Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Voiculescu Si Pur
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
March
He-he-he ! Domnului profesor doctor Voiculescu i-au bubuit in cap tot felul de nazbatii ca pana la urma Popeye sa-l aduca cu picioarele pe pamant... adica cuminte in Coalitia de guvernare pana la urmatoarele alegeri generale. Urmeaza votul disciplinat pentru mazilirea din fruntea Senatului a " scrumbiei afumate" ( vorba Chelbosului fioros) ! tongue.gif
talusa
A fi conservator in Romania. Ce trebuie sa faci? (de Tom Gallagher)

Nu ar trebui sa fie o surpriza ca Dan Voiculescu si-a insusit numele de Partid Conservator. Inainte ca Tony Blair sa-i fi furat multe din hainele politice dupa ce l-a zdrobit electoral in 1997, Partidul Conservator putea pretinde ca a fost cel mai de succes partid politic din lumea occidentala in ultimele doua secole.
Mare parte a succesului acestui partid s-a datorat pasiunii conservatorilor pentru calatorii comode, cu un minim de bagaje grele, ideologice. G.W. Jones, un istoric al partidului, a scris ca "lunga istorie a Partidului Conservator ofera un variat repertoriu al retoricii menit a justifica orice pozitie considerata avantajoasa din punct de vedere electoral.

Promiscuitatea sa intelectuala nu reprezinta o piedica electorala". In diferite momente, Partidul Conservator a fost si pentru protectionismul economic, si pentru comertul liber, si pentru un puternic stat social, si in favoarea unei minime interventii a statului, si pentru integrarea europeana, dar si pentru o rupere de treburile continentului.
Dan Voiculescu urmeaza acum un master in comunicare politica la Kingston University, langa Londra. Este interesant de observat ca acest curs contrazice structurile politice oficiale ale unor organisme precum UE, analizand "motivele reale si interesele politicienilor, functionarilor, lobby-stilor si activistilor" implicati in luarea deciziilor in Europa sau in alte zone.

Ne-am putea intreba de ce domnul Voiculescu a trebuit sa bata cale lunga pana pe malurile Tamisei pentru a afla ca, in multe ocazii, politica poate parea a fi inselatorie si duplicitate.
Pragmatismul politic le-a permis conservatorilor sa se adapteze de fiecare data noilor situatii intr-o tara care se misca rapid precum Marea Britanie. Dar anumite reflexe si instincte au format imaginea conservatorilor in Marea Britanie de-a lungul unei lungi perioade istorice.

De obicei, conservatorii nu au avut incredere in intreprinzatorii care au acumulat recent averi, care dovedesc lipsa de respect si uneori sunt gata sa provoace lupta de clasa pentru a-si maximiza profiturile.

Conservatorii apara clasa conducatoare formata in timp si intr-un mediu sigur, care are constiinta propriei superioritati, dar si a unei obligatii fata de ceilalti aflati mai jos pe treptele ierarhiei sociale. Ei pun accent pe comunitate, ca fiind mai importanta decat diferitele clase sociale.

Indatoririle comune si responsabilitatile trebuie sa primeze in fata individualismului egoist, asociat de multe ori cu liberalismul. Conservatorii promoveaza acele teme si valori care apara o ordine existenta, ce transcende diferentele de clasa: Natiunea, Biserica, Monarhia, Familia, Ordinea, Ierarhia si Comunitatea.

Cei mai multi "Tories" britanici animati de astfel de principii vor vedea in Dan Voiculescu un outsider, un nou imbogatit a carui culoare a banilor s-ar putea sa nu merite o investigatie atenta. El ar putea primi o decoratie (asa cum si Ceausescu a reusit sa o obtina in 1978), dar, probabil, ii va fi refuzata calitatea de membru al celor mai renumite cluburi politice londoneze.
Voiculescu ar putea sustine in apararea sa ca Romania a intrat intr-o noua perioada istorica; e martora la nasterea unei noi aristocratii a bogatiei, al carei membru important este Voiculescu.

