Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Elena Udrea
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
March
Din ciclul : " Din putul gandirii " :


”Domnul Vasile Blaga e un pic mai misogin și de aceea are exprimări la adresa mea mai răutăcioase”
(Elena Udrea-B1TV)


@ Marduk,
hai ca-ti place chestia asta cu... misoginii ! tongue.gif
Marduk
Moncher ce sa spui, romanul e misogin din fire, asa ca daca cucoana face astfel de afirmatii eu o crez.
gigip
QUOTE(March @ 30 Apr 2011, 12:36 PM) *
Pupicurismul exportat si peste hotare ?

"Adevărul" :

William Brânză a dezvăluit că nu s-ar da în lături de la a folosi „vitamina” Elena Udrea în viitoarea campanie pentru alegerile parlamentare, fiind de părere că reţeta pentru recâştigarea colegiului său ar putea fi distribuirea unor tricouri cu ministrul dezvoltării.

Sigur va castiga daca scrie pe "vitamina",intaia curva a tarii!
Marduk
QUOTE(gigip @ 28 May 2011, 02:39 PM) *
Sigur va castiga daca scrie pe "vitamina",intaia curva a tarii!

Cum spuneam nu e vorba numai de misoginism e vorba si de frustrare, e o stare tipic orientala in care este foarte important rolul mamei dar rolul curvei este hulit, desi amandoua sunt de acelasi gen si fac acelasi bine misoginilor, dar din roluri diferite.
March
Iar nu te-ai prins ! @gigip a folosit cuvantul in sens de curva politica ! tongue.gif
gigip
QUOTE(March @ 29 May 2011, 06:17 AM) *
Iar nu te-ai prins ! @gigip a folosit cuvantul in sens de curva politica ! tongue.gif

Tetio,in medie e asa cum zici!Adica 99% nepolitica si 1% politica,deci jumate-jumate,cum 'zice' ai nostri.E ca in butada celebra:daca un individ sta cu o buca pe un calup de gheata iar cu cealalta pe o plita incinsa,in medie e bine dar in concret e vai de fundul lui!
gigip
gigip
QUOTE(March @ 29 May 2011, 06:17 AM) *
Iar nu te-ai prins ! @gigip a folosit cuvantul in sens de curva politica ! tongue.gif

Tetio,Elena Udrea,adevaratul premier al Romaniei este cel mai corupt ministru ,din toate timpurile,al Romaniei.Impreuna cu clanul economico-mafiot,Bittner,Petrache,Cocos,dupa mega afacere Alro Slatina a invadat cu firme capuse sistemul sanitar romanesc si a obtinut fraudulos contracte de ,9,7 si 5 milioane de euro,cazuri dovedite de Oana Stancu la emisiunea de ieri de pe Antena 3.Prezent in studio,pana si senatorul Radu F. Alexandru de la PDL a recunoscut ca asa ceva nu se face intr-un stat democratic.Pentru edificare intra pe Antena 3 si vei vedea cum Adrian Ursu si Oana Stancu au DOVEDIT sistemul mafiot (gen papusi Matrioska) prin care mafiotii au capusat sanatatea romaneasca si au furat milioane de euro din banii romanilor amarati.

editat

gigip
Marduk
QUOTE(gigip @ 5 Jun 2011, 11:08 AM) *
Elena Udrea ....... a invadat cu firme capuse sistemul sanitar romanesc ............ prin care mafiotii au capusat sanatatea romaneasca si au furat milioane de euro din banii romanilor amarati. S-a vazut clar de ce iubitul ei,presedintele tarii,doreste modificarea Constitutiei.

In actuala constitutiune averea se prezuma a fi licita, de ce ar vrea "ibitul ei" sa schimbe constitutia, ca sa-i confiste averea care nu mai e prezumata ca fiind licita? unsure.gif
March
QUOTE(gigip @ 5 Jun 2011, 11:08 AM) *
entru edificare intra pe Antena 3 si vei vedea cum Adrian Ursu si Oana Stancu au DOVEDIT sistemul mafiot (gen papusi Matrioska) prin care mafiotii au capusat sanatatea romaneasca si au furat milioane de euro din banii romanilor amarati.
S-a vazut clar de ce iubitul ei,presedintele tarii,doreste modificarea Constitutiei.
gigip

Am vazut tetio ! Multimea aia de matrioska ii manipulata cu aprobarea seful ei suprem devil.gif
Si uite si avocatul cum sare ! tongue.gif
Marduk
QUOTE(March @ 5 Jun 2011, 02:07 PM) *
Si uite si avocatul cum sare !

