Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Elena Udrea
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
The Dude
Dox....nu zic de asta ca iar sunt acuzat de "misoginarie"...si nicio doamna zbuciumata nu scapa de sindromul ala

ani.gif ani.gif ani.gif

Salutare mutulica si bine te-am regasit. thumb_yello.gif thumb_yello.gif

Frate n-am zis eu ca e buna la pat...gurile rele zic asta.

QUOTE(The Dude @ 29 Dec 2009, 07:21 PM) *
Gurile rele spun ca ar compensa toate astea printr-o prestatie de exceptie la asternut...dar toate astea nu sunt decat vorbe...Cine poate spune ???


Nicidecum !!!...si inca, eu n-am zis de persoana ci de problema, pentru ca avem de cateva zile o mare problema la ministerul dezvoltarii...


QUOTE(The Dude @ 29 Dec 2009, 07:21 PM) *
Doamna EU nu e noua intr-un cabinet, iar din ce a realizat pana acum ?? : mai multe scandaluri, cateva acuze grave, o comisie de ancheta, un sac de aroganta.... si competenta ioc. Sau poate am vazut numai eu catastrofa din turismul anului ce tocmai trece ???


Nu ai ce cifre clare sa vezi, dupa cum nu cred sa poata exista un sistem de evaluare a performantei economice atunci cand vine vorba de administratori numiti pe criterii politice. Admit ca pot exista evolutii remarcabile, dar doar intr-un mod colateral. Un ministru politic are rolul de a pastra un echilibru pe zona in care a fost investit cu autoritate. Atat. Profesionismul e delegat la secretarii de stat, sau chiar mai jos, la sefii de departamente. Crezi ca doamna Udrea are stiinta despre toate astea ???

QUOTE
...asa ca nimeni nu poate spune daca se pricepe sau nu...



Eu unul pot spune cat de mult se pricepe....Nu se pricepe deloc.
Am vazut-o la treaba si am aflat. Daca o vedem si la bara as fi avut o parere si despre asta.. rolleyes.gif
Dox
QUOTE(The Dude @ 30 Dec 2009, 02:50 PM) *
Daca o vedem si la bara as fi avut o parere si despre asta..

Adica pledand la "bara" ? Ca doar e cica avocata.
turbo trabant
QUOTE(Dox @ 30 Dec 2009, 03:55 PM) *
Adica pledand la "bara" ? Ca doar e cica avocata.

hmm deci e frumoasa ( cica ) si nu o duce capul deci pledeaza la "bara"?

foarte frumos va sade. nu ca as fi fan al doamnei mai sus mentionate dar nu am vazut pe nimeni legandu-se de altceva despre ea decat despre viata ei personala si nu despre cea profesionala.

ca simplu votant, daca reuseste sa tina pe tui in tara cum a promis , e cel mai bun ministru de turism dupa '90 incoace.
The Dude
QUOTE
dar nu am vazut pe nimeni legandu-se de altceva despre ea decat despre viata ei personala si nu despre cea profesionala


...poate pentru ca doamna nu are o evolutie profesionala ??..asta sa fie motivul ???...sau poate pentru ca nu a reusit sa se faca remarcata decat prin decolteu, forme si intrigi de curte ??

Turistic Union International nu a plecat niciodata din Romania din cate stiu eu....Dar poate ca eu nu stiu; e foarte posibil. Oricum e un obiectiv idiot. Nu o agentie trebuie adusa cu forcepsul pentru a relansa romanica turistica, ci o intreaga optica, un intreg sistem si o intreaga strategie trebuiesc revizuite si schimbate din radacini.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 30 Dec 2009, 03:00 PM) *
ca simplu votant, daca reuseste sa tina pe tui in tara cum a promis , e cel mai bun ministru de turism dupa '90 incoace.

a mai promis si altele, pietruirea drumurilor comunale si satesti, chestia cu TUI cred ca-i va reusi, dar asta cu drumurile? cred ca intra intr-o mocirla plina de bani pe marginea caruia stau smecherii asteptand sa vina piatra, dar sa vedem la final de mandat, daca-l mai apuca.
turbo trabant
mijloacele doamnei nu sunt dintre cele mai ortodoxe dar in politica scopul scuza mijloacele. toate partidele promoveaza pe aceleasi criterii de nepotism, coruptie si relatii asa ca doamna este departe de a fi o anomalie in sistem ci un produs aleator (nu este un inger si nici nu pozeaza intr-un inger).