Ar putea, probabil, sa fie de acord cu Roger Scruton, unul din filosofii conservatorismului britanic, ca "in toate societatile sanatoase nevoile si valorile celor puternici sunt cele care ar trebui sa domine".

Ar putea sustine ca el isi plateste unele datorii catre societate prin ziarul sau "Jurnalul National" si postul sau de televiziune Antena 1: acestea promoveaza valori precum recunoasterea si aprecierea traditiilor istorice, angajament in favoarea coeziunii sociale si o aparare a patriotismului luminat.
In voiajul sau prin lumea politica, domnul Voiculescu a mers de la aliante cu nationalistii si stangistii pana la recenta casatorie cu social-liberalismul si, intr-un final, a aterizat neasteptat pe malurile conservatoare. Doar un masterat in comunicare politica pare sa nu fie de ajuns pentru a-i convinge pe romanii sceptici ca el este un conservator autentic.
Exista inca o institutie care apara traditia, patriotismul si comunitatea, o institutie, e adevarat, lovita, dar care nu-i inca zdrobita. Dan Voiculescu trebuie sa si-o asume si sa se daruiasca restaurarii ei daca intr-adevar e un conservator.

E vorba de Monarhia romaneasca, abolita ilegal in 1947, al carei cap, Regele Mihai, s-a comportat cu demnitate si retinere in timpul anilor exilului, inainte de a reveni sa traiasca in Romania, in 2002. Daca Dan Voiculescu e un conservator adevarat, atunci el va face din restaurarea monarhiei principalul obiectiv al partidului sau.

Nu se poate cere mai putin de la cineva care a devenit renumit ca un slujitor al regimului de dinainte de 1989 si vrea sa ingroape fantomele trecutului sau politic.

Romania Libera, Tom Gallagher, 30 mai 2005


talusa
Declaratii ale presedintelui Partidului Conservator, Dan Voiculescu

Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, considera ca toate speculatiile privind o eventuala fuziune a partidului sau cu alte formatiuni politice sunt lipsite de sens si rau intentionate - se arata intr-un comunicat citat de RADIO ROMANIA ACTUALITATI. Se precizeaza ca presedintele Dan Voiculescu nu a avansat sau mentionat ideea fuziunii PC cu PNL.

Mai mult, liderul conservator militeaza pentru construirea unei forte conservatoare puternice in Romania recunoscuta si in plan european.


March
Ultimul sondaj iesit pe piata arata ca partidul "televizor" al lui Voiculescu e cotat cu 1 % !!
abis
Atat de mult?! ohmy.gif
nefertiti-old
Or fi facut sondajul la Antena 1 si la Crescent.
talusa
Dan Voiculescu, lovit în aspiraţiile populare de un parlamentar german

http://www.gandul.info/2005-06-03/politic/...lamentar_german
talusa
Voiculescu critica miliardarii si fostii securisti

http://www.cotidianul.ro/index.php?a=7452&shift=1
March
Conu' Voiculescu o ia in bot de la un europarlamentar si tace chitic !


In discursul sau la reuniunea PPE, liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a vorbit despre influenta nefasta a vechilor structuri comuniste si a fostei Securitati asupra societatii romanesti. laugh.gif Discursul a starnit reactia vehementa a europarlamentarului german Michael Gahler. Acesta din urma a spus: "Cred ca si in Romania este cunoscuta activitatea lui Dan Voiculescu in vechile structuri comuniste, chiar daca el nu recunoaste". Michael Gahler a mai declarat: "Faptul ca, dupa revolutie, in noul sistem s-a imbogatit atat de repede da cel putin de gandit. O avere declarata de 4 milioane de dolari nu e un nimic". Europarlamentarul german i s-a adresat direct lui Dan Voiculescu spunand: "Oameni ca dumneavoastra sunt problema acestei tari". Liderul PC nu i-a dat nici un raspuns lui Michael Gahler. El a depus cererea oficiala de inscriere a PC in PPE. ( "Adevarul")

talusa
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a afirmat astazi ca in cazul unor alegeri anticipate partidul sau `va intra in parlament pe cont propriu`

Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a afirmat astazi ca in cazul unor alegeri anticipate partidul sau `va intra in parlament pe cont propriu`. Declaratia a fost facuta la Galati, unde Dan Voiculescu a condus conferinta zonala a conservatorilor din Moldova si Dobrogea. Intalnirea de la sfarsitul saptamanii a avut ca scop evaluarea situatiei filialelor din aceste zone, se precizeaza intr-un comunicat, citat de RADIO ROMANIA ACTUALITATI .