Nu sunt avocatul nimanui, apar doar principii care daca ar fi respectate de toti am trai mult mai bine.
March
QUOTE(Marduk @ 5 Jun 2011, 03:28 PM) *
Nu sunt avocatul nimanui, apar doar principii care daca ar fi respectate de toti am trai mult mai bine.

Care ? Alea ale cucoanei Udrea de a se imbogati prin shmenuri repetate ? unsure.gif
Marduk
QUOTE(March @ 5 Jun 2011, 05:22 PM) *
Care ? Alea ale cucoanei Udrea de a se imbogati prin shmenuri repetate ?

Daca s-a imbogatit prin "shmenuri repetate" asa cum au facut si multi altii, desi mi-e simpatica, sa-i fie aduse la cunostinta acuzatiile, sa fie judecata iar daca este vinovata sa fie condamnata. Puscaria este locul pe care-l merita toti cei care gresesc, de la vladica la opinca, dar nu cu amanari ad calendas graecas, scurt concis la obiect si bine inteles sa nu uit, CONFISCAREA AVERILOR CARE IN PREZENT CONFORM CONSTITUTIEI IORGOVAN SE PREZUMA A FI LICITE. devil.gif
March
QUOTE(Marduk @ 5 Jun 2011, 06:53 PM) *
Daca s-a imbogatit prin "shmenuri repetate" asa cum au facut si multi altii, desi mi-e simpatica, sa-i fie aduse la cunostinta acuzatiile, sa fie judecata iar daca este vinovata sa fie condamnata.

Ti-am spus sa nu mai faci glume d-astea ! Poate dupa ce "Jupanul" o descaleca de pe toate serviciile.... atunci da, e posibil ca madama sa-si plimbe vuitoanele pe la DNA !
March
Elena Udrea a vândut mai scump decât în centrul Bucureştilor
Terenul ministrului Dezvoltării, afacere sau escrocherie imobiliară?
Marduk
QUOTE(March @ 6 Jun 2011, 10:36 AM) *
Ti-am spus sa nu mai faci glume d-astea !

Eu chiar nu glumesc, sper ca pana la urma judecatorii sa-si faca datoria sau sa fie inlocuiti cu judecatori din tarile UE, ca arbitrii de la fotbal.


QUOTE(March @ 6 Jun 2011, 04:53 PM) *
...afacere sau escrocherie imobiliară?

Probe? daca sunt la fel cu cele ce l-au trimis in judecata pe Nastase, se pare ca nu sunt sanse sa se dovedeasca prea curand ca este vorba de o escrocherie imobiliara.
gigip
QUOTE(March @ 6 Jun 2011, 04:53 PM) *
Elena Udrea a vândut mai scump decât în centrul Bucureştilor
Terenul ministrului Dezvoltării, afacere sau escrocherie imobiliară?

Dupa ce amanta de Pleskoi s-a facut de cacao pana la nasucul ei de second doamna a tarii cu referendumul pentru Bucuresti,iubitul ei,Matroz Imparat ii da cu Dero sa o curete,anuntand ca renunta la referendum!! Dupa ce a stresat bucurestenii cu minunatele avantaje a concentrarii miliardelor de euro ale municipalitatii intr-o singura mana,cert portocalie,prostovanii o dau la intors si retrag imbecila propunere a divei buzoiene.Aceeasi soarta o va avea si ineptia cu numai 8 judete,din cel putin 3 motive:
1-Constitutia nu permite asa ceva fara referendum;
2-soriceii portocalii(guzganii sunt cei din PDL),cei udemeristi,nu vor vota includerea Harcov intr-o entitate cu alte 3 judete(deoarece isi pierd unitatea si majoritatea etnica);
3-romanii nu vor vota o asa nesimtire de propunere deoarece constanteanul,de exemplu,va veni la Bucuresti sa-si rezolve problemele cotidiene si va plati sute de lei pentru preschimbarea documentelor personale.
gigip
abis
QUOTE(gigip @ 10 Jun 2011, 03:05 PM) *
Dupa ce amanta de Pleskoi s-a facut de cacao pana la nasucul ei de second doamna a tarii cu referendumul pentru Bucuresti

Esti gresit informat.

