Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ziaristi Romani Rapiti In Irak
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Achernar
QUOTE (Puss In Boots @ 28 Apr 2005, 11:13 AM)

Achernar ----> asa este ... dar nu trebuie sa fie o scuza pentru a nu face nimic.






Nu e vorba de scuze. E vorba de o perceptie diferita la nivel de comunitate. Un italian obisnuit percepe altfel tragismul situatiei in raport cu un roman obisnuit. Din cauza situatiei socio-economice diferite. Probabil efectele sociale pe termen lung ale crizei vor fi insignifiante. Asta din cauza intensitatii exagerate a 'solidarizarii'. Intr-un fel se poate spune ca totul a degenerat intr-un circ de cel mai prost gust.
Puss In Boots
intra putin în detalii pentru ca nu am înteles foarte bine ceea ce vrei sa spui
abis
QUOTE (Puss In Boots @ 28 Apr 2005, 11:34 AM)
Ca sa nu crezi ca ar avea ceva lumea cu tine sterge doar ... din cauza lui basescu ... si vei fi lasat în pace

Asta s-o crezi tu!

Mesajul lui ar fi fost la fel de suburban si de nesimtit chiar daca nu pomenea de Basescu!
Puss In Boots
Asa este. Dar am simtit nevoia de a fi cinic. Sorry man. Reactionez destul de prost în momente dificile.
Sper sa nu te superi pe mine.
Achernar
QUOTE (Puss In Boots @ 28 Apr 2005, 11:57 AM)
intra putin în detalii pentru ca nu am înteles foarte bine ceea ce vrei sa spui

Vreau sa spun ca asta e genul de situatie in care 'civilii' nu pot face nimic. Absolut nimic. De fapt ... unii isi pot face publicitate pe gratis. Penibil.
Puss In Boots
Da si nu.

Da pentru ca întradevar populatia (civilii) nu pot schimba cursul lucrurilor decât foate putin.
Nu pentru ca o actiune sustinuta din timp cu adevarat solidara ar fi evitat mai mult ca sigur situatia de fata. În ai dreptate ... nu suntem destul de uniti ca sa ne pese de cei din jur si mai grav, de propriul nostru viitor.
Acum întrebarea pe care Zeratul o ridica (într-o maniera stângace si prea provocatoare ce-i drept) pentru viitor este urmatoarea: fi-va oare moartea a trei tineri nevinovati zadarnica?!
Guvernul este "legat" de mâini si de picioare de interese economico-politice însa civilii pot sa-l dezlege. Vom fi în stare sa creem presiunea necesara?!
Greu de spus.
nefertiti-old
QUOTE
Vom fii în stare sa creem presiunea necesara?!
Greu de spus.


E tardiv.
jkd
Inregistrarea audio a mesajului adresat de rapitori Prima TV <http://arhiva.jurnalul.ro/ziaristi.mp3>

fac un apel la forumisti... daca va pasa de viata acestor amarati... veniti in piata universitatii...
Olaf
QUOTE
Vom fi în stare sa creem presiunea necesara?!
Greu de spus.

Dar oare este bine sa creem presiunea necesara? Presiunea ca sa ce? Intotdeauna, orice decizie s-ar lua, guvernul ajunge in unele situatii legat de maini si de picioare. Iar daca decizia a fost buna sau rea, asta se vede mai degraba pe termen lung. Sau pur si simplu mai tarziu. Si victime exista intotdeauna. Ca sunt ziaristii rapiti, cu tone de publicitate, sau ca sunt copii care mor in spitale si de care nu stie nimeni, sau ca sunt cersetori inghetati pe strada, toti sunt victime ale unor decizii luate. Poti sa iti dai seama, acum, si sa pui in balanta toate avantajele si dezavantajele "situatiei de fata"? Felicitari! Eu consider ca nu stiu suficient de multe.
Achernar
QUOTE (Puss In Boots @ 28 Apr 2005, 01:03 PM)
Vom fi în stare sa creem presiunea necesara?!
Greu de spus.


hh.gif

Cred ca s-ar putea gasi 1000 de cazuri in care 'presiunea necesara' ar putea salva vieti. Ce zici, sa aplicam figura si in cazurile alea ?
abis
QUOTE (Olaf @ 28 Apr 2005, 01:35 PM)
Dar oare este bine sa creem presiunea necesara? Presiunea ca sa ce?