13-06-2005 07:05

nefertiti-old
Boala grea megalomania lui Voiculescu.
Eclectic
Las' ca-i trece lui cand o vedea rezultatele alegerilor. wink.gif
talusa
UDMR si PC (PUR) faulteaza Coalitia

http://www.realitatearomaneasca.ro/content...lteaza-Coalitia
talusa
Voiculescu se opune schimbarii presedintilor Camerelor

http://www.ziua.net/display.php?id=15427&data=2005-06-18
Dorin_ccdj
QUOTE (March @ 31 May 2005, 06:24 PM)
Ultimul sondaj iesit pe piata arata ca partidul "televizor" al lui Voiculescu e cotat cu 1 % !!

FALS, repet fals!
Partidul Conservator, desi este pus sub lupa subiectiva a societatii civile, de multe ori dezinformata cu rea vointa, ar obtine un confortabil 6 procente, in eventualitatea unor alegeri anticipate.
Realitatea domnilor insa nu prea intereseaza pe nimeni. Multi nu stiu prin ce trec oamenii care realizeaza campania PC, fost PUR, cum este si cel ce va scrie. Este un veritabil razboi psihologic, in care lupta se duce pe nivele sociale, politice, de imagine oscilabile. Cand se accentueaza o chestiune, cand se destrama o alta. Jocurile politice nu sunt menite sa reziste o mie de ani. O idee nobila, insa, are dreptul si sansa sa i se permita macar afirmarea sa in plan politic, respectiv social.
Salutarile mele.
talusa
QUOTE (Dorin_ccdj @ 18 Jun 2005, 07:45 PM)

FALS, repet fals!
Partidul Conservator, desi este pus sub lupa subiectiva a societatii civile, de multe ori dezinformata cu rea vointa, ar obtine un confortabil 6 procente, in eventualitatea unor alegeri anticipate.

Ar obtine, daca cineva i le da!! laugh.gif

Cam de 12 ani aud ca W.C.Tudor are peste 30%...dar este furat blink.gif
Dorin_ccdj
QUOTE (talusa @ 18 Jun 2005, 07:50 PM)
QUOTE (Dorin_ccdj @ 18 Jun 2005, 07:45 PM)

FALS, repet fals!
Partidul Conservator, desi este pus sub lupa subiectiva a societatii civile, de multe ori dezinformata cu rea vointa, ar obtine un confortabil 6 procente, in eventualitatea unor alegeri anticipate.

Ar obtine, daca cineva i le da!! laugh.gif

Cam de 12 ani aud ca W.C.Tudor are peste 30%...dar este furat blink.gif

La Vadim Tudor e o problematica de psihoza, de gandire bolnava politica. smile.gif Sa nu amestecam borcanele.
Seara.

Ps-Shalom
talusa
1]Nu amestecam borcanele ci facem numai o paralela intre cei doi "grandomani" laugh.gif

2]Peste 10%[destul de constant] din electoratul roman...nu este de acord cu tine in legatura cu W.C.Tudor sorry.gif

3]"Pace" si tie[poate stii si unde se gaseste de vanzare acest articol? sad.gif ]
March
QUOTE (Dorin_ccdj @ 18 Jun 2005, 08:45 PM)
Partidul Conservator, desi este pus sub lupa subiectiva a societatii civile, de multe ori dezinformata cu rea vointa, ar obtine un confortabil 6 procente, in eventualitatea unor alegeri anticipate.