PSD si valetii din PNL au cerut sus si tare referendum. Li s-a facut pe plac si li s-a dat referendum. Dupa ce au primit, au schimbat foaia si nu mai vor. Daca nu se mai face, asa cum au cerut acum, iarasi nu le convine. Pai sunt multumiti vreodata cu ceva? laugh.gif
QUOTE
a stresat bucurestenii cu minunatele avantaje a concentrarii miliardelor de euro ale municipalitatii intr-o singura mana,cert portocalie

Oprescu e in PDL? rofl.gif
QUOTE
Constitutia nu permite asa ceva fara referendum

Esti sigur? Care articol interzice...?
QUOTE
constanteanul,de exemplu,va veni la Bucuresti sa-si rezolve problemele cotidiene

Constanteanul le va rezolva la Constanta. De unde ai scos chestia asta cu venitul la Bucuresti? biggrin.gif
March
QUOTE(gigip @ 10 Jun 2011, 03:05 PM) *
Dupa ce amanta de Pleskoi s-a facut de cacao pana la nasucul ei de second doamna a tarii cu referendumul pentru Bucuresti,iubitul ei,Matroz Imparat ii da cu Dero sa o curete,anuntand ca renunta la referendum!!
gigip

Sigur ca da. Au simtit ca bucurestenii le vor da-o in bot rau ! tongue.gif
gigip
QUOTE(March @ 6 Jun 2011, 04:53 PM) *
Elena Udrea a vândut mai scump decât în centrul Bucureştilor
Terenul ministrului Dezvoltării, afacere sau escrocherie imobiliară?

Pentru ca nu vreau sa cobor in abis..ul gandirii portocalii,iata de ce constanteanul va veni la Bucuresti ,dupa destramarea judetelor de4 catre gaska politico-mafiota BUBA;Consiliul mega judetului,actualul consiliu judetea(din 5 judete) va fi la Bucuresti
Directiile judetene,descentralizate acum vor avea sediul central tot acolo.Nu-mi pierd timpul cu alte exemple ca tot nu pricepe nimic.
O minciuna abisala este ca USl a cerut referendum pentru Bucuresti.Daca el stie ca Nutika ot Pleskoi care a anuntat referendumul si a stabilit cele 9 intrebari tembele s-a inscris in USl,asta da stire.Daca ar iesi in oras ar vedea ,la fiecare intersectie,panouri uriase ale portocaliilor cu indemnul de a vota la referendum desfiintarea sectoarelor.
Desi se crede specialist in legislatie,abisalul nu stie ca in Constitutie se prevede ca Romania este organizata pe judete si,implicit daca vrei sa modifici organizarea administrativa,trebuie referendum.Pentru ca sufera de basita incurabila nu ii mai raspund nevolnicului ca de unde nu-i nici dumnezeu nu cere!
gigip
March
@ gigip tetio
Nu te enerva. biggrin.gif Nu stii ca portocalii nu derapeaza niciodata de la linia "Jupanului" lor ! hh.gif
abis
QUOTE(gigip @ 10 Jun 2011, 04:20 PM) *
iata de ce constanteanul va veni la Bucuresti ,dupa destramarea judetelor de4 catre gaska politico-mafiota BUBA;Consiliul mega judetului,actualul consiliu judetea(din 5 judete) va fi la Bucuresti

Pe bune?! Nu la Constanta?

Aici scrie ca la Constanta va fi resedinta... Dar eu ar trebui sa te cred pe tine, stii mai bine, nu? biggrin.gif

QUOTE
O minciuna abisala este ca USl a cerut referendum pentru Bucuresti

Hai sa vedem la o sursa cine minte:

Ieri (11 aprilie) in cadrul conducerii USL s-a decis intrunirea, in sedinta extraordinara, in aceasta saptamana, a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, in scopul initierii procedurilor de organizare a referendumului local.
Consideram ca votul bucurestenilor este singura solutie democratica pentru a decide viitorul Capitalei.


Eu zic sa nu te mai aventurezi sa faci afirmatii doar asa, din amintiri, ci sa verifici inainte...
QUOTE
Daca ar iesi in oras ar vedea ,la fiecare intersectie,panouri uriase ale portocaliilor cu indemnul de a vota la referendum desfiintarea sectoarelor.