nu ma refeream la aducerea tui in sine (parca a mai venit o data pe vremea lui agathon si a plecat) ci tinerea acestei companii in tara care inseamna un prim pas al schimbarii ( o agentie de nivel mondial ti se plange de anumite tare ale turismului are o anumita greutate totusi). daca vor urma si altele vom vedea, momentan problema este ca romania este o tara frumoasa dar fara turisti.

acel minister a fost ocupat de a lungul timpului de barbati care mai de care mai specialisti pe turism iar la dezvoltare a fost floarea politicii maghiare din romania. rezultate? zero, nada, nula.

cancanizarea personajului ( desi are defecte reale ) deviaza atentia de la solutionarea problemelor turismului. altfel ar fi stat situatia daca adversarii ei ar fi combatut-o pe probleme tehnice dar fiind la fel de afoni in domeniu ca si doamna ei sunt in plus cu ceva : sunt badarani.

ps: sunt bata la turism cel mult un turist practicant dar le spun asa ca votant.
The Dude
...ca sa poata sa ii reuseasca ceva ar trebui sa isi propuna sa faca ceva la care se pricepe....(un gangbang probabil... devil.gif )
turbo trabant
the dude : nu neaparat.

nu cred ca rolul unui ministru este sa fie brici tehnic pe felia lui ci sa fie in stare sa obtina sprijin politic (resurse) si sa aiba o echipa de esalon 2 competenta tehnic si sa fie in stare sa conduca acea echipa cu fermitate.

daca gangbangul cu sefii de la tui da rezultate, de ce nu?
The Dude
QUOTE(turbo trabant @ 30 Dec 2009, 03:28 PM) *
mijloacele doamnei nu sunt dintre cele mai ortodoxe dar in politica scopul scuza mijloacele.


Este un principiu contestat, retrograd, sadic si cinic deopotriva. Machiavelii a fost criticat pentru aceasta afirmatie inca din secunda a doua de dupa ce i-a scapat. Daca el se aplica in politica romaneasca este trist daca nu chiar tragic si in niciun caz nu justifica nimic. Alinindu-se acestui concept, doamna Udrea se dizolva in masa amorfa de politicieni lipsiti de har si promiscui, ratand sansa de deveni altceva pentru sine si anuland orice speranta de mai bine pentru noi ceilalti.

QUOTE(turbo trabant @ 30 Dec 2009, 03:28 PM) *
ps: sunt bata la turism cel mult un turist practicant dar le spune asa ca votant.


...daca esti "turist practicant" atunci esti chiar cea mai avizata persoana sa ai o opinie aici . Ai mai multa incredere in valoarea parerilor tale daca intr-adevar calatoresti de placere..Pentru tine s-a instrumentat intreaga tevatura (un minister, mai multe departamente, fonduri, actiuni, etc.). Pentru tine si pentru cei ca tine (si ca mine), cei carora le place sa se simta bine cunoscand mereu alte locuri noi si mereu alti oameni noi, in timpul atat de scurt pe care il avem la dispozitie.. thumb_yello.gif
turbo trabant
ca este tragic se poate ca este o realitate nu prea cred ca se poate nega. sansa doamnei udrea ( ahem cocos ) de a deveni altceva pentru sine .....

pana la ministeriu, programe , chestii din astea ca practicant te izbesti de greata receptionerilor, de mizeria din unele hoteluri private, de disponibilitatea unora de a inchiria camere pe sub mana si multe alte chestii pe care nici un ministru sau ministresa nu le va schimba in veci ci numai concurenta si un management performant. sunt mici amanunte care fac diferenta intre o turcie sau alte destinatii mai mult sau mai putin exotice si romania.