He-he-he ! Intr-adevar ar obtine 6 % din voturile angajatilor postului Antena 1 !! laugh.gif
abis
Daca PCR ar obtine sase procente, de ce se mai opune anticipatelor? Doar de dragul "interesului national"?
talusa
„Piratii din Caraibe“
Clanul Voiculescu va pleca pe 1 iulie intr-un concediu exotic de doua saptamĺni in Caraibe. Excursia presedintelui Partidului Conservator si a familiei lui va costa cateva zeci de mii de euro. Acuzat ca s-a infruptat din banii fostei Securitati, Voiculescu este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, cu o avere cifrata la 250-260 de milioane de dolari
SORIN POPESCU
ATAC a aflat, in exclusivitate pentru mass-media, unde isi va face in acest an vacanta unul dintre cei mai bogati romani: Dan Voiculescu. Presedintele Partidului Conservator si familia sa si-au planificat, in urma cu cateva saptamani, un concediu de vis in Insulele Caraibe, aflate la doi pasi de Statele Unite. Putini apropiati ai lui Voiculescu au aflat despre destinatia secreta in care va pleca magnatul Antenei 1, incepand cu 1 iulie.
Departe de ochii presei
Voiculescu, un politician controversat care a fost acuzat ca s-a infruptat din banii fostei Securitati imediat dupa 1990, patronul Antenei 1 a avut cateva milioane de dolari cu care s-a lansat in afaceri-, a ales sa-si petreaca vacanta departe de ochii presei si ai muritorilor de rand. Excursia familiei Voiculescu va costa cateva zeci de mii de euro, daca nu cumva va ajunge chiar la 100.000. Apartamente regale, excursii exotice pe iahturi de lux si petreceri intr-un peisaj desprins parca din rai sunt cateva dintre ingredientele acestui concediu pe care putini romani si-l pot permite. Insulele Caraibe au ajuns faimoase si datorita peliculelor „Piratii din Caraibe“ , ultima ecranizare avandu-l in rolul principal pe Johnny Depp.
Isi va lua bodyguarzi?
In planul acestei vacante nu au fost inclusi bodyguarzii, insa nu este exclus ca acum, dupa ce ATAC a deconspirat locatia in care isi va petrece concediul Dan Voiculescu, magnatul Antenei 1 sa apeleze la cativa baieti cu muschi care sa-i asigure protectia. Reamintim faptul ca, anul trecut, in fata sediului Grivco, echipa de paparazzi a cotidianului nostru a fost atacata de persoane necunoscute care au spart geamurile masinii din care era fotografiat Dan Voiculescu
ATAC
talusa
Voiculescu si desecretizarea ICE Dunarea
Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a cerut, ieri, autoritatilor ca, la momentul desecretizarii arhivei ICE Dunarea, sa se pronunte public asupra acuzelor ce i-au fost aduse. Voiculescu doreste ca, prin declasificarea dosarului, sa se demonstreze ca nu a fost ofiter de Securitate, ca nu are nici o legatura cu presupusele conturi ale lui Nicolae Ceausescu si ca nu a pagubit statul roman prin neplata unor marfuri catre fosta ICE Dunarea. (F.C.)

ATAC
talusa
Voiculescu vrea controlul total al averilor

Partidul Conservator si-a descoperit prioritatea urmatoarelor trei luni: strangerea a minimum un milion de semnaturi pentru sustinerea Legii privind controlul provenientei averilor care nu pot fi justificate din veniturile legale. Proiectul legii, initiat de liderul PC, Dan Voiculescu, a primit "unda verde" din partea Consiliului Legislativ, fiind depus deja la Senat. "Romanii au ocazia sa dea un semnal extraordinar ca doresc o societate fara coruptie si, mai ales, fara corupti. Vrem ca averile frauduloase, facute prin furt, sa se intoarca de unde au fost furate", a declarat Voiculescu, la Ploiesti.