Panouri ca asta?



Panouri au pus toti. Iar primii au fost cei din USL.
QUOTE
abisalul nu stie ca in Constitutie se prevede ca Romania este organizata pe judete si,implicit daca vrei sa modifici organizarea administrativa,trebuie referendum

Daca se vor numi tot judete cele 8 regiuni, nu trebuie niciun referendum
QUOTE
sufera de basita incurabila nu ii mai raspund nevolnicului ca de unde nu-i nici dumnezeu nu cere

Nevolnic esti tu, bai militian bataus, spagar si analfabet! mad.gif


Asa vrei sa "discutam"?
March
QUOTE(abis @ 10 Jun 2011, 04:45 PM) *
Nevolnic esti tu, bai militian bataus, spagar si analfabet! mad.gif

Ha-ha-ha ! De cand nu mai esti moderator te dai in stamba mereu ! jamie.gif Bravos natiune ! Asta-i adevarata fata. Nu zambetul mieros !
March
QUOTE(gigip @ 10 Jun 2011, 03:05 PM) *
Dupa ce amanta de Pleskoi s-a facut de cacao pana la nasucul ei de second doamna a tarii cu referendumul pentru Bucuresti,iubitul ei,Matroz Imparat ii da cu Dero sa o curete,anuntand ca renunta la referendum!!
gigip

Vazand ca bucurestenii refuza cu insistenta atat mizerabila lege a capitalei, marca Udrea, cat si pseudo-referendumul impus de PDL/PRM/PNG in Consiliul General, dirigintele PDL-ului s-a dus azi in genunchi la sedinta de la PMB cu primarii, cu promisiunea ca PDL va renunta la Legea Capitalei. Nu de alta, dar se pare ca nici asa-zis-ul referendum n-ar fi salvat-o pe Nutzi Udrea de rusinea infrangerii. Iar un referendum real ar fi spulberat PDL Bucuresti de pe harta politica a Romaniei.
Posted by Lilick

Mai vreti ceva ? S-a dus personal s-o salveze de la intra in kakat pe madama ot Pleskoi !
Marduk
QUOTE(March @ 10 Jun 2011, 06:09 PM) *
Mai vreti ceva ? ..............

Probe moncher, probe, nu vorbe de pe ulita.

QUOTE(gigip @ 10 Jun 2011, 06:38 PM) *
Mare boier Matrozul i-a reperat onoarea coanei.........

Sa zicem ca este asa cum zici, tu ce-ai fi facut? ai fi lasat-o pe madama sa caza in gresala, doar asa de dragul misoginismului, ca s-o vezi cum vine in genunchi la tine sa-ti ceara s-o salvezi? Daca este asa eu prefer educatia de la Anvers, decat celei primita prin mahalalele acestei tari.
March
Elena ot Pleskoi o ia in bot si de la Ion Tiriac ! hh.gif


Tiriac : E o gluma proastă să faci o sală polivalentă în mijlocul oraşului
March


Elena Udrea s-a infipt in poala lui Pinalty laugh.gif

Traian Basescu are motive sa fie gelos pe Pinalty pentru tabloul cu Udrea? tongue.gif

Dupa aparitia tabloului care o infatiseaza pe Elena Udrea gemand de durere sau de placere in poala lui Gheorgehe Stefan, zis si pinalty, primarul din Piatra Neamt, s-ar putea starni un mare taraboi la Cotroceni. In primul rand, Pinalty e foarte fericit de performanta sa, dupa cum i se poate citi pe fata.

Si Elena Udrea pare satisfacuta de situatie, acolo in poala lui Pinalty, la o lovitura de la 11 cm. Plus ca pictorul Potop - asa il cheama - a vrut s-o picteze evident fara chiloti. Deci, ce stie acest pictor potop despre realtia dintre cei doi, dintre primar si ministrul Turismului?, se pune intrebarea. Unde mai pui ca Pinalty e si membru marcant al PDL, dar si organ. Local. E chiar vicepresedinte de partid.

Deci, repetam, o avea Traian Basescu motive sa fie gelos pe performantele lui Gheorghe Stefan - Pinalty? Sa vedem daca-l da afara din partid. Sa mai spunem ca lucrarea cu pricina a fost sponsorizata chiar de consiliul local Piatra Neamt, adica din banii Primariei lui Pinalty, ca atare edilul avea habar de ea.

March
Bebeluş omorat de jocurile politice ale Elenei Udrea. Tragedia săracilor din localităţile ”de opoziţie”

March
Rrrromanca Udrea a inceput sa-si arate valoarea ca minstru !

Specialista lui Boc în poşete a facut praf fondurile europene
Din cauza Elenei Udrea, România riscă să piardă 3 miliarde de euro
March
Ce nunta si rochie de mireasa a lui Kate sau Charlene ?? Fiti serioasi...un nimic fata de rochia de mireasa in care s-a expus madama Udrea laugh.gif
Marduk
Trebuie sa recunosti ca arata bine. Restul sunt doar comentariile femeilor geloase si ale misoginilor. biggrin.gif
gigip
QUOTE(March @ 3 Jul 2011, 12:10 PM) *
Ce nunta si rochie de mireasa a lui Kate sau Charlene ?? Fiti serioasi...un nimic fata de rochia de mireasa in care s-a expus madama Udrea laugh.gif

Pai ce sa faca si ea cu milioanele de euro obtinuti de Cocos<Petrache et comp din capusarea sistemului sanitar romanesc(toate marile spitale au contracte exclusiv cu firmele lui,fara licitatie!)
La ei sunt banii dumneavoastra!
gigip
March
QUOTE(Marduk @ 3 Jul 2011, 01:07 PM) *
Trebuie sa recunosti ca arata bine. Restul sunt doar comentariile femeilor geloase si ale misoginilor. biggrin.gif

Io doream s-o vad mireasa in bikini ! tongue.gif Facea mai mare cinste femeilor din politica romaneasca. Alea promovate de Basea , adica .

p.s. sunt o duzina de pitzipoance care apar pe ecran si care arata sexy si sunt destepte cel putin la fel ca dama ot Pleskoi. Dar asta nu le indreptateste sa se infiga in... politica !
Marduk
QUOTE(March @ 3 Jul 2011, 02:47 PM) *
...... Dar asta nu le indreptateste sa se infiga in... politica !

De ce? orice cetatean al acestei tari poate "sa se infiga in politica" iar dintre brebanti, Vanghele este cel mai elocvent exemplu.
gigip
QUOTE(March @ 3 Jul 2011, 02:47 PM) *
Io doream s-o vad mireasa in bikini ! tongue.gif Facea mai mare cinste femeilor din politica romaneasca. Alea promovate de Basea , adica .

p.s. sunt o duzina de pitzipoance care apar pe ecran si care arata sexy si sunt destepte cel putin la fel ca dama ot Pleskoi. Dar asta nu le indreptateste sa se infiga in... politica !

Gaina lui Cocos si amica lui Base e buuunaaaa! E buna rau!
gigip
abis
Mda, cam asa se manifesta un mascul in calduri pe cale sa isi piarda controlul... Onomatopeele astea spun mai mult despre tine decat despre subiectul discutiei.
March
QUOTE(abis @ 4 Jul 2011, 10:42 AM) *
Mda, cam asa se manifesta un mascul in calduri pe cale sa isi piarda controlul...

Da' ce ? Aia care o vad dezbracata pe cucoana si nu intra in oarisce calduri sunt impotenti ?

Io o critic in ale politicii, dar ca femela nu as refuza-o thumb_yello.gif
abis
QUOTE(March @ 4 Jul 2011, 04:13 PM) *
Io o critic in ale politicii, dar ca femela nu as refuza-o

De gustibus non disputandum...

Din punctul asta de vedere mie nu-mi place, nu mi se pare atat de atractiva, insa fiecare are parerea lui. Insa mi se pare deplasat ca la fiecare doua randuri careva sa saliveze grobian pe tastatura "ce i-as face, ce i-as drege"...
Marduk
QUOTE(March @ 4 Jul 2011, 04:13 PM) *
..... dar ca femela nu as refuza-o

rofl.gif
gigip
QUOTE(abis @ 4 Jul 2011, 10:42 AM) *
Mda, cam asa se manifesta un mascul in calduri pe cale sa isi piarda controlul... Onomatopeele astea spun mai mult despre tine decat despre subiectul discutiei.

Eu,sincer asi vrea sa mai pot intra in calduri! La varsta mea ar fi o performanta! Ca deobicei,avocatul platit al lui TB ori Nutica,cel care esti ,faci afirmatii aberante,de natura a conduce la un consult de specialitate,psihiatric!
Postarea mea nu era a unui mascul in calduri ci una neaosa,romaneasca,asa cum stiu toti romanii! Calitatile ori defectele care au adus-o pe blonda ot Pleskoi sunt cantonate in sfera favorurilor sexuale,nu in alta parte!
Cand Elena le-a oferit cadouri(in care se afla si poza ei),fiind intrebati copii de la Liceul Tudor Vladimirescu cine e in poza au raspuns:nevasta lui Basescu! Copiii nu mint dar cred ca tu vei posta ca si ei erau in calduri!
gigip
March
La gala lui Bute , madama a luat o huduiala de "2,5 milioane de euroi" ! ohyeah.gif
gigip
QUOTE(March @ 10 Jul 2011, 02:38 PM) *
La gala lui Bute , madama a luat o huduiala de "2,5 milioane de euroi" ! ohyeah.gif

A fost un trucaj ordinar!! Rusine Dinu Patriciu!!! Vine acum ministrul inculturii cu pixelul albastru si dovedeste ca e un trucaj(nu puteau sa emita atatia decibeli,spre indulcirea Nuticai de Pleskoi!)
gigip
March
Pe podeaua unde a avut loc gala de box s-a scris ROMANIA la cererea madamei. Adica acolo unde numele tarii este calcat in picioare ! devil.gif
Marduk
Domnilor felicitari, desi incidentul cu chiloteii doamnei Udrea a obtinut audienta si tiraj maxim, la tembeliziuni si jurnale, spre cinstea voastra ati evitat discutarea acestui subiect.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 14 Jul 2011, 06:40 PM) *
Domnilor felicitari, desi incidentul cu chiloteii doamnei Udrea a obtinut audienta si tiraj maxim, la tembeliziuni si jurnale, spre cinstea voastra ati evitat discutarea acestui subiect.


Ce chilotei? Damn, de cand nu mai am acces la tembeleziuni pierd toata distractia cu chilotei, maimutei, tampitei, etc.
abis
QUOTE(Marduk @ 14 Jul 2011, 06:40 PM) *
Domnilor felicitari, desi incidentul cu chiloteii doamnei Udrea a obtinut audienta si tiraj maxim, la tembeliziuni si jurnale, spre cinstea voastra ati evitat discutarea acestui subiect.

In schimb l-ai adus tu in discutie...
gigip
QUOTE(March @ 10 Jul 2011, 07:00 PM) *
Pe podeaua unde a avut loc gala de box s-a scris ROMANIA la cererea madamei. Adica acolo unde numele tarii este calcat in picioare ! devil.gif

Ieri,doamna second hand a fost "interpelata"(sa nu zic huiduita)de catre pensionari! Cred ca madama a atins apogeul dezgustului oamenilor simpli,adusi in saracie crunta de regimul BUBA! Unde apare madama,apar si huiduielile,prietenii stiu de ce!
gigip
March
QUOTE(Marduk @ 14 Jul 2011, 06:40 PM) *
Domnilor felicitari, desi incidentul cu chiloteii doamnei Udrea a obtinut audienta si tiraj maxim, la tembeliziuni si jurnale, spre cinstea voastra ati evitat discutarea acestui subiect.

E o "vedere" obisnuita. Nu mai merita comentata.
March
Sute de britanici şi suedezi s-au stabilit la Balcic, fără frunză tongue.gif

Poate aude si madama stirea asta.
Marduk
La ce impozite au parca m-as muta si eu in Bulgaria, probabil ca nici nu prea au controale de la zeci de institutii ale statului si presupun ca atunci cand te prind cu nereguli nu stau la tocmeli, te desfiinteaza pur si simplu. Poate ne spune cineva care stie mai bine ce si cum se intampla in Bulgaria.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 1 Aug 2011, 03:57 PM) *
La ce impozite au parca m-as muta si eu in Bulgaria


Ehei, matale ca matale, da' nemtii sunt asteptati sa se mute in tara-statiune pe care si-au construit-o. Ce sa faci, nene, am ratat si mintea romanului cea de pe urma la turism.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.