asa ca asteptarile unui turist practicant sunt absolut infime de la ministerul turismului si dezvoltarii iar doamna udrea ar putea promova neortodox si pozand goala intr-o revista de larga circulatie ( chiar si in cataloagele agentiilor internationale ).
mutulica
QUOTE(The Dude @ 30 Dec 2009, 04:50 PM) *
Frate n-am zis eu ca e buna la pat...gurile rele zic asta.

da asa e... eu tot la partea aia ma refeream cand spuneam ca in targ se zice ca ar fi tare oratoare... dar na... o fi si ca strugurii (sau portocalele stimatei) e acrisori

QUOTE
iar doamna udrea ar putea promova neortodox si pozand goala intr-o revista de larga circulatie ( chiar si in cataloagele agentiilor internationale ).

jur ca as promova imaginea asta la toti amicii mei externi... cu mesajul iote ba pe-a noastra, ne-o aratati pe-a voastra?

si cand te gandesti ca pe presupusul incornorat il cheama cocos....
turbo trabant
QUOTE(mutulica @ 30 Dec 2009, 05:06 PM) *
jur ca as promova imaginea asta la toti amicii mei externi... cu mesajul iote ba pe-a noastra, ne-o aratati pe-a voastra?

iti dai seama ca avioanele low-cost spre romania ar fi pline de tineri la varsta a doua in cautarea fericirii? tui! ohyeah.gif
mutulica
pai daca ministru face din astea... ce-o fi cu enoriasii... pardon supusii
turbo trabant
http://www.realitatea.net/controverse-intr...ene_693321.html

EUobserver, Sunday Times şi agenţia UPI au plecat de la afirmaţia Alinei Mungiu Pippidi care a calificat drept revoltătoare numirea lui Udrea la acest minister şi a amintit de relaţia specială pe care aceasta o are cu preşedintele.

si mai trebuie si niste poze si gata reclama la rumenia land of chois smile.gif

"Udrea a mai dezminţit că ar fi pozat în reviste în lenjerie intimă." laugh.gif

http://euobserver.com/9/29194
The Dude
QUOTE(turbo trabant @ 30 Dec 2009, 03:53 PM) *
..asa ca asteptarile unui turist practicant sunt absolut infime de la ministerul turismului si dezvoltarii iar doamna udrea ar putea promova neortodox si pozand goala intr-o revista de larga circulatie



1. Pentru asta se intampla ce se intampla. Pentru ca principalul beneficiar, cel care pune in miscare intregul angrenaj, turistul de rand, ramane blocat in fata unui receptioner blazat si a unui ospatar cretin si prost crescut. Pentru ca el renunta aprioric sa afle cauzele concediului sau ratat si pentru ce el refuza cu incapatanare sa isi ridice privirea din pamant, considerand ca asteptarile sale de la ministerul care raspunde de cei doi idioti sunt "absolut infimie"

2. Asadar tu chiar crezi in lozinca aia cu scopul si cu mijloacele. Scuza-ma ca observ dar te-ai contaminat. Elibereaza-te de asta, altfel nu faci decat sa contribui la dezastrul aflat in derulare. Pe calea asta nu poti decat sa complici si mai rau lucrurile pe care le condamni aici cu multa fermitate. Fa un efort..
turbo trabant
1. pana la minister as sta de vorba cu patronul smile.gif

2. nu cred in ea dar mi-am pierdut orice speranta ca va inceta vreodata sa se aplice in politica romaneasca.
Cla
Hai puneti pozele cu aia goala, vreau sa vad si io, politica ei nu ma intereseaza spoton.gif
The Dude
Cla....iar esti in antonimie...politica ei este trupul ei expus, speculat...exploatat, explorat...ahhhh....ihhhhhh...ohhhhhhhhhh roflmao.gif girlchat.gif roflmao.gif



QUOTE
..pana la minister as sta de vorba cu patronul


O cauza pierduta din start...Ce crezi ca poate iesi de aici ??... o balacareala..nervi..reprosuri. Cel mult o rezolvare loco de moment...iar cauza cea mare trece mai departe pe langa scandalul vostru neansemnat neatinsa si nepatata, la fel ca o fata terfelita pe marginea drumului de trei golani care alege sa nu mearga la politie de rusine..