ADEVARUL

user posted image
talusa
Arestarea bulibasei hoate Dan Voiculescu – o conditie obligatorie pentru aderarea României la Uniunea Europeană!
Nesimtirea mafiotului tigan Dan Voiculescu înfurie tot mai multă lume! Auziti ce-a mai pîrîit mintea borfasului cu vorbire clefăită: Legea Voiculescu, în temeiul căreia să fie confiscate toate averile făcute prin fraudă! Păi, în acest caz, primul care o să rămînă în pielea goală, arătîndu-si ciolanele afumate, va fi el, fostul securist, care si-a făcut un adevărat imperiu din jefuirea fondurilor întreprinderii de comert exterior a Securitătii, „Dunărea“ (gurile rele zic că peste 200.000.000 de dolari!). Atîta timp cît banditul ăsta ordinar de Voiculescu, cu fata lui de lăutar mort si cu vată în urechi, o să mai zburde în libertate si-o să mai terorizeze lumea, atacînd oameni nevinovati prin cocina lui pestilentială, Antena 1 – nu se poate vorbi de nici un fel de luptă împotriva coruptiei. Iar România nu va adera la Uniunea Europeană, ci, cel mult, la Uniunea Uganda – Bangladesh – Tiganiada lui Ion Budai Deleanu. Numai că în loc să-l bage la puscărie, Băsescu l-a băgat pe Voiculescu la... guvernare! La lovitura bursieră dată anul trecut, de Mafie, prin firma off-shore Saltville si CNVM, au cîstigat 880 de miliarde de lei Dinu Patriciu, Attila Verestoy, Sorin Rosca-Stănescu, Călin Popescu Tăriceanu si... fiica bulibasei, Camelia Rodica Voiculescu (aceasta din urmă intrînd, fraudulos, în posesia echivalentului a peste 2.000.000 de euro!). Hai, că ne merităm soarta...
ROMARE
talusa
Declaratii ale presedintelui Partidului Conservator, Dan Voiculescu

Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, aprecieaza ca in coalitia de guvernare nu exista probleme si spune ca disonantele dintre PD si PNL nu reprezinta o problema pentru el. Voturile care s-au dat in parlament pentru guvernul Tariceanu sunt dovada faptului ca nu sunt probleme, a argumentat Dan Voiculescu. El a adaugat ca in ceea ce priveste o eventuala remaniere guvernamentala, ministerele Sanatatii si al Integrarii ar trebui luate in discutie. Potrivit liderului PC, citat de RADIO ROMANIA ACTUALITATI, este vorba de o capacitate manageriala necorespunzatoare la Ministerul Sanatatii. Referitor la Ministerul Integrarii, Dan Voiculescu crede ca, dupa ce integrarea aproape s-a produs, un departament la Ministerul de Externe ar fi suficient.

30-06-2005 07:31

RADOR
talusa
Dan Voiculescu a primit un NUP de 40 milioane €



http://www.averea.ro/display.php?data=2005-07-05&id=3287
March
Voiculescu nu s-a dezmeticit inca tongue.gif Nu mai vrea la Populari ( de fapt nu-l vor aia !) si solicita acum primirea in Partidul Liberal-Democrat European .
tihomir
Voiculescu e fatza cea mai hidoasa a politicianismului romanesc .Nu conteaza cine e la putere atata timp cat ii da si lui o firimitura ,lui si partidului sau libralo-socialisto-crestino-democrat-de stanga-de dreapta etc. etc.
March
Voiculescu s-a suparat pe presa pentru ca i-a dat manevrele in vileag

PC paraste ZIUA si EvZ la CRP

Domn' prof. univ. dr. ( nu stiu daca si docent tongue.gif ) Voculescu si partiduletul sau parca si-au pierdut complet busola !
Fitzcarraldo
QUOTE (tihomir @ 26 Sep 2005, 12:15 PM)
Voiculescu e fatza cea mai hidoasa a politicianismului romanesc .Nu conteaza cine e la putere atata timp cat ii da si lui o firimitura ,lui si partidului sau libralo-socialisto-crestino-democrat-de stanga-de dreapta etc. etc.

De acord. Acest individ e un personaj desprins din Caragiale, afon, lipsit de moralitate, un ins care-si definitiveaza seralul pe la cine stie ce facultate agatata de pe internet (d-aia de iti da diploma aurita pe 50 de parai). Toate astea alimemtate de banii furati de la ceausescu. Este stiut ca trepadusul avea acces la conturile singurei firme de import export a odiosului. Asa se explica si aparitia rapida a antenei 1, imediat dupa revolutie. Jurnalele de actualitati in care este prezentata activitatea sefului aduc aminte de Telejurnalele primei televiziuni din viata noastra. 6.gif
abis
QUOTE (March @ 28 Sep 2005, 02:26 PM)
Domn' prof. univ. dr. ( nu stiu daca si docent tongue.gif ) Voculescu si partiduletul sau parca si-au pierdut complet busola !