Ca sa cedeze in fata teroristilor...
Puss In Boots
nefertiti ----> ma bucur ca ai înteles ceea ce am vrut sa spun. Dar de ce crezi ca este prea târziu?!

jkd ----> as veni cu tot dragul daca ar exista teleportarea. Oricum felicitari pentru initiativa.

Olaf ----> sa înteleg ca esti de acord cu participarea militara ŕ Ro în iraq?! Conceptul de "pierderi colaterale" a fost inventat tot de americani dupa ce au ucis oameni nevinovati cu asa zisele "bonbardamente chirurgicale" însa nici o persoana cât de cât morala nu-l poate accepta ca justificare legitima în comiterea atrocitatilor amintite. Este adevarat ca nu se poate stabili o prioritate în a actiona asupra nedereptatior si situatiilor dificile din lume însa este extrem de mic gestul de a folosi aceasta scuza pentru a întoarce spatele. Unii îi spun lasitate. Eu prefer sa-l numesc egoism.

Achernar ----> zic ca am traii cu siguranta într-o lume mai buna dar hei! Sa nu fim utopici. Sa începem cu ceva "mic".

abis ----> Sau n-ai înteles nimic sau vrei sa ma provoci. Tocmai ai enuntat argumentul american sub egida caruia respectivii iau vieti nevinovate însa este fals pentru ca nu duce decât la o escalada a violentei prin radicalizarea gruparilor teroriste! Retragerea trupelor din iraq este un obiectiv secundar fata de încetarea oricarei actiuni armate împotriva oricarei alte tari. La astfel de presiune ma refeream dar se pare ca nu a fost destul de clar. Cred ca ar fi cazul sa renuntam sa mai li**em pe pomoneata o natie de obezi! 50.gif (îmi cer scuze pentru limbaj).
Achernar
QUOTE (Puss In Boots @ 28 Apr 2005, 02:52 PM)
Achernar ----> zic ca am traii cu siguranta într-o lume mai buna dar hei! Sa nu fim utopici. Sa începem cu ceva "mic".


Ma interesa principiul, nu cazul particular. Deci care va sa zica : s-ar putea gasi 1000 de cazuri in care 'presiunea necesara' ar putea salva vieti. Aplicam figura si in cazurile alea ?
Olaf
QUOTE
Olaf ----> sa înteleg ca esti de acord cu participarea militara ŕ Ro în iraq?!

Pai tocmai asta spun. Ca nu-mi dau seama daca este bine sau nu sa avem trupe in Irak. Dar nu inteleg ce vrei tu sa spui. Sa ne retragem acum, la cea mai mica amenintare? Nu cred. Asta ar avea implicatii dezastruoase. Asta este, ai sarit in apa, inoti! Iar presiunea "opiniei publice" asupra guvernului, in momentul asta nu poate face decat rau. Si, pe de alta parte, mie mi se pare ca opinia publica este cam dupa cum bate vantul... Ei sunt mereu contra, orice-ar fi.
Puss In Boots
Achernar ----> nu! E mai bine o bere rece .. nu?! huh.gif

Olaf ----> Doooh! blink.gif Normal ca nu "este bine". Dovada ceea ce rezulta wink.gif . Sau nici asta nu sti daca este bine sau rau... hmm.gif În ceea ce priveste momentul în care trebuie sa actionam ... ma faci sa-mi aduc aminte de o gluma simatica cu un ardelean care a gasit o pioneza pe bancheta mergand cu trenul.. biggrin.gif
Care ar fi dupa tine implicatiile dezastruase pentru noi?!
Achernar
wink.gif

Aha. Pai zi asa.

p.s : cel putin doua beri. Creierii se racoresc greu rofl.gif
abis
QUOTE (Puss In Boots @ 28 Apr 2005, 02:52 PM)
abis ----> Sau n-ai înteles nimic sau vrei sa ma provoci

Nu vreau sa te provoc.
QUOTE
La astfel de presiune ma refeream dar se pare ca nu a fost destul de clar.

Exact. Nu a fost destul de clar.