Speranta este un dintre cele patru mari virtuti teologice, puncte cardinale, repere de neanlocuit ale unei existente onorabile....Cred ca te-ai pripit atunci cand ai condamnat-o atat de crud si atat de definitiv pe a ta.
Cla
QUOTE(The Dude @ 30 Dec 2009, 04:00 PM) *
Cla....iar esti in antonimie...politica ei este trupul ei expus, speculat...exploatat, explorat...ahhhh....ihhhhhh...ohhhhhhhhhh roflmao.gif girlchat.gif roflmao.gif

Pai tocmai... zi unde!! drool.gif rofl.gif
The Dude
In cabinetul unu....Unde dumnezeu in alta parte ??? Zilele de pe centura...sau ma rog, din fata de la Inter s-au dus demult decand cu marinaru' sorry.gif
Cla
Ma dude. Pui niste poze sau ma duci cu fofârlica?
Nu vorbi pe lânga, eu vreu s-o vad goala si in rest nu ma intereseaza ce are , daca are, in cap.
turbo trabant
QUOTE(The Dude @ 30 Dec 2009, 06:00 PM) *
Speranta este un dintre cele patru mari virtuti teologice, puncte cardinale, repere de neanlocuit ale unei existente onorabile....Cred ca te-ai pripit atunci cand ai condamnat-o atat de crud si atat de definitiv pe a ta.

speranta prefer sa o pun in alte chestii nu in politicieni de la care nu pot astepta decat taxe cat mai mari si scandaluri.

cla, esti primul turist german client al tui rofl.gif
Cla
QUOTE(turbo trabant @ 30 Dec 2009, 05:20 PM) *
cla, esti primul turist german client al tui rofl.gif

Maaaa, nu ma mai face curios, vreau s-o vad goala si in TUI. biggrin.gif
Hai nu fiti pufi, puneti dracului o poza sau un link, nu mai vorbiti degeaba.
Dox
QUOTE(Cla @ 30 Dec 2009, 04:47 PM) *
Hai puneti pozele cu aia goala, vreau sa vad si io, politica ei nu ma intereseaza spoton.gif



Nu-i chiar goala. Poti s-o vezi aici ceva mai mare.
Cla
Vrei sa-ti bati joc de mine? Orice Mărie arata asa la mare. Cred ca-mi pierd timpul pe-aici.
Dox
Ehei... ce vrei matali is sub cheie. La cini banuim noi . wink.gif
The Dude
da ...pe la cine stim noi dar s-au mai ratacit si pe ici pe colea...

Frate Cla....dar vad ca te-ai infierbantat bine de tot..

Ia zi ?? Cat de mult iti doresti sa vezi o poza din aia ??? rolleyes.gif hmm.gif rolleyes.gif
Cla
Atât de mult ca mi-o fac tattoo si ma plimb la Mamaia cu ea rofl.gif
The Dude
ce ai ma...??? te faci ca nu pricepi ???


CAT ???


....sa-ti fac o schita ?? ...sau poate ai uitat ca e criza ???
Cla
Ma Dude, as vrea o criza de chiloti la aia spoton.gif

Presupun ca cât-ul tau se refera la bani. As baga milioane de Bull$hit, e ok?
The Dude
Ajung si cateva beri....virtuale...Ce zici te bagi ??

Hai ca n-are sa iti para rau....nici nu e d-aia de milioane. Pana acu' cativa ani te rezolva si cu cateva sute...vechi.
Cla
Stii ce? Ma bag la o bere cu tine si facem misto de ea, e ok?

WHAT ?
The Dude
K.... bate palma fartate jamie.gif

..urmeaza poza....suspansul creste...


...acu trebuie sa astepti ceva vreme ca e tarziu si e sarbatoare si imi e cam lene. Cel mai tarziu maine o ai depozitata aici.
Poti intreba pe orcine sunt un om de onoare...
Cla
No problem, Dude smile.gif
Marduk
sper sa nu intarziati prea mult cu poza asta drool.gif sau sa fie vreo manarie de colaj.
The Dude
Marduk, chiar crezi ca as pune ceva adevarat aici...Vreau sa zic daca as avea asa ceva. Securistii vechi si noi roiesc pe langa cuplul tb/eu...m-ar salta in secunda doi. Tot ce pot sa fac e sa fac misto...care politic si anti contraventional se numeste pamflet.