Nu si-au pierdut nici o busola, dimpotriva, s-au orientat bine (pentru ei)... Maine-poimaine schimbam titlul topicului in "Voiculescu si PNL"! 6.gif

Voiculescu a stiut ce sa faca pentru a ciuguli si de la PSD, si de la PNL. Nu a pierdut decat credibilitatea pe care o avea acum un an si jumatate in sondaje (PUR-ul a obtinut peste 5% la locale). Acum, cand in urma "baletului" intre Putere si Opozitie si-a dus partidul la mai putin de 1%, o sa il vanda PNL-ului cu de zece ori cat face.
Achernar
Pai vezi ? Asta da investitie valabila.

Stie cineva, care-i tendinta cererii de partide pe piata europeana ?
March
"Dunarea“ lui Dan Voiculescu ingheata la arhiva pina in 2011 mad.gif

Declasificarea arhivei fostei societati ICE Dunarea, prin care se derulau afacerile Securitatii, este de fapt o punere la adapost la Arhivele Nationale, unde nu pot fi vazute decit documentele mai vechi de 30 de ani.



Ce-o fi de ascuns in dosarele lu' don' gheneral Voiculescu ? blink.gif

Kyklos
PUR o clona fidela a PSD-ului in campania electorala , o marioneta . Si din cate stiu Voiculescu e ceva pe la Antena1 , concluziile se trag de la sine , PSD are sustinere de la Antena1 intr-un fel sau altul .
helpthegrass
Sa fim seriosi ca PC nu este numai Voiculescu. Mai sunt si altii.
Eu vreau sa vad ce o sa fac organizatia de Buc care pana acum a fost sublima dar lipsea cu desavarsire. Am auzit ca au primit oameni noi. La actiuni am vazut ca au. Acum sa le auzim si glasul, poate spun ceva interesant.
ZAMOLXE
QUOTE (Achernar @ 29 Sep 2005, 01:57 PM)
Pai vezi ? Asta da investitie valabila.

Stie cineva, care-i tendinta cererii de partide pe piata europeana ?


... social-democrate, cu iz de ... puritate ... na, ca rimeaza
helpthegrass
QUOTE (ZAMOLXE @ 1 Jun 2006, 09:00 PM)
QUOTE (Achernar @ 29 Sep 2005, 01:57 PM)
Pai vezi ? Asta da investitie valabila.

Stie cineva, care-i tendinta cererii de partide pe piata europeana ?


... social-democrate, cu iz de ... puritate ... na, ca rimeaza

Doctrina social-liberala. Asta daca ati auzit de aceasta doctrina. NU stiu daca ati observat care este cea mai importanta familie politica in Europa la ora actuala. Apropo poate nu stiati PC are deja observatori afiliati la grupul parlamentar al Partidului Liberal-Democrat si Reformist European.
mutulica
mie mi se pare un partid destept din punct de vedere al modului in care isi joaca sansele, dar cam curveste daca e sa ne referim la etica jucatorilor din partid

pe vremuri ii admiram pt tinerete si inteligenta... intre timp... s-au mai schimbat si ei, mi-am schimbat si eu ideile...

oricum, in genere sunt baieti buni
ZAMOLXE
QUOTE (helpthegrass @ 2 Jun 2006, 04:23 PM)

Doctrina social-liberala. Asta daca ati auzit de aceasta doctrina. NU stiu daca ati observat care este cea mai importanta familie politica in Europa la ora actuala. Apropo poate nu stiati PC are deja observatori afiliati la grupul parlamentar al Partidului Liberal-Democrat si Reformist European.