Daca ai citi si alte mesaje postate de mine la "Politica" ai vedea ca intodeauna am afirmat ca trupele romane nu au ce cauta in Irak. In situatia actuala insa a le retrage doar pentru ca asa cer teroristii mi se pare inadmisibil. Pentru ca nu poti lasa teroarea sa castige. In felul asta o incurajezi. Daca maine-poimaine alti indivizi vor lua ostatici si vor ameninta ca-i executa daca nu facem moschee in Patriarhie, ce vei spune?
Olaf
QUOTE (Puss In Boots @ 28 Apr 2005, 02:06 PM)
Dovada ceea ce rezulta wink.gif . Sau nici asta nu sti daca este bine sau rau... hmm.gif
...........
Care ar fi dupa tine implicatiile dezastruase pentru noi?!

Mai exact, ce rezulta? Ne-am implicat intr-un razboi, iar asta este stilul in care "lupta" cei cu care ne confruntam. Tocmai de asta ne-am implicat in razboi, nu? (pe langa celelalte o mie de motive politice)
Cat despre implicatii dezastruoase... ma mir ca poti sa intrebi! Cum ar fi sa te cunoasca lumea ca cel pe care nu se poate sprijini in nici un fel? Pune chestia asta la nivel de tara care are nevoie de ceilalti si vezi ce obtii.
Puss In Boots
abis ----> pentru a "n"-a oara, întrebarea mea era pentru viitor.

Achernar ----> mda ...
Puss In Boots
QUOTE (Olaf @ 28 Apr 2005, 03:28 PM)
Mai exact, ce rezulta? Ne-am implicat intr-un razboi, iar asta este stilul in care "lupta" cei cu care ne confruntam. Tocmai de asta ne-am implicat in razboi, nu? (pe langa celelalte o mie de motive politice)
Cat despre implicatii dezastruoase... ma mir ca poti sa intrebi! Cum ar fi sa te cunoasca lumea ca cel pe care nu se poate sprijini in nici un fel? Pune chestia asta la nivel de tara care are nevoie de ceilalti si vezi ce obtii.

Rapirea si probabil executia lor posibila sunt o consecinta deci un rezultat. Soldatii români morti în misiuni sub egida sua sunt un rezultat (consecinta). Consecinte/rezultate vor mai fi fara îndoiala si pe termen lung. Enumara-mi macar 10 motive politice. hh.gif
Cu riscul de a ne îndeparta de subiect, daca te uiti putin în urma, ori de câte ori ne-am implicat alaturi de o mare putere am luat-o peste ochi. Ba mai mult, când a trebuit sa ne scoatem din mocirla a trebuit s-o facem singuri pentru ca pe ceilalti iau durut exact în cot! Cu alte cuvinte, noi trebuie sa ne pastram cuvântul si sa facem jocul lor murdar si pe deasupra sa le acordam încrederea noastra?! Nu nene! Pentru ca nu au demonstrat cu nimic ca s-ar interesa de soarta noastra.
Sa nu-ti imaginezi ca daca ni se va întâmpla ceva în timp americanii vor venii în goana mare ca sa ne salveze pentru ca am fost loiali. rofl.gif NICIODATA! Li se rupe de soarta noastra dar nu si de potentialul nostru. Ne vor folosi atâta timp cât vor putea sa scoata ceva beneficii iar când vor crede de cuviinta sau când le vom cere sprijinul ne vor arunca.
Nu dati dovada de naivitate fratilor! Nimeni în occident nu ne primeste cu bratele deschise ci toti au interese multiple pentru picul de resurse pe care-l avem. Avea dreptate cine spunea când spunea ca ne credem Alice în tara minunilor în privinta intrarii noastre în europa. Oricum si cu faza asta (cu UE) o vom lua peste botic rau de tot ... dar deocamdata mai avem putin ciolan de ros... dog.gif
Drept pentru care ... sincer m-ar durea exact în rezamatoare de consecinte si as retrage imediat trupele pentru a salva cel putin 3 oameni. Dixit!
Olaf
Foarte adevarat. Dar lipsa de loialitate ar insemna un sut in c** pentru noi. Deci, suntem cu spatele la zid.
Puss In Boots
QUOTE (Olaf @ 28 Apr 2005, 04:03 PM)
Foarte adevarat. Dar lipsa de loialitate ar insemna un sut in c** pentru noi. Deci, suntem cu spatele la zid.