Asadar Cla, iat-o pe eu exersand o abordare a problemelelor dezvoltarii in maniera caracteristica..... singura care ii este disponibila...



Rovaniemi
Asta din prim-plan cred că e chiar buca cu care gîndește mult-iubitul și stimatul domn președinte Băsescu.
Cla
QUOTE(The Dude @ 1 Jan 2010, 09:54 PM) *
Asadar Cla, iat-o pe eu exersand o abordare a problemelelor dezvoltarii in maniera caracteristica..... singura care ii este disponibila...

Asta-i Elena? Aha.
Mai Dude, mersi thumb_yello.gif Dupa cum ma uit asa la ea, cred c-o doare-n cur de România rofl.gif
Dar macar OB-ul si l-ar fi putut scoate, hai da-o dracu.
Marduk
QUOTE(The Dude @ 1 Jan 2010, 10:54 PM) *
QUOTE
Marduk, chiar crezi ca as pune ceva adevarat aici...Vreau sa zic daca as avea asa ceva. Securistii vechi si noi roiesc pe langa cuplul tb/eu...m-ar salta in secunda doi.

Eu cred ca daca ai avea asa ceva ai scoate ceva bani, cat despre securisti nu-ti fa griji, cata vreme exista presa libera in Romania, nu se leaga nimeni de tine daca chestiile sunt reale. Oricum fata postata pare sa sufere de frig, are pielea de gaina, sau o fi excitata ca-i pozeaza nenea c..u.



QUOTE(Cla @ 1 Jan 2010, 11:47 PM) *
Dar macar OB-ul si l-ar fi putut scoate, hai da-o dracu.

Poate are hemoroizi sau o fi tot de la excitare.
turbo trabant
the dude, domnisoara din imagine este la fel de competenta pentru a fi ministra turismului. amandoua practica cea mai veche meserie din lume: politica.
Cla
Dar nu va suparati; daca ma uit la curu lu' aia, mi se face chef de portocale laugh.gif
Marduk
eu zic sa lasam portocalele si sa vedem ce are de gand doamna Udrea cu infrestructura de la sate, adica din zonele cu potential turistic, avand in vedere specificul turistic al Romaniei. are de gand macar sa pietruiasca drumurile? sa le asfalteze? sa le betoneze? trebuie urmarit si cine castiga licitatiile respective, ca sunt bani nu gluma, profitul cel mai mare iese din pietruire, concesionezi o cariera sau balastiera scoti de acolo pietrisul necesar, 5-10 buldozare, 10-20 de camioane si te-ai scos pe viata, totul este sa castigi licitatia cu drumurile iar aici dai de doamna Udrea si caietele de sarcini specific romanesti. prietenii stie ce vreau sa spui.
Cla
La o sarcina o fi buna. Si prietenii mei stiu ce vreau sa spui spoton.gif
Marduk
De ce sarcina vorbim, pozitiva sau negativa or poate este neutra si atunci mai vedem.
Cla
Sunt de fapt 3. Cea pozitiva, cea negativa si dragostea platonica.
Si daca e baiat, se numeste Platon laugh.gif
Marduk
Pai din aia platonica nu iese nimic, poate un hotel, o cabana, ceva ce ajuta la turism.
Cla
Lasa ca se leaga cu sârma si iese ceva spoton.gif
Marduk
Moncher, politichia nu o poti lega cu sarma, politichia e sau nu ie, adicatelea or madama da dovada ca stie ce face si vrea sa faca or nu stie si prezinta demisia, sarma nu tine loc de actiune, aici se cere altceva, vointa.
Cla
Marduk, eu vorbeam de dragostea platonica, nu de politichie smile.gif
La dragostea platonica, daca ai noroc, iese un Platon. La politichie un Iliescu cu chelie.
turbo trabant
interesant: EU vrea sa faca teren de golf la snagov. era cam si timpul sa nu o mai lalaim cu poze de ciobanasi si capite de fan.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.