin ce gena,ai dobandit "stilul si metodele "bolsevice!


Aici , recunosc, e un mister si pentru mine ! unsure.gif Si stilul si metodele sunt updatate/upgradate. Dupa vremurile noi .
March
"Traseul roşu" pentru gâsca blondă

Turism pe seama lui Nicolae Ceauşescu e ca injecţia făcută porcului fără să ştie dacă se potriveşte cu diagnosticul animalului. Să aduci străinii să se plimbe la Scorniceşti şi la zidul execuţiei de la Târgovişte e un fel de idee rezultată din scărpinatul unei mahalagioaice care s-a hotărât să scoată trei lei în plus pe seama comunismului.

Conform unei gândiri behăite, străinii pot fi luaţi ca proştii de la Aeroportul Otopeni şi duşi la Scorniceşti, la Târgovişte şi pe Bulevardul Primăverii (unde Elena Udrea, complexată şi ea de personalitatea Elenei şi a cizmarului Ceauşescu, şi-a tras şi ea repede un teren la doi paşi de vila în care stă şi Traian Băsescu) pentru a vedea cu ochii lor elemente din biografia celui mai cunoscut brand din România.

turbo trabant
Va certati pe curveta asta expirata de 17 pagini . Voi chiar nu aveti ce..... smile.gif
Marduk
QUOTE(abis @ 30 Aug 2011, 10:50 AM) *
....Chiar ti-ai dori sa se inteleaga unii cu altii pe spinarea noastra? Daca s-ar intelege ar fi linistea pe care ne-o promitea Iliescu prin 90, nu am mai afla nimic, si-ar face mendrele fara nicio opreliste. Asa, macar se dau in gat unii pe altii din cand in cand.

Nu, nu ma bucur chiar mi-as dori sa nu se inteleaga deloc pe ciolanul de care trag si unii si altii, dar mi-as dori ca macar sa se gandeasca la turma mai mult decat la oile din curte lor, asa ar da dovada ca sunt ceea ce afirma ca sunt.

QUOTE(March @ 30 Aug 2011, 11:33 AM) *
Ia gandeste-te de unde provine prezidentul tau ! Cine l-a scolit...

Nu este doar "prezidentul" meu este al majoritatii romanilor. Nu stiu cine l-a scolit, dar cunosc cat de cat scoala pe care a terminat-o, multi n-au reusit.

QUOTE(turbo trabant @ 30 Aug 2011, 03:06 PM) *
Va certati pe curveta asta expirata de 17 pagini ....

Si tu sti ca e "curveta"?
March
QUOTE(Marduk @ 30 Aug 2011, 07:48 PM) *
Nu stiu cine l-a scolit, dar cunosc cat de cat scoala pe care a terminat-o,

C.I.M. , daca n-ai aflat pana acum. Altii au terminat-o si fara "scolirea" asta.
gigip
QUOTE(Marduk @ 30 Aug 2011, 07:48 PM) *
Si tu sti ca e "curveta"?

El si vreo cateva milioane de romani,inca nevirusati de BUBA,ciuma portocalie!
abis
QUOTE(gigip @ 30 Aug 2011, 02:00 PM) *
Bravo,deci cine il serveste(indiferent cu ce ori ce pofte ii satisface),este numit ministru in guvernul Romaniei!

Nu asta am spus, ca indiferent cu ce ... laugh.gif

Nu sunt atatea posturi de ministru ca sa primeasca cate unul fiecare dintre cel folositori presedintelui. smile.gif
QUOTE
Basescu a introdus in Romania dictatura coruptilor,incompetentilor,cumetrilor

E mult spus ca a introdus-o... Dupa Revolutie, partidul din care faci parte a fost (si mai este) corupt pana in maduva oaselor, este plin de incompetenti ori de cumetrii (incepand cu actualul presedinte al partidului vostru, care a stiut pe cine sa-si ia de nevasta ca sa ajunga sus...). Basescu cel mult a continuat aceeasi politica pe care ati dus-o voi, insa nici pe departe nu v-a egalat. Cand un parlamentar ori un primar din opozitie trecea in partidul lui Iliescu si Cozmanca, era erou national; cand un parlamentar sau primar trece acum de la opozitie la putere, e tradator. Ce-ar fi sa-i judecam pe toti cu aceeasi unitate de masura?
March
QUOTE(abis @ 31 Aug 2011, 10:42 AM) *
Basescu cel mult a continuat aceeasi politica pe care ati dus-o voi, insa nici pe departe nu v-a egalat.