... da, deci partid social-democrat-liberal, pana la urma ... are, cumva, importanta ordinea enumerarii ? ... cumva acesta noua (?) doctrina pune un accent mai puternic de influenta, din partea oamenilor de afaceri ?
wasp
Hai sa ne gandim ca toti banii lui Ceausescu nu ar fi intrat pe mana lui Voiculescu, omul care a dezvoltat o gramada de afaceri si are mii de angajati, ci pe mana lui Iliescu. Ce ar fi facut omul care si-a mai dat un mandat, daca ar fi avut o asemenea suma la dispozitie ? Oare ne mai alegeam cu o dictatura ? Ca la atatia bani...de ce nu ?! Si acum revenim la Voiculescu. De-a lungul anilor a reusit sa fie Cuiul lui Pepelea. Are trust media, cam joaca "piata politica". Daca ne uitam atent, Sorin Ovidiu Vantu incearca acum aceeasi manevra. E prea tarziu ? Numai timpul ne va confirma sau infirma. Oricum, joaca e mare...si ofertanta pentru cei care pariaza.
mutulica
nu baga pe Iliescu... ala e sarac si cinstit... si se scapa la gura
MIA
QUOTE (wasp @ 2 Jun 2006, 11:12 PM)
Hai sa ne gandim ca toti banii lui Ceausescu nu ar fi intrat pe mana lui Voiculescu, omul care a dezvoltat o gramada de afaceri si are mii de angajati, ci pe mana lui Iliescu. .

Ce fantasmagorie ieftină ... blink.gif
March
QUOTE (MIA @ 5 Jun 2006, 10:12 AM)
QUOTE (wasp @ 2 Jun 2006, 11:12 PM)
Hai sa ne gandim ca toti banii lui Ceausescu nu ar fi intrat pe mana lui Voiculescu, omul care a dezvoltat o gramada de afaceri si are mii de angajati, ci pe mana lui Iliescu. .

Ce fantasmagorie ieftină ... blink.gif

Ei, wasp, vreo replica ceva ? Ca doar n-oi fi facut parte din trupele de asalt a' lu' Apaca ?! unsure.gif tongue.gif
wasp
Mai draga, in clipa de fata Voiculescu e vicepremier. Si, March...e atat de luni, incat mi se rupe de cat de fantasmagorice li se par unor ipotezele pe care le lansez. Era un punct de pornire pentru o discutie. Nu o sa ma iau de gat cu oricine nu e de acord cu ce scriu....
March
Auziti ce circ ieftin in partidul-tv : Voiculescu a propus-o pe madam Grapini pentru functia de vicepremier, dar in ultimul moment un reprezentant al boborului alegator l-a propus pe don' Gheneral ! Nu-ti trebuiau mai mult de patru clase primare ca sa realizezi cine va iesi la vot. laugh.gif Si asa a fost ! tongue.gif
MIA
QUOTE (wasp @ 5 Jun 2006, 12:34 PM)
Si, March...e atat de luni, incat mi se rupe de cat de fantasmagorice li se par unor ipotezele pe care le lansez.

Pai e fantasmagorie curata totusi sa crezi ca un politician care habar nu a avut toata viata lui de altceva decit de papat banii pe diverse functii politice si politrucice se azvirle dintr-o data ( la 60 si de ani ) sa incerce sa devina marele om de afaceri. rolleyes.gif Eventual ajungea din miliardar milionar ... si asta in timp record ... tongue.gif
wasp
A fost clar din momentul în care s-a retras din trustul media, săptămâna trecută. A devenit şi mai clar după întâlnirea cu Tăriceanu, în weekend. Iar azi a fost de-a dreptul previzibil. rofl.gif
mutulica
cine e politicianul care sa incerce sa devina mare om de afaceri?
cine e grapini si de ce?
de ce credeti ca voiculescu a avut acces la conturi?
de ce s-a transformat pur in pc
c din pc e de la comunist?
wasp
Eu iti raspund evreieste... Cine e consilierul pentru probleme de integrare europeana al lui Voiculescu ? Cine este consilierul pe probleme de IMM-uri al lui Voiculescu ?
March
Domne' si cand te gandesti ca "solutia imorala" probabil va depune juramantul in fata Prim-Chelbosului tarii... laugh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.