Ce este preferabil?! Un sut sau câte unul pe zi?! O acctiune buna este în general sau greu de suportat sau greu de facut însa trebuie!
Suntem într-un moment când înca nu este prea târziu sa alegem zic eu (chiar daca nefe' ma va contrazice).
Cât despre "loialitate". Bunicii nostrii pot sa doarma linistiti pentru ca au facut alegerea buna la vremea lor.
nefertiti-old
QUOTE
Suntem într-un moment când înca nu este prea târziu sa alegem zic eu (chiar daca nefe' ma va contrazice).


Sa alegi ce?
Puss In Boots
QUOTE (nefertiti @ 28 Apr 2005, 04:18 PM)
QUOTE
Suntem într-un moment când înca nu este prea târziu sa alegem zic eu (chiar daca nefe' ma va contrazice).


Sa alegi ce?

Sa ne retragem din iraq.
nefertiti-old
Tu chiar crezi ca te mai intreaba cineva pe tine chestia asta??? Wake up!
Puss In Boots
QUOTE (nefertiti @ 28 Apr 2005, 04:22 PM)
Tu chiar crezi ca te mai intreaba cineva pe tine chestia asta??? Wake up!

Vb în principiu ...
nefertiti-old
Care principiu, fratele meu? Am vrut in NATO, ne-am excitat toti cand s-a pus problema asta, acum suportam consecintele. De ce nu v-ati pus problema asta cand era momentul potrivit? Acum faptul e consumat.
Puss In Boots
sper doar sa ne fie lectie de viitor.
gypsyhart
Ideea de a "salva aparentele", de tara care isi respecta deciziile luate, mi se pare gresita, atat la modul general cat si in acest caz. Pe aceeasi idee merg si cei care cauta sa scoata basma curata diversi oameni mai mult sau mai putin publici, in ideea ca "se pateaza imaginea institutiei", sau e "persoana publica simpatizata".....Ca si cum e mai importanta "imaginea" decat oamenii in carne si oase....E o tampenie.
Pe de alta parte, pe aceeasi logica de a nu ceda in fata teoristilor caci vezi doamne se invata, au actionat si rusii de curand...Se stie cu ce rezultate.....

Niciodata nu e prea tarziu sa te razgandesti daca ai gresit.....
Sper ca Basescu sa isi aduca aminte ca e om, inainte de a fi presedinte.....
nefertiti-old
Da, ce sa spun, de parca in politica se lucreaza 'la sentiment'.
Olaf
Pe de alta parte, de imagine depind o gramada de alti oameni...
axel
QUOTE (jkd @ 28 Apr 2005, 02:30 PM)
fac un apel la forumisti... daca va pasa de viata acestor amarati... veniti in piata universitatii...

Ma amuza ca ai impresia ca cei care se duc in piata universitatii fac ceva ca sa-i ajute pe jurnalisti. Poate le strang latul pe gat mai tare.

In primul rand, vad ca tu, impreuna cu multi altii, nu intelegi de ce un stat nu are voie sa cedeze in fata teroristilor, de ce nu are voie sa beneficieze de un avantaj imediat pentru a-l plati apoi in rate inzecit, insutit.
Din fericire nu suntem in an electoral astfel incat administratiei de la Bucuresti nici nu-i trece prin cap sa plece Romania in pozitia in care sa le faca sex oral teroristilor.
Din fericire cei mai multi romani (vezi sondajele wink.gif ) nu sunt de acord sa sa puna romania in pozitia in care sa fie ****** ** *** de catre terorisiti pentru viata a 3 jurnalisti.
Asa ca impaca-te cu ideea ca trupele nu vor fi retrase, cel putin nu acum, pentru ca niste rapitori vor asta.

Prin urmare, viata celor 3 (sau 4), depinde nu de retragerea trupelor sau nu (care nu va avea loc), ci de alte lucruri.
Nu inteleg cum crezi ca ii ajutati sa scape cu viata, atata timp cat le dati apa la moara rapitorilor.