Ohooo... toti ai lui ( proveniti tot din tulpina fesenista ) i-au depasit cu mult pe coruptii anilor '90 !
Marduk
QUOTE(gigip @ 31 Aug 2011, 09:17 AM) *
El si vreo cateva milioane de romani,inca nevirusati de BUBA,ciuma portocalie!

Moncher ai ajuns sa ma exasperezi, drept pentru care te-as intreba, ai stat la c...l madamei de esti atat de informat? ce faceai acolo? tineai lumanarea? fi om serios nu te hazarda sa faci afirmatii pe care nu le poti sustine, mai zici ca ai fost ce-ai fost, de dragul discutiei pot sa-ti spun ca o sa ne lecuim cu totii de BUBA asta si-o sa ne imbolnavim de alta, nu se poate altfel, e scris in stele ca asa se va intampla.
March
QUOTE(Marduk @ 31 Aug 2011, 11:52 AM) *
Moncher ai ajuns sa ma exasperezi, drept pentru care te-as intreba, ai stat la c...l madamei de esti atat de informat? ce faceai acolo? tineai lumanarea?

De unde stii ... poate o fi fost... si-i tinea lumanarea... teapana laugh.gif

Si atentie ! Devii caraghios sarind asa continuu s-o aperi pe madama ot Pleskoi .
abis
QUOTE(March @ 31 Aug 2011, 10:49 AM) *
Ohooo... toti ai lui ( proveniti tot din tulpina fesenista ) i-au depasit cu mult pe coruptii anilor '90 !

Nu cred ca au depasit coruptia din 2000-2004; nici controlul politic al justitiei; nici presiunile asupra alesilor opozitiei; nici controlul cvasi-total al presei ....

Fireste, este doar impresia mea, sunt convins ca tu ai alta perceptie.... smile.gif


QUOTE
Devii caraghios sarind asa continuu s-o aperi pe madama ot Pleskoi

Si voi nu sunteti caraghiosi vituperand intr-una apropo de niste pretinse relatii sexuale niciodata dovedite? Pe bune, Udrea are pacate mult mai mari decat niste inventate relatii "nepotrivite", un banal lapsus in emisiunea lui Turcescu ori gustul discutabil in alegerea tinutelor... Daca altceva nu gasiti sa-i reprosati inseamna ca este un ministru perfect!
Marduk
QUOTE(March @ 31 Aug 2011, 12:02 PM) *
....Si atentie ! Devii caraghios sarind asa continuu s-o aperi pe madama ot Pleskoi .

Nici tu nici gigip n-ati inteles ca eu nu apar nicio madama, EU APAR UN PRINCIPIU si cred ca toti ar trebui sa fim consecventi in a apara cate ceva corect, fie un om, un proiect bun pentru comunitate, o idee, etc. Madama respectiva poate sa fie mama, sora, sotia, amanta, etc. daca voi sunteti misogini, asta este eu nu pot imi place s-o fac pe cavalerul, pe romanticul si chiar ma simt bine. mwah1.gif
gigip
QUOTE(March @ 31 Aug 2011, 12:02 PM) *
De unde stii ... poate o fi fost... si-i tinea lumanarea... teapana laugh.gif

Si atentie ! Devii caraghios sarind asa continuu s-o aperi pe madama ot Pleskoi .

Pai ,ce altceva sa posteze cei doi mohicani ai regimului mafiot si imoral BUBA?Ei nu stiu decat trei lucruri pe care le fac ,precum niste roboti:
-sa-l pupe in bas pe marele carmaci si peciracii sai-nota 10 pentru prestatie;
-sa devina penibili in incercarea de a respinge adevarurile postate de catre nepupaciosii dosului prezidential-nota 10
-sa-i atace jegos pe cei care nu fac pupincurismul lor libidinos-nota 4 pentru gest!
PS:era sa uit o alta manie a lor,sa stearga mesajele critice dar reale ale celorlalti postanti! In cazul lui marduck,a editat prostia scrisa de catre el cum ca"actuala Constitutie(NA-cea pe care matrozul a jurat de 2 ori,precum si ministrii si parlamentarii ori ambasadorii lui)este statutul de partid al lui Ion Iliescu!
March
QUOTE(gigip @ 31 Aug 2011, 12:41 PM) *
Pai ,ce altceva sa posteze cei doi mohicani ai regimului mafiot si imoral BUBA?

Unu' lupta din rasputeri sa dea impresia ca nu-i asa biggrin.gif
March
QUOTE(abis @ 31 Aug 2011, 12:28 PM) *
. Daca altceva nu gasiti sa-i reprosati inseamna ca este un ministru perfect!

rofl.gif Perfect in toale poate ! Este acolo numai datorita calitatilor de sluga a lu' Basea. Sluga politica desigur... wink.gif
abis
QUOTE(gigip @ 31 Aug 2011, 12:41 PM) *
-sa-i atace jegos pe cei care nu fac pupincurismul lor libidinos

Istetule, inainte de a acuza pe cineva de "atacuri jegoase" controleaza-ti intai la limbajul tau de "Sectia 5 militie" si dupa aceea mai stam de vorba

Sa te plangi de "atacuri jegoase" atunci cand o sa iti spuna cineva tie:

colportezi minciuni
...
Esti un propagandist penibil
...
nu mai poti fi recuperat,ai fost ,esti si vei fi,ultimul propagandist habotnic al pungasilor
...
te las in mizeria voastra
....
nu meriti decat dispret


Si altele asemenea, de care limbajul tau este plin.

Pana atunci, slabeste-ma. Nu te-a atacat nimeni.
Marduk
QUOTE(gigip @ 31 Aug 2011, 12:41 PM) *
.....cum ca"actuala Constitutie(NA-cea pe care matrozul a jurat de 2 ori,precum si ministrii si parlamentarii ori ambasadorii lui)este statutul de partid al lui Ion Iliescu!

Asa este, actuala constitutie este STATUTUL DE PARTID A TOVARASULUI ION ILIESCU, facuta special de tovarasul Iorgovan (un geniu in domeniu) pentru a prezerva CUCERIRILE REVOLUTIONARE ALE ESALONULUI DOI AL PCR, dupa instalarea DEMOCRATIEI ORIGINALE.
March
QUOTE(Marduk @ 31 Aug 2011, 01:05 PM) *
Asa este, actuala constitutie este STATUTUL DE PARTID A TOVARASULUI ION ILIESCU, facuta special de tovarasul Iorgovan (un geniu in domeniu) pentru a prezerva CUCERIRILE REVOLUTIONARE ALE ESALONULUI DOI AL PCR, dupa instalarea DEMOCRATIEI ORIGINALE.

Si pe care Basea il foloseste intens ori de cate ori are o nevoie personala: ba sa nu numeasca un P.M., ba sa nu numeasca un ministru, ba sa mictioneze pe garantiile date natiunii...
Marduk
Corect, deoarece constitutia respectiva a fost facuta pentru ceilalti baieti, dar se poate folosii si de cei de ne conduc azi, e chestie doar de interpretare.
gigip
QUOTE(Marduk @ 31 Aug 2011, 01:21 PM) *
Corect, deoarece constitutia respectiva a fost facuta pentru ceilalti baieti, dar se poate folosii si de cei de ne conduc azi, e chestie doar de interpretare.

Eu cred ca nu se poate"folosii"de catre nimeni.Nu e corect gramatical,e un dezacord(asta pentru ca tot ii place amicului tau porto-basist sa critice pe altii!). Dupa adoptarea proiectului Constitutiei(prin referendum national),ea e a Romaniei ,nicidecum a lui Iliescu ori Iorgovan.Pe rationamentul tau???,matrozul a fost ales ilegal iar daca poporul il va da jos pentru furaciunile comise,nu va fi un act ilegal.Tu spui ca Basescu nu este ales in baza Constitutiei ci a statutului de partid al lui Iliescu.Daca ar avea bun simt,fiind ales ilegal(conform teoriei tale)ar trebui sa demisioneze si sa plece pe mare,cu flota straina(noi nu mai avem,a furat-o el!)
Marduk
QUOTE(gigip @ 31 Aug 2011, 04:45 PM) *
.... iar daca poporul il va da jos pentru furaciunile comise,nu va fi un act ilegal.....

Moncher, teoria e teorie, poporul a mai dat jos un presedinte cu toata constitutia la care facea trimitere in procesul sau. eu nu zic ca Basescu a fost ales ilegal sau ca aceasta constitutie, sub care ne ducem traiul, este ilegala ci doar ca anumite articole ale sale sunt prost definite sau au fost concepute cu un interes anume. nu sunt expert in drept constitutional dar asa ca simplu cetatean pot sa afirm ca nu simt ca aceasta constitutie imi apara drepturile.
March
QUOTE(Marduk @ 31 Aug 2011, 05:35 PM) *
nu sunt expert in drept constitutional dar asa ca simplu cetatean pot sa afirm ca nu simt ca aceasta constitutie imi apara drepturile.

Ai dreptate. Basea si Bocci lui s-au cacat pe Art. 47 - Nivelul de trai atunci cand au taiat, taiat, taiat.....desfiintat,desfiintat,desfiintat.....
abis
ARTICOLUL 47

Nivelul de trai


(1) Statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent.

(2) Cetatenii au dreptul la pensie, la concediu de maternitate platit, la asistenta medicala în unitatile sanitare de stat, la ajutor de somaj si la alte forme de asigurari sociale publice sau private, prevazute de lege. Cetatenii au dreptul si la masuri de asistenta sociala, potrivit legii.


Daca voi considerati ca a fost incalcat acest articol, demarati procedura de suspendare.

Si intre timp explica-mi si mie te rog ceva: daca intr-o firma privata scaderea veniturilor (din cauza crizei, din cauza conjuncturilor de pe piata ori din orice alte cauze) duce la scaderea salariilor, atunci cand scad veniturile unui stat, ce ar trebui sa se intample cu salariile si pensiile platite din aceste venituri? Sa creasca?
Erwin
Cea mai gravă eroare care i se poate imputa guvernului Tăriceanu şi apoi Boc+reloaded din 2008 a fost largheţea cu care au cheltuit banul public când "economia duduia" şi ignorarea măsurilor ce alte state deja le luau spre a preveni criza ce în SUA era deja în plină desfăşurare. S-au cheltuit sume record în campania electorală şi măsurile de majorare a salariilor bugetarilor şi a pensiilor şi alte măsuri sociale nu au ţinut cont de ce urma să vină. Chiar şi la înscăunarea lui Boc după realegerea preşedintelui Băsescu în loc să se menţină sau chiar să se reducă numărul consilierilor şi angajaţiilor administraţiei Primului Ministru şi ale Preşedinţiei, acesta a crescut, contrar obiectivelor (demagogice) trâmbiţate în campanii. S-a redus numărul parlamentarilor, unul din obiective pentru care mulţi l-au votat pe Băsescu? De ce?
abis
QUOTE(Erwin @ 1 Sep 2011, 04:09 PM) *
S-a redus numărul parlamentarilor, unul din obiective pentru care mulţi l-au votat pe Băsescu? De ce?

Pentru ca nu se poate face asta atat timp cat opozitia se opune, majoritatea nu are destule voturi in parlament...

QUOTE
Cea mai gravă eroare care i se poate imputa guvernului Tăriceanu şi apoi Boc+reloaded din 2008 a fost largheţea cu care au cheltuit banul public când "economia duduia"


Aici ai dreptate 100%. Economia "duduia" pe baze subrede: bula imobiliara, sumele de bani trimise de "capsunari", creditele cu buletinul... Dar ca sa fim sinceri pana la capat, daca nu era criza nu realizam amploarea incompetentei clasei politice - deci a fost si criza buna la ceva.
Erwin
Incompetenţa o vedem, e cunoscută de toată lumea, dar pentru că n-avem majoritatea în parlament n-o vom putea schimba, că şi în opoziţie e aceeaşi speţă de politicieni.

Viitorul roz-bonbon pe tocuri cu sfetăraş tricotat: Elena Udrea - preşedinte, Traian Băsescu - prim ministru. devil.gif

Scapă cine poate!
gigip
QUOTE(Erwin @ 2 Sep 2011, 12:40 AM) *
Incompetenţa o vedem, e cunoscută de toată lumea, dar pentru că n-avem majoritatea în parlament n-o vom putea schimba, că şi în opoziţie e aceeaşi speţă de politicieni.

Viitorul roz-bonbon pe tocuri cu sfetăraş tricotat: Elena Udrea - preşedinte, Traian Băsescu - prim ministru. devil.gif

Scapă cine poate!

Chiar asi vrea sa o vad si pe asta!Sunt curios daca 'al batran ar mai fi asa de "comandant",ori Nutika l-ar pune sa stearga,precum un simplu matroz,puntea vaporului! S-ar inversa rolurile,Basescu ar fi sluga ascultatoare iar Nutika,dresoarea lui!
Marduk
QUOTE(Erwin @ 2 Sep 2011, 12:40 AM) *
.... Elena Udrea - preşedinte, Traian Băsescu - prim ministru ....

O femeie presedinte in tara asta? e doar o gluma buna, in ce priveste incompetenta ai perfecta dreptate, dar as mai adauga existenta si specializarea cumetriilor care nu-i lasa pe cei competenti sa faca schimbarile necesar. De fapt cei competenti nu au nicio sansa sa fie propusi, numiti, alesi, etc. in functii de conducere daca nu "corespund" d.p.d.v "doctrinar".
abis
QUOTE(Erwin @ 2 Sep 2011, 12:40 AM) *
Viitorul roz-bonbon pe tocuri cu sfetăraş tricotat: Elena Udrea - preşedinte, Traian Băsescu - prim ministru.

Imposibil - Udrea nu ar castiga niciodata presedintia, primaria Bucurestiului si niciun fel de competitie electorala. Are o imagine mult prea proasta.

Iar ca sa fie Basescu premier, iarasi nicio sansa. PDL nu poate obtine majoritatea in 2012 - nu ai vazut ca toate sondajele dau USL cu peste 50% din voturi? Ca sa ajunga Basescu premier ar trebui ca atat majoritatea parlamentara, cat si presedintele urmator, sa fie pedeliste, iar asta este imposibil.

PS: Uite, daca amicii nostri de forum ar ataca-o pe Elena Udrea pe motiv ca a cheltuit aiurea bani pe frunza aia, ca directioneaza contracte catre clientela, adica pentru motive serioase, nu ar avea nimeni nimic de obiectat. Insa cand toate atacurile lor sunt la nivelul de "amanta presedintelui" ori se refera la posete, rochii sau pantofi, o sa fac in continuare misto de ei. smile.gif
Johann_Moritz
parerea mea e ca intre cei doi nu exista o relatie amoroasa, ci una de afaceri. base s-a aflat mai mereu in postura de a gestiona bani multi, reversul medaliei fiind varii incompatibilitati. prin urmare, s-a folosit de udrea/cocos pt. a-si trage partea lui intr-un mod in care sa atraga mai putina atentie asupra sa. situatii in care un personaj caruia ii e interzis sa faca afaceri se foloseste de o alta persoana pt. asta am mai intalnit. si decat sa te folosesti de ma-ta sa fii facut de cacat in presa, mai bine te folosesti de prieteni.
Erwin
râzi tu, Marduk, da' nu e râsu' tău! rofl.gif

Abis, am făcut o glumă, dar dacă îţi aminteşti cine a ajuns în PE şi cum... rolleyes.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.