Pe internet exista o vorba: "don't feed the trolls"!
Puss In Boots
jkd ----> nu cred ca are vreun rost sa raspunzi wink.gif

Mai stie cineva ceva?! Eu m-am uitat pe news si nu am vazut nimic pâna acum ... .
mutulica
nici daca as sta in bucuresti nu m-as duce in Piata
si incepe sa ma enerveze subiectul

ma intereseaza mai degraba in ce masura trupele romanesti de peste granita invata ceva, si in ce masura le putem acorda suport.

dupa ce l-am auzit pe tatal tipei spunind la tv ca "rapitorii au dat dovada de clementa cind au prelungit ultimatumul" am crezut ca ma lipesc de tavan...
deci aia au toate drepturile sa rapeasca si sa omoare, si de vina suntem noi ceilalti. ba chiar ne-au facut concesii...
sanchi
Superunknown
QUOTE
Din fericire nu suntem in an electoral astfel incat administratiei de la Bucuresti nici nu-i trece prin cap sa plece Romania in pozitia in care sa le faca sex oral teroristilor.

Ciudata sclipire de verticalitate din partea unei "Romanii" care de ani de zile face sex oral oricui (de cele mai multe ori pe degeaba).
QUOTE
Pe internet exista o vorba: "don't feed the trolls"!

Exista intr-adevar vorba asta, doar ca n-are nici o legatura cu discutia de fatza... esti sigur ca stii ce inseamna?
abis
QUOTE (mutulica @ 29 Apr 2005, 11:06 AM)
nici daca as sta in bucuresti nu m-as duce in Piata

Stai linistit, ca nici bucurestenii nu se inghesuie. Eu trec in fiecare seara prin Piata Universitatii, cand plec de lucru, si nu am vazut niciodata mai mult de cateva sute de oameni.
Olaf
QUOTE (Superunknown @ 29 Apr 2005, 10:12 AM)
Ciudata sclipire de verticalitate din partea unei "Romanii" care de ani de zile face sex oral oricui (de cele mai multe ori pe degeaba).

Exista un inceput pentru orice. Macar de-ar tine...
axel
QUOTE (Superunknown @ 29 Apr 2005, 12:12 PM)
QUOTE
Din fericire nu suntem in an electoral astfel incat administratiei de la Bucuresti nici nu-i trece prin cap sa plece Romania in pozitia in care sa le faca sex oral teroristilor.

Ciudata sclipire de verticalitate din partea unei "Romanii" care de ani de zile face sex oral oricui (de cele mai multe ori pe degeaba).

Un lucru e sigur: eu, ca cetatean roman, nu vreau sa-mi fie frica acum, peste 10 ani, peste 20 de ani, sa ma duc in tari destul de sigure, dar nu suficient de sigure, ca de exemplu Egipt, si sa-mi fie frica sa fiu rapit de unii care stiu ca prin rapirea mea pot sa castige ceva, pentru ca asa este guvernul roman, curva care cedeaza imediat la revendicarile oricaror teroristi.


QUOTE
QUOTE
Pe internet exista o vorba: "don't feed the trolls"!

Exista intr-adevar vorba asta, doar ca n-are nici o legatura cu discutia de fatza... esti sigur ca stii ce inseamna?

Ar trebui sa vezi niste inregistrari video cu executii si decapitari din Iraq ca sa pricepi cat de tare foloseste atitudiea de genul "var rog din suflet, nu-i omorati" in fata unor oameni care sunt in stare cu sange rece, scandand tot timpul "Alaaaah Alaaaah", sa taie capul unui om cu cutitul.
Puss In Boots
.... si marmota împacheta ciocolata laugh.gif ... patetic.
axel
Intr-adevar. Esti.
Olaf
QUOTE (Puss In Boots @ 29 Apr 2005, 11:06 AM)
.... si marmota împacheta ciocolata laugh.gif ... patetic.

Scuza-mi ignoranta, dar, ce ai vrut sa zici? blink.gif
Puss In Boots
QUOTE (Olaf @ 29 Apr 2005, 12:14 PM)
QUOTE (Puss In Boots @ 29 Apr 2005, 11:06 AM)
.... si marmota împacheta ciocolata  laugh.gif  ... patetic.

Scuza-mi ignoranta, dar, ce ai vrut sa zici? blink.gif

Era o ironie la adresa respectivului care habar n-are ce spune si care de altfel s-a simit si a replicat.
Prefer sa-l ironizez decât sa-l pun la punct pentru ca nu merita o discutie serioasa. smile.gif
axel
Adica vrei sa ne spui ca ai dreptate, dar in privinta argumentelor, ai un lapsus rofl.gif
bdl
Puss,
Dar care e opinia ta? Ce trebuie facut?
Puss In Boots
Deduc ca stiti sa cititi, insa ma indoiesc de capacitatile voastre de intelegere... recititi, va rog, post-urile mele anterioare si faceti un efort sa ramâneti obiectivi!
daca nu va deranjeaza, continuam discutia dupa Pasti.

era sa uit. axel, în ultimul tau post îmi dai dreptate?! (vezi dex pt "lapsus")
actionmedia
Nu stiu daca s-a mai spus asta, dar vrem nu vrem suntem in razboi cu teroristii. Aceasta este realitatea. Cei pe care unii dintre noi i-au votat in 2000 au decis participarea Romaniei la lupta impotriva terorismului. De fapt nici nu prea aveam de ales decat sa ne angajam in acest conflict alaturi de statele occidentale pentru a le castiga increderea si respectul. Eu personal nu prea sunt de acord cu acest razboi, de fapt sunt foarte sceptic cu privire la sursa terorismului. Dar nu avem ce face, asta este jocul politic la ora actuala la nivel mondial. Putem sa intram in joc si sa ne luam felia noastra sau sa stam pe afara si. Daca ar fi dupa mine as zice sa stam pe afara, dar majoritatea romanilor au votat pentru integrarea in UE si pentru aderare in NATO.
Ceea ce ma intriga este ca aceeasi majoritate (care probabil nici nu stie ce a votat cand s-a grabit sa voteze constitutia), cere acum iesirea din joc. Domnilor si doamnelor, nu se poate. Odata intrati in hora trebuie sa jucam dupa reguli dinainte scrise, daca iesim mai mult ca sigur ca toate eforturile si sacrificiile noastre de pana acum au fost zadarnice.
Cum spuneam Romania este in razboi, asta este realitatea. In razboi mor oameni, asta este realitatea. Mor tat soldati cat si civili, in orice razboi au suferit si au murit si civilii. Orice victorie intr-un razboi cere sacrificii umane, asta este realitatea. Eu nu inteleg de ce massmedia si opinia publica ii priveste pe cei trei jurnlisti ca pe niste victime si nu ca pe niste eroi. Pana la urma, in cazul in care ceea ce nu ne dorim se intampla, atunci ei vor fi martiri ai luptei impotriva terorismului.
Victimizandu-i, si bocindu-le soarta cel mai mult au de castigat din asta teroristii, acei oameni care se joaca cu psihicul nostru. Daca ii consideram eroi si suntem gata sa ii sacrificam pentru binele general, atunci terorismul nu mai are nici o valoare. Poate ca ceea ce spun eu suna teribil dar pana la urma asta este realitatea. Teroristii mizeaza intotdeauna pe scandalizarea si oripilarea opiniei publice, teroristii apeleaza la santaj.
nefertiti-old
QUOTE
Daca ii consideram eroi si suntem gata sa ii sacrificam pentru binele general, atunci terorismul nu mai are nici o valoare.



Adica tu ce ai vrea? sa le zicem: taiati-le gatul odata si lasati-ne draq in pace, ca ni se rupe?!
axel
QUOTE (Puss In Boots @ 29 Apr 2005, 01:55 PM)
era sa uit. axel, în ultimul tau post îmi dai dreptate?! (vezi dex pt "lapsus")

Asa e, pussy, iti dau dreptate.
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 29 Apr 2005, 01:07 PM)
Adica tu ce ai vrea? sa le zicem: taiati-le gatul odata si lasati-ne draq in pace, ca ni se rupe?!

Nici atitudinea miserupista nu este buna. De fapt este mai rea decat victimizarea. Eu am spus sa ii facem eroi. Asta inseamna sa acceptam ideea ca ar putea sa moara (desi e posibil sa si scape) dar sa continuam sa vorbim despre ei ca despre niste eroi, am putea chiar sa plusam si sa spunem ca daca vreunul din ei moare, vom suplimenta efectivele din Irak pentru cu cate 1000 de oameni pentru fiecare ostatic omorat, si nu ne vom opri pana nu ii vom captura pe cei responsabili de moartea lor, chestii de-astea, ofensive, nu defensive.
nefertiti-old
Io zic sa te mai gandesti. Si sa te mai documentezi cu privire la mentalitatea alora de le zicem noi teroristi. ohyeah